Drive by

Hallå! På väg mot fina Alex, lite trevligt folk kommer dit ikväll. Är faktiskt väldigt pepp!


Till felle

Hehe only 4 u! Kolla vad jag och pedår köpte! Nu kan vi kolla tv tillsammans hela sommaren!


mussiii

hittade massor med gamla bilder på datorn,. de två första är nog från i somras, åh, vill ha sommar ingen!°

Ledig

Idag är det onsdag och jag är ledig! Wii! Helt trött och äntligen frisk, full femma. Nu ska jag iväg på ärende. Ska fixa sminkbord hehe, i hemlighet. Kanske behöver hjälp, får se..


working nine to five

okej... kom nyss hem från jobbet. jobbat drygt 11 h idag, dock sköna pengar. fick även hem två paket idag. ett från hm med massor med tröjor och ett från asos med klänningar och smycken hehe. så väldigt trevligt. lönen för dagen stod för paketen haha. imorgon jobbar jag 8 till 8, så blir lite då med. visar bilder på sakerna jag köpte på onsdag, pallar liksom inte imorgon. ni förstår nog varför ;)

6 mars

Halloj bloggen. några dagar har gått sedan jag skrev sist, NO SHIT. hehe. men har hunnit fylla 20,. wiho! hunnit bli magsjuk, mindre wiho. epic fail att jag blev magsjuken natten från min 20 års dag, har alltid fortfarande inte gått till systemet, believe it or not. mår bättre nu men smittar ju fortfarande så får hålla mig någon dag till faktiskt haha. 

skulle egentligen till köpenhamn med pappa och peppe igår men de blev ju inte heller av då. blir istället till helgen med hela familjen, mysigt! nu ska jag se the walking dead och sedan tvinga pedår att köpa b&j, har inte käkat på 1½ dygn, dags nu. ciao

Shopaholic

När jag jobbar 50 h/veckan pallar jag inte riktigt gå på stan efter ett 10 h långt arbetspass. Istället lägger jag mig i sängen och klickar hem pryar minst en gång i veckan illa illa. Haha. Klickade precis hem massor med saker från asos. En klänning, massor med fina armband och några solbrillor. MEN - jag ska faktiskt iväg i sommar och behöver solglasögon? hehe

RSS 2.0