Jude Law!


Slänger in en blid på JUDE :)

Lägga in en video?

image318Vet någon hur man lägger in viodeos? Om man kan över huvudtaget? För jag har en rikitigt kul video jag gärna hade veta dela med mig :) Kram /Cajsa

Kvällens outfit

image253Valborg kväll, familjen hade "fest" hemma. Så fick sätta på mig ngn klänning, första bästa! Som alltid ;p
Sen drog jag på mig miss sixty byxorna innan vi stack ner till elden!

  • Klänning H&M
  • Jeans Miss Sixty
  • Röd Jacka 4D
  • Skor Spanien



    image254

Bilddagboken!

image317
Besök gärna min bilddagbok, lägger in lite fler bilder där!
Eftersom det går snabbare!

(men försöker ju lägg in så mycket bilder som möjligt här också)!

Dagens...

image316Ja, dagens oufit, jaha! Mycket fint här...

Musse Pigg?

image315
Liknar Musse Pigg!

Valborg

Vad ska du hitta på idag? På valborg? Sjölv är jag tvungen att sitta hemma (JA!), men ska ändå palla mig ner till brasan såklart! Vad är valborg utan brasan?



Ha en bra VALBORG allihopa!

Liknande?

image314Har någon sett några liknande skor? Tycker de är skitsnygga, men det är klack, jag vill mer ha det som en ballerinasko. Har någon sett några liknande? Kram /Cajsa

Vita pumps.

image313
Vad tycker du? Tycker du att jag ska köpa dessa ursnygga pumps från have2have? Kostar 350+ (ca 100 kr i moms) + 29 i frakt + postavgift. Sammanlagt ca 500:-

Vad tycker du?

Dagens

image311Idag va det så varm att jag fick "bikinisträck" på 30 min, riktigt mycket också! I Spanien hade jag inte solat ryggen så mycket, så jag var ganksa vi där, men nu har jag jämnat ut brännan!

Jag hade jag många olika plagg på mig, ett innan kyrkan, sen detta och sen ett annat när jag skulle handla.









  • Gul klänning från Gina Tricot
  • Jeans från Acne
  • Ringar från Pilgrim!

  • Cajsa!

    image308image309
    image310

    Cajsa,, ;)

    Nelly..

    image307

    Världens mysigaste hund! Nelly :)

    Cajsa och Zowie

    image304
    Jättefin bild på Zowie, värsta modellbilden!
    image306
    Jadu, hmm ;)

    Bilder...

    image299image298

    Outfit - lördag

    image296Dagens outfit blev den här! Skulle hem till Zowie, vi skulle ha filmkväll/ tjejkväll. Trevlig kväll med er tjejer! Så jag tog på mig det första bästa jag hittade! Jag kom först så jag och Zowie passade på att gå ner på stranden ett tag.

    • Vit blus från Zara
    • Jeans från Acne
    • Ringar från Pilgrim
    • Skor från Converse

    image297


    Söndag!

    image291Senare ikväll lägger jag in lite bilder från igår! Sen lägger jag in bilder på dagens outfit (kanske igår också, om jag fotade den) ;p Kom nyss hem från skogen, har varit ute och sprungit. 4 km blev det idag, + hem till en kompis på tågaborg och tillbaka till skogen. Sen har jag varit ute och gått 3 km idag. Så nu ör jag "mätt" och belåten. Men vill ju inte precis se ut som man gör nu till sommaren. Nej nu ska det bli ändring! Tack Emma för en "rolig" joggingtur!
    Fortsatt trevlig helg kram/ Cajsa

    Helgen!

    Blev inget bloggande igår, vart hos en kompis nästan hela dagen, innan dess hade jag bara pluggat och fixat till mig. Har lånat lite kläder av min kompis, lägger in bilder på de senare. FÖr nu ska jag iväg och plugga INGE! haha, fortsatt trevligt helg Kram/Cajsa

    Naglar.

    Det är ju långa naglar som gäller, och har alltid gjort (typ). Nu i vår har ju rött och svart varit naglarnas färger. Tycker speciellt om rött, eftersom det passar till min stil. Svart är också snyggt, men det är för lite mer "tuffa brudar", men andra kan ju också ha det. Jag har bär mycket svarta kläder, därför gör det outfiten tråkig om man har svartmålade naglar till. Det som är det bästa med att måla naglarna är ju att man inte ser allt smuts som gömmer sig bakom naglarna. Men till sommaren, vad blir sommaren färger? Jag satsar på naturligt, lång, härliga och rena naglar.



     Kastar in en bild på svarta naglar i inlägget ovan!


    Har du någon speciell nagelfärg nu? Eller har du helt naturliga. Om du gör, vilken färg och vilket märke?

    Naglar.

    Det är ju långa naglar som gäller, och har alltid gjort (typ). Nu i vår har ju rött och svart varit naglarnas färger. Tycker speciellt om rött, eftersom det passar till min stil. Svart är också snyggt, men det är för lite mer "tuffa brudar", men andra kan ju också ha det. Jag har bär mycket svarta kläder, därför gör det outfiten tråkig om man har svartmålade naglar till. Det som är det bästa med att måla naglarna är ju att man inte ser allt smuts som gömmer sig bakom naglarna. Men till sommaren, vad blir sommaren färger? Jag satsar på naturligt, lång, härliga och rena naglar.


     
     Kastar in en bild på svarta naglar i inlägget nedan!

    PhotoShop

    Har någon, något tips på något bra PhotoShop? Jag vill ha ett roligt Photoshop men lätt kan förstå, men roliga saker. Hade ett innan, men var så tråkigt att jag bara fixade till 3 bilder. Sen blev det slut på det PhotoShopet. Jag vill ha tips på bra, roliga men samtidigt billiga! Begär man för mycket?
    Vad har du för PhotoShop? Hur funkar det? Är det lätt att fixa till bilder? Hur mycket kostade de?

    de 3 bästa.

    TREDJE PLATS... www.HAVE2HAVE.se
    Säljer bara skor, men skorna de säljer är super snygga, speciellt pumsen, herrskorna är lite av en besvikelse (kanske inte för mig, men för killar).

    ANDRE PLATS... www.NELLY.se


    Har både egna kläder och märkeskläder. Allt i en schyst prissumma!



    FÖRSTA PLATS... www.ASOS.com



    Som man säker märker så lägger jag ofta in kläder från Asos, anledningen är att det har superfina kläder helt enkelt. DET BÄSTA MED ASOS är att det kopierar/härmar kändisars kläder, modellen, mönstret o.s.v. och det ett inprincip likadant plagg. Till RIMLIGT pris.

    på gång.

    image294
    image295

    Soligt...

    image293
    Har varit så fint och soligt nu hela veckan inprincip, men jag tog aldrig chansen att börja använda sommarkläderna, för snart göra det, de börjar ju mögla snart... Saknar sommaren, men nu känns det verkligen som om den är påväg. Hoppas snart bara vädret håller sig fint, för här blev det fullständig dimma och temperaturen sjönk med 10 grader på 10 min...

    Hoppas det blir fint nu till långhelgen! :)
    Vad ska du hitta på nu på långhelgen?

    Kvällen outfit- Torsdag

    image292Här är torsdagens kvällsoutfit. Min mamma fyllde år, så vi stack ut och käkade. Så det fick bli det här, enkelt men fint! (enligt mig då).




     







     

    • Mönstrad vit-grön-brun blus från Zara (Spanien)
    • Blå/grå Honky Dory kofta
    • Jeans från Acne
    • Vita pärlörhägen (present)
    • Svarta klackaskor från Scorett


    Chips tips!

    Nu vill jag tipsa om VÄRLDENS GODASTE CHIPS, enligt mig.
    Det är Olw´s svenska lantchips med smak av dill och grädde.
     Väldigt knapriga och goda.

    Det som vill veta vad chipsen innehåller finns

    tabellen neda;

    Innehåll:
    Potatis, vegetabilisk olja, kryddblandning
     (salt, druvsocker, lök, skummjölkspulver,
    yoghurtpulver, smakförstärkare, natriumglutamat,
    stärkelse, gräddpulver, mjölksocker, dill, arom, och
     syra: mjölksyra och citronsyra).

    Storlekar:
    200g

    Näringsvärde per 100 g:
    Energi: 2100kJ/500kcal
    Protein: 6g
    Kolhydrat: 59g
    Fett: 27g


    Får CCCC½ av CCCCC                            VILKA ÄR DINA FAVORIT CHIPS?

     
     

    Fredag!

    Ja, då va det fredag igen! Hoppas ni får en trevlig helg och valborg! Kram/Cajsa

    Dagens outfit.

    102206-187Dagesn

    Idag var det fins väder igen! Sol, sol åter sol!








    Dagens;

    • Vit blus från Zara
    • Jeans från Acne
    • (ring från H&M)
    • (Blå golfjacka)
    • (Beiga ballerinaskor från Spanien)

    cajsa, det är mitt namn!


    Nya jorden!


    Forskare har hittat en planet, som de trodde va omöjligt att hitta, som liknar jorden. Den ligger utanför vårt solsystem och är ca 240 ljusår ifrån oss, så det skulle ta ca 100-400 år att åka dit. Men visa någon sänare kuna man skicka ett medelande, som tar ca 20 år. Så om 40 år får vi reda på om det finns liv på "nya jorden". Det är möjligt att leva där, temperaturen är från 0-40 grader. Istället för solen lever dem på en röd stjärna...

    Spännande, men läskigt tycker jag. Vad tycker du?

    300

     


    Visuellt bländande och alldeles unik

    FILMINFO/RECENSION Inspirerad av Frank Millers grafiska roman med samma namn blåser Zack Snyder (?Dawn of the Dead?) nytt liv i den 2487 år gamla historien om slaget vid Thermopylae. Slaget räknas till ett av historiens mest kända, då Kung Xerxes persiska armé på hundratusentals soldater utmanades av ett fåtal dödsföraktande muskelberg från Sparta. Kung Leonidas agerar på bästa spartanska sätt och vägrar underkasta sig de anfallande perserna. Han samlar ihop 300 modiga män för att försvara staden mot invasionen i ett smalt bergspass, som senare fått namnet ?helvetets portar?.

    Här finns inga stora Hollywood-namn och det vinner filmen på. Relativt anonyme Gerard Butler gestaltar den känslokalle Kung Leonidas med bravur, och tillsammans med sina 300 utvalda visar de upp en målmedvetenhet och orubblighet av sällan skådat slag. Kärleken till hans land och till friheten blir den drivande kraften. Leonidas lever för Sparta och hans män lever för honom. De tappra 300 existerar enbart för att försvara Sparta till sista blodsdroppen. Det kan klart uppfattas som dumdristigt att ens komma på tanken att försöka stå emot den massiva persiska armén, däremot inte galenskap. Det är nämligen Sparta!

    Ända från födseln tränade till att slåss och fostrade till att aldrig ge upp, skildras spartanerna ofta som ?de perfekta soldaterna?. Snyder gör ett helt lysande jobb med att ge oss en total inblick och förståelse för de orubbliga soldaterna och även för Leonidas handlingar. När Leonidas får frågan vad hans män har för yrke svarar mannarna med ett gormande stridsrop som får blodet att sjuda. Vad gör det att förlora något trivialt som ett öga, när Gud hade vänligheten att ge dem ett i reserv? Och om de äter middag i bergspasset eller i helvetet är för dem oväsentligt. Deras stad ska försvaras till varje pris.

    Liksom serieförlagan är filmen mer förankrad i mytologi än historia. Trollkarlar och jättelika monster som Uber Immortal var knappast med i antikens Grekland. Men att ?300? med sina fantasyinslag inte är helt historiskt korrekt, är irrelevant i sammanhanget. Zack Snyder har förvandlat Frank Millers serieroman till ett visuellt bländande mästerverk. Miller själv är mer än nöjd med vad Snyder har uträttat och lyfter på hatten för honom. Jag ställer mig i ledet och gör samma sak.

    Det stora slaget som upptar större delen av filmen är perfekt gjort, både visuellt och stridstekniskt. Det blir extremt rått, som ett steroidpumpande tv-spel med mycket blod och kroppsdelar som avlägsnas i en rasande fart. Striderna är otroligt snygga och får andra slag vi tidigare sett på film att likna kafferep - maken till ögongodis har jag aldrig sett.

    De som bara såg Miller-baserade ?Sin City? som en meningslös våldsorgie bör hålla sig borta från ?300?, för att inte spy galla över ännu ett mästerverk. Att söka efter ett djup är lönlöst, det är en ganska simpel historia men filmens styrka ligger helt och hållet i den häpnadsväckande tekniska prestation som åstadkommits. De sanna kämparna här är armén av designers, CGI-animatörer, tekniker, koreografer och inte minst fotografen som tillsammans skapar en abstrakt vacker och alldeles unik vision av den antika världen, ackompanjerad av stämningsfulla toner och, där det behövs, dynamisk dunka-dunka.

    Tillsammans med ?Sagan om Ringen?-trilogin tar ?300? genren episka storfilmer till en ny nivå. Det här är bland det ?värsta? jag har sett på en bioduk, i positiv mening. ?Gladiator? får snällt maka på sig och lämna över kronan till min nya favoritfilm i genren. ?300? är underhållning på högsta nivå!


    (http://www.moviezine.se/filmsidor/300.shtml)


    Veckans filmtips.














































































    Tips?

    image291
    Har någon något foto tips? Jag älskar att fota, kommer på nya saker att fota hela tiden, men jag vill ha speciellt fina foto. HAR DU NÅGOT BRA FOTO TIPS?

    T.ex
    * Vatten är fint att fota.
    ex. Springa vid strandkanten.
    * Växter.
    ex. foto ovan.

    m.m.

    Kram /Cajsa

    ...

    image290

    Sommar...

    image289
    Vill ha sommar, doppa fötterna i vattnet. Sola på stranden och bli brun. Gå i bikini, klänning, kjol, ja allt som man inte kan ha på vintern. Jag vill känna värmen från solen. Käka glassar i mängder.
    Kram /cajsa

    Aha, mina nya glasögon här då da.

    image288
    Ja, har ser ni då mina glasögon på mig. OBS! Ingen seriös bild, de va en "plugg dag" så jag brydde mig inte så mycket om mitt utseende..

    ...

    image286
    Utstickande träd.

    Zac Efron!!!

    image285

    Citat.

    image283
    Citat;
    i = 2 årig tjej.
    m = 14 årig tjej.

    M; I du slog mig, då tänker inte jag gunga dig.
    I; Jo.
    M; Säg förlåt!
    I; Nej.
    M; Men då går jag in.
    I; Gör det då!!

    I; Gunga jätte högstare.

    image284


    Onsdag!

    image253Onsdag. Jag lägger in bild på fullständig outfit senare om jag orkar och kan. Idag var vi (på idrotten) i "Rackerhallen". Idrottens hur typ. Spelade tennis idag igen! :)


    Dagens;

    • Klänning från H&M

     Inte på bild:

    • (först) Miss Sixty jeans.
    • (sen, efter idrotten) Cheap Monday jeansen.
    • Klocka från Spanien.
    • Grå/blå honky Dory kofta.
    • Bronsfärgade skor från Spanien.
    • Svart kappa från H&M
    • Min beiga friis Company väska.

    Om mig.

    Bästa film just nu: THe Holiday och Jhon Tucker must die. Stand by me, en riktig klassiker!
    Favoritcafé: Ebbas fik.
    Lyssnar på just nu: just nu? eller nu för tiden? just nu Peppes fotsteg, ingen musik.
    Favoritplagg i garderoben just nu: Mina acnejeans och Honky Dory kläderna.
    Sysselsättning: Skola, plugga, gym o tennis.
    Längd: typ 1.68
    Festar: Inget, bara filmkväll o sånt.
    Jag doftar:  Versace prinsses?, Raph Laurens, Raph. Versace Bright cristal. Escada eller någon annan.
    Antal kusiner: 3 "riktiga" och 2 halv kusiner.
    Storstan eller landet?: Storstan, helt klart!
    Kan tala dessa språken: Svenska, engelska, franska och typ 6 spanska o tyska ord! ;p
    Idol: Jude Law, Zac Efron m.f.
    Så många skor har jag: typ 25-30 par.
    Senast utlästa bok: Göra slut, tvungne att läsa 2 böcker nu i svenskan, så det fick bli första, bästa!
    Mitt rum kan beskrivas som: STORT och MODERNT
    Jag tränar: 7 gånger i veckan. Ibland fler.
    När jag var liten ville jag bli: Lärare.
    Beroende av: Pengar.
    Shoppar: Allt möjligt, vill blande dyr och billigt.
    Det vet du inte om mig: Har nästan inga hemlisar.

    Lista från; Hulena.blogg.se

    Segt internet!

    Kan inte skriva, men skriver sen ! :)

    ...

    102206-179

    Höstas

    image282

    Sverige - Paraguay (vm 06)

    Jag har ju berättat att jag var på vm i sommras, men har jag berättat att jag kom med på TV? Det gjorde jag i allafall, de filmade in där jag stod i ca 20 sek! Haha! Jag har i allafall aldrig lagt in bilder på det. Nu när jag kollade på tv kom jag fram, så jag tänkte att jag lika väl kan visa.
    image280
    Som sagt, lagom intresserad av matchen? Nog mest av att fota!
    image281
    Kanske inte så lätt att se mig, men där är jag!

    REKLAM!


    Kollade in Junitjejens blogg, där hon frågade vilken favoritreklam man hade, det var ett ganska roligt inlägg.
    Så jag tar och härmar lite ;) Jag tycker faktiskt också precis som Junitjejen Ejendals reklam är roligast just nu!

    Vilket reklamklipp tycker du är bäst? Nu och förr!

    Något sett 300?

    Nu har jag även fått dvd;n 300. Hur nog 50 dvd;er jag ska se på, blir nog mkt film nu! Haha! Men de flesta har så tråkiga namn, så man blir inte så "sugen" på att se de. Haha! 300 verkar dåligt, men jag vet inte. Någon som har sett den och vet om den är sevärdig. Någon som vet? Kram /Cajsa


    En dag med Michelle! :)

    image278
    image279

    Aha, så här kan de gå, vi gör ju så gott vi kan för att få till den där posen! Jag är riktigt solt över min! (den i röd, jag lyckas hålla ballansen på en smal pinne! OTROLIGT, den ligger heller inte på marken eller något sånt)!

    Dagens outfit..

    image277Jag vet att jag är sämst på att fotta men ändå!












     

    •  Svart kofta från Mango
    • Vit t-shirt från H&M
    • Blått armband från H&M
    • Jeans från Cheap Monday
    • Röd 4d regnajacka
    • Röd väska från Vero Moda (väldens miss, färgerna skras)!

    Outfit!

    image275Nu på kvällen satte jag på mig min "ny/gammla" kjolen som jag hade glömt bort. Jag blev ganska nöjd, eftersom jag hade hittat någon liknande jag ville ha! (något inlägg längre  ner).

    • Beige kjol från att.
    • Vit t-shirt från H&M
    • Leopard sjal från Glitter
    • Skor från Håkansson










     


    Levande skellett

    image104image105
    Så sjukt hemskt! Ska man verkligen behöva se ut så här för att komma in i medellbranschen? Borde egenteligen inte de förbjuda så här samal människor? Hon är ju bara skon och ben! Vad äter hon? Om hon nu äter över huvud taget! USCH!! Flickan har ju försvunnit! Stackare!!

    Varför lägger dem inte in henne på REHAB?!
    tjoppes.blogg.se
     

    KOPIA!!!


    Kom ni ihåg inlägget, där jag skrev att jag jätte gärna vill ha denns ursöta kjol från Asos.com?
    Nu när jag städade min gaderob (den jag inte använder) så hittade jag en liknande jag hade julen 2005!
    image274
    image275image276

    Visst var de lika? :D

    Besök!

    http://Juliaohlsson.blogg.se min underbar kompis!
    http://Blomquiist.blogg.se även en underbar kompis!
    http://Emma1992.blogg.se även hon en udnerbar kompis, men hon bloggar nästan aldrig tyvärr! :/


    Idag!

    Idag har jag inte gjort så mycket, har varit i krykan, så ju konfirmeras! Sen har jag varit och handlat, varit ute och gått, fixat lite skivor, skrivit bokrecention o så! VAD HAR DU HITTAT PÅ IDAG ? :)

    KRAM / CAJSA

    Elly!

    image261

    Gravida hopp!

    image271
    Vi ville känna hur det va att bära en barn i 9 månader (gravid), så vi gick ut på gatan, mitt i natten/kvällen (vid 12 tiden) och började hoppa, ganska jobbigt måste jag säga. Sen började vi fota lite, jag och Elly tänkte bjuda på några roliga bilder. Ta inte illa upp, vi ville bara känna hur det va att vara gravid! :)
    image269image270
    image272
    image273Jag kan ju inte påstå att det här var det bekvämaste jag någonsin har gjort. Men men. Sammanlagt vägdeJ allt vi hade stoppat på oss ca 3 kg. Jag hade på mig, En stickad tröja, en cardigan, ett linne, en kofta, en kudde, en tjocktröja och jackan! Elly hade på sig lite annat. Men det va kul, nu är man ganska slut efter att ha hoppat, så om jag någon gång blir gravid, så ska jag nog inte hoppa xD



    Dagens senare outfit!

    image268Jag har ni fixat lite med min outfit, jag hade ju bara satt på mig lite, eftersom jag bara skulle vara hemma, men nu kom elly och vi skulle sticka ner till Hamilton, så jag fick göra om min outfit lite, istället för att har den prickiga klänningen som ett linne, tog jag av banden och hade den armlös. Kofan tog jag på mig under kappan och "tillsatte" den röda vero moda väskan!

    • T-shirt från H&M
    • Röd klänning från H&M
    • Svart kappa från H&M
    • Jeans från Stockholm
    • Röd väska från Vero Moda
    • Silvriga sandaler från Granat


    SKÄMT/KOLLA LÄGET!

    image267
    Detta gjorde Elly redan en gång innan med någon annan, men nu skulle vi testa det och se om det va någon skillnad. Elly la sig ner och lådsades vara skadad. Förra gången Elly hade gjort det hade INGEN brytt sig, alla hade bara gått förbi. Så nu skulle vi kolla och FILMA IN! Vi såg en man komma på väg mot vårt håll, så Elly lade sig ner och jag stack iväg bakom ett träd för att börja film allt, så såg man hur han började gå runt Elly och bara stå kvar och kolla. Elly lådsades vara yr och sa;
    "Aj mitt huvud, var är jag?"
    Då började jag ju så klart skratta, Elly kollade hit och mannen började fatta vad som pågick, sån tur va så började han också skratta!!
    Så vi stack iväg, men plötsligt skrek han till oss och frågade oss om vi ville komma med och kolla på en uggla, 2 minuter härifrån? Men vi stack in med!

    TESTA DET OCH KOLLA HUR PERSONER I DIN OMGIVNING REAGERAR!

    En dag med Elly!! :)

    image259
    image260
    image261image263image265image266

    Ja, såhär kan man sammanfatta vår dag! Förutom att vi blev jagade av några småbarn för vi hade skrikit på dem? och att en man trodde Elly va skadad och skulle hjälpa henne, men kom på att vi skämtade (beskriver lite bättre sen) för nu ska jag och Elly ut och leka tjockisar! Kram /Cajsa

    Cajsas mix.

    Har ni mixat ihop en cd med några av mina favoriter.
    image258
    Do what you told - Sebastian
    African Queen - 2face..?
    P.a.r.a.d.i.s.e. - Vincent
    Oxygen - Marie Serneholt
    Hide  and seek - Imogen Heap
    U + ur hand - Pink
    Oh father - Linda Sundblad
    Wind it up - Gwen Stefani
    Be mine - Robin
    I'm yours - Jason Mraz
    Dreams - Gavin DeGraw
    Boulevarf of Broken dreams - Green Day
    Mix av Torn Dreams - Dj Rankin
    Rock this party - Bob Sinclar
    Trouble - Coldplay
    Running up that hill - Placebo
    Irreplaceable - Beyonce
    Carlifonia - Phantom planet
    My Style - Justin Timberlake/ Black Eyed Peas

    Vissa har jag bara lagt in på att det fanns plats och kom inte på fler av mina favoriter. De 5 bästa låtarna på cd;
    1. Dreams
    2. I'm yours
    3. P.a.r.a.d.i.s.e.
    4. Hide and seek
    5. My Style



    Plugg!

    image256
    Nu ska jag plugga, detta är nog vad jag behöver när jagh pluggar (förutom den blåa masken egenteligen), men man kan ju faktiskt använda den, den förbättrar huden, lika bra att använda när man pluggar.

    1. Orange Mp3 med radio (julklapp förrförra året).
    2. Skrivbok (fick av pappa igår).
    3. Pennor (fick av Michelle i födelsedags present).
    4. Glasögon (fick dem för ca 2 månader sen).
    5. Göra Slut (boken) lånat av skolan.

     


    Lördag!

    image255Passade på att idag ha på lite kläder jag inte använde så ofta, med min nya röda klänning!
    DAGENS;

    • Vit kofta från Lindex
    • Röd klänning från H&M
    • Vit jeans från Stockholm
    • Blåa inomhusskor från H&M


    Shoppingen!

    Som jag sa innan har jag varit på Väla och shoppat. De blev som sagt 2 klänningar, båda från H&M, här kommer bilder!
    image251image252
    Söt röd/vit prickig klänning från H&M. Hittaden på barnavdelningen och blev därmed mycket billigare! Den kostade ca 100 kronor (98 tror jag).
    image253image254
    Beige(?) klänning med små vit/gula hjärtan på, även den från H&M för 298 kronor!

    H&M NYA KOLLEKTION ÄR SUPER FIN! RIKTIGT LYXIGA KLÄDER! ÄLSKAR DEN!!


    Dagens outfit fredag.

    image182Jag vet att jag har SVERIGES finaste hållning där! xD
    Men men, idag har jag spenderat dagen på väla (lilla himlen? ;p) Sen stack jag ner till stan och spelade piano, stack hem, sen spelade jag tennis.
    Dagens;

    • Vit linne från H&M
    • *(på bild vit t-shirt från GIna Tricot)
    • Kookai kofta från NK (stockholm)
    • Svart kofta från H&M
    • Jeans från Cheap Monday (Tr3tton)
    • *På bild; Acne Jeans (stockholm)
    • Armband, blandning, alla från H&M.
    • *På bild, Armband från H&M.
    • Bronfärgade ballerinaskor från Spanien
    • Svart kappa från H&M
    • Röd väska från Vero Moda


    Kläääder!

    image249
    image250

    Titta och njut!

    image246image247
    Hahaha! Jag spelar gjolf, mkt fint! ;)
    image248
    Solnedgång!

    Kate Hudson


    Var bara tvungen att lägga in bilden på den här vackra klänningen. Bärs av Kate Hudson, en klänning från Vercase.
    (bilden från 2003).

    River Phoenix!

    I filmen Stand By Me 1986.


    River Phoenix, var en riktigt snygg ända till 1993, då han dog av ett drogmissbruk! Han fick en blandning av kokain och heroin som gjorde  att han inte kunde andas, när abulansen anlände hade River redan kvävts till döds!

    Men ändå är han fortfarande en av världens snyggaste män!

    Man kan ser honom i bl.a. Stand by Me, The thing called love och Sneackers.

    Dagens shopping!

    Dagens shopping var inte så mycket, med tanke på Spanien. Men det blev i allafall 2 klänning, H&M nya kolektion (kanske gammal, men har inte varit på VÄLA / Helsingborg på länge).
    JÄTTE FINT, verkligern att rekomendera, och deras SKOOOR!
    Skriver mer sen. KRam /Cajsa

    Helgen!

    Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra i helgen! Men jag ska i allafall träffa en kompis, Elly!
    Längter efter dig!!
    Sen har jag inte så mycket bestämt!
    Vad ska du hitta påi helgen?
    kram /cajsa

    Då var det fredag igen!

    Just nu ser det ut att bli hyggligt väder idag! Tur! Jag har ju studiedag idag! Men jag tänkte faktiskt spendera den på shopping, ska snart ta en dusch och sedan göra vid mig, ska sticka dit med Annelie (http://AnnelieBlomquiist.blogg.se) och ser om jag hittar något snyggt eller roligt. Just nu är det inget jag behöver, så det blir väll antagligen bara onödigt, men strunt samma! Nu är det helg för min del! SKÖNT! Vissa har ju idag kvar också! Trevlig helg i allafall!! Kram /cajsa

    Trött!

    Har nyss kollat på John Tucker Must Die, för typ 20 gången, men kan inte sluta kolla på den, den blir bara bättre och bättre tycker jag! Haha! Sen kollade jag lite på 300, men orkade inte fotsätta. I morgon är jag LEDIG! Så skönt, kanske ska till väla ne stund med Annelie, sen ska jag träna! Kram /cajsa

    Dagens!

    image245               TORSDAG!
    Ja, idag va det där inte världens finaste väder,
    som jag nu hade önskat! Men det får man väll ta,
    har varit så fin nu i ca 1 vecka, men så kommer regnet!
    USCH!! Men men. Här är i allafall dagens KALLA outfit! 
     
    Lägger in bilder på kvällen outfit sen, eftersom jag inte riktigt har bestämt vad jag ska ha!

    • Blå/vit "minikavaj" från Zara
    • Beiget linne från Tiger of Sweden
    • Vit linne från ?
    • Jeans från Acne

    Ytterplagg;

    • Svart jacka från H&M
    • Röd väska från H&M
    • Converseskor från Converse





    sometimes I just want to fly away.

    image244

    ^^,

    image235image234

    Dagen!

    Idag har jag väll inte gjort så mycket, skolan. USCH!!! kolla på vädret här, regn, i går va det ändå hyggligt, men nu, blää! Snart ska jag iväg o träna på gym!

    Kram /cajsa


    image242
    Världens sötaste tjej ;)


    Helg!

    Nu är det helg för min del! Har studiedag i morgon, så skönt! :)

    Blogg trött!

    Nu har jag bloggat i säkert 2 timmer idag, men för vad? I kommentar?
    image235
    Nu ska jag nog ta o plugga lite och sen ta o sova lite!

    en dag med Emma! (v)

    image235image234
    image236
    image237
    image238
    image239
    image240
    image241
    image242
    image243
    Vi bjuder på bilderna! ( iallafall jag ;p)


    Dagen!

    image224
    Dagen med 10 ord!
    1. Skola 2. Plugg. 3. Läkare 4. BLODPROV! :;/ 5. Telefon 6. Datorn 7. Utvecklingsamtal 8. Läst 9. ? 1.?


    Dagens outfit!

    image232KALLT! KALLT! KALLT! Idag gick brandlarmet när vi
    hade IDROTT! Så där gick man o frös i ca 1 timme eller något? Kanske inte så länge, men det känns verklingen som det, när man står där och vänta för att få komma in. Det är nog ända gången man vill komma in i skolan på lektion igen ;)! Haha,
     men detta var i allafall kvällens outfit, nu när jag skulle på unvecklingssamtal, idag har jag Åsa, som är min klassföreståndare, brukar ha tord, men det blev Åsa denna gången!

    • Klänning från H&M
    • Vit kofta från Lindex
    • Vit jeans från Stockholm?
    • Vitt linne från H&M

    Utvecklingssamtal!

    Nu ska jag iväg för att ha utvecklingssamtal, man har det 2 gånger om året (per läsår). Så nu var det dags, onsdagen den 18 april klockan 7! Önska mig lycka till! ;) haha.
    Nu måste jag gå, skriver mer sen!
    Kram /cajsa



    Värmen, var tog du vägen?

    image231
    Nu har det varit varm så länge, men plötsligt blir det kallt igen :/ Värmen, var tod du vägen? :(

    Hur varmt har du det där hemma?

    Läkaren

    Har haft ont i huvudet i säkert 3 månader nu, ständig huvudverk. Det är ganska jobbigt. Så idag besäkte jag upp läkaren med min mamma. Jag är SPRUTRÄDD så jag frågade henne om jag skulle behöva ta blodprov, så sa mamma då, vet inte. Så jag blev bara "lite" vettskräm, men i allafall udnersökte då läkaren mig och kollade vad de va för fel. Enligt hans "bedömning" så var det spänningshuvudverk, jag bli stressad i skolan och blir "spänd" ;p sen är det också för att jag bär tunga handväskor. Men i allafall när han hade kollat klart mig, skulle jag ändå ta blodprov och jag fick PANIK! Men i allafall klarade jag mig! haha. ;p

    Jag vill ha sommar!

    image223
    Om jag fick ta sommarlov när jag vill, skulle de va NU! Jag vill bara vila
    och ta det lungt, slippa all stress och de stressen gör.
    Slippa allt pluggande, och alla jobbigt.
    Bara ta det lung, shoppa, sola, bada, HUR HÄRLIGT ÄR INTE DE?
    I want summer!

    I wich I would be like you!!

    image230

    Vill tillbaka!

    image229
    Åh, jag vill inget helldre än tillbaka till Spanien! Eller vrida tillbaka klockan 7 månader!
    (fast helst till Spanien ;))
    Alltså JULIA, du fattar inte hur mycket jag vill tillbaka, och hur HIMLA kul jag hade det,
    det är den av det bästa tiderna i mitt LIV!
    Jag vill tillbaka NU! Jag vill åka ifrån detta jobbiga!!! Jag vill iväg NU! 
     JAG VILL TILL SPANIEN!! JAG VILL TILL SPANIEN!! JAG VILL TILL SPANIEN!!
    Jag har bara varit hemma i ca 1 vecka, och jag saknar det redan sjukt mkt!

    Tack Julia för en HIMLA UDNERBAR (11 dagar lång resa)!!
    `*'v'*´ `*'v'*´ `*'v'*´ Love you `*'v'*´ `*'v'*´ `*'v'*´

    Kram /Cajsa

    Den soliga tisdagen!

    Det är fortfarande fin väder här i hemma! image227
    Gud så skönt, de sa att det skulle bli dåligt
    väder till idag, men de hade visst fel!
    Haha, men de säger att det ska bli fult
    väder i mon :/ typ 10 grader, usch!!!
    Men jag passade på att vara lite sommrig!

    Dagens outfit;

    • Vit/ljusblå randig klänning från Zara
    • Ljusblåa jeans från Miss Sixty
    • Silvriga sandaler från Granat

    Utterplaggen;

    • Svart kappa från H&M
    • (Silvriga sandaler från Granat)
    • Röd väska från VERO MODA

    image228



    Mat!

    Just nu håller jag på att laga mat! Jag ska laga bakpotatis med fyllning i! Fyllningen innehåller; Creme fraishe, a-fil, majonäs, sallad, purjolök, majs och annat gott! Låter kanske in så gott, men är verkligen SUPER gott! Kram /cajsa

    Skruva den som Beckham!

    Kollade nyss på Skruva den som Beckham, jättebra film! SOm jag tror nog nästan alla har sett! Det handlar om fotboll (hör nog på titeln, men i allfall ;p). Verkligen en film jag rekomenderar!

    Kram / Cajsa

    KOLLA IN!

    http://youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs - att en så lite tjej, kan har så stor röst!

    Bild, inget speciellt!

      (   http://i7.tinypic.com/3y6u5mw.jpg   )
    inget ni behöver bry er om, det är bara ett namn på en bild jag måste komma ihåg! ;p
      See you LATER aligater!

    VÄDRET!

    image220
    Åh vädret! Så himla underbart, har varit JÄTTEVARMT från fredags till idag, och det är fortfarande UNDERBART.
    "Inte ett moln, så långt ögat kan nå. Inte en droppe reng, på flera dag."
    Det där stämmer precis in på mitt väder här hemma just nu, synd nu bara att inte...
    "Med en glass i min mun, och sandaler av plast. Går jag i solen och tänker på dig!"
    ... stämmer!

    NU har jag faktiskt lust att gå och köpa en glass! Har faktiskt inte köpt en ända köpeglass detta året (om inte glassen jag fick av Emmas mamma räknas, kulglass med kolasås).
    Eller så vill jag BAKA, verklar som om jag är
    SÖTSUGEN eller vad! Haha...
    Synd bara att man inte kunde vara tillräckligt söt så man slapp allt sötsug! xD
    Skriver mer sen, nu ska jag ut i det underbara VÄDRET! Tjohej! Krma /cajsa

    Dagens outfit!

    image216Jag är lagom smart så jag tappar bort sladden som jag lägger in bilder med, men i allafall hade jag lagt in någon outfit med den tröjan jag hade på mig idag. På tröjan står det en lite text; Let´s get Friends!

    • Beige tjocktröja från VERO MODA
    • Slitna/ljua jeans från ACNE JEANS
    • Vit linne från H&M
    • Brun väska från Friis Company













     


    Sommar-höst-vinter-vår hits!

    BrSka nog börja skriva ut de 20 bästa låtarna varje vecka, om jag nu kommer ihåg det.
    Min musik smak är mest pop, tycker inte om så mycket rock, får ont i huvudet av de.
    Så nu kommer väll min "pop" lista"!


    1. Dreams - Gavin DeGraw
    2. P.a.r.a.d.i.s.e - VINCENT
    3. Oxygen - MARIE SERNEHOLT
    4. I´m Yours - Jazon Mraz

    5. Sexy Back - JUSTIN TIMBERLAKE, jag vet att den är lite uttjatad nu eller vad man ska säga, men jag tycker fortfarande den är sjukt bra, kanske för det är precis en sån Cajsalåt!
    6. She will Be Loved - Maroon 5
    7. Ain´t No Other Man - CHRISITNA AGUILERA
    8. Rehab - AMY WINEHOUSE
    9. Hurt - CHRISTINA AGUILERA
    10. Un-break my heart - TONI BRAXTON
    11. Gallery - MARIO VASQUEZ

    12. This I Promies You - Nsync
    13. Crazy - Gnarls Barkley
    14. Glassigt - Mange Schmidt
    15. Irresistable - Beyoncé
    16. Run It - Chris Brown
    17. Everything But The Girl - Darin
    18. Hide and Seek - Imogen Heap
    19. Wind It up - Gwen Stefani
    20. My Love - Justin Timberlake

    OBS! 
    Det flesta av låtarna ovan va låtar jag gillade i sommras, höstas och i vintras. Så det får bli en gammal/ny lista. Många av låtarna är låtar jag lyssnar på idag, så lyssna o njut!  

    LimeWire -
    Bra när det gäller att söka/ladda ner musik, tar ca 30 sek att ladda ner en låt, längra om man laddar ner fler i taget!


    P.a.r.e.d.i.s.t

    Så här bädt är jag på ENG! Paredist, i låten sjöng de lite bokstäver, skulle jag nu stava de, men det blev visst LITTA fel! haha, det skulle egenteligen stå PARADISE, men jag trodde dem sa (bokstavligt) PAREDIST, haha!
    Kram /Cajsa

    Inlägget borta

    Hade skrivit ett långt inlägg innna om dagen och helgen, klädsel o så! Men nu gick det tydligen bort, för jag ahde loggats ut :/ Men men, idag har jag haft på mig lite olika, tror jag under helgen har bytat om ca 20 ggr, HAHA !:) Så jag orkar inte skriva upp allt igen! ;s haha. Men i allafall trevlig helg (även om det inte är so mycket kvar på den nu! ) men i allafall ;p

    Kram /Cajsa

    Vichy Nouveau / Ramlösa

    Nu har visst Ramlös och Vichy Nouveau slagit ihop och tillsammans ska väll dem göra ett eget mineralvatten, undrar hur det går? Fick reda på detta för ca 1 månad sen av en kompis, det gick riktigt snabbt, för den står i affären nu, men dem hade väll det redan på gång för länge sedan, men för mig blev det en liten chock att se deras nya logga, men den va som jag hade trott.


    Vilka tycker du bäst om? Vichy Nouveau eller Ramlösa? Själv tycker jag Ramlösa och tror att det är dem som kommar att förlora på detta!
    Obs, lägger inte bilder sen, för jag hittar inte sladden som jag lägger in bilderna med!

    Kram /Cajsa


    Converse

    Converse har varit så het inne i vår, image226
    men nu börjar det bli för varmt med basketkängan, men hoppas det är lika inne till hösten, för det är ju verkligen snygga skor!
    Men de kostar ju mer nu än förra året, förra året gick ett par helfärgade för ca 500 kronor, och ett par mönstrade för 600 kronor. nu kostar ett par helfärgade 600 kronor och ett par mönstrade ca 700 kronor. Positvit är det ju att dem finns i U.S.A. för halva priset!

    På bilden;
    Det gula helfrägade Emmas och de rosa/vitblommiga mina!

    Bläää,

    image224

    Bläääää, det är verkligen en PINA o dela våning med min bror, USCH!
    Klarar detta inte längre, blääää, den höga musiken tar kål på mig!!! Bläääääääää!

    Helgen!

    Aha, nu har nästan hela helgen gått, det går så himla snabbt, speciellt, när man har kul!
    Lör;
    1. Tennis
    2. Tv o dator
    3. Emma!
    4. Iväg på typ middag
    5. Filmkväll med tjejerna
    6. Zowie sover över! (v)

    Sön;
    1. Skynda sig till kyrkan
    2. Gå hem med Emma.
    3. Typ ute i sole

    image222

    Dagens, morgonen

    Första dagens outfit! Haha., soligt idag, så då får man sola, image221
    då blir det ju lätt att man bytar kläder lite då och då!

    Här är i allafall första outfiten, om man inte r
    äknar med tenniskläderna i morse ;)

    • Grå hoodtröja från H&M
    • Vit t-shirt från Gina Tricot
    • Svarta mjukisbyxor från Soc


     


    Cajsa

    image220

    Fredagen den trettonde!

    Brukar fredagen den trettonde ge dig otur?
    Ibland får jag otur, men denna gången klarade jag mig undan HELT!
    En gång, när jag gick på en gammal skola, kom en elev med hjälm o så, snacka om att ta i eller? ;)


    GER FREDAGEN DEN TRETONDE OTUR?


    Kram /Cajsa
    102206-163102206-162

    KIM KÄLLSTRÖM!

    image219
    Snyggast eller vad!!!??!??! :O


    haha!!!

    image218
    gullig min här !

    Myspys outfit

    image216Igår hade jag inget att göra, så j ag tänkte ta ett foto på veckan myspys kläder, så njut och titta. Jag fick rota fram en väska för att göra inlägget/outfitten lite mer "GLAMORÖS" ;p

    Outfit;

    • Beige tröja från VERO MODA?
    • Svarta flisbyxor från STADIUM
    • Väska från SPANIEN

    image217


    Fredagens outfit!

    image215Fredagens den trettonde!
    Okej, fredagar i sig brukar vara helt underbara!, kanske inte underbara men riktigt roliga! Men FREDAGEN DEN TRETTONDE är oftast för mig helt hemska, allt jag gör blir fel, bli av med saker, sakadar mig o.s.v. verkligen min oturdag, men idag har jag fått min vändning, ÄNLIGEN!  jag har väntat på den LÄNGE nu, men idag har inte jag haft någon otur alls!

    Dagens i allafall!;

    • Svart klänning från H&M
    • Svart "mini"kofta från MANGO
    • Svarta jeans från Cheap Monday
    • Röd väska från VERO MODA
    • Svark jacka från H&M (ej på bild)
    • Beiga ballerinaskor från SPANIEN
    • Pärlärhängen, present från Elly


     


    Mitt rum!

    får jag lov att presentera...              ....MITT RUM

    image210
    Tvhörnan!


    1. stort, litet eller mitt emellan? STOOOOOORT!
    2. När flyttade du in i ditt rum? För typ 1 månad sen
    3. vilka färger går rummet i i övrigt? Två olika slags vita nyanser och en röd.
    4. vad vill du ändra där inne? Inget med rummet, men skulle vilja ha en toalett på min våning!
    5. vad har du där inne av följande: Hm, allt
    a) tv?
    b) video/dvd?
    c) dator?
    d) stereo?
    e) telefon?
    6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Skog, minilite hav, kvater o så! Har 3 fönster, HIMLEN vid 1!
    7. vad gör du oftast i ditt rum? Allt möjligt, umgås med vänner, sover o så!
    8. favoritpryl i rummet? hm, typ säng o så!
    image211
    t


    DAGEN!

    • Fredad den 13. Det ska ju betyda otur, men idag har jag bara haft tur, förra fredagen den 13 hade jag en himla massa otur, den kan man läsa på min lunardagbok (Caiijsaa) om någon är intresserad ;) haha!
      Dagens har gjort.
    • Skolan
    • Bio
    • Hemkunskap :D
    • Mc Donalds (träffas bror där?)
    • Piano
    • Fika på stan med mammsen!
    • Tennis
    • Nu Dusch
    • Sen mat
    • sen myspys vid tv;n, kanske träffa någon rolig!

    Dagen outfit kommer senare, när datanissen har fixat min dator!!! :)

    Kram/cajsa


    Sophia Bush








    Hon är bara FÖR snygg! Naturligt också, en tjej som lätt skulle överleva utan smink och sånt! Vaddå SKULLE INTE VILJA VARA HENNE!, sen har hon ju också varit ihop med bl.a. Chad Michael Murray!


    koncentrerad?!?!

    image207

    Med Emma

    image208image204
    image205
    image206
    image207image209
    Har varit med UNDERBARA Emma, du är verkligen BÄST! Gud så kul vi hade det, vi var bland
    annat ute i skogen och fotade, så här blev väll de bra, Emma du är SÖTAST, men hon stack
    "nyss" och "dissade" mig, kan man säga ;p Haha!! Skriver mer sen, nu ska jag göra lite
    hemmaträning ;)

    Peppes minneslista ;)

    NIKE RIO 2 SHORTS JR.

    Fotbollsshorts.

    159:?

     

    VARUMÄRKE
    NIKE

    STL
    S-XL

    FÄRG/VARIANT
    svart, röd, blå, vit

    ART.NR.
    030897

    MINNESLISTA
    Lägg till minneslista / Visa minneslista

    De som har tittat på produkten ovan har även klickat på dessa:
    NIKE RIO II SHORTS SR.


    Städa

    Varit på stan en sväng med bror, sen nu ska jag städa, JA!

    Spanien, Danmark, Sverige

    Ja, idag flög jag hem från Spanien :/ Skola i mon, usch! Flyget blev försenat med 1 h 15 min, så jadåu, där satt man, bläää! I allafall när jag nu kom hem vi 7 tiden på kvällen, så va hela mitt rum typ förändrat, peppes rum (min bror) har flyttat upp, inte ensam här uppe längre ;) sen hade pappa skaffat nytt arbetsrum i mitt gamla rum, sen hade mamma skaffat ett litet rum i peppes gamla rum, sen i peppes gamla datarum var den förråd, sen i tvrummet hade massa nya möbler kommit, och i peppes o min korridor hade nya saker kommit, sen i vardagsrummet. Ja, typ allt ;) Kom hem vid 7, skulle ringa folk o så, så hann inte blogga igår!

    Kram/ Cajsa

    Marlyn Monroe


    Spanien över

    image203Nu är Spanien över :/ Tiden har gått snabbt, nu är det dags för mig och Julia att packa o flyga hem till kalla Sverige. Fast i och för sig har vi inte haft så varm o siligt här heller (som man ser på bilden har jag inte blivit brun). Haha. Stackar mig! Men nu ska jag kolla på tv. Kanske skriver mer sen, men får nog ta och lägga mig tidigt, ska ju upp tidigt i morgon, ska ju flyga hem! Ses, kram /Cajsa

    Gamla bilder

    102206-8
    Kollade på lite gamla bilder sen i sommra, tänk om man kunde ha blivit såhär brun nu på dessa 11 dagar i Spanien!, skulle ju verkligen varit en dröm! (:

    Cajsafelicia

    image202

    Vill ha SOL!


    Jag vill ha SOL, men just nu är det bara molningt här i Spanien :/
    Jag kom hit för att bli brun, men kommer antagligen hem
    blekare än så som jag kom hit ;)
    Men shopping har jag i allafall hunnit men, det är ju i allafall positivt!

    Mönster!

    102206-201Haha, satte på mig mina färglada och mönstrade kläder, och tillsammans blev det typ såhär! ;)
    Haha, kanske lite mycket mönster ;)

    Lista!

    Hittade denna listan hos http://naaatha.blogg.se/
    Ditt namn: Cajsa
    Längd: 170 cm
    Spelar du något instrument: Ja, spelar piano 
    Vem är snyggast: MÅNGA! T.ex Jude Law, Zac Efron!
    Vem vet mest om dig: Jag såklart!
    Vad vill du ha just nu: Solbränna!
    Vilka sjukdomar har du: Inga
    Fobier: Spindlar!

    Känner du en snygg kille: Känner och känner...
    Har du körkort: Nej, för ung.
    Åsikt om jultomten: Älskar honom, han är jättesnäll ^^,
    Vill du gifta dig: JA! Om jag hittar någon jag vill gifta miog med.
    Tycker du att du är attraktiv: Vet inte, kaninte se sånt hosmig själv.
    Din hårfärg och frisyr: Just nu är jag väll ganska blond, långt, lockigt hår!
    Skolväska just nu: Olika.

    Har du glasögon:
    Läsglasögon, fick det för 2 veckor sen.
    Hur ser din plånbok ut: För 1 vecka sen; Brun Louis Vuitton.
                                               Nu; Brun CK.
    Favorittv-program: OC!
    När ska du festa nästa gång: Har ingen aning.
    Vad köpte du senast: Hm, 1 liten chips påse + vykort. Kläder; 2 blusar.
    Hur mycket pengar har du: Ganska mycket ;)
    Hur svarar du i telefonen hemma: Hej det är Cajsa.
    Senast kramat: Julia, min kompis!
    Vem sov du hos senast: Julia, har sovit där i typ 10 dagar nu, ska sova här lite till ;)
    Stjärntecken: Fisk.
    Ögonfärg: Klar blåa.

    Kroppsform:
    Normal.
    Kall favoritdricka: Coca Cola!
    Varm favoritdricka: Har ingen.
    Alkoholhaltig favoritdricka:  Cider!
    Säger ofta: Mycket.
    Saknar du någon: Ja, min familj.
    Du fikade senast: Hm, LÄNGE sen.
    Senast sedda film: Dumbo, igår ;)

    Hur känner du dig nu: Trött, vaknar för 1 timme sedan.
    Kan du laga mat: Ja!! (:
    Vad pluggar du: Mycket.
    Vad tycker du om fötter: Haha, tycker inte så mycket om fötter.
    Är du smart: Ja, ibland kan jag väll komma med någon smart idé, och ibland mindre smart idé.
    Snarkar du: Nepp.
    Är du aktiv i skolan: Hm, när det gäller pluggandet så JA!
    Lesbisk: Nej, aldrig!
    När och varför grät du senast: Hm, förra lördagen, längtade hem ;/

    Kram /Cajsa

    Parfymer.


                  1                                                            2                                        
    Versaces parfymer lyktar otroligt gott, sött och fräscht! Sjävl har jag Versace Woman (bild 1), kom inte ihåg om den hette något mer och vad den i så fall hette. Den luktar väldigt sött, men känns ändå inte för söt, det finns något i lukten som gör att den ändå lukter fräscht. Den får CCC av 5. Bild två är Versace Bright Crystal, det är en ganska ny doft från Versace, (fick den i julklapp i år). Men den är mycket användbar, både till vardag och till kvällen. Den har någon liknande dogt som Versace Woman. Men ändå får den CCCC av 5.

                                  1                                                    2
    På bild 1 har vi Ralph y Ralph Laurens, den luktar jättefräsch, svårt att säga hur den luktar när man inte har luktat på den på ca 1 månad, men som sagt fräsch och användbar på många ställen, men den är nog mest användbar i skolan/jobbet. CCCC av 5. På bild två har vi Ralph Hot by Ralph Laurens, den köpte jag aldrig för jag tycker den har en för söt smak, och liknar lite min Escada parfym. CC av 5.

                           1                                          2
    Bild 1 visa Escadas Rockin' RIO, en mycker söt parfym som bäst passar till sommaren. Den lutkar väldigt sött, och påminner lite lukten av blommor. Den får CCC av 5. Bild 2 (HAR EJ!) har vi Escadas Sunset Heat och Sunset Heat (for Men).

    Nu kommer jag inte på men jag har några från H&M också!
    Kram /Cajsa

    Barnfilm = roligt!

    Hemma hos Julia var det fest och då kom bland annat 4 åriga Theo, då var det barnfilm på tv som gällde! Vi kollade först på Cars/Bilar, den "nya" animerade filmen från Pixar. Själv tycker jag den är jättebra för att vara en animerad barnfilm, men det är vad jag tycker! Sen kollade vi på Dumbo, som jag också tycker är bra, men Bilar är bättre! Tycker ni om barnfilmer?

    Askungen, en oförglömlig saga!

    Snövit, även den är berömd klassiker!

    Det finns många, vilken är din favorit?
    Trevlig helg och påsk kram /Cajsa

    Snygging!


    Jude Law <3

    Spanien!


    Spanien 30 mars-9 April = soligt? (FEL!) det är molnigt dagarna i ända, JAG VILL BLI BRUN!

    Djävulen bär Prada.

    Jag vet att den har gått i ca ½-1 år. Såg den på bio och har den nu på dvd. Men jag kan inte bestämma mig om den är bra eller inte. Så klart blir den ju bra när det handlar om mode, i allafall för mig. Men är handlingne verklingen wow så bra? Jag kan inte bestämma mig, men den gör mig i allafall glad! Som The Holiday gör, den är egenteligen inte bra, men så himla söt och gullig, så den gör den bra, ännu bättre blir den eftersom JUDE LAW är med, tänk om han kunde vara med i alla filmf! (a) Vad tycker du om djävulen bär Prada? & The Holiday ?

    Converse

    Funderade på att köpa ett par converse! Så himla fina, har redan ett par blommiga med rosa och vitt mönster. Men de röda är jättefina och passar till mycket, fina nu till våren. Men nu blev det inga, köpte ett par andra "gympadojjor" från Chili, och ett par från Scorett. Så det får i så fall antingen bli till hösten, kanske i en annan färg, eller till nästa vår, samma färg eller annan färg.


    Skor shopping!

    image200
    När man är i spanien på marknader får man passa på att köpa ballerinaskor (annats också för den delen).
    Så det har jag i allafall gjort, som ni ser! Skorna här kosta runt omkring 10 euro (ca 100 svenska 

    SKO 1...
    Bronsfärgade ballerinaskor från Marknaden, gick på endast 7 euro.
    (Minder än 70 svenska kornor)!
    SKO 2...
    Beigefärgade ballerina skor fmen g från Marknade, köpte de på ett lite finare ställer än de andra, så dem kostade lite mer, 10 euro.
    (Ca 100 svenska kronor).
    SKO 3...
    Guldfärgade skor från Marknaden. Tänkte först köpa på ett ställe, men gick vidare för att senare komma tillbaka och köpa de. Men så hittade jag på vägen tillbaka ett annat ställe som hade likadana för 7 euro, på andra stället kostade dem 10 euro.
    (Mindre än 70 svenska kronor)!
    SKO 4...
    Vita sandaler (de ända paret som inte är ballerinaskor). Vita med silvirg kan + rosett. Riktigt billiga var dem, endast 5 euro!
    (Mindre än 50 svenska kronor)!

    image197
    Lägger in fler och bättre bilder på skorna, även enskillda bilder, för att bättre se färgerna och mönstrena. Men just nu ta det ca 5 min att lägga in 1 bild, så jag väntar tills jag kommer hem, går lite snabbare då. Det är därför jag lägger in alla bilder när jag kommer hem. Hoppas ni har haft ett trevligt påsklov än så länge, här är det varm och skönt (ibland). GLAD PÅSK ÄN EN GÅNG!





    TIPS!

    image199I förra inlägget skrev jag om min nya desing, som säkert ingen orka läsa! Men kortfattat. HAR NÅGON NÅGON IDÉ OM VAD JAG KAN HA FÖR NÅGON BAKRUNDS BILD? VILL HELST HA SVART OCH INTE FÖR DETALJERAT! VILL OCKSÅ HA PÅ HELST KLÄDER OCH ACCESOARER ELLER INREDNING! Vore jättetacksam för svar, jag har inte alls någon aning om vad jag ska välja, men har ser du ett av alternativen jag funderar på. Som du ser nu så är bakrunden inte så jättefin.

    Tack till Minna som hjälpe mig att designa min blogg!
     HTTP://PUUCCII.BLOGG.SE







    Bakrunden?

    102206-195Som man ser har min blogg ändrats lite!
    Fick hjälpa av snälla "Puuccii.blogg.se" som hjälpte mig med hela hemsidan. Ångra bakrunden JAG valde, vill nog har svart eller liknande, så inte färgerna bli för många. Har du någon idé eller tips om hur bilden kunde se ut ? Kanske redan har en bra bild? Eller helt enkel vad du skulle tycka passa bäst till min blogg!!!  En bild som den här skulle också kunna funka bra (hoppas jag). Jag vill verkligen att bloggen ska ser bra ut, och då vill jag ha en BRA bild. Hoppas att något kommer funka! Jag vill ha en enkel bild, helst svart, men annars diskreta färger. Ska bli kul med ändring, (har ju redan blivit ändring, men ångra som sagt bilden jag valde).


    I morgon är det fredag och då har jag varit här i Spanien i 1 vecka redan, tiden går jättefort. Åker hem på måndag, och en sak kommer jag att glömma, som jag försöker få med, SOLBRÄNNAN! Jag har inte alls blivit solbränd, lite gran men som ni ser på bilderna jag har lagt ut kunde det vara mycket bättre än så. Men jag spenderade hela söndagen på marknaden och hela måndagen på La Cañada, tisdagen tv + shopping, sen idag också marknad + shopping (inte för jag handlade så mycket). Sen måste jag plugga och vädret har inte varit på min sida. Men jag har några dagar kvar att pressa, så hoppas jag kommer hem lite brun i allafall till alla blekisar hemma i Sverige! Har du varit utomlands nu i påsk eller i år ? I så fall var? 

    På lördag är det påskafton, det är första gången jag fyrar påsk utan min familj, W0W ;) Har ju redan fått ett påskägg, men inte med godis utan det man shoppar för! Pengar! Så det var att speceillt påskägg i år, men antaligen det bästa! Kommer nog aldrig få något speciellt, eller liknande påskägg fler gånger, men men, man kan ju alltid hoppas!

    På måndag åker jag och Julia hem från Spanien, FLY igen. Det var himla läskigt när vi flög hit för det lät jättekonstigt när vi skulle svänga in mot land, så jag blev himla rädd medan Julia bara satt och skratta åt min skräckslagna min. Tiden här i Spanien (11 dagar kommer det att bli, 7 dagar är det) har varit UNDERBAR! Shopping, sol och (minilite) bad. Jag kommer verkligen sakna detta, det många resturant besöken med utsökt mat. Jag saknar det redan även om jag inte har åkt hem ännu. Men som sagt kommer det inte bli mycket mer än sol nu, eftersom i morgon kommer det vara fest här, så då blir det nog inte så mycket shopping, på lördag är det påskafton, ALLT STÄNGT (på fredagnen också, långfredag) sen på söndag måste man packa och pressa det sissta, för man vill ju inte komma hem VIT! JAG VILL TACKA BÅDE MINNA (Puuccii.blogg.se) och Julia (JuliaOhlsson.blogg.se).
    JULIA!; Tusen tack för den här tiden i Spanien, du kommer antagligen inte läsa detta, men i allafall, om i fall att.
    Du ska veta att jag är jääteglad att jag fick hänga med och "uppleva" allt detta, shopping i klass som vi sa! ;p
    La Cañada, 280n butiker under 1 tak ;) haha, kommer nog saknar "Charmerande huset" också, mitt "dröm"hus, d.v.s. ett ruckel mitt på en åker! JULIA JULIA JULIA tack tack tack, älskar dig älskar dig älskar dig <3

    GLAD PÅSK OCH KRAM /Cajsa

    Blåa ögon

    102206-196

    Kvällens outfit

    image193Nu ikväll skulle vi till hamnen och käka!
    Men innan dess skulle vi gå lite vid
    El Corte, men tyvärr blev det ingen shopping
    för mig, menmen.







                               KVÄLLENS!

    • Blå/grå honky dory kofta från Solo
    • Röd väska från Vero Moda
    • Cheap Monday jeans från Tr3tton
    • Bronsfärgade ballerinaskor från Marknaden
    • Grått linne från H&M
    • Svart klocka (Fått av Julia).






    Blomman

    102206-191





    Ut i Spanien!

    Snart ska jag och Julia till El Corte, eller i allafall i närheten! El Corte är ett STORT varuhus här i Spanine. Men vi ska bara gå runt där, Julia skulle lämna tillbaka en orange jacka sen ska vi väll kolla lite. Sen ska vi till hamnen och kolla runt lite sen käka på någon mysig resturant. Idag har vi varit på marknaden, köpte lite presenter o så, men inget speciellt.

    Kvällen outfit lägger jag in bilder på antingen när jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig, eller när jag kommer hem!


    Tack de som kommenterar! Gör det verkligen mycket roligare att blogga!
    GLAD PÅSK o SÅ kram /Cajsa

    Dagens shopping!!


    Var som sagt på marknad idag, men Julia!

    Dagens shopping;



    1. 6 klockor. (hemlis vad dem ska användas till).

    2. 2 ballerinaskor

    3. 1 par sandaler.

    4. 1 väska.

    OBS!
    Mycket av det där uppe är saker jag inte kommer använda!
    Jag lägger in bilder när jag kommer hem (måndag).

    Vad var ditt senaste kläd/smyckes köp? Vad va det?


    Torsdag!

    102206-190Var på marknad idag, så det fick bli en lätt outfit.









    • Vit blus från Promod (spanien).
    • Vit linne från H&M
    • Svarta short från Vero Moda

    INTE PÅ BILD;

    • Grå Friis Company väska (Julias)
    • Vita vagabondskor (Wien)

    Dagens outfit?

    102206-190Det kanske händer att detta blir dagens outfit, vädret bestämmer!
    Marknade är utomhus och jag vill inte frysa! Så vi får se, men hoppas det blir fint väder, för i så fall blir det nog SOLA o (kanske, inte alls säkert) BADA!!!





    Har du varit på semester detta året?, var?




    PÅ BILD;
    - Vit blus
    - Svarta short från Vero Moda
    - Vit linne från H&M

    Händer i Spanien!

    I morgon ska jag på ännu en marknad (var på en marknad i lördags), men för att köpa lite (onödigt) hem.
    Lägger in bilder på det jag har köpt i Spanien när jag kommer hem (måndag) eller tisdag.
    Kanske morgondagens outfit;
    image182



    ^ Kofta från Kookai
    ^ på bild (t-shirt från H&M)
       i morgon (linne från H&M)
    ^ på bild (acnejeans)
       i morgon (short av något slag!).
    ^ på bild (svart kofta från H&M)
       i morgon (ljusblå honky dory).




    Kvällens outfit!

    image188
    Är i Spanien på shoppping/sol semester med min kompis Julia! Kom hit i fredags och åker hem på måndag.
    Idag var det ca 32 grader i solen, riktigt skönt!
    Så nu på kvällen stack vi ut och käkade.

    • Vit blus från Zara
    • Väska (Julias)
    • Guldigt armband från H&M
    • Jeans från Cheap Monday
    • Skor vagabond (inte på bild).









    (Vet inte vad som hände med mitt ben :/ , men men).

    Dagen shopping!

    Jag har varit på La Cañada (spanien) med Julia!
    Dagen började inte bra, först trillade jag på stangolv/marmor
    och fick en jättebula, sen fastnade Julia i någon tröja på något sett?

    I allafall Dagens shopping!;



    1. Blommigt linne från Sfera

    2. Svart "minikofta" från Mango

    3. Blå/vit randig "minijacka" från Zara

    4. Blå/vit randig klänning från Zara

    5. Svart tubtop från H&M

    6. Svart v-ringad tröja från ?

    7. Vit blus från ?

     


    Praodagbok - dag 4

    Idag började dagen med fika halv 10 som slutade halv 11.
    Då fick jag börja med reklam för Kraftaktörerna, jag skulle
    bevisa att dem tog hand om sina kunder!

    Efter lunch lämnade jag in projektet och fick börja göra reklam
    för Hanna muggar! Fina designade muggar, när jag var klar med det
    skulle jag göra reklamen annorlund, så den kunde vara med i
    antingen tv eller radio.
    Sen fick jag göra vad jag ville, = vila!
    Sen kom min handledare, så fick jag gå på ett ärende,
    hämta glitterspray! (YES!!!).

    Sen fick jag sluta vid halv 5!

    Praodagbok - dag 3

    (lite sen, men kan inte sluta i mitten).
    Onsdag!
    (dagens outfit; kookaikofta, vit t-shirt, Acne jeans).
    Idag fick jag bara hålla på med skånemejerier projekt! Men det var skoj!

    Nya skor o Plånbok

    image185
    image184

    Bild 1;
    Plånbok, "Cora Kuul" ( en kopia till Calvin Clain ;) ) haha,
    Bild 2;
    Skor från Marknaden!

    RSS 2.0