The beach

Detta inlägg handlar om: ikväll!

Michelle är här, vi sitter och kollar på film. Jag mumsar i mig risens, chips och lösgodis. Riktigt mysigt. Jag har umgåtts med michelle nästan hela lovet! Superkul har det varit! I morgon kanske vi ska till väla och shoppa. Som vi var förra söndagen. men som jag skrev innan  har jag slösat ganska mycket pengar detta lovet, så får se hur det blir med det. Jag vill ju inte få shoppingförbud av mamma om jag handlar allt för mycket.

Vi kollar på filmen "the beach" just nu, riktigt bra. Jag har sett den en gång innan, men kommer inte riktigt ihåg hur den slutar. Bra är den i allafall. Fast jag fattar aldrig riktigt själva handligen. den är i allafall med Leonardo Di Caprio! Snart ska vi göra vid oss och gå och lägga oss. Godnatt!

/C

image862

Klättring!

Detta inlägg handlar om: Klättring.

image860

Jag ska med 2 av mina kompisar börja på klättring!
Varför - För att det verkar superkul, finns en klättringshall i närheten där jag bor samtidigt som man får motion.

Jag vet inte riktigt hur det kommer gå till. Om vi sticker dit i bland och klättrar eller om vi får träning. Får se. Längtar i allafall.


Ikväll blir det hemmakväll med kompis eller familjen. Har inte varit ute sen förra torsdagen. Förra lovet (sprotlovet) festade jag nästan var kväll, man bli sliten. Verkligen skönt att varva ner...
Vad händer ikväll för dig? :)

Snyggt med väst!

Detta inlägg handlar om: Snygg med väst och Grattis Ella.

image858
Det är grymt snyggt med väst nu tycker jag! jeansväst eller tyg. men jeans är nog det absolut snyggaste.
En absolut önskeoutfit kan jag säga!

Klänning - hm 198 kr
väsk - hm 198 kr

(bilden kommer från hm, så antar att resten också kommer fårn hm).
((update: plånboken och armbandet var också från hm. (79.50 & 39.50))

I allafall vill jag också bara säga grattis till Ella som fyller 17 år, grattis Ella!!



Juste, jag glömmer alltid något. men nu har jag sökt sommarjobb. Antar att jag inte får det, eftersom det är kommunalt och då prioriterar dom äldre som inte fått jobb ännu. Plus är jag ganska sent ute. Skit samma, sökt är sökt, kan alltid hoppas. Resten av dan idag ska jag bara vila och skriva en bok recension, sen kan jag göra vad jag vill! Jobbade 2 timmar, kasnke inte så mycket. men bättre än inget!

image859

/C


Jobba!

Detta inlägg handlar om: jobb,jobb jobb

image857

Jag är nog något utav en shopaholic måste jag medge. Denhär veckan har jag shoppat för 3000, ajaj. Så idag tänkte jag jobba lite för att känna att jag kan shoppa om ni fattar? :P


Juste, jag har hamnat på "mest aktiva". För 4:e gången tror jag. Men jag stannar aldrig där länge, får hoppas det blir lite längre denhär gånge i allafall. Förra gången tror jag det var 2-3 dagar :p Hoppas ni stannar alla :)

Nu ska jag fortsätta jobba (städerska). Sådanna behövs vill ni veta!

Dagens bild!

image856

Jag och Oakie!

nu blir det plugg ^^

Kate Hudson

Detta inlägg handlar om:

image855
Visst är hon ursnygg? Speciellt i sitt hår. Hon passar mycket bra i lugg, eller vad tycker ni?
Bilder finns här.

I dag blir det plugg för mig. Usch, hatar dagar när man vet att man kommer plugga så himla mycket. Varför jag kommer plugga är för att jag hatar att plugga i veckorna, det blir inget av det då. Så jag måste göra det på helgen. Och jag verkligen HATAR att plugga på söndagar. Det känns som man är SÅ tvugen då och man blir så stressad. Så idag blir det lite plugg. men jag är klar med det mesta, skönt!



Juste! Josefine har en tävling på sin blogg där man kan vinna supersöta trosor för er som är intresserade :)

Godnatt!

image854

Visst är ögonkontakt läskigt? Jag verkligen hatar det, speciellt med personen men bara halvkänner, eller killkompisar. Jag klarar verkligen inte av det.

Alltid när jag snackar med folk, vänder jag blicker och tittar på något annat.
Men varför är ögon just så läskiga? Är det för att man vet att dom ser en med dem? Eller? Jag vet faktiskt inte varför jag tycker det. Vad tycker ni?

Godnatt! <3



Dagens bild.

image853
Min älskling! Var ute med honom idag 1 mil, han älskar det och jag älskar honom.
Det är bara 3 månader kvar tills han ska hem till sin riktigt matte och jag kommer sakna honom grymt mycket.
Det är sjukt hur mycket man fäster sig vid de små liven, ellerhur?

Jag älskar dig Oakie!

Trevlig helg alla!

Michelle idag!

Detta inlägg handlar om: Idag med michelle!

image849

image851

image852


Ja, vi skämta i michelles blogg igår och nej, hon tänker inte skriva längre. Kanske i sin forna framtid (haha) men inte just nu. hon har bloggtorka. men jag tycker inte ni ska ge upp hoppet. kommer skriva & hojta till om  hon får för sig att börja skriva igen, det lovar jag. Måste faktsikt säga att jag saknar henner blogg mycket, även min kompis Julia hade en sjukt bra blogg som hon en dag bara la ner. inte bara för att hon hade GRYMT snygga kläder, utan hennes sätt att skriva. saknar er båda!

Nu är det bara jag kvar bland mina kompisar som skriver blogg. jag och 2 andra kompisar startade en blogg, men den hann aldrig bli seriös, synd det. Sen hade jag en annan kompis, Zowie som hade en blogg som han lade ner, sen lade emma ner sin blogg, annelie sin, julia sin och michelle sin. Ida sin också, usch! Jag vill h a er här, gamla veterander. Det var Julia som tipsade mig om blogg.se och jag tycker det passade mig super (ypperligt) med bloggen. Jag har lagt ner en massa timmar här, sittar och skriva av mig och slippa bära på allt... skönt måste jag säga!

Vad skulle jag skriva om? Juste, min dag! Jag och michelle vakna vid 10, gjorde frukost och satte oss och plugga. sen flumma vi lite, dansa. sen gick vi ut på en superlång och skönt promenad i ca 1 ½ timme ( dryga milen), så man kan säga tt vi gick en sextiondel till stockholm härifrån helsingborg (det är 60 mil dit va??).

Nu ska jag.. huumm, har ingen aning.. Haha, en fredagkväll, sitta hemma och blogga och inte ha en aning om vad hon/han skall göra. men nu ska jag går ner, ta ett stort glad med iskall, söt cola och släcka min törst, hur låter det? Kanske kolla runt lite på internet, hm.se, asos, nelly m.fl... Ha en bra fredagskväll, inte för någon tar sig tid och läser min blogg nu,, men man kan alltid hoppas, right? :)

/C



Dagens shopping (malmö).

Detta inlägg handlar om: Dagens shopping (som ni antagligen redan "hajjat").

Tidigt i morse far jag och min mamma till malmö för en heldag med massa god mat och shopping!
Det som senare såg ut att bli ett "tragiskt" slut, slutade lyckligtvis lyckligt :)

Började med tanläkaren, sen stack vi till malmö!
Började med fik sen en massa titt i affärer! Hittade en massa söta saker på hm (trend), monki och zara som vi inte har här i helsingborg. Var inne på något som heter "Factory" och hittade världens sötaste Odd molly blus för 1300. Fick den av mamma (eftersom min bror fick en spanienresa, tacktacktacktack!!!

Köpte även en oversize magtröja (monki) 150:-, t-shirt m.tryck från Monki 100:-, armband hm, 40:- och odd mollyblus från Factory för 1300:-

Lyckad dag. Visar bilder när jag får tillfälle!

Juste, det som slutade lyckligt var att jag hade tappat bort min monkipåse med tröjorna därifrån, blev riktigt irriterad. Inte för pengarna (för det var mamma som hade tappat bort den) utan att kanske någon hade fått det gratis som vi hade gått och betalat. inte visat någon tacksamhet. När vi gick runt i affärerna, fann vi den tillslut på Zara. En alltså mycket lyckligt slut. Blev jätteglad när tjejen som sprungit och letat efter påsen hittaden den och gav den till mig! Tack!

/C

Ursäkta röran .

Detta inlägg handlar om: min blogg..

Nu är det jätterörigt på ,min blogg, tur att det inte drabbar många :p

Jag har i allafall gjort om här (som ni säker ser). Jag skrev det i ett inlägg längre ner, men jag publicerade gamla inlägg som jag glömt publicera. Så det blev lite gamla inlägg. Men här är i allafall ett "fräscht" :)

Vad tycker  du om designen?

Bara en fråga: Vet någon hur man gör för att få en kant runt bloggen? Har kollat "blogghjälp" o.s.v men jag fattar inte. Jag klarar inte av det, tyvärr. Får fixa det sen...
Men om någon datakunnig vet hur man ska göra, säg till!


Nu ska jag duscha! /C

Kvällen outfit- Torsdag

image292Här är torsdagens kvällsoutfit. Min mamma fyllde år, så vi stack ut och käkade. Så det fick bli det här, enkelt men fint! (enligt mig då).

  • Mönstrad vit-grön-brun blus från Zara (Spanien)
  • Blå/grå Honky Dory kofta
  • Jeans från Acne
  • Vita pärlörhägen (present)
  • Svarta klackaskor från Scorett

 


Vad söta ni är!

Tusen tack ni som tycker om bloggen & inte vill att jag ska fortsätta. Ett sätt är att ge lösenord till dem man vill ge det till, får se hur jag gör. :) Men så ni vet är det inte bara för kommentarerna, jag har liksom tröttnat. Vi får se hur jag gör... Men det är inte jul ännu, ellerhur? Vilket betyder att jag fortfarande ska blogga, i allafall fram till nyår, året ut. Sen får vi se hur jag gör...

Ett jul-tips!
Hur du gör en superfin advents ljusstake, (lite sent) men jag måste visa.
image890

image891
image892

UTMANING- Din bästa resa någonsin!

Jag sa ju att jag skulle ha London/Englandtema, men jag har ändrat till "Rese"tema. Roligt, för då angår det också er. Jag tänker UTMANA alla som känner för det att blogga om deras BÄSTA resa de gjort. Vore det inte kul att läsa om? :) Jag tänker i allafall blogga om Kroatienresan förra sommaren, bloggade jag något om det. Ska kolla :) Nä, hade inte min blogg då, fyllde ju 1 år i aug, det var i juni för 1 ½ år sen. Men jag har en dagbok om det, ska gå o fota det och lägga in här :D Brb!

Sista bilden har inget med detta att göra, bara lite kul att fota ;p
Vet inte varför det bara slutar mitt i resan, men jag ska ngn annan dag fortsätta att berätta.



♥SammanfattningKolla in! På 20 dagar har jag fått ca 250 kommentarer, jag kommer klara mitt mål, in julklapp till nyår om ni fortsätter att kommentera som ni gör. Tusen tack!

Sammanfattning

ID: 102206
Medlemsnivå Bas
Inlägg: 716
Kommentarer: 1247
Bilder: 648

**
För er som inte orkade läsa allt är här utmaningen;

Skriv ett inlägg om
din bästa resa! Alla som antar utmaningen skri till mig, för jag kommer länka alla om det blir tillräcklig många, kan alla mina läsare läsa era reseinlägg :) Vad tycks? :)

TIPS!

1 tips kommer idag, nästa i morgon!
Tips 1, hur jag syr in byxor. Jag har haft väldigt många gamla vida byxor man inte vill sätta på sig, men efter att ha prövat sy inte ett par vita byxor har jag fortsatt. Jag berättade ju om att jag hade hittat ett par av min brors gamla jeans från Denim birds. Dem var väldigt vida. Men fram med symaskinen och på 30 min har du ett par superfina jeans! Tjänade ett par jeans där, inte för dessa kommer bli några favoriter, men ni fattar :)
image888
Snygga va? :p

Designen!

Detta inlägg handlar om: Design!

Vad tycks? Jag ska ändra så det blir en kant mellan bakrunden & själva "bloggen" om ni förstår. Annars blev jag nöjd, jag tycker inte om att blanda färger från olika skalor (typ rött, grönt, gult o.s.v) utan håller mig här till en färg i olika nyanser!

På något sätt tror jag det blir lättare att läsa bloggen om man inte har något mönster på bakrunden och koncentrerar sig då "på vad man ska koncenterar sig på".

Om ni undrar varför det står: Fashion, new york, zac efron Och björn gustafsson är därför att:
jag älskar shopping ( fashion ) och "the bigg appel" är känd för alla stilikoner o.s.v (new york) och på något sätt kopplar jag ihop zac efron med ny, dels är han världens snyggaste ( zac efron) och björn gustafsson kommer på andra plats (björn gustafsson).

image1026

Jag har inte tagit något bild från internet, utan allt är mitt material. ©

Det är jag och michelle som "modellar".

Nu ska jag duscha (från tennisen, sen träffa michelle igen :)).

Design!

Detta inlägg handlar om: Designen!

Jag tror jag ska fixa designen idag. Jag & en kompis tog bilder igår!

image1016
image1017
image1018

Nu ska jag spela tennis. Hörs senare :)

Björn Gustafsson! <3

Just nu fi nner jag inga ord av min lycka!
Björn Gustafsson, min absoluta störta idol, ska jag se på i GBG.
Den 25:e september 2008 kl 22.30!


inte nog med det, vi har underbar platser, rad 3!

Jag & älskling i gbg 25/8-08! <3
(med älskling menar jag inte björn, så ni vet ;), så galen är jag inte.. eller?).


Kan det blir bättre? <3

image1015
mycket ful bild, men sprider mycket lycka & jag är mycket glad just nu! lycka!

/C



Dagen!

Detta inlägg handlar om:  Dagen

image1014
Började dagen med att gå ut med Oakie. Sedan satte jag mig med mitt "fotoalbum" för att minnas...
Kollade på en romantisk komedi med mamma sedan, Georgia rule tror jag den hette. Mycket trevlig och mysig film. Med Jane Fonda & Lindsay Lohan. Hon spelar riktigt bra och man kan inte göra annat än att älska hennes långa röda vackra hår!

Snart ska jag hem till en kompis och plugga. Senare ska vi hem till mig, kolla film och snacka en massa som man alltid gör med kompisar man inte har träffat på  länge...

Tänkt om ens drömm gick i uppfylle?? Om alla ens drömma gick i uppfyllelse.
En av mina gjorde det i helgen, fast en mardröm. Okej, ni kommer börja skratta, men om jag har börjat skriva, kan jag väll likagärna fortsätta. Jag hade ett par älsklingsjeans från Miss Sixty jag köpte i Stockholm i sommras. Jag verkligen älsakde dom och det var de enda jeansen jag kände mig snygg i. När jag var på tjej (& killfest) gick dem i sönder!!! Jag kan knappt tro det. Det är det jag har fruktat de senaste månaderna, att mina älsklingjeans skulle gå sönder. Sen har slitits ut vid insida låren och jag kan inte hitta dem någon stans! Det enda jeansen som verkligen satt fint på mig.

HÄNDER ALLTID MIG!

NU SkA JAG GÖRA VID MIG FÖR ATT SEDAN STICKA TILL AGNES! HÖRI MORGON!
/C

Shopping! (söndag, påskdagen)

Detta inlägg handlar om: Shopping

Äntlingen kan jag lägga in lite bilder. Men varken min dator eller kamera har kommit tillbaka. Var med michelle i går och då lånade jag hennes kamera och fotade gårdagens shopping. Nämnligen detta:

image1004


Klänning, Vero mode 300 kr
Vita "ray ban, wayfarer" från Glitter 80 kr
Solglasögon från Hm m. fjärilsbåge. 80 kr
Solglasögon m. hjärta på bågen för 60 kr
(även ett par likadana svarta ray ban som vita från Guldsmeden eller något för 50 kr).



Brun väska från Hm, 130 kr
Silvrig väska från Friis Company 150 kr ( obs, "gammal", köpte förra eller förrförra veckan).

/C




Skinnjacka från Jofama (tävling hos kenza)

Detta inlägg handlar om: Tävling.

Gå in på kenzas blogg om du vill vinna denhär skinnjackan från Jofama!

/C


Godnatt! (shopping i morgon)...

Detta inlägg handlar om: Lite allt möjligt

image1002
Väst från HM, 200 kr
Ska kanske köpa en sådan väst ( i jeans) eller en svart i bomull från hm, den svarta är en "mini" väst.
Jag sa ju att jag hade köpt en lila kjol, i morgon bytar jag eller lämnar tillbaka. Jag vill antingen ha en storlek större, så man kan ha den på höften (där man är som bredast) eller så vill jag inte ha den. Plus har HM 10 % för alla medlemar, så jag ska se vad jag hittar.
Dessutom har Gina tricot 50 % nu, säger vissa. Så ska dit och se om det stämmer och om jag hittar ngt.

TIPS!
Ni vet AA-fodralen alla har? Visst är dem snygga, speciellt på smala kroppar ( tycker inte den är fin på kurvor, men man har olika smak, smaken är som baken). I allafall kostar den 299 kr på AA. Finns en liknande på Gina Tricot nu för 129 kr! Så jag tycker verkligen att dem som äe sugna, men inte har 300 kr, eller som inte tycker det är värt det, gå till Gina och kolla där!

Jag vet. jag snacka alltid om mode. Eller i allafall mode för mig. men det är det som intresserar mig. Det är en helt annan sak om jag hade skrivit detta för att locka hit läsare, utan för att jag gillar det och " brinner för det". Jag verligen älskar mina kläder, matcha, kolla in gamla kläder man inte andvänt på fler månader, första dagen man använder sina nya skor o.s.v Ni fattar! Jag älskar det! Det är det jag vill skriva om. Jag är ingen wannabee som vill blir känd & skriva om mode. Okej, det hade inte suttit fel och tjäna 50 000 kr/ månad på bloggen. Menmen. Just nu skriver jag för att jag vill det. Plus har jag inget speciellt som gör att jag skulle sticka ut.

/C

High heels

Detta inlägg handlar om: Skor / shopping / blogg.

Skor/ shopping:
image1000

Mycket snygg high heel, tanfärgad.
Finns på Top Shop för 60 £ ( nu kommer jag inte ihåg, men det är nog pund & den står i 13-15 något?), så komring 900 kr kanske.

Blogg:
Dethär man att komma på mestaktiva listan och toppa alla kända bloggare som Kenza, Stina-Lee, Engla o.s.v. Alla skriver som dårar & verkligen försöker, detta har kommit som en våg över oss. Bloggvärden har verkligen växt sen jag börja blogga. Men min blogg har bara blivit minder, hahaha ;) Men jag tror ingen kommer kunna nå sådanna läsarsiffror som 20 000 unika besökare per dag, kanske svårt måste det vara. Jag tror man verkligen måste sticka ut på något sätt nu. Modell, kille, speceill sport o.s.v.

Sen är det väll också ganska viktigt att kunna lära känna personen. Det finns ju 3 sinnen vi har när det gäller sånthär, kunna skriva (höra, lyssna), känna och se). När det gäller vanligt bloggande får vi bara skriva, men dock inte höra & lyssnar. Om vi sedan lägger ut bilder, får vi ju sinnet " se" och då är vi ännu närmare dessa sinnen. Om man senare lägger upp "videoinlägg" får vi rösten på köpet, då har vi allt förutom känna. Om man sen har dessa sinnen kan man oftast föreställa sig det sista.

Förstår ni hur jag tänkter?

/C

Kvällens outfit (torsdag)

Detta inlägg handlar om: Klädseln.

I torsdags var jag hos en kompis på tjej (&kill) fest. Detta hade jag på mig:
image999
Jag har på mig:
♥ Jeans från Miss Sixty
♥ Blus från Cubus (NY)
♥ Silvrig väska från Friis Company
♥ Mc inspirerad löångärmad tröja från HM
Till detta: Mina svarta högklackade från HM, Svart skinnjacka från Hm & Blå, creamfärgad sjal, även den från HM.

nu ska jag iväg, ha en bra påsk! <3

Gårdagens shopping.

Detta inlägg handlar om: Gårdagens shopping.

Visar bilder och skriver om det när jag får tid. OBS! 10 % på HM för alla medlemar tills på söndag!

Jag köpte en lila kjol från HM divided, svart blus från Cubus och till en kompis: grå cardigan & till en annan, en svasrt sjal, vilket jag nog själv ska köpa en! Men väntar tills jag åker till malmö.

Ha en bra dag & glad påsk! Skriver mer ikväll! Nu ska jag fortstätta kolla på filmen: Rumor has it & sen ta ett bad! /C

Tennis!

Detta inlägg handlar om: Idag

tennis snart, hörs i kvl lr morgon! I morgon börjar påsklovet! :P

Dressingroom!

Detta inlägg handlar om: Nytt dressingroom!

Dagen till ära har jag hållt på med att fixa mitt nya dressingroom! Helt klart nu! :)
Tyvärr har jag ingen kamera /dator så jag kan inte fota/lägga in bild, ni får nöja er med en skiss från paint ;)
image998
Det jag har ringat in med rosa är mitt dressingroom. BIlder kommer inom kort vill jag lova. Jag ska även till malmö (igen) med min mamma på torsdag, inte kommande torsdag utan torsdagen därpå (vår påsklovs vecka). Löning den dagen, undra hur mycket folk det kommer vara på stan då ;) I malmö är det mycket folk en vanlig dag för mig som är helsingborgare, det är ju inte så stort här, 0.1 miljorner bor här typ. 1/90 av sveriges befolkning :p

Nu ska jag städa & damsuga mitt "nya" rum. Blev ganska nöjd, speciellt med det rosamakerade ;);)

/C

filmer

3 - Supersugen 4 - Darling 5 - Material girls 6 - Rosa the movie 7 - Wild hogs 8 - Cars 9 - 13 snart 30 10 - Underbar älskade 11 - Fullpackat 12 - Underbara och älskade av alla 13 - Music and lyrics 14 - Alfie 15 - Monster till svärmor 16 - Jävlulen bär Prada 17 - Mr fixit 18 - Blonde ambition 19 - Sex hopp och kärlek 20 - Somthinge new 21 - Freaky friday 22 - Heartbreak hotel 23 - Just my luck 24 - The holday 25 - Fun with Dick and Jane 26 - 50 first dates 27 - Norbit 28 - Date movie 29 - Oceans 13 30 - Over the hedge 31 - Stomp the yard 32 - Blind dateing 33 - I now pronounce you Chuck and Larry 34 - The golden compass (Guldkompassen) 35 - Are we done yet 36 - Alvin and the chipmunks 37 - Last holyday 38 - Raise your voice 39 - Good Luck Chuck! 40 - Sparkle 41 - Balls of Fury 42 - Jönssonligan (får guldfeber) 43 - (Shrek) 44 - (Shrek 2) 45 - Shrek the third 46 - Charm School! 47 - Dan In real life! 49 - Neasty skridt 50 - Catch and relese 51 - Walking tall 52 - White Noise 2 53 - The contract 54 - The bood sheherd 55 - Hannibal rising 56 - Skandalskolan 57 - Confetti 58 - Jag vill att du ska veta 59 - The hitcher 60 - End game 61 - Prefurme the story of a murder 62 - Mr Brooks 63 - Captivity 64 - First born 65 - Fracture 66 - Match point 67 - Wicked little thing 68 - The prestige 69 - Predator D1 70 - Predator D2 71 - Shan the man 72 - Big truble in little China 73 - Dream girl 74 - House of 1000 corpses 75 - Until death 76 - Rothenburg 77 - Unrest 78 - Wilderness 79 - Prey 80 - Dead silence 81 - 28 weeks later 82 - Vacancy 83 - Pans labyrint 84 - Kiss kiss bang bang 85 - Big nothing 86 - Strike 87 - Even money 88 - The devils rejects 89 - Ten´til noon 90 - Belivers 91 - Ganster 92 - The room upstaires 93 - Revolver directors cut 94 - Indenpendence day 95 - Flight of fury 96 - The feat of the goat 97 - Blood and choclate 98 - The dead girl 99 - The painted veil 100 - Fatal desire 101 - Seraphim fall 102 - Penny preadful 103 - The nativity story 104 - Exit 105 - Höök del 1-2 106 - Jesse stone night passage 107 - Death of a president 108 - Beck - Den japanska shungamålningen 109 - Snowcake 110 - Ninas resa 111 - Cannibal ferox 112 - Brookly rules 113 - Deat proof unreated 114 - Perfect stranger 115 - The history boys 116 - Smoke aces 117 - Bridge to terabithia 118 - Mission imposible 3 119 - The prodigy 120 - I robot 121 - Parate of the caribbean at worlds end 122 - American ganster 123 - The front line 124 - The Hamiltons 125 - Even money 126 - Inside man 127 - Alla kan inte ta körkort 128 - Minis first time 129 - Enemy of the state 130 - Loving Annabelle 131 - Daltry calhoun 132 - Sixty six 133 - Stardust 134 - Outlaw 135 - Phat girls 136 - Crank 137 - Hot fuzz 138 - Lets go to priston 139 - Men in black 1 140 - Men in black 2 141 - The Guardian 142 - Bad boys 143 - Bad boys 2 144 - Rest stop 145 - Rocky balboa 146 - Beck - I guds namn 147 - Code name the cleaner 148 - The departed 149 - Beck - Det tysta skriket 150 - A praire home companion 151 - Green Street Hooligans 152 - Mr Beans Holiday 153 - Kim Cattral sexual intellienc 154 - Stranger the fiction 155 - Live free or die hard 4 156 - The sen 157 - American gansters 158 - Colour of war Adolf Hitler 159 - Atonement 160 - You got served 161 - Camilla Läckberg - Isprinsessan 162 - Eastern promises 163 - Dragon Wars 164 - We own the night 165 - Green Street hooligans 166 - (Saw I) 167 - (Saw II) 168 - (Saw III) 169 - Saw IV 170 - I am Legend 171 - Aliens vs. Predator 172 - Butterfly in a wheel 173 - Black water 174 - Beowulf 175 - Gabriel 176 - Gone Baby Gone 177 - Into the wild 178 - Irene Huss 179 - King of California 203 - Mean girls 204 - Rumor has it 205 - Inte the blue 206 - She's the man 207 - In her shoes

The worrying kind

Detta inlägg handlar om: Superbra version av the worrying kind av Maia Hirasawa



Vak tycks? Mycket bra tycker jag!

Nu när du kanske ändå lyssnar på låten (jag själv kunde inte sluta lyssna på den ;)) kanske jag kan babbla på lite.
I veckan (går 4 dagar, sen påsklov) har jag ganska mycket i skolan, sen kan jag blogga MYCKEt. Det är så kul att blogg (när man har tid). Vac fick dig att börja blogga?? Jag har redan skrivit det i något inlägg, kanske i kategorin "tema", kommer inte ihåg. i allafall tyckte jag det såg SUPER kul ut, & här sitter jag efter 1 ½ år & skriver fortfarande. Undra om min blogg har ändrats till sättet jag skriver. Det är ni som avgör det ;)

Tänkte lägga in ett Björn Gustafsson klipp också, mina ögon slits inte ifrån den sockertoppen! (hahahaha, vilket ordval :P)




Jag förstår inte varför så många sa att han var dålig i globen. Jag tycker han var så HIMLA bra, bäst av alla/allt!

/C

Kladdkaka!

Detta inlägg handlar om: Gotttt!

Ibland måste man börja om! Komma igenom byggda murar & klara sig utan det stöd man levt med. Ibland måste man öppna upp och se för sånt man har blundat för så länge & fortfarande gör. Det man fruktar.
Ibland måste man leva med motgångar men ända fortsätta kämpa, allt går inte som på räls. Livet är inte en lek...


Ska baka nu! Som sagt, ibland måste man bygga upp nytt & släppa det gamla lite mindre bra vanorna. Nu snackar jag inte om matvanor, för det vet jag att jag inte har några bra!

image992

Okej. jag har varit DÅLIG på att lägga upp bilder. Jag tycker också det är jobbigt att kolla på miniatyrbilder då man måste klicka upp varenda en för att kunna se. Så därför tänkte jag lägga upp en massa bilder från mitt liv det senaste halvåret blir det nästan!

image989image988image987image986image985image984image983image980image974image973image971image970image966image965image964image963image962image961image960image959image957image939image938image937image933image927image926image925image924image922image921image920image919image918image917image916image913image912image911image910image908image907image905102206-902image900image899image898image897image896image895image894image893

BLand dem sista bilderna är "outfitsbilder", det är dagnes outfit.

Nu ska jag plugga innan peppe kommer hem man kakao & choklad. Han är så gullig, sticker iväg & handlar åt mig när jag ska baka!

Sovit gott!

Detta inlägg handlar om: Dagen!

Vaknade för en stund sedan, fattar inte varför jag sovit så länge, antagligen för jag aldrig riktigt sover ut (hatar det), att vakna vid 12 och det känns som man "har förstört dagen". Därför måste jag plugga hela dan idag. Fysik, svenska. Måste läsa ut en bok på ca 120 sidor (kvar) & plugga inför prov. Sen får jag kolla om jag har läxor i veckan. HATAR verkligen att vara efter. Att jag inte plugga igår & i förgår! Attans mig! Iofs kan jag säkert 50% av fysiken & har i så fall bara lite plugg på det i dag & kan ägna resten av dan till boken (vilket behövs, för man kan inte läsa 120 sidor i sträck). jag kan knappast läsa 10 sidor i sträck. Sen får jag myror i brallan ;)

Vad tyckte ni om Charlotte Perelli?? & hennes låt Hero?
Jag tyckte Sanna Nilsen med Emty room skulle vunnit!

Statistik

Detta inlägg handlar om: Er!

image989
Som ni ser så varierar läsarna lite gran. Lite gran säger jag för att det är inte många läsare över huvud taget. Hade detta varit något av de kända bloggarna hade det ju varitat på fler hundra. Nu är jag ingen sån, utan en helt vanlig okänd blogg. Vilket är ganska mysigt. Melodifestivalen ikväll, pallat inte sticka ut & festa idag igen. Gjorde det igår och eftersom jag är solbränd (hur lyckas man mitt i vinter, jo SOLARIUM alldeles för länge) så känner jag mig inte på fest humör!

Räcker med att jag måste går i pappas kalsonger & utan bh för att tycka synd om mig va? hahahaha!
Det värsta har gått över nu i allafall! I veckan får jag antaligen min dator, dem som reparerar den hade mycket att göra så jag får se om den kommer då eller ej. Min kamera har jag ingen aning om när den kommer, det får vi ta & se. Bör komma snart, men jag klarar mig med min dator, för på den datorn kan jag lägga in bilder, så då kommer jag kunna fota lite granna, för den senaste tiden har jag bara kunnat lägga in gamla bilder. Det håller inte så länge. Trist att skriva & trist att läsa. Det är kanske därför många har valt att sluta läsa mig blogg, jag vet inte.


MELODIFESTIVALEN:

image990
Hejjar på Frida feat. headline & sanna nilsen. Frida har en så härlig energi & sannas låt är så himla bra! Vi får se! Och jag hoppas björn gustafsson kommer i pausunderhållningen idag (han kom ju aldrig förra veckan), men dem säger att han ska vara där idag. Vi får se, någon som vet? :)

På någon hemsida hade dem röstat & där ledde Charlotte, vilket jag inte hoppas vinner! Men vi får se! Det är ju inte bara min röst som räknas! Jag ska i allafall rösta på Frida. eller Sanna Nilsen!!

image991

Vem hejar ni på?

Våren är här!!

Detta inlägg handlar om: Spriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!
image988

This is a little rhyme,
 about spring time,
 everything is green like lime.

The sun i both lovely and warming,
I would like to wake up in the morgning,
and paint a colourful drawing.

All the birds are singing in the sky,
then I would like to fly up really high,
Is it like this when I'm going to die.

The leaves are green and pure,
of that I'm pretty sure,
this is a healthy cure.

This is the season for love,
springtime is hanging above,
all the girls are using Dove.
/Cajsa



Glad att våren äntligen har kommit. Skrev dikten ovan på engelskan (läxa), tyckte den passa bra att skriva här i bloggen när jag är på vårhumör! Pyttelite plugga idag, sen blir det rensning av gaderob om jag hinner ;)

/C

Övningsköra!

image986
Snart är det tid!
Väntar bara på mitt tillstånd från Länsstyrelsen.
Kommer väll vilken sekund som helst.
Hoppas i nästa vecka!
Har redan väntat i 3 veckor.

/C

Min älskade

Detta inlägg handlar om: ---->

image987

Jag måste verkligen rekomendera denhär jackan! Köpte den förra freden (för jag skulle ha tjejfest & ville klä upp mig lite, bilderna). Man kan verkligen använda den till allt! Skolan, fester, hemma o.s.v.! Riktigt snyggt! det pinsamma är att jag har använt den mer än varannan dag från fredags till idag ;)

Finns på hm för 298:-


Nu ska jag kolla på film! /C

SLÄKTING MED BJÖRN GUSTAFSSON!

Detta inlägg handlar om: Björn Gustafsson..

Ni få som läser min blogg dagligen kommer kanske ihåg jag är GALEN i Björn Gustafsson??
Förra lördagen tryckte jag en tröja, har inte visat bild, men såhär blev den:
image985

Det var för himla roligt (tycker jag) för i skolan var jag & min kompis som tryckte det tillsammans helt ensamma. Gjorde trycket själv också, så det var himla massa som GLODDE på oss, när jag tillsammans med en kompis gick från matan så jag ett bord som satt & stirra på mig, hahaha! antingen för dem också ville ha en likadan eller för dem tyckte jag var allmänt nördig. Jag bryr mig inte, det viktiga är att jag tycker om den.

Sen fick jag kommentarer som
"Var har du köpt den?"
"Gud vad fin"
o.s.v.

I allafall, till det jag skulle komma till!

Min kompis, Agnes, är SLÄKT med björn Gustafsson!!! I bästa fall kommer jag kunna få följa med henne på släktmiddagen då  kanske björn kommer vara med! detta fick hon reda på i går, samma sekund fick jag reda på det. jag fattade inte att detta var sant.
Det är nämnligen så att hennes pappa är nästkusin med Björn Gustafssons mamma! Det är ganska nära ändå!
Så man kan säga att agnes gammelfarmor är björn gustafssons gammelmormors syster!

HELT OTROLIGT! /C

Nu behöver inte ge onödiga kommentarer som "han är överskattad", detta är vad jag tycker!

Sjukling igen...

Detta inlägg handlar om: sjuk-

Är sjuk idag, igen. Har inte varit en så bra start på denhär terminen. Sjuk ofta. Hoppas det blir bättre snart. Ofta & ofta, 3 gånger tror jag, men jag vill inte. Dagens anledning är lite klumpig. Skulle sola igår & brände mig rejält. Sved hela natten = kunde inte sova = sömnbrist = illamående = hemma från skolan!

Så enkelt är det. Syyyyynd, för efter skolan skulle jag gå till en hudspecialist som skulle masera mig, vilket jag har längtat efter något så fruktansvärt!! Men anstiktet är också bränt, fast inte så farligt. Ska lägga mig ner nu & kolla film. Kan nämnligen inte sitta upp, svider som attans då!..


Ha en bra helg!!!
image984
Mitt älskade odd molly linne!

Onsdag!

Detta inlägg handlar om: Idag + bloggtorka

Som ni vet har jag inte alls updaterat som jag borde de senaste månaderna, detta för att min dator & kamera har varit på lagning vid olika tillfällen & just nu är både och på lagning! Min dator kommer nog i veckan, har varit på lagning i ca 3 v nu! Kameran kommer nog ta ett tag till, men jag har min mobil så länge då. Jag kan inte ladda in bilder från mobilen på denhär datorn, men när jag får tillbaka min laptop tror jag nog det går. Brukar i allafall göra det :) Annars löser det sig på något sett!

image983

Snart ska jag på utvecklingssamtal, senare till tennis senare plugga. INte så roligt, men men. Sånt är livet! Annars soft vecka som min lärare brukar säga :P

Ha en bra dag! /C

Hejsan alla!

Detta inlägg handlar om: Dagen

  • SKOLA
  • DATORN
  • STAN
  • MAT
  • PLUGG
  • GODNATT
Såhär ser väll min dag ut ungefär :) Skola, nu sitter jag vid datorn och snart ska jag bege mig till stan. Måste planera morgondagen också, ska ha tjejmiddag!
Visade ju aldrig hur mina skor såg ut för då är man tuvugen att för spara bilden, sedan ladda upp (istället för att klistra ut & in).
Men i allafall, idag ska jag sätta på mina nya nike när jag ska ner på stan, så jag lägger i allafall in bilder på dem:
image979
Snygga va? :) Älskar dem! Snygg men uppkavlade jeans, eller jeansen nerdragna så det ser ut som streetskor, vilket det är. hittade dem i annat mönster, sjuk snygga! Såhär såg dem ut:
image980
Du finner BÅDA skorna på stadium, 899:- och 1099:-. Och på trampolin (de vita) för 999:-
D.v.s. BILLIGARE PÅ STADIUM OM NI SKA KÖPA!

Nu ska jag göra vid mig för att senare sticka ner till stan med Julia! Ha en bra dag, vi hörs senare ikväll eftersom jag inte har mycket i skolan just nu. Så hiiiimla skönt. Gjorde en redovisning idag om ögast sjukdomar, det gick hyfsat bra. Nu ska jag läsa lite ur boken "big girl, ugly mouth".

/C

SWEET SIXTEEN!

JA! ÄNTLINGEN! IGÅR FYLLDE JAG 16! GRATTIS TILL MIG!
Jag fick:


image978
Oddmolly blus från Zebra!
Dessa snygga Fred Perry skorna!
Och sedan ett par vite nike skor (lägger ut bild senare).
Skinnjacka (bild senare)
Strumpor, mascara, pengar.
Högklackat!

:)

SKriver mer något annan dag! :) pusshej

Who?

Detta inlägg handlar om: Vem klär sig snyggast?

image976
Vem av den 4 klär sig snyggast?
image977
Var inne på nelly och kollad epå bikinis, dem hade ju så fina förrå året! Jag föll lite för denhär:
Delarna kostar 499 kr/st. Alltså ca 1000 kr. Vilket jag just nu inte har råd att satsa på en bikni. För jag ska nämnligen framöver på shopping "resor"

  • PÅSKLOVET (MARS/APRIL) - MALMÖ
  • 1 MAJ - GÖTEBORG
  • JUNI/JULI - STOCKHOLM
Man kan nog inkludera en massa shopping i helsingborg för just nu är det det enda jag gör. Jag har handlat för flera tusen de senaste månaderna. Tur att jag fick 1000 kr av mormor, morfar, morbror och moster i går så jag kan handlar lite. Jag har nämligen blivit av med 450 kr. Och det är mcyket för mig, det är det antagligen för alla. Speciellt när man har spenderat mycet och vill spara. Det var i allafall "bara" ett presentkort. Ska leta lite till och se om jag hittar det. Hoppas det :)

Har nog inte så mycket mer att säga :) Ha en bra dag, ses KANSKE I MORGON!. JAG FYLLER JU 16!!!

Morgondagen se hur såhär:
  • GRATULATIONER & PRESENTER PÅ SÄNGEN
  • SKOLAN (TILL 3)
  • HEM & PLUGGA PYTTELITE, LÄSA IGENOM BIOLOGIN & SH:N
  • FIKA ELLER GÖRA NÅGOT ANNAT MYSIGT MED MAMMA (KL 5)
  • KÄKA PÅ RESTURANT MED FAMILJEN & ELLA (PEPPE FLICKVÄN) PÅ BONA SERA BONA SERA (KL 7).
  • HEM & LÄGGA MIG OCH VARA LEDSEN ÖVER ATT MAN FÖDELSEDAG ÄR SLUT.
Men inte behöver jag "bekymra" mig över det nu. Min födelsedag har ju inte äns börjat :)
/C




Tävling!

Detta inlägg handlar om: ----> TÄVLING!!

Dock ej i min blogg, men i allafall!

image975
Tävlingen gäller ett skulperingsset för naglarna från Depend!
Här finner du tävlingen!

Jag tycker jag är värd att vinna eftersom jag i morgon blir 16 år! :)



Björn Gutafsson!!!

Björn Gustafsson är väll den mest omtalade komikern i sverige just nu antar jag. Och nog min ABSOLUTA FAVORIT! Men slutar aldrig skratta! Han verkligen kör sitt rejs!

image973

Har suttit på youtube nu i typ 2 timmar och lyssant på en massa björn gustafsson;
Bästa busstrafiken här på swe,
ni är alla en människoras av sämsta kvalite.
En stackars pojke i tårar, i sin bror gamla kläder,
lämnad att dö(!) i vårt iskalla väder.
Som ni glatt ger böter med ert självbelåtna flin,
åttahundra (800) spänn er jävla svin!
Kontrolanter och "lapplisor" jag hoppas ni försvinner,
bakom era ryggar vajar handens längsta finger.
Erat jobb är så trist så att tiden står stilla,
hoppas lönen är kass och att frun luktar illa.
Man mår illa och får kvälldningar (?) av att se er på stan,
jag hoppas ni får magsjuka och fula barn.
Ni ska pissa i motvind och stryk ska ni ha,
jag hoppas ni inte får någon tråta på er födelsedag.
Ni är värdelösa kreatur som är svårt att hata mer,
barnen i afrika tycker synd om er.
Ingen tycker om er, inte äns era föräldrar,
Må västravik brinna i helvetets eldar,
ha det gött, hej.

Haha, finns en massa roliga klipp på honom. Det känns som det var Melodifestivalen som gjorde att han blev ännu snäppet bättre, roligare, kändare än när man var med i Parlamentet, ellerhur? Jag verkligen älsakr bjönr gustafsson, vem gör inte det? Lagom avundsjuk man är på sin moster som satt precis vid "green room" på melodifestivalen och såg Björn!
image974
Lite roliga klipp:
Sången till Carina Berg, Franska sången, Melodifestivalen del 1, Björn & Nour. Fler ROLIGA klipp finns på youtube. Dem tar aldrig slut!

Björn Gustavsson! <3



/C



Tips för att bli mest aktiv!

Detta inlägg handlar om: tips .

OBS! Detta inlägg är vad jag tror och antar, inte vad som kanske är 100 % säkert/sant!

Lite smått från början är att:

För att få besökare:
  1. Kommentera mycket hos andra bloggar.
  2. När du får kommentarer, kommentera tillbaka.
  3. Updatera ofta (minst 3-4 gånger om dagen kanske?).
För att få besökarna att läsa:
  1. Ha en bra layout (om den är tråkig för läsarna en tanke att din text också är tråkig).
  2. Skriv inte allt förlånga inlägg (tappar också intresse hos läsare).
  3. Bilder (alltid mycket roligare med bilder).
Få besökarna att stanna:
  1. Oftast blir det enklare att få besökarna att stanna om man har något intressant i sitt liv. Ex: modell, VÄLDIGT bra stil, duktig på något m.m.
Att få besökarna att stanna har också med att få besökare att läsa.

Jag har själv varit uppe på mest aktiva, men jag var bara kvar i en vecka kanske. Jag hade omkring 1500 läsare, men jag pallade itne med att sitta flera timmar med bloggen & kommentera tillbaka o.s.v.
FÖR man måste (enligt mig) kommentera tillbaka till alla som kommenterat i din blogg, för annars minskar statisktien och man åker ner från mest aktiva. Det är så jag anser det som..

För att bli mest aktiv över någon dag (kanske på en helg eller något). KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA, INLÄGG... Det är det som gäller!

En annan sak som kan vara rolig är att visa mycket bilder på dig! För att kunna se vem man läser om och skriva om si själv!
image971

Lycka till till er som försöker! Hoppas mina tips hjälper :)




Shopping!

Detta inlägg handlar om: Fredagens shopping, like always :p

Ni som såg inläggen nedan vet vad jag gjorde igår. Jag var i skolan, piano sen stan. På stan köpte jag: 2 leggins, 1 sjal, (1 sjal som jag lämna tillbaka idag), 1 väska från friisCompany, sen kommer jag inte ihåg. Idag bytade jag min skinnjacka från hm till en storlek större för jag vill kunna ha tjocka hoodtröjor innan så jag kan börja använda den redan när jag fyller år :) Jag var även inne på hm & handlade skor till migsjälv från min bror :p

Har även fixat kameran nu, så den är inne på lagning! Har även köpt en telefon till mitt rum, men det jag däremot inte köpte var galgar till min gaderob. Handlar galgar hela tiden, men det blir bara färre & färre känns det som. Anyway, eftersom kameran är inne på lagning får ni nöja er med en bild i huvudet om hur man grejs ser ut :)
Jag försökte i allafall rita av hur skornma ser ut. Som på bilden där nere, svarta.


/C

RSS 2.0