mehe

Vad tråkiga folk är. Här luras jag och säger att jag piercat näsan och ingen säger något? Var det så jävla fult? Jaja, jag är fortfarande sugen på att pierca mig, jag har liksom inte gjort det. 

Jag är sämst på att luras.. jag glömmer alltid bort att berätta att det var en luring (sötaste order någonsin). 

Gissa vad jag gjort...


guess what i've done... hehehe

Smiley

 
Jag har länge varit sugen på att pierca mig i näsan, men jag tror inte jag har the guts. Men Mileys är så jävla snygg vilket gör att jag blir ännu mer sugen. Vill då ha ring! Och en ring i örat, ni vet lite längre upp! 

Ni som känner mig...

 
Seriöst. Alla deras illustrationer är jag i ett nötskal. Än en gång, många av mina vänner kan nog reta sig lite på mina väldiga handrörelser när jag ska beskriva något. Som på bild liksom....

JUL!

Alltså jag är helt julgalen. Det är fan det bästa på hela året. Ni vet när man var liten (eller i allafall för mig) hade man "födelsedags-känsla", "påsk-känsla", "jul-känsla" o.s.v. Speciella känslor vid speciella högtider. Den enda "känsla" av dem jag har kvar är julkänslan. Jag får den alltid så JÄVLA tidigt och jag ÄLSKAR den. Det är min light up under vintern. ÅH JUL!!!!! Så nu sitter jag och pysslar ihop en jullista jag ska BOMBA hela november, december. Har REDAN börjat kolla gamla julkalendrar, och bästa av allt är ju fan att en ny mysteriet på greveholm ska komma i ÅR! OMG! Sen hmm,,, måste julbaka och julpynta. DET ÄR FÖRFAN JULPYNTAT I SKYLTFÖNSTRENA <3 och sedan är det julskyltning på råå nästa söndag och i helsingborg söndagen därpå. OMG DET ÄR TYP JUL!


ps. ber om ursäkt för mitt euforiska inlägg,.

admit it

i just have to admit one tiny little (AWKWARD) thing.... jag tyckte ica age 4 var läskig i slutet (jag blundade).................... hahaha

soundtrack

för er som älskar musik och upptäcka ny har jag ett tips. många har säkert redan upptäckt det men anyway, gå  in här och sök på en film. Sedan lyssna top tracks på spotify. I do!

online

 
Sedan jag kom hem från göteborg vet jag inte riktigt om jag ska plugga eller jobba i vår. Därför har jag "in between" strypt så mycket på mina utgifter som jag möjligen kan. Det har därför inte blivit så mycket shoppande för min del. Därför tyckte jag att jag var mer än välförtjänat av dessa sjukt snygga plagg enligt mig. Allt från HM.

Ice Age 4

Tumblr_mb0fwki92r1r5j4apo1_500_large

Jag har precis kollat klart Ice Age 4. Den var ju hur rolig som helst, jag tror jag dör. Varför är tecknat så himla roligt? Verkligen något att se. Så kul! Nu ska jag se Ted, wie. 

Thats so me!


There you go. Definitionen av mig. 

Design

 
Såhär ska designen se ut nu. Om den inte gör det är det på grund av att ni inte har de typsnitten installerade på er dator. Det fanns en klurig sak man kunde göra innan som gjorde att det ändå funkade men det funkar inte kängre. Ni får helt enkelt se designen på ett lite fulare sett. Jag är inte helt klar, ska fixa i menyn lite till med bilder o.s.v. Men det är nära nu!

Lycka

Har under hela hösten levt utan dator och det är påfrestande, helt ärligt. Jag märkte det när jag igår fick tillbaka min dator och kände lycka haha. Idag tänkte jag fixa lite med datorn, ni vet bilder och stuff. Har en överfylld mobil med 2500 bilder (varav 2499 bilder är på ID typ höhöhöhöhö). Så arrivederci!

RSS 2.0