i'm a legal alien


 
jag idag, jag & felice i helgen med åke, kan något snälla tolka mina anteckningar? & en härlig fredagsmorgon med alldeles för tidig snooz, för lite sömn och för trevlig morgonhälsning. ♥

dagenzZz

jeans hm - skor nike - kappa monki - skjorta second hand - tröja hm - halsduk gina tricot 

harry cutie styles

cutness overloaded? förstår alla som gillar honom, så cute. (ska egentligen inte säga ett piss, men nu gör jag det).. finns finare bilder om man säger så, men hallå ??? haha

cc beanie

 
etsy.com
 
Jag är sjukt glad över mina mössor som jag klickade hem förra veckan tror jag tom att det var, eller veckan före. kom i allafall i förra veckan, sjukt snabb leverans och väldigt bekväma mässor. beställ!! dessutom har jag hittat the hundres mössan, men jag vet inte om jag pallar lägga ytterliggare (stavas det verkligen så?) 400-500 spänn på en mössa. we'll see. men dessa kostade bara 260 kronor för båda inkl. frakt. kap!

collar

 

hm divided
 
Köpt förra helgen en vit skjorta på loppis för 30 kr. Hittade i fredags denhär godbiten (ja, jag använder det namnet på kläder... okej?) inne på hm. tänkte faktiskt härma och fixa till min krage på samma sätt, ska bara googla runder för att hitta lite fina stenar att sätta dit. tycker det piggar upp en annars ganska tradig vit skjorta. enkelt att göra själv dessutom. annars gick blusen för 249 kr skulle jag tro. 
 
 
 

 


living life

NAAAAAAAAAAAAT
image
 
Stör mig på att jag är retarderad. Jag har verkligen svårt att koncentrera mig och får sällan saker gjort. Åh blir så irriterad på mig själv. Lämnade in hemtentan i söndags, seminarie i tisdags och tenta på fredag. Det handlar ju om samma sak, förutom att hemtentan tog ju bara upp en pytte litet ämne inom området vi har tentan på. så vad jag ska komma fram till, jag lever just nu inte. isch. say hello to no life. förresten, ramlösa granatäpple smakar som smält jordgubbsglass man kunde köpa av glassbilden innan. mums!

happy weekend

hallå little sunshines! är precis hemkommen från en secondhand runda med my. vi hittade en himla massa fina prylar. håller faktiskt på att tvätta för fullt nu, så vi kan börja använda det asap. vi sa faktiskt att vi ska fixa en klädhäst att ha mellan rummen på vinden så vi kan ha en gemensam 2handgarderob typ. sjukt fina kläder, visar bilder senare. nu ska de fixas inför festligheter ikväll - min älskade släkt kommer. ha en trevlig helg mina vänner, ♥ och ja, jag är på grymt humör!

beanies in mind

 
Okej, jag har nog blivit besatt av dessa mössor. grymt snygga. första mössan från the hundreds är fan slut överallt. den var grymt snygg på rita ora och jag blev SÅ sugen på att köpa den (samma som sista bilden). andra mössan hittade jag, är inte hundra på om jag ska köpa den (kostar ändå typ 400-500 spänn). den svarta mössan ska jag beställa imorgon. har äntligen hitta den, letat överallt sedan jag såg den på, återigen, Rita ora. over ant out. 

mmm


tbm


n

n

tbm


things we lost in the fire

Har gått och blivit 21 år, känner väll inte sådär speciellt roligt, jag har, löjligt nog, fått åldersnojja. Hade det redan när jag fyllde 19 år och nu kommer den tillbaka. Tillbringade dagen med fina vänner & familj, tack! Kollade filmen things we lost in the fire, så himla fin. åh, love it! se den! 

battle scars

Hej hej, hallåå! Sitter i sängen och är helt slut, vet inte varför. Jag har haft en bra vecka, lagt plugget på hyllan typ, så har en del att tag igen nu i helgen. Haft en sjukt bra vecka som sagt, våren har börjat komma, jag njuter. Tränat, varit på ebbas som jag inte varit på månader, mysigt att träffa gamla kompisar. sedan fick jag ut resultat på tentan som skrämde skiten ur mig och fick högsta betyg, så nöjd över min prestation. så bra jag är! i helgen ska mormor firas, sedan en del plugg obviously.. sedan på måndag blir jag 21 freakin' år, gammmmling!

RSS 2.0