NV2A


Min älskade klass!

I onsdags var jag tillsammans med klassen i köpenhamn för att göra en utflyktigt tillsammans med Katarina, vår historia och svenskalärare. Vi samlades på knutpunkten klockan 8.15 och tog båten 8.30. Vi kom till köpenhamn vid 10 och då gick vi tillsammans till Nyhamn. Därifrån fick vi i grupp x antal uppgifter. Först skulle vi till kungliga teatern för att kolla vilka personer som står utanför (statyer).

Sedan gick vi till en bakgränd i nyhamn och målade av den. Medans Rebecca målade av åt jag och Emma. Sedan gick jag tillsammans med min grupp (Emma, Alya, Sofie och Rebecca) genom den lilla parken och stannade vid fontänen och inom en liten kiosk där vi fick reda på en av uppgifterna (vilka portar som finns i Köpenhamn) och sedan gick vi genom det kungliga palatset där en av uppgifterna var. Där fick vi reda på i vilket av husen drottningen bor i när hon är i köpenhamn. Sedan gick vi inom kunliga kyrkan och kollade in det fina taket (med de 12 vise männen).

Efter det gick vi mot stan och åt B&J, mums! Vi gick genom ströget, jag och Emma gick inom Zara och några andra affärer. Vi kollade även på snygga ringar, HUR FINA SOM HELST! Sedan gick vi till nationalmuseet för att samlas igen. Innan läraren kom solade vi utanför (bilden ovan är från utanför nationalmuseet) Där kollade vi på en utställning, historian genom 1600-2000-talet. Coolast var att se 60,70 och 80-talet. Sedan begav vi oss hem. Var hemma vid 18-tiden.

Det var Köpenhamn i detalj för den som ville veta :]
Smycken 

Mina händer ser big mama ut. Vet inte varför de se SÅ stora ut, whatever. I allafall gjorde jag det lila armbandet med kors (min fetish just nu), handsmycke och ringen av kedja.

Alltså, sammanlagt har jag kanske material för 50 kr, billigt va? :]

Onsdag

Var i köpenhamn idag, väldigt mysigt. Jag var där tillsammans med klassen och vår svenskalärare (det var hon som arrangerade resan tillsammans med vår matte/fysiklärare Anders). Vi samlades på knutpunkten klockan 8. Mamma körde mig för vi var tvugna att växla pengar. Sedan kom vi till köpenhamn vid 10 tiden. Då gick vi runt och skulle fixa lite uppgifter. Jag och Emma gick inom Zara, jag visade mina drömskor som jag dock inte har råd med nu innan usa (nästan 2 månader kvar!!!). Även ringar i silver med stena, you know what i mean? Sedan var vi på nationalmuseet och kollade utställning om 1800-talet. Kom hem igen vid 17.

Kom hem klockan 18 och var tvugen att dra ut med Oakie. Så kom nyss hem "på riktigt". Ska fixa ett armband och sedan käka kebab. Ska även kolla igenom någon engelska till i morgon. Nationella. USCH!!! :[

Copenhagen

Cutie.

Sitter och känner mig allmänt seg efter att idag avsluttat matte c med ett underbart prov i 260 minuter, 4 timmar. Jag satt dock "bara" i 3 ½ timme sen kände jag att jag bara kommer klanta till mig om jag fortsätter eftersom man är helt "död" i hjärnan efter 3 ½ timmes matte (vilket jag gjorde redan innan). Sitter och förbereder inför nationella engelska b som jag har om 2 dagar. Hade glömt att man hade fått preparation material, vafan är det för något? Sen när skulle man börja förbereda inför ett nationellt prov? Låter helt sjukt. Iofs gillar jag det med tanke på att min engelska är sämre än min kondition= D Å L I G med STORA bokstäver.

Nu ska jag se DH :]


Zara


/fashionquad.com

Ska till köpenhamn i morgon (igen!!). Jag tänkte kanske köpa dessa, vad tycks?

Btw, 4thandbleeker, vad händer? :[


Tisdag

Happy day! Idag har jag tentat av matte c, skönt att slippa den jobbiga känslan att man inte kommer kunna presetra max och att man kan göra något åt det men inte orkar. Nu har jag gjort det i allafall. Efter skolan stack jag och fikade med vänner (Emma, Emelie, Evelina, Alya, Rebecca, Malin).

Sedan stack jag och Emma till stan. Vi kollade in hm (där Emma köpte en superfin ring, AVIS). Sedan inom gina tricot och några andra butiker. Jag köpte ett ring-ställ på lilla Bohaget, skokedja på Scorett (köpte en likadan för någon vecka sedan, denhär, ville ha två stycken), berlocker på pärlgården och två naggellack från Åhlens (mintgrönt från viva la diva och ett genomskinligt från Loréal). Visar bilder sedan!

Nu ska jag måla naglarna och kolla in bloggar. Älskar denhär dagen!

Köpenhamn

Idag var jag tillsammans med familjen (förutom peder) i köpenhamn och kollade runder. Missade massor inför nationella matte c i morgon. Men man kan inte göra mer än sitt bästa. Dessutom tycker jag det är viktigare att uppvakta sin mamma på hennes 50 års dag. Grattis världens bästa!!!

Rings

Ring 1 och 2 har jag gjort själv, nitringarna är köpa på Lindex (49 kr för 5 st, finns i 5-pack silver eller 5-pack guld,svart,silver).


Ringarna är gjorda av mig. Inga jag kommer att använda precis, men kände bara för det.


Ringar gjorda av mig. Har ni sett den gamla fjärilsringen från hm? Jag ville jättegärna ha den, så jag hittade en fjärilsberlock och wips hade jag en fjärilsring.

Lite bilder på nattens pyssel. Satt uppe vid 12-tiden och gjorde ringarna. Blev super nöjd med ring 1 och 2 (nitringen och korsringen). Har letat efter likanade ringar. Dessutom är ringen som nitringen sitter på av silver, så jag kommer inte få gröna fingrar av den, super!

I nailed it

Har kollat mycket på "kors" ringar den senaste tiden på internet och har hittat många, många snygga. Dock har jag inte vågat beställa då jag inte hade någon aning om storleken (vilket jag har fått nu, men det är en annan femma). Så jag hittade ett gammal armband med ett kors i och en gammal pilgrimsring. 10 minuter senare hade jag en "kors-ring". Riktigt snygg! Dock sticker korset upp en aning för det satt en sten på pilgrimsringen, så det är som en hållare och på hållaren sitter korset. Nu siter jag med femtioelva ringar och verkligen är nöjd över mig själv.

PS: Gjorde några andra ringar också. Bilder lägger jag upp i veckan då allt skolarbete är överstökat :]...

Juste... åkte longboard idag, nästan 1 mil. Duktig Cajsa, det tar sig må jag säga. Vågar inte åka i branta backar ännu (inte så konstigt, haha), bara backar som lutar väldigt lite. Haha. Men allt en början, aight? ♥

# 20


/Sea of shose

Speciell stil må jag säga men så grymma foton att jag blir sugen på att dra ut och fota var gång jag går in på hennes blogg (läs: 3 gånger). Hon får bilderna att se så färgglada ut, vet inte om de beror på motivet eller på kameran. Förblir ett mysterium. Jag gillar det i allafall. Dock är hennes stil inte så mycket att hänga i granen om ni frågar mig. Men bilderna är grymma och ni missar något om ni inte går in på hennes blogg (klick klick...)

#19


/Fashiongirl

Ni som gillar att inspireras från tidningsklipp, nya kollektioner från märken som helmut lang, alexander wang m.fl. bör besöka fashion girl (tjejen på sista bilden). Hon lägger ofta upp outfits, men också inspirationsbilder. Kolla in hennes blogg!

# 18/MHortnagel

En väldigt bra blogg skriven av en god vän. Hon har jättefina outfits, tipas om snygga kläder/smycken m.m. och skriver riktigt bra. Var gång man går in på hennes blogg blir man riktigt shopping sugen!

# 17/Fashionsquand

Fashionsquand är svensk och bor delvis i Stockholm. Har inte läst hennes blogg så mycket men när man väl går in på bloggen läser man alla inlägg man har missat. Hon updaterar ganska sällan dock, men inläggen som hon väl publicerar är bra! Hon är grym stil för den delen.

# 16/Jak&Jil

Fungerar ungefär som Stockholmstreetstyle, fast inte Stockholm då. Bilderna säger nästan allt, grymma bild på grymma kläder. Så fort man går in på bloggen finns det nya snygga bilder på kläder, skor, smycken m.m.

# 15/Thekillingmoonconfused

Thekillingmoon har en grym stil, dock smal som en sticka (kolla bilderna) vilket är väldigt synd. Dessutom har hon färgat ögonbrynen vita, vilket jag tycker är gräsligt. Annars har hon grym stil!

c0000lt

Ska äta räkor nu, muuuma! Har inget att skriva. Ciao

Visar istället en minimal bild på mig och mina kusin från kroatien, jag sitter på elefanten. hahaCajsafelicia

Var inne på googlad.nu och såg att cajsafelicia googlas 16 gånger i månaden, wow! hahaha. Nä men i dag har varit upp och ner. På förmiddagen funkade ingenting, allt gick bajs och jag var superirriterad. Sen gick jag till tandläkaren, hade INGA hål och han sa även att jag kan dra ihop mina mellanrum med tandställning utan att stoppa in extra tänder vilket jag trodde man skulle behöva först. Goda besked!!! Dock ska jag vänta tills alla mina visdomständer kommit upp, för mellanrummen dras ihop dels tack vare visdomständerna. Resten av jobbet får min antaligen kommande tandställning göra.

Planera på att skaffa tandställningen när jag har haft mina sabbatsår (kommer ha ca 3 år efter studenten). Sen när jag ska börja plugga igen kan ingen tandställning skada :)


:[/]

Goddag!
Idag har jag:
♥ åkt longboard
♥ varit i skolan
♥ fixat pass
INTE pluggat

Jag har nog ägnat mer tid åt att tänka att jag ska/skulle behövt plugga än att jag verkligen har pluggat, dåligt va? Det samma gäller för idag. Sitter och käkar vindruvor (läs: med danio yoghurt Felice!) som smakar kemikalier, alldeles för besprutade ... :(

/C

JAG AVGUDAR FELICE

Idag blev jag med longboard, bästa köpte sin förra veckan och jag var tvugen att köpa en nu om jag ska hinna utvecklas lika snabbt som hon. Felice har blivit riktigt bra faktiskt! Jag åkte hem på longboarden idag, det var riktigt kul, fast läskigt. Hehe. Jag kan ju inte åka ännu, så det blir ofta att man får bakvikt och brädan åker iväg. Hände nog typ 5 gånger idag, wooops. Haha. Nu ska jag iväg på jobbet, sedan ska jag hem och koll DH, felice kommer när matchen är slut så ska hon se resterande av DH? och äta danone (hur det nu stavas).

Min plan är att vi åker longbord till skolan i morgon. Så kanske man kan ta och åka lite efter skolan också om det krävs. Har iofs ganska mycket denhär veckan :(


JA!

Äntligen! Jag ska få en longboard av pappa :)
Anledningen
- transportmedel
- åka med honom
m.m.

Äntligen kommer jag och Felice kunna åka longboard tillsammans ♥

Just 4 u ♥

Felice ville att jag skulle skriva i min blogg, here you go


Älskar dig.

Fuck my life

Måste göra min val inför trean idag och jag har ingen blekaste aning om vad jag vill läsa. Vill jag läsa matte? Engelska? Svenska? Filosofi? Uf? Projektarbete? Foto? Musik? Jag tror jag dör.


You won't see me

Klickade nyss hem en jumpsuit. Vet inte riktigt när den kommer, men fin var den. Enkel och sådär. Den kostade bara 99 kr, för jag har ingen aning om hur jag ser ut i en. Så det är väll en bra början i allafall :) Hoppas den är fin på, för själv jumpsuiten var fin!

#14


/columbine

Elin Klings assistent, men ibland kan jag tycker att Clumbine kläder sig snyggare än Elin Kling själv gör. Har ganska speciella kläder, men ofast grymma. Lägger även ut många tips på modegrejer så som tidningsrepotage, online shops m.m.

Jästuppslammning blandat med spektrofotometri...

Update på skolfronten: Sitter och skriver labbraport på både kemi och biologi. Har inlämning på tisdag i kemi och på fredag i biologi. Har dessutom en fysik inlämning tills på tisdag (dock i grupp) och info & layout prov på fredag (teori prov). Har dessutom deadline i info & layout reklamprojekt en del av det tills i morgon, så måste sätta mig med den i dag eventuellt i morgon.

... för er som ville veta, liksom.

Tur att vädret är som det är idag, annars hade jag verkligen inte kunna plugga. Det är molnigt och relativt kallt för att inte frivilligt gå ut. Nu ska jag fortsätta med biologi inlämning. Wish me luck.


/stockholmstreetstyle.feber.se


:(

Antagligen har jag magkatarr, stackars min mage. Men mamma fixade något grejs man ska ta så slipper man det stickande och allt som har med magkatarr att göra.

...

.

Vaknade nyss och ska sätta mig och plugga nu. Trevlig kväll igår men varfan tog Michelle vägen? Ciao bella.

Wishes


/ Bild kommer härifrån!


/ Bild kommer härifrån!

Två saker jag vill ha just nu. Ge mig (:

Lovestoned

Ska göra vid mig, duscha o.s.v. sedan ska jag dra med familjen på 18-års fest. Grannen fyller 18, ska träffa Michelle hoppas jag, trevligt :)


snyggt snyggt - stockholmstreetstyle.feber.se

Turn the lights on

Sitter här och kollar runder på internet med evelina. Vi väntar på att emelie och felice ska komma. Emelie har tränat och felice har varit i göteborg. Vi ska dricka te och sedan snacka igenom redovisningen vi ska göra i morgon. Ni får ha en trevlig kväll.


Hittade denhär bilden på fashiontoast.com och blev helt kär. Har själv likadan klädhäst som henne och blev fruktansvärt inspirerad. Måste fixa så!

Forever young

Orkar inte lägga in fler bilder men ni som är vän med mig, Felice eller Evelina kan gå in och kolla albumet forever young om ni vill se fler bilder. Kommer lägga ut fler bilder på fredag då vi kommer vara ett gäng som kommer åka longboard. Jag måste verkligen skaffa mig en också, jag och felice har lovat varandra det :)

... och nu när felice har en, måste jag också skaffa mig en :)Skate or die


Fokus på asfalten om ni undrar varit Felice blev så suddig.Evelina hoppade...


... och jag?

Idag fick Felice en longboard, den invigdes i hamnen i det fina vädret. Det var dock lite kallt med tunn skinnjacka (fryser fortfarande). Jag kanske själv skaffa longboard, i så fall innan fredag då vi ska samlas ett gäng i hamnen och skata. Det var ashärligt väder idag. Lägger upp fler bilder sen. C U

Put on your new sunglasses

Tog med kameran idag till skolan och fyllde minneskortet med 419 bilder med bland annat mina nya solglasögon (?!?). Hittade massor med bilder på mina solglasögon... here u go!
När vi skulle labba tänkte jag vara lite coolare och använda solglasögon istället för labbglasögon (tyvärr misslyckades jag ganska mycket, ser inte så mycket coolare ut, haha).


Tedh försökte också var cool i dem...


På väg till Amadeus (kebab!!). Min kropp byggdes av kebab/består av kebab.


Jag och Marcus skulle posa i våra nya solbrillor. Dock klår Marcus nya Rayban wayfarers mina nya Åhléns brillor. Hans har mönster innuti!


Sedan ville Rebecca och Emma också posa med sina solbrillor. Emma och Marcus var stenseriösa medans jag och Rebecca knappt kunde hålla oss för skratt!

Cajsa i ett nötskal

Bad mamma ringa mobilen för jag hittade inte den. Letade rundor i huset men hittade inte den. Gå ut och hör att det vibrerar i cykelkorgen. Smart där Cajsa.

Lägger in en bild på felle och cajjan.

Brighter than sunshine

Har precis gått in, satt ute och solade och försökte plugga lite matte då jag har sista provet i matte c i morgon. Dock går det inte så bra och jag tror inte man kan plugga till ett matte prov, antingen fattar man eller inte. Vi får se hur det går, dock är detta provet ganska avgörande för mitt betyg i matte c och jag vill ha mvg så det är ganska olämpligt att sitta vid bloggen och skriva om hur öndigt det är att jag faktiskt skriver. Tänkte lägga ut lite bilder från mina senaste köp.

Idag köpte jag ett par ganska odd glasögon men snygg, tycker jag!

Kommer från Åhléns och kostade 99 kr.

Har även köpt en cool skokedja från Scorett, funderar på att köpa nr 2 också så det inte bara är en sko i ett par som har kedjan.

199 kr kostade den. Nu har jag redan en "skokedja" min skon jag visar, så det ser lite knäppt ut, men principen=snygg!  Funderar på att köpa skokedja nr 2.

Armaband från Scorett /Tiamo för 129 kr! Liknar oxxo.


Köpte även nitringar från Lindex för 49 kr. 

Sedan hade jag och min kompis Alya tjejmiddag där jag fick dethär: 
Likadana ringar som jag själv hade köpt!
 


Asgrymma marc jabocs armband från Usa.


Armband från Lindex. 


Lilla blogg.se klarar inte av kvaliten på mina systemkamrebilder, därför blir jag tvungen att förminska bilderna, ibland råknar jag förminska dem för mycket, då blir dem antingen små eller dålig kvalité. Visar mer senPuss och önska mig lycka till! 


TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART


Bild från i fredags hemma hos mig. Min kompis Michelle hade gått i skogen ca 1 km härifrån och sagt att man hörde musiken som om den vore 5 meter ifrån. Hard work m8'z.


Sitter här och pausar från mattepluggandet. Har dock bara pluggat i ca 1 timme. Jag tänkte ta och skriva det sista på svenskan innan jag ska lämna in den, måste lämna in den innan 00.00 idag. Ikväll blir det en av mina favorit rätter (läs: kyckling med jordnötsås). Måste ta vara på sista dagen. I morgon ska jag skaffa mig ett eget godisförbud för mammas suger. Så fort jag frågar om jag får ta något säger hon ja, haha!


L A S T N I G H T

Okej... Först hade jag och Alya tjejmiddag då vi böjd tjejerna i klassen inkl några undantag för att det skulle bli jämt, haha. Vi bjöd på kyckling med färskpasta, mozarella och pesto. Grekisk sallad till och brownie till efterätt. Det verkade vara ganska gott eftersom vi åt upp 3 satser brownies (72 rutor på drygt 17 pers). Vi öppnade presenter och jag fick marc jacobs nyckelring och armband av Sara, Emelie och Emma!!! Helt underbart! Sedan spelade vi sms roulett och det skickades en del galna sms. Óm allt möjligt pinsamt till alla möjliga personer. Efter det satte vi på musik och sedan droppade killarna från klassen in och vi började dansa. Vi dansade i timmar och det blev så himla H E T T, haha. Så vi var tvugna att öppna dörren, men den var i samma rum som vi dansade och dörren ledde till en altan. under hela kvällen/natten dansade vi inne/ute. Träffade roliga personer och hade super kul! Sedan vid 2 tiden började folk dra och nytt folk komma. Det var inte dansande då utan mer snack o.s.v. Det gjorde vi till kl 5 då det var dags att sova. Vaknade 9 och det är anledningen till att jag inte drar till 18 års festen jag egenteligen skulle till idag, tyvärr. Så jag ska bara kolla lite runder på internet och sedan "dejta kudden" som alla börjat säga. Nej, men sen ska jag kolla film/sova.

/C Ps. Hoppas ni som ska till Bex får en jävligt kul kväll!


Mina två nya armband och några ringar. Mina händer sett big mama ut, sorry.


ALL THE CRAZY SHIT I DID LAST NIGHT

Blandade bilder från gårdagens fest hemma hos mig. Det var först tjejmiddag för tjejerna i klassen. Jag och Alya har ju båda fyllt 18, därför hade vi middag/fest. Sedan kom lite killar från klassen, vi var dock mestadels tjejer vilket inte gjort något! Det var superkul, väldigt lyckat! Sedan vid 3-tiden blev det lite segt, men i stora drag var den en ritkgit lyckad kväll. Super!

C O O L

Foto:

Hittade denhär bilden på stockholmstreetstyle och tyckte den var riktigt snygg. Älskar själv röda naglar, rayban och skinnjacka. Starbucks är inte helt fel det heller. Felice ligger i sin säng och väntar på att jag också ska lägga mig. Den rolig sak som folk antaligen inte tror är att jag har aldrig varit hos Felice mamma i båstad där Felice bor. Vi har planerat det flera gånger men det har aldrig blivit av.

/C

Curry namnam

Hahaha! Jag och Felice
ligger och lyssnar på musik, kollar, bloggar och så hickar Felice. Hon är omöjlig, hon hickar fan hela tiden den människan. Vi har varit i stan, hittade lite saker som jag ska köpa i morgon. Sedan fixade vi massor och käkade på bomb, gott! Nu ska vi plugga kemi för att inte komma efter, duktiga va?

Puss

¨Liten mix av gamla bilder på mig och Felice. CU

TIME TO GO TO SLEEP

Nu är det dags att sova, zzzz. Har pluggat en del idag och sen har jag skypat i 2 timmar, man slutar vekrligen aldrig snacka. Nä, time to go to sleep. I morgon har jag franskaprov, känner att jag är tvungen att vara utvilad iför i morgon.

Good night....

F U C K E D U P

Sitter och försökte fattar franskan. Någon som har haft imperfekt? Antningen är det jag som verkligen har rört till det eller så är det allmänt svårt. Antar att det är jag som rört till det för innan jag gick in på det djupt fattade jag det, men nu är det helt knäppt... USCH, hatar franska. 

Aja, dessa bilderna får muntra upp mig så länge.


/http://www.bayareashuttles.net/images/MPj02276600000%5B1%5D.jpg


/http://comeaway.files.wordpress.com/2008/07/hollywoodwalkoffame.jpg


O n s d a g

Försov mig idag igen, i typ 1 ½ timme. Missade första lektionen men eftersom det tog mig 15 minuter fråns det att jag vaknade till att jag var i klassrummet så hann jag till andra lektionen och 10 minuter av den första. Dock fick jag frånvaro från den första, vilket jag förstår! Haha.

Nu ska jag plugga franska. Ha fått näsblod i natt, har haft det superofta den senaste tiden. Säkert 15 gånger detta året. Jag är inte rädd för näsblod, det är bara jobbigt. Förstör kläderna, pinsamt i allmänheten, olämpligt o.s.v. Jag vet att det kan vara en symptom på stress. Får väll ta och tagga ner lite. Puss

Haha!
Min bror kom nyss in och var allmänt sur för att jag inte svarade om telefonen funkade (vilket jag  inte visste). Då fick han lite vardagsdamp sådär på onsdagseftermiddagen. Det utvecklades till grövre damp då jag sa "vad ful du var". Oj vad han tänder till.

Tjing!

O A A A A A K I E

Min hund är cool :]


T E M A

Ska snart ha tjejmiddag med mina "gamla" vänner. Jag vill ha ett tema som gör det hela mycket roligare. En jag känner hade Gossip girl tema och jag tyckte det lät väldigt kul! Dock inte lika kul att ha samma, några förslag?


/google.se


F R A N C A I S

Hellooo. Sitter och kolla Gossip Girl, mysigt. Ska plugg francais sen.


Söta Diana och Linn i Stockholm. (osharmig bild!)

Z Z Z Z Z

Försov mig med en timme idag, jobbigt. Men så tydligen hade vi inställd engelska också så jag börjar inte fråns 12. Nu ska jag ta och sov en liten stund till. Puss

S T O C K H O L M


Skosmycke från hm, tröja från hm
Skosmycket sitter konstigt på skon då foten inte är i, sitter bättre då. Hehe


Tröja från hm the garden collection, tröja hm


Tröja från Zara, neckbag från ginatricot


Skosmycke från hm och skor från London

Lite som jag har köpt bland annat i stockholm och delar av de jagbeställde från hms hemsida. /C

HeheheVad duktig jag är. Inte för att det är glosorna som är de jobbiga och jag har haft hela dagen på mig att lära mig glosorna. Men nu kan jag i allfall dem, de sitter inne i ryggmärgen på mig nu. Nu ska jag lära mig böjningarna de använder i boken, duscha och kolla svenska hollywoodfruar. Det är väll idag även om det är röd dag? Annars blir jag ledsen :(

/C

#Sitter och lyssnar på Daniel Lemma. Han har så härlig röst, tyvärr är dock alla hans låtar ganska lika. Lyssna på honom här om ni har spotify. Annars kan ni lyssna på "If I use to love you" på youtube, vilket är min favoritlåt! Känd från Jalla jalla.

Nu är det mat, puss


BOKAT!

Biljetterna är bokade. I sommar åker jag, mamma och pappa till USA. Det är första gången jag kommer åka till en annan världsdel. Min pappa har alltid sagt att han vill att vi (jag och min bror) ska upptäcka europa först, för det är därifrån vi kommer. Vi har varit i österrike, grekland, italien, frankrike, spanien, england, kroatien, tjeckien, norge m.m. Nu är det dags att upptäcka USA.

Vi åker på midsommar till San Fransico. Tror vi bytar i Tyskland, men det är skit samma. Sedan ska vi åka till LA och New york. Vi åker direkt från New york hem, utan att mellan landa, skönt. Till skillnad från ditvägen, haha. Jag längtar verkligen till USA, wihooo! Jag kommer hem den 21:e, så är det i ungefär en månad (27 dagar!!!). Shit, detta kommer bli SÅ bra, jag längtar!

Nu ska jag fortsätta med svenskan som jag babblade på tåget. Puss
14...

... inlägg på en timme. Jag gjode en ny kategori "bloggar" där jag lägger upp bilder och bloggadress till bloggar jag läser. Jag ville inte ha en tom kategori så jag fyllde den med bloggar som jag läser just nu. Jag kommer fortsätta fylla den, men orkar inte mer just nu. Blir alldeles för mycket då. Dessutom har folk frågat var jag hittar alla bloggar, kolla in kategorin kanske ni också hittar någon blogg som faller er i smaken. Jag fylla ut med några fotobloggar jag tycker om sen också.

Visar mina kläder senare idag kanske, om jag orkar, vilket antaligen inte kommer ske. Men håll utkik!


#13/Carolines mode

Tjejen som även ligger bakom Stockholm streetstyle. Älskar hennes blogg, så fort man går in på bloggen läser man alla missade inlägg. Hon har alltid snygga outfits och man kan inget annat än att älska hennes Chanel 2.55, hennes snygga boots, pälsjackor och heels.

#12/Stockholmstreetstyle

Lägger in bilder på folk som klär sig annorlunda. Ibland är outfitsen grymma, men ibland tycker jag dem är väldigt fula. Fast generellt snygga outfits. Man får inspiration, dessutom eftersom det oftast är från just Stockholm så finns ofta möjligheten att man kan köpa plaggen här i Sverige.

#11

/FaceHunter

Facehunter fungerar precis som Stockholmstreetstyle och Jak&Jil. Går runt på stan och fotar folk. Dock åker Facehunter runt i världen, så stilarna är ganska mixade. Både postivit och negativt. Positivt för att man ser stilar från olika delar av världen, negativt för att visa stilar är verkligen knäppa! Men du missar något om du inte besökt hans blogg!

#10


/Kenza

Alla vår älskade Kenza. Jag har aldrig läst hennes blogg för att hon tips om bra kläder, har snygga outfits eller något liknanade. Har ingen aning om varför det är just hennes blogg jag läser dagligen som blivit som en drog. Jag tycker annars att hennes outfits är ganska lika och tråkiga. Hon har snygg stil, absolut, men enformig. Sen har hon ett utseende att döda för (kropp också för den delen). Läser nog hennes blogg för jag har gjort det från den dag hon började.

#9/MINI

Helsingborgaren her self (jag kommer också från Helsingborg). Hon har jättebra stil och köper ofta sina kläder i Helsingborg och därmed kan man härma lite. Brukar dock inte göra det. Läser hennes blogg för att hon har fin stil dessutom en grym garderob.

#8

/Amlul

Har följt hennes blogg från den dag jag klickade in på den för första gången. Hon har snygga kläder, snygg kropp och kan verkligen mixa. Blandad stil och en garderob to die for. Kolla in hennes McQueen klänningar, chanelväskor och alla hennes saliga blandning. Ni kommer bli fast som jag!


#7/Mogis

Shopaholic # 1. Köper kläder så det ryker om det, snygga är dem dock. Hon klär sig snygg och har en färgsprakad garderob (till skillnad från min svarta trista). Inspireras av henne till skillnad från många andra bloggar jag inte inspireras av.

#5


/LisaPLace

Jag kommer ihåg första gången jag gick in på hennes blogg (Lisa hade sin blogg på blogg.se då). Jag älskade verkligen hennes kläder från allra första början. Dock har hennes stil ändrats väldigt mycket från den söta 2hand stilen till den lite rockiagre. Båda stilarna passar henne, jag tror hon passar i allt. Söt är hon också för den delen.


#4

/4thandbleeker

Har lätt de mest inspirerade bilderna av alla. Snygga kläder som fan och har kroppen och ALLT. Det ända negativa med hennes blogg är att hon uppdaterar alldeles för sällan. Trots detta är hennes blogg en drog. Vet inte hur många gånger jag har läst hela hennes blogg (hon har sammanlagt max 30 inlägg typ).

#3

/Fairground

Läser inte bloggen utan gick bara in på den som hastigast och gillade det jag läste/såg. Hon har snygg stil och jag är svag för side cut. Det är nog anledningen till att hon ligger bland mina favoritbloggar.

#2/Olivia Eriksson

Läser inte hennes blogg, faller inte mig i smaken. Men kanske faller något av er i smaken? Hon har snygg stil, det kan man inte säga annat om. Men inte riktigt min stil. Dock tycker jag hennes blogg är värt ett besök. Check it out!

#1/Fashiontoast

The one and only Fashiontoast. Kan inte göra något annat än att älska den söta Naomi (tror hon heter det, eller vad heter hon?). Hon har fantastisk stil och det finns en anledning till att hon ligger som första bloggtipset. Vem har inte hört talas om Fashiontoast liksom. Blandad och cool stil, det är inte fota hon inte går i sina D&G wedges och sin grymma chanelväska (se bild 3). Hur cool som helst!

Missade tåget...

...nästan, hehe. Jag är väldigt irriterad på mig själv då jag nästan missade tåget till Helsingborg. Jag visste inte riktigt hur lång tid det tog för mig att gå från Zara till centralstationen i stockholm. Vi hade nyss käkat 3 rätters på Berns och skulle bara ta en sväng inom Zara. Jag funderade på att köpa ett par skor och en topp. Det blev bara toppen för jag kom på att jag hade ett par liknanade skor redan. I allafall ringde Linns mamma och sa att jag skulle missa tåget eftersom det tar lång tid från Zara till centralstationen. Vi hade 15 minuter på oss. Så vi sprang genom folkmassorna, det var jättemycket folk då det är byggarbete överallt (bygger nu spårvagnslinje). För att hinna var vi tvugna att gena genom tunnelbanen som kostar 18 kr, men hon sa att det kostade 24 kr. Så jade jag bara 23,5 kr och jag var så stressad att jag skakade. Linn hade 20 kr tack gode gud! Sen fortsatte hon att sega medans jag stod och skrek på henne. Jag var så stressad, kändes som att jag var full, hahaha... Sedan fortsatte vi att spring mot centralen och kom fram 4 minuter innan tåget skulle gå. Spår 10 ligger rakt fram, men vi var så stressade så vi sprang ner och sprang runder och letade efter tåget. Sedan tappade vi bort varandra och då handlade det bara om att leta reda på tåget, jag sket i väskan. Frågade någon om hjälp, men jag var så otrevlig jag själv för jag var irriterad. Men han sa i allafall att spår 10 låg uppåt. Sedan hörde jag Linn skrika på mig, så vi sprang upp tillsammans. In på tåget 1 minut innan det gick. Jag var tvungen att stå mellan vagnen i typ 10 minuter för att svettades som en gris, hehe. Otrevligt! Stackars han som sitter brevid mig, jag stinker säkert skit. Jag sitter i allafall på tåget, det är det som spelar roll!

Nu måste jag vila. Har aldrig varit såhär ansträngd i hela mitt liv. Jag hade inte hunnit med tåget om det inte var förr Linn, tack! <3

24 h

Har varit i Stockholm i drygt 1 dygn nu och mycket har hänt! Roligt, roligt. I går kom jag till stockholm och vi gick och åt på Fridays. Häftig resturang, väldigt gott också! Sedan var vi på stan där såg vi kenza o paow och sedan paradis hotel stefan. Vi körde el bild och jag fick träffa mammas faster Brita. Väldigt kul, längesedan jag träffade henne.

Sedan hyrde vi film och hade mysigt. Skit läskigt, när vi skulle lägga oss la jag mig i min säng och skulle sova. Tror ni inte att något börjar klösa? Jag for upp livrädd, hahaha. Det var Linns katt måns.


Idag skulle Linn städa (jobba) så vi stack först in till stan för att köpa biljetter till Shuttered island. På tunnelbanan såg vi Samuel, han Tzatsiki killen. Hehehe, jag hade ögonkontakt med honom. Jag är töntig som bor i lilla Helsingborg, de kändisar jag får se är Henrik Larsson var gång jag släpper in honom på Hif. Det är roligt att se sådana man har sett bilder/filmer på innan och se hur de ser ut i verkligheten. Sedan innan vi drog till slussen så såg vi sånna streetpreformens, riktigt coola! Kolla här!

Nu ska vi äta hos dem som Linn städar hos. När vi kom hit så låste vi upp men så visste Linn inte om att dem hade larm, så det började tjuta och allt. Securitas hit och skulle kolla så att vi inte var tjuvar och sånt. Var tvungna att visa id, säga koden och visa massor med saker. Skumt.

Efter vi har ätit ska vi dra in till stan (vid 9 tiden) och se Shuttered island tillsammans med Linns kompis Felicia. Sedan ska vi kanske fika eller dra hem :)

Har inga bilder på datorn då externa är hemma i helsingborg. Lägger upp bilder om vi tar några senare. /C


RSS 2.0