Istanbul

Hallå har haft dålig internetuppkoppling, därför dålig uppdatering. Har en dag kvar i istanbul, i övermorgon börjar jag jobba igen (Å N G E S T !). Vill verkligen inte hem nu, trivs toppen här. Istanbul är över förväntningarna, har varit hur bra som helst. En stad med väldiga kontraster. Orkar inte skriva mer men har det toppen anyways. hehe

yez zir

Tumblr_m5o5aecokz1r0hklro1_400_large

Turkiet

Helt underbart här! Vill inte hem för fem öre. Vacker vy, underbart värdet och till min förvåning (ursäkta förutfattade meningar) väldigt trevligt folk! Jag vill inte hem! Inte än i allafall, vilket jag i och för sig inte ska heller. I morgon får vi båten och kusin + farbror anländer - trevligt! 

Jag är fruktansvärt nöjd över barret som bara växet och växet. När jag cuttade hela håret kanske 20 cm så hade jag NO REGRETS. När det närmade sig sommar ville jag ha långt lockigt hår. Lockigt HADE jag och långt FICK jag. Nöjd. oj vilket skrytinlägg, men ville bara berätta hur FINT HÅR JAG HAR (hehe lite internt).

Klocka

Något jag verkligen måste införskaffa mig är en snygg stor klocka. Jag har kollat på Michael Kors klockorna vilket jag funderar på att köpa innan skolan börjar (om jag nu kommer in). Älskar smyckade händer och med en stor klocka på det... mummms hehe. 
pyro

Ni vet det där stunderna på en konsert, låtarna som man verkligen kommer ihåg och förknippar med en viss känsla? Jag har två stycken som jag knappt kan lyssna på efter rock werchter utan att fälla tårar (nerd) haha. 

pyro . king of leon
lost . coldplay
alltså fyfan vad fina låtar och jag hoppas att jag alltid kommer kunna ha de känslorna jag får när jag lyssna på de låtarna. riktigt ball.

Round metalfanny lyckman
Åh vad jag blev lite förälskad i dessa när jag såg dem på fanny. så pass att jag faktiskt själv beställde hem ett par i fredags. hoppas det kommer innan nästa torsdag då jag beger mig till turkiet, längtar! har massor med nya saker att visa, men jag har inte haft tiden. soon. puss.

RSS 2.0