i bought a panda


mitt typ 10e mobilskal detta år. måste sluta upp med detta trams. solglasögon, nagellack och mobilskal. säkert kort om man vill göra mig glad. haha

brace yourselfnågra favoritsmycken nu. kommer ju lätt fota massor med sånt just nu, eftersom min kamera är bäst på det. de två första är från london, de i mitten från gina tricot och de sista är från london/ gina tricot.

Nikon 1 J1

 
Har gått och köpt en ny kamera. Det blev en nikon 1 J1 och jag är helnöjd. Anledningen till detta är på grund av att jag inte alltid känner för att bära med min systemkamera på ställen, vilken man dessutom inte kan filma in med. Min gamla digitalkamera jag fick i åttan (d.v.s. den är 7 år gammal) hänger inte riktigt med i utveckling nu. Dessutom kan jag, om jag köper en objektivadapter använda objektiven jag har till min andra kamera på denhär med. Kommer användas till "vardagsfotning" om man kan säga så och till att filma, vad jag nu tänkte filma?
 
Förresten för er som undrar, Nikon 1 J1 är en kompaktkamera. Typ ett mellanting mellan digitalkamera och systemkamera. Köpte min på (ja, jag stödjer media markt tydligen) på media markt för 2222 kr (ballt pris!).

Instagram 3D

GE MIG DENHÄR!
 
Jag längtar till 2014, hehe.

ψ

 
Om du säger det så,... okejdå...

Glossybox!

Fick hem min andra glossybox i förra veckan! Blev hur nöjd som helst med den boxen! Så kommer helt klart att fortsätta. Tror till och med att jag kommer fortsätta medan jag är i London så har jag massor med paket när jag kommer hem. Fick bland annat ögonskuggspalett, balsam för håret från Maria Nila, Vichy anti finnar, spray tan och någon dusch kräm med olika örter typ. Mycket nöjd!! Kanske kan recensera de här, får se! 
 
Detta är jelly pong pong (?) läppstiftet jag fick, så bra det med!

reuse your use

 

HALLÅ DARLINGS! Säger bara det för att fjäska nu. För jag håller nämligen på att rensa garderoben och lägger ut saker på tradera tillsammans med min brors flickvän My. Har allt från Hunky Dory, Odd molly till Lacoste och Gina Tricot kläder.
 
"Så vill du BLI en VINNARE? Går in HÄR!"

Haha nä skämt och sido. Men jag tycker ändå att ni ska kolla in MIN tradera!
 

RSS 2.0