Efter

Vet ni hur jobbigt det är när man hela tiden är efter? Jag ahr fortfarande inte gjort utmaningarna jag skulle, tagit bilder på ALLA mina nya plagg sen shoppingsemesterarna, nu kommer en till!

Har inte börjat med nya temat, sticker i morgon. Har inte lagt in höstbilderna. Ja, en himla massa. Idag kommer jag antagligen inte hinna. Jag sa ju att jag skulle ta lite höstbilder i söndags, självklart tog jag några mysigt höstbilder, men väl inne i skogen såg jag att träden var gröna där inne, inte röda, gula och oragna som träden var utanför skogen. Jaja, fick i allafall lite naturbilder. Men det var inte de bilderna jag tänkte lägga upp idag, idag tänkte jag lägga upp 4 nyanser av mig:
image787
Blev mycket mindre nu och "fulare" än innan. Såhär ser orginalet ut:
image788
Vad tycks?

Måste tyvärr säga adjö nu :/ Åker i morgon bitti, blir absolut inget bloggande i morgon och jag har inte börjat packa ännu. Måste plugga lite innan jag sticker, så jag kommer antagligen inte hinna blogga mer. men vem vet? :o Lika bra att säga hejdå i allafall! :)Bild 1, söndagens outfit, bild nr 2, lördagens outfit, nr3, mina nya plommonlila leggins, nr4, mina nya gråa overknee, nr5, 6, 7, 8, 9, dagens outfit!, 10-13 höstbilder. nr 14, ett engelskt PUND! :)

Haha, till slut innan jag tar förväl får jag väll berätta det roligaste idag:

Jag och Mamma satt i bilden skulle just svänga in till Väla (shoppingvaruhus). Då jag tänkte, ibland kan jag ju faktiskt höra hur min röst låter. Ville då berätta detta för mamma. Kollde allvarligt på henne och sa:
- Mamma! Ibland.. (kunde inte höra inne i huvet hur det lät, så jag "börja" om). Mamma! Ibland kan jag höra hur min låt röster!
Min mamma börjar gapflabba, så sa hon hur jag hade sagt det "Min låt röster". Då förstod jag och började skratta tills jag grät, både två!

Haha! Ibland kan man blanda ihop orden ;)

Dags att ta förväl! Goodbye friends! :)


Recept- Toast

Toast är ju bara för gott! Älskar den krispiga smaken på de rostade bröder tillsammans med smält ost och skinka. Nu tänkte jag berätta hur jag gör mina toast, vilka är de godaste i hela världen tycker jag :)

Ingredienser: Skinka, smör, 2 brödskivor (rostbörd eller vanligt guldkornsbröd), vilket bröd som helt går nog bra!, ost, ketchup!
Det låter äckligt med ketchup, men enligt mig är det ett måste. Jag tycker vanligtvis inte heller om ketchup men till toast är det bara för gott! inte för mycket bara!

Du gör såhär:
1. Brer en brödskriva med smör (inget måste, osten gör det "saftigt"). Men jag använder ändå alltid smör! :)
2. Lägg på 2 skivor skinka.
3. Lägg på ost så den täcker hela mackan. Både macka nr1 och nr 2!
4. Lägg på lite ketchup, som gör smaken lite sötare och mycket godare.
5. Lägg ihop mackorna och stoppa dem i en toastmaskin.
OBS!: Ni som inte har en toastmaskin kan använda voffeljärn! Går lika bra! Då lägger man mackan på voffeljärnet och pressar ihop och väntar i ca 30 sek/ 1 min.
Sen är den klar!
Jag brukar vänta ett tag tills den har svalnat och lägger den då i en servett. Annars kan man lägga den på talrik och käka med kniv och gaffel!

Smaklig måltid! :)
/C

HUR NI HITTAR I MIN BLOGG!

I detta inlägg hade jag tänkt beskriva hur min blogg är uppbyggd och hur man hittar i den! Om man söker efter något speciellt eller så!
image784
OBS! efter att jag hade kopierat bilden ovan har jag lagt till ytterligaren en kategori, nämnligen: TEMA!
Jag tror jag ska fortsätta med tema, även om jag inte har skrivit så mycket om England/ London denhär gången så funkade det prima förra gången. Ellerhur?

HUR HITTAR JAG BLAND KATEGORIERNA?
image785
Första kategorin är:
Accessoarer: Jag har tyvärr inte andvänt den kategorin så värst mycket, varför det vet jag inte. Handla om smycken. Jag lägger upp bilder på snygga smycken jag hittar på internet o.s.v. Den kategorin handlar helt enkelt om smycken, jag visar upp snygga smycken!
Andra kategorin är: Allmänt/Kläder: Där skriver jag om kläder. Likadant som accessoarer fast detta gäller kläder. Där har jag även alla gamla "dagens outfit" men dåliga bilder. Har skrivit några få allmäna inlägg :p
Trejde: BILDER: Det är en av de roligaste kategorierna. Där lägger jag upp bilder jag har tagit. Har inte kommit upp så många än, men det kommer. Lägger upp bilder på mig och natur.
Fjärde: DAGBOKEN: Det är den nya kategorin. Den använder jag som en dagbok. Skriver när jag orkar och hinner om dan.
Femte: DAGEN OUTFIT!: Jag behöver inte säga mer va? Visa vad jag har haft på mig. Min klädsel.
Sjätte: FRISYRER: Använde den mer i början. Där lade jag upp bilder på olika frisyrer jag hade. Praktsika och användbara. Inte för det är så bra fotat. Men senare kanska det kan komma upp lite snygga frisyrer. Även sådanna jag hittar på internet.
Sjunde: HOT OR NOT?: Visa bilder på olika kändisars outfits, ni bestämmer om det är snygg eller ej!
Åttonde: KLÄDER: Till skillnad från Allmänt/kläder är dethär kläder jag hittar på internet. Snygga kläder på ex: asos eller h&m.com
Nionde: KÄNDISBILDER: Där lägger jag upp bilder på kändisar, samt fakta om olika kändisar!
Tionde: Outfits: EXAKT SAMMA SOM ALLMÄNT/KLÄDER. Jag tror det är något konstigt med den. FÖr det är exakt samma inlägg o.s.v. STRUNT I OUTFITS!
Elfte: SHOPPING: Visa upp mina fynd!
Tolfte: SKOLAN :/: Ersatt av dagboken. Skrev innan vad som hände i skolan. Om ni gillade att följa "skolan" vänd er till "dagboken" i så fall.
Trettonde: SOMMARLOV: Skrev om mitt sommarlov. Endast saker om i sommras :) Kommer antagligen skriva där sommaren 08 också, 09 med. Om jag har kvar bloggen så länge ;)
Fjortonde: TIPS: Jag frågar er om tips. Och skriver filmrecensioner.
Femtonde: TJEJERNA: Ersatt av "dagboken". Skrev om när jag träffade tjejerna.
Sextonde: UTMANAD: Där ger jag er utmaningar och visar upp utmaningar jag har accepterat. En utmaning väntar: MINA SKOR som det var en tjej som utmande mig för ett tag seda. Har tyvärr ingen aninimage786g om vem det var.
Sjuttonde: VARDAG: Ersatt av Dagboken. Skriver annars där om min vardag. Allmänt. Där skriver jag ej vad som hänt under dagen utan mer om det är något speciellt.
Artonde: ÖNSKEOUTFITS: Mixar ihop en egen snygg outfits från kläder jag hittar på internet. Har inte gjort så mpnga ännu, fler kommer säkert.

Nya: TEMA: Ibland sätter jag upp tema på bloggen (kommer stå här:
Under CAJSAFELICIA vid headern. Innan hade jag temat: JAG. Då berättade jag extra mkt om mig så mina läsare kunde på lära känna mig bättre. Temat just nu är: Föreredelser inför London. Denhär gången har jag inte varit så duktig på att skriva. Men ska försöka hinna ett eller annat inlägg ikväll och i morgon innan jag sticker :)

Det var allt, hoppas ni kan hitta bättre i min blogg nu :) Om det är något ni letar efter är det bara att fråga :) Detta tog 1h att skriva. Hoppas i allafall att någon tog del av det!

OBS! Glömde kategorin JUST NU: mellan Hot ot not och kläder. Handlar i alalfall om allt som händer JUST NU! Ex: Om ngn kändis kanske har kollapsat eller om jag har fått en ny dator! JUST NU! :)

/C

Tävling!

image733såhär kommer även denhär dagen att se ut, plugg, plugg, plugg! Städning och packning. Lite bloggande: "Förberedelser inför London"!
I allafal, till det viktiga!

LOLITA har anordnat en tävling i sin blogg med mycket fin pris! Kolla in tävlingen här!

Ut och fota! :)

image783
Tror jag har lagt in bilden innan, om ngn känner igen den :) I allafall ska jag nog ut och fota höstbidler nu, söndagar är nog min "foto dag" tog ju en massa foton förra söndagen :) Det var bilder "Flera Cajsor i 1" men idag blir det nog med bilder på natur. Jag tycker om att fota både mig själv och natur, kompisar en massa :)

Alltså, jag har kommit på att alla idéer  till bloggen kommer jag på när jag skriver. Nu kom jag på att ni som vill kan skriva något ord man kan tänka på när man fotar. Ex; "kärlek" eller "ensamhet".

Förra veckan var mitt tema: "Cajsa i fler bilder" och "hur en söndag ser ut" .
Dagens tema är: "Höst" vad jag har besämt än så länge. Har tagit en massa ego bilder idag. Men mitt utseende var tydligen inte på fotohumör!

Så! Skriv nu vad ni vill att jag ska fota! (ex. ensamhet, lycka, grått eller något helt annat).
/C

Ashley vs Mary-Kate

Mary-Kate Goes Ring Shopping, Ashley Hits a Fashion Show | Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen
Vem är snyggast? Klär sig bäst?

Själv tycker jag Ash, men jag har alltid haft henne som en stilikon :) Hon är bara för bäst och unik, det är M-k också!Såhär har jag sett ut i veckan. Vilken bild har jag snyggast outfit på? (jag vet att vissa är likadana). 1,2,3,4,5,6,7 eller 8? :)
/C

Godmorgon alla söta!

image779image780
Såhär såg det ut när jag vakna i morse utanför mitt fönster. Det är höst nu! Usch, jag vill tillbaka till värmen, till solan, till solbrännan, till klänningarna, till stranden, till havet, till Barcelona, till London (vilket jag ska om ngn dag) :) Jag vill tillbaka!

Pappa kom hem för några minuter sen, tror han har varit och köpt frallor som han allltid gör! Så mysigt. Ska nog gå ner och se vad han har för sig :)

Idag ska jag nog få gjort lite grammatik inför svenskaprovet. Ska nog även försöka gå ut och fota lite höstbilder. Men jag hittar inte sladden man kopplar in kameran in för att föra in bilderna i datorn.image781
Bild sen i torsdags eller fredags, eller onsdags :) I allafall iveckan!

Skriver mer senare, men nu vill jag kolla DisneyChannel och käka Birka :) Och vet ni! Jag har bloggat var dag i oktober förutom den 8:e. Duktig Cajsa :)

/C ♥

Fredagen! Visa fredagens shopping ikväll, eller under dagen! /C


Hittade en rolig sida (här) där man kan gör sin egna docka! Visst blev min bra? :p

Tänkte berätta lite om igår, hann inte skriva något om jag minns rätt.. I allafall, började klockan 9 med matte. Vår lärare var ledig, så vi hade vikare, fick våra (läraren skriver vad de tycker om en) raporter :p Utvecklingssamtalsraporter eller ngt. Satt och läste lite, snacka om lucian och så. Sen var det franska, vi kolla på film o käka godis. Kemi, laborerade hela lektionen, kul! Sen var det lunch, Pizza på skolan, supergott! Sen var det sh, stack till datasalen med Julia, fick tillbaka ngn inlämninguppgift :) Fick mvg, så det var ett bra slut på veckan innan höstlovet! Sen var det engelska då vi spelade spel om godis hela lektionen :p

Efter skolan stack jag ner på stan och spelade piano till 20 i 4. Kollade på en fotoutställning av en kille som hette Sebartian, ja, han dog :/ :/ Han fick tjocktarmscanser och jag blir lika rörd var enda gång jag ser den. Började gråta första gången, men den berör verkligen! Efter det stack jag till Mezo och träffade en massa människor. (Sara, Ebba, Disa, Malin, Emma, Zowie och Ellen tror jag :p). Sen stack alla iväg förutom jag och Disa, vi stack till H&M och gick lite på stan, mys! Köpte ett par plommonlila tights och ett par gråa over knee! (btw, mina andra gråa med rosett är ej over knee som jag har sagt innan, det är bara vanliga knästrumpor!). Sen stack jag hem. Käkade och stack till Malin på filmkväll.

Hemma hos Malin var det (jag, Sara, Disa, Malin och Ebba) sen kom (Lovisa och Mira) efter ett tag ringde Malin Darrell då kom (Darrell och Gene). Vi snackade, Oliver sjöng (aha, det fanns fler, men det var inga som var där för samma orsak).

Ah, det var nog allt. I allafall hann jag inte blogga mer igår, stack dir efter att ha käkat, men jag kanske bloggar lite idag. Har nyss spelat tennis, köpt nya tenniskor, käkat och ska nu duscha! Efter det ska jag nog ner på stan och leta efter träningskläder till gymmet och till tennisen! :)

Skriver mer ikväll om jag inte slänger in ngt inlägg under dagen :)

BTW, utmaning nedanför eller ngt inlägg längre ner "7 saningar om mig". Nu utmanar jag alla som SER/ LÄSER ja, jag att göra med utmaningen! Let´s go!

/ C ♥

Dagens outfit!

♥YES! Sista för veckan, men attans att jag glömde gårdagens :/ Men jag hade samma kläder på mig som denhär outfiten! Kofta från H&M, T-shirt från GIna Tricot och Jeans från Miss Sixty. Jag hade även på mig min pucciini väska! :) Like always!
image775image776
fler bilder på outfiten kommer senare, även bilder under dagen och så :) Puss så länge, nu blir det kotlett med tillbehör för mig. Ha en lika underbar fredag allihop! Kramar Cajsa !♥

nn

nn

Dagens outfit!

image769image768


Dagens outfit! Har faktiskt fotat hela veckan, i allafall de 3 dagar nu :) Stolt, ska försöka fota HELA veckan, och göra en "tävling" till mig själv. Vilken outfit som är snyggast! :) Haha ;p

I allafall har jag på mig som Tubtop kjol från Strapatz, ljusa jeans från miss sixty, grön sjal från H&M, Skor från BjörnBorg, Väska från pucciini, svart kofta från Åhléns.

Hade även på mig, 3 ringar i silver från Pilgrim, 1 guldring i konfirmationspresent, även halsband från konfan. En brun väska från FriisComapny :) Det var nog allt :p
Vad tycks? Lite för somrig när jag sen såg hur många grade det var ute. MINUSGRADER! :/

Kramar Cajsa., Nu blir det snart träning för min del ;)

Helgen !

image767Lovade att berätta om helgen, mina ord är min lag eller något, egeteligen är det ju ditt ord är min lag eller något. I allafall stack jag ner och spelade piano som vanligt efter skolan i måndags. Sen stack jag och Anna till stan, hon kom upp till mig på Gina Tricot. Vi gick runt lite till kl 5 ungefär, då vi skulle sticka till f&s och träna, men av vissa skäl blev det aldrig av, så vi stack hem, bytte om. Sprang och handla godis, skulle spring till Anna och hem igen (LÅNGT) men eftersom vi blev jagade av några killar (ca 5 st på cykel) valde vi att snabbt cykla till anna dit och tillbaka. Sen blev det film, kareoke (hur det nu stavas). och en massa snack, ni vet MYS!.
LÖRDAG! Vi vaknade vid 8, båda trötta och mätta. Vi kollade på film, käkade frukost. Stack ner och kollade DisneyChannel. Vid 1 stack vi ner och träna i 1 timme, stack hem, dusch och gjorde vid oss. Nu var klockan ca 4. Vi lät våra hår torka medans vi kollade på film, plattade varandras hår o.s.v. Sen sminka vi oss, gjorde oss i ordning, stack ut och gick, stack hem och käka, sen stack vi till Zowie för att ha filmkväll :) Mådde illa, så jag och Anna stack hem igen på dir. Somna när vi kom hem, hann inte göra vid mig ;) Haha.
SÖNDAG:  Vaknade vid 10 både två. Gjorde frukost och allt. Vi blev klara vid halv 12 då vi började plugga lite :p Hade prov dagen efter som var det sista innan slutbetyget ;) Sen vid 12 vad vi tvugna att göra i ordning innan Anna skulle sticka till dansen och dansa :)

TACK FÖR I HELGEN ANNA!

Ah, det var allt. Godnatt! Kramar Cajsa :)

Dagens outfit!

image762Haha, hittade en tröja i min (inte använder kläder) gaderob. Köpte den förra eller förrförra året ;) För 64 :- på Vero Moda tror jag :) Men snygg är den tycker jag ;)

♥ Beige tröja från Vero Moda →
♥ Ring i guld från kofirmationen →
♥ Grön sjal från H&M →
♥ Vitt linne från H&M →
♥ Svarta jeans från H&M
♥ Bruna stövlar från Timberland
♥ Vit mössa från H&M
♥ Brun väska från Pucciini
♥ Brun väska från FriisCompany
♥ Svart jacka från H&M

Det var nog allt?GUUUUD SÅ SEG DATORN ÄR! ETT DAGBOKSINLÄGG KOMMER SENARE: NU KOLLA LITE I GADEROBEN, PACKA OCH KOLLA VAD SOM KOMMER PÅ TV IKVÄLL! :)

Dagboken

image761
Hej!
Dagen: Skolan som vanligt, så hilma trött på helvetet (skolan alltså). Plugg och prov HELA tiden. Men skev mitt sista prov i måndags (innan lovet) :/ Men i allafall så hade jag inget till i morgon så jag och Anna planerade att träna, men båda hade ont i huvudet, så vi stack hem till Anna och käkade scones :) Muuumsiga, från EscpressoHouse (hur det nu stavas), goda var de i allafall :p

Sen skulle vi stick ut och cykla, sagt som gjort. Vi stack runt och cyklade lite, sen stack vi hem till mig. Vi skulle laga Chokladmousse! men sen helgen var ingen sugen på det. Så vi snacka, satt vi datorn och annat mys! Det var anna jag var med hela helgen, hade FF hela helgen :) Ritkigt mysigt. Skriver om det ikväll! LOVAR! (obs, nu lovade jag igen, inte bra) :( men men :P
 
Anna stack nyss, så tänkte blogga lite, men nu var det tydligen mat, så Ciao så länge. Skriver mer sen :)
PU
SSAR CAJSA! ♥

Twiggy


Unik

Ny visningsbild :)

:)
Haha, när den är upp på sidan ser det ut som jag har jättekonstig ställning (låter koko, jag vet) :P Men ellerhur ser det inte så jättekonstigt ut såhär? :O

Dagens outfit!

image751Japp, dagens outfit. Enkel, men fin (enligt mig ;)). Hade på mig en av mina nya mössor, kallt idag!

♥ Svart kappa från H&M
♥ Svarta jeans från H&M
♥ Grön sjal från H&M
♥ Stövlar från Timberland
♥ Vit mössa från H&M
♥ Vit blus från Promond (Spanien)
♥ 3 ringar i 1 från Pilgrim (silvriga)
♥ Linne från Gina Tricot
♥ Mörkbrun väska från Pucciini (farmors gamla).

♥ Flätor och snelugg!

Som sagt, mycket H&M idag :)

Fler bilder kommer kanske under dagen!


Godnatt

image750
En sista omgjord bild för idag ;) Innan ikäll, när jag skulle göra i ordning mig :P Vad tycks? ;)

Godnatt, kramar Cajsa

Min dag är räddad.

102206-745
Detta skulle först bli min header. Fin va? Men den var för stor och lång, så den andra ¨får duga så länge.

Så himlans glad! Hittade min favvoblogg idag igen, EMMA!
Hon är så jäkla bäst, skriver skitbra guider och så. Om det inte hade varit för hennes blogg, hade nog min blogg sett ut som innan fortfarande. Tack emma för en underbar blogg!!!

I allafall hinner jag verkligen inte skriva mer idag! Har ägnat säkert 6 timmar idag åt bloggen. Nu måste jag plugga.Provet i morgon handlar om mitt slutbetyg i hk!

BYE/ Cajsa

Allmänt!

Tänkte lätta lite på hjärtat. Sen blir det plugg igen.
JULKLAPPEN!

Först och främst: Jag har ju inte bloggat så värst mycket ni den sista tiden, men på 1 månad har jag fått ca 350 kommentarer, om ni fortsätter såhär kommer jag få min julklapp. Hoppas "vi" klarar det!!

Nu har jag ca 1350 kommentarer, det är då ca 650 kvar. Det är exakt 64 dagar kvar. Så om jag får 10 kommentarer per dag (11, 10 dagar) klarar jag 2000 till julafton!! Hoppas, så snälla. Vi får inte misslyckas, även om jag inte skriver så mycket. SNÄLLA! HJÄLP MIG NU! :) Kommentera!
Ja, det va allt om det.


LONDONRESAN!

Jag måste antaligen göra något för att "locka" er att läsa och kommentera. Därför startar temat: Förberedelser inför London nästa vecka. Då ska jag verkligen börjar blogga om London. Hur mycket jag har att shoppa för, hur mycket jag ska shoppa, vad jag ska shoppa, vad jag ska ha med mig. När jag åker och när jag kommer hem, fakta om London och en massa mera!! :) Det ska bli kul! Jag har ju hunnit skriva om Londonresan 1. 2;an kommer säkert nästa vecka då! Snart är det dax!


FOTON!

Nog med reklam! Haha, nä men som sagt skulle jag plugga innan. Men när kameran var där och idéerna kom på löpande band blev det mer fotande än pluggande. D.v.s. 5 timmar fotande och 1 timmer plugg. Ni har ju sett någar resultat redan.


Nu till de jag tog lite senare:
image737

Tyckte ni om bilderna? Som sagt är temat på bilderna: mun och extrem.  Fler glitterbilder kommer, även "vanliga". Ni tror nog att jag bara har tagit på lite läppglans på bilderna (förutom sista) men jag har öst på med shimmer :p Haha. Det syns tyvärr inte. Men i allafall kommer fler bilder ikväll om jag nu kommer blogga mer, vilket jag säker kommer.

Och du som sitter där och inte tänkt kommentera, snälla, skriv bara något litet. Så hjälper även du till med min julklapp! :)
Kramar/ Cajsa

...fotat

Som sagt fotade jag mkt idag :) 1 timmes ledigt, (fotade jag) eller det kanske blev 3 timmar, men det ska vi inte snacka om :)
image735
Som ni ser, den ser ganska äcklig ut. Jag vet att man inte ska göra narr av de som skelar (hur det nu stavas). Det gör jag heller inte. Jag ville bara se hur det såg ut om jag skulle göra det. Jag passa nog bäst såhär va;
image736
 Nu ska jag i allafall plugga, prov i morgon och har bara pluggat 1 timme. Dutkigt Cajsa :/ Pussar ! :D

Obs, tack för kommentarerna :D

En till!

Som jag sa innan skulle jag göra 1 till :) Dels för att visa i bloggen, ni ser, den blir inte 100 %;
image734
Nu till en klurigare fråga än vad ni tror, hur många Cajsor gömmer det sig?

Kramar Cajsa!

Bild! Min söndag!

image733
Denhär bilden kan nog säga rätt mycket om vad jag har gjort idag :) Jag har pluggat och jag har suttit vid datorn. Jag har aldrig provat att göra ni vet "2 cajsor i 1 bild" innan. Men den bilde ganska bra. Det var enkelt, men just nu orkar jag inte förklara hur jag gjorde. Gör det sen, tar ca 2 min att göra. Men den blir ju inte perfekt ;)

Nu ska jag göra lite fler "2 cajsor i 1" bilder ;)

Kramar Cajsa!

Ny desing!

Som ni alla säkert ser har jag skaffat ny bakrund! Själv tycker jag den blev bra! Synd bara att man ser när bilden slutar, eftersom bilden inte ser likadan ut uppe som nere.

Ska ändra visningsbilden också, men har glömt hur man gör. Försökte följa Kenzas guide, men det funkade inte :/ I allafall blev jag glad för bakrunden, vilket är bra! Någon som orkar förklara VAR i STILMALLEN man klistrar in bilden. Eller om man kan göra på något enklare sätt, elelr vet ngn annan blogg som har bra guide hjälp!?

Hinner nog skriva lite mer ikväll, kanske eftermiddag. men som ni ser (nedanför CAJSAFELICIA uppe på bloggen har jag skrivit en liten presentation, inte för den var något att skryta med): Men som sagt gå skolan före.

Snälla hjälpa mig att ändra visningbilden, den passa inte in med bakrunden längre :/

Nu blir det hemkunskaps plugga, kanske baka rulltårta eftersom det är en del av provet. Sen blir det städning :) Kanske något mer bloggande. Lovade ju att blogga i "Dagboken" om helgen :) Ska bli, om jag hinner :):) Kramar Cajsa!

Wish me luck! Skulle bli jätteglad om någon hjälpte mig! :D


/C

Fredagens shopping!

image730

 

 • Grön sjal från H&M
 • Vit mössa m. rosett från H&M
 • Svart mössa m. rosett från H&M (inte på bild). Inte samma modell som den andra :) Bilder senare!


Fredagens!

image729Fredagens outfit såg ut såhär;

Hade på mig mina nya stövlar, men knästrumpor över, om det nu syns. Sedan jeans, matchande tröja till knästrumporna och sjalen, sen en svart kofta och brun väska till! :)

♥ Väska från Pucciini
♥ Väska från FriisCompany (på bordet)
♥ Leopardmönstrad sjal från H&M
♥ Svart kofta från Åhléns
♥ Jeans från Miss Sixty
♥ Gråa knästrumpor med rosett från H&M
♥ Störvlar m. snörning från Timberland
♥ Ring, present
♥ Halsband present
♥ Silvrigt halsband från Pilgrim
♥ Hörlurar!
♥ Frisyr; Knut upssatt :)

Det var nog allt :)

Skriver dagbok i morgon om helgen :)
Igår blev jag och min kompis "jagade", läskigt värre :/

PUssar Cajsa


Hej!

Hinner inte skriva så mycket. Måste bara berätta att jag lever. Nu väntar min kompis Anna på mig som ska sova över här i helgen :) Skriver mer sen, ska ut och jogga nu, byebye!

image727

Hello!

image703
Sitter just nu i mediateket. Har käkat 2 portioner äpplekaka och jag är SÅÅÅ mätt! :) Supergott var det i allafall. Börjar om 15 min, så måste "avrunda mig" :P Haha

Ha engelska kvar, och e-tid där jag ska öva på franska :) Prov i morgon, och jag börjar glömma allt jag har lärt mig, goodie!
Sen ska jag sticka hem till kära Malin, hon har också prov i morgon, så vi får ta och läsa tillsammans, sen kanske fika eller något mys. Sen kanske ner och träna, träffa Zowie och Sara. Sen kanske iväg och handla. Käka och sen vid 22 tiden börja plugga franska igen :) Som jag då nog har glömt. Önska mig luck! Börjar snart, pusselipuss eller ngt ;)

/ CAJSA

Dagen

Dagens outfit blev det ingen bild på, hann helt enkelt inte. (Ingen bra ursäkt jag vet :P). Men hade exakt samma kläder på mig som i denhär outfiten! Det var faktiskt därför jag hade på det idag, blev inspirerad av den andra :p
Oh, vad glad jag blev idag, nu när jag loggade in och ni läsare skrivit kommentarer, värmde mycker mer än vad ni tror. Nu ska jag bara kommentera tillbaka sen snussa :) Eller vad kallar man det? Alltså, i allafall gå och lägga mig :P

image726

Idag är jag GLAD! Som på bilden, dels för alla kommentarer. Men också dels för att i morgon på skolan är det äppelkaka med vaniljsås! Har längtat hela veckan! :D Jag och min kompis Elin ska ha mys då. Egenteligen skulle vi baka till i morgon (hon mjuka muffins och jag kladdkaka) men det blev inte av. Och efter skolan ska jag till min kära kompis Malin, vi ska plugga franska tillsammans. Har samma prov på fre. På fredag ska jag och Anna ner på stan efter skolan. Kanske fika, kanske shoppa, kanske träna :) Sedan laga Tacos :) Muuuums!

Som sagt ska jag nu ta och kommentera tillbaka på kommentarerna. Ciao! :)

Läsar?

Det är inte lika kul när alla läsare försvinner, var är ni? Snälla kom tillbaka, inte för ni ska lära bloggen för min skull :P Men i allafall, det är som sagt inte lika kul att blogga när det är ca 10-20 olika läsare som kikar in och dessutom inte lämnar kommentarer, varför bloggar jag?

OKEJ, jag ska inte klaga, för ca ½ månad sedan hade jag väll 100 unika besökare per dag, de kommenterade och jag kommenterade tillbaka vilket jag inte gjort till ngn nu, har inte hunnit. 
Ni som känner er träffade, SNÄLLA skriv en kommentar, jag ska bättra mig, men jag vet inte vilka jag har kommenterat och vilka jag inte har. Ni som läser, snälla skriv en liten ´kommentar ska jag skriva en till er, så blir vi brevvänner? :) Jag vill bara ha en check och se om det jag skriver är nödvändig att skriva, om ngn läser det :P

I allafall, tillbaka till vad jag skulle blogga om. Alla förändras, alla blir vuxnare o.s.v. Man kan ju förändras på andra sätt, men jag tycker nog att jag just har blivit vuxnare till utseendet på 1 år.
Jag har bevis vilket jag ska visa nu :) Det är exakt 1 år mellan korten. 8;an och 9;an skolfoton :)
image725
Elle vad tycker ni? Har jag inte förändrats sedan 8;an?
Om jag har, på de goda eller de "onda"?
JAG VET ATT  JAG HAR ETT MEGA SMILE PÅ BILDEN I 9AN, JAG BRUKAR INTE SKRATTA SÅ, MEN JAG HADE TYP SUTTIT OCH "POSEAT" I 1 MINUT. SEN BÖRJA JAG SÅKLART SKRATTA. DÅ TOG HAN BILDEN :P

Allt från mig, och du.. Snälla, skriv en kommentar så blir jag GLÁ!

Ett litet dagboks inlägg kommer kanske senare, håll utkik!

Dagens outfit!/ smoothierecept!

 • image721USCH! Idag när jag kom hem sitter min bror vid min dator (han har fått datorförbud, så hans dator är borta just nu) tar han min dator. installerar alla dehär skjutspelen, CS, Tibia m.fl. Jag tar datorn från honom går han ner till min pappas jobbdator och börjar spela där :/ Jag förstår mig inte på killar ibland. I allafall ska detta inlägg INTE handla om mig och min bror, utan var jag har haft på mih idag ;)

  AH, det var dagens det :) Jag får inte in en bild! Jag JÄKLANS STÖRIGT!!!

  Yes, nu fick jag in den. Nu ska jag göra smoothie :) Blev smittad av min kompis som berättade att hon satt och käka det, blev lite avis, så nu går jag och gör min egna JORDGUBBS smoothie! :)

  RECEPT (för de som blev sugna);
 • Hämta upp frysta jordgubbar. Eller färska kvittar. men själv tycker jag bäst om frysna för det gör att smoothisen blev kall.
 • Ta vaniljyoghurt (jag använder den från skånesmejeri) kanske inte så lätt för alla. Men i allafall någon vaniljyoghurt man köper i 1 liter pack eller liknanade.
 • Mixa ihop jordgubbarna och vanlijyoghurten efter smak. Ju mer jordgubbar men har ju mer smakar den. Men ungefär dubbel så mycket vaniljyoghurt.
 • Om man har färska jordgubbar men vill ha kall smoothie kan man ta några isbitar och mixa i.
 • KÄKAS PÅ DIR! Annars smälter den och blir inte alls lika god ;)

 Det var allt från mig! Pusspuss!


Dagenboken

Jag kan inte lägga in video. :( Men i allafall, en fråga. HUR LÄGGER MAN IN EN VIDEO PÅ YOUTUBE, ELLER KAN NI NGN ANNAN SIDA MAN KAN LÄGGA IN VIDEOS. HADE VELAT LÄGGA IN ETT VIDEOKLIPP! :P

VILL BARA VETA! Kul att kunna lägga in videos. Hinner inte skriva mycket mer än såhär eftersom jag har 2 stora läxor till i morgon och ett franskaprov på ons och ett på fre :/ Kom nyss hem,så jag måste verkligen börja öva!

Lägger in en video på Beautiful- x-tina :) längesen jag hörde den... (:
Nu blir det fysik, sen franska. Sen religion :/

Pussar Cajsa

TitanicBästa filmen ever, i allafall en av de bästa. Man blir verkligen berörd... Vilken är din favoritfilm?

Helgen..

Bloggade jag ngt över huvud taget i går? Vet ej. Men i allafall så stack jag till min kompis Zowie igår efter maten på kvällen. Min kära broder och hans flickvän cyklade med mig till henne :) Vi började kolla en sjukt konstig film tills Ellen kom :) Sen kom Gene, Jacob, Mattias, Tobias, Darrell (ni vet nog inte vilka människorna är) men i allafall stack vi till en som heter Linnea och körde klappleken halva kvällen (natten senare för den delen ;)). Sen stack vi hem vid 12 för ellen skulle hem. Vi halv 1 stack vi ner till Linnea igen Jag, Gene, Emma och Tobias. Jacob och Mattias va där redan. Sen körde vi klappleken någon timme till xD Sen stack jag, Gene, Jacob, Linnea, Zowie, Matthias och Tobbe (tror jag :P) Hem till Zowie och kollade på Bortspolad! :) Najs, Sen blev alla hungriga så vi stack upp och käka, sen stack Jacob sen flummade vi halva natten, till halv 5, då somna jag i allafall, vet inte va det andra gjorde ;) Men när vi hade käkat stack vi ut. Vi lekte på en byggplats, följa John, piett, tagen, kastade oss i buskar o.s.v Hade allmänt KUL! :) Kollade stjärnorna. O.s.v. Sen stack vi in och kollade på Greace, de va då jag somnade :P

 

image720
Har ju berättat om hur "dyster" veckan har varit. Så bilden får var det sista för denna veckan, ett glatt hejdå vecka 41 2007. Ses aldrig meeeeer!

Dagboken kommer användas flitigt nästa vecka hoppas jag. :) KRAMAR CAJSA!!!

Hösten

image719
Dagens bild får bli en höstbild. Nu ska jag sova, godnatt allihopa :)

Fredagens shopping!

image715Köpte ett plommonlila nagellack från Depend (Åhléns). Tittade på det i onsdags, men köpte aldrig det.

Sedan köpte jag även ett par supersnygga skor från Timberland! För ca 1600 kronor i ofs.

image716
image717
image718

Fler bilder kommer :) men NU måste jag sova :) Tennis i morgon klockan 8 så godnatt ;p

:) Old pic.


... inte så länge sedan, Zac 2005

Haha, är han inte gullig? Godnatt!

Dagboken.-

image711
Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har inte lust att blogga. Varför kan du läsa i inlägget innan. Om liv.
Jag kan inte sluta att  tänkta på det bär jag bloggar. Hur jag egenteligen först gick på det. Ofta man skulle döda en tjej i 20 års åldern för att hon fick cancer. Att det inte gick att bota. Det jag undrar är varför? Varför skriver tjejen något såhär sjukt?

I allafall var det dagboken jag skulle skriva om.
Titta in dethär;
OBS! Känsliga läsare varnas. Titta inte på videon!
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=9796497

DJURPLÅGERI är en av det värsta sakerna jag har hört talas om. Ni som såg filmen nu, fattar ni hur IDIOTISK man kan vara?? Tänkt att jobba som slaktare. Jobba som mördare.Tillräckligt om det onda, till det goda!
Skolan gick bra, hade inprincip inga lektione. Idrott, syslöjd, musik och engelska. Softdag. Ändå slutade jag inte fråns halv 4 :/ Stack ner till FS med Anna och tränade. Kom hem halv 6. Badade och käkade. Sen pluggade jag i 15 min innan det var dags för mig, mamma och peppe (min bror) att övningsköra. Det var peppe som skulle göra det. Vi stack till en stor parkering (öde) med små vägar. Det som hände vill jag inte berätta idag. För det känns som allt man berättar kommer till alla, att man liksom bara sprider ut det och att berätta om saker som inte berör en själv känns ibland konstigt, som i detta fall. Jag får gå på magkänslan. Kanske känns annorlunda i morgon. :)

Sista dagen i skolan för denna vecka i morgon. Sedan är det bara 10 skoldagar kvar innan höstlov och LONDON! Får väll skriva lite fakta om London i något inlägg eftersom det är just det temat handlar om.

I helgen ska jag träffa kompisar i morgon och stan med mamma :)
På lördag ska jag och Annelie till en 2hand butik och försöka sälja lite fula kläder :) Senare på kvällen ska jag med ungeför 15 tjejkompisar till Ekebo ( ett disco) och dansa hela natten lång :) Låte som en trevlig helg va?

Juste, vad tycker ni om mina skolbilder i inlägget nedan? :)


BILDER!

Under mattelektionen ägnade jag tiden till att fota. Skälet till varför jag gjorde det är enkelt; Jag tycker inte om matte. Till slut sa min mattelärare till mig och då fick jag börja jobba :P
image712
image711
image713
image714

Fler bilder kommer i morgon :) Godnatt!


Dagboken 1

Idag har det inte hännt så mycket i skolan. (Måste någon gång våga säga hej till honom). En viss person jag gillat i över 1 år men jag VÅGAR inte och han  vet inte äns om det. Usch, kärlek är jobbigt. Undra om jag någonsin kommer hitta den rätta? (Lite personligt, jag vet. Men jag tycker om att skriva av mig). Finns mycket jag håller inne. Då kan det vara skönt att skriva av det.

Usch! Har en konstig känsla när jag bloggar nu för den där liv. Hon har nog väckt många känslor, speciellt för mig. För min mamma hade 5 kompisar som under 1 år fick bröstcancer, alla. Alla överlevde och blev botade, men trots detta känns det helt overklige. Jag antar att Liv är en bluff, men det känns ändå så verklige. Iså fall skulle hon dött för 1 timmer sen och 7 minuter. Detta är antagligen en bluff, men i allafall måste jag bara skriva RIP.
image709

DAGENS LÅT; ÄR DET HÄR PLATSEN - PETER JÖBACK
minnen från konfirmationen 2007. Kommer alltid vara ett minne, låten, människorna, känslan, kamraterna man fick, kärleken m.m. Arild var det bästa som hänt mig, det fick mig att tänkt om. Ett helt nytt sett att se på livet. Nu tar jag var dag som det vore den sista. (Inte för jag tror att jag ska dö dagen efter, utan för var dag är lika mycket värd som den andra. Om man inte "använder" det är ju inget lönt).

BTW, stack ner till stan och fikade sen, sedan shoppade jag en maskar (USCH; USCH!!!!!) säger jag bara, berättar kanske i mon :P

Sen tränade jag :) Med mina kära kompisar Emma, Sara och Disa. Älskar er.!

Kramar Cajsa

Nygamla väskan

Just nu har ju alla gamla "tant" väskor. Små, läder eller liknande i brunt och så. Det ville jag också ha, jag ville hitta den rätta, aldeles perfekt. Jag frågade pappa om han hade någon gamal som min farmor hade haft, men han sa nej. Så en dag när jag kolla i en gaderob hittade jag en superfin Puccinivöska! Som var min farmors gamla. Det var den väskan hon hade haft innan hon dog. Hon dog 5 dagar innan julafton så när jag öppnar väskan hittar jag en dagbok som hon skrev i varenda dag tills den 19;e december 1998 :( Jag hittade också en massa julkort. Usch :( Men men, nu har jag i allafall fått väskan och använder den flitigt! Det är tur att den kan komma till användning

image646
igen, ellerhur? :D

Vad tycks? :) Kramar CajsaOm det är skrivet lite gammal (alltså handlar om förra veckan eller så) så är det för att jag har skrivit en massa inlägg till veckorna under helgerna för att under stressen slippa skriva. Låter lite konstigt, men jag gillar det :)

Uppdaterar dagboken later ;)

Dagboken

Min blogg är som min dagbok därför bloggar jag oftast om hur dagen har varit oavsett hur många som intresseras av det. Tänkt ändå, när man kan gå tillbaka till 1;a inlägget, kanske julafton 2006 och se vad man fick då o.s.v. Men jag har ju inte har en riktigt dagbok. Så därför kom jag på NU när jag skrev "dagbok" att jag kan ju ha en kategori som heter just Dagboken där jag skriver om dagen :) Bra va?

Syftet med kategorin;
Dels kan ni lära känna mig mer och läsa om mitt liv, inte bara mode som vissa andra bloggar bara handlar om. Jag skriver inte bloggen enbart för er, jag gör ju det för min egen skull också. Själv gillar jag att spara på saker, bloggen kan bli som ett minne. Detta jag skriver nu kan jag senare gå tillbaka och kolla på. :)

Vi får se hur pass jag förljer Dagboken nu då :)

Kommer kanske senare idag lägga in ett videoklipp :) Det är ju SÅ kul att film, ellerhur :P

Dagens outfit!

image704Usch, läste Livs blogg, om henne och hennes liv. Jag vill inte berätta mer. Men LÄS!
"Känsliga läsare varnas". Kolla in i mitten av september. Usch, jag kan inte företälla mig :( Det ända jag vill säga, gå och köp ett rosaband!

I allafall, dagens klädsel;

♣ Beige kofta från H&M
♣ Grå blus från Gina Tricot (köpte igår :P)
♣ Röd väska från Vero Moda
♣ Rödmönstrig sjal från H&M
♣ Jeans från MissSixty
♣ Brunt skärp från Lindex
♣ Vitt linne från H&M
♣ Rosamönstriga skor från Converse
♣ Vit/röd kappa från Zara

Okrkar inte skriva mer nu, ska ta vara på dagen. Träna.
Nu ska jag göra det tråkiga till något kul och mysigt. Det finns ju andra som hade gjort vad som helst för att få kunna göra just en  läxa. Nu ska jag ta och göra min sh till i morgon, ca 15 sidor. Ta en kanelbulle och bara njuta. Ha en trevlig dag, och ta vara på dagen som det vore den sista! (v)

Big love to you all!

Bilder

Har inte blivit så mycket tagna foton i bloggen. Inte innan jag fick tillbaka kameran. Då har jag inte heller fotat mig själv så mycket, vilket jag utnyttiade idag :)
Här kommer några bidler :)
image700
image701
image702
image703
Sista bilden får bli en dagens outfit bild;
- Väska från Pucciini (farmors gamla).
- På bild; Svarta tights från GinaTricot. - Hade på mig; Jeans från Miss Sixty
- Brun skärp från Lindex
- På bild; Rosa HelloKitty skor, - hade på mig; Svarta ballerinaskor från Vagabond
- Creamfärgad sjal från H&M
- Svart klänning (som tröja) från Twisto Tango
- Svart kofta från HunkyDory
- Diadem från Glitter :)

Thats all ;)


Min nya lugg.

Som ni vet klippte jag ju lugg. Men jag undrar om ni har sett luggen? Nu ska jag i allafall visa den, har ni sett den :)
Såhär såg jag ut innan;                                   och så här ser jag ut nu;
image698image699

Ah, som ni ser har jag INGEN seriös bild när jag har luggen nedsläppt. Om jag nu försöker fixa till en snygg bild blir den bara ful. Men det är en bra "före och efter bild" ;)

Nu ska jag käka GOULASH, hur detnu stavas ;) Skriver mer sen om det HEMLIGA igår... :P Håll utkik

Shopping

Igår shoppade jag lite i väntan på att Annimage697a skulle komma :) Har inte skrivit så mycket om min vardag på länge, sak förbättra det, det är väl en av de roliga sakerna att läsa om? :) Nu ska jag i allafall berätta om igår.

Lite läskigt, kommer knappt ihåg skolan igår :S Jaja, efter skolan stick jag ner på piano, läsre mig Fûrelise eller vad den nu heter, för andre gången. Ska snart lära mig hela :D Ska ner och klinka lite på pianot sen. har spelat sedan jag gick i 2;an. Hur länge blir nu det? 7 ½ år ungefär, det är länge. Sen skulle i allafall jag och Anna ner och träna. Men så hade Anna glömt att hennes cykel hade punka så hon skulle ta bussen, så jag tog tilfället i akt och gick och shoppade. Detta fick jag hem;


Ah det var nog allt för idag. Ah, jag kan inte berätta nu varför jag inte kan blogga mer. Skriver nog ett inlägg till innan 3. Sen skriver jag mer i morgon. :) Kan inte berätta nu, för det får inte spridas ut, då är jag döööd :) Puss ♥

Juste, har ju inte berättat klart om fredagen. I allafall kom Anna då till Gina Tricot där jag köpte mina fynd. Linnet på rea för 50 kr innan 200 och legginsen för 100 :) I allafall stack vi till FS och tränade, då Julia hänge med. EFert det skulle vi ha filmkväll men vi hade inte fixat något stället så till slut blev det att vi var hos oss :) Trevligt värre. Vi skulle kolla på HighSchool musical 2 :) Sen var seg, och jag fattade inte den. Men Zac var ju lätt snygg där! :D Vad tycker ni om honom? :) Då var vi i allafall Ellen, Malin, Jag, Anna, Iris, Elin B, Elin a och Carro tror jag :) Sen kollade vi på den, sen fick Ellen allergiattack och fick sticka hem :/ Malin hänge med, men det blev inget farligt. Så vi flummade kvällen ut :) Ritkigt mysigt :D Som sagt skriver jag kanske något kort vid 3, sen blir det inget mer fråns i morgon :) Pussar

Bilden nr 2

image694
Gillar bilderna! De andra ser ni i inlägget nedan :)

Bilden

image692
Gillar den! Ser ni! Jag glömde inte det :)
Detta får då bli min "Godnatt" bild och det kommer en liknande i mon och en till liknande ngn annan dag ;)

Smakprov;
image693image682
Kommer som sagt i större upplösning, idag eller i morgon!

Godnatt!  Masso av kramar och pussar från Cajsa!

Dagen


Mån, tis, tors :) Vet ni varför inte ons är med, jag var på HEDEN, det tänkte jag berätta lite om nu.

Men jag tänker inte berätta min "djupaste tankar" eftersom jag vet att några jag känner läser min blogg (inget illa menat till er) :) I allafall började dagen halv nio. Eftersom jag hade haft filmkväll dagen innan vaknade jag lite sent, hade inte fixat iordning dagen före, inte packar, inte gjort någon matsäck o.s.v. vad det VÄLDIG stressigt. Detta fick jag ta igen senare när jag sprang på "stan" (statena) i bara leggins ;) Haha. I allafall skulle jag ta bussen med mina kompisar (1,an) men när jag såg ettan komma trodde jag att de hade åkt så pappa fick köra mig till HEDEN. Men såklart stog de o väntade på nästa buss och på mig. När jag var där skulle jag vänta på mina kära kompisar, men jag ville inte visa mig för någon annan, så jag gömde mig i en buske :p Tyvärr så några mig, lite pinsamt, men i allafall kom vi in. Väntade till nio, gjorde vår första gren, kulstötning och sedan väntade vi till kl 12 då vi gjorde vär andra gren kast med liten boll. Min bildlärare mobbade mig för jag inte kunde hoppa höjdhopp, det högsta jag kunde hoppa var 95 cm xD Haha, men sen klarade jag 1 m 2 gånger :P

Sen var det inget mer roligt med den dagen^^ Jag gick hela vägen hem i leggins och linne :p

Nu måste jag plugga, franska till i morgon. YES! Inställd förstalektion, börjar sent i morgon :) Puss på er. Lägger in bilden jag skulle lägga in i tisdags som godnattbild sen ;) (om jag inte glömmer, vilket jag säker kommer göra, PÅMIN MIG!) :P

Dagens outfit!

image687
Såhär såg jag ut idag :)
Grå klänning från Gina Tricot
Svarta jeans från Cheap Monday, gamla godingar
Beige väska från Friis Company
Brun väska från Friis Company
Svart jacka från H&M

det var nog allt, klänningen täcker mkt ;) Ring och halsband as ordinary ;p

Ah, nu ska jag baka kanelbullar med mamma :) Skriver nog ett inlägg i gäsningen :p

Skolfoto 2007/2008

Sorry för dålig uppdatering. Har lagt all min energi på att ha kul! Och det har jag verkligen haft, softvecka, första läxan är tills på fredag ;) Franska, Et fracios eller något :) Heden idag, berättar mer sen., nu blir det SUPERDUER EXTREMT god sallad :)

Juste, lovade ju att lägga in skolfoto, :)

image647
image648
Så blev jag :)
Fick sådana mini som man bytar med kompisar också. Ska lägga in en bild på det också. Men nu är det mat. Pusshej ♥

Dagens outfit!

image679Dagens outfit! Det är andra nu tror jag, eller? I allafall hade jag på mig en enkel men snygg outfit (enligt mig) hade ju lite "extra" sen, men kofta, sjal, väska, jacka, you named it!

Detta har jag på mig;

 • Armband i (svart, guld o blått) från H&M
 • Vit t-shirt från H&Mtrend
 • Halsband (kors/vattendroppe) present
 • Ring present
 • Svarta stuprörsjenas (insydda) H&M
 • Via skor från BjörnBorg
 • Röd väska från VeroModa
 • Leopardmönstrat diadem från H&M
 • Blå regnjacka (inte bra tillsamans med röda väskan:P) från InWear ?
 • Brun väska från FriisCompany
   

Ah, det var nog allt...
I allafall ska jag nog ut och springa nu, förlåt att jag inte skrev mer igår som jag ska att jag skulle. Varken hann, orkade eller kunde. Glömde bort det dessutom :P Ikväll ska jag ha filmkväll hemma hos mig för att fira min Kompis Ellen som fyller 15 :) Om jag ska käka godis m.m. får det bli några varv runt skogen. Skriver mer när jag kommer hem (om jag hinner).
Nu måste jag verkligen gå^^ Skulle egenteligen vara klar nu med träningen :S Ha de bra!


Dagens outfit!

image663Dagens outfit, första på länge. Men äntligen här! Därför blir det lite ny "invigning" med många bilder!

Jag har på mig;
♥ Creamfärgad kofta från H&M (den nya)
♥ Vit t-shirt från Gina Tricot (ny)
♥ Jeans från Miss Sixty
♥ Sjal från H&M
(Svart kappa från H&M, inte på bild).


Ah, det var allt, ska lägga ut en dagens bild sen också :)

RSS 2.0