Fredag!

Detta inlägg handlar om: Today!

Kommer inte hinna skriva mycket idag eftersom jag inte kommer hem från efter 12 & vem sitter uppe & läser bloggar då? Jag skriver mer i morgon om vad som har hänt idag även om jag redan har skrivit det :) Ha en bra fredag & helg. Nu ska jag till skolan & hämta ut mitt matteprov (skrev i onsdags, gick jättedåligt) & sedan skriva franskaprov... Lång håla, ska nog sticka hem till ngn åd & plugga engelska :) Sen är det geografi, sen engelska :) Enklet! Bara 4 lektioner idag, soft :)

/C

Franskan

Detta inlägg handlar om: ----> allt har fixat sig gällande franskan. Nu ska jag sätta mig ner & repetera allt & se om det är något jag inte kan. Ha en trevlig kväll. Hörs in från på lördag.. Så en trevlig helg också! :)

Fredag:
09.00-15.00 skola
15.20-15.40- piano
15.45-?? stan med Zowie
Dir efter stan, omkrin 17.00- midnatt hem till Disa på tjejmiddag/fest.
00.00- utgång!
Lördag:
11.00 kanske (?) vaknar
Kusin kommer
13.00-17.00 (kanske) väla
17.00-kvällen umgås & göra vid mig med kusin, käka och allt annt trevlig.
Kvällen-natten- filmkväll eller utgång.
Söndag:
Vaknar vid 11.
Degar med kusin (om hon nu kommer).
Vid 17.00 (tiden går snabbt på söndagar), släkten kommer och vi ska FIRA MIG...

Måndag: ....
Tisdag: JAG BLIR 16!!!

Så, där ser ni liten överblick över vad jag ska göra i helgen. Tyckte det var kul & läsa när jag såg en gammal hos mig, så jag vet inte vad nu tycker? Men då kommer man lite närmare ens liv på något sett. Jag vet att innan skrev jag bara "kommer hem vid 8, skriver då). Här får ni en lite "bloggning" under hela fredagen kan man säga. Nu vet "ni" vad jag håller på med, inte för det intresserar så många. Men i allafall. Jag har gjort lite sådanna speciellt saker med min blogg som inte många andra har. Har i allafall fått idéerna från mig själv... Bl.a.:

Dethär med tema, som io.fs inte funkar så bra just nu. Det här med att jag skriver detta inlägg handlar om: däröfr att ni ska kunna se om inlägget kommer kunna intressera er, istället för att bara läsa & sedan komma på, nä, detta hadnlar om hästa, det hatar ju jag. och dethär med schema, iofs har väll några andra bloggar haft det, men på något sätt inte likadant :P

Ha en bra kväll, helg så hörs vi i någon av m ina degiga pauser hoppas jag :) kramar CAjsa!

La france

Detta inlägg handlar om: Plugg, plugg åter plugg...

Kan man inte skaffa sådan tidsmaskin & spola över all tid man pluggar... Sätter sig ner med biologiboken, skruvar tidsmaskinen på 2 timmer och sedan helt plötslig, ett ögonblick senare kan man allt & man har pluggat i 2 timmar utan att ens märka av det (Y) tycker jag! :)

Ska om 4 minuter gå ut med hunden (kl 1). sitter fortfarande och "pluggar". Skriver ut lite "grejs" till franskan. SÅ jag ska kunna fröhöra mig själv. Sitter just nu & kopierar en sh-lapp som jag har i läxa. mycket tråkigt måste jag medge.

Ska kanske skanna in skolfoto i datorn sen, om jag pallar. För man får aldrig (ne...jamis, hahah, jag kan ju lite franska ändå) någon bra bild påd et när man fotar med kameran. Lite sent ute kanske, menmen. Sen ska jag nog ta & kopiera klassfotot (har fått färgkopeator :D:D) & sätta upp imitt skåt i skolan, är så tråkigt där :/

Nu ska jag byta om & gå en lång, skönt realax promenad med Oakie. Jag tror nog inte jag bloggar mer idag, måste ta det lungt. Sen måste jag även fortsätta med franskan, för jag har som sagt prov i morgon. Men snälla ni, ingen där ute som kan någon bra "lära sig franska verb-böjnings" sida? Eller är det någon som är så pass allmänbildad eller fransk kunnig så dem vet hur man tar ut stammen? För det vore väldigt praktiskt just nu. Om någon vet ngt, eller tror att dem vet (aldrig fel det heller) kan väll skriva en kommentar?! :D:D

Nu ringer klockan = promenad med oakie :)

DAGENS SKÄMT!

Detta inlägg handlar om: "Kvitton"

image970
(bilen är på alla mina kvitton från 2006 & andra olöna).

Det var LITE komiskt! För att när jag skulle upp o leta efter mitt franskalexikon dök min "kvittobok" upp (samlar på alla kvitton i en bok, gjort det i ca ½ år).
Ni vet, när man har gott om tid, tar man sig tiden & kollar igenom, bl.a. sin kvittobok... När jag satt & kolla på kvitton (fanns en anledning till att jag gjorde det) dök massa kvitton (minst 50% av alla) upp från 2006, det är väl okej & ha satt in kvitton från 2006 innan jul eller på jullovet eller så, men det som "inte" är okej är att jag ha satt in kvitton från 2006 på ex. rea assecoarer för 15 kr HAHAHAHA... Det känns lagom lönt :p

(anledningen till att jag kollade i kvittoboken var för att jag letade efter ett kvitto som jag skulle ge till pappa).


BTW! AKUUUT! ÄR DET NÅGON SOM KAN NÅGON SIDA DÄR MAN KAN HITTA FRANSKA VERB BÖJNINGAR? JAG HAR PROV PÅ DET I MORGON & JAG HAR INGEN ANING OM VAD STAMMEN ÄR FÖR DET OLIKA REGELBUNDA VERBEN. JAG BEHÖVER HJÄÄÄÄLP! SNÄLLA NÅGON!

Filmtips!

Detta inlägg handlar om: Massa med filmtips!

Nu tänker inte jag sitta & skriva värsta recentionen på alla filmtips, jag skriver namnet & ger den skala 1-5 c :)

Blind Dating, CCCC av CCCCC
romantisk komedi

Shooter, CCCCC av CCCCC
Action

Ice Age II, CCC av CCCCC
barnfilm / familjefilm.

A Cinderella Story, CCCC av CCCCC
tonårskomedi

Win A Date With Tad Hamilton, CCCC av CCCCC
tonårskomedi

Djävulen bär prada, CCC av CCCCC
komedi

Titanic, CCCCC av CCCCC
(ett måste) dramakomedi

Pearl Harbour, CCCCC av CCCCC
(ett måste) dramakomedi

Mr. Fix it, CCC av CCCCC
romantisk komedi

Rosa the movie, CCCC av CCCCC
barnfilm/ komedi (något barnslig, men min smak!)

13 snart 30, CCCC av CCCCC
komedi

Underbar & älskad av alla, CCC av CCCCC
svensk komedi

Something new, CCC av CCCCC
romantisk komedi

John Tucker must die!, CCCC½ av CCCCC
romantisk komedi

Jag hittar inte min box med alla dvd;er, så jag kan inte komma på fler just nu, fortsätter ikväll eller i morgon!
Nu ska jag ta & se på "Guld kompassen"!
/C

Blind dating

Detta inlägg handlar om: Filmtips.

image969
Stannade hemma från skolan idag för jag är helt utbränd & utmattad. Skolan tar rent ut sagt KOL på mig.
Som sagt stannar/stannade jag hemma idag för att vila upp mig...

Satte på filmen "Blind dating" vilken verkligen av se värd, i allafall för personer som gillar "A cinderella story, something new, 13 snart 30, djävulen bär prada, john tucker must die, you namnde it!"

Handlar om killen i mitten (såg den nyss & har redan glömt hans namn), heter i allafall Chris (på riktigt). Handlar om honom, han är blind & ska hitta den rätta tjejen. Men det går inte så bra. Till slut hittar han en, men är hon verkligen rätt för honom?

Den är faktsikt lite sorlig, eller är det bara jag som är extremt blödig, för jag började nästan gråta i mitten, men jag LOVAR er att det är ingen dramakomedi utan 100% romantisk komedi eller något ;)

Bra början, lyckligt slut!

cccc½ av ccccc

Nicole Richie + Joel Madden!

image968
Otroligt söt bild, ellerhur?!

Min kamera

Detta inlägg handlar om: Min kamera

Jag har ju innan klagat om att saker och ting alltid går i sönder, eller är det bara jag som är våldslös? (?) Nu har min kamera gått sönder för andregången. Förra gången blev det strul och den blev inte lagat fråns efter några veckor/månader. Jag ska försöka åka dit upp i veckan (om jag hinner för alla läxor och prov). Hade gärna velat ha den på min födelsedag, för får se hur det blir med det :)
Har nyss gjort klart ( i allafall vad jag kan) av mitt musikhäfte jag fick av min musiklärare idag. Blev nämnligen klar med 9:an musik idag och ska fortsätta med 1:ans. Han sa att det skulle ta lång tid, men jag blev så "glad" (över att ha klarat nians och är alltså duktig, får man väll hoppas) så jag satte mig här hemma och gjorde resten av häftet. Ca 20 sidor kanske :p

Sen har jag pluggat matte, klarade inprincip alla tal vilket gör att jag är ledig för någon timme nu. Ska börja plugga igen efter maten, då blir det franska. Idag ska jag vara klar med alla glosor (120 st).

Nu ska jag dra, ha en bra kväll! :)

Trion

Detta inlägg handlar om: Min nya blogg, eller min & min.

Jag har tillsammans med 2 av mina närmsta vänner (anna&elin) skaffat en blogg! Triiion!

Om ni har lust & läsa de få ointressanta inläggen vi har skrivit klickar ni bara HÄR!
OBS! Bloggen är väldigt oseriös, får se om vi fortsätter, blir mer seriösa eller fortsätte så som den är just nu.

Själv kommer jag fortsätta blogga här som "vanligt". Inga problem med det. Kommer dock vara lite dåligt med uppdateringar som innan, men det får ni stå ut med.
Det är ju trots allt skolan som går FÖRE allt, tyvärr! Tänkt om skolan bara hade varit en hobby, eller om man hade sin hobby som skola. T.ex gillar jag att pyssla, jag håller just nu på att göra ett london album där jag på olika sätt kristrar in bilder från london & gör det som ett kollage på fler olika papper, tillsammans samlade i en bok!
Tänk om man på skoltid fick sitta & göra sånt... Iofs hade man inte alls varit allmänbildad, hade inte kunnat skriva som jag gör och hade inte kunnat förstå som jag gör. Du får ju trots allt ett sammanhang av allt på jorden genom din skolgång. Hur allting fungerar o.s.v.

image967
bilden tagen från google.


Idag.

Detta inlägg handlar om: Dagboken.

Idag har jag inte gjort så mycket. Plugga, pluggat, bdb, pluggat, emma, pluggat, mat, pluggat, bdb, pluggat & nu blogg... Det har varit en massa pauser som gjort att allt har blivit försenat, jag har seriöst inte gjort något speciellt idag, har inte äns hunnit träna. ska se om jag kan palla mig ner till gymmet i morgon eller bara sticka ut en svän gi skogen och springa. Jag har inte träna på 2 dagar nu, & jag har redan börja komma in i rutinen och den vill jag inte tappa igen!
Veckan som kommer:
Måndag: Disa fyller 15! Matte a läxa
Tisdag: Fysik läxa s.28
Onsdag: Matte prov kap 3
Torsdag:
Fredag:
Franskaprov kap 4-6 Eventuell tjejmiddag hos Disa
Lördag: Eventuell födelsedagsmiddag med släkt hemma hos mig
Söndag: Slappdag
Måndag:
Tisdag:
Jag blir 16!

Okej, detta är ett skämt! Är jag 16 om 7 dagar? KOmmer min släklt nästa helg, om typ 5 dagar? Gud vad tiden går snabbt. I allafall en bra anledning till att inte deppa över att lovet är över ;)

Nu ska jag inte slösa mer tid på onödigt bloggande. hejdå!

Jussssssssssssste!

Detta inlägg handlar om: ---> Jag gjorde ju blomsterdekorationer i går och det uppskattades verkligen. Kan visa bild på det senare.
Jag älskar verkligen att hålla på med blommor!

Pluggande

Detta inlägg handlar om: Plugg...

Idag blir det plugg öfr min del. 2 prov i veckan som kommer & jag har kanppt börjat. Ser inte fram emot denna dag. Usch & fy.
image966
Bild från london .
Hejdå! Ha en bra dag btw.

Gick ner 6 kg på 3 veckor

Detta inlägg handlar om: kost

Alla har väll det i bloder, man tänker på vad man stoppar i sig & hur det sätter sig på kroppen. Jag vet själv hur det är. Jag har börjat bli sådan. Istället för att ta ex. 2 av något tar men bara än o när man ska ta andra kommer man på att nää, detta är inte bra... Jag har börjat med godisförbud som jag har haft i någon dag nu, jag i allafall ha det tills min födelsedag, för på en födelsedag brukar man ändå käka ganska mkt onyttigt, speciellt godis o.s.v. Jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan karramellkungens dumblewannabee puffar eller vad det nu är :(:(:( Nu fick det mig att bli sugen, damn!

I allafall körde en väldigt nära person till mig (a) en diet. Hon drack bara soppor i 2 hela vecka & minskade med 5 kg. Nu har hon börjat käka sallad, men fortfarande minskar hon i vikt. Om någon vill gå ner snabb så är det ett tips.

OBS! Tipset ovan rekomenderas ej av tränare & dietister, dem säger att man går upp det ingen om inte mer. Men A har en annan bekan som körde den metoden och på henne funkade det.
Så kör den på er egen risk i så fall!

Annars tycker jag man ska börja käka sunt i allafall! Skippa kakan & läsken i stället ta ramlösan & frukten. Istället för att ta bilen till jobben, powewalka eller cykla. Ni vet småsaker man inte tänker på. istället för att ta grädde i såsen, ta lättcreamfrashie (hur det nu stavas).

Annars tycker jag inte vikten spelar så stor roll. Var nöjda med den ni är! :)

image965
Bilder från oxford street (london, england) från i höstas (höstlovet).


Handledarutbildning + körkorts tillstånd.

Detta inlägg handlar om: Handlerdarutbildnings och körkortstillstånd samt dagen och morgondagen.

Igår var jag som sagt på handlederutbildning på lantz trafikskola. Det var mycket spännande och en massa man inte har tänkt på innan. Jag visste att skadorna kan vara förödande om man kör för fort, men visste ni att 90% överlever (utan bilbälte) om man kör & krockar i en halstighet på 30 km/h medans endast 20%(!!) överlever i en hastighet av 50 km/h. Tänk att det är 50 km/h som man kör inne i samhällen & vi oftast brukar säga till våra föräldrar "kom igen, kör lite snabbare!" Jag tycker det var väldigt läskiga siffror. Sedan berättade dem om rattfylleri, vilket jag HATAR rent ut sagt. Ca 16 000 kör rattfulla var dag i sverige, varför? Det är ungerför lika mycket som alla registrerade taxibilar (15000) t.o.m. mer! Usch, rattfylleri bör stoppas nu! Istället för att man sänker taxi priserna, eller att bussarna går oftare och längre. Usch ja, trafiken är farlig. Och snart sätts jag i den.

Idag har jag varit på synkontroll för det var man tvungen att göra när man skulle fylla i häslodeklarationen (söker tillstånd om att få övningsköra privat nu hos länsstyrelsen). Jag kommer få tillbaka mitt tillstånd (om dem nu acepterar mig ute i trafiken :p) inom 3 veckor hoppas jag. Kan ju ta längre tid eftersom det är jättemånga som söker övningskörnings tillstånd (privat) nu ;p

Idag ska jag plugga lite eftersom jag knappt har gjort det på lovet. Har fått gjort lite biologi, arbete om närsynthet & åldersynthet. Sen ska jag även ha franskaprov i veckan också matteprov, inte kul! Jag har bara idag & på söndag på mig. Jag kommer heller inte kunna blogga något  i morgon för redan vid 10 på morgonen sticker jag till Klippan (30 Min härifrån) för att min mormor idag fyller 70 år (grattis!!!). Men först ska jag ner & träna på f&s vid 1.

Nu måste jag gå, för jag är irriterad :) snart får jag börja övningsköra!!! gud vad jag längtar. Jag vill jättegärna ha det innan jag fyller 16 (drygt i vecka kvar) men jag vet att det kommer ta längre tid. Vi får se hur jag gör :) Ha en bra fredag i allafall. Sista dagen på mitt höstlov innan det blir vanlig helg igen...

Ikväll kommer jag inte göra så mycket, träffa anna svensson en stund :) Sen kommer jag nog bara vara hemma eftersom jag skulle till mormor i morgon.

Ha en bra dag! Kramar Cajsa

image964
Jag ser allt från ett helt annat perspektiv.

Övningsköra!

Detta inlägg handlar om: Allt möjligt!

I förrgår fick jag en kopiator/skrivare/skanner och den räddade mitt lov! Tack & lov att vä äntligen fått en skrivare. Nu kan jag bli en lycklig människa igen. Hahaha!

I går var jag med agnes och tränade. Sen var jag med elin a & elin b sen stack jag & tränade igen. Sen stack jag ut till laröd till axel med elin b och träffade axel, alexander, henke, ida, saga, julia, anna och elin då. :) Vi hade mys!

Idag kanske axel, henke & elin a kommer hem till mig :) Kanske skulle bada, får se hur det blir med den saken!
Ska i allafall vid halv 5 eller halv 6 ska kolla upp det går på handledar utbildning på Lantz trafikskola för om någon vecka (lite mindre än 2, fyller jag 16 = jag får börja ävningsköra). Men för att jag ska få kunna övningsköra med mina föräldrar måste jag gå på denhär utbildningen med dem och den är idag från halv 5-6 till halv 10 tror jag. Ganska lång tid, hoppas jag klarar av det. Annars brukar jag alltid få myror i brallan (hahaha) & vela skutta upp och springa runt...

Sen i kväll blir det filmkväll med "gänget", myyyys :):)

Nu har jag inte mycket mer att säga. Tänkte lägga in någon bild från london för jag tror inte jag gjort det ;)
image962


kommer fler sen, hinner inte nu :(
pusshej!

Dagen än så länge!

Detta inlägg handlar om: Min dag!

Vaknade vid 10 av att anna sov över! Hade dagen innan varit hos en kompis som heter henke med elin, jag & anna (som sov över), linus, victor, marko, gustav, alle, adam, henke, andré & axel (sen kom jag inte ihåg om det var ngn mer kille) :) i allafall stack vi ut & gick m.m. Sen stack alla hem till henke igen :) Alla stack senare förutom jag, anna, elin, axel &  henke då såklart ;) Vi hade supertrevligt då! Skrattade som aldrig förr! Tack som fan!
sen kom min kära mor & hämtade oss :) Jag & anna stack hem till mig & kolla på mr fix it :)

Som sagt vaknade vi då, käkade frukost. Pappa hade köpt goda frallor :) älsakr känslan att vakna upp & veta att man är ledig under dagen och att pappa köpt frallor, frallor är underskattat bör ni veta!
Sen "hänge" vi bara, snackade om allt möjligt vi tjejer snackar om :) Vid 1 stack vi & fixade handledar uppbildning till mig samtidigt som vi körde hem anna. Sen hänge jag med mig själv ( i know, no life)...
Tills sist hänge agnes med mig ner & träna på fs! 1 ½ timme, lagom glad nu ;)

Sen käka jag & duscha. Agnes kom nyss! Antingen ska vi på fest eller ha mys :) Får se vad det blri ;)
pusshej alla glada!<3

Shopping!

Detta inlägg handlar om: Mode (shopping).

Åkte till malmö idag med mamma för att shoppa. Hittade mkt fint med det blev inte mkt handlat. Det var mycket man sa "men vi tar det när vi kommer hem"...

Måste bara berätta en riktigt rolig sak som hände innan jag glömmer.
Jag & mamma snacka på vägen från malmö till lund om vackra pojknamn. Peder tyckte vi var fint & jacob... Så börja vi snacka om en som heter Kruse, så sa jag helt plötslig "men han krut (kruse)"... Och jag & mamma börja skratta som fan! Kunde inte sluta. Sen kom vi inte heller på vad han hette. Krut, knut... KRUSE :P

Shoppade en massa örhängen, bild kommer när kameran funkar.
I allafall 1 par peaceörhängen, 1 st palmörhänge (blåa), 1 par hjärtörhängen, 1 par guldiga blixtörhängen, 1 par guldiga stjärnörhängen, 1 par skortörhängen sedan 3 st hängen jag kan göra egna örhängen...

Örhängena finns inte att köpa. När bilder kommer upp visa jag hur jag gjort!
Kommer i veckan hoppas jag!

Sedan köpte jag en kappa och en skinnjacka (skinnjackan kommer jag få i födelsedagspresent)... Det är den jag snackat om lääänge nu :)

Kramar från Cajsa!

Söndag--

Detta inlägg handlar om: Söndagen...

Jag orkar inte mer! Åh, jag blir så arg! Det går inte att kopiera bilder och jag hittade em jättesöt kappa från asos som jag ville visa! Jag vet inte om denhär länken leder er till jackan eller till asos.com. Men om ni vill testa, klicka på "denhär".

image960
image961

Fler bilder och annat kommer upp senare :) Jag ska försöka komma ut till ikea och onoff idag eller någon annan dag denhär veckan för att fixa min kamera och saker till min gaderob!

Jag skriver mer ikväll när jag har tillgång till dator :)
Ha en bra cajsa/ cajsa!

Shopping! :)

Detta inlägg handlar om: MALMÖ!

I morgon sticker jag till malmö med min mamma, gud vad jag längtar! Inte för det är något speciellt med det (ligger bara 1 timme med bil härifrån). Men en heldags shoppingstur med sin mamma i en annan stad är alltid kul! Plus (det bästa av allt) har dem butiker som vi inte har här! Ex: Monki, Zara, ABC o.s.v .o.s.v. Dem har säkret 3 gånger så stort utbud. Plus har dem HMtrend och det har vi inte i hbg! Skriver mer om det i morgon när jag kommer hem :) åker i morgon bitti och kommer hem på eftermiddagen!

Varför jag är uppe så tidigt är för att en kompis sov över hos mig och hon stack halv 9. Efter det kunde jag inte somna om. Jag nog gå upp och fixa lite i mitt rum. Gaderoben måste jag ta tag i... usch säger jag bara. Alla t-shirts, blusar, linnen os.v. ligger i en hög i lådorna! Plus om det kommer lite påfyllning i morgon så är det lika bra att ha de rensat och dant.

Skulle ju för ett tag sedan gå till en secondhand butik för att lämna kläder.... SHIT det var ett halvårsedan eller ett år sedan... JAJSES!!! Gud vad tiden går fooooooooooooooooooort! I allafall så var det 3 veckors väntetid innan dem äns kollade på kläderna :S Så det kändes olönt.

Nu ska jag gå, ha en bra dag! Bloggar med i kväll eller under dagen! :)

Igen dagens outfit kommer idag för min kamera är paj. Ska försöka palla mig upp till onoff och be dem reparera den. Jag har fått en garanti av pappa (som han köpte på onoff för han vet att jag alltid tappar kameror)... I allafall reparerade dem den nog för ca 4000 :- förra gången och jag betalade noll (Y)!!! Ritkigt bra! :) Glad för den försäkringen nu! Den gäller om man pajjar den eller om man tappar den i vatten eller något liknande. OM man förstör den på ett eller annat sätt, men då måste man HA MED DEN när man lämnar den. Så det gäller inte om den ex. blir stulen... Som min gjorde en gång, men den historan har ni redan hört ;)

/C

Med aaaaagnes!

Detta inlägg handlar om: Att vara med agnes :)

Idag (& igår) har jag tillbringat med AAAAAAAAAAAAAgnes!!! ;););) hahaha...
Igår mööös vi till film & snacka... Idag har vi pluggat och gjort en massa annat kul

Melodifestivalen är ett skämt! vadå Kebabpizza slovenia eller vad den nu hetter, hur fan kunde dem komma 5:a?? Vem röstade på den? :P hahaha :) I allafall var Sanna bra! och Ola som jag för övrigt har kramat (stolt, hahahahha, oskoja :P).

Pallar inte flumma mer :)

skriver ett mer seriöst inlägg i mon :) see you guys late!!

Fredag och äntligen looooov!

Detta inlägg handlar om: Allt onödigt :)

som sagt funkar varken min kamera eller att kopiera bilder och visa i bloggen för man måste installera ett "popin" program och dethär är nämnligen min pappas jobbdator. Så jag tror jag skippar den biten...

Min dator kommer inom 2 veckor och min kamera har jag inte äns lämna in på lagning. Som jag skrev i inlägget "kasta pengar i sjön" (som jag aldrig avslutade som jag troligen kommer göra under dagens gång) så hatar jag ju när saker går sönder. Gaaah, blir galen. Igår gick min klänning i sönder, i förgår min kamera o.s.v. o.s.v.

Skrev jag om gårkvällen? nä, tror inte det.
I allafall stack jag mamma, peppe (bror) och hans flickvän Ella på teater och såg Ringaren i notre dame och det var bland det bästa teaterspelen jag sett! verkligen! Quasimodo (hur det ni stavas) spelade super bra! Skådespelaren klättre på en stälnning utan lina, verkligen häftigt!
Sen stack vi och köpte pizzor på La pizza där dem har stans godaste pizzor, plus coca cola (& godis :(...) så min diet slutade redan igår. Men som sagt var jag ute och sprang 4 km med Oakie innan dess så det går väll jämnt ut :) JAg ska blir smal och fin till maj! :):):):):) eller till sommaren, men om jag ska bli smal till sommaren måste det ju ändå ha hänt saker till maj, right? :)

Tänkte sticka ut och spring om en stund med Oakie igen :) Tar kanske samma runda som igår, den var ganska härlig. Förutom att han drog hela tiden, stannade ju ibland så han fick kissa... men han drog ändå. Min gossehund har ingen kondition. Måste träna upp honom så vi till sommaren ska kunna springa låååååååååånga rundor. Men då är det hans tjocka isbjörnsliknande päls som hindrar oss x) Kanske min kondition också, men det är en annan historia det :)

Ska i allafall lägga upp någon bild. HATAR inlägg utan bild, så booooooooooooooring!
då får det väll bli höstens absoluta favoritoutfit!

 image873
  :):))::)!
/C


Godkännanden

Detta inlägg handlar om: Allt! Lite "lätta på trycket"

Hahahaha!
Snart ska jag börjar med RIKTIG bloggning. Jag vet inte om jag ska fortsätta med min nya då. Men då är det inte p.g.a. några elaka läsare utan att jag vill på i ordning. Att kommentarerna ligger i bestämda kategorier o.s.v. :)
snart ska jag nog ut och springa för ingen ville träna med mig, eller jag har bara frågat en, men hon bangade nyss :( Så det blir nog bara 1 eller 2 varv i "slingan". (som är 2 km).

Humm. Bloggningen skulle som sagt komma igång snart. När jag fixat min kamera och min dator. För då får jag mer "privat" och kan, ja, ni "know" :P
image202
Kan heller inte kopiera bilder utan får ta gamla från bloggen vilket inte är kuuuul. för oftast hänger sig hela datan som det popper ut omkring 50 st "lägg in bilder i bloggen" länkar. Vilket jag inte pallar med. För då måste alla intrenet sidor stängas neeeeeeeeeer. Nu ska jag nog försöka ragga upp någon av mina släa kompisar och få ut han/hon och springa :) Detta kommer dock ej lyckas för 99% av mina kompisar ska fika nera på "mezo" om 10 min :) Men det pallar inte jag. nu ska jag bli slank och fin.

Kanske ska fixa en nya kategori där man kan följa min "bli mycket finare i själv och kropp" x)
Fast vad skulle då kategorin heta?
min diet eller ngt x)

Jag har kommit på att alla "kända" bloggare är samla. Det låter hemskt, men till 90% är dem det. Varför är det så? :S:S weirde!
I allafall tycker jag det kvittar, bara texterna berör :) eller om bloggen är bra. Skitsamma hur han eller hon ser ut :S eller det kanske bara är jag som har uppfattat det så?
ha en bra alla hjärtans dag idag ALLA! <3

ÅH!

Detta inlägg handlar om: Moi, moi et aussi moi et mes copines! J'amie mon famille et aussi mes copines!

Fattar ni? Jag är oehört nöjd över min franska *not* Gått i 4 år snart och kan inte ett skit. Har typ haft fler tusen timmars lektion med fattar fortfarande lika lite som när jag började. Varför måste franska vara så vårt?

I allafall står det: Detta inlägg handlar om: Mig, mig et också mig och mina kompisar. Jag älskar min familj och mina kompisar :P
hahahhaa!

Hade tänkt vara lite "rolig" i bloggen och lägga upp fina bilder eftersom det är det som "Lockar" läsare. Men jag är så HIIIMLA dålig på att uppdatera, lägga in bilder, kommentera tillbaka och även uppdatera bilddagboken. Jag verkligen hatar min slöhet på internet. Jag vill vara en DUKTIG flicka. Nu får ursäkta mig... :)
Tänkte i allafall gå och hitta några fina bilder på bdb men dock ej.. samma bilder dagen ut och dagen in...

 DIE IN HELL nu också1 Jag kan inte kopiera bilder, ljudet funkar inte och jag döööör.


ÅH! nu blev jag suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!
skriver sen. nu vill jag inte!

Ännu en "ledig" dag!

Detta inlägg handlar om: Shopping!

Tänk om det var som i usa. Där finns en tävling där man på en timme ska handla för exakt ca 70 000 kr. Om man lycka handla för den summan får man pengarna, annars får man betala själv. Men om man inte klarar det kan man ju bara lämna tillbaka, ellerhur? Den tävlingen hade jag lätt joinat!

Idag har jag kollar en massa på internet, hittade min sjal på hm. här!

Funderar på att köpa jeansväst, ellerhur låter det "dö" fult? men kolla inte hon här:
(kan inte kopiera in bilder så ni får länka dem i så fall :( ).


Jag vill ha vår, sprider inte denhär bilden en vårkänsla?
(dem där sakerna ska jag skaffa till våren. när dem kommer in i affären!).


Detta såg också somrigt/ vårigt ut! ellerhur? :)

Nu pallar jag inte mer. Jag ska i allafall beställa ett par benvärmare fast man använder dem på händerna. S.k "torgvantar" från nuknuk i gammelrosa.
Funderar på att köpa tillhörande mössa, men får se :) Sen blir det en skinjacka till våren! Måste bara leta upp den rätta. Den finns där ute någonstans bara för MO I! Jag har ju funderat på den från hm för ca 500 kr. Alla vet vliken jag menar va? Jag skrev om den här om ni vill se bild :) och "lite" om den här! Har varit när att köpa den sen den kom men allt fler börja köpa den så får se om det blir ngn anna istället. :)

Ha en bra kväll! Kramar Cajsa... BTw, happy valentine tomorrow!

Kastar pengar i sjön... del II

Detta inlägg handlar inte om: Kastar pengar i sjön.
Utan: Om dagen

Jag ska ju att jag skulle ksriva ne fortsättning om "kasta pengar i sjön" i dag. Men jag "hinner" inte. Ska upp & vika kläder för att få lite ordning där innan jag kryper ner till sängs med boken "big mouth,  ugly girl" som jag ska ha läst ut 30 sidor tills på fredag.

Jag kan knappt tro att jag satt och plugga som en "jude" i går till allt idag. Jag hade historia prov om första världskirget som gick super! Jag hoppas på ett mvg, men det är omöjligt på ett annaprov som vi kallar dem. Det är vår svnek- hi- religionslärare som skriver sjukt svåra prov. Så oftast får man g, vg på dem. OCh då får man vara nöjd. Jag får oftast bra på första delen. Men andra delen är sådant med själv ska tänka ut och resonerna och sånt är jag inte bra på. Jag och anna har i allafall olika åsikter om det.

Sedan hade jag engelskapjäsredovisning. Vi fick skrattanfall och ni vet hur jobbig det är när man står upp och ska framföra något och börjar skratta men kan inte sluta. GAAAH! Så sa jag fel ngn gång, men vi improviserade vidare!
EFter skolan stack jag med typ 15 pers ner till ett fik i stan och fika/ käka/ umgicks och snacka. Jag tog en brownie. Hittade även en underbar sjal, en underbar väska (lik vicotiras svarta 60.000:- väska) och ett par sjukt snugga med annorlund skor från hm med 9.5 cm klack (mätte, hade linja, hahahha)! :P

Nu ska jag upp och som sagt göra det jag skulle göra. Jag ska på stan i morgon igen och se med mamma om jag kan köpa lite födelsedags presenter till mig själv. Det låter wierd, men sånt är bra. För då VET jag att jag kommer få det jag önskar mig och inte behöva "oroa" mig om det tar slut i butiken och jag kanske inte får det. Ni fattar! Ilnadsproblem :P

Idag fick jag i allafall gång min träning. Jag tränade med Anna i 1 ½ timme på f&s. Jag började i höstar och var en aning glad över att träna. Men att stå på springband, göra samma övningar var gång, det tröttnar man snabbt på! Så jag få se om jag fortsätter där efter att mitt kort gått ut. Det är iofs inte från i sep eller aug. I allafall på hösten. DOck kan man ta en paus har dem sagt, det kostar 100 Kr vilket jag kommer göra till sommaren. Då pallar man inte sticka ner och träna. Då bada man vilket också är motion. På tal om att bada är detta första gången på LÄÄÄNGe som vi med skolan ska få bada. Dock är det inte säkert att jag kommer få plats. Det är sån frilufsdag, det tycker jag man ska ha oftade! Vi slutar iofs 1 timme senare än vanliga tiden. Heller kanske en haltimma? jag vet inte, inte intressant heller för den delen.

Nu ska jag fixa i mon gaderob!

Vet ni?!?!? :( jag har pajat min kamera igen! Tur att vi köpte den försäkringen på 800 kr innan jag fick den. Har redan pajat den en gång då den lagades för va 4000:-, om det blir ännu en gång kanske det går på samma summa? Detta har jag tjänat MYCKET på! Glad att man slipper betala självriks och sånt. HATAR det, det är ju därför vi har försäkringar, right? Skärmen är helt vit, man ser inga bilder. Men jag kan fota (eller jag har iofs inte sett bilderna, men det kommer en blixt).

Nu ska jag ta mig till sängen. Men ellerhur är det typiskt att när jag väl har tid att blogga förstörs kameran. Det hände ju i somras också. SÅ det kommer nog med databilder den senaste tidne. För förra gången tryp det typ en månad när kameran var inne på ladning. Finns det några superbiliga för ca 500? eller helst mindre som man kan ha under tiden? som extra kamera. När man är på stranden och sånt också. för jag vill inte ha min nya kamera där :)
Vi får se....


GODNATT!!!!!!!!!!!!!!!

image863
En bild sen höstas :) Veckan efter höstlovet eller ngt liknande! Min favvooutfit i höstas i allafall! Undrar vilken vårens kommer bli? odd molly linnet? har iofs bara andvänt den 1 gång!

okej, slutbabblat NU!

Kastar pengar i sjön...

Detta inlägg handlar om: Slöseri

Jag ska inte skriva ett långt inlägg för snart ska jag gå och lägga mig. Prov om första världskriget i morgon bitti så jag får se till att vara utvilda tills dess. I allafall tänkte jag bara skriva av mig lite innan jag går och lägger mig. Jag tänkte skriva lite om hur man slösar bort alla sina pengar på onödigt skit som man egenteligen inte behöver.

Har ni tänkt på hur ofta klädbutikerna byter ut kläder? hur ofta folk då köpter kläder? tänkt bara på julrean, kläderna går åt som jag vet inte vad. Jag har mig själv som ett gått ex. Jag handlade säkert 20 plagg, plus smycken för ca 1000 kr. Jag vet inte varför man för så här, det är egenteligen helt onödigt. Många av dem sakerna man köper använder man knappt. Jag har flertal av plagg som jag köpt och aldrig andvänt. Jag köpte en Hunky Dory kofta förra hösten för 1000 kr som jag använt ca 10-20 ggr. Jag vet inte varför man gör det.

Sen är den en annan sak gällande "billigt skit". Jag köpte som sagt smycken för MYCKET i julas. Jag handlade fler olika "hårda" armband. Stela eller vad man nu ska säga. Ett "farao" som jag & sebbe kallar det för. Med en lila sten, ni ser det säkert i "julshopping" inlägget. Det gick isönder (stenen trilla av) i påsen. Jag menar, vad är det för kvalité? Jag satte iofs fast den med superlim sen igen :) Sen köpte även ett armband med smarta stenar, även det hittar ni i det inlägget om julshopping där en sten trilla av så sent som idag. Just nu håller jag på att limma den det är därför jag började skriva detta. Jag skriver en fortsättning på inlägget i morgon för nu måste jag sova. Men jag har mycket mer om detta att skriva. Så det kommer som sagt i morgon! En fördjupad version ;)

Kramar Cajsa!

"fredagens shopping"

Detta inlägg handlar om: Fredagn + shopping!

Förlåt för dålig uppdatering. Hela dan igår var full! Jag var hemma 1 timme igår sammanlagt ungefär :p

Först skloan kl 9. Matte sen franska. Sen brukar jag ha 2 timmars håla, men inte denhär gången. Skrev biologiprov, det gjorde hela klassen. Sen hade jag lunch, sedan geografi. Engelskan var inställd så jag och npågra kompisar stack ner till stan & käka på Bomb en pizzaresturant :p Sen stack jag, elin&elin ner till stan. Köpte hårfärg & färgade våra hår. mitt blev blondare. Köpte även 2 linne (bilder ngn annan gång) :P Sen stack jag & elin hem till mig & käka, sen utång. Pallar inte berätta allt, men sluta med att vi satt på mc donalds typ 3-4 km från där jag bor. Sen fick jag gå hem lättklädd och i högklackat. Det satt inte så fint. Elin sov över..:) Sen i morse stack jag & anna till väla :) jag köpte en blå halsduk på gina tricot (dem för 29 :-/st) stack till Ikea & käka korv sen stack vi in för att handlar lite grejs till min gaderob. sen skjutsa axel mig hem så vi satt & kolla på film tills anna & marko kom. Vi kolla på 50 first dates :) NU har alla stuckit hem & jag gör vid mig för ännu en utgång :) Har hittat mitt sim-kort också! takc gode gud!

Ashley Olsen!

Detta inlägg handlar om: Ashley Olsen

Helst av allt hade jag velat sticka till usa, sno hela henne gadeob, sno henne och bli mig själv i henne på något sätt! Shoppa lika mkt som hon gör och alltmänt leva som henne (fest okänd). Inga papparazzi efter mig tack ;) Hennes gadeob är värd att döda för!
Ashley OlsenAshley Olsen, Ashley Olsen leker tittut!
Anne Hathaway, Ashley Olsen, Chloë Sevigny, Milla Jovovich, Asley Olsen är ett Miss Sixty fans?
Ashley Olsen, Ashley Olsen stortrivs bland smyckenAshley Olsen, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen sätter nya trender! Ashley Olsen, Alltid en stor kaffe i handen...Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen får ett utbrott!
Ashley Olsen, Ashley Olsen visar sin rockiga sida!Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Mary-Kate och Ashley Olsen putar ovanligt mycket med läpparna

Detta inlägg handlar om:

Detta inlägg handlar om:  Kirsten Dunst

Kirsten Dunst, Kirsten Dunst checkar in på rehab!

Why why why? En av mina favoriter in på Rehab! Why? Var hon ändå inte en av dem "ordentliga"? Detta är helt sjukt hur folk åker in & ut från rehab som om det vore ett shoppingcenter. Kan dem inte kontrollera sig? Det är det all press?

Hon modellade alldeles nydligen nu i januari för Miumiu, här är en av bilderna:
Kirsten Dunst, Kirsten Dunst visar Miu Miu
Inte kunde man då tro att hon skulle in på rehab redan nu!

Skriver om nationella i morgon! :) Hinner inte nu! Måste plugga både biologi, engelska och franska! Slapp i allafall matte som jag alltid annars har till fredagar! Ha en trevlig kväll och i morgon väntar helgen. Helt sjuuuuuukt!

Dagens outfit!

image955Nu kan vi lådsas som vi inte ser ansiktet, inte bilden över huvud taget! I allafall, tagen i morse vid 7. Hade nationella vid 8. Skriver mer om det i slutet av inlägget eller ikväll :)
Får se hur mkt jag orkar :P

 • Randig tunika från Gina Tricot
 • Lång grå cardigan från Use.
 • Gråa leggins från Gina Tricot
 • Grått halsband från Glitter
 • Silvriga ringar från Pilgrim (inte på bild)
 • Konfaring, present (inte på bild)
 • Sjal från HM
 • Väska från NukNuk (inte på bild)
 • Skor från Timberland (inte på bild)
 • Svart kappa från HM (inte på bild)

sen kommer jag inte på mer :P I allafall börja jag 8. Nationella, uppsats. Skriver mer om den sen. Just nu orkar jag inte. Är helt slut! Ha en bra dag. Här nedan kommer lite fler bilder på dagens outfit!Nu blir blogg.se jättekonstigt. Skrickar ut en massa länkar, har just nu 46 st :S Pallar inte! Så nu skriver jag inte mer. Dööööör om dettta in publiceras! Ha en bra dag som sagt. Nu ska jag plugga biologi som jag gjort hela veckan :P Kommer uppdatering senare, när jag tar paus vid 3-4 tiden :) Inte innan 3 i allafall för då har jag inte hunnit sätta mig än ;) Sen ska jag ut med hunden också! <3


Dagens outfit

image952Detta inlägg handlar om: Gissa det ni :o

Idag hade jag på mig mina drygt 2 år gamla CM som jag fick i julklapp i 7an. Välanvända och slitna kan jag säga er. Har ett jättestor hål så jag måste ha nylonstumpb. under :P Men jag vad gör inte för sina favorit byxor? ;)

 • Over size t-shirt från HM
 • Kofta från Åhlens
 • Jeans från CM
 • Kappa från HM
 • Väska från Friis Company
 • Vita gympaskor från BjörnBorg
 • Svart armband från Ur&Penn (tror jag :P)   ser det på första bilden. De andre armbandet här!

Det var nog det lilla enkla.
Nu är det läggdags. Nationellaprov i morgon, skriva en berättelse i 3 h. Jag måste vara utvilad ;)

Ha en bra dag och alla 92:or eller 9:or, lycka till i morgon!
Juste, det var ju lite fler bilder :p
 Sådär ;)

HAHAHAHA! jag ser lite skum ut på bild nr 2, men skit samma :) Hoppas ni förlåter moi!


Läppar

Detta inlägg handlar om: Bild


Godnatt!

Dagens outfit!

TDetta inlägg handlar om: Dagens outfit!

Hade nationellaprov idag. Svenska del A, hörförståelse. Jag tycker det var enkelt, men jag tror att det är svårare än vad jag själv uppfattade det. Att jag kommer få sämre resultat. Vi får se hur det blev med det. Var den någon annan som hade nationelltprov idag? :) Jag tycker man känner sig så när alla i samma ålder för det är så mycket nu i veckan och förra veckan som alla 92:or måste göra! Gymnasieansökan, nationellaproven denhär veckan o.s.v. Mamma kom nyss hem. Jag förväntade mig lite semlor eftersom det är "fettisdagen" idag.

Jag: "JAHA, så nu har du inte semlor va?"
Mamma: "Näää"
Jag: "Näähää"
Mamma: "Jag ska baka semlor till dig, jag har köpt ingredienser"
Jag: "Awee"
Mamma: "märkte du inte att jag kom hem tidigt?"

Visst är min mamma urgullig? :)
Nu till dagens outfit!
image949

Vitt linne från HM, Grått linne från Odd Molly, Vit kofta från Lindex, Grå leggins från Gina Tricot, Svart kappa från HM (gamla, inte nya), Röd väska (liknar den jag har från nuknuk) från Vero Moda, Stövlar från Timberland.
+ smycken!

Nu ska jag hjälpa mamma med bakandet sen ska jag plugga lite biologi, sen ska jag käka semlor när dem är klara! Ha en bra "fettis"dag kramar Cajsa!

Dagen

Detta inlägg handlar om: Dagen

Har inte hänt som mycket sen senast jag skrev. Fick nyss reda på att jag spara 2000 kr vilket gör mig glad. Jag råkade ramla och fick knäet in i något gjutjärn (AJ) men nu är det i allafall fixat :) Sen snackade jag & pappa om min och min brors mobiler. Bådas är paj, min paja en kompis & jag råka paja peppes :( men i allafall vill jag ha denhär mobild:
"SHINE"

Sjuuuukt
snygg tycker jag och bland dem billigaste. Det är bara dåligt batteri och man måste ladda var annan natt ungefär, men vem bryr sig? Jag ville ha den från början men trodde det var en 5000-7000 kronors mobil och det har jag inte råd med nu. Denhär kostar ca 2700 kr vilket är "billigt" för att vara mobil! 

Kom upp en massa bilder på "läppar" eftersom jag sökte på SHINE för mobilen heter så, älskar "läppbilder". Har ju själv lagt upp ett inlägg med det här!
Denhär hittade jag på google, riktigt häftiga bilder!


Nu ska jag plugga igen, blir aldrig riktigt av! Ha det bra :)

Odd Molly

Detta inlägg handlar om: Shopping!image946

I fredag var jag och mamma på väla för att kolla in nya Odd molly grejer på Spirit! Visst hittade man en massa fint! Jag hittade en blå/vit klänning från Odd Molly somv var gör fin! Men den kosta 1800:- så jag kände att jag fick skippa den. Jag valde mellan den och linnet jag köpte. Detta kosta 500:- så det var det som gjorde att jag valde detta, plus tycker jag detta är mycket praktiskare!Där är den :)
I allafall började kvart över 8 idag för jag hade matte a som är en valbar kurs på min skola vilket jag valde. För om jag får mvg på provet i slutet av teminen så slipper jag matte a i ettan och då tjänar jag mycket på det! Sen kom jag på att jag hade glömt gymnasieansökan hemma som det var deadline på idag så jag cykla hem på lunchen som var 35 min lång och hämtade lappen. Käkade toast hemma eftersom jag inte skulle hinna käka i skolan. Har inte käkat på skolan sen förra måndagen :P I allafall stack jag hem efter skolan och kom på att jag glömde lämna lappen. För tredje gången cykla jag till skolan, när jag var på väg kom jag på att jag glömde lappen, cyklar hem och hämtar den, sen iväg till skolan med den! Sen hem. Kom hem en timme senare p.g.a. den här jäkla lappen! Sen kom det sig att man ändå inte behövde lämna den idag, eftersom syo stack från skolan vid 1 och kommer tillbaka i morgon! Åh, sånt irriterar mig. Men nu är den i allafall i skolan i säkert förvar :)

Nu ska jag plugga på biologin- nervsystemet med en god toast i min hand. Jag hade planerat att köra en lätt diet med enbart nyttigheter i veckan. Jag bröt det redan idag genom att först käka toast och dricka oboy till lunch, sen genom att käka godis efter skolan. Dieten får bli någon annan gång :)

Btw! I morgon har jag mitt första nationella prov i 9an. Det är svenska del A (hörförståelse). Önska mig lycka till!  Kramar Cajsa

Godmorgon!

Detta inlägga handlar om: Dagen :)

Ska sticka om 5 min, så det blir bara ett kort kort inlägg! Kommer antagligen få läsa nationella proven idag, hoppas jag eftersom alla andra gjorde det förra veckan! Sen är det inte speciellt idag. Har matte a kl 08.15. Sen händer det inget annat speciellt, har samma outfit på mig som i lördags förutom andra jeans. Så det blir nog ingen bild på den. Täntke ha på mig min nya Odd molly, men pallade inte första dagen ;) Hahaha!

Ha en bra dag så hörs vi ikväll! <3

Dagens outfit!

Detta inlägg handlar om: ...image942

På söndagar pallar jag inte sätta på mig "fina" kläder. Utan jag använder kläder jag inte använder i skolan för att inte "slösa". Jag har nog aldrig använt mina mörka Miss Sixty jeans någon helg, hahaha :P
I allafall har jag på mig:
♥ Höga jeans Cheap Monday
♥ Grå "tomtekofta" som jag kallar det för :p Grå oversize tröja från Zara
Lila t-shirt med krontryck från Gina Tricot
Kronhalsband från Glitter
Ring plus halsband konfapresent
That´s it!


Det blir väl något mer inlägg ikväll anar jag. Vad vill ni att jag ska skriva om? :) Mitt intresse är både det jag skriver om med också grejen att skriva :P Hahaha! Jag älskar att skriva. Jag är lite speciellt ibland.

Så om ni har något önskemål, kom gärna med det då! :)

Kramar Cajsa

Pluggande

Detta inlägg handlar om: Pluggandet, idag o.s.v.

image941

Någon annan än jag som längtar till sommaren när man ser denhär bilden? Bilden är tagen i somras i Barcelona där jag var med min mamma och morfar. Vi solade, shoppade och käkade gott i 7 dagar tror jag det var :) Riktigt mysigt. Man kom tillbaka med brännan också!
För er som känner att dem vi vill veta mer om det kan ni läsa mer här, men det är bara text för er som inte pallar läsa :p

Ska fota dagens outfit senare :) Ha en bra söndag!

Godnatt!

Detta inlägg handlar om: Hum, kvällen? :)

Okeeeej! Jag fick utegångsförbud HELA helgen. Wie. Igår missade jag en filmkväll hos Marko. Sara sov över & gb, crille & emma kom hit en liten stund. Kolla på Wild Hogs (den var ganksa bra, eller okej, jag vet inte eftersom jag inte såg något) :p

I dag har jag varit ute & gått en massa med Oakie & sara :) Pluggat biologi (nervsystemet) och jag pallar verkligen inte med detta längre! Seriöst, usche!

Senare nu ikväll stack jag hem till min Kompis Michelle och kollade film, det blev någon Coconut Petes ......... island. Kommer inte ihåg något island i allafall :P Typ wonderful eller ngt :P Nu hade jag nog tänkt fixa lite i min gaderob för där ser förjävligt ut! Sen ska jag nog titta på film med peppe om han pallar, annars får jag väll ta o göra det ensam på ett eller annat sätt :)


Jag skulle ju lägga upp bilder på smyckena jag köpte på rean, så här kommer dem:

Armband/halsband i brunt/svart/lila som är magnetiskt. Julklapp från en kompis!
Svart armband från Ur&penn
Bronsfärgat armband från Gina Tricot
Silverfärgat armband från Gina Tricot
Lila armband från Lindex

Lila äpple från Vero Moda
Silvrig armband m.hjärta från Gina Tricot
"Läder"halsband m. detalj från Glitter
Guldfärgat halsband från H&M

godnatt och sov så gott. See you tomorrow!

Dagens låt!

Detta inlägg handlar om: Dagens låt.

Jag har kollat på ett klipp på youtube på Bill Kaulitz tusen gången nu och låten de spelar där tröttnar jag heller aldrig på. Det är låten with you med Jessica Simpson.
Den är riktigt bra! Denhär går inte att lägga in på bloggen på något konstigt sätt, men här är den!

Världens bästa video:


(låten är with you).

:)

Dagens outfit!

Detta inlägg handlar om: Dagens klädsel :)

Det var ganska längesen nu men idag har jag fotat "dagens outfit"
image934
Svart kappa från H&M, svart/grå/vit scafs från H&M, Gråa jeans från H&M, Svart väska från NukNuk, Ring+halsband Present, Silvrigt långt halsband m.C från Thomas Sabo (present), "silvrigt" armband m. hjärta från Gina Tricot, Vit t-shirt från H&Mtrend, Grå kofta m. detaljer från SOAKED, Vita skor m. detaljer från BjörnBorg


Ja! Funktionen att ladda upp bilder på blogg.se funkar på min dator nu igen. Nu kommer nog fler dagens outfit!
Ha en bra dag. Nu ska jag sätta mig med biologin och plugga på "nervsystemet"! Sen ska jag kolla igenom lite svenska. Har nationellaprov i det på tis samt tors. Sen har jag biologiprov på fregda. Denna veckan ser inte kul ut. Men det rullar nog på som vanligt ändå! Ha en trevlig lördag så hörs vi senare idag när jag tar "plugg-paus"

Kramar Cajsa

Godmorgon!

Detta inlägg handlar om: Fredagskvällen med Sara!

Sara kom hit vid 8. Vi satt vid datorn, snacka och hade mysigt. Sen kom lite annat folk, vi snacka mer sen stack dem vid 12. Då satte vi oss ner och kolla på film. Vakna igen vid 3 för att gå ut med hunden men han ville inte. hahahaha! första gången han har sagt nej tillen promenad, han vad kanske lika trött och "osugen" på att gå ut som vi var. :P

Nu ska vi ta och käka frukost och morna oss :) Ha en bra lördag så hör vi senare! Pussar Cajsa (och Sara).


Sara & Jag på någon fest för någon vecka sedan!

Dagen

Detta inlägg handlar om: Fredagen so far

Idag fick jag en/ett odd molly klänning/linne av mamma :) Har även köpt en grå kofta från SOFTED tror jag med detaljer. BIlder kommer nog i morgon på det :)
Hinner inte skriva så mycket idag för snart kommer min kompis, vi ska sova över. Vi pallar inte sticka ut idag. Jag har ju varit sjuk & hon hade ingen lust. Så istället sticker vi hit & käkar godis & kollar film! Mys!

Det är dendär sötnosen som kommer, inte för man ser så mycket av henne. Typ 90 % moi, men skit samma! DÄr är hon i allafall.
Nu ska jag byta om, ta foto på kvällens outfit, sedan vänta på att Sara (på bild) är klart så går jag & pappa ut med hnden och möter henne :) ha en trevlig fredagskväll så hör vi antingen senare eller i morgon! h/c

RSS 2.0