Idol.

Vad det någon annan än jag som föll för Erik Grönwall. Jag har nog aldrig hört någon bättre cover, tycker till och med den var bättre än orginalet! Lyssna på youtube (är nog inte uppe ännu eftersom det var 20 minuter sedan han sjöng). Men han var grymt bra! Han kommer lätt att vinna idol.


Jag innan felice.


Ökenshepp

Jag tänkte nyss, jag behöver paus från pluggandet. Sedan ingås jag att jag inte pluggade, utan kollade på Lost, tv. Jag kom i underfund med att jag nuför tiden tydligen behöver paus från pausandet också. Jag undrar vart detta kommer sluta... Men jag har dock pluggat ganska mycket idag! Dels på svenska repotaget och på franskan (10 minuter max, hehe).

Bara en sak... har något tänkt på hur snygg Ian Somerhalder är?? Han är så snygg, det är klart en topp 10! Jag disskuterade med min kompis. Vi undrar varför det inte finns så snygga killar som inte har en karriär så det är omöjligt att få dem? Varför...


Jag nu.
Det ser ut som jag har en "snus munn", men nej, jag snusar inte. Det är vinkeln. Haha


Pengar ångest.

Jag ska aldrig tjäna ihop pengar och försöka spara. Eller jag ska i allafall aldrig mer ta ut i kontanter, lägga i en plånbok hemma och försöka spara. På 2 veckor har jag gjort av med 1500 kr på fika, 1 par jeans + i present till mamma. Jag döööör (!!). Jag har nog gjort av med 500 kr på fika dessa veckor.

Det kallar jag Å N G E S T! Usch...  Ville bara säga det.

Seriös blogg?

Jag har varit VÄLDIGT oseriös med min blogg de senaste månaderna. Speciellt sedan jag flyttade min blogg från devote.se till blogg.se. Men nu fick jag helt plöslig "blogg sug" igen. Kanske ska ha "tema" som jag hade innan. Tema LONDON! Som jag faktiskt har haft en gång innan, nämnligen förra gången jag åkte till London. Jag ÄLSKAR london, det är en av det bästa städerna i världen. Inte för att jag har upptäckt så många hitintills, men klart topp 3!

Här är från tema: london (november 2007), precis innan london!
Jag måste jag säga att jag själv är lite missnöjd med London uppdateringen från förra resan. Nej, idag sätter jag ett nytt tema, TEMA LONDON!

Jag ska ju som sagt till Lodon om 2 månader (i mitten/slutet av November) och kommer vara där i 5 dagar. Antaligen kommer jag att se Rob och de andra från Twilight. Men det strular lite med min ledighet från skolan, så vi får se. MEN eftersom min London uppdatering från FÖRRA resan rent ut sagt SÖG, kan jag faktiskt visa lite bilder från förra resan! I tema London!

Puss.


Bild på Emelie och mig från Felice. Min klasskompis, hon hade tjejmiddag i onsdag/ krök. Nu ska jag forsätta se LOST, jag är helt såld. CHECK LOST OUT - obs, ni kommer till MITT avsnitt (säsong 1, avsnitt 17). Det är bara att klicka previous så kommer ni till de avsnitt ni vill!

Puss


Mobilbloggar

SITTER HÄR PÅ MIN KOMPIS IPHONE. KAG JAG TYCKER DET ÄR GRYMT SVÅRT ATT SKRIVA PÅ MOBILEN, SPECIELLT NÄR DET ÄR TOUCH. IDAG SKA JAG VÄLL INTE HITTA PÅ SÅ MYCKET, FELICE ÄR HÄR . SKA I ALLAFALL PLUGGA LITE . HAR NÅGRA PROV NU DE KOMMANDE VECKORNA ...VAKNADE VÄLDIGT TIDIGT IDAG, GICK OCH LA MIG VID TIO I GÅR. NEJ... NU ORKAR JAG INTE AKRIVA
MER. HA EN TREVLIG LÖRDAG GUYS!!!

En söndag.

Eftersom jag var ledig idag känns det som om det är söndag idag. Så jag kommer antaligen ha måndagskänsla i morgon när det är fredag. Men fredag är gött! Jag är ledig på fredag nästa vecka också, så det är jätteskönt! Och om jag inte är helt ute och cyklar så släpps Hm divided exklusive imorgon. Men tydligen är det bara jag som vet det, så jag antar att jag är ute och cyklar.

Men trots det springer jag inom hm i morgon. Jag antar att jag går ut med en ledsen min. "INGA HM EXKLUSIVE DIVIDED KLÄDER"... Anyway, nu ska jag läsa liiiite biologi, sen ska jag se true blood. Har ni sett vampyrserien? Ni kan se den graits här!Lite bilder från igår innan jag stack till Felice på tjejmiddag.


Kemiiiiii

Sitter utanför Nobel (en sal) nu och väntar på att ha kemi lektion. Vi ska ha egenansvari lektion, laboration som man själv ska komma på. Så jag och min "labbpartner" sitter här och planerar hur vi ska göra! Dock sitter vi mer och kolla vilka som ska med på skidresan på skolan...


Bonjour mes amis.

Bonjour mon nom est Cajsa et je vous écris ce droit maintenant. La raison pour laquelle j'écris ceci est maintenant parce que je suis fatigué d'apprendre l'anglais. Par conséquent, j'écris en français. Non, je blague.

Haha skämt och sido... jag skrev (på franska, illa om ni inte visste det) att jag är typ hjärndöd just nu, sutit med engelska glosor som jag bankat in på svenska- engelska och engelska- svenska. Så om någon säger utegångsförbud exempelvis PIPER det i mitt öra "curfew", "curfew" och det där ljudet som datorn väser med om det är rätt (ev. fel).

Så... snälla, säg inte utegångsförbud.

Detta var ett väldigt tråkigt inlägg för stackars själar som inte är involverad i mitt liv.


Har nu valt den sundare lilla gratisalmanackan men fick av skolan. Jag hade ju innan min 1 kg tunga A4 filopax som jag så korkat tjatade mig till förra året för jag ville lika Jane i A new york minute. "Om man har likadana saker som henne, kanske man bli lika smart?"... dumas!

(Okej... så dum var jag inte). Jag är väldigt ironsik idag, thank god!

Måndag.

Alla mina lektioner var inställda idag, tråkigt nog. Så vid 11 tiden stack jag hem från skolan igen efter att ha pluggat lite. Finslipade på min svenska när jag kom hem och mejlade iväg den. Nu ska jag göra lite matte + fy, eventuellt lite engelska också. Men det är ingen brådska, så jag tror jag sätte mig med ännu en film. Kollade nyss Ture blood.

Idag komme min kära kompis Emma hem från Usa, hon har varit borta i nästan 2 månader nu. Det ska bli fantastiskt kul att träffa henne igen. Tror dock att det blir en familjedag för henne idag. Men det känns helt overkligt att Emma är i Sverige nu typ. Samma känsla som det kändes overkligt att Emma INTE var i sverige innan.


Skulle se hur jag såg ut i lugg. Inte speciellt charmigt, jag vet dock inte om det är för att det inte liknar någon lugg eller på att jag helt enkelt inte passa i lugg.


EN SAK TILL...
Jag ska börja köpa färggladare kläder, jag har bara jordnärafärgade kläder, vilket ser så himla trist ut när jag var inne på mogis blogg och såg hennes garderob.
Check it out!

Bild tagen från: www.mogis.se

Jag blir helt kär i hennes garderob. Även när hon spelar in videobloggar och man ser garderoben med de färgstarka kläderna i bakggrunden. Nej, nu får det bli skärpninge. Men jag tycker jordnära färger är SÅ himla finare. Ett + i mogis blogg är att hon nästan inte har några svarta kläder alls!

Och såhär ser min trista garderob ut:see u

 Fuck my life

Om du någonsin känner dig deprimerad, hatar ditt liv, tycker ditt liv suger och alla andras är bättre. Då finns det en sida som gör att man (i allafall jag) mår bättre, fmylife.com

Lite roliga kommentarer från sidan:

"Today, I was locked out of my house so I texted my cousin to come over and help me get in. She came over, stood on a chair and lifted me through the smallest unlocked window possible. Sadly, this was my bathroom window and I ended up head-first into my toilet. FML" - fmylife.com

"Today, was my birthday. I asked for a camera - nothing fancy, just a basic digital camera. My mother bought my brother a fancy digital camera, with all the accessories, for over £200. She then gave me his old, analogue camera, that I can't get film for anymore. He hates taking photos. FML" -fmylife.com

"Today, I told my mom about the couple times that I'd skipped classes during high school. She got really mad and grounded me for a month. That would usually be normal except for the fact that I'm 27 and live in my own apartment. FML" - fmylife.com

kan vara väldigt underhållande. puss


Söndag.

Känner mig lite halvklasslig och har inte pluggat alls mycket i helgen. Jag kollade nyss filmen The edge of love, riktigt bra! Sen försökte jag plugga, men det gick inte jättebra. Så nu ska jag städa rummet och sedan försöka plugga lite bättre.

Nu ska jag INTE sitta vid datorn i allafall! Puss

En kungsfågel med mig i bakgrunden.

FML

Live är orättvist ibland. Fuck this.


P P P

PPP - Part på Procivitas. I tisdags var det ppp och det var okej. Roligast var det på förfesten hos Felice som bor mitt i stan. Jättetrevligt, alla tjejer från klassen vart där + frida + Jannie. Sedan drog vi till Bakom där ppp var. Helt ok, dock var det mycket roligare på förfesten.

Dagen efter (efter 3 timmar sömn) stack vi till Öland. NV2 på procivitas. Det var kul, vi fick bl.a rida kameler. Riktigt kul! Sedan på vägen hem skrev (påbörjade) jag en 99-saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör-lista! När den är klar kommer den upp på bloggen!

Lite bilder från ppp:

Jag, Felice, Moa, Emma.


Jag, EmmaFelice, jag, evelina, frida (alya och jannie nedanför).


Frida översta, jag, malin, evelina nedanför.


Jag, Felice, Moa och Rebecca.


Sofie, Emma och jag.

Och en gruppbild:

Ja...

Tack för en supertrevligt kväll tjejer!


r a n d o mI morgon har jag trevlig fysikprov som har underhållt mig delar av helgen. Dock inte tillräcklig mycket då jag har varit så uttråkad så jag bland annat har...

1. Läst om helsingborg på wikipedia... på tyska (jag läser franska)
2. Gått och lagt mig kl 10 på lördagkvällen (hos en snarkande far).

Nästa helg får jag ta igen det jag missade denhär helgen. Dock slutade den super genom att umgås med Julia och Disa och kolla på skräckis så jag knappt vågade cykla hem. Dolt under ytan, men jag ska inte nämna mer om det nu eftersom jag ska sova. Läskigt!

I morgon är det prov + ppp och i övermorgon åker klassen till öland. kommer hem på torsdag 21.30 om det är någon själ som kommer sakna mig.

 

hugs.


Hi.

I feel that since so many from abroad read my blog, it is about time I start writing in English now. Especially when I'm so amazingly good at English.

HAHAHAHA! Tänk om jag hade skills i engelska och en känd blogg. Skämt o sido. Jag har suttit och pluggat hela dagen med fysik. Prov i morgon. Efter provet kommer veckan bli super! Dels för att jag bara har 1 dag kvar i skolan sedan (resten på Öland). Och dels för att det känns typ som om jag går i skolan frivilligt denhär veckan. Även om jag inte gör det.

Konstig känsla. I allafall tänkte jag fortsätta läsa om elektrostatisk energi, spänning... ja.. lite repitition från igår, HAHHA!


p
u
s
s
!

haha, jag är flummig idag! Och om typ 2 månader bär dt av till L O N D O N !!!


YES YES YES!!

Nej. inget kul inlägg. dock skämta jag där uppe om ingen fatta det.

Söndag.

Söndag it is. Idag ska jag inte göra allt för många knop. Dock kommer jag ha fullt upp hela dagen. Börjar med lite plugg inför mitt fysikprov på tisdag. Sedan ska jag träffa härliga Julia & Disa för lunch. Sedan ska jag och Disa sticka till vårt jobb. Vi sommar som "värdinnor för exklusive gästerna" på Hif. Hur maffigt låter inte det? Det är inte lika coolt & lyxigt som det låter dock, men roligt är det! Där släpper vi in gästerna och serverar fika i pausen.

Sedan ska jag vid 6-tiden när jag kommer hem antaligen äta och sedan förhoppningsvis plugga lite till beroende på om jag kan det eller ej. Min kära far ska "förhöra" mig nu för att se om jag har koll på "laddningar", "dess korresponderande kraft", "elektromagnetisk kraft", "spänningskraften" you namned it.

Nej... nu ska jag se vad jag går för. kiss


WTF? ELEKTROSTATISK WHAT? Ungefär så ser jag ut på bilden.


Gymma boots

38189-TAN
Bild från Gojane

Jag tycker dessa skorna var grymma om man bär upp dem rätt! Tänk till strumpbyxor, cool klänning och asstor sjal. Grymt!


UPDATE:
Dessa var också grymma.

photoOch en med lite annat ljus.
plugga.

idag ska jag plugga lite. dags att börja eftersom jag ska möta julia om ca 30 minuter för en promenad
Jag måste bara säga i går (tror jag) var min kompis Emma på HOMECOMING! Fatta vad coolt. Jag ägnade många tankar åt henne, speciellt många! Åh vad jag saknar dig emms <3

Duktig


Nu är jag HELT klar med mina inlämningar i Kemi B och Svenska B. Hoppas det går bra! Ska bara be mamma skumma igenom och se vad hon tycker.

Vad läser ni? Går ni gymnasiet, vilken linje? Högstadiet?

Plugg

Har just redigerat klart en artikel om vår allas älskade Carl Von Linné. Jag har lagt nerfruktansvärt mycket tid på artikeln och är fortfarande inte nöjd. Det är väldigt frustrerande. Jag ska i allafall ändra redigeringarna jag gjort för hand på datorn och sedan be mamma eller pappa läsa det. Eventuellt en klasskompis också. För när man lagt ner så mycket tid vill man gärna ha ett mvg.

Nu hörde jag ungsklockan ringa, antaligen dags för lax. Mums. Ha de gött!


DUKTIGT JOBBAT CAJSA!


pics.Nu ska jag plugga.

Jobb!

Nu har jag tjänat ihop 550 kr! Det känns super då jag har en tremånadersbudget på 66  kr. Dock kommer jag spara pengarna till London. För jag behöver egenteligen ingenting, jag har höstskor, höstjacka, nya jeans, tjocktröjor, nya overknee, bikerboot... ny sjal. you namned it. Det är bara suget. Hur klarar jag det då? Men alla snygga blazers, nitleggins, dragkedjeväskor, nitarmband, söta spetstrosor o.s.v.? I DON'T KNOW...

Sitt just nu och lyssnar på världens sämsta version av Belief av Gavin Degraw. Usch, hatar när man gör om BRA låtar så det blir helt urkass. Nu låter det mer som dansbandsmusik än en balad. Bläää...


Malin och jag på Johannes Hansens föreläsning.


Mira, Julia, Malin, Sara (ovanför), Olivia, Disa & Ida (ovanför), Ellen, Sofi, Sara. Jag, Linnea nedre raden. Bild från tjejmiddagn jag var på förra helgen. Vi firade Malins 16 års dag. Hon fick ett Thomas Sabo liknande armband av mig.


Jag Julia, Disa.


Samma personer som första bilden.


Bild från elins avskedsfest. Jag, julia, elin.

fler bilde rkommer snart.

Söndag

Helgen gick väldigt snabbt! Jag har pluggat lite idag, varit med Felice, träffas morfar, shoppat med mamma, fira Ina, kolla Twilight. När man ser det såhär har jag fått gjort ganska mycket, men bara 1 vättig sak, plugget. Dock ska jag jobba lite i morgon. Så nu har jag ca 500 kr att spendera. Dock ska jag spara dem till London!

Ha en bra söndagkväll!

Jag tränade INTE på bilden! haha

Lördag.

Jag kom på att jag inte hunnit skriva klart sommardagboken. Ni kan i allafall läsa vad jag gjord under läsåret 08/09 på cajsafelicia.devote.se.

Vet inte riktigt vad jag ska göra i eftermiddag. Ikväll ska jag vara med Felice, sen ska jag gå ut och gå en runda, hoppas på sälskap! Sedan har jag idag fixat med datorn, laddat över ALLA dokument, bilder o.s.v. på cd-skivor då min dator ska in på lagning! Hade också tänkt plugga lite idag, tyvärr! Nästa veckan är en prov-fri vecka, men sedan kommer väll ca 1 prov i veckan fram till höstlovet. Sedan kommer väll si sådär 2 prov i veckan.

Att det redan börjar droppa in prov gillar jag inte. Men jag ska hålla skolan utanför bloggen så gått det går. Det är inte så kul att läsa eller att skriva om skolan.

v.37 - Kemi b inlämning
v. 38 - fy prov
        - sv b artikel inlämning
v.40 - bi b prov
v.41 - kemi b prov
v. 4? - matte c inlämning

Detta är vad jag kommer på bara sådär. Sedan när jag går in på ss (schoolsoft)-> provschema är det en aning fler saker på gång, tyvärr.


fredag

veckan har gått sjukt snabbt. skönt att det är helg så man kan vila upp sig igen. Men dock hände något igår som inte är så jättekul, eller hände och hände. Jag och sara (som jag ska/skulle till London med) fick reda på att premiären av New moon antaligen kommer vara en vecka då jag inte kan.jag kan inte få ledigt från skolan, jag vet inte vad jag ska ta vägen.

Jag berättade ju för någon dag sedan att denhär resan gjort mig glad, vad händer nu? Just nu fattar jag inte och jag vet inte heller hur jag ska reda ut detta. Dessutom håller mig mamma på och ta kål på mig när hon säger "du kommer aldrig se honom, du lever i din fantasi"... "du är besatt, det är vad du är"... "det bor 54 milj människor i england"... bla bla bla

Vad vill hon? AAA! Jag hörde på en föreläsare, Johannes Hansen, du KAN om du VILL! Och jag VILL se ROB, så KAN jag se honom! Jag ska göra vad som KRÄVS för att SE honom och jag KOMMER att se HONOM! Avsett vad som krävs, SKA JAG!

Så just nu vet jag inte ritkigt vad jag ska tro på. Jag kommer att se honom, kanske inte i höst. Men jag ska göra allt jag kan för att försöka. Dessutom tror jag att jag och sara ändå åker till london, men det blir inte alls samma sak! tyvärr...
crazy mother fucker...

Nej. Inte använda fula ord. Men just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. eller jo, jag ska hoppa av skolan. Nej, men jag ska lådsas få svininfluensan (läs: lådsas) så kan jag åka till London.


Juste... andleningen är att jag antaligen inte komma få ledigt eftersom premiären anteligen som äga rum då jag har den viktigaste veckan denna terminen i skolan då. Sjukt skolans planering... daa ni fattar väll att jag ska till london???
Me don't like!

Aaa... jag HATAR när man gör arbeten och är så pass korkad att man inte sparar! Jag satt med ett arbete om Carl von linné till historian. Plösligt "svarar inte" windows. Allt arbete i onödan. Så vida inte min rosa dator sparade det! För verkligen hoppas det.


Jag orkar inte med det! Får väll ta och ta dagens tredje kopp te och hoppas på tur. Kom igen laptop!

mobil...

idag tappade jag bort min mobil, men sånt tur var hittade jag den i fotöljen på fiket jag och frida hade suttit på. Jag är dödstrött och jag har matteläxa tills i morgon och jag håller på att dö. Dessutom var det tydligen ingen dans så jag och frida hade suttit och väntat i en timme i onödan. Dessutom har jag INGA pengar kvar nu eftersom vi var tvugna att äta i stan (hann inte sticka hem mellan skolan och "dansen" som nu var inställd).

Så dan har inte varit så bra, ganska irriterad! Men nu ska jag ta och göra lite matteläxa så jag slipper göra det ikväll. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk, men jag känner mig lite halvkrasslig, tur att jag bara har en dag kvar i skolan innan helgen! Får väll vila upp mig då.

Dock är er bästa att ligga i sängen, kolla på film och äta godis vilket jag inte kommer få göra på 75 dagar. inte äns glass, B&J, godis, naturgodis, chips, kakor, kladdkaka, INGET. Jag har aldrig klarat det innan. Men jag har en speciell styrka nu (låter jag som en psykopat?). HAHA

PUSS

 

Ps. Innan plugget ska jag "googleeartha" New look för femtioelfte gången!


O l d .

Snart är det helg inge (WHAAAT, vart tog veckan vägen?). Det är skönt att tiden går snabbt för att...
a) studenten kommer snart (student 2011)
b) LONDON
c) jullov

... MEN samtidigt kommer...
a) det jobbiga i skolan snart, läxor, prov, inlämningar, examineringar (bla bla bla)
b) ansvar (att bli stor, jag vill vara den lilla tjejen som kan göra fel, men det är helt ok. För hon lär sig fortfarande vad som är rätt och fel. Ingen förväntar sig något av henne). Det är förlåtligt liksom.


- Kilklacksskor från Hm (påminner om Cholé -från sidan)
- Short Hunky Dory
- Linne stella forest.

Bilden tog första dagen på sommarlovet, buhu att det inte finns kvar länge. Rip summer.


Något annat liknanade. Jag tror att är från ginatricot.


frida, emelie och rebecca


Emma & jag


malin


Ja... några bilder från i sommras som jag inte har lagt ut innan. Har dock ingen aning om när i somras, kanske 1 månad in på sommarlovet. Innan jag åkte till Kroatien tror jag i allafall!


"normalt" i zell am see.


middag på resturant på solta. servitören kom var annan sekund och fyllde glasen... no shit!Promosten. ååååå, take me back!


kusin vitamin unt jag.Nu årkar jag inte lägga upp fler bilder i detta meningslösa inlägg. jag vet inte vad jag tänkte...


Nytta

Vad har jag gjort idag?

- gått i skolan
- pluggat
- kolla hemsidor
-tränat

Jag är nöjd. Jag känner att jag är inne i en väldigt skön anda. Kanske en "längtar efter London, detta kommer bli världens bästa höst" anda. Vad vet jag? Jag kan i allafall säga att Londonresan är värd vartenda öre jag kommer lägga ut för om den resan fått mig ur min lilla depression jag hade, kan jag säga att det verkligen vart värd vart enda öre.

Jag var nämnligen under stora delar av ettan och slutet av sommarlovet väldigt nere, pratade inte mycket, tog inte kontakten med folk så mycket. Det var speciellt hemma. När jag väl umgicks med mina vänner, så var det inte alls lika jobbigt. Men så när jag och min vän Sara bokade en London resa till slutet av November har allt förändrats. Jag är glad hela tiden, jag har mål, jag jobbar, jag pluggar. JAG ÄR EN BRA MÄNNISKA JUST NU! Jag gör nästan bara BRA saker, d.v.s. saker jag får ut något av. Ex. tränar, pluggar, jobbar!

Ni sitter kanske och tänker "MEN DÖÖÖÖÖ, VILKET "LIV""
Men jag är supersuper glad just nu och det är extremt skönt!

LONDON CALLING!

Kan faktiskt ta och visa lite bilder från förra londonresan senare. Kan kolla i arkivet!
Brb...

Harry potter ärr!

Jag vet inte hur jag lyckas, men tydligen vill min panna ha ett litet avlång "Harry potter" sår/ärr. Förra gången var det min klasskompis Evelina som rev mig i pannan så jag fick ett ärr, det gick dock bort med tiden. Men så i helgen plattade jag håret och brände mig i pannan på exakt samma ställe. Ganska komiskt.


Jag, MarsJag, September

HAHA!

RSS 2.0