Update

Jag updaterar knappt något för att jag jobbar hela tiden. Jag jobbar nästan fulltid, mellan halv 11 och 19.00 Så hinner inte riktigt updatera. Men livet rullar på och det går bra på jobbet. Håller på med körkortet också, redan på 8 av 11. Min lärare sa att det bara är teorin som hindrar mig just nu... hehe. wooops.

FAN TA DIG KANAL 5!!

Reklman i 30 minuter? come on!. ni skämtar med mig? just for the record, ni suger...

Tatuering


bild - killingmoonconfused

Coolt tatto.. Vill också ha. fyi- den andra var fejk,. Men är sugen, får se om jag vågar. vill vill vill


Divided



HM DIVIDED 400 KR


Jobb





Hallå coolingar. Nyss hemkommen från jobb men hunnit duscha och käka maud. Jag är helt slut i mina ben, de värker som fan haha. Jag ska ta mej fan använda den där appen, runkeeper eller vad heter den? En dag på jobbet i allafall för att sedan kunna räkna ut hur många kakor jag kan få käka, skämt o sido. Hade varit kul att se hur mycket man förbränner under en dag.

Nu ska jag plugga lite körkort. Hehe jag har haft en liten hemlis. Håller på att ta körkort, haft 3 lektioner på lindells men skulle vara en hemlis för min friendos, men sedan gick det inte att hålla hemligt, hade varit tvungen att ljuga och sånt pallar man inte med. Så imorgon har jag lektion och min lärare vägrar köra med mig om jag inte läser "läxorna". Så so long.

 


HIF

Jag börjar jobba om en halvtimme, så ska strax bege mig. Har tittar på the revenge idag, den var faktiskt riktigt bra. Genomtänkt och jag gillar genomtänkta filmer. Det är typ en thriller, action eller något sånt. Haha. Mel Gibson är bäst, yoink. Nu ska jag göra vid mig för HIF. Ciao.


.

A whiter shade of pale

Father and son

God only knows

Life on mars?

Alltså, gamla låtar är så jävla bra. Åh, home, sweet disposition, typ sånt stuk. De ovan är några favoriter. Nu tänkte jag se filmen som jag försökt att kolla i någon timme haha,. ciao. I morgon ska jag jobba på hif och kanske träffa mormor och morfar, om jag hinner. Vi får la se. ciao igen då dda.

Väla

Var på nya väla igår, jag säger bara fyfan. Jag fick sån huvudvärk av alla människor, ha-galna... Jaja. Dessutom får jag inte min lön förrän nästa månad, vilket suger. Så jag kunde ändå inte köpa något. Måste ändå spara. Anyways, nu ska jag kolla the revenge, tror den är grym! '


Inflyttningsmiddag

Nyss hemkommen från en väldigt trevlig inflyttningsmiddag hos min vän Mira i Lund. Lite surt att jag missade min kompis Fridas avslutningsmiddag dock. Hon flyttar, avis som jag är, till min favoritstad London för att leva loppan om au pair i ett år. Jag dör av avund. Känner dock att jag inte är tillräckligt mogen för den ännu, det kommer väll. Tänkte faktiskt inte vända om dygnet helt när jag somnade så tidigt som 10 igår, what??? Så ska kolla på en film nu.. natti

Död

Fyfan vad det är jobbigt att jobba. jag är svindöd, har jobbat 27 timmar på 3 dagar, utan rast. hehe, snacka om bra träning, ser det som 27 timmars träning, just so u know =))) slipper träna resten av året, score!

Brandsinfashion

Alltså jag fattar mig inte på den hemsidan. Säljer de både fejk och orginal saker? haha. knäppt.-.

.



Nog ful... Haha, hon är så jäkla vacker, avis. Och 10 år väll? och Fransk. Vad med kan man önska sig? haha

Helgen

Hallå! Min helg har än så länge varit väldigt bra. Igår stack jag och mammsen ner till stan, fikade på ett fik där en friendos jobbar. Kladdkaka och cola, mums hehe. Sedan gick vi en runda på stan och jag köpte en slokhatt, vet inte om jag ska spara min gamla eller byta så har två hemma just nu haha.

Sen var jag ute och sprang, käkade och drog sedan ner till stan och mötte upp Emelie och Rebecca på Mezo. Vi hängde där ett tag och förflyttade oss sedan till vila. Sedan drog vi hem till Felice. Jag skulle dock inte ut så peppe hämtade mig lite senare.

Idag ska jag jobba på HIF och imorgon har jag min provanställning.

Fredag

Hallå! Nu blir det sista lediga dagarna, faktiskt skönt. Har kollat Leap year, paradise hotel och nu ska jag se something new. Jag har även gjort lite ärenden och jag iväg på ett ärende efter filmen! Hade väldigt gärna besökt väla en sväng men jag tror inte mammsi som ska med på ärendet är så sugen på det ;)

ps. jag vet inte hur man laddar upp bilder på den här datorn.

update

ursäkt för att jag inte har updaterat, eller inte ursäkta. Men min dator valde att ta en sista minuten till hawaii eller somewhere så jag har inte kunnat använda den... Hoppas den inte fastnar där utan återvänder från de döda. Idag har jag lyckats bli med jobb, tro det eller ej. I går bestämde jag mig för att jag skulle få jobb, tog inte så lång tid. Roliga var att hon slängde massor med ansökningar och valde mig! Dock har jag lite press på mig känner jag. Nu ska jag kolla film au revoir!

I förrgår - Hängde med Felice på väla
I går - hängde med Felice här
Idag - hängde ensam på stan hehe

Hang with me



Har inte träffat Felice "på riktigt" på länge så det är dags. Vi ska mötas upp på bussen mot IKEA. Det bästa med att vara arbetslös är att man spendera dagarna på IKEA och deras goda köttbullar hehe. Har hunnit med en runda i stan och städa huset. Nu ska jag fixa iordning mig för att sedan möta upp Felice. Ciao

 


Goodbye



Skittrevligt hemma hos Emelie igår på goodbye party. Sjukaste var att jag deckade mitt under kvällen, men sedan kommer felice och väcker mig och jag blir typ pigg och peppe och drar upp igen och är uppe till halv 6 haha. Ny version av powernap!

 


Mangefika









BLUS HM TREND - HALSBAND HM DIVIDED

Ikväll blir det mangefika hemma hos Emma. Har faktiskt bakat kladdkakemuffinsen som vi alltid käkade innan, jag bakade alltid de till mina födelsedagsmiddagar. Ska vara där om 45 minuter, sitter och kollar en film sen måste jag fixa till mig lite och klä på mig. Ciao.

Shopping


Hatt HM divided, 129 kronor


Gina Tricot 19 kronor




HM divided 129 kronor

Lite shopping från malmö!

Malmö









Var längesedan jag tillbringade en dag tillsammans med Sara, alldeles för länge sedan. Så vi bestämde oss för att ta en heldag i Malmö i måndags. Vi strosade runder i stan och käkade tre gånger på kanske 5 timmar, så det blev mycket mat i magen. Inte nog med det utan när vi kommer hem till Helsingborg käkade vi ytterlagare två gånger.

En riktigt härlig dag, de behövdes!

bla bla bla



mysig början på en förmodligen bra vecka! tänkte visa lite fynd sen kanske inte idag, will see.

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

The fray - you found me


Ork.

När en sjuåring märker att allting inte stämmer, då är det verkligen något som inte stämmer. Har ingen lust till att skriva just nu. Orkar heller inte berätta varför, men jag överlever! Och det är inget farligt.


Love is my drug





Ett fodral som jag köpte på hm i Stockholm.

Harry Potter



Jag har inte sett sista Harry Potter filmen än, jag är i och för sig ingen superfan av harry potter. Har försökt att läsa alla böcker - misslyckades men har sett alla filmer, more then once. Såg första Harry potter filmen i början av sommarlovet, var lite sentimental av mig då vid studenten. Fyfan vad filmerna är bra - kan jag få lite av dina inspiration J K Rowling? I allafall... funderar på om man ändå inte ska ta och se slutspurten på bio?


Picture me


Vi åkte förbi kusinerna i Linköping för övernattning. Vi gick ut och tog ett glas på uteserveringen och snackade, mys!


Drog vidare till Shlm med mammsi och pappsi.




Dagen efter kom kusänvitamän upp till shlm. Vi käkade godaste "brownie-mjukglass"en ever!


Vi drog ut samma dag!


"Forever alone"


Orkar inte visa alla bilder från vi var ute men här är vi i allafall på väg till white room.


Kusiin och moi på wr.

Dagen efter mådde man som man förtjänade, men relativt bra :D

På em stack vi ut till vaxholmen på middag hos släktingar. Kusin Nina, jag och nästkusin Linn!

Dagen efter blev det en runda på stan för mig och Nina. Käkade lunch på tre indier, godaste indiska maten någonsin! Sedan drog vi hem mot Helsingborg igen!

Saddle down

Jag har ju rest runder som en galning i sommar. Har varit borta minst lika mycket som jag varit hemma, om inte mer. Först var det New York direkt efter skolan, sedan hemma någon dag för att sedan halvt backpacka i europa, eller i allafall paris/bryssel/werchter/cph. Sedan var jag hemma dryga veckan för semester i Bohuslän med familjen, hemma någon dag sedan stockholm och nu är jag äntligen hemma på riktigt. För att stanna, haha.

Every teardrop is a waterfall

I turn the music up, I got my redords on
I shut the world outside until the lights come on
maybe the streets alight, maybe the teres are gone
I feel my heart start beating to my favourite song



älskade coldplay


Jobbsökande på kvällskvisten

Hallå där igen. Rummet har jag inte kommit mycket längre på, det är stökigare än någonsin! Försökte att möblera om lite innan men det gick åt skogen det med. Nu sitter jag i allafall och pillar lite på mitt cv och personliga brev. Tänkte skicka ut till massa bemanningsföretag. Den här veckan ska jag ta tag i jobbsökande vilket jag har sjuktit upp i 2 månader, sedan jag tog studenten.

Jag har några kontakter jag kan använda, men det är jobb som jag helst inte vill ha. Men om jag inte får napp inom någon vecka så tror jag faktiskt att jag ändå tar de jobben jag antagligen redan kan få! Vi får la se vad jag gör. Det jag tänkte komma fram till, jag är störd. Men på ett bra sätt, för jag älskar att sitta uppe på kvällar och "plugga". Nu i form av personligt brev skrivande. Så jag antar att det kommer bli samma sak med jobb i framtiden, älskar kvällskvistarna då jag sitter och betar av arbete.

back 2 business.


Stockholm





Okej, det har varit dåligt med uppdatering men jag har varit iväg tills nu! Har inte hunnit packa upp ännu, så det får bli ikväll. Håller just nu på att sanera mitt extremt stökiga rum eller okej, det var inte stökigt innan, men det blev det efter att jag skulle slänga saker. Men jag kan verkligen inte slänga saker... sparar på allt. Jag har en sopsäck med kläder jag inte använder som jag heller inte kan slänga... Jaja, ska updatera med bilder sedan, här är i allafall två från white room i onsdags :)

RSS 2.0