Under construction

Ob-uq608_0920ro_h_20120919222205_large
 
Okej nu ska jag faktiskt fixa desginen på riktigt (tror jag). Kommer nog experimentera en del, så ser det ut som stryk så får ni helt enkelt blunda för det. Det är alltså bara jag som trixar och har mig. Stay cool eller något...

Radioactive

Imagine dragons . radioactive ♥
 
9.4_imagine_new1_large

HejsiJag har suttit och rensat min externa hårddisk som innehåller 5000 skolarbeten. Självklart vill jag ju spara inlämningarna, jag är en sån person som inte kan slänga riktigt allt utan tänker "men det kanske någon annan någon gång har användning för" eller "det kanske jag har användning för när jag ska plugga vidare"... Så jag får väll i allafall spara arbetena, men jag har gått igenom alla hundratals kopior, för ett arbete ligger ju inte bara i en mapp, utan säkert 3-4. Jag blir galen på mig själv, varför har jag sån kaos i min hårddisk?
 
=)//(!¤&/#()=)/TRE#¤%&/()(/&%¤#¤%&/()(/&%¤#"¤%&/()(/&%¤%&/ (behövde bara avreagera mig lite...)

Design

Sjukt trött på min design så ska nog försöka fixa den här i dagarna. Vill ha en stilren, klassisk design. Med snygga typsnitt, vissa kursiva o.s.v. Vi får se om det går att fixa nu eftersom jag inte har någon egen dator och kan inte ladda ner saker på denhär.
 


!%)/(%()/#(!==")!(¤%&#


Så jag!

Tumblr_mbyvqygmen1rrqglzo1_500_large

Sjukt roligt, så jävla jag! går in här, sjukt roliga animationer!

fritt fall

jag vill med hoppa från ozonskiktet som felix... peppe o jag kollade streamandet igår, amazing. natts peeps

One day

Håller på att fixa i lghen nu sedan ska jag iväg & träna är tanken om jag hinner! Ikväll måste man ju nästan se x-factor, aight? Hehe


Fucking awsome

Fjärde och näst sista passet för veckan. Jag är fucking awsome helt ärligt. Älskar när man märker skillnad. Snart får jag börja träna lite magmuskler och inte bara kåååndis...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan träffa en kompis här i Gbg på en kaffe! (Är i lägenheten för att fixa inför uthyrningen). Ps. Sats här på valhalla var AWSOME, simbassäng, bastu och allt. Så trevligt! Nej, nu måste jag skynda mig, woopwoop!


Fouroneone

Okej... Tänkte bara berätta att jag numera flyttat tillbaka till hbg & hoppat av utbildningen. Behöver ju kanske inte berätta varför men nu vet ni!


Tisdag

Åh idag är en sån jobbig dag då man inte är på topp... Ledsen och lack över allt. Jaja, har nyss avklarat tredje träningspasset för denna veckan, awsome! Men det märks nu, vilket är bra! Kom nyss på att jag ska till Göteborg imorgon, måste packa! Skriver mer sen!


natthumor

http://www.youtube.com/watch?v=udrim2K7qA4
 
hypen när någon säger köttbulle. jag vill också få sån hype. känner igen mig lite, hade nog hypat lika mkt om darin sa det för 6 år sedan...

hallo hallo hallo hallo

alltså har aldrig varit såhär seg i hela mitt liv... typ. haha. gick upp tolv, käkade, tränade, hämtade mamma,  åt och ny ligger jag i sängen. orkar faktiskt inte skriva mer, så slut i armarna. hejdå. 

Canvas platform

Äntligen beställt dem! Så fina, nu mina!


Unicorns i love them

Haha sitter i Gbg med mammsi o kolla xfactor med unicorns i love them på huvudet. Haha. Tränade femte passet för denna veckan idag, sjukt nyfiken på resultatet, ska kolla när jag kommer hem.


woop woop

effektiv dag idag, gillar sånt! avverkade fjärde träningspasset för denhär veckan idag, woop woop. imorgon kanske jag ska testa att löpa igen, en vecka sedan, man märker för var träningspass hur mycket konditionen förbättras så hade varit kul att se om det är någon skillnad på löpningen också. ♥

just do it

 
 
 
 
Riktigt nöjd över min "komma-igång-med-träning" start.
 
denhär veckan ser ut såhär:
mån crosstraining
träning i skogen
 
tis crosstraining
 
ons joggning i skogen
 
tors ledig
 
fre - lör gym

*INGET SKRYT ALLS* får faktiskt skryta lite. sjukt bra för att vara jag.
 
 
 
 

Twice

Har nu avverkat andra träningen för idag. Eller träning och träning. Jag & Peppe stack ut i skogen och dödade trapporna. Joggade ner och sprang upp.

 


RSS 2.0