Lördagsmys

Sitter i lägenheten och myser/packar. Har spenderat dagen på universeum med ina, Michelle & tim. Sjukt mysigt!


training

Tumblr_lzuicfi69g1qf387po1_500_207029058_large
Tumblr_m8qbrz27ei1rs47zho1_500_large

Jag har verkligen inte haft någon inspirationskälla till träningen som gett mig inspiration. Men min bror har fått mig på spåret nu, har aldrig varit såhär motiverad till att träna och det känns super. Jag känner inte riktigt att målet är att bli smal, utan att få den sunda livsstilen. Tränat nu varannan dag i typ 10 dagar vilket kan tyckas kort tid, men what the fuck, jag har kommit igång. ULTRA PEPP!

ps.. kommer ju bli sjukt jävla awkward om jag lägger mig på latsidan igen ju?

HEJ!

Har suttit och skrivit på lite cv och sånt bajs. Sen har jag suttit och knarkat antagningen.se höll jag på att säga men det kanske lät lite fel... i allafall kollat lite kanske söker in någon skön kurs till våren. fett sugen på att läsa en kurs i psykologi bara.
 
 
öh..-. summa kardemumma? dunno. min livsupdate kanske haha. cyah

wehearit

Tumblr_lqrj9bxa6o1qi0bd9_large

230051_460s_v1_large
Tumblr_lospex3uri1qe31xzo1_500_large
Tumblr_lpqndzxhdi1qe31xzo1_500_large
Tumblr_m0lcuiusho1qftwqwo1_500_large
418625_186879124777760_1312363262_n_large

im alive



** WE HEART IT **

Några helt underbara bilder jag hittade på weheartit. Håller på med en vägg i göteborg, jag ramar in budskap, bilder och allt inspirerande. ska rama upp bland annat detta. massor med annat också och har redan ramat upp lite. t.ex. ett citat "you're never to old for disney". True that. Fint bilder, ellerhur?

posshay

jag har ju då lyckats spräcka skärmen på min dator för typ femte gången, illa nog. så jag har inte riktigt något att bjuda på haha. lyckades dessutom spräcka den en månad efter att min superförsäkring gick ut. surt.

KICK SOME ASS!



 
Efter att ha kollat igenom gamla bilder blev jag sjukt motiverad att börja träna igen. Sats it is, sverigekonto vilket är awsome. kommer kunna träna både hemma i gbg och hbg, awsome. nu fan ska jag köra. bettat om en london resa också, så det står grejer på spel hahahahaha.

segertåget





haha, vart kommer dessa ifrån NINA! varför hittade jag dem på datorn NU? haha

home sweet home

spontanade hem idag. hehe. har inte varit hemma på länge så det var skönt. var ändå tvungen att fixa massor med saker här hemma och sedan skag jag ut i helgen. så det blir awsome. sen åker jag tillbaka på söndag. nu myser jag hemma, natti peace&love

måste ha...



sämst bild.. men MÅSTE ha. finast!

woooow





Holy shit! I accidentally grew some bigger boobs...

I <3 U



Älskade, bästaste, snällaste, finaste, underbaraste & gulligaste mamma har varit här i helgen. Har varit underbart att få vara med mammsi. Har klarat flytten sjukt jävla bra, men nu när mamma kom blev det jävligt jobbigt när hon stack. Saknar alla hemma, men göteborg är underbart!

Mamma älskar dig! ♥

WHO R U?


HAHAHA! Skum bild....

wooopppssie

 

Jag kände att jag inte pallade av mitt hår så klippte av ca 15-20 cm av det. har tom klipp ännu mer, typ page nu. gjorde det själv hahha

blogglustbackontrack

Gissa vem som har lust att blogga lite igen? 2 veckors break och jag får lust igen haha. Tänkte åtminstånde visa lite nytt. Shoppar ju inte så mycket nu, förrutom inredning och så. Men har i allafall  införskaffat ballaste tröjan i stan. Den har jag ju iofs visat innan? Kommer dock användas som jacka, AWSOME! Sen ÄNTLIGEN en guldklocka dock ingen michael kors som jag vill ha. köpte en provosorisk så får jag se om jag gillar i så fall kanske jag köper en bättre! var tvungen att vrida klockan lite annars blev det sånt kattöga, har ni hört det? hela glaset typ reflekteras och man ser inget. hehe

RSS 2.0