Nyanser av blått


- Tunika från Zebra (köpt sommaren 09 - ca 700 kr)
- Minikofta från Kapphal vintage (köpt hösten 08/våren 09 - 350 kr)
- Klänning från hm (köpt våren 09 - 250 kr)
- Blus från Odd molly (köpt vintern 08 - 1199 kr)
- Kofta från Odd molly (köpt sommaren 09 - 1800 kr 900 kr)


- Minikofta från hm (köpt hösten 09 - 299 kr)
- Tunika från Odd molly (köpt våren 08 - 1300 kr)

Kläder- Orkesterinspirerad kofta från Hunky Dory (köpt hösten 09 - 1800 kr)
- Kofta från GAP (köpt hösten 07 - 1000 kr) - liknar denhär koftan
- Oversize skorta från Gina Tricot (köpt våren 09 - 149 kr)
- Blus från Promod (köpt våren 07 - 199 kr)

Väskor


- Väska från Puccini (farmors gamla)
- Väska från Hm (köpt våren 08 - 129 kr)
- Väska från London (köpt hösten 08 - 75 kr)
- Väska från Gina Tricot (köpt vintern 07 - 199 kr)
- Väska från Gina Tricot (köpt sommaren 07 - 149 kr)


- Väska från Nuknuk (köpt vintern 07 - 299 kr)
- Väska från Venedig (köpt sommaren 09 - 300 kr)
- Väska från FriisCompany (köpt hösten 06/07 - 599 kr)
- Väska från Venedig (köpt sommaren 09 - 250 kr)
- Väska från Spanien (köpt våren 07 - 300 kr)


- Väska från Åhléns (köpt våren 09 - 350 kr)
- Väska från Kapphal (köpt hösten 08 - 279 kr)
- Väska från Lindex (köpt våren 09 - 299 kr)
- Väska från FriisCompany (köpt sommran 07 - 150 kr rea)
- Väska från Esprit (köpt våren 09 - ca 350 kr rea)


- Väska från FriisCompany (köpt våren 08 - 150 kr)
- Väska från Barcelona (köpt sommaren 07 - 300 kr)
- Väska från MQ (köpt vintern 09 - 500 kr 200 kr)
- Väska från Åhléns (köpt våren 09 - 300 kr)

Jag använder inte längre fejkväskor, men jag tyckte jättemycket om det förr och jag skäms inte ett dugg för det. Jag blev överlycklig så fort jag såg ett stånd eller en affär som sålde fejkväskor. Men jag kan tycka det ser löjligt ut (idag) men en tjej som går i hmkläder och en louis vuitton väska...Kläder (Stockholm 09)- Kofta från Zara (köpt höst 09 - 279 kr)
- Kofta från Only (köpt höst 09 - 259 kr)
- Tröja från Zara (köpt höst 09 - 129 kr)
- Kofta från Gina Tricot (köpt höst 09 - 199 kr)
- Klänning från Hm (köpt hösten 09 - 299 kr)
Jag köpte inte klänningen på hm, men samma vecka.

Shopping i Stockholm!- Oversize tröja från Zara 129 kr
- Kofta från Vero Moda 260 kr
- Kofta från Zara ca 300 kr
- Kofta från Gina Tricot 199 kr

Köpt i veckan: 
- Klänning från Hm 300 kr

För detaljer på kläderna kolla kategorin "Clothes" (länkarna).Paradiset

Jag var i Kroatien i somras tillsammas med min familj och mina kusiner Nina och Niclas och deras familj. Vi seglade tillsammans i Dalmatien som ligger i de södra delarna av Kroatien mellan de olika vackra öarna. Anledningen till att vi seglade i Dalmatien och att vi seglade är för att man upplever städerna på ett helt annat sätta, man kommer inte i gamla hamnen, märker inte av turisterna. Vi gick i gamla städer där det finns stört utbud av resuranter, men det är det ända som är turistaktigt. Dessutom förflyttar vi oss och upptäcker nya platser var dag, ligger på en gummibåt och solar medans vi seglar och doppar benen i vattnet för att inte koka, och när man bli för varm kyler man sig med vattnet. Underbart!

En video den dagen vi fick båten:


Det är jag som blir filmad i bandeubiknini. Juste... ni har fått höra om Nils, digitalbögen, det är han! Elefanten alltså. Anledningen till att jag visar videon är för att jag tycker den är väldigt rolig, men det är internt. Jag säger "plask plask" mitt i videon, hur fult som helst. Det tyckte jag och kusin Nina (som filmar) var väldigt kul!

Stil

Varning för långt inlägg, kommer handla om min stil.

Mode, fashion, inne, fashionweek, high heels, versace... Man drömmer sig allt för ofta bort i en annan värld. Fylld av mode, brands, fester, provning o.s.v. Jag har sedan ganska länge velat jobba med mode, men det är så himla svårt att kunna få en stabil ekonomi med det. Därför har jag alltid på något sätt försökt stöta undan min dröm, som jag tror jag kommer fortsätta stöta undan. Tyvärr...

Jag har i allafall min stil, du har din, alla har vi våran egna stil, some n slags identitet. Sedan dinns det något som kallas "inne", mode, det är hett just nu, som gör oss som en i mängden. Alla vill följa samma sak, trasch, skinn, kedjor, nitar... rock! Jag tycker personligen att dagens mode är helt inriktat till size zero. Jag tycker inte att thighta jeans, skinnjacka, markerade axlar med detaljer, lårstövlar, nitar passar på en fyllig tjej, tyvärr! Därför har jag valt att gå en egen väg, följer inte modet, även om jag älskar det! På andra. Det är anledningen till att jag inte bär de snygga thighta klänningarna, men jag följer gärna strömmen med det skyhöga skorna och skinnjackan medans jag skippar de makerade axlerna som gör mig så stor.

Jag vill (och kan om jag vill) följa modet, men känner inte att jag bör. Det handlar inte bara om att ha kläderna, det gäller att kunna bära upp dem. Annars förlorar kläderna sin charm och värde. Så för mig blir det min egna stil. Det är den ska jag försöka med ord förklara.

Jag är 17 år, bor i helsingborg och älskar kläder. Man kan säga att jag älskar mode, men klär mig inte efter det. Om jag någon gång blir smal, så kommer jag med all sannolikhet att följa modet, men idag känner jag att jag inte har rätt kropp till det. Så jag föredra att kolla på kläder som passar min figur, som jag sa, det handlar även om att kunna bära upp kläderna. Därför väljer jag att köpa kläder som jag både tycker om och som passar min kropp. Till exempel gillar jag inte klänningar och långa koftor, för så ser min rumpa stor ut. Därför väljer jag att gå mestadels i jeans, medans jag väljer ofta kläder som sitter åt under brösten där jag är smal.

Jag faller för söta saker gällande min egna stil, men om jag skulle styla en size zero hade det inte funnits på kartan. Person i fråga skulle burit skinnjacka, bikerboots och nitar, markerade axlar (om det hade passat henne). Men nu tänkte jag inte förklara en stil jag älskar, utan den stilen som jag bär, och älskar. Som jag sa så gillar jag sött och saker som döljer kroppen och som inte får kroppen att se stor ut.

Jag älskar märken som odd molly, hunky dory blandat med snygga hm- och gina tricot-fynd. Jag blandar dyra märken med billiga och tänkte inte så mycket vad som är inne och kör bara mitt egna race. Randigt, jeans, uggs, koftor, jordnära färger, high heels, dressingroom, zebra, circus...

Tänkte även visa lite bilder från min garderob, och om ni vill lära känna min still ännu mer kan ni gå in på kategorin "kläder" där ni ser de mest använda av mina plagg.Jag förklarade inte alls bra, jag tror ingen förstår riktigt min stil. Men den är så svår att förklara, men om jag skulle förklara den med 3 ord skulle det bli: döjande, jordnära färger och sött. Men det är så mycket mer, detaljer, söta detaljer, spets m.m. Jag ska försöka att succesivt försöka beskriva min stil, får upp en bild.


Vaken med tuppen

Godmorgon!
Jag vaknade för någon timme sedan, har kollat lite Rachel Zoe projekt. Mycket spännande och hektiskt liv.Haha! Nu ska jag och min kusin ut och bada i deras jaccuzi, mycket kul! Ha en bra dag, i kväll ev. i morgon visar jag kläderna jag köpte i går.


Observera skorna!

stockholm!

Hello.
Idag har jag varit i stockholm med kusin Nina vilket var supertrevligt. Jag fick med mig hem 2 koftor och 1 tröja från Zara samt Only. Dock vet jag inte om jag behåller koftan från Only. Hade 1900 kr att spendera, men spenderade "endast" 900 kr, så nu har jag 1000 kr extra till London!

Om 21 dagar åker jag till London, den 20:e åker jag, det kommer bli crazy. Visar bilder på det jag har shoppat när jag kommer hem från Linköping vilket jag gör imorgon. Ha en riktigt trevlig fredagskväll, lördagsmorgon.

linköping

Idag var jag och kära Ninus på stan, jag fick med mig en tröja. Typ såhär ser den ut:
 
Blev inte jättefin bilder, men så ser koftan ut. Kommer från gina tricot och kostade 199 kr.

Linköping

Hejsan!
Just nu sitter jag i bilen och väntar på mamma och pappa som är inne i affären och handlar allt som behövs för att bilfärden ska bli så behaglig som möjligt. Innehåller för min del tuggimi, tidning och bon aqua päron. Mums. Vi är på väg till Linköping där min kusin Nina och hennes familj bor. Ska vi jättekul att träffas! I morgon åker vi till stockholm, jag, nina, mamma och hennes mamma ev. min pappa. Jag har dock nästan inga pengar, måster spara till London. Men om jag hittar något får jag faktiskt köpa det.

Nu ska jag ta och läsa lite i tidningen som strax kommer. Ha en bra dag!

På bilden har jag min kofta från hm, strumpbyxor och en oversize skjorta. Jag har inte hunnit lägga upp bilder på alla mina kläder än, vissa var i tvätten o.s.v. inkluderar tröjan jag har på mig. Men snart kommer det. Jag tror att jag prioriterar att visa min nya shopping till en början!


Beiga/röda toppar


- Kofta från kookai (köpt sommaren 07 - ca 300 kr)
- Kofta från monki (köpt våren 08 - 350 kr)
- Kofta från hm (köpt våren 09 - ca 350 kr)
- Klänning från Zebra (köpt sommaren 09 - 1400 kr 700 kr)
- Blus från odd molly (köpt våren 08 - 1300 kr)


- Röd tröja från Monki (köpt sommaren 08 - 300 kr 75 kr) har en i vit också
- Blus från hunky dory (köpt sommaren 09 - 1500 kr 750 kr)

tis

Godmorgon!
Idag har jag ganska mycket att göra. Ska ladda mobilden, köpa en klänning och träffa Felice. Sedan ska jag & Felice på något sätt äta, undrar hur. Sedan ska vi fixa oss hemma hos henne och sedan träffa Linn och sticka till viken. På kvällen sticker vi in till stan igen till The tivoli. Det ska bli kul!

Ha en bra dag, vi hörs i morgon!

Vita toppar


- Tröja från monki (köpta sommar 08 - 300 kr 75 kr
- Linne från stella forset (köpt vår 09 - 1300 kr)
- T-shirt från cubus (köpt sommar 08 - 129 kr)
- Tröja från store (köpt sommar 09 - 700 kr 350 kr)
- Tröja från gina tricot (köpt 07/08 - ca 100 kr)

Ex.

Idag hade jag på mig mina jeans från fornarnia, tillsammas med min blus från zara och jackan från hm! Så slipper jag ta foton, prefekt ju!

beiga toppar


- Orkesterinspirerad kavaj från hm (våren 07/08 - 350 kr)
- Blus från zara (våren 09 - 300 kr)
- Kofta från gina tricot (våren 09 - 200 kr)
- linne från gina tricot (våren 09 - 300 kr)
- linne från hm trend (våren 06/07 - 300 kr)


- kofta från zara (våren 09 - 300 kr)
- kofta från hm (hösten 08 - 350 kr)
- linne från in wear (sommaren 07 - ca 200-300 kr)
- jacka från hm (våren 09 - 500 kr)
- linne från stella forest, lita (sommaren 07 - ca 2000 kr ca700 kr)

Gråa toppar


- Tröja från Zara (köpt hösten 08 - ca 300 kr)
- Linne från Odd molly (köpt våren 08 - 500 kr)
- Linne Gina tricot (köpt sommaren 07 - 200 kr) detta är inte mitt, hade ett själv som försvann.
- Tunika från gina tricot (köpt sommaren 08 - 129 kr)
- Linne från hunky dory (köpt sommaren 08 - 800 kr 400 kr)- Tröja från Britt Inger (köpt sommaren 08 - ca 900 kr 550 kr)
- Tröja från Mathilde (köpt sommaren 09 - ca 800 kr 650 kr)
- Tröjan från hm trend (köpt våren 09 - 350 kr)
- Kofta från hunky dory (tror hösten 07 - 1000 kr)
- Tröja från monki (köpt vintern 08 - 350 kr)

Tröjor


(om ni högerklickar och trycker på öppna länk kan ni se bilderna i större format).

- Klänning från NoLita (köpt sommaren 09 - 1500 kr 750 kr)
- Klänning från hm (köpt sommaren 09 - 250 kr)
- Klänning från Stella Nova (gåva)

- Klänning från gina tricot (köpt sommaren 08 - ca 250 kr)
- Klänning från hm (köpt sommaren 09 - 250 kr)

Knästrumpor


(om du höerklickar på bilderna och trycker på öpnna länk kan du förstora bilderna).
-
Knästrumpor från hm (gamla, ca 70 kr)
- Knästrumpor från NoaNoa (vinter 08 - 199 kr)
- Knästrumpor från hm (vinter 07 - 40 ev. 80 kr)
- Knästrumpor från hm (vinter 07 - 40 ev. 80 kr)
- Knästrumpor från hm (vinter 07 - ca 80 kr)
- Benvärmare (använder som knästrumpor) stickade.


(om du höerklickar på bilderna och trycker på öpnna länk kan du förstora bilderna).

- Knästrumpor från hm (köpta vår 08 - 2 st för 80 kr)
- Knästrumpor från Lindex (vinter 07 - 49 kr)
- Knästrumpor från Gina Tricot (höst 08 - 80 kr)
- Knästrumpor från hm (vår 09 - ca 60 kr)
- Knästrumpor från Odd molly (sommar 09 - 900 kr 450 kr)

(leggins från Zebra, köpa sommar 09 - 900 kr 450 kr)

Jeans


om ni högerklickar och trycker på öppna länk, kan ni förstora bilden mycket

- jeans från nudie (köpta vår 08 - 1000 kr)
- jeans från fonarina (köpa sommar 09 - 1000 kr)
- jeans från levis (köpta höst 08 - ca 1000 kr)
- jeans från miss sixty (köpa sommar 07 - ca 800 kr)
- jeans från ndp (köpta vår 07 - ca 300 kr)

fota kläder.

Jag har gjort "för" bloggen idag. Jag har fotat alla kläder som hänger på min klädhäst/stång (kärt barn har många namn). Jag har tänkt göra en ny kategori som heter kläder där jag lägger upp bilder på min kläder, alla. Detta dels för att jag själv ska komma ihåg vilka kläder jag har, dels för att jag ska kunna matcha mer och köra nya kombinationer om jag ser på bilder och dels för att ni ska kunna se vilka kläder jag har och för att jag ska slippa fota dagen outfit (vilket jag ändå inte gör) alltid, utan ibland visar jag enskilda plagg.

Jag länkar alltså bilderna typ såhär. Så får vi väll se om det är bra vs. dåligt.

Blogghjälp

Okej, jag har kollat runt lite nu och jag har hittat några bra ”hjälp med design/ stilmalls bloggar”. 
Denhär bloggen har bra instruktioner om hur man ändrar olika stilmallar. Jag ändrade bland annat min rubrik med hjälp av bloggens instruktioner.

Här kan du läsa om olika funktioner i stilmallen.
Här kan du läsa var olika ord och saker i din stilmall betyder!

Jag orkar inte kolla runt mer. Men här får man ganska mycket information. Men en sak jag inte hittar är, hur gör man bloggen bredare? Så man kan se större bilder?


göteborg 08

Jag tittade på bilder från göteborg, det var 1½ år sedan. Det är sinnessjukt vad tiden har gått snabbt. Egenteligen skulle både emma och elin vara i usa just nu. Men emma är hemma för tillfället, åker antaligen tillbaka snart till usa. Det ska bli kul för henne, synd att hon åker, men jag är glad för henne skull. Elin bor i michigan och kommer hem och några månader, kanske 7 månader. Det kommer bli kul att träffa Elin igen, saknar henne!

I allafall hittade jag en bild på oss tre från göteborg:
image1106

Update 1.

Okej, som ni ser har jag nu fixar min rubrik. Jag kommer lägga in ett inlägg sedan om hur man gör det, eller länka till en hemsida som skitbra förklarar! Ville inte ha den typiska rosa färgen, inte heller storleken eller typsnittet. Dessutom kan du göra så att det är både versaler och gemener (store/små bokstäver).

Keep in touch.

Blogghjälp

Har ni också svårt med bloggdesign? Vad betyder vad i stilmallen? Jag tänkte be om er hjälp, har ni tips? Skriv! Sen tänkte jag kolla runt lite på bloggar, google o.s.v. för att se om jag hittar någon bra blogghjälps blogg. I så fall länkar jag!

Keep in touch. Idag ska min blogg bli grym!
orkesterinspirerad kofta

 
- Kofta från hunky dory, 1799 kr


jobb

hemma från stan och från jobbet. Träffade linn idag, min nästkusins dotter som är lika gammal som mig. Vi har inte träffats på kanske 4 år, så det var supertrevligt att träffa henne igen och "catch up". Trevligt trevligt. En tröja från hunky dory följde också med hem som jag har suktat över i fler månader. Mycket trevligt. Dock... tyvärr... sticks den, men vill man vara fin får man lida pin.

Bild kommer upp senare. Nu ska jag vänta fint besök, älskade emma, eventuellt disa och julia! Have a fun night.

liten bild på tröjan så länge. kommer bättre sen! puss

.

Nu är det höstlov, så himla skönt. Jag ska ta och försöka fixa med designen på bloggen nu på lovet. Inte kul att skriva på en "ful" blogg. Har ni några "stilmalls" tips, så hojta till!


outfits

 
Pallade inte fota med kläderna på. Hade jeans och mina svarta nya stövlar till.
- kofta från zara
- linne från stella forest

 
- kavaj från hm
- tunika zara


hemliga tecken

har, som ni säkert redan märkt, prov i biologi i morgon. Hjärnan, dess funktioner och nervsystemet. Ganska mycket att lära sig och ganska mycket som man bara rabblar upp som jag knappt kan memorer i hjärnan. Därför har jag gjort ett system för att jag ska komma ihåg allt.
Såhär ser det ut (bokstävs system):
1. Ac. V
2. Do. GEVU
3. En. GEVU
4. GABA. AÅ
5. Nor. GEV
6. Se. U

D. MHE
C. AKDSN
H. HLS

P. KOKT
H. OAS
N. SK
T. SMIL

Hehe, ni fattar nada va? Det är ganska nice att jag bara har memoriserat hela den listan i huvudet som jag bara snabbt kan klottra ner på provet i morgon. Så i dessa "tecken" har jag information. Jag låter som värsta fuskaren. Men det är jag verkligen inte. Men om vi ex. tar P. KOKT så är det en förkortning på:
Pannloben: koncentration, omdöme, kontroll av handlingar och tal.
För att jag ska komma ihåg det måste jag ha något slags "tecken" och P. kokt var skitbra. om man inte kommer ihåg det kan man ju ta kokt potatis eller något och "läsa ut information från sina tecken". hehe

Om man tar C. AKDSN (anledningen till att jag kommer ihåg AKDSN är: Alla Killar Dansar Så Nice). HAHA. Det betyder:
C. AKDSN
Centralstimulerande medel: amfetamin, kokain. Droger som släpper ut dopamin, serotoning och noradrenalin. Exocytos.

Hehe. Kanske ser lite knas ut, men jag gillar sånt.
Som när jag skulle lära mig var hypofysen gjorde, de 4 F: fighting, feeding, fleeing and fucking. Haha. Det stod faktiskt i boken. Jag älskar tecken.  hehehehehhehehe
HEJDÅ!

Nu ska jag fortsätta med 1. Ac V eller kanske 6. Se. U? Hehehehhe Där kan man ju säga See u (see you) om man inte kommer ihåg 6. Se. U
Btw, det betyder serotoning, förlängd upplevelse. Det är mkt svårare att komma ihåg än see u. hehehe

laserdome

Jag har aldrig spelat laserdome, ska jag för med klassen i morgon och det ska bli skitkul! Sedan ska jag på bio, mys, sedan är det höstlov! SHIT VAD BRA DENHÄR VECKAN SLUTAR! I morgon fikar jag efter skolan, efter det att jag skrivit klart mitt stora biologiprov som kommer avgöra mitt betyg i guess. Jag är lycklig om typ 20 h, eller ja är lycklig nu ocså, men i morgon blir jag super glad. Om ni undrar varför ja särskriver r det därför att datorn bestämmer sig för att ta bort en del bokstäver och jag orkar inte änra.

HEJdå. puss


fuck internet explorer

Alltså, detta är inte första gången detta hände och jag blir fucked up! Jag sitter och skriver ett arbete AS länge och sparar på kortkommando (Ctrl + S). Sedan när jag ska maila det, NÄ MEN DÅ ÄR DET BORTA! det sparas, men det sparas ändå inte? Jag vet att det är så när man öppnar mail, men kan microsoft inte bara fråga om jag vill spara det äckliga dokumentet i allafall? FUCK DET!

Ja. det var väll vad jag hade och säga hejdå-

33

Nu är det endast 33 dagar kvar tills jag och Sara åker till London. Jag är väldigt förväntansfull, det är första gången jag åker utomlands med endast en kompis utan någon vuxen till hands.
Jag var i 8:an i Malaga med min kompis Julia, vi bodde dock hos hennes pappa. Så där var en vuxen till hands. Sedan åkte jag till Bad Gastien nu i våras, fast det var liksom 200 ungdomar (utan vuxna), men reseguider. Så jag har ingen som står vid min sida förutom Sara. Ska bli spännande och se om jag klarar av London all by my own. Det är självklart jag gör!
Dessutom har jag en del bekanta i london som jag kan ringa om något händer. En sak som jag inte har gjort ännu är att boka hotell vilket börjar bli i senaste laget. Kanske får boka något hotell nu på höstlovet. Det är dags!

Jag vill bara, helt från ingenstans, berömma mig själv! Jag har pluggat konstant sen jag kom hem (minus mellanmålet) och minus bloggningen nu och minus läst några bloggar. Men säkert i 2 timmar, skrivit flera sidor på datorn. har lite andra uppgifter jag ska göra nu och fortsätta med biologin sen igen. Engelskaläxa har jag tills i morgon, vilket inte är kul. usch, hatar engelska. Eller okej, det var en överdrift.

stockholm

Idag har jag gjort dethär:
 - Varit i skolan
 - Gjort matteläxa
 - Ätit/ kollat sex and the city
 - Sovit
 - Pluggat biologi

Nu är stockholm besämt och det ska bli väldigt kul att besöka kusinerna och så. Dock lite dålig timing då jag 2 veckor senare åker till London. Men vi får väll säga så att jag under dessa 3 veckor shoppar min höstshopping/ vintershopping då jag max har handlat kläder för 500 sedan början av sommren (efter sommarrean, hehe). Okej, det var en underdrift, max 1000!

Pimpade min nyckel litegranna.
- Dubbeldäckaren + prinsessan kommer från pärlgården
- Hjärtat kommer från en tröjan (hängde vid prislappen).


söndaglite oseriösa bilder från igår och nu ska ta kasta mig in i nervcellernas värld och allt vad det betyder. Synapser, dendriter, vertiklar, signalsubstans... mmmm, jag längtar!

lördag

har ingen lust att skriva i bloggen, dötråkigt just nu. i går/idag var jag i allfall hos emma för att fira hennes 17års dag. det var mysigt, åt bakad potatis med massor med tillhörande röror. det var supergott.

annars har jag varit med felice i helgen och plugga biologi, har prov på fredag. sedan är det höstlov, WIHOOO! På lovet har familjen lite planer, vet dock inte om vi verkställer dessa, men hade varit trevligt! Annars har jag bara 2 vanliga veckor kvar i skolan innan london!

v. 43 vanlig skola
v. 44 höstlov
v. 45 vanlig skola
v. 46 speciell skolvecka
v.47 LONDON!

Ska bli riktigt kul! Jag längtar som bara den! Dock åker vi på fredagen den veckan, men det är inte många veckor kvar och då får jag börja äta godis igen! Jag har varit så duktig. Nu ska jag sova, plugga väntar i morgon bitti! Puss


en bild på mig och emma i göteborg för ca 1 år sedan.

pics.Med felice just nu! Håller på att fixa en blogg til henne. Ska bli kul! Hon klär sig så fruktansvärt bra, så jag vill gå inte där och kolla hennes klääääääder!

/C


photo
jag nu. jag strax ut och springa, fick dåligt på franskaprovet så får väll "springa av det" och dessutom inviga min första joggingtur efter vad det nu är jag haft som faktiskt verkar vara över! Supertaggad!

design

 

Jag skulle skaffa ny header och är inte helt nöjd med den jag har nu. Men jag gillar budkskapet och jag älskar skor! Dock tycker jag att man ska piffa upp med lite färger nu i höst som på bild 2. Så får se vad som kommer ska. Anledningen till att jag gjorde detta är för att jag vill få med blogg bredare så jag kan lägga in större bilder. Men det funkade inte.

Så om någon vet hur man gör, pealse tell me! /C

bilder.

     
Om det funkar bör ni kunna klicka på bilder så de blir stora.
Utan att bli suddiga.


Jag tror inte det funkar, men hoppas.

aujourd'hui

Idag var jag har läkaren, tog massa prover för att se om det är något jag har haft, virus m.m. Läkaren trodde det kunde vara diabetes, så vi tog värden på mitt blod. Sån tur var hade jag inte diabeter, hade 5,3 i blodsockervärde vilket är bra! Så det var väldigt lättande. Hon hittade inga fel på mig, men om det inte går över ska jag tillbaka till henne för att ta fler blodprov.

Lite gamla bilder från min gamla blogg som jag inte kan kopiera och lägga in här. Men nu bör det funka, om ni inte ser bilderna kan ni gå in på cajsafelicia.devote.se och kolla dem. Kategorin: mina bilder.

Hejdå! /C

picsSer ni bilderna? I så fall kan jag kopiera från devote om jag loggar in och då slipper jag spara och sedan lägga upp...


förra lördagen

B ä t t r e   s e n t   ä n   a l d r i g .
(om min info & layout lärare hade sett mig skriva det där hade jag fått ett fett IG).Förra lördagen tillbringade jag kvällen tillsammans med disa, julia, emma och sara. Vi var hemma hos sara som hade lagat tacos till oss alla vilket var väldigt trevligt och väldigt gott! Sedan sjäng vi singstar och hade allmänt mysigt tillsammans. Jag åkte hem vid 12 tiden på kvällen då jag fortfarande inte riktigt vet vad det är med mig. Stannade ju hemma tors och fredag, vet inte om jag stanna hemma imorgon (måndag) också.

/CAJSA
Three years ago

121006
"MALMÖ <3
Idag va jag i malmö  o shoppade med min kompis, Det blev en friis company väska en och tjocktröja från Zara, laddar in bilder sen när min dator funkar, e fotfarande paj :S
kram / cajsa
"

Kollade arkivet, detta gjorde jag för tre år sedan, kommer ihåg det som om det var förra veckan. Jag kommer ihåg den beiga väskan jag köpta från friis campany som jag var så glad över, som jag tyckte var så stor som betydde så mycket för mig. Idag hade väskan varit ett simpelt impulsköp.121007
"Köpte ett plommonlila nagellack från Depend (Åhléns). Tittade på det i onsdags, men köpte aldrig det.
Sedan köpte jag även ett par supersnygga skor från Timberland! För ca 1600 kronor i ofs.
"

Det var en fredag, jag blev alldeles överlycklig när mamma sa att jag fick skorna. Får var annat år ett par vinterskor, var annat år en vinterjacka. Både 09 och 07 var en väldigt bra dag! Här kan ni förresten läsa resten av inlägget och se bilder på skorna!


121008
"Denhär terminen och 5 terminer framöver kommer jag satsa på skolan, tre hela år. För grundskolan är bara en start. Nu kommer snart vuxenlivet. Jag är inne på mitt konto på skolans hemsida där allt står & jag blir nästan tårögd när jag ser så många prov vi har. Redan ca 10 inbokade prov. Det är ganska jobbigt när det står uppradade "PROV V.39 - FRANSKA STEG 3 KAP. 7-19" and so on! (...) nu ska jag på fest, pusspuss!"

Låter också ganska kul. Komma jag nu bryta min "roliga 12:e oktober" trend här? ligger hemma och är sjuk, ska ringa doktorn, måste ta igen skolan. ÄH FAN, jag ska minsann göra den 12:e oktober även igår till något kul! Något som jag kommer komma ihåg " JUUUSTE".

PussKul att kolla tillbaka i arkivet. (06: cajsafelicia.blogg.se, 07: cajsafelicia.blogg.se, 08: cajsafelicia.devote.se)vad är det med mig?

Usch, i morse när jag skulle till skolan blev jag jätte illamående. Ibland kan man må illa och ibland känner man "spy må illa". Jag verkligen kände det, mamma hade redan stuckit till jobbet men pappa var hemma så jag gick in till honom. Men jag kunde knappt prata så illa jag mådde, men fick i allafall ut att jag mådde hemskt illa. Sedan helt plötsligt kan jag inte prata, trillar ner på golvet, ser "silver", jag börjar svettas, vit i anstiket och klöks eller vad jag nu gjorde. USCH! Så pappa bestämde att jag inte kunde gå till skolan, vilket jag höll med tll fullo.

Det var riktigt obehagligt och så obehagligt har det inte varit under hela tiden jag har haft vad det nu är jag har. Jag har bara blivit extremt trött för lite arbete, typ att gå till mitt rum. Får ta och besöka doktorn igen. Senast jag var där var i fredag, börjar bli stammis.

/C

outfits.Stövla från zebra, klänning från zebra, strumpor från odd molly

.Jeans nudie, skor chapnlle (chapnlle.com), tröja hunky dory

..- klänning stella nova
- skor zebra
- strumpor odd molly


bye

...

Nyss satt jag och storbölade i sista avsnittet av oc. I vanliga fall snyftar man bara, fäller något tår, ja, jag hade en pöl av tårar...


Ja... jag snyftade inte. Jag skäms heller inte för att lägga upp en bild där jag storböla till oc, för hey oc är grymt! Nu har jag börjar på säsong 2 för kanske 3:e gången, älskar oc. Och jag kan ju inte sluta skratta är "drunk seth cohen". Herre gud vad jag älskar den killen. Kolla in detta:
http://www.youtube.com/watch?v=09diX06ILqg

(jag vet inte varför, men jag kan inte lägga in videos eller länka saker).

Det jag tänkte komma till är att jag från sista avsnittet av säsong storböla för att det var så sorligt till att jag nu storböla för att det är så kul!


101009

Om 365 dagar är det 101010, precis som det var för några veckor sedan, fast 090909. Satt på engelskalektionen och väntade till klockslaget 09:09. Jag sätt där, 090909 09:09 och tänkte, undra hur många som gifter sig då? Det är nog ganska många... jag hade tyckt det var coolt om det under någon månad fanns 37 dagar, och 13 månader. Har ni listat ut vad jag vill komma till?

Det datumet hade varit ganska coolt, 1337. Det får mig att tänka på min matte c bok, den boken min lärare sa att jag fick skriva vilket nummer jag ville. Jag tog boken och funderade
"ska jag ta mitt turnummer?" nej, eftersom jag inte har något turnummer!

"vad ska jag ta för nummer?" jag vet! 1337, elit!

Så jag snappar snabbt åt mig klasslistan där man skrev upp nummer och fyller i "1337" på Cajsas nummer. Stolt skickar jag vidare listan och får en avundsjuk blick från min kompis som är irriterad över att hon själv inte kom på samma biljanta idé, för visst är vi alla eliter? På våra egna sett. Jag är elit på mitt sätt och du är elit på ditt sätt.


.Random bilder, klicka så blir de större.

fyrtioen.

Idag är det 41 dagar kvar tills jag och en av mina närmsta vänner Sara åker till London. Gud vad jag är förväntansfull. Och igår bestämde även jag och min mamma att vi random på höstlovet åker till Stockholm 1 dag (kanske). Träffar på kusinerna och lite så. Gud vad mitt höstlov plötsligt blev så mycket bättre!

Tillbaka till London. Om ni har något tips vad jag ska göra där, så hojta till! Ha en bra dag. Puss

Hm, hm, chapnlle (billigare på modekungen.se)


gojane, gojane, gojane, hm, hm, chapnlle.com


chapnlle.


Delar av min high heels samling. Hoppas den förbättras efter London. New Look har ganska många grymma och skyhöga heels att bjuda på. De kostar heller inte skortan, prisen där ligger på omrking 400 kr/sko. Det är helt ok enligt mig, speciellt när ingen annan (förhoppningsvis) i min vänskapskrets kommer ha de. Om jag nu hittar några, det får vi vänta och se. Jag ska nog inte ha allt för höga förhoppningar.

41 dagar kvar!


konsert

kom precis hem från en välgörenhetskonsert på dunkers. Det var barn från sydafrika som sjöng och samlade in pengar till HIV/AIDS. Jag blev verkligen rörd när ungdomarna kom in i salen och började sjunga. Det var inte bara deras underbara sångröst som berörde mig, utan under vilka omständigheter det faktiskt var hos oss. Det var hos oss för att samla in pengar för att skydda ungdomar från HIV och AIDS. Det verkligen sken till av lycka när vi aploderade och sjöng med. Deras lycka bevisade verkligen att lycka går inte att köpa, att vi i sverige är så beratta av pengar att vi inte förstår hur lyckliga vi är. Om vi hade bytat omständigheter hade vi varit djupt deprimade (många av oss) medans de hade tyckt de levde livet på en pinne!

Mycket bra konsert! Nu ska jag sova, är fortfarande inte frisk, ska försöka bli av med det jag nu har.

fmylife.com

Jag går inte in på sidan för att jag är deprimerande eller något sånt, jag går in på sidan för att den är hilarious. Verkligen. Jag dör när jag läser, skrattar så jag får ont i magen. Gå in...

Tattoo

Bara en sak först, om du vill bli av med ditt mobilberoende bör du umgås med mig. jag har inte andvänt min mobil sedan lördags, det är torsdag kväll idag. Det är ganska skikligt va? Dock är det kanske för att jag är av med den, men det är en annan femma kan vi lådsas.

Jag har heller inte leddat på min mobil sedan i somras, i juli, men 200 kr, som jag fortfarande ringer för. Dock har jag bara 4 kr kvar, men det är skit samma. Det är nu 90 dagar jag har haft den "laddningen" på kortet. Ganska duktigt av mig!

Sedan till det jag ville komma till:

(bilden tagen från google, läs: jolie tattoo sökte jag på).

Jag tycker det är grymt med tatueringar. Ibland förstår jag mig dock inte på personers budskap eller placering av tatueringar. Jag ville från början ha en i nacken som Angelina (döljer den med hästsvansen) men har ändrat mig och vill ha en budskapstatuering på underarmen. Dock kommer jag nog aldrig våga. Jag har fortfarnde inte piercat mig i örat sedan det blev infekterat... jag vågar inte.

Jag är en tönt, hur ska jag då kunna palla trycket och nervositeten men får. Anyway, tattoos is cool!

skor
Hejdå ful rubrik

Kom ni ihåg texensnittet på min gamla rubrik? Den var skitful, jag har haft den sen jag skrev på bloggen för ca 1 ½ år sedan. Jag har inte (nu när jag kom tillbaka) vetat hur jag ändra, men så i dag satt jag en liten stund på "redigera stilmall" och tryckte lite och plösligt dök denhär trevliga, planerade textsnitts rubriken upp!


Så såg rubriken ut innan. Jag tänkte även byta fotot jag har som visningsbild då jag tycker fotot inte liknar mig längre, dessutom som är de enligt mig hemska färger.

Har försökt kurera mig här hemma i höstrusekt. Usch, men märker hur vintern närmar sig med stormsteg. På tal om vinter så jag kanske i morgon åka till Väla för att eventuellt (tror dock inte det faktsikt) köpa en odd molly jacka. Den ksotar 2000 kr, men många har den, vilket inte är så kul. Får se...

photo

Kan börja med att visa några bilder jag tog på min mp3:a som mot allas förmodan fungerar. Prima faktiskt.


På bild två var jag ganska rädd för att få en stöt. Men såhär ser min prima mp3:a ut från creative. Den är väll 4 år gammal, men varför ska jag köpa en ny när denhär funkar perfekt? Min bror hade en likadan, samma modell fast i en annan färg. Den hamnade i tättmaskinen men funkade bättre än aldrig förr efter dess. Det kallas jag kvalité!

/C

new bag.

Väskan kommer från ginatricot och är nog riktigt cool tillsammans med en helt svart outfit. Kommer töntigt nog ha den när jag åker till London för skämts skull. VET NI! Jag kanske, kanske kommer att få hyra ett radhus på Picadilly Circus, min kompis brors flickvän eller något sånt.. vet inte rikigt, har i allafall en lägenhet där.

Idag är jag hemma och kurerar mig, är trött på att vara halvsjuk och inte kunna göra något. Så jag tänkte att jag stannar hemma idag och kurerar mig så att jag bli friskt. Känns skönt.

Fotade en massa bilder i förgår tror jag det var, på skor. Hoppas det blev någon cool bild, har inte kollat ännu. Jag visar senare idag antaligen.

grymt från hm!


Hittade grymma saker från hm som jag bara vill ha! Det har kommit med en supergrym kollektion nu i höst och det kommer bara mer och mer. Jag tycker verkligen hm har fräshat upp. STORT PLUS!

Här är några av sakerna jag verkligen vill ha och om drygt 1 månad släpps Jimmy Choo by hm. Jag vill ha några av skona. Ni kan googla typ "Jimmy Choo for hm". Kommer upp några grymma skor. Jag längtar.

amagaaaad

nya stövlar! jag är kääär, jag har kollat på liknanade innan, men det var slut när jag skulle köpa dem.n zebra och kostade 1899 kr.

jag kommer använda dessa väldigt mycket de kommande vintrarna. jag är glad! (köpte även en väska som jag visar sen).

måndag

Veckan ser helt ok ut om man försummar idag. Hehe, i morgon har vi kemiprov i stökiometri + lite annat. Gaslag o.s.v. Det ska inte bli kul men jag har ganska lätt för kemi så jag ska inte klaga. Det finns folk som inte fattar ett skit och det vet jag hur det känns. Jag suger exempel på engelska och var gång jag ska ha engelska får jag verkligen en klump i magen. Min engelskalärare vill verkligen sätta dig mig och alla andra i min klass och när man inte är så bra på engelska får jag lätt ig. Eftersom hon säger att "DETTA SKA NI KUNNA". men det är inte så lätt när man aldrig lärt sig det.

Nej nu ska jag inte prata om skolan som det jag lätt kommer in på. I veckan händer det inte så mycket, ska kanske handla min lilla "london" väska som är så cool om den finns kvar vill säga. I så fall ska jag ha den när jag åker till lOndon. 46 dagar kvar nu! Det kommer bli grymt. Jag har varit i london 3-4 gånger och jag verkligen älskar london. Det kommer bli speciellt kul nu när jag åker med en kompis, som är galen i kläder hon med. Så det kommer bli super super kul! Vi kommer inte vara så kulturella och turistiska, vi åker dit mest för att shoppa. Lite knas egenteligen, man hade ju lika gärna kunnat beställa hem online.

Sitter och lyssnar på Boom Boom pow, en himla bra pepplåt! Om man ska sticka ut och springa hade jag gärna kört repeat på den låten. Himla pepp! Inte för jag vet varför jag skrev det, men nu vet ni!


en väldigt gammal bild jag hittade här på pappas dator. huuummm...


också gammal, men inte lika knas som den andra. man kan verkligen inte tro att det är jag på den andra bilden. men det är kul att kolla på.

ha en bra dag! vi hörs!


bilder.

http://cajsafelicia.devote.se/blogs/2325577/pics-.htm#WriteComment

http://cajsafelicia.devote.se/blogs/2366018/london-calling-.htm#WriteComment
Bilder jag tog i somras.


http://cajsafelicia.devote.se/blogs/2228147/italien--kroatien.htm#WriteComment
Lite bilder från kroatien för den som känner det.ÄÄH! Här kommer hela arkivet:
http://cajsafelicia.devote.se/category/567553/mina-bilder_16420.htm
Söndag.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket roligt. Har jobbigt i värsta ovädret och jag står ute när jag jobbat. Det är inte kul. Idag blåste det så mycket att bordet gick sönder. Sedan har jag pluggat till kemiprovet jag har på tisdag. Men idag när jag pluggat var det inget jag inte fattade och jag har inte lärt mig något nytt. Antar att jag kan det då! Skönt...

Känner mig fortfarande inte riktigt frisk och jag funderar starkt på att stanna hemma någon dag för att faktiskt bli av med det jag nu har i kroppen. Orkar inte gå runt och vara halvsjuk. Inte så pass sjuk så att jag ska stanna hemma från skolan, men så pass sjuk att jag inte kan träna. Jag bli nästan sugen på att sticka ut och springa i skogen. För en gångs skull.

Lite knepiga bilder.

random webcam shoots.Fler bilder kommer. Men dethär får räcka för denhär gången. Här har jag tagit gamla webcam bilder som bara ligger och skräpar på datorn och gnager på minnet. Men det är ganska kul att visa. Fotona löper från allt sedan innan sommarlovet tills idag.

Ser ni kanske någon skillnad? Förutom att min hudnyans gick från brun till vit, men det är en annan femma.

rob.

Som ni alla visste (antaligen) skulle jag tillsammans med min kompis Sara till London och se Rob. Men som jag nämnde innan är detta inställt. Vi ska fortfarande till London, men vi kommer inte att få se Rob vilket är så HIMLA trist. Blev super ledsen när jag läste på google "the red carpet new moon permier london is cancelled". Usch. Men det är inte sista året och om det är LA som krävs, så åker jag dig. För jag SKA se Rob på "red carpet permier" för Twilight, sedan får vi se vilken film det blir.

Anledningen till att premiären blev inställd är för att Rob inte klarar av pressen. Han vågar alltså inte gå på en premiär i London då han tror att fansen... jag vet inte vad. Dessutom är han less på paparazzi. Tycker synd om honom, men celebrities lever kanske inte bara livet på en pinne.

/C

bilder

15 cm.

Jag har köpt en hel del 15 cm killer heals. M E N det fulaste som finns (enligt mig) är tjejer som inte kan gå i sina killerheals. Det är det jag menar med bilden, 15 cm (som pennan på bild 1 faktiskt pekar på). Så jag ska faktiskt lära mig att gå i 15 cm klackar. Börjar med att gå i 10-11 cm kilklack i skolan. Vi får se när jag klarar det!

Johan Palm

Läste nyss i frida att det endast skiljer 1 dag mellan mig och Johan Palm. Han fyller är den 3:e mars 1992, jag fyller är den 4:e mars. Undrar hur många timmar det skiljer mellan oss..

Hehehe

jag och michelle förra sommaren.

pics.
bild 1. jag idag
bild 2. jag igår
bild 3. jag igår

jag nu: läggdax! eller FILM TIME!

outfit.- skor + jeans + sjal hm
- kavaj vero moda (gammal!)
- blus zara

LONDON!

Flygbiljett bokad! Nu är det bestämt, jag och min kompis Sara ska till London! Den 20:e november till den 24:e. Dock kommer vi inte gå på New moon premiären eftersom den är inställd (!!!). Rob har fått breakdown.


Det kommer bli så kul!

m i t t r u m ,

Hello igen!
Fick ett litet utbrott innan idag och tyvärr fick bloggen lida och bli det utsatte offret. Jag blev väldigt irriterad då mitt skolarbete för tredje gången raderades även om jag hade sparat. Jag har väldigt mycket i skolan nu så det var ganska olägligt eftersom jag nu inte har fått gjort det andr jag skulle göra.

Så i morgon och söndag blir det PLUGG med stora bokstäver. Jag har (tror jag) 2 inlämningar och 1 prov i kinetik, stökiometri och gasuträkningar. Lycka till Cajsa!

tänkte bara visa någon bild på mitt rum, för att ha gjort det liksom.
Nu ska jag äta räkor och sedan åka hem till kära Sara. Hoppas irritationen förvinner, för just nu irriteras jag utav min egen irritation. K o ns t i g   e k v a t i o n.


fuck my life

As usual. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Jag får panik på äckliga microsoft som inte kan fattar vad SPARA betyder. trycket på det unde hela mitt arbete och sedan SPARADE jag innan jag stängde ner. När jag sedan skulle öppna och skcika iväg, vet du vad... arbetet är inte sparat. 2 timmar i onödan.

NU RADERADES HAVLA MITT INLÄGG OCKSÅ! FUCK MY LFIE1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


friday
A t m

Hejsan! Kom nyss hem från Emma (min granne). Vi tog massa tönt bilder/ videos som jag ska försöka ragga upp. Det var faktiskt väldigt roliga bilder! Haha. I morgon är jag ledig, vädligt skönt. Ska försöka sticka ut och springa eftersom jag bara sprungit 1 gång denhär månaden (har haft någon konsigt i kroppen).

Om ca 1 månad åker jag till London, drygt. Jag är så förväntansfull, flygplatsen, tidningarna, får äta godis igen, alla foton, hotell, tanken att slippa skolan, I LIKE! Detta kommer bli grymt. Minus att jag kanske inte får ledig. Men det är en annan femma. Det kommer bli grymt att se Robert Pattinson, som jag aldrig trodde jag skulle få se.

... NEJ! Vad sägs som lite skönhetssömn.  Puss


min kusin är snygg


hello.

testing, one two three

S T I L

tänkta berätta lite om min stil för er, eftersom det var ca 1½ år sedan jag skrev här sist. Min stil har ändrats en hel del sedan dess.

Jag gillar:
Jag älskar rockstilar. Nitar, paljetter, kedjor m.m. Men jag bär det inte själv, eftersom modet är anpassat till size zero.

Jag bär:
Söta odd molly kläder blandat med hm fynd! Ex. idag bar jag en hunkydory tunik tillsammans med en snygg orkesterinspererad kavaj jag köpte på Vero modas rea för 50 kr för ca 4 år sedan. Den har legat slängd i "sådant jag inte använder, men som jag inte vill slänga" garderob i ca 3 år. FYND.

Jag tänkte visa lite outfits från året:
(OBS, jag orkar inte skriva varifrån alla kläder kommer, så om ni undrar, hojta till!).Outfits som jag inte hade satt på mig idag.


Klicka f�r att st�nga bilden
Lite mer "rockig" stil.

Kanske ska börja fota lite outfits ibland igen!
/C


Ur arktivet (läs: cajsafelicia.devote.se)- Skor din sko
- Klänning Nolita
- Shirts Hunky Dory
- Kofta Odd Molly
- Strumpor Odd Molly


RSS 2.0