Brickbord

Hallå där hemma! Har precis varit iväg och köpt ett jättefint brickbord. Inte sånt fint marockanskt riktigt men en bra början ;)


HM online

Spontanköpte några plagg från hm idag. googlade runder på rabattkoder så tillslut efter 10 min fick jag 200 kronor rabatt, enkelt sparade pengar. köpte tre superfina blusar, en vit, en orange och en metallfärgad. ett halsband, solglasögon och två par tröjor. en batik och en vit stickad. sedan även en silverfärgad tvättpåse typ. fint!

Symaskin

Min "nya" fina symaskin! Köptes på framtiden för yrka 50 kronor, en gammal singers. Nöjd tjej!


Society6






Beställde hem dessa görsnygga fodralen till mobilen min igår. Space mönstrena fungerar som "skinn" på baksidan vilket passar perfekt eftersom jag korssat min lilla telefon. Så döljer den det! Priset är inte lika smickrande, 35 dollar/skal. Fick betala ca 7-800 kronor för detta. Ganska saftigt...

mumsigt

Ballt hus! I want! me gusto (goodblogger.net). ciao

Hallå igen!

Oj det var ett tag sedan jag skrev. Jag har varit upptagen med jobb hela veckan. Jobbat 10 h/dag nu så är helt slut. Dagen till ära är jag ledig, ska fixa massor med saker som inte kan fixas när jobbtiderna är 8.30-19.00. Men sånt är livet. Nu ska jag kolla något film innan jag beger mig. massor med kramar.

Klänning #1





ASOS

Åh så fin min nya klänning är! Dock är den en aning förstor. Vet inte om jag pallar byta - alla var något förstora. Vågade liksom inte köpa en klänning som kanske är alldeles för liten. blä blä. men men annars blev jag väldigt nöjd. färgen är helt underbar i verkligenheten, fångas inte riktigt på bild men men.

every teardrop is a waterfall



Såhär fint är öresund såhär års.

Interiör








Inspiration. Såhär kommer mitt hem ser ut när jag blir stor och skaffar eget. Ingen har någon säga haha.

love it!

431341_321999984512446_179722245406888_923906_884964794_n_large

mummsss

Alltså finalen av paradise hotel norge var helt sjuk. jag har aldrig varit med om någon så sjuk final innan haha. slutade inte alls som man förväntade sig. sedan var ju twd tillbaka igår, helt underbart. love it! såg det tillsammans med michelle, vi var helt exalterade. sen finns det väll inget att säga, ciao!

French toast


google

Berättade ju i söndags att jag hade gjort french toast som var så jävla goda. trodde det behövdes något speciellt bröd för att göra det men de behövs inte. Du tar ett ljus bröd (jag gillar inte när det är frön i brödet, för french toast smakar enligt mig som nybakade kanelbullar och de vill man ju inte ha frön i!). 

Visa ihop lite mjöl och ägg. 
Lägg brödskivan i blandningen, vänd (bara doppa). 
Stek i smör eller liknanade i stekpanna. 

Färdigt! - Gott att servera tillsammans med lönnsirap.

the walking dead



Michelle my friend är på väg hem till mig. vi ska äntligen fortsätta kolla the walking dead! de har haft säsongsuppehåll sedan i november typ. jag hatar verkligen säsongsuppehåll, speciellt när de slutar så spännande som twd gjorde. eller spännanade och spännande, men knäppt så man undrar vad som kommer hända här näst. nä, nu ska jag ta och kolla twd med missekisse, ciao!

vi älskar det


damn day




igår hade jaooog en riktigt bad day hahaha. idag också. håller på att bli sjuk så har inte ork att ta mig ur sängen. åkte i allafall och handlade mat med mamma. gjorde french toast med lönnsirap, FYFAN vad gott det blev. mumma!!!!!!




I miss my sis ♥

mumford & sons



Inte lyssnat på de innan men de var ju lite mysiga ändå! får vår/sommar 10 feeling... saknar den tiden, mumma!



like a boss


9gag






funny!




50/50

Tumblr_lyhogm5ahb1qbqac0o1_500_large

Tumblr_lthm6iil7w1qb8ikqo1_500_large

Tumblr_lx731ql4sd1r9xwoto1_500_large

Filmen 50/50 att rekommendera, riktigt bra. me gusto!

Se upp i backen!





Kollade igenom lite gamla bilder och hittade väldigt fina på mig och Elin haha. Träffade Elin idag, himlans trevligt. Vi åkte skridskor med småglinen i ankdammen, eller på ankdammen hehe. Sedan träffade vi Emma som höll på med fotoprojekt sedan drog vi till Elin. Fikade vilket var mycket mysigt och kollade film. Kunde inte spenderat min lediga dag på ett bättre sätt!

kakfat







Jag behöver ett kakfat, gärna i tre etager silver. Jag hittar verkligen inte "det perfekta". Vet ni någon sida där fina kakfat finns? Behöver till min födelsedag. Thanks! puss

Glitter yourself



Jag kan tycka att översminkade ögon kan vara riktigt snyggt - vid rätt tillfälle vill säga. När jag är ute gillar jag att sminka mig en del! Förr brukade jag inte sminka mig så mycket, såg osminkad ut när jag var ute - me not gusto. Men på sista tiden har jag börjat sminka mig mer (intresseklubben antecknar i guess?). Här hittar ni glitter för att få en liknande make up!



Litta suddigt men såhär såg jag ut i lördags... hehe


All night long



Såhär ser klänningarna ut som jag beställde. Dock är en korallfärgade samma som den svarta, beställde i korall (men ville bara visa ryggen, så fin!). Beställde bara i ljusa fina färger, det är ju snart vår! Den längst till vänster tänkte jag ha på min födelsedag.

födelsedagsklänning



Här är lite av det jag handlade online idag. klänningen tänkte jag ha på min födelsedag tillsammans med kuvertväskan (på bild). Köpte lite andra grejer också, visar det senare. pussar

We dont sleep when the sun goes down





Nu ska jag hem till kära lina, vi är ett gäng goa brudar som ska ut ikväll. var längesedan så ska bli skitkul. bilder kommer. pussar.

fint






,

image description
m3h

RSS 2.0