.

Om 4 dagar blir jag myndig. Planerade med min bror och Stefan om helgen. Vi ska ut, jag kan inte fatta det, haha. Jag har varit av med min mobil i typ 1 månad nu, men hittade den idag i bilen, trasig. Så funderar på att köpa en iphone för jag har varken internet eller hemtelefon just nu. Så mig kan man inte få tag på. Jag håller även på att tjäna ihop pengar till usa (ska dit i sommar) så jag har inga pengar att ringa för heller. P A N K.

Lyssna på denhär härliga låten av Steve Miller Band . Steve Miller Band – The Joker. Har gjort en spellista på spotify med gamla låtar (sådana man lyssnade på innan, i allafall jag, som man blir helt "juuuste" när man får lyssna på dem). CHECK IT OUT - Oldies.

/C

.

Ny kategori.

Jag tänkte att eftersom jag har ganska många (skriver i allafall om det ofta just nu) inlägg om musik, länkar låtar jag gillar, artister o.s.v. så vill jag samla det. Så jag själv kan gå tillbaka och kolla. Jag har skrivit en hel lista på mina favoritartister (inte för bloggens skull, utan min). Så jag tänkte dela med mig av min musik, ni får gärna tipsa också om ni vill.

En av mina favoritartister är Ben Harper, påminner mycket om Jason Mraz, John Meyer m.fl. Lyssna på honom så länge! Ben Harper


#



På vägen hem från Ramundberget satt jag och lyssade på Sebastians första skiva, "Idol Sebastian". Jag tror han var med år 2005, programledarna hade hämtat honom när han satt och fikade med sin mamma. Han var riktigt bra, vem hejade ni på? Agnes eller Sebastian?

Sebastian Top Hits 

....



Om 2 timmar och 13 minuter blir jag utan internet, inget jag längtar efter. Dock kompenserar väll min 18-års dag en del, den är om 5 dagar (torsdag). Jag har fått hem en massa brev om myndighet och massa saker jag ska skriva under, massor med banken, måste skaffa nytt konto och allt nu när jag blir myndig. Dags att stå på egna ben.

I allafall, kanske lägger upp några bilder sen, lär dröja ett tag innan jag skriver igen. Have fun!


+++




Armband 1,2,3 Jc (jc.se), ring 1,2,3 (ms bijoux) + armbanden

Om 7 dagar fyller ja 18 år och om det inte vore för usa resan jag ska göra i sommar så skulle jag önskar mig dehär smyckena speciellt armband nr 1,2,3 (jc), ring 1 (ms bijoux) och armband nr 1, 4,5,6,7 (ms bijoux). Gud, ibland önska jag att jag inte skulle till usa, jobbigt att kolla på massa saker man inte kan köpa... :[

4th



4THANDBLEEKER

-24



Det är -22 grader ute så jag och pappa har chillat med god fruktost och sedan har jag läst lite i Eclipse, jag börjar komma ihåg lite nu. Jag tror Eclipse ska ha premiär den 10 juli i sommar, samtidigt som jag och mamma är i LA. Det vill säga, jag ska göra vad som krävs för att mamma ska följa med mig dit, jag vill, jag vill, jag vill. Jag vill dock inte stå där helt ensam, bland en massa andra galna fans som kan döda för att stå längst fram, det är läskigt!

Men nu när jag kollade runt lite på google och twilighthemsidor ser det ut som att den kommer ut på bio den 30:e juni, vilket betyder att om det stämmer är antaligen premiären i juni i stället för juli. Jobbigt läge i så fall, haha. I allafall, ska kolla runt lite, annars får jag väll chansa, jag åker ju trots allt inte till Usa för att se New moon.

Det perfekta hade varit om jag och mamma åkte runt den 5:e juni, så jag kunde hälsa på emma innan hon åker, men antaligen kommer det inte gå. Jag vågar nog inte åka till usa själv, dessutom får jag inte för mamma/ hon vill inte att jag åker ensam....

På tal om -22 grader liksom.

Ski



Har varit svinkall här i Ramundberget i veckan, temperaturen har legat mellan -20 - -40 grader. Därför har vi inte kunnat åka lite mycket skidor som vi hade velat göra. I dag var det runt 10-20 minusgrader så vi åkte ganska mycket. I sittliften tryckte Niclas av mina skidor, så jag var tvungen att ta mig ner på en skida, bland annat åkte jag lit på min brors rygg, sedan åkte jag lite störtlopp på min skida och sedan försökte jag svänga och flyger in i en snödriva, typiskt mig.

Jag åkte även i skogen tillsammans med Nina, Niclas och Peppe. Det är väldigt mycket snö här så att böjda träd, trädsammar m.m. döljs under snön vilket gjorde att jag körde rakt in i ett träd och dinglade där, helt fast. Tragiskt. Ska försöka fota lite någon dag nu.

Nu ska jag umgås med släkten.

skidåkning

Har lånat pappas mobil och sitter inne på facebook, det är inte så lätt med denhär mobilen. Iallafall har vi nyss ätit thaimat, tog kycklingspättmed jordnötsås och ris, muuums. Nu ska jag antingen kolla film, surfa vidare eller sova. Vi ses i backen! /c

Skiiii









Egenteligen skulle jag legat i säng nu för att i morgon åka skidor. Men ändrade planer, på grund av vädret har vi stannat i Linköping en dag till. Men förhoppningsvis åker vi i morgon för att få i allafall 5 dagars skidåkning. Så länge kan ni ju roa er åt mina fina skidbilder, tagna för 2 år sedan tror jag + Markoolios vi drar till fjällen, Markoolio – Vi Drar Till Fjällen. På måndag är jag uppe i backan och visar mina talanger igen. Håll er i hatten.


Acne



Acne har fått in ascoola boots som jag inte hade sagt nej till. Haha, de påminner lite om avatarerna i Avtar! I allafall, bilden tagen från Caroline.feber.se och där kan du se dem i svart och brunt också.

Adios



Sticker iväg till Linköping snart, till mina kusiner. Sedan ska vi iväg mot ramundberget för att åka skidor i veckan. Vi hörs någongång. Tjing.

Pop Stars United – Use Somebody (Instrumental Session). Lyssna på use somebody instrumental av kings of leons så länge. Här är orginalet: Kings Of Leon – Use Somebody

.


Kuvertväska (den med dragkedjor) från Monki 180 kr


Långt halsband från Hm för 100 kr



Sist vill jag visa världens bästa:

<3

Hunky Dory

Var tillsammans med bästis i stan bytade lite stuff. Pallar dock inte lägga in bild idag, kanske i morgon när jag åker till Linköping. Tänkte i allafall visa tröjan från Hunky dory jag fick idag.




Blus från Hunky Dory, tror den kostade runt 1200 kr. Visar de andra sakerna sen kanske, kom lixom på att hälften redan finns på datorn.

/C

Boyybag


Hittade en jättesnygg väska från boyybag, dock kostar den en förmögenhet, typ 2000 kr. I allafall gå in och kolla, det finns väldigt många snygga väskor, CHECK IT OUI!

Odd molly



Det är lite respekt att Milli (Mouth flickvän) i One tree hill har på sig ett Odd molly nattlinne. Jag är inte helt säker, men det är i allafall väldigt likt med ungefär samma symboler, skulle gissa på att det är odd molly. Du ser det i säsong 7 episod 6 om du är intresserad av det. Haha. Nu ska jag ta och plugga lite franska och svenska till morgondagens prov.

/C

Irons-nous ignorer le français?

Parfois, je déteste vraiment les Français, surtout avant l'essai, quand vous arrivez à vous asseoir et de traduire beaucoup de texte inutile. Détester les Français et tout ce que cela implique pour le moment. Au revoir

En passant! Avez-vous mangé aujourd'hui de nombreux petits pains?


Fet(tis)dagen

Brukar ni säga fettisdagen eller fet tisdagen? I allafall är det som sagt fettisdagen idag och ända dagen på året då man får äta hur många semlor som helst. Själv ingick jag och min mamma ett vad i söndagskväll om att inte äta onyttigt innan USA. Får se om mamma anser detta som en högtid, då jag faktiskt får äta onyttigt.

/C

Noisettes

Jag låg och kollade One tree hill innan jag gick och la mig igår, som vanligt. I allafall spelade dem en väldigt bra låt på Brookes modevisning av noisettes. Noisettes – Don't Upset The Rhythm (Go Baby Go). One tree hill handlar mycket om musik och det var även från one tree hill jag fick upp ögonen för angels and airwaves som jag skrev om för någon dag sedan. I allafall, lyssna på låten, lite Amy Winehouse och Duffy stuk.

/c


We are the world

Ni vet låten We are the world har nu en massa artister samlats och spelat in för Haitis jordbävningsdrabbade. Den skrev till en början av Micheal Jacksson och Lionel Richie, då för Afrika från Usa. Nu spelas den till de jordbävningsdrabbade i Haiti.

Här (http://www.youtube.com/watch?v=5ga27J03FFg) kan ni se videon.

Michael Jackson – We Are The World - Demo

Carolines mode


Bild/ caroline.feber.se

Jag tycker väskan är riktigt snygg, speciellt med det få, långra fransarna. Dr Martins och jag antar att det är hm trend tröjan som fanns med i höstkollektionen i höstas. I allafall en väldigt snygg mix och det är ungefär såhär jag vill se ut när jag har mc boots och en tunika.


Bild/ caroline.feber.se

Detta är också en outfit som jag älskar förutom de spetsiga skorna. Om man ska ha en stilikon tror jag faktiskt att Caroline blir min. Wandflätan tillsammans med stuprörsjeans, transperant tröja, ringar/nitar och skinnjackan är grymt.

/C

Alla ♥ dag

Har tillbringat alla ♥ dag tillsammans med Felice. Vi var först på Big Buddha och åt kvällsmat som hennes pappa bjöd på. Sedan åkte vi till hemmakväll, köpte godis och stack hem till mig. Fixade både min och Felice (fpihlsgard.blogg.se) blogg. Vi började kolla filmen fighter vilket inte var bra, så därför fixade vi våra bloggar. Var verkligen trött på min header, men känner att den fortfarande inte är ritkigt rätt. Det kommer. Hittade i allafall ett ordspårk i bloggen medans vi letade efter saker "följd dina egna spår, bry dig inte om vad andra tycker" och det stämmer så bra in på mig, och Felice för den delen, att man verkligen skiter i vad andra tycker. I allafall när det kommer till beteende, det har nog många i vår klass förstått, haha.

Godnatt, nu ska vi sussa.

Kärlek till er alla, glad alla hjärtans dag. Spendera den med den du tycker mest om, i'll.


Valentine's Day (blev inte riktigt klar, men den kommer uppdateras)


Dagar

6 dagar kvar tills jag åker till Ramundberget med familj + kusiner!
15 dagar kvar tills jag inte längre har något internet (forever)...
19 dagar kvar tills jag blir 18 år!
745 dagar kvar tills jag blir 20 år...


Angels and airwaves

AngelsandAirwaves.jpg image by indiependentmusic2
Bilden tagen härifrån.

Music to die for, Angels & Airwaves. Hittade det bandet i går och jag verkligen älskar deras låtar. Lite som the killers, coldplay, det hållet. Lyssna, dem är så bra!


Valentine

I morgon är det fredag och vi på skolan ska ha en kärleksdag vilket jag tycker är otroligt fint. Vi ska alla (nv eleverna) samlas för föreläsningar om kärlek, lek och massa annat kul. Det ska bli jätte kul, kanske tar en alla hjärtans dag fika sedan.

Det är ju dock inte alla hjärtans dag, men vad gör det om man firar alla hjärtans dag två gånger? Jag har inget emot det, haha! På riktigt alla hjärtans dag ska tillsammans med Felice gå ut och äta. Det kommer bli supermysigt, vi har faktiskt aldrig varit ute och ätit tillsammans förutom massa kebab och thai mat.



Jag kom på en strålandet idé! Som ni kanske vet har musik börjat betyda mer och mer för mig och jag lyssnar i princip på musik hela tide. Jag kan ju göra en kärleks spellista på spotify. Det ska jag göra, kommer senare i så fall ju.

/C

Converse to die for


Jag har alltid rådiggar conversen man sett med nitar men jag har alltid trott att: 1. personen i fråga har gjort utsmyckningen själv eller 2. det fanns i begränsad upplaga och inte tillgång till dem i Sverige. Visst, de säljs inte i vanliga butiker i Sverige, men det är därför internet uppfanns. Skoarna hittade jag på Carolines blogg och man kan köpa dem på What comes around goes around för ett cirka pris på 1200 kr.

Jag kan tänka mig dessa converse till thighta svarta jeans, en snygg topp och en skinn jacka. Passar perfekt till vardagen och fest. Om man känner att man inte vill lägga upp cirka 600 kronor på de redan allt för dyra basketkängorna kan man alltid köpa ett par orgnial och sätta dit nitar själv. Dock undrar jag om resultatet blir lika bra som det ovan. Lets try!

/C

Tisdag

Sitter och kolla one tree hill säsong sex. Jag har ingen aning om varför, men one tree hill får mig alltid att gråta. Det kan inte bara vara för att det är så himla bra, för jag menar, det finns ju hur många filmer som helst som är riktigt bra gjorda. Som man inte gråter till.

Jag är som sagt i säsong sex och det händer hemska saker hela tiden som får en att gråta. Så nu sitter jag och gråter åt en av de hemska sakerna, kan dock inte berätta vad, vill ju inte avslöja för den som inte har sett one tree hill ännu. För om ni inte har det bör ni verkligen gör det, det är bland de bästa tv serierna jag har sett. Jag gillade inte det i början, men nu är det för jäkla bra!

Jag läste om one tree hill för ett tag sedan på wikipedia, jag var helt inne i serien. Wikipedia avslöjade massor med saker som kommer hända, och jag vill inte göra desamma för det blev väldigt surt. Ni som har sett one tree hill lyssna på denhär låten: Haley James Scott – Halo.




Cajsa

Vi har alla vår egna stil. Men ibland kan man inte riktigt visa/förklara hur den ser ut eller vad den innehåller. Ibland kan man heller inte hitta kläder som passar stilen, eller så passar inte stilen på en själv och man kan inte bära upp den. Jag har alltid haft en bild på hur min stil ser ut i huvud, men jag kan inte förklara den och den passar inte på mig. Men jag hittade några bilder på Carolines blogg och visste dirket att om jag någon gång i mitt liv ska beskriva min "dröm stil", så är det med dehär bilderna.





Jordnära färger, volanger, lager på lager. Det kan inte bli bättre. Här ser ni min stil i ett nötskal. Bilderna tagna från hennes blogg.


Goodbye?

Jag kollade på remeber the titans idag och där sjunger de i slutet en jättebra låt, goodbye. "Nananana, nananana, oooeee goodbye" typ, har någon någon aning om vem som egentligen sjunger den låten? Här är en cover på låten, men jag vill ha orginalet - Kristinia DeBarge – Goodbye.


Bästa Emma som upplever San Franciso nu, miss u!

and i'm tangled up in you

Huh?

"GALET BRA SPELLISTA CAJSUT!
lär lyssna sönder den nu så du vet.,

kommer gå på repeat ikv!;)"

Som sagt, jag har väldigt bra musiksmak, aight sara?


Retarderade?

sunday, huh



Musik. För några månader sedan brydde jag mig inte om musik överhuvud taget. Hade såklart några favoritband/artister, Coldplay, Jasom Mraz m.fl. Men musik blir mer och mer betydelsefull för mig. Tänkte länka mina favoritlåtar i en spellista:

1

/c

Beautiful



I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your soul


fuck

mitt inlägg försvann. la upp bilder som betyder, dessa:
   
1. jag och emma
2. elin och jag
3. michelle
4. bad gastien

miss

Vallåsen

I morgon ska jag till vallåsen och åka skidor. Ska bli kul, speciellt tillsammans med mina favoriter. Idag började jag fysik b i skolan, vi slutade även fysik a. Jag har varit av med min fysik a bok i fler månader men tänkte se om någon hade tagit den, och det var någon som hade tagit MIN fysikbok och ANVÄNDT den. Så fel!! Blir riktigt irriterad på sånt.

I allafal, ny kurs, nya tag och framförallt NY bok! MIN bok.


Ett litet fuck you till den som tog min bok!

Första januari

Har ni någon gång känt er sådär tomma? När ni ska säga något, har ni ingen aning om vad ni ska säga? När ni gråter er till sömns, har ni ingen aning om varför ni gråter? När ni tänker, finns det nästan inget att tänka på? När man ska blogga, finns det inget att blogga om? Precis så känner jag mig nu, och jag har ingen aning om varför.

Förra våren var jag väldigt ledsen en lång period, i princip hela vårterminen. Den senaste tiden har jag börjat vara det igen och jag är rädd att jag håller på att komma tillbaka. Men jag försökeratt inte tänka på det, utan istället vara glad! Men jag hoppas verkligen att det bara en en liten period nu i och med att skolan börjat och allt. Jag brukar inte snacka om det eller skriva, men jag kände bara att jag var tvungen att skriva av mig.

Anyway... ny vecka, nya tag! Idag ska jag egentligen steppa, men eftersom passet är fullbokat (på internet) vet jag inte om jag kommer få plats. Ska till friskis tidigt så jag hoppas att jag får plats. Annars får jag gymma, by my own.


Det var exakt ett år sedan jag var i Bad Gastien med skolan/vänner. På bilden ser ni jag (vit), Ellen och Linnea på väg hem från en väldigt anstängande men rolig dag. Vi var alla väldigt trötta. Fotar gör min fjärde rumskompis Sara.


Ellen, Linnea, Sara och Jakob. Det var första kvällen på vårt hotell, vi hade lagat seriös mat och köpt med en rosa diskborste som sedan Jakob tog. Det låter inte så kul, men vi hade väldig många interna rolia skämt angående detta.


Fler bilder finns och fler kanske kommer. See u

RSS 2.0