Love

Åå, två av mina favoritringar hittade peppsi idag och fy vad glad jag blev! Jag märkte inte att han tog upp de ur fickan och helt plötsligt ligger de på bordet. Har nyss kollat på stylisterna och sörjer över 112 på liv och död, är det inte på måndagar också? sad face.

Nu ska jag fixa lite stuff (hemlis, hehe) och sedan ska jag lägga mig tidigt, måste ta igen lite sömn.

Mål

Happy

christine centenera



Hello foks! Sitter med Michelle och ska se en skräckis nu. Vi hatade det innan men sedan i julas då vi kollade på bland annat serien the walking dead så har vi blivit helt inne i skräckisar. Jag har tom nästan slutat kolla på komedier. Tycker att de saknar mening, inga känslor eller något. I en skräckis är man i allafall spänd och rädd, kanske inte får ut så mycket av de. Men men.

I morgon börjar jag halv 9 och jag skulle inte klaga om jag var 08 och slapp gå upp halv nio i morgon. De har väll sportlov nu väll? Nu ska jag i allafall sätta på filmen, den heter The tomb.

I shall believe

I shall believe - Sheryl Crow

Sotade ögon


En sak som jag är väldigt svag för är sotade ögon och jag brukar själv ofta använda det. Det finns massor med olika kit att köpa - sotade ögon kit. Med olika ögonskuggor för att få den perfekta sotningen. Dock brukar de ligga på några hundralappar vilket jag anser är onödigt när man t.ex. kan köpa den ovan från Hm för 50 kr.

Dessutom tycker jag det är snyggt med sotade ögon i andra färger, speciellt brunt! Jag har själv tyvärr slängt alla gamla ögonskuggor så funtar på att antingen köpa de ovan eller en från L'oreal som jag tycker om :)

Back on track

Hello! Är hemkommen från remundberget och sådär smått deprimerad man är när man kommit hem och inser att nu är det roliga över. Har dock övningskört från Jönköping och hem! Nu ska jag se oth, gotta och packa upp. Trötter efter 4 timmar sömn i natt.

Torsdag

Sitter lite med en svenska uppgift jag har för att sedan sticka ut i backen. Näst sista dagen och jag är taggad! Det är tyvärr ganska kallt men eftersom vi har planerat after ski och andra trevligheter så måste vi ut i backen. After ski utan skidåkning går liksom inte ritkigt ihop. :)

Onsdag

Fint väder idag! Fast det är dock väldigt kallt. 35 minus när man vaknade, nu är det omkring 20 minus. Om typ en timme sticker vi ut i backen, då bör det inte vara mer än 10 minus och perfekt temperatur ♥
kusin vitamin i backen igår!

Ramundberget











Ramundberget är sjukt knarkat (se sveriges värsta bilförare så förstår ni vad jag menar), sjukt kul. Jag har utmanat mig själv många gånger och jag har skrattar som aldrig förr. Kan resumera med sprutad zingo (osmart Cajsa), "living on the edge", kullorbyttor och annat trevligt. 

Updaterar mera senare. Nu täntke jag duscha kom hem nyligen nämligen... :)

Tisdag

22 minusgrader idag. Ganska kallt. Så jag tänkte vänta att åka ut i backen tills det blir lite varmare. Skulle nämligen bli 13 grader (minus) och sol, vilket betyder att det i solen kommer att bli typ 8 minus. :)

åtta(hundra) grader

Pappsen och jag körde en heldag i backen. Ingen annan kände sig manad. Åtta grader, minusgrader för den som inte fattade det och sol. Hur härligt som helst. I morgon tar förhoppningsvis ännu fler ut i backen då kusinerna anländer idag. Ha en trevlig, söndags? kväll!


Söndag

Har varit ute och åkt skidor hela dagen med pappa. Vi har åkt en massa roliga backar, åkt lite i skolan och jag har hunnit trilla redan idag. Det var dock ganska läskigt för vi höll på och åkte i skogen där det är väldigt brant. Jag trillade med kroppen ner och skidorna upp och där var ett stup. Så jag blev panikslagen. Stup är att ta i, men backen var som brantast och det var ett stup på kanske 1 meter.

Kom hem för typ 1 timme sedan. Har duschat och gjort vid mig nu. snart blir det mat och sedan ska jag fatktiskt sitta med UF jobb.


Ramundberget


Hejsan! Sitter i bilen här mellan vemdalen och funäsdalen på väg till ramundberget. Igår hade vi väldigt nyttiga diskussioner i företaget, vilket resulterade i bra resultat! Sedan stdack vi på direkten till Linkköping för att hälsa på kusinerna. Idag stack vi upp mot ramundberget, vi har kört hela dagen. Har dock inte kunnat sitta inne på internet då pappa tänkte köra en genväg idag, vilket var en krokig, guppig och en körbana och därför blev jag väldigt illamående. Vi har käkat hur god thai som helst idag! Min favorit, mums. Kycklingspätt med jordnötsås, förvånade? 

Nu ska jag sluta upp här, för annars kommer jag bli ännu mer åksjuk. Vi är framme om typ 1 ½ timme. I morgon blir det skidåkning för fulla muggar såvida temperaturen tillåter det. 23 minuter ute just nu, varmt och mysigt ♥

Torsdag

Mässan är avklarad! I morgon bär det av för skidåkning. Ikväll ska jag kolla film med michelle, mysigt. Ha ett trevligt lov. Dock updaterar jag er senare. Adios amigos... :)

Mässa



Hello people! Vaknade upp för några minuter sedan för att det första jag skulle göra var och springa runt i garaget, i trädgården m.m. för att hitta ett avsågat cykelställ och ett hjul. Det är några saker till ska jag ta med mig till mässan där mitt företag ska ställa ut, sen är jag "fit for fight". Hehe.

Nu ska jag fixa i ordning mig, hitta ett par svarta byxor, packa ihop och sedan dra till en förläsning. Efter det blir det mässa. Men lite fix inför mässan också så som fixa broschyrer och annat smått och gott. Ute i sista sekund är något som mitt företag är toppenbra på!


Onsdag

Har precis haft Svenska C, pratar om retorik/tal. Nu tänkte jag käka lite för att sedan ha matte. Efter matten är det matteprov, vilket jag inte är helt förbered inför. Detta är nog första provet jag skriver där jag knappt har pluggat. Vi får helt enkelt se hur det går!

Efter det ska jag och älskling fira alla hjärtans dag i efterskott ♥ Sen blir det tjejkväll på skolan, mamma/dotter kväll var det, dock kommer inte mamsi. I morgon är det mässa, så tror inte jag hör av mig från om länge. Åker på fredag också. Vi får helt enkelt se. !

.

KAN            INTE          PLUGGA...
Jag vet inte vad det är men jag kan verkligen inte plugga. Orkar inte matte e, jag önska att jag visste vad jag ville bli och att det inte var civilingengör, för de hade jag kunnat skippa matte äckliga e. Men jag satsa ändå bara på vg, så det är lugna pucka :) Nu tänkte jag antingen kolla tv eller plugga matte, hum...

Depend

Hittade ett ascoolt lack hos depend idag. Jag vet inte om det tillhörde vårkollektionen eller om det är så att det bara finns där. Har aldrig sett det innan nämligen. Skitcoolt för det är metallic och skiftar mellan lila, blått och svart beroende på ljus. Det är i allafall nr 204 och finns väll på kicks, lindex, åhlens och några sådana ställen. 


Matte

Ganska lack på mig själv och på skolan... Vad får ni inte veta, hehe. Men i morgon har jag matteprov och jag bara suttit kanske 2 timmar max med matten, så känner att den har hög prioritet. Sen blir det att lägga sig tidigt, lång dag i morgon och i övermorgon. oao :)


Tumblr_le06vtwxp21qbf852o1_500_large

Solglasögon


Gina Tricot

Kanske inte riktigt i min smak, men ganska coola. Priserna är också vädligt bra, så man kan köpa några stycken! Tycker de har ganska tuffa modeller, men inga som faller mig i smaken. Har faktiskt aldrig köpt ett par solglasögon från Gina Tricot.

Bikbok

Lite udda men coola solglasögon. Om ni tror att de i mitten är samma modell så har ni fel, hehe. Nä men de är inte samma modeller. Dessutom fanns de i olika färger, men de kunde man inte se på bild. Priserna har är också billiga. 


H&M

H&M har alltid snygga glasögon, älskar Ray bans aviators lookisen, jag har faktiskt köpt de själv. Gillar att de blandar olika modeller och inte fastnar på ett spår. Dessutom brukar H&Ms herravdelning också ha snygga solglasögon, ett tips! De sista är från H&Ms herravdelning.

Ray-ban

Mitt favoritmärke är helt klart ray-ban. Hade ett par wayfarers som pajade (dock inte äkta). Sedan har jag ett par äkta pilot och det är anledningen till att jag inte köpte aviators eftersom de är snarlika. Men rayban har så många olika modeller och det är nog anledningen till att jag gillar de. Klassiska också!

Inför Kroatien har jag inga planer på att dumpa dyra solglasögon på havsbotten. Så jag kommer nog antingen använda mig av cenilsnören :)

Bästa företag

Mitt älskade UF företag är vidare till delfinal i "Bästa företag" tillsammans med några andra UF företag i Skåne. Blev riktigt glad över att vi kom vidare då våra tävlingsbidrag hade dålig framförhållning och skrevs därför som hastigast. Men nu är vi vidare och nu gäller det att kötta företagspresentationen.

Alla ♥ dag

Har ni blivit uppvaktade på alla ♥ dag? Det har jag blivit! Själv har jag uppvaktat mamsi genom att köpa en poncho/sjal/filt som hon älskade i kamelfärg. Hon blev superglad! Jag själv blev uppvaktade med fin choklad, kan man ge om något anant? Mumsigt.

Studenklänning


HM 400 KR

Tips på en studentklänning som jag själv egentligen skulle köpa men det satt jättekonstigt på (uppe vid brösten). Så ett tips är att inte köpa hem den från internet utan prova den i butik. För jag tror den kan sitta konstigt på många nämligen. Men annars är modellen och färgen jättesnygg och passa bra som studenklänning. 400 för en studentklänningen är ju heller inte värsta krisen. :)

Frans- och ögonbrynsfärgning

Sitter och har nyss färgat mina bryn, nu sitter jag och färgar mina fransar. Jag är dock lite orolig för jag vet inte om jag tål crémen och dessutom råkade jag peta in lite i ögat (väteperoxid) och sedan har jag inte skyddet som man egentligen skulle ha på. Har redan färgat ögonbrynen för tänkte att jag lika gärna kunde göra det. Dock är färgen svart så hade bara i den jättesnabbt :)

Nu ska jag fixa fransarna. Skriver hur det blev sen! Glad alla hjärtans dag förresten!

Update

Samhällen är DONE. Deadline 23.59. Det kallar jag planering.


Undrar ni hur jag har haft tid att blogga? Det undrar jag också, hehe. Tror det kallas prioritering, men hur jag använder den ska vi nog inte prata om...

Tips

Modekungen har kommit med massor med coola, varierande och annorlunda väskor för den som letar efter en sådan. Tycker själv att utbudet att coola, annorlunda och utstickande saker i Sverige är extremt dåligt tyvärr. Sedan att ingen svensk vågar klä upp sig är en annan femma. Jag bör egentligen inte säga något eftersom jag är en i mängden. Men om jag hade haft en snygg, utstickande partyblåsa hade jag inte tveka att ta på mig den faktiskt...

Du är den bästa jag vet ♥
Ps. saknar New port

Sunside

Hehe... som man skulle sagt på engelska. Haha. Jag och pepsi päronsylt har suttit och gjort fruktsallad med massor med gottis i, kiwi, banan, blodapelsin m.m. Mumsigt värre tillsammans med danone. Nu ska familjen min sätta oss till gamla solsidan avsnitt och ladda upp till dagens avsnitt av solsidan... sunside. hahaha. torr, i know. 

ps. jag skrattade faktiskt på riktigt åt sunside, haha.

divided

Godmorgon!
Hatar söndagar, de är alltid ångestframkallande. Skolan och allt annat jobbigt kommer i åtanke. I dag ska jag i allafall sätta mig med matte som jag har prov i på onsdag. Känns dock helt ok, för jag har föllt med på lektionerna. Sedan är det ju lov! Men innan dess, inlämning, prov och mässa. 

En fråga... har någon något tips på iphone/ipod högtalare?

snygg ring på divided, 50 kr, dock gick min sönder :(

Reduce?

Alltså ibland förstår jag mig inte på folk. Satt inne på tradera och kollade runt och hittar massor med sminpaket. Det värsta av allt var att det var använt smink, vem vill ha det liksom? Billigt var det heller inte. Sedan hittade jag någon som hade köpt smink på rean (var 50 % lappar på allt), typ 10 foundations i samma färg, läppstift m.m. Kan fatta chanel, opi och sådana dyra naggellack att köpa på tradera billigare som inte är äckligt att använda, men mascara, ögonskuggor, foundations och sånt hade jag aldrig kunnat tänka mig att köpa 2hand. 

Gå in på tradera och sök på "smink"...

Depend 11


Om man vill ha olika kulörer av lack är depend ett bra budgetalternativ. Gillar alltid deras kollektionen, blir alltid lika sugen på att köpa nagellacken. Bilden hittade jag här. Jag är själv sugen på metallicfärger som på bilden och de lack jag funtar på att köpa från depends vårkollektion är nr 224, 223 och 135. 

Inne på depends hemsida kan ni också se bilder på lacken. De ser ganska olika ut, vet dock inte vilken bild man ska lita på. Här hittar ni i allafall bilden!

Paint the silence

Som jag skrev här om dagen fick jag tillbaka mitt svenska b betyg i onsdag. På nationella skriftliga delen fick jag 9 av 10 (mvg) men jag börjar tveka på om jag är värd det? Idag när jag satt och skulle redigera texten i en uppgift jag håller på med skrev jag "bakdel" istället för "nackdel". Tyckte det var hilarious i allafall. :)


mumsiga kläder... på tal om bakdel liksom

Light up

Light up - Snow Patrol

Lördag

Haha, skulle skriva lördag, men det det blev lösdag. Trevligt värre. Sitter och skriver en källskritisk analys, som det så fint heter. Inte lika fint som det låter... tyvärr. Tänkte sitta ett tag med resterande del av uppgiften, analysuppgift av massmedia, samt pussla ihop alla de delar jag har för att få ett fint arbete.

Har faktiskt inga planer inför ikväll, vilket är otroligt skönt. Längesedan jag inte gjorde ett piss en helg. Tror heller inte att jag orkar hitta på något ikväll, men vi får se vart vindarna tar oss, hehe. Nä, jag flummar som ni säker märker så det är bäst att vi stänger boken. Adjöss.

127 timmar



Var igår på bio och säg 127 timmar tillsammans med Sara. Filmen i sig kan tänka sig vara lite långtråkig, men om man tänker sig in i den, situationen, hur kroppen reagerar och hur stor viljan/kraften för att överleva är så är filmen en av de bästa man kan se.

Musiken i filmen var grym och James Franco som spelade Aron Ralston är grym. Upplägget allt var grymt. Se den! En sak till, lyssna på den här: Band of horses - the funeral.

Your party invitation



Den blåa klänningen på bild, enaxlad, är hur fin som helst. Föll för den direkt på bild. När jag var på hm idag hittade jag den och hur ful är den inte i verkligheten? Den ser ut att vara "loose fit" men det kan man glömma. Dessutom hänger inte den armlösa delen så långt ner. Tycker inte alls den passade i allafall mig. Cool färg och modell annars! Passformen verkar vara mindre bra dock. 

Finns här i helsingborg, 399 kostar den :)

127





Hade lång tid på mig i morse, så resultarade i utflippade bilder... jag visar inte den värsta ,haha. Nu tänkte jag se om mamma så gullig sparade en semla till mig eller inte. Sedan blir lite lite samhällskunskap för min del. Efter det beger jag mig ner till staun för att träffa sara, vi ska se 127 timmar, den verkar bra!

Fredag

Sjukt vad fort den här veckan gick. I helgen har jag nog inget planerat förutom att röja undan en hel del skolarbete - bl.a. matte e prov nästa v, sam inlämning och fy uppgifter att göra. Trevlans . niet. Ikväll ska jag övertala peppsi att gå på bio med mig, 127 timmar, vilket jag tror jag kommer att misslyckas med, big time. Men i allafall värt ett försök! 

Nu tänkte jag göra i ordning mig för att sedan sticka till skolan :)

Liebeskind

LIEBESKIND BERLIN - 349 KR

Har länge suktat efter det perfekta iphone fodralet till mobilen. Kolla runt hur mycket som helst. På internetsidor hittar man oftast siliconskydd och andra otrevligheter som jag faktiskt har tröttnat på nu. Se cyklade jag förbi affären Vie 11, som jag gör var dag, och ser iphone fodral i olika slags skinn/färg ligga i skytfönstret. Stack dit idag och föll för den ovan. De ligger mellan 300 - 600 kanske, vet inte riktigt. Mitt kostade 350, trodde 400, så det var bra :)

Funderar på att köpa en plånbok från liebeskind också, för att ha en riktigt fin och bra plånbok. Den jag har kommer från gina tricot och är alldeles för stor. nu blir det the tourist, är den bra?

Céline

Jag älskar väskorna från märket céline. Jag kommer nog vela ha en när jag blir lite äldre och faktiskt jobbar ihop och förtjänar de saker jag köper. De har snygga, klassiska modeller och föll mig i smaken. Gillar de härliga vårfärgerna på vissa av de nya modellerna också. Snyggt!

Min favorit är modellen "poppy" tror jag den heter?
Hade velat ha den i beige

Onsdag

Hello!
Gick i skolan som vanligt, har ganska mycket going on just nu. Skrev klart mässplanen (UF) idag som håller på att designas nu. Sedan håller jag på med samhällen nu som jag har fått skjuta undan under veckan på grund av UF. Sedan har vi matteprov nästa vecka som jag inte är helt med i svängen, haha. 

Fick i allafall ut ett prov i Svenska som jag fick mvg på och nationella i svenska som jag även där fick mvg. Fick även mitt slutbetyg i svenska och mvg där med. Smack! Nu är det bara att maila en hemlis, där jag faktiskt failade lite. Haha. Men vi får se om det löser sig. 

Just nu sitter jag hemma hos Michelle :) Hon pluggar och jag... bloggar.

Tisdag

Hej igen friendos.
Känns som bloggen börjar bli boooring. Men i allafall, har suttit ner och betat av en del av mina kära vänner till skolarbeten. Har ju mitt mål att få alla mvg i år. I morgon får jag tillbaka Sv B betyget, så är lite smått nervös. Jag tror och hoppas på mvg om man kollar till mina prestationer. Jag vet inte om det är rykten eller om det är sant, men tydligen ska det inte "hjälpa". De två sista proven skulle tydligen avgöra allting. Fun 4 me. = det gick inte bra på de proven.

Nu tänkte jag kolla någon gosig film. (Skrev godis istället för gosig från början, är det något sug som håller på att överta mig? hehe). Sedan börjar jag 8 sharp, back in business. 


Bild från Berlin med mina partners! Jag var svartklädd med ett stort halsband (nitar) och röda läppar :)

UF

Hade uf idag som vanligt på tisdagar. Käkade hur många bullar som helst i morse (vi är sponsrade av ett bageri som ger oss bullar var tisdagsmorgon då vi har våra möten). Det är extremt skönt att vakna upp på tisdagsmorgornarna och veta att bullar väntar på skolan. 

Förövrigt är jag superhundrig. Gillar inte friterad fisk som vi hade i skolan idag så funderar faktiskt på att ta en tidigt midddag. Om ni vill veta. Köpte en ny mascara idag, vad är det här med smink och mig nu för tiden? Den kommer från Lumene, "Excellemght mascara". Den ger alltså extra låna fransar och det blev ett bra resultat! Fransarna separerades även :)



H&M Conscious collection



H&M Conscious collection

Kollade in hela hm's conscious collection och föll för i princip vartenda plagg. Jag kommer lätt att sitta uppe på natten/gå upp tidigt för att klicka hem de plagg jag vill ha. Det bästa av allt är att jag inte behöver ha dåligt samvete, alla plagg är gjorde av miljövänliga material och det är det hela kollektionen går ut på. Priserna är också bra, linnet ovan kommer att kosta 149 kr medan shortsen kommer att kosta 249 kr. Linnet kommer jag döda för, shortsen får jag se, passar inte riktigt min figur. Men hur söta?

Här finns en länk för er som vill se hela kollektionen. Jag börjar redan nu göra upp en budget för conscious släppet i början av april, illa.

Vart tog mitt minne vägen

Jag har börjat bli extremt glömsk så att det inte är sant. Jag vet inte vad det är min min lärare sa att det kan bero på att jag inte tränar och äter som jag gör. Därför bestämde jag mig för att från och med nu ska jag börja träna och äta hälsosammare för att klara av skolan på ett bättre sätt. 

  • Glömt min plånbok när jag skulle ut och äta
  • Glömde min väska på en resturang i Genéve
  • Glömde mina nycklar på café
  • Sedan en sjuk sak, som jag inte kommer berätta. Men jag dog när jag glömde det...

Make it up

Kunde inte låta bli att fira mitt mvg i matte d som blev spikat idag. Därför blev det en runda inom och stan och självklart köpte jag smink och inget annat. 


Likadan ögonskugga som den jag visade igår men mörk. 


Viva la Diva, kommer inte ihåg vad det hette. Queen något. Det är dock väldigt fint på, markerar läpparna, men lite som nude färgat (bilden ger ingen rättvis färg). 

Köpte lite andra saker också, men orkar inte visa allt. Bland annat då myrrholjan och mascara. 


Myrrh oil

Jag har alltid haft tunna naglar som man kan klyva (dela). Det brukar jag göra så att de blir så pass tunna att de böjd hela tiden vilket gör att nagellack hela tiden trillar av. Därför tänkte jag prova myrraolja. Fungerar tydligen väldigt bra och bygger upp naglarna. Berättar om det funkar sedan :)

70's



Vill ha tips på bra gammal musik. Jag tycker det är den musiken som har kvalité. Jag älskar att lyssna på gamla låtar. Min morbror blev väldigt förvånad när vi hade en "musi quiz" igår på släktmiddagen och jag kunde 70-tals låtarna. 

Men som sagt, vill ha tipz. Mitt tips till er är sweet disposition. Helt klart bäst bland de 70-tals låtar jag känner till.

Sweet disposition


Klicka på hjärtat!
En av de bästa låtarna någonsin. Älskar hans ljusa röst. Dock gillar jag inte så många av deras låtar. Tänkte faktiskt sätta mig och göra en liten bra spellista på spotify som jag laddat ner igen. Lite gamla härliga hederliga låtar. Mums.

The Temper Trap

From Paris to Berlin and every disco I get in

Bilden nedan är från Berlin i förrgår. Vi firade Emelie som fyllde 18 år. Det gjorde vi med att först käka en riktigt god och mäktig lunch på KaDeWe, ett jättefint varuhus i Berlin. Stor buffé som superfräsch mat. Sedan gick vi en snabb runda på stan, jag fick med mig hem en del smink (se inlägget nedan). Sedan gjorde vi vid oss för att sticka till Hard rock café och käka en riktigt god middag. Vi fick välja musik under hela kvällen på grund av ett missförstånd. Riktigt häftigt att välja musik på den resturangen. Jag valde bland annat Naive, fix you och många andra. 

Sedan fyllde som sagt Emelie år så personalen kom inspringandes med efterrätt, ljus och allt innan middagen. Alla på resutangen fick sjunga för henne dagen till ära. Det var häftigt. Sedan kom ett gäng goa grabbar och bjöd henne på champange. Sedan skulle vi egentligen ut till ett uteställe som heter Felix men tunnelbanan och galna gubbar gjorde att planen ändrades och att vi anlände på hotellet redan vid halv ett. Men en riktigt kul kväll tack vare allt på hard rock café!


Födelsedagsgrisen hon själv.

Shoppingen


Nagellack: Hm "wawawoom", Maybelline New York nr 669, essence "You're the one" nr 30, Essence "Thelma" nr 01.


Sminktillbehör: Ögonfransböjare och fixspegel från hm. 


Ögonskuggor: Essence "Irresistible" nr 14, Flormar, tyvärr har jag möjligtvis råkat dra av någon form av identitet av ögonskuggorna då det inte står något nummer eller namn på de. Kommer i alla fall från smink varuhuset "Douglas" i Berlin. 


Övrigt: Ögonskugga Hm "Brown dust", läppstift flormar nr 510. 


Sminkväska från Hm "So gentle so nice so beautiful so lovely" står det på den.

Det var väll ungefär det jag köpte i sminkväg på resan. Utöver det köpte jag ett par ballerina på hm så att jag slapp gå ut i mina uggs och även lite smycken (varav en ring som gick sönder innan jag satte på den fingret som åker tillbaka idag, lyckligtvis köpte jag den på hm nämligen) men även lite annat. Visar det som är värt att visa senare idag/ i morgon.

Make up

Hej igen. Orkade/hann/pallade/ville inte updatera mer än vad jag gjorde igår så det blev de lilla inlägg det blev. Har faktiskt inte köpt ett ända plagg, mot min förmodan. Men något annat jag köpte, som förvånade mig, är smink. Massvis av nya nagellack, ögonskuggor, köpte även ny nessessär, sminktillbehör m.m. Visar bilder lite senare för nu tänkte jag tvinga med mig mammsi till väla för att lämna in min iphone som strejkar tråkigt nog. Först får jag ta och hitta kvitto eftersom de registrerade min ihpone fel, så de kan inte leta upp den i databasen jobbigt nog. Efter det blir det plugg, inlämning i samhälle på torsdag. Inte nog med att jag inte har börjat, det är 74 artiklar att läsa, jämföra, analysera och bajsa på. 

a tout a l'heur ♥

Back from Cern

Hallo. Nu är jag hemma från min lilla veckas tripp på Cern i Geneve och en dag + natt i Berlin tillsammans med klassen. Det har varit väldigt kul, omtumlande då mycket hänt och bara allmänt bra. Jag bodde tillsammans med några tjejer i klassen, så vi höll ihop vilket gjorde resan ännu bättre. Orkar inte skriva mer nu, kom nyss hem. Men vi hörs och ses. au revoir

Bild från Geneve

RSS 2.0