Söndag

Gud vad tiden går snabbt när man har lov, läskigt ibland. Nu ska jag i allafall ner och fika tillsammans med några av mina gamla mangekompisar vilket ska bli jättekul, dessuom dissade felice mig nyss. kul.... Haha, skoja. What ever! Tänkte åka till malmö någon dag, jag bara flummar.

Tjing.


Alexander Wang lookies

Ni som inte har råd eller vill spendera mycket pengar på ett par as grymma Alexander Wang high heels kan alltid klicka hem ett par lite billigare från Chapnlle. Det är väldigt lika, men samtidigt är det ingen kopia! Det gillar jag med chapnlle, de har lookies, men inte för lika, inte så det skriker "FEJK". Gå in och kolla här!

Peep Toe Fringe Ankle Boot
Såhär ser Chapnlle's lookies ut.


Här ser ni Alexander Wangs (bilden tagen från google).

Jul!

Nu var julen över, fast deppa inte för det! Det är ju faktiskt så att det är nu man får börja använda det man fått, det handlar ju inte om att få, utan att använda ellerhur? Innan idag kunde jag ju inte använda min nya ipod, men det kommer jag kunna nu!

På tal om julklappar, jag fick en ipod, kläder och pengar. Jag blev mest glad över ipoden jag fick av min bror, tack tack tack! Sen fick jag en jättefin klänning från spirit och lite andra kläder från bl.a. cirkus &  gina tricot. Tack alla! Nu ska jag ladda in musik i min ipod! Puss

Från oss alla till er alla



Tänkte sprida lite julkänsla genom att visa ett klipp där jag spelar julen är här på piano. God jul!

Funkar det inte klicka HÄR!

God jul!

Tänk vad tiden går snabbt. Nu sitter man här ännu en julafton, och det känns som om det vore igår man firade julafton 2008. Men det får gärna vara julafton vad dag för min del. Har ni öppnat några fina julklappar ännu? Jag får mina ikväll, men fick en igår av grannen, en massage sak. Så himla skönt!

Nu ska jag fira jul, puss och god jul!


Tisdag

Nu är det bara två dagar kvar till julafton, det är himlans vad snabbt tiden ska gå. Men om två månader blir jag 18, så jag har inget emot att tiden går snabbt just nu. Dessutom vill jag och min kompis Sara till London i sommar, så tiden får gärna springa iväg till sommaren!

Idag ska jag julbaka tillsammans med min granne Ina, ska hämta henne på dagis om någon timme. Måste bara skriva lite på en inlämning jag har tills i morgon eller julafton, vet inte riktigt. Ha en bra dag/ c


ljust = tjockt







Idag har jag och mamma varit på väla och julhandlat. Det värsta som finns är att julhandla någon dag innan jul, affärerna är fullt av folk, köerna är timtals långa, alla är galna... Julhandla dagarna innan jul är varken min eller mammas sak. Det resulterade i att jag var fast på väla, utan mamma, utan pengar, utan något transportmedel hem. Till slut hittade jag mamma på en bänk, på väla, väntandes på mig. Skönt!

Så vi fick handlat en del julklappar! Jag fick en massa tunikor (köpte dem till julafton). Visst är det tråkigt att veta vad man får, men det är ju tråkigare att få en masas som man inte gillar som man sedan måste hålla på att byta m.m. I allafall fick jag följa med och visa vad jag gillade och mamma köpa lite julklappar till mig!

Nu ska jag äta middag! Ha en bra dag, puss

+



En liten bild från London. Det är Sara och jag på bilden. Den togs precis innan vi stack och kollade på New moon, filmen är ju himlans bra. Kommer antaligen gå och se den på bio på månda igen. Tillsammans med Emma och Sara, men sara vet inte om det, så vi får väll hoppas att hon vill/kan.

Nu tänkte jag sova, godnatt!

Oh I beg, I beg you please





Bild 2 - jag pratar med evelina i telefon.

Idag har jag haft historia redovisning, tror inte det gick så bra. Skulle redovisa om en köpman i staden som en dagbok och hade antalig att jag kunde läsa innantill. Men när jag skulle redovisa kunda jag inte göra det, kändes så stelt, så jag satte mig och titta på klassen och började babbla en massa... Icke bra icke bra.

I morgon har jag fysikinlämning och har minst 2 sidor kvar att skriva, därför är det dags att dra sig härifrån. Ha en bra dag. puss

(OBS
, bilderna är från i lördags innan jag stack till frida).

God jul?

Jag har i info & layout uppgift att göra ett julkort, men gud så svårt det är! Jag har gjort 3 stycken men är inte helt nöjd med någon, är det någon ni tycker är bra?




(Jultomtarna är tagna från google, svarta boxen har jag för att det är uppgifter jag vill dölja).

Måndag idag! Lämnade in biologin idag, engelska redovining i morgon. Sitter och tittar på pirates of the caribbean. Tycker de är alldeles för mycket, helt overkliga. Ja i allafall, något av mina julkrt ok?

Filmtime

Skulle se solstorm tror jag den hette på kanal 4, men jag gillade faktiskt inte filmen så jag bestämde mig för att bädda ner mig i mitt svinkalla rum (har öppet fönster och det är minusgrader ute) och tänkte se desperate housewives. I morgon slutar jag vid 1 men har grupparbete så kommer nog hem vid 4. Har ganska många inlämningar denhär veckan, men det är som vi har skjutit upp hela tiden, då får man skylla sig själv.

På lördag ska jag tillsammans med Emma mysa till det, julshoppa, julbaka m.m. Det ska bli supermysigt! På fredag får vi jullov och då ska jag tillsammans med mamma o peppe, förhoppningsvis Felice också, äta lunch ute på stan! Precis som vi gjorde förra året, på big buddah. Det ska bli jättemycket.

Är det någon annan än jag som verkligen längtar efter jullov? Men det känns inte riktigt som jullov ännu, men snart! Det är sjukt att jag om 5 dagar har gått halva min tid på procivitas. Sen är jag ledig, resten av mitt liv. Då behöver jag bara plugga på det jag vill, det jag vill lära mig. Jag har ingen aning om vad jag vill bli, så först ska jag upptäcka världen! Det kommer bli så sjukt spännande!





Sov gott!

Söndag

Dagen efter...

Det var jättetrevligt hemma hos frida igår med trevligt sällskap. Åt på donken sedan och hittade på en massa annat. Idag har jag inte gjort allt för mycket. Jag har städat mitt rum och hållt på med en inlämningsuppgift i biologi. Nu måste jag fortsätta med historiauppgiften som jag har redovisnings på på tisdag, kanske även ta och kolla engelskan jag har redovisnings på på tisdan också. Sedan måste jag börja på fysiken som jag har inlämning på på onsdag. Även kemin och info & layouten som jag har inlämning på på fredag.

Denhär veckan har jag mycket att göra. Därför är det bäst om jag slutar att skriva nu och börjar plugga. Ha en trevlig söndagskväll. (Någon annan än jag som kommer sakna vem kan slå Filip pch Fredrik?).


Jag i fredags innan lilla felice kom hit.

Lördag

Har lite inlämningar kvar innan jag slutar skolan, men det är ingen fara. Har i historia, fysik, kemi, engelska, biologi, info & layout. Men inlämningar kan man hålla på med hela kvällen, behöver liksom inte vara utvilad för att lämna in inlämingar som du behöver när du ska skriva prov!

Ikväll ska jag iväg till en kompis på fest. Jag börjar bli sjuk så jag får ta det lungt ikväll. Kommer nog hem ganska tidigt. Tråkigt att vara sjuk nu när allt i skolan i klart. Men samtdigt hade jag inte orkat med skolan om jag hade varit sjuk. Så det är väll ganska bra timing ändå... Eller det är aldrig bra timing att vara sjuk.


Sitter i min london tröja och skriverom köpmannen i sverige på medeltiden. Något som känner att de är volontärer?

Grymma boots!

Tuffa nitar boots
Ett till julklapps tips! Skitgrymma boots från http://vivistyle.se/! De heter Tuffa nitar boots och kostar 700 kr. Riktigt snygga!


redigering

Satt och redigerade några bilder på mig igår, såhär såg några ut:



Jag sitter i sängen.


Kanske visar fler bilder sen om jag pallar. puss och trevlig helg!

Sonia Rykeil

Hm hade nyss ett sammarbete med Jimmy Choo vilket jag tyckte var under förväntan, skorna var i och för sig snygga, men bekväma? Nej knappast. Jag prövade mina favoriter, det passade inte foten på något ställe. Nu har i allafall Hm en annan gästdesigne, Sonia Rykeil. Jag gillar hennes stil och jag tänkte köpa hem 1 korsett och 1 linne. Får ta och önska mig det i julklapp!
Såhär ser det i allafall ut:
http://files.hm.com/media/products/798/DXL798_75271_09090_99_9999.jpg
http://files.hm.com/media/products/798/DXL798_75278_09090_99_9999.jpg
(bilder från hm.com)
Linnet kostar ca 250 kr och korsetten kostar ca 300 kr, riktigt coola saker!

London

Köpte ganska många skor i London varav ett par görsöta ballerina skor med paljetter från hm's barnavdelning. Finns på hemsidan! Såhär ser de ut: 

(bilden tagen från hm.com).
Fanns i storlek 37 och neråt när jag kollade. Handlade i allafall ett par high heels i paljetter också från Dorthy Perkins, visar dem en annan dag. Godnatt

Fredag

Fredag= helg!

Idag ska jag se idol, mysigt! Jag har mycket i skolan nu, så i morgon får jag ta och plugga järnet. Usch................ Nu ska jag ta och göra i ordning lite granna. Ha en trevlig fredagskväll!

JUSTE! Jag och Sara börjar plannera att åka till London igen om ett år! Idag kom vi på att vi vill åka dit på Eclipse premiären, antaligen är den om ett år tror vi, så det är våra planer!


Bilden är tagen på rob's fans sida på facebook (kommer tydligen från fv.com).

En av de finaste bilderna jag sett på Rob, riktigt fin! Nu blev jag sugen på att spela piano! Det ska jag göra! puss
ps. gå in på youtube.com och kolla på dagens tips, riktigt kul!

Julklappstips #2

Okej, jag kan lova att jag inte kommer hålla detta! I allafall har jag 2 saker jag jättegärna vill ha till jul! En väska och väskan jag visa! Hoppas hoppas tomten ser detta! Sedan är skorna snygga, men jag köpte de skorna på topshop som jag visa som "londonobjekt". Så... de får nog vänta på någon annan!


skor din sko
väst hm
väska chapnlle

Rekord

I vanliga fall brukar en chokladkalender hålla i ca 24 dagar, min höll i drygt 24 minuter, pinsamt. Hemskt vad tiden rinner iväg va? Haha, skämt o sido. 24 minuter, inte illa!

Julklappstips #1

Jag tänkte (försöka) att varje dag till jul ge julklappstips på kläder o.s.v. som man kan önska sig. Är det bara jag som har riktigt svårt att komma på julklappar? Idag hittade jag i allafall en sak som kommer stå högt upp på min lista! Nämnligen denhär snygga herme inspererade (snarare kopierade) väskan från Chapnlle.com!


Black Leather Handbag
(bilden kommer från Chapnlle) Kostar ca 600 kr, men grymt snygg!

UPDATE

Igår hade jag info & layout prov, fick mvg +, väldigt nöjd! Skönt, speciellt eftersom det inte kändes bra och dessutom väger tungt i betyget. Så antaligen får jag mvg i info & layout nu, har bara 1 prov kvar och om jag spikar det så spikar jag mitt prov!

Dessutom fick jag betyg på två andra inlämningar mvg och vg. Vg i engelska b som jag suuuuuger på, så jag är jättenöjd! Speciellt när nästan hela klassen fick vg! Nu väntar jag bara på mitt matte c prov som gick cp dåligt och nästa vecka har jag matte b nationella som kommer gå bajs då jag glömt allting :(

Har dessutom kemiprov på tis som jag inte har någon koll på alls. Så det passat ju bra att avrunda här! Ha en bra dag!


jag på flygplatse förra fredagen. Lite jobbigt det där med självincheckning.

RSS 2.0