I'm off to CERN!

Your animation

En liten "Chris-adjö vinkning"

Ses om 1 vecka
Ps. Hälsningen är inte seriös... hahaDag 7

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
Själviskt med ärligt nog skulle jag inte skänkt bort ett skvatt. Alldeles för "lite" pengar för att skänka bort. Hade det däremot varit uppåt 10 miljoner kanske någon liten vänligt själ inuti mig hade kunnat tänka sig att skänka bort en del.
Om jag fick 1 miljon hade jag fört och främst sätt till att min ekonomi var ok. Om jag hade skulder hade jag fixat det o.s.v. Sedan hade jag sett om det fanns något jag var i stort behov av. Bostad, möbler, bil m.m. Efter det, om det hade funnits pengar kvar, hade jag nog unnat mig en lyxig väska. Sedan hade jag rest! Resterande pengar hade jag köpt aktier för. :)

Lördag

Tjenixen. Har umgåtts med Felice i 2 dygn nu. Att man aldrig tröttnar på den nallebjörnen ♥ Vi har faktiskt gjort en massa roligt de senaste dagarna, riktigt bra vecka! Och den fortsätter vara bra. I torsdags blev vi klara med alla skolsaker inför géneve. Vi hade middag i Ängelholm sedan ett gäng goa tjejer. Sedan stack vi hem, kollade film och mös till 2 på natten. Dagen efter stack vi till skolan för att ha en lektion (redovisning) där jag fick mvg, hehe. Sedan fikade jag tillsammans med Emma, mysigt! Sedan drog jag och Felice och käkade kebab på Amadeus och sedan vidare till söder för att se "Love and other drugs". Sedan drog vi hem och kollade "Easy A". Helt ok filmer båda två, helt olikt Felice smak men likt min gamla. Har faktiskt börjat gilla kvalitéts filmer allt mer och skräck. Haha.
Nu ska jag käka oxfilé och i bästa fall träffa min "soon-to-be-sambo" Sara ♥ Det var olagligt längesedan.
Väla

Är på väla med Felice. Köpt lite grejs som jag behöver till Cern Bl.a. Läppenna (läppfärg) och ögonbrynspenna (ögonbrynsfärg). De jag skrev om innan. Kollade även min studentklännig vilket jag bestämde mig för att inte köpa. I morgon sticker jag som sagt till Cern så måste inom Ica och handla lite grejs.

Studentklänning

Jag tror faktiskt att jag har hittat min studentklänning. Jag och mamma ska ner i stan i morgon för att se på den och eventuellt köpa den. Vi får helt enkelt se. Den är ganska lång så om jag köper den kommer jag behöva sy upp den, men det är lugna bananer. Studentklänningen ska ju vara perfekt!

Här är en fin studentklänning för er som letar. Den kommer från nelly.


Dag 6

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Eftersom jag aldrig varit kär i en kille så kanske jag egentligen inte ska svara på en sån här fråga. Men jag tror att jag vet hur min drömkille ska vara. Han ska bry sig, det är det absolut viktigaste. Inte bara om mig, om alla. Han ska aldrig sätta sig för andra och prioritera hans tid framför andras. Han ska vara omtänksam, vara sig själv och inte hitta på någon helt annan person. Han ska gå sin egen väg och vara omtänksam. Jag bryr mig inte så mycket om hans utseende, klart alla vi ha en attraktiv kille, haha, men inte det viktigaste. Såg filmen Love and other drugs, en sådan kille vill jag ha.

Vad är det för kille jag inte vill ha då? En kille som spelar någon annan är bland det värsta som finns. Någon som tror han är bättre än sig själv och "vet att han är snygg". Haha. Asocial och sådana saker är heller inte så fräna. Och ocool är jobbigt också. Ja, typ det.

Tumblr_ldw2h1a7ce1qbw7w3o1_500_largeJust little things

http://just-littlethings.tumblr.com
Hittade den här bloggen på kära Saras blogg och fyfan vad jag föll för bloggen. Shit vad de kan påminna en om hur jävla bra man har det. Varför gnälla över att man börjar klockan 8 dagen efter då det finns människor i världen som skulle döda för att få göra det, för att få gå i skola över huvud taget. Varför tjata om en kille när de finns folk som förlorar den de älskar. Det finns så himla många fina exempel på vad som bör uppskattas men som inte gör det. "The first snowfall". Jag kommer ihåg årets första snöfall ♥ "When you and your best friend tells the same thing at the same time" o.s.v. Underbart ♥

Här kommer några fina exempel: Love it!


AcneSkrev om acne skorna för ett tag sedan. Tycker de är grymt snygga men vem kan betala 3000-4000 kronor för ett par skor? Det finns i allafall på net-a-porter nu för kanske halva priset för de som i allafall är villiga att betala typ 2000 kronor för de. Dock är de bara kvar i storl 40 och större. 

Sitter på skolan just nu. Har nyss haft samhälle och nu ska jag ha csi. Sedan ska jag, för ovanlighetens skull, träna tillsammans med Felice. Sedan ska vi på middag i ängelholm så det blir inte så mycket mer updatering idag.

Att se fram emot

I morgon skriver jag Fysik B prov om kärnan vilket jag förövrigt anser är relativt enkelt. Men efter att jag har skrivit klart provet har jag en del saker att se fram emot, både stora och små.

♥ Mys med Felice i morgon
♥ Middag med vänner inför Cern
♥ Mys med Felice
♥ Fika med Emma
♥ Mys med Felice
♥ Film/mys/softning med Felice
♥ Cern (och mys med Felice)
FÅR OAKIE IGEN!

Okej, ganska mycket Felice. Men efter vårt lilla lov. För vi har faktiskt ett lådsaslov nu v.5 riktigt skönt. Så har jag faktiskt sportlov v. 8

♥ Skidor med kusinerna v. 8
♥ Jag blir 19!

Så månaden framför mig ser ganska go ut!
God only knows

Sitter och lyssnar på God only know - the beach boys just nu på repeat. Var på stan idag, blir riktigt irriterad att det inte finns något fint just nu. Jag vet inte om det är jag som tappar suget att köpa plagg när jag inte bryr mig om min form, haha. Men hoppas i allafall att jag hittar något fint i Berlin. Någon klänning hade inte suttit fel! 

Det var något annat jag skulle säga, men har glömt. Kan ju berätta om ett nytt favoritmärke. Alice + Olivia heter det. Kan tycka det är lite Hérve Leger inspirerat men vad gör det?


Älskar ryggarna ♥

Naturell
På tal om vad man vill ha och så. Är det bara jag som inte vill gör en ända ändring i mitt ansikte? Självklart har jag sett snyggare personer, men jag menar, byta ut ett helt ansikte kan man ju inte göra precis. Det ända skulle vara tänderna och det är inte bara utseendemässigt utan då jag saknar en tand (gluggarna har inte uppkommit på grund av de, för jag har kvar mjölktanden) så ska jag kanske dra igen mina tänder, om jag vill kan jag. Om jag gör det, vilket jag inte tror jag kommer att göra, så blir det efter stunden och jag levt livet. Det är faktiskt ganska unikt och personligt med gluggen. =)

Ps. jag beställde min studentmössa på abcgruppen.se dels på grund av att på min skola måste vi töntigt nog skriva skolans namn på framsidan och då får jag inte mitt egna namn. På den hemsidan kunde man välja upp till 6 initialer där bak= kunde skriva mitt namn där istället.

Dag 5

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Alltså, vadå, det finns tusen saker jag vill ha just nu? Först om främst, godis. Mums, räkna fysik är så jobbigt, men lättar med mums. Sedan vill jag få bort gluggarna mellan tänderna sedan vill jag komma i form, få fin kropp men det är jobbigare än att räkna fysik, haha. Sedan vill jag åka till cern nu, ha den fina tröjan på hm trend, få mvg i svenska b och matte d. Mest av allt vill jag ha en mega gosebjörn jag kan krama när jag lägger mig. :)

Studentmössa

Ingen av de jag känner blir förvånade när jag säger att min studentmössa in blev producerad med klassen för de tappade bort min beställning. Sådana knepiga saker händer alltid mig. Hade dessutom glömt bort det, kom på det i morse att jag inte har någon studentmössa. Dessutom tar produktionen lång tid, men nu bör de vara lugnt. Beställde nyss en mössa, gjorde om den lite som jag vill ha den, hehe. Bara för att jag sa att sånt knäppt hände mig hade de tydligen inte fått med min sista bokstav i Cajsa. Det står alltid Cajs där bak. Jag dör... Kul.

Party like a rockstarAlltså. Jag har varit inne på net-a-porters hemsidan nu och kollat rean några dagar. Jag tror inte jag är den enda som fattat att deras röda tråd under hösten/vintern för partykläderna var paljetter, skinn-detaljer m.m. Jag blir verkligen förälskad i paljetter, speciellt när jag ser reaplaggen. 

Alla plagg på bilden finns på net-a-porter och på REAN! Allt från drygt 40% upp till nästan 80 % riktigt bra rea. Nästan allt reas ut också för den delen, i allafall på klädes fronten. Jag hade rätt, utan att tveka, bytat ut ALLA kläder jag hade för dessa. Me want so bad, gief!

Dag 4

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har en vision av min framtid. En bild som jag ofta brukar föreställa mig när jag går och lägger mig. Koppla bort allt och bara drömma. Det är dit jag vill nå, det är mitt mål. Jag vill inte säga vad det är där för mål/dröm men den här bilden representerar i stora drag min dröm, i allafall breddgradsmässigt, haha.Min dröm är orealistiskt, men det betyder inte att jag inte kommer att nå högt. Jag har även andra visioner, mitt huvud består till 99 % av orealistiska framtids visioner. Men jag mår bra av att drömma så.. Haha. Men sedan har jag såklart andra mål och drömmar i livet.

Mitt närmaste är att ta tummen ur röven och börja träna, samt få betyg över 19.0 (utan meriter). Vi får se hur pass jag klarar det. För att öka odsen bör jag sätta mig ner med fysiken nu. Ciao bellos.

Scorett é hett


Scorett.com

När jag klickade in på scoretts hemsida blev jag positivt överraskad när jag såg vad de hade att komma med till våren. Här är flertal av skor som jag hade kunnat tänka mig att köpa. Trots att jag inte använder högklackat allt för ofta så blev jag riktigt sugen på att använda de till vardags tom. 

Både kilklackarna och träklackarna var riktigt snygga. Kommer garanterat besöka Scorett inom snar framtid för att se om skorna håller passformen lika bra som de håller standar designmässigt. Hoppas, då kanske de blir ett bra till, till älskade samlingen.

Markerat1. Ögonbrynspenna "Brow Color No.3" Make Up Store 130 kr
2. Läppenna "Candy" Make Up Store 135 kr

Jag är ingen höjdare på smink och bör egentligen inte ge tips. Man tänkte ändå göra det, eller i allafall berätta vad jag efterlyser just nu. Jag går efter mottot att allt ska se så naturligt ut som möjligt och därför kör jag på naturliga och jordnära kulörer (förutom på fest). 

Ögonbrynspennan från make up store är av en svagt brun nyans för att få ett så naturlig resultat som möjligt. Istället för att förståra färgen på ögonbrynet fylls istället ögonbrynet ut så att det ser naturligt, "tätt" och fint ut. Idag använder jag mig av en mascara som är slut för att fylla ögonbrynen vilket varken ger ett naturligt resultat eller är bra för brynen. 

Vissa har kanske precis som jag en liten snutt där läpparna inte fyller ut i slutet av läpparna? Läppstift brukar man heller inte smeta på där, vilket för övrigt inte ser speciellt fint ut för de som gör det. Men genom att använda en läppenna med i en naturlig kulör fylls läpparna ut på ett naturligt sätt. 

BalklänningNu är det klappat och kart. På balen nu till försommaren kommer jag att bära den här klänningen i den här färgen. Funderade mellan den här lite gråa nyansen och en aprikos. Men känner att den här håller i längden till skillnaden från den alternativa färgen.

Vart den kommer från håller jag faktiskt från bloggen. Inte för risken är så stor att någon går in på min blogg, falle för klänningen och beställer en lika dan. Det är det som är nackdelen med att beställa.

Men på torsdag klickar jag hem den, har inga pengar just nu. Sen är ballekalle klappat och klart. Lite accesoarer måste jag också fixa. Jag besäller den i en lagom storlek, bättre att sy in än att ha en för liten klänning.

Pristet på klänningen är väldigt billigt, ligger mella 2000-3000 kronor. Till skillnad då från att sy upp för ca 5000-6000 kronr. Dock kommer jag kanske figursy den med sömmerskan som egentligen skulle sy upp en klänning åt mig.

GÖTT! Nu är det bara studenklänningen som är kvar (som jag kanske redan har fixat). Så ingen studenstress/balstress för mig inte.

Balklänning

Jag kommer antagligen inte att sy upp min balklänning längre. Ändrade planer. Delvis för att jag inte ens hade kollat på alternativa balklänningar på internet och delvis för att jag inte litar riktigt på sömmerskan. Jag vet att man kan skaffa ny, men om jag hade gjort det hade jag bett henne sy upp en klänning jag hittat på internet. Dessutom är den superbillig, omkring 1000-2000 kronor!! Fynd. Blir nog ingen net-a-porter klänning after all.

Dag 3

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favoritårstid är nog sommaren. Dels för det är den tiden på året då man slipper plugga, bara kan vara och chilla. Jag älskar spontaniteten och friheten som kommer med sommaren. Dessutom så är det ju under sommaren som de flesta resor man gör inträffar. Jag brukar göra stora semestrar med familjen på 2 veckor- 1 månad. Beroende på vart man ska och vad man vill göra. 

Sedan är vintern med snön och julen inte så tråkigt. Men mörkret tar kol på en, just nu är man ganska less på det.

Måndag

Hello!
Skola idag som vanligt. Inget speciellt hände. Vi hade förberedelser inför prov och sedan fick vi en uppgift utlämnad i Samhälle A. Vi ska skriva en källkritisk text baserad på Afghanistan medierna och 75 artiklar som vi ska läsa och grunda våra slutsatser och argument ifrån.
Nog om det. Skypade med Emma idag i skolan. Hon fick hälsa på massor med lärare och elever. Skojstigt. Synd att det strulade med datorer, webcam m.m. Roligt att prata med snutte i allafall ♥
Har precis handlat nagellacksborttagningsmedel så tänkte sätta på en film och fixa naglarna (groteska). Sedan tänkte jag sitta med UF och Fysik resterande tiden av detta dygn.
Ett av de andra örhängena jag gjorde. Time för nails.

Hunky doryEftersom alla andra bloggar listar sina favoriter från hunky dory vilket förövrigt i de flesta fall va de plagg jag tycker var värst tänkte jag följa med strömmen. Dessa är tre av alla plagg från hunky dorys vår/sommar kollektion jag inte hade sagt nej till.

Jag köpte ju en i den första modellen, lite beige färgad fast i ull (vårmaterialet är ju bomull). Men färgen och modellen på blusen i bild nr två blev jag riktigt kär i. Fast sista bilden, den vita blusen är också riktigt fin. Var nära på att köpa en liknande fast långärmad på tam tam här om veckan. Om de inte vore för att kassörskan stoppa fingret genom de tunna tyget och gjorde värsta hålet kanske den hade varit en favorit?

I allafall, detta är de plagg jag kommer kika efter i vår/sommar.

Dag 2

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Skitsvårt. Ärligt talat vill jag bara spola fram tiden till tors. Slippa fysiken, det är allt jag ber om. Hade inte varit tråkigt att träffa typ Chad, Zac, Johnny eller något trevlig känd snubbe men ingen speciell. Och när det gäller vänner vill man väll alltid träffa dem?


Elfte saken

Elfte saken ni inte visste om mig är att jag inte skulle känna mig hel om Felice försvann ur min värld på något sätt ♥

"Du har norpat en stor del av mitt hjärta" Just so u know.Tänkte vara lite gullig och visa bild på det Felice älskar mest, trapporna upp till mig, hehe. Kan inte förställa mig vara mig själv till hundra procent på det sättet jag är med dig med någon annan.

+ alla små gulliga saker vi gör för varandra. snutte

Dag 1

Som sagt, börjar idag så första "utmaningen" blir: En bild på mig + 10 fakta om mig.


Blir ni förvånade om jag säger att detta är en bild på mig?

Istället för 10 saker om mig, blir det 10 speciella saker om mig. 
Jag är väldigt paranoid av mig och har många fobier. Klaustrofobi tror jag nog inte jag är ensam om att ha, höjder är inget jag sätter på min topp 10 lista av vad jag gillar heller. 

De viktigaste personerna i mitt liv är min familj och mina närmsta vänner. 

Mina innersta känslor håller jag alltid för mig själv (detta är första gången jag ens säger det). 

Roligast har jag tillsammans med Felice ♥

Jag hatar att städa men älskar att organisera. Brukar plocka i ordning i mitt rum, ibland dammar jag men sällan kommer jag så långt så att jag börja damsuga. 

Jag föredrar en hemmakväll framför en utekväll. Dels för att jag gillar att prata med mina vänner, himlans mysigt och sedan får jag alltid ångest dagen efter jag har varit ute. 

Jag är sämst på att träna. Jag har ingen motivation och jag tycker inte det är roligt. Därför spenderar jag ofta min lediga tid med vänner eller framför datorn. Gymmet är något jag inte tycker är roligt att hänga i. 

Min framtidsvision är väldigt fiktiv. Vad jag drömmer om håller jag faktiskt utanför bloggen. 

För min månadspeng köper jag mat/fika, bio/bowling och kläder för. Det sistnämnda har det tyvärr blivit mindre av de senaste månaderna allt mer går till mat. Gott i och för sig. 

Jag trodde att jag alltid var kär när jag var yngre i olika killar var vecka. Nu förstår jag att jag inte var det och har inte gillat någon kille på tre år. Kräsen och bryr mig inte så mycket om mitt utseende är ingen bra kombination.Lär känna mig

A very dear friend of mine bad mig göra den här listan:
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Så jag börjar väll idag i en vecka, sedan blir det uppehåll sedan köttar jag till min födelsedag ungefär. Coolt.

Earcluff


Tyckte detta örhänge var riktigt fin och blev "lack" att jag själv inte har hål i öronen längre (växt igen 2 gånger, tål bara guld och finns inga "roliga" örhängen i guld). Så jag fick ju vara lite påhittig och göra mitt egna örhänge (brukar ju göra egna smycken) så jag tog fram verktygslådan och resultaten blev såhär:

Jag gjorde en med ett kors där nere och en endast med en kedja. Tycker nu när jag ser resultaten att den med kors blev bättre. Det är ju tänkt att man ska ha ett örhänge (inte kedjor i båda örhängena). Får se om jag använder det någon gång, men snyggt tycker jag faktiskt att det blev!

Transparent

Fina transparenta koftor från weekday.


Blusar även de från weekday.

Tycker transparent är riktigt snyggt och oversize ska det vara. Gillar de två beiga/ljusrosa bakelserna, koftan och blusen. Jag kommer dock inte köpa något av plaggen dels för att lilla weekday inte har något högkvarter i Helsingborg och dels för att de är en vecka kvar tills min lilla resa med klassen till Geneve och Berlin startar. Berling= shopping så nu gäller det att spara de sista örena. Hehe, för få är de. 


Big nono!

En sak jag verkligen inte klarar av är när folk "gillar" egna inlägg, kommentarer, bilder m.m. på facebook. Egentligen är det ingen big deal, men seriöst, jag hatar när folk gör det. Det är ett big no no på det.

Lördag

Igår hade vi företagsmiddag hemma hos mig. Jag och Rebecca lagade tacos åt hela gänget. Det blev gott men starkt (?). Vi hade det väldigt trevligt, snackade en massor och nämnde inte uf en ända gång.

Idag har jag kollat mother and daughter, någon film, drama från 2009. Relativt bra. kollade även daiting a forty tror jag den hette. Det var en riktigt okvalitetsfilm haha. Nu tänkte jag sätta  mig med fysiken efter att ha kollat lite uf grejs innan vi ska skicka in tävlingsbidragen. 

tjing.

Kavaj


På bild: gina tricot, topshop, hm, hm.

Något jag har snöat in mig på är kavajer. Jag har blivit riktigt sugen på att köpa en fin kavaj länge nu. Till våren tänker jag mig en jordfärgar, som den från topshop ungefär, riktigt fin färg. Årligen släpper divided på hm en billig 200 kronorkavaj, oversize modell, som brukar vara omtyckt. Jag gillar den, men får vänta tills julskinkan trillat av. 

Nu kommer jag satsa på en som passa min figur. Om jag hittar den i Berlin (ska inte shoppa innan dess) kommer jag nog köpa alternativ 3, från hm. Den är nämligen väldigt användbar för de med stor rumpa (gå in på hms hemsidan för att se varför, den går nämligen ut över rumpan). Även om de är lite dyrare än divideds är det nog det som passar mig bäst. Den finns dessutom i den här fina gammelrosa/ljusa färgen som jag älskar. Nästintill beige. 

god natt ♥


Fysik B vs UF


En sak jag stör mig på är att jag lagt ALL min tid den här veckan åt UF.
Har inte börjat på fysiken ännu vilket stressar upp mig rejält.
Tänkte sitta ett tag idag, tills läggdags. Kul...
I morgon kommer i allafall bli kul!
Over and out.

Good and bad news

Man kan väll börja med de dåliga nyheterna:
- När jag skulle handla mat till företaget hade jag inga pengar på kortet. Jag sa ju att "nä men jag har pengar din automat är fel". Så mamma, som var med sån tur var, fick betala. 
- Jag har mycket mer plugg tills i morgon än vad jag trodde och jag kom hem nyss. 

Men den positiva nyheten, vilket egentligen inte är en nyhet är att jag ska till Geneve och Berlin om 1 vecka!!! Och studiedag på tisdag. Wiho!

Köpte två nya fina ringar idag från gina tricot. den långa för 129 kr och stjärnringen för 99 kr. Riktigt fina och jag blev nöjd :)

Onsdag

Vad har jag gjort idag som är så viktigt då?

Förutom att gå i skola, fikat med rebecca x 2, klippt mig och varit med mammsi underbar har jag:
- x antal UF jobb
- csi
- loggbok (1 månad sedan jag skrev sist)
Nu ska jag:
- UF jobb
- matte
sedan ska jag sova. Har inte hunnit med någon fysik i veckan, vilket jag skulle. Så kommer väll gå upp tidigt i morgon och plugga fysik (börjar ju inte för ens 11). Mums från jag vet inte vart. Hittade hemsidan på carolines mode för den som undrar.

Basic kofta

Skitsnygg basic kofta från HM som går loss på 149 kr. Väldigt billigt och bra. Jag orkar dock inte beställa från hemsidan så om den kommer ut i butik kommer jag nog att köpa den. Kanske i Berlin? Ska ju dit 1½ vecka. Älskar basic billiga kläder som ändå är riktigt fina! (Fast det hade varit roligt med fler, fina detaljer... alltså inte basic med andra ord).

Turnisse

Jag har fått höra att jag är det x antal gånger idag. Vet ni varför? För idag fick jag tillbaka min dator, som jag hade glömt på bussen. Hur stor är chansen att man får tillbaka den? Jag har alltid tur med mina borttappade saker (förutom plånboken i London). Fick tillbaka min kamera som någon snodde, min mobil låg kvar i cykelkorgen och jag hittade min nya mobil på gatan (ringades och ingen hade tagit den), jag hittade mina nycklar x antal gånger. Vad jag vill komma fram till är att jag alltid har tur när det gäller borttappade saker. Den blir ju inte sämre av att Oakie är här ♥

Tisdag

Hello friendos!
- Bankmöte
- 3 andra möten
- Fixa ärenden på stan
- Resturang med familjen
- Grattis Peder!arger

Att jag blir fett lack! Dels för att jag fick vg på min labb, alltså jag får agg som inte i och jag tror jag håller på att dö. Det är ett litet vg, men jag satt med den labben länge och jag blev nöjd. Det är det som är det störiga. Sedan blir jag sur att jag har mvg- i fy b, faktiskt sätt 3 mvg och 1 vg, det bör bara mvg (utan -). Men förövrigt är jag nöjd, mvg i resterande förutom sh a, men de ska de blir ändring på, måste!

Nej, nu är det dags att nanna. I morgon ska jag upp tidigt och gratta peppsi. Sedan ska jag på bankmöte (hemlis, hehe) och sedan ska jag ut och käka med la familla. Au revoiz.

Måndag

I skolan hände inget speciellt. Vi skulle egentligen få våra omdömen idag (provisoriska betyg) men de verkar inte vela ge dem eftersom de inte kommit upp på ss (vårt intranät) ännu. När jag kom hem skypade jag dock med Emma jättelänge och det var så trevligt, hon hade bytt hem och hon var så söt! 

Nu har jag suttit med ekonomi, oh jisses, i 2 timmar. Innan dess sov jag också, hehe. Eftersom jag vaknade halv 2 i söndags visste jag att jag inte kommer kunna somna så jag la mig medvetet sent för att ta en middagslur idag. 

Nu tänkte jag redigera det sista i ekonomi som jag sedan ska visa upp för mina kära kamrater till kollegor i morgon. Börjar inte för ens 10 i morgon (brukar vanligtvis börja 8.15 på tisdagar) så lite sovmorgon skadar inte. Det var väll vad jag kan uppdatera er om mitt liv, intressant quest'ce-que?


Bjuder på en gammal bild från i nian. Blev av mitt mitt gråa fina linnen (på bilden) och bytte med en kompis som hade lika dant mot en odd molly tröja jag hade för jag älskade verkligen linnet. Nu är det linnet också borta. Kan folk fucking sluta sno, blir lack som fan. (Det andra vet jag att det blev stulet, men detta kan jag ha slarvat bort, hehe). 

Plånböcker

Jag har ingen plånbok just nu som jag väldigt praktiskt men samtidigt snygg. Har några enkla svarta men ganska tråkiga. Min plånbok blev ju snodd i London och jag har fortfarande inte hittat någon som jag verkligen tycker om sedan dess, tyvärr. 

Funderar om jag ska lägga lite extra pengar på en riktigt snygg, klassisk plånbok för någon tusenlapp (vilket jag inte har råd till nu, då får jag typ önska mig i födelsedagspresent) eller om jag ska välja en snygg från kanske topshop eller liknande för någon hundralapp. Här är några riktigt snygga från net-a-porter. Om jag skulle köpt en dyr skulle jag nog valt den gröna marc jacobs, det är trotts allt en som man ser är speciell och den är riktigt snygg. Eller en klassisk svart (ganska tråkigt dock). Topshop, topshop, asos.com, urban outfitters x 4, juicy couture x 3. Det finns faktiskt några riktigt snygga budgetalternativ som jag hade kunnat tänka mig att köpa. Jag hade nog valt någon från urban outfitters eller monki (de har sina enkla snygga plånböcker som är lagom stora för en hundra lapp eller så, billigt och bra).

Väskor

Snygga svarta enkla väskor från bland annat marc jacobs. Visst blir man sugen? Jag skulle inte tacka nej till någon av de. 


Men det finns faktiskt snygga budgetalternativ. De flesta ser ganska plastiga ut tyvärr, speciellt de från hm (övre raden) men jag tycker väldigt mycket om väska nummer 2 i den undre raden (alla från gina tricot på den undre raden). Fast jag har redan ett tiotal svarta väskor i den här storleken så jag antar att jag får nöja mig med att kolla på dem. Haha. 

Väskorna ovan hittar ni alla på net-a-porter.

Balmodeller


Här kom en salig blandning av balklänning, vissa i min stil, andra inte. Från början ville jag ha en färgstark balklänning, något liknande de balklänningarna på sista bilden. Men efter att ha kolla lite på net-a-porter blev jag rättare sagt kär i de beiga balklänningarna samt den oranga. Både unik i modellen och "färgen". Inte ofta någon använder orange balklänning. 

Jag har i allafall fixat en sömmerska som ska sy min balklänning efter mina önskemål. Så jag kommer blanda massor olika detaljer från olika klänningar för att få min drömbalklänning. Jag ser det inte som en klänning jag kommer att använda på balen bara, utan det kommer bli min finklänning som man kommer ha på fina event! 

Jag vet i allafall att tyget ska vara tunt men tungt. Sedan är det viktigare att modellen passar min kroppsform och inte själva modellen på modellen. Så, får

Söndag

Blir lack när jag vaknade nyss. Seriöst, hur fan ska jag somna i natt? Funderar på att lägga mig vid 2-3 och sedan sova när jag kommer hem. Igår vad jag som sagt hos Mira, det var väldigt trevligt och god mat! Härligt gäng tjejer och roliga lekar gjorde kvällen riktigt kul. Tyvärr blev jag typ sjuk på kvällen, de bara kom helt plötsligt. Mådde svinilla, men sån tur var gick det bort under natten! Fast paranoid som jag var upprepades Moas "lägg dig i framstupat sidoläge" för att jag inte skulle kväva mig själv. Haha.


PhotosNu har jag precis käkat så lite jag bara kunde på Peppes lilla kalas. Nu bär det av till Mira där hon ska firas. 18 år precis in 2011, grattis ♥

Lördag

Suttit 4 timmar på äckligt UF jobb. Så less på UF. Det är dessutom helt omöjligt att bokföra när man inte har några uppgifter. Jag och pappsi försökte i 4 timmar, vi kom inte fram till mycket. Så nu tänkte jag reda ut en annan jobbig ekonomidel nämligen säljkalkylen jag skulle göra, lite svårt när man inte har någon försäljning, haha. 

Ikväll ska de firas i allafall, trevlans. Så vi alla föll för Robban I guess, hehe...

Korall och turkost

Jag tror de felsta förstår vad jag ska komma till? Det är dessa färger som mina naglar kommer att få bära i vår speciellt sommar. På förvåren (innan man fått sin färg) kommer jag nog att använda nude, och mina dystra fina färger som jag har införskaffat mig under vintern.

Ni som känner mig vet att jag är en "nagellackholic". Det jag köper mest är naggellack och jag får ofta nya sug på färger. Men eftersom jag har omkring 50 olika naggellack skulle jag tippa på så brukar jag ibland blanda färger för annars skulle nog antalet ligga upp mot 70 st (onödigt många).

Och nu har jag fått för mig att korall är min färg (inte för rosa, hatar rosa på händerna, fötter ok, men inte händerna). Så jag försöker få fram en lite organe, men inte för orange ton som jag faktiskt skulle klara av att bära.


Tumblr_lexux4gbhh1qbemcro1_500_large

När mina händer blir lika gruna och fina som de ovan kommer naglarna att prydas av fin turkos och korall.

Tumblr_leq5mwhxtn1qf8wfko1_500_large

Blandade ett korallfärgat lack likt detta som jag provar på naglarna just nu. Dock är mina händer för bleka för att använda det men kommer använda de i sommar i allafall! (kroatien, hehe).

Tumblr_lf0tek5usr1qc63yeo1_500_large

På tal om naglar, hur coolt? Hade ju fungerat som "ta-bort-de-gröna-fula-på-ringar" överlack.

Felicia

Idag är det min namnsdag. Min familj glömmer dock alltid bort min namnsdag (jag glömmer bort deras också, så var inte oroliga). Vi har tyvärr ingen liten trevlig tradition att fira namnsdagar. Jag tycker desto mer man firar, desto bättre. Haha. Jag älskar traditioner, högtider m.m. Det bör finnas fler!

Har suttit lite med designen är inte nöjd ännu. Är fortfarande lite puttenuttigt (menyn). Vet inte om jag vill ha de så eller stilrent/enkelt/dysterst över hela bloggen. Haha. Men nu tänkte jag ägna min tid åt annat är design.I want to be like u ♥ Hehe


California dream

Jag saknar att sitta på ett bageri, vänta på pizzan som man tar med sig till puben gatan över. Jag saknar att bo på ett typiskt hostel. Jag saknar highway one. Jag saknar alla starbuck mocca latte jag drack. Jag saknar studen i bilen när vi precis handlat mat och åkte på roadtrip. Jag saknar redwood. Jag saknar havet, vattnet, stranden. Jag saknar alla vackra broar.

Framför allt saknar jag studen jag stod framför golden bridge, sekunden jag steg av färgan och såg alcatraz på riktigt, när jag satt på altanen, lyssnade på den bästa musik som finns och lät vinden svalka ansiktet samtidigt som solen gassade på, jag saknar fentons, jag saknar forever 21, jag saknar cabel car, jag saknar alla gånger jag och pappa spelade pingis (MÅNGA), jag saknar sancta monica, jag saknar pier 39, fisherman warph, wisteria lane, mustangen, maten, människorna. Vad jag försöker säga är att jag saknar usa, mycket, väldigt mycket.

Några bilder från california. självklart saknar jag allt annat, men då blir det för mycket.

Loose fit

Skitsnygga byxor i lös passform. Det passar egentligen mig perfekt som inte har pallat träna bort julskinkan ännu. Dock vet jag inte om jag hade vågat eller hur många "varför har du pyamasbyxor" kommentarer jag hade fått. Om jag skulle köpt några hade jag i allafall satsat på nummer två, de blåa. Älskar mönstret och hur man kan matcha de. 

Och om... jag hade köpt ett par, så hade jag velat bära det med (eftersom jag, lat som jag är, endast besökte hm's hemsida får alla plagg bli därifrån):
Eftersom byxorna drar till sig rätt mycket uppmärksamhet och är så lite diskreta de kan bli tycker jag att man ska tona ner det hela genom att ha diskreta toppar/skor/smycken. Jag hade valt ungefär liknande detta tillsammans med en skinnjacka. Coolt med den som vågar bära hatt till också (credd to u). 

Men som sagt. Skulle förvåna mig om några av ovanstående byxor prydde i min byrå inom de närmsta veckorna. Ganska mycket också för den delen. Nu tänkte jag kolla Despicable me, night night.

Question!

Mitt fönster (detta jag skriver i), kan man göra det bredare? Jag vill nämligen kunna göra mina bilder större, ha de liggande o.s.v. Tycket det är groteskt när de automatiska skärs av. 

FYI, jag kommer ta bort allt "puttinuttigt" på min blogg. Har faktiskt kommit på att stilrent är snyggare :)


Buhu

Kom  nyss hem från Lund. Blir riktigt besviken på Topshops utbud i Lund. Var som sagt där på julrean också, men hittade verkligen inget som föll mig i smaken. Hittade en grym skinnjacka, men satt inte snyggt så det blev ingen. Det ända jag fick med mig var chaite mamma köpte till mig på Espresso house. Gott!
Tänkte faktiskt ägna kvällen/natten till att designa bloggen. Så jävla ful, mår typ illa. haha

Topshop

Topshop

Ser lite "reklamigt" ut. Men tänkte bara berätta att i morgon sticker jag till Lund tillsammans med mamsen efter skolan för att dels kolla topshop. Har ett presentkort på 600 där, tänkte att det bör användas. Anledning till att vi sticker till Lund är dels för att peppe fyller år i nästa vecka och vi har inte hittat någon riktigt fin present och anledning två håller jag faktiskt utanför bloggen (i allafall tills vidare). 

Nu tänkte jag sätta mig en liten stund med de kromatografiska metoderna, en gång för alla. I morgon kommer jag rocka Mickes as (det är för honom jag enskilt ska redovisa för). Läskigt. Men jag har gjort det innan och jag kommer göra det igen. Hehe. 

ses och hörs senare. sugit inlägg. Update. Haha, glömde skriva något om bilden. anledningen till att jag valde den är för att jackan är grym och hatten lika så. ringarna de har på topshop är heller inget att leka med, men de har inget med bilden att göra å andra sidan.


Belöningssystem

Haha, höll på att skriva in mitt inloggningsnamn i rubriken. Men istället kryddar jag... Jag har nämligen gjort mer än vad jag behöver (känner mig ändå inte riktigt klar).
√ Resultaträkning (UF)
√ Balansräkning (UF)
√ Kromatografi: Gelfiltrering, gaskromatografi (GC) och vätskekromatografi (HLPC)
√ Komplexa tal (matte E)

Min eftermiddag har jag tillbringat till: att ansvara för min post som ekonomiansvarig i mitt älskade lilla Kvar företag. Jag har inte berättat så mycket om företaget. Jag tillsammans med 5 andra driver ett företag tillsammans som vi har gjort i ett halvår. Vi skissar fram och tillverkar ett cykellarm (läs: larm inte lås). Så jag har gjort lite kalkyler på vår ekonomi som jag för övrigt ännu inte har tillgång till komiskt nog.  Sedan har jag även fördjupat mig inom molekylernas värld och dylikt, nämligen olika kromatografier (vad det är, tror jag varken ni vill veta eller jag uppreta ännu en gång till idag, haha). Sedan satt jag faktiskt och gjorde matte läxan. Gjorde inte en ända läxa i matte d och jag vet inte om mitt betyd blev lidande för de (har ännu inte fått det, men jag kanske sänks i matte d, jobbigt nog). Därför kände jag att jag vill vända trenden och körde full fart i högsta växel. Vilket förövrigt fungerade då jag fick alla rätt på de uppgifter jag gjorde. 

Jobbigt skolsnack och endast jag läser kan jag garantera. Men det skiter jag fullständigt i eftersom jag skriver det för min skull. Komiskt att jag försvarar mig själv, till mig själv. (Pinsamt om någon läser detta nu i så fall). Nu tänkte jag ta några timmar sömn men innan dess kolla någon trevlig film. god natt (cajsa), haha.

Tisdag

Shit vad veckorna kommer att springa iväg. Det finns lite saker att längta till de kommande dagarna/veckorna.
♥ 18 års middag/ 21 års middag på lördag - klumpiduns. stackars peder.
♥ Cern/Geneve/Berlin med klassen om 3 veckor
♥ Ramundberget för skidåkning om 6 veckor

Sedan har jag en massa roligt att se fram emot om någon måndag. För vem tar inte studenten då? Jo jag! Jag ska på två baler (bal i plural, säger man baler? man säger ju inte balar, det är sådana på åkrar, haha), studentresa till Kroatien med klassen, har massa hemliga planer till den resan, hehe, sedan är det ju själva studenten och mottagningen hemma. Detta kommer bli ett grymt år. 

På tal om "detta året kommer bli bla bla bla..." och det som händer i början av året det är så resterande del av året kommer bli. Jag har fortfarande inte blivit av med min jobbiga förkylning... Blir riktigt irriterad. Och det som spänner i ryggen, som vägrar att försvinna, får jag agg på.

Svinfin tröja som jag tyvärr glömt hemsidans namn. Hittade den, om jag inte minns fel, på Elin Klings gamla blogg (tv4 bloggen alltså). Det var en japansk hemsida så man kunde ändå inte förstå något. Fina kläder hade de i allafall. Om jag hade en aning om vad de kostade och visste hur man beställde hem, så hade den här lilla filluren kanske varit placerad i min garderob. Vem vet?

Måndag

Sitter hemma och försöker hitta anteckningar från kromatografin på csi:n. Men hittade ingenting! Då försökte jag hitta bilder från labben (krävs ett diagram på det muntliga provet på torsdag), men självklart är bilderna borta då med. Jag tror jag flippar snart om jag inte får fakta (hehe). 

Btw... designen är grotesco, så jag väntar med att... jag vet inte vad. Att någon designar om den. Over and out.

.

Hello. kommer nog inte blogga så mycket framöver. har ju inte bloggat så mycket nu heller. men i 5 månader ska jag lägga 110 % fokus på skolan då förra terminen inte var min starka termin och jag fokuserade inte tillräcklig för att hålla min nivå. 

så... vi hörs och ses och så =)

Söndag

Skrev ett inlägg men kom på att det var ALLDELES för personlig. Har varit sjuk i helgen och sedan hade jag och peppe lite folk här igår. trevlans. Nu tänkte jag fortsätta kolla på film och inte resa mig ur sängen. Shop until you drop

Detta jullovet har jag shoppat ganska mycket. Tänkte visa några av grejerna jag har köpt!


Två fina hunkydory koftor. Den till höger fick jag av mamma och den andra köpte jag av julklappspengar jag fick.


Den gråa köpte jag här om dagen och det roliga är att jag inte har tagit av mig den sen dess. Det randiga har jag dock inte använt än. Får se hur det blir med det. Båda från hm (randiga beställde jag från hemsidan).


Någon oversize tröja från gina och sedan någon klänning från monki.

Fruktansvärda bilder men nyårsklänning som ser superslapp ut och ful. Den sitter jättefint på så :) Från hm. 


Datorfodral från gina. 


Datorfodral från Lindex. 

Jag vet faktiskt inte varför jag väljer att fota sakerna på natten, men en mobilkamera. Men här kommer i allafall delar av shopping på senaste. Au revoir. Nu ska det ses the city.

Ett mål

Håller med om att nyårslöften är töntiga. Det ända som är skillnaden är att det står 2011 istället för 2010 (i detta fall). Men jag tänkte förlänga ett mål jag har, att gå ut, ta studenten, men jävligt bra betyg. Betyg som jag glädjelien visar upp för släkten på studenmottagningen. 


Aro!

Kom till mama nuffse!
Jaaa... vi ska skaffa hund. En eurasier som Oakie (från Oakie) som ska heta Aro.
Vi kommer få den i September och jag är överlycklig... 
Allt är dock inte 100 ännu (hoppas!)

puffse ♥

fredag

Helloo. 
Har inte mått så här illa sen igår. haha. Nä men peder gav mig någon potatis/morotskaka som var ofärdig, men jag tvivlar på att det var det som gjorde att jag mår illa. haha. fyi. Nä, men ikväll ska jag bara ta det lungt, i morgon ska jag har fun. haha. nä men nu ska jag dra. kolla the city och sedan ska jag nog städa mitt rum + uppdatera skolarbete. aj

Hello. Haha, ja, ett vackert inlägg nedanför. Hahaha. pinsamt. I allafall, idag har jag varit på väla tillsammans med sara. Vi gick ignom vad som händer inatt, haha. Helt sjukt (fast kan inte säga). I die. Haha. Men jag får sota för det idag, alltså inte det, utan att jag hade kul. Det var riktigt lyckat.

Nu ska jag kolla the city. Btw, köpt tröjan ovan idag.. och lite annat.

torsdag

duddes... kom nyss hem från stan. min rygg håller på att dö, den gör så himla ont :( buhu. förutom det var kvällen toppen, hehe. hemlis också.

någon fråga om favoritfilm, men jag har ingen superduperfavvofilm, men några jag gillar är: brothers, pulp fiction, hair, last song ja blandat. återkommer annars, hehe.
Bakom var snäll, cardinal var mindre snäll. därför tillbringades kvällen på tempel och mogwai? haha

Onsdag

Vaknade som vanligt vid ett tiden tillsammans med Michelle. Vi hade sett två skräckfilmer igår medvetet vilket resulterade i att vi inte våga sova ensamma, haha. Så idag tog vi tummen i röven och såg filmen vi är tvugna att göra i skolan, Hair. Jag tycker faktiskt om den, riktigt mycket. Jag tyckte det var en riktigt bra film, bra budskap. Jag älskade filmen, okej, där tog jag i. Men den var bra. 

Ikväll ska jag ut tillsammans med några goa tjejer. Jag var inte så pepp innan för jag har brännt 1000 spänn på utgång på lovet, och jag är fattig just nu. Så därför blev jag lite opepp. Men vi ska vara hos Sara innan och jag får hålla i pengarna när jag är ute sen. Det kommer nog blir bra ska ni se, haha...


Ett år, ett inlägg

2010, vad hände? Vart tog du vägen?

Känns knäppt att skriva 2011. Man hinner precis vänja sig vid att det är 2010, men då ska man plötsligt ställa om sig och då blir det 2011. Det sägs också att tiden går snabbare ju äldre man blir, ännu en anledning till att inte bli äldre. Jag vill verkligen inte att tiden ska rusa i väg snabbare än vad den redan gör.

I allt kaos och stress under året har jag knappt hunnit memorisera vad jag gjort och en tidslinje kan jag ju glömma. Men tänkte ändå följa strömmen och göra en årsresumé av 2010.

Året började med champang i Ramundberget med skidor. Det var, när man tänker tillbaka, väldigt mysigt. Faktum är att jag inte vill fira ett nytt år, ett bra år i Helsingborg, den jobbiga miljön. Därför var detta en bra start på det nya året. Blev det ett bra år då? Självklart!Året började även med födelsedagsfirande av Mira och Valentina. Det blev många 18 årsfiranden både i början av året och under resterande delar av året. Det var inget nyårslöfte men jag och Sara bestämde oss för att ta tag i träningen. Vi började stort med 3 pass i veckan från att ha haft tre pass om året för min del. Blir man förvånad om jag säger att det inte höll? Min bror fyllde 20 och det firades hemma med nära och kära. Dock kommer jag inte ihåg vad Pedoir fick av moi. Vi hade mangefika och avskedfika för Emma som skulle till USA, Allameda i San Fansico.

Under februari åkte jag tillsammans med bland annat Sara till vallåsen för att åka skidor. Det var mysigt. Jag hade även snöat in mig på one tree hill och jag kollade flitigt. Alla hjärtans dag ska man tillbringa tillsammans med något man tycker om, det gjorde jag, tillsammans med Felice. Vi var bland annat och åt på Big Buddah. Sedan stack jag upp till Linköping och mina kusiner för att tillbringa sportlovet i Ramundberget tillsammans med dem.

I mars var väll det mest spektakulära min födelsedag. Den firades tillsammans med mina vänner i skolan och jag verkligen njöt av all uppmärksamhet. Fick bland annat ställa mig på scen när alla i klassen skulle sjunga för mig. Felice bjöd mig på Big Buddah och sedan blev det födelsedagsfika erter skolan på Espresso house. Sedan åt jag middag på Mentos tillsammans med familjen. Jag fick en resa till Usa samt lite kläder.

Sedan var det middag hos Rebecca Rehn tillsammans med tjejer från klassen, mysigt. På kvällen stack jag och Felice ut för att se guru josh project tillsammans med pedoir och Stefan. Jag firade även Idas 18 årsdag. Vi hade tjejmys i klassen tillsammans, alla stack så jag och Felice var ensamma på skolan. Vi käkade massor med våfflor och sånt från köket och vi hade allmänt roligt.I slutet av mars blev det riktigt härligt väder så vi började hänga vid kyrkogården på rasterna och verkligen nöjt av vädret. Beställde även en massa vårkläder från hm tillsammans med mamma och felice.

Det blev påsklov och början av det spenderade jag tillsammans med Felice. Sedan blev det april och då åkte jag upp till Stockholm för att träffa Linn. Vi gick i stan, vi gick ut och vi kollade bio. Vi hade jätte trevligt och kul. Jag höll också på att missa tåget hem igen, med sekunder.Sedan började vi biljetter till USA, det var då jag verkligen började inse och förstå att resan kommer att bli av. I början av april hade jag tillsammans med Alya i min klass en klassfest då vi både fyllt år. Den var lyckad och vi hade superkul!Vi hade miljövecka på skolan. Jag jobbade tillsammans med Felice, Emelie och Evelina vad jag kan minnas. Det var även här jag och Felice började med vår longboard period. Mamma fyllde 50 och i present fick hon resan till USA. Jag tog ledigt från skolan för att spendera dagen tillsammans med mamma, pappa, mormor och morfar i Köpenhamn. Vi käkade, gick rundor på stan och besökte Cristiana.  Jag började bli helt inne i ringar och köpte en massor med ringar. Jag tentade av matte c och det firade vi med fika och shopping några tjejer i klassen. Två dagar efter åkte jag till Köpenhamn igen fast med klassen.Jag och Felice fortsatte åka longboard och man kunde börja sola. Vi hade klassfest på skolan, nv klasserna. Temat var jag om 10 år. Jag och Evelian klädde ut oss till Bree respektive Gabby. Jag blev Gabby, hehe. Det var cabare på skolan, vilket var den roligaste jag sett!

Jag var även på maskerad där det var superhjärte/skurk tema. Jag var catwoman, jag orkade inte anstränga mig och det var de jag hade mest saker till hemma. Hade i slutspurten av skolan en riktigt jobbig vecka och de firade jag och Emma med fapino på Espresso house och sex and the city 2 på bio.

I slutet av april stack jag och Sara och handlade massor med gott, satte oss på en gräsmatta och grillad en massa, hur mysigt som helst! Jag och Felice käkade ute och mös oss väldigt mycket och sov över titt som tätt. Den 4 juni mös en massa med folk hemma hos mig, vi solade, hade glass krig och bakade pannkakor. Sedan gjorde vi vid oss, stack ner i stan och köpte take away. Vi satte oss på stranden och nöjd av att det snart är sommar. Helt underbar dag.


Jag firade min kusin Hanna som fyllde år och firade även Olivia som fyllde 18 helgen innan skolavslutningen. Hade även sista tentan innan sommarlovet. Sedan stack klassen till Göteborg vilket var hur kul som helst. Vi var på bland annat Liseberg och stan. Alya, Emma, Rebecca och Felice hade sovit över hemma hos oss. Vi skulle göra vid oss till skolavslutningen. Firade en massa studenter i det regniga vädret. Tillbringade någon dag i Ängelholm med Emma och tillsammans med tjejer i klassen åkte en massa longboard.
Jag och Sara började gå på kvällarna och dricka te. Hur mysigt som helst! Jag jobbade även så mycket som möjligt hemma för att tjäna ihop pengar till usa. Fick även en ansiktsmassage av mamma dagarna innan vi skulle åka till USA. Slutet av juni spenderades i San Franciso med familjen. Vi besökte Alcatraz, golden bridge, shoppade och hade det väldigt trevligt.I juli var jag mest i usa. Jag var i san fransico, los angeles (santa monica, hollywood, beverly hills m.m.), Boston och New York samt några småstäder däremellan. Den bästa resa i mitt liv som ligger varmt om hjärtat.

När jag kom hem träffade jag kusin Emma som hälsade på, var ute med Sara och Ellen och firade Felice i Båstad samt så Calle Kristiansson live i Helsingborg. Den bästa månaden på året, lätt lätt lätt. Såg även Timbuktu och några andra band.
Det var överraskningsfest för Rebecca som hade kommit hem från England hemma hos Michelle. Jag höll på att krocka i en korsning, men istället stoppade jag bara hela trafiken, på den mest trafikerade gatan in till stan (från motorvägen till Helsingborg). Men vad gör det? Fungerade helt enkelt som ett rödljus, ett farthinder. Jag och Sara bestämde att vi skulle åka till London i år igen! Fick en ny dator också för den delen. Mamma kom hem och sa att jag skulle få en iphone 4, och jag blev överlycklig. Kusin Nina kom och vi åkte till Köpenhamn där de var fashion week. Kollade film/lagade mat tillsammans med Julia, Disa, Emma och Sara några gånger. Klippte lugg och hade middag hemma hos mig tillsammans med de jag tycker om.

Började trean som är lika med sista året på gymnasiet. WiHo!

I september började plugget. Jag var ute och gick med Oakie som vi hade. Åkte spontant till hemmakväll med Felice titt som tätt. Jobbade på hif, köpte världens finaste ringar och träffade kompisar hemma hos Mira där vi snackade och drack te.UF drog i gång och vi var bland annat på GetUp! Efter GetUp! gick jag och några tjejer på teambuilding utan våra kära kollegor tillsammans med Evelina. Hur härligt som helst. Jag och Alya delade på en kycklingspätt med jordnötsås och räkchips. Mumma.Vi hade en entreprenör talangs tävling, kick off för UF som jag och några andra vann, vi vann vars en ipod shuffel. Jag var hemma hos Rebecca på middag där vi lagade mat tillsammans några tjejer. Jag hade svenska nationella muntligt, färgade håret mörkade och sedan tänkte jag säga en till sak som jag glömde.

November började jävligt bra med en tripp till London med Sara. Vi var där i några dagar på höstlovet och chillade. Shoppade och käkade. Vi träffade Graham och Arabelle som bjöd oss på middag. Riktigt trevligt ställe!

Kusinerna kom hit. Jag var ute en kväll med Felice, Emelie och Rebecca. Vi fikade på mezo, turade, var på 20 årsfest som vi egentligen inte var bjudna till, jag träffade Sara, Johanna och Jessica på Bakom och hängde med dem. Bokade Kroatien med ett gäng härliga gubbar och gummor. Firade Michelles 17 årsdag och var på bio med mormor. Vi hade vår första mässa med Kvar UF vilket gick superbra!

Började december med fysikprov och harry p med felice, hon tvingade mig. Jag fick julkänsla och dekorerade hela huset med julpynt, lyssnade på julmysigt och drack te.Jag började träna tillsammans med Emelie (vilket kommer hålla under skolveckorna i alla fall). Var sjuk i hela december i princip. Kollade på bio med Michelle, due date. Hade en mysig lucia i skolan, bakade lussekatter hemma och spontanbeställde plagg från hm. Det var PPP på skolan, vi var hos Malin innan ett gäng.

Jag fick en fin hunky dory kofta av mamma för hon tyckte jag var så duktig. På skolavslutningen lämnade jag in sista skolarbetet samt käkade middag ute tillsammans med Felice, Malin och Jannie. Kvar UF vann även bästa innovation. Sedan var det jul, den firade i klippan tillsammans med kusin Emma m. familjer. Sedan firades jul 2 hemma hos Munke tillsammans med michelle m.fl. Sedan julshoppade jag och Michelle tillsammans med mamma i Lund och Malmö. Näst sista utgången för 2010 blev tillsammans med Felice, Moa, Malin och Jannie!Sedan åkte vi upp till Linköping för att fira nyår med kusinerna. Ett bra slut på ett bra år.


År 2010 kan alltså sammanfattas med 1720 ord.


Tisdag igen

helloooo friendos.
Har tränat med sara idag, det är det jag hunnit sen jag vaknade (vakna för 4 timmar sedan). Men ikväll ska jag träffa Michelle :) Vi ska kolla film, har en känsla av att hon kommer vela att jag hjälper henne med ekonomin i hennes företag också. Fick nämligen hjälp av min rådgivare och fixade ekonomin i linköping. 

Nu blir det revbensspjäll, mums.

Tisdag

Vaknade vid 1 tillsammans med Sara. Vi var ute och käkade igår tillsammans med Emma. Sedan kollade vi film hemma hos Julia med Disa (och Julia såklart...). Vi såg ET och sedan någon läskig the last house on the left eller liknande hette den. Den gillade inte jag, den var riktigt läskig. 

Idag tänkte jag träna och sedan skulle jag egentligen träffa Felice, men hur får man tag på henne? Nu måste jag sticka, duktig jag är. Har träningsångest, hatar att träna. Jag vill inte träna. Önska att det fanns något annat sätt än att träna. Det kanske bara är namnet "träning" och känslan jag hatar. Ska numera kalla det shopping, hehe. Okej, nu ska jag sluta flumma. Hoppas du inte läste hit, för det vara bara onödigt skit. (rim också som pricken över i:et, grädden på moset).

Den ända raketbild jag fick på nyår. Inte så fin precis, hehe.

Du gör mig lugn när jag är stressad
Du gör mig glad när jag är ledsen
Du får mig på bättre tankar
Du får mig att må bra
Du bryr dig om mig
Jag behöver dig
Du & jagNagellack

Jag vet inte om ni vet det, men jag är helt galen i nagellack. Jag använder nagellack var dag, bytar kanske omkring 2-3 gånger i veckn och äger kanske 40 olika nagellack. Mina favoriter är Isadoras och de senaste månaderna har jag kanske köpt 10 st därifrån.

Den senaste två veckorna har jag införsaffat några nagellack jag tycker passar nu i sluttampen av vintern!Silvrigt, grått/blått/grönt och mörklila/rosa. Det sista har jag inte på händerna, klarar inte av rosa nyanser på händerna. Det har jag på fötterna!Viva la diva, mavala och depend.

Wawa

Hello duddes! Har precis kommit hem från kusinerna. Planerna blev ändrade så Im back home bitches.. Haha skoja. Men helgen med dem har varit rolig som vanligt, vi har gått på bio, käkat kebab, varit ute, badat jacuzzi, shoppat och fikat och mycket mer! Nu är jag hemma men mår så himla illa för dum som jag är sätter jag mig med uf jobb i bilen när jag vet att jag blir åksjul, men jobb fick jag gjort! Nu tänkte jag måla naglarna med ett nytt nagellack jag köpte idag. See u later aligator...

UF

Har jobbat med företaget nu i flera timmer. Är sick and tierd av det just nu. Har bokfört ett massa, men var svinsvårt att komma ihåg då jag inte haft någon information alls och man kan inte komma ihåg alla kostnader och intäckter i huvudet precis. Sen har jag håll på och skriva tävlingsbidrag till regionala mässan vars deadline är den 11 januari.

Men eftersom jag är i Linköping och umgås med kusinerna tänkte jag inte slösa höll jag på att säga men jag menar lägga mer tid på uf nu. Så nu ska jag umgås med kusin fin . 

Jag vill ha en tatuering!

RSS 2.0