Inget mer idag !

Detta inlägg handlar om: My happyness!

Jag troddedet var onsdg nyss, jag bara näääääää ine2 dagar till helg, men sen slog det mej att det är helg i morgon! JAAA! Fest hela veckan. Plus börjar jag mår mycket bättre! Kommer antaligen inte skriva så mycket i helgen. Ni vet, allt går i 1 då! Men ha en riktigt skönt helg så kanske vi hörs i morgon om annars någon annan dag!

Obs, om det är något ni undrar över kan ni maila mig: [email protected]

Ha en trevlig kväll & helg.!

BTW, ikväll kommer älskling och ska sova över, vi ska planera gbg (göteborg)

Juno

Detta inlägg handlar om:
Filmen Juno


Eftersom alla snakar om filmen Juno nu får jag väll också falla för grupptrycket.
Gener: Komedi
CCC av CCCCC

 Vissa säger att den är bra och vissa säger att den är dålig. Själv säger jag att den är ok. Inte mer än ok. Okej, ganska bra första gången man kollar på den. Den är söt och när jag snackar om den säger jag att den är bra utan att tänka efter. Det handlar om Juno som blir gravid (antar att ni fattar det om ni kollar på bilden ovan). Hon bestämmer sig för att skänka barnet till en familj eftersom hon varken vill göra abort eller själv ta hand om barnet. Det är ungefär det filmen går ut på.
Det är ingen Pearl Harbor eller Titanic över den. Man kan bara se på filmen 1 gång. Sen är det punkt.

Men dem som gillar komedier, tonårskomedier och söta filmer är det verkligen en film jag rekomenderar!
Tillbaka till geografin nu :) Ha en bra dag!

USA

Detta inlägg handlar om: Usa + dagen

image933

Att flytta från kalla obebboda sverige till antaligen lite varmare tätbefolkade usa, till östkusten (washington, baltimore, boston, new york). Man drömmer sig alltid in i filmerna därifrån, ett ställe jag absolut ska besöka innan jag dör, det är ett måste. Ett jätte måste! Helst av allt vill jag åka dit på "nanny" och lära mig amerikanska! Men vi får se hur det blir med det.

Har fortsatt pluggandet i långsam takt. Har blivit klar med det mesta, ska bara söka upp lite om vegitationen i öst, väst & i mitten. :P
Har ni sett systrarna olsen filmerna? många av dem är inspelade i new youk, tänk dig den atmosfären (hur det nu stavas :P:P). Jag villllllllllllllllllll dit nuuuuuuuuuuuu!!!!

Någon som hänger med? :)
Bort från allt kallt och till allt underbart? Vi kan ta en sväng inom Hawaii också om det skulle passa och sedan åka inom Kina & handla kopior på vägen hem. Låter som en underbar semester!

I allafall måste jag nog fortsätta med mitt pluggande, har mest kollat på tv & lagat mat. Har inte blivit så mycket nytta idag. Usch, hatar när man bara gör onödiga grejs, då får man bara dåligt samvete sen. Och om jag ska slippa det ikväll måste jag gåååå nuuuuuuu! Så bye på er!

Pussar...

Dagens outfit!

Blev lite tidigare än förväntat. Men när man är förkyld pallar man inte mer än 1 timmes plugg. Ska plugga kanske 30 min till innan jag käkar lunch! Idag blir det grönpepparkyckling, muuuuuums!

Dagens outift var enkel men superskön. Det är så det ska vara när man ligger hemma och "degar".

Jag har på mig:
♥ Grå klänning från Lindex m.detalj. (julklapp 07)
Svarta leggins m. dagkedja från Gina Tricot
♥ Ring (konfrimation)
♥ Halsband m.kort + droppe (konfirmation)
♥ 2 ringar i matt silver från Pilgrim m. strass i mitten (julklapp 06).

Det är väll inte mycket mer med det. Jag vet inte om jag ska fortsätta med modeblogg eller med fotoblogg. Är ju inte speciellt jätteinsatt i något av det. men det är rooooligt att både shoppa och fota. Vi får se vad jag väljer. Går ju också att ha en mix av foto & mode ;) Hahahaha.

Folk har frågat om min kamera, vad det är får slags kamera! Ni ser den på bilden till höger. Det är ingen systemkamera, utan en vanlig digital. Den har 10 megapixels (använder bara 2 på bilderna, tar annars så stor plats). Märket är: Pentax, Optio A20. Men jag måste verkligen säga att de är en bra kamera i det flesta fall. Just bildena ovanför blev ju inte de bästa jag tagit, men det finns bra. Bl.a:

Jag har inte lärt mig alla inställningar och funktioner ännu. Hahaha, trots att den är 1år gammal (fick den dagar innan jul 06).
BTW, om du vill kolla in bilderna jag har tagit med kameran, klicka HÄR då!
Fick ingen bra bild på ansiktet, men dagens fisyr liknar gårdagens som såg ut såhär:

Ha en bra dag kramar Cajsa

Godmorgon!

Detta inlägg handlar om: Moi



Godmorgon!
H
oppas ni alla har sovit riktigt gott och vaknat utvilade. Det har i allafall jag (vaknat utvilad). Jag valde att stanna hemma en dag till eftersom jag inte mådde super. Jag har missat 3 dagar i skolan nu, inte jättemkt men snart är det en helt skolvecka. Jag ska gå till skolan i morgon oavsett hur jag känner mig då. Måste skriva provet jag har i morgon i geografi om usa. Kul tycker jag! Jag har alltid velat åka till usa, känslan verkar så härlig. Jag vill till bl.a. New York, Washington d.c, Hollywood (vem vill inte det) och självklart L.A. då och San Fransico! Min pappas ex bor i San Fransico och när hon var här och hälsade på med sina barn i somras sa hon att vi fick komma dit och hälsa på och bo där när vi ville! Vilken tur! Men vi får se :)

Idag ska jag i allafall fortsätta med geografin, ska bara vila lite. Var ute med hunden och blev jättetrött efter det :( Antagligen förkylningen. Dagens outfit är enkel, men lägger ändå  in bild på det (kommer senare idag). Btw, kom på att jag har samma klänning som på bilden ovan :P

Ha en bra dag! Hör vid 12-13 tiden när jag inte komme palla plugga mer (a)

Tävling.

Detta inlägg handlar om: Tävling!

Ibland kan man inte låta bli!
image271
Dessa skorna ska bli MINA! Jag vill ha dem!
I allafall om ni känner samma sak som mig titta in i
mariavuittons blogg! För att komma dir. till tävlingen klickar du HÄR!

Lycka till!

Julshopping

Detta inlägg handlar om: Shopping!

Jaa! nu kommer bilderna på delar av min julshopping:

Detta är dock inte julshopping, köpte dessa i fredags. 2 sjalar från H&M.  59 kr/st

kort klänning m. mönster & detaljer från Lynn Adel (rea, då 1000kr nu, 500kr)

Utsvängd t-shirt m. tryck från Gina Tricot (då. 129kr nu. 65kr typ..)

Nudie jeansen är nya :) Long john eller vad den nu heter. 1000kr

Tights från Gina Tricot m. dragkedja.
Jättehäftiga tycker jag, när jag såg dom föll jag för dem på direkten. Ser ut som jeans. Plus behövde jag ett par svarta leggins & ville ha ett par jeans med dagkedja, så 2 flygor i 1 smäll! 129 kr

Knästrumpor:
1. Grå knästrumpor m. prickar + rosett från HM 49kr
2. Stickade gråa knästrumpor från HM 80 kr/2 st
3. Grå knästrumpor från LINDEX (obs. barnavdelningen, billigare :p) 49 kr
4. Likadana som nr1 fast bruna också från HM 49 kr
5. Vita benvärmare (under stövlarna så det ser ut som knästrumpor) från HM 39 kr

Over size t-shirt från Gina Tricot (rean) då. 130 kr nu 65 kr

Fler köp/fynd kommer in i morgon! Då visar jag bl.a. köpte smycken ;)

Vårjacka!

Detta inlägg handlar om: Jackor!

Alla känner väll till den nya "mc-jackan" från H&M?
(bilden till höger). Jag var väldigt sugen på att köpa den, men den var för kort innan (för kallt) och nu känns det kom att alla har den.
Just nu går jag med denhär istället:

Som jag köpte här i veckan på hm för endast 299 kr! Men det känns som alla kommer gå runt med den också snart. Folk på skolan börjar redan gå me den. Jag tycker i allafall om den!
Lägger in bilder på jackan senare ngn dag :)

MÅSTE BARA FÅ VISA:

Hur fräcka är inte dessa?! Finns är färgerna: grön, röd, grå och svart på hm divided! älskar deras kollektioner, riktigt häftiga. Men frågan är hur folk hade reagerat om de såg mig på stan så här. Men ett par röda är inte helt fel :)

nu ska jag ta & plugga. Ha en bra dag!

Design!

Detta inlägg handlar om: Min design!

Har gjort en ny design nu på bloggen. Headern är ändrar även bakrunden & textsnittet m.m. Bara en fråga: får man ha ex: odd molly kläder på bilder på headern? För annars har jag några andra bilder jag själv tagit som jag kan ha där istället! Men dem är så fiiiina :)

Vad tycks? :)

I allafall är jag fortfranade sjuk, men jag måste få tummarna loss & börjar plugga på geografin snart :/ Ska även byta visningsbild så fort jag får in någon "snygg" bild ;p Ha en bra dag!

Ny header!



Vad tycks? :)

Sjuk

Detta inlägg handlar om: Att jag är sjuk?

Hahaha! Vakna uipp idag kl 9 genomförkyld. Hade redan snackat med mamma igår om att jag var tillräckligt sjukt för att gå upp och känna hur jag mådde idag. Så jag fik sovmorgon :)

Har kollat på ngn dansk tecknad serie i morse som handlar om några killar som gick i 6:an som gick och svor hela tiden, typ: "Alltså din mother fucker, fuck you faaan!" Helt sjukt och detta ska föreställa en serie? Dåååålig var den i allafall :)

brb

Bilder :)

Detta inlägg handlar om: Bilder!
Ursäkta kvaliten, jag har ingen bilxt på, det är därför dem blev så suddiga!

image926


Fler bilder kommer ngn annan dag! Programmet jag skulle använda funkar inte. Ha en bra kväll! Ses kanske i morgon!
Mycket i skolan denhär veckan så vi får se hur mkt tid jag får över till bloggen :)

Hejsan svejsan!

Detta inlägg handlar om: Helgen / bilder

Ett tag sedan nu. tänkte lägga upp lite bilder sen i veckan...
image919
image925
image921


Håller just nu på att redigera det bilder jag tog innan idag :) Men jag pallar inte vänta med detta inlägg så lägger ut dessa så länge så kommer antagligen några andra upp inom kort :)

Hösten 07 i bild

Detta inlägg handlar om:
Bilder!

Tänkte lägga in lite bilder som jag hittade när jag kollade igenom bdb (eftersom datorn "cpar" sig när man laddar upp bilder.

Den är jag på bilden, min kompis tog den. Jag gillar perspektivet.

Denhär bilden tog jag på en tjejkväll för några månader sedan. Vanliga daim jag gjorde om i ett program jag har i min kamera.

Foto: taget av mig. Även jag på bilden. Tycker den är häftig att lägga upp eftersom bakruden & tröjan är vit så kommer min hudfärg & bryter av.

Tagen i farten.

Hur många gånger har ni sett mattehbilderna nu? Många i allafall :P Blir nog inte den sista heller^^

Skolan.

Ja, nya sjalen på bilden. Jag gillar att man inte ser hela mig utan även bakrunden & enbart halva mig.

"allt var så jävla ruttet"

Money, money, money...

Sen kom ju ögontemat! :)

Och jag blev  på fotohumör! :)


Satte sina spår ;)


Tog en massa vatten, passionsfrukt & lokakapsyl bilder :P


JAN 2008:

Till sist, min "konfahalsbands"bild ;)

Aurevoir eller hur det nu stavar :) Et bonne apetit eller ngt.
/C

Today!

Detta inlägget handlar om: Idag, en mycket kortfattad dag!

Två första lektionerna inställda, men jag försov mig dock. Vaknade 15 i 10 när vi börja 10.05. Men jag hann med 5 minuters marginal! Inte illa! Skolan var rolig som vanligt. Tro inte att jag tycker lektionerna är roliga, för det tycker jag inte. Jag tycker mitt umgänge är underbart!
Stack hem en runda innan jag gick för att hämta hunden. Väl hemma igen försökte jag mig på att plugga. Fick gjort min geografiläxa på ca 10 sidor. Nu har jag bara biologi, franska och historia kvar. Har även en "gammal" svenskaläxa tills i morgon. Mycket jobb!

Har funderat angående bloggen. Jag funderar faktiskt på att ha en inriktning på foto! Det älskar jag, det är av många saker som förgyller mitt liv!

Så varför inte (om det nu blir av) starta med några gamla julbilder. Kanske lite sent, men bättre sen än aldrig, ellerhur?!

image918

Photo: taken by me
Just nu blir min dator jättekonstig & massor av länkar kommer upp när jag laddar upp bilder. Plus är datorn jätteseg. Bara detta inlägg har tagit 1 timme. (Lite plugg emellan) men i allafall :P Lägger kanske upp fler bilder ikväll, men då blir det sämre kvaltie för i så fall måste jag först lägga in dem i bdb & sen kopiera & ladda upp här. Nu har jag pluggat geografi & biologi. Tillbaka till franska & sedan läsa ett spännande historiaavsnitt! /C

Tjena mittbenors

Detta inlägg handlar om: Bilder!

image914

Okej, nu är jag ingen proffsfotograf, ingen fotograf över huvudtaget! Kan inte heller fota, men gillar det, det gör jag!
Bilden ovan är ett orginal som jag har beskärt.
image915
Här har jag gjort om ögonen men hjälp av paint. Japp! Jag använder inte photoshop som jag gärna hade gjort. Jag använder dels paint & även "Photosnap".
Det räcker för mig just nu. Där fimms grunderna så som rotera, beskära, ändra ljusstyrka m.m.
Ögonen fixade jag dock i paint, där jag drock på med lite blå färg :)
image916
Ännu en "sop" bild.
image917
Avslutar med denhär bilden på mig själv!

OSB! Alla bilder är tagna av moi. /C


Tjena mittbenors

Detta inlägg handlar om: Bilder!

image914

Okej, nu är jag ingen proffsfotograf, ingen fotograf över huvudtaget! Kan inte heller fota, men gillar det, det gör jag!
Bilden ovan är ett orginal som jag har beskärt.
image915
Här har jag gjort om ögonen men hjälp av paint. Japp! Jag använder inte photoshop som jag gärna hade gjort. Jag använder dels paint & även "Photosnap".
Det räcker för mig just nu. Där fimms grunderna så som rotera, beskära, ändra ljusstyrka m.m.
Ögonen fixade jag dock i paint, där jag drock på med lite blå färg :)
image916
Ännu en "sop" bild.
image917
Avslutar med denhär bilden på mig själv!

OSB! Alla bilder är tagna av moi. /C


Dagens outfit!

Detta inlägg handlar om: "Dagens outfit"image913

Första på länge! Till höger ser ni dagens outfit! Jag hade/har på mig min nya gråa, långa cardigan från Spirit, Use. (då, 700, nu, 200).

♥ Som sagt; Glå, lång cardigan från Use.
♥ Gråa tights från Gina Tricot
♥ Mörkgråa knästrumpor (stickade) från H&M
♥ Vitt linne från H&M
♥ Håret uppsatt i slarvig knut!
♥ Utomhus: Min nya svarta jacka från H&M, Bruna kängor från Timberland, Röd väska från Varo Moda, Silvrigt armband från Glitter samt blåa vantar med mönster från Stadium :)












image910image912image911

Min dröm!

Detta inlägg handlar om: Foton

Varför jag "döpte" rubriken till "min dröm!" har jag ingen aning om. Det bara kom, det har inte alls något med inlägget att göra. Eller lite ligget ju självklart bakom det! Vill ju bli fotograf, en av mina många drömmar! & här "leker" jag fotograf!

image907
image908
image909
© Photos: Taken by me

Hoppas ni gillar foto. För i så fall blir det fler framot kvällen eller i morgon. Kommer nog även en "dagens outfit" senare ikväll! :) Vi får se vad jag hinner, måste även plugga fysik, om Ohm's lag! WIHOUE!

Skoooooolan!

Detta inlägg handlar om: Skolan? :p

HAHA! Hej där. Instäld svenska & franska. Sitter & väntar på musiken. Ja, vad mer har jag att säga? Tack för i helgen! Ha de bra! Kramar CAJSA

Helgen!

Detta inlägg handlar om: Helgen!

image906
© Foto taget av: Cajsa (mig)

Helgen var kul, som vanligt. Var helg händer det alltid lite mer än den andra.
Denhär helgen kom jag närmare både Marko & Axel måste jag nog ändå få säga :) Goá killar dem 2. Idag träffade jag båda två & emma. Vi snackade lite om gårdagen eftersom alla hade varit på samma fest & vi snacka om fjortisar & att sminka sig är onödigt & att man ska vara den man är. typ?

Haha! Hade trevligt med dem idag i allafall!
Igår stack jag hem till Julia vid 11 efter att ha käkat och umgåtts med släkten. Tack för i går vänner & släkt! Vi käkade någon god köttgryta och till efterrätt blev det chokladmouse :)
Stack hem till Julia sen & festa med gott folk! (det var: Ida a, Elin b, Elin a, Ebba, Emma, Julia, Sara, Johanna, Disa, Axel, Alexander, Adam, Daniel, Stoffe, Saga m.fl för intresserade).

Nu ska jag käka. Vi hörs ikväll eller imorgon. Soon i allafall! <3


WOW!

Detta inlägg handlar om: Ingenting!

Sitter på peppes nya tv/dator! Gaaaaaah! Skärmen är 30 eller 40tum... Shit, var bokstav är som en nagel (så stor). GAAAH!

Haha, have a nice daY ! :)
Snart kommer släkt & vänner. Posshay! :)

VARNING tjejer!!

Detta inlägg handlar om: Pedofiler på internet.

Jag vet inte hur gamla ni läsare är, eller hur erfarna ni är av internet & vem du snackar med. Jag själv är ganska försiktig av mig, snackar helst inte med sådanna jag inte känner. Försöker låta bli.
Men man vet ju hur det är, ellerhur? Nu tänker jag skriva lite kort om en sak som LÄTT kan hända oss "små", lättlurade tjejer.
Tänker ta mitt ex:
Jag var inne på snyggast.se på chatten (nu var jag inte seriös, för vi hade nyss haft undervisnings om "pedofiler på internet" & föreläsaren sa att det sättet pedofiler lockade med (som var det bästa), var att lådsas vara fotografer och ervjuda modelljobb).
Så när jag loggar in på snyggast.se chatten så döpter jag mig till: blondiiie_92 eller något liknande, ni vet!
Så var det någon som skrev:
- Du, jag har ett modelljobb till dig, om du är sugen? Det är i L.A du kommer plåtas & fotorna vi tar av dig kommer sittar uppe på en nyårsfest där kändisar som bl.a. Beyonce, Jay Z m.fl kommer vara med på!
Hur ofta loggar en fotograf in på snyggast.se för att leta modeller? Varför går man då inte in på en agentur?

Detta är något många går på & tackar ja till! Men ni som läser detta, kom ihåg: TACK ALDRIG JA TILL ETT MODELLJOBB DU INTE VET VEM DET ÄR (OM DET ÄR INTE ÄR PÅ AGENTUR)! VAR FÖRSIKTIGA!

Sen vill jag bara påminna om att jag SKA fota mian julfynd& lägga in i bloggen, när, det vet jag inte!
KRAMAR CAJSA & DU.... TAKE CARE!

Fredag hela veckan!

Detta inlägg handlar om: Helgen

Då var det helg ingen, vart tog veckan vägen? Vart tog gamla Cajsa vägen? Vart är jag? Vem är ni?

Sen i somras har delar av mig förändrats, en del för var dag. En minidel för var dag. Just nu känns det som jag är en helt nu människa.

Jag för 1 år sen: Jag gick hem på fredagen, kollade på någon av dem tvprogrammen som går på fredag kväll: idol, fredag hela veckan, let´s dance m.fl med min familj. Ta lim & gick upp halv 8 lördag morgon. På kvällen var vi ca 5 tjejer som kolla på film.

Nu: Fredagen ringer man lite folk & ser vad som händer, sticker hem till ngn med ca 5-10 pers. Vi träffar några andra & "hänger" & festar.

Samma sak gäller lördagarna..

Min vardag är helt annorlunda, min helg är ännu mer annorlunda. Varför detta? Iofs vill jag inte ha tillbaka mitt gamla jag (jag är samma jag innuti) men till mitt sätt o.s.v. nytt Cajsa.

Länge sen... :o

Detta inlägg handlar om: SHOPPING!

Jaa! Äntligen ett "bra" inlägg! Har som sagt fredagsshoppat idag :) Idag fick jag hem:

  • En grå, lång cardigan från U.s.e. (då:700, nu:200)
  • Svarta leggins med dragkedja vid foten! från Gina Tricot (129:-)
  • Långt läderhalsband med 2 runda ihåliga brickor från Glitter (då:69,50:- nu, 17,50:-)
  • Ett silverhalsband med krona från Glitter (då:39:- nu 9:-)
  • Grå chanelliknande väska från Glitter (då: 200:- nu, 29:-) köpte en för 100:- för ca 2 veckorsedan och idag fick jag reda på att det är bytesrätt även på rea varor, låter lite orinmlig, men jag ska ändå sticka ner & se om man kan byta :)
  • 2 par trosor...

Det var nog allt :o

Har lite annan julshopping jag tänkte skriva om:

  • Grå/blå/grön mönstrad lång blus från Något Adel (då:1000:- nu, 500:-)
  • Beige/gammelrosa halsduk från MQ, vet ej vilket märke (då:149:- nu:49:-)
  • Mörkorange halsduk från Gina Tricot (då; 129;. nu, 64,50:-)
  • Äppelhalsband från Vero Mode (då 129:- nu 64:-)
  • Silvrig armand från Gina 15:-
  • Bronsfärgat armband från Gina 15:-
  • 2 ringar i 1 från Gina 15:-
  • Guldigt halsband med guldig stor ring från H&M 25:-
  • Over size tröja från Gina 65:- (då 130)
  • Lila t-shirt med krontryck från Gina 50 (då 100)
  • Silvrig väska från Gina då 200 nu 100

Kommer inte ihåg mer just nu, men jag kommer säkert på mer när jag ska fota alla julfynd

Kommer ett inlägg inom kort (i helgen antar jag), men foto om allt jag shoppat i jul!
Nu ska jag ut med Oakie innan vi ska ner på resturant för att fira min bror som ida fyller 18!
Trevligt helg, fredag! /Cajsa


Förväntansfull!

Detta inlägg handlar om: Göteborg!image905

JAAA! Nu är det typ bestämt! Gbg 1:a maj! Gaaah vad jag längtar. Detta kommer ske med kära emma, kanske anna eller sara också hänger med. Men absolut emma i allafall! Vi kommer antagligen bo hos min pappas vänner, men det är väll ok :) Vi ska dit tordagen (åker på morgonen, kommer dit på morgonen). Liseberg eller stan första dan, dan efter blir det då antingen liseberg eller stan (beroende på vilket vi gjorde dan innan).

Jag vet inte hur vi kom fram till detta, men längtar gör jag! Vi kommer åka hem dagen efter (fredagen) & har fredagskvällen här med vänner! You know what i meant.

Även om det bara är så pass litet längtar jag som faen! För det är första gången jag reser bort med en kompis. Roligast hade ju varit om vi fick bo på hotell. Men inte lönt att tjata, får se vad som händer..

Hinner fylla Mc innan i allafall, 16 den 4:e mars. Sweet 16!!

Finns inte mkt mer att säga om det tror jag inte. Blir bara en massa onödigt skitsnack om hur mkt jag längtar, vilket jag gör.

Nu tror jag nog att jag ska fixa mat, mina föräldrar har inte kommit hem än, "vaaaarrr ärrr niii?!?!"

Bilden är på goá jag! jag står med ryggen mot, anledningen till att jag tog den bilden är för att jag ser bryyyyn ut! /C



Dagens outfit

Detta inlägg handlar om: Gårdagens outfit
image904

  • Marinblå hood med sidenband från Gina Tricot (ny, julklapp)
  • Mörkgrå klänning med knapp i ur-ringningen (?) från Lindex (ny, julklapp)
  • Leggins från Gina Tricot
  • Röd/orange halsduk från Gina Tricot (ny)
  • Bruna knästrumpor m. prickar & rosett från H&M (nya, julklapp)
  • Bruna stövlar m. snörning från Timberland
  •  


    Detta var dock gårdagens outfit, men det är väll ok? Tror inte jag orkar lägga in dagens outfit ikväll, blir nog i morgon (om det blir någon över huvud taget, fick ingen bra bild på endast mig).

    Vad tycks?
    Hm, funderade på om jag skulle putta in lite "dagboken" här eller? Nja, tar det sen... BRB /C

    Lite förvånad?

    OBS, låååååångt inlägg!
    Detta inlägg handla om: Hur jag ska göra med bloggen, ca 99% säker på mitt beslut. Tar adjö av gamla bloggen och välkomnar den nya!

    Som ni ser! 99 procent säker på mitt beslut. Jag sparar bloggen. Jag fortsätter på denhär adressen. Om jag senare märker att detta var fel, slutar jag & börjar blogga på min nya.

    Varför jag drog ett stäck i förra inlägget var för att nu börjar min nya blogg!
    Hej & välkommna!

    Nu när vi lämnar allt annat bakom oss kan vi väll passa på att slänga ut julgranen också & allt juligt i gamla bloggen. Tomten på visningsbilden åkte bort & jag tog bort hela min design. Ska fundera på hur jag vill ha den!

    "nu är det jul igen, nu är det jul igen och julen varar ända till påska, nej det var inte sant, nej det var inte sant för där emellan kommer påska..."

    HEJDÅ JUL!


    Som sagt nu har vi sagt hejdå till min gamla blogg och julen!
     Och vi välkomnar min "nya" blogg!
    Välkommen!
    Och kanske några nya läsare?
    Välkomna!

    I bloggen kommer jag skriva om:
    Mig & mitt liv
    Mode
    Foto
    Kändisar
    Allt som har med vardagen att göra
    Mina fynd på stan
    Dagens outfit
    Tipsar om olika smarta saker (om jag kommer på några)
    sen får vi se vart vi landar!

    Tänkte lägga in dagens outfit senare ikväll (om jag hinner).
    Det jag vill säga till er som gör att min blogg inte blir lika kul som många andra är att jag säger som många andra "skolan går alltid först" även när det gäller bloggandet. Jag går i 9:an & har väldigt mycket i skolan nu, ställer höga krav på mig själv så det gör att bloggandet ibland blir lite svagt.

    Så! Lite om mig kanske jag skulle säga nu! Ny star, nya läsare, nya jag! Nytt år och allt!

    Jag heter som sagt Cajsa och är 15 sanrt 16 år. Jag ska snart börjar övningsköra vilket jag längtar något enormt efter! Snart ska jag välja skolan, det lutar mot T/NV- arkitektur, design. Annars kommer jag nog välja en privat skolan med inriktigt kommunikation.

    Nu måste jag dra mig tillbaka till mitt skolarbete. För er nya läsare kommer här en bild på mig:
    och en lite mindre seriös bild!

    Nu, tillbaka till skolarbetet! Kramar Cajsa

    '







    Grattis!

    Detta inlägg handlar om: Nicole Richie & Christina Aguilera



    Ville bara säga grattis till båda två som blev mammor i förra veckan!

    Och för intresserade kommer en dagens outfit antagligen upp senare idag!
    Håll utkik! /C

    Hej alla!

    Detta inlägg handlar om: Lördagen

    Hej!
    "Hann" tyvärr inte skriva klart förra inlägget igår, blev stressigt. La mig för att sova, laga mat, fixade för igår kväll o.s.v. Men nu blir det. Som jag skrev igår sa jag att jag kanske skulle bli 1 par jeans "rikare" & det blev jag. det blev Nudie som planerat, skin long john eller något hete den. mkt stretch och det gillar jag! (lägger inte bilder senare på jeansen).

    Nu till kvällen! Orkar inte skriva kvällen i detalg, för det pallar varken ni eller någon annan läsa. men vi samlades 8 tjejer hemma hos mig, dansa, drack hade allmänt kul! Vid 11 bestämde vi oss för att träffa några. Så vi ringde Henke, tapper som han är/var var han här redan en halvtimme senare trots att han var i Laröd med sin kära kompisar (som också följde med), det var Axel, Jerry, Sebastian, Gustav & Marko (plus Henke då). Vi stod i skogen & hängde i ca 2 timmar tills vi bestämde oss för att gå hem till mig (som bodde 1 min därifrån). Vi blev trötta & la oss... Fast vi somna inte från 4-5^^

    Det var väll allt!

    Lite bilder:
    image897image898image899image900
    Ni börjar fatta va?
    Bild 1&2, Disa, Jag & Julia Bild 3, Jag & Disa
    Bild 4 (från v): Elin, Sara, Saga, Disa, Julia, Cajsa (jag) & Emma!

    Det var allt. Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag. Kanske hörs i kväll, eller i morgon elle rkanske någon annan dag i veckan. Vi hör i allafall! <3

    Idag!

    Detta inlägg handla om: Lördag idag! Shopping!

    I går skulle jag på Mezo med mina kära vänner min vid halv 5 när jag skulle sticka ner & träna fick jag reda på att jag & min famil inklusive min brors flickväns familj skulle på teater & senare gå på resturant & käka! Självklart kunde jag ju inte säga nej när jag redan hade tackat ja för några veckor sedan, plus är det supermysigt med familjekvällar ibland! Sagt & gjort stack vi ner på stadsteatern & kollade på Camping. Med bl.a. Kajsa Ernst i rollerna. En rolig "komedi" om man kan säga så om teater spel :)

    I allafall mycket trevlig kväll igår & vaknade av min mobil. Skulle upp & spela tennis. Gav max idag & det kändes skönt! Bad till & med om mer bollar än var som var sagt ;) hahahaha!

    Nu hade jag tänkt sticka ner till stan för att kolla på ett par Nudie jeans jag har stora förtväntningar på nu! Det par stretch vilket jag älsakr. Mamma håller bara på att göra vid sig. :)

    Dags att åka nu... skriver när jag kommer tillbaka om jag är ett par jeans rikare eller ej. Fortsätter även med detta inlägg! Kramar Cajsa


    Dagens outfit?

    Detta inlägg handlar om: Fråga om dagens outfit.

    Jag har innan fotat dagens outfit, men det verkar inte så populärt. Har inte hört något negativt om det, men det positiva riktas mot bl.a. fakta/info om mitt liv. Så därför undrar jag om ni vill att jag ska fota dagens outfit om dagarna? För det tar ju ändå ganska lång tid att fota- ladda in (i datorn) - skriva dagens outfit inlägg - ladda upp bilder. Så ska jag prioritera dagens outfit eller "fakta om mitt liv"?

    För jag orkar inte sittar här var dag & skriva vad jag har gjort, tankat o.s.v. plus att fota dagens outfit & hela grejset.
    Om nu någon pallar läsa & kommentera:
    Dagens outfit vs Fakta om mitt liv?

    "Flest" röster vinner :) Om det kommer några röster över huvud taget. Vinnande bidraget kommer jag minst publicera 1 gång/ veckan. Skriver såhär sällan för jag vill inte lova något jag vet att jag antagligen inte kommer hålla!


    /C


    Inget att säga, säger inget

    Detta inlägg handlar om: Mina tankat!

    Låter kanske lite "töntigt", inlägger handlar om mina tankat. Men just nu hade jag tänkt skriva om vad jag tycker just nu. Om bloggen! Eftersom inläggen minskat rejält & min uppdaterin har varit minst sagt urusel finns det bara få läsare kvar. Men det lyckas ändå kolla in runt 20 st "unika" per dag! & jag tycker i detta fall "unika" passar super in! För innan hade jag omkring 500-600 "unika" per dag, men dem var inte unika. Vissa var supersnälla, skrev "söt", "fint" o.s.v. MEN dem kände inte mig. Jag antar att några av er som är kvar är några av mina "favoritläsare" för sådana har jag.

    Ni som är kvar är antagligen dem som har följt med mig ett tag! & jag tänker förbättre bloggen, för er. Jag vill inte ha en stor blogg & tjäna pengar på det, det är inte mitt mål! Mitt mål är att ha nöjda, trevliga, glada läsare som gör mig glad! Tillsammans blir det perfekt! Jag ger (inlägg) & får (kommentarer)!

    Senaste tiden har det varit ont om kommentarer, min julklapp kom aldrig i uppfyllelse (dels för jag helt plötsligt bestämde mig för att sluta blogga). Men jag kommer nog försätta med denhär bloggen ett tag. om de "onda" kommer tillbaka, drar jag mig undan till min lite nyare blogg. Då kommer de läsare jag vet är "snälla" få en kommentar i sin blogg med min nya blogg adress!

    Nog om "om bloggen skulle läggas ner" för just nu har jag planer på att förstätta blogga här så länge jag vill & orkar. Här är min bakrund, i bloggen ligger 1 ½ år förflutet... 1½ år minne. Det här kan friska upp mitt dåliga minne! Helst av allt vill jag ju ha kvar denhär bloggen så man kan skriva: denhär väskan & länka till en väska för 10 månader sen! Sånt där ;)

    Slut tjafsat om bloggen, läsarna, mig & mina tankar.
    Hoppas ni pallade läsa, för det är ju faktiskt ganska "viktigt" tycker jag!
    /Cajsa


    För er som inte pallar läsa & sånt, kommer en minst sagt "vacker" bild på mig när jag skulle stå på händer mot mitt skrivbord! :O

    UPDATE!

    Dåligt med updatering de senaste dagarna. Förlåt! Men det är för att jag har prioriterat den nya bloggen framför denhär. Vägandet emellan bloggarna är svårt! Men jag ska i allafall hålla en aning updaterat!
    Detta inlägg kommer handla om:
    Blogg.se, min nya/gamla blogg...

    Blogg.se:
    Angående blogg.se. Det har spridit sig en "blogg-känsla" i många av mina vänners själar detta lov. Bla har min kära vän Sara startat upp en aldeles ny blogg. Även min vän Emma startade en blogg så sent som idag!
    Undrar varför det kommer som en våg? I allafall är det roligt att kunna läsa lite av mina vänners bloggar! Senare länkar jag dem, om ni är intresserade!

    Min nya & gamla blogg:
    Jag vet fortfarande inte om jag ska börja om helt på nytt eller om jag ska fixa till min gamla blogg (denhär). I vilket fall som helst kommer jag fortsätta blogga, men inte på samma sätt som innan. Ju fler läsare du har, ju större press sätter du på dig själv. Denhär bloggen "använder" jag för att utrycka mig & för det roliga som finns att göra! Man känner en sammanhållning (tycker jag) :P

    Om jag nu väljer min nya blogg kommer jag skriva kommentarer till vissa av er vad bloggen heter! För jag vill inte ha med alla sura & elaka läsare.
    BTW, eftersom jag tog en paus från bloggandet har nog det flesta försvunnit! :)

    Nu ska jag städa mitt rum sedan slå mig ner framför tv:n till Victorias secret fashion show!! (på 4:an tror jag kl.8).

    Ses senare! <3

    RSS 2.0