Paris to Rock WerchterPARIS
ROCK WERCHTER
KINGS OF LEON
COLDPLAY
THE BLACK EYED PEAS
ROBYN
EIFELTORNET
EMMA
SOL
MUSIK
FELICE
BRUNO MARS
LINKIN PARKDet kommer att bli en grym vecka.
Hejdå Sverige, hej FUN!


New York shopping


NC från New York

Också från New York, Forever 21


Forever21


Också f21.

Lägger upp mer sen. Men här är i allafall några av de saker jag köpte i New York.

NyårsoutfitHär kommer en väldigt liten del av min nyårsoutfit. Ett par högklackade som jag köpte i new york i sommars. Hade de tillsammans med en högklackad klänning höll jag på att skriva men maxiklänning menar jag.

New york ur mobilen

Eftersom det visade sig att mitt minneskort med hälften av bilderna är på vift (ute och handlar mat med mamma så får det bli mobilbilderna så länge). Jag hade dessutom bara med kameran ut två dagar så det blev inte så mycket bilder.


Det första vi ser i taxin av new york.


Som sagt... ur mobilen. Det var när jag skulle gå över ett av de där övergångställena där det är grönt lika lång till som det tar att gå över gatan (jag vet inte om det är för att jag går långsamt). Så jag var tvungen att gå samtidigt som jag tog fotot + att det var mörk = dålig kombination och dålig kvalité.
Ringer det några klockor gossip girls tittare? hehe


Sista dagen tvingade jag med mamma på bio och då var det tydligen världspremiär av monte carlo så massor med kändisar var där. Såg antaligen Selena Gomez om hon inte har en dubbelgångare.


1. Jag ska aldrig bli paparazzi, kan ju inte fota skarpa bilder. 2. Justin Bäver kom gående inne på bion, ganska otippat. 3. Nej, jag var inte på världspremiären, råkade dock vara på samma biosalong, som jag antar att de flesta fattat vid det här läget. 4. Jag är inte beiber fan, tro inte det. 5. Mamma trodde en av livvakterna var justin beiber. hallå, det går 6 svarta lika dant klädda män och en i mitten, vem är den kände? höhö


Vi var tvugna att leka kulturella och besöka pikachu (picasso), van gogh, monet m.fl.

Var så goda för dessa extrsemt pixliga bilderna. Kommer bättre sen fyi.

New york

Hejsan alla! Back on track fast ändå inte. Mellanlandar hemma för att på tisdag fortsätta till Paris och Rock Werchter med mina bästa, Emma och Felice. Jag hade det GRYMT i New York med mamma. Det blev en lugn vecka men jag är helt slut, vet inte hur många timmar, mil, gator, avenyer jag gått de senaste dagarna. Jag hoppas på att jag kan vända dygnet tills vi flyger till Paris, sedan vända om det i Rock werchter, sedan vända om det igen när vi är tillbaka i Paris. Stackars min kropp...

Jag kommer inte kunna lägga upp bilder från kroatien, studentveckan, balarna och studenten som jag lovade. Får bli lite sentimentala tillbakablickar under sommaren, teaser! Och ja, jag använder sentimental alldeles för mycket, kanske för att jag är det? Haha. I allafall, tänkte baka ihop ett fint litet inlägg med bilder från New York. Skriva vad jag gjorde dag för dag, håll utkik friendos.
NEW YORK!Avslutar med en grymt suddig men rolig bild. Vad fan gör jag? Haha. Jag tror inte ens jag är medveten om att pappsen fotar. Detta var förra året när vi var i New York. Då var det jag, mamma och pappa. Vi hade precis gått över brooklyn bridge mot manhattan, från brooklyn. Jag kom ihåg att jag hade ett par short som gjorde så fruktansvärt ont, så här var vi på väg mot en affär för att köpa ett par shorts till mig. fyi liksom.

Det är pappa som fotat smygfoton och andra foton. Så den här resan blir det förmodligen inte lika många foton. Men nu har ju min mobil bra kamera så kanske... Tar med systemkameran också, men blir nog inte lika många bilder med den den här gången. Pappa hänger som sagt inte med den här gången, hade jobb att göra. Så det blir mamma och jag. Riktigt mysigt.

hejdå sverige, hej new york

Photo

Eftersom jag under de senaste dagarna, veckorna, ja månaderna har sugit på att lägga upp bilder kom här en liten bildbomb av fina bilder jag hittade på weheartit idag. Jag är lite av ett drömfreak, jag har 1000 visioner om hur min framtid ska se ut, jag har visioner av hur allt ska se ut. Bilderna ovan överrenstämmer till 100 % med hur jag ser min australien resa. Om ni ville veta...

Effektiv dag

Innan för några veckor sedan var en effektiv dag för mig när jag hade betat av massor med plugg. Nu kommer jag, på minst ett år, inte ha något plugg framför mig. Så idag har jag fått gjort massor med saker
- sprung 1 mil (på 1 h, rekord för mig!)
- skrivit massor med personliga brev
- cv
- kollat limitless (GRYM!!)
- solat en peu
- städat rummet
- packat lite
m.m.

älskar att vara effektiv. Ska städa klart och packa klart idag för att ikväll njuta av någon goo film. Lutar åt oth :)

Min student

En helt underbar dag, den nådde upp till alla förväntningar jag hade och ännu mer. Tänkte beskriva lite om dagen. Det började med tidig uppgång för att göra vid mig. Jag gick ner för att säga hejdå då mamma och pappa bestämde sig för att ge mig min studentpresent som visade sig vara en resa till NY med mamma (vid åker på fredag!). Det blev väldigt känsligt på morgonkvisten, sista "skoldagen" för mig sen blir jag vuxen bla bla bla.

Väl i stan skulle vi fotas, klassen. Vi stod vid kärnan och väntade i säkert en halvtimme och fick sedan reda på att det var på fel plats. Vi togs oss upp i parken och fotades sedan var det raka vägen ner till viva. Där skulle vi ha champangefrukost. Vår lärare kom och höll ett fint tal, blev väldigt känslomässigt också. Sedan käkade vi frukost som skolan bjöd oss på. Vi sjöng, skrattade, skrev i lärarboken och hade allmänt trevligt. Vid 10 tiden tog vi oss mot kyrkan och stormade in, mäktig känsla. Under kyrkan höll lärare/studenter tal och studenter sjöng, det var fint!

Efter kyrkan tog vi oss till Wallmans för studentlunch. Jag och Frida fixade det sista med presenten till lärarna sedan käkade vi en riktigt god studentlunch. Några studenter höll tal, Joel (vår kock) sjöng tillsammans med vår lärare. Vi i klassen hade en liten gathering med våra lärare Anders och Micke. Vi gav de presenter och alla fick säga hejdå till dem.

Från Wallmans begav vi oss mot Hallbergs trappor där vi skulle springa ut. Det var ganska rörigt och man var reda så lyriskt så till slut sprang jag och mina vänner ner från hallbergs, sist. Det var proppat med folk nere så det tog sin lilla tid att hitta familj och vänner. Precis efter utspring stod familjevänner och Emma med blommor. Familjen stod desstum längst ner, vid kyrkan. Om det inte vore för plakatet de höll upp hade jag lätt missat dem. Jag fick blommor, kramar, mitt plakat och det togs massor med foton.

Min tjejkompisar kom sedan så drog vi mot viva för att ta något att dricka. Jag drack några cider för att sedan bege oss upp mot kärnantrappan och utspring igen. Vi hade suttit på viva så pass länge att vi var några på att missa utspringet. Den här gången kom vi också sist. Vi sprang ner för trappan, överlyckliga, skrikandes "för vi har tagit studenten". Sedan kom vi till Magnus Steckbocks statyn där jag och Felice tvunget skulle springa 7 varv för lycka. Det slutade med att alla studenter hade sprungit klart så jag och felice fick kubba.

När vi var klara där skulle vi hitta familj för att lämna våra blommor och plakat. Mamma mötte oss och tog våra saker. Vi träffade min familj, stod där en stund och träffade även Felice familj. Sedan skulle vi hitta flaket, vi trodde att vi skulle missa flaket också. När vi väl kom fram till flaket visade det sig att vi inte alls var sena. Vi fick bra platser och detta är nog något av det sjukaste jag gjort. Vi hade största flaket av alla i stan, 150 stycken var vi. Vi hade Dj på flaket som spelade grym musik oc hela flaket gungade. Riktigt grymt!

Vi var på flaket i två timmar, bara dansade , visslade och skrattade. Hur otroligt som helst. När vi hade kört klart kom peppe och rille och hämtade mig för att köra hem till min mottagning. Väl hemma hade gäster redan kommit och det var fullt ös. Jag hälsade på vänner, tackade och käkade. Min nästkusin Elsa kom som jag inte har träffat på länge, hur trevligt som helst!

Vid 10 tiden kom Felice så satt vi med några av peppes kompisar och chillade. Vi hade det väldigt trevligt och roligt. Sedan drog jag och Felice ner i stan där vi först fixade med biljett för att sedan dra till Mogwai. Det var inte särkilt kul på mogwai, vi tog någon drink för att sedan dra vidare på Tempel. Där var det riktigt kul! Kvällen spenderades mellan tempel och swea.

Vi var på swea tills de stängde och spenderade resten av tiden på tempel. Riktigt skön musik, härlig stämning. När tempel stängde bestämde vi oss för att tura med båten. Vi gick inom the tivoli och sedan drog vi till knutan. Båten gick vid halv 6 så vi chillade ett tag innan båten kom. Det var jag, Felice, Rebecca, Emelie, Malin, Moa och Sofie. Vi käkade marabou, riktigt gott så där på morgonkvisten efter en utgång.

När vi hade turat och var ganska trötta tog jag och Felice bussen hem. Vi var väll inte i vårt nyktraste tillstånd då det slutade med att vi halv 7 på morgonen ligger och solar på trottaren på tågaborg, hehe. Sedan kom vi hem vid 7 tiden, belåtna efter en riktigt kul kväll!

Vi satte på Harry Potter, älskar den filmen. Men vi båda somnade ganska snabbt, utslagna efter en av de bästa utgångarna i våra liv. Älskar studenten!

Studenten!

Jag tänker inte kalla mig arbetslös, jag anser inte att jag är det för en sommaren är över. Nu tänkte jag, mellan jobbsökandet, arbetsförmedlingen, New York, Rock Werchter, Paris, Coldplay, bad, sol, Bruno Mars, Kings of Leon m.m. njuta av en riktigt härlig sommar innan hösten och allvaret börjar igen. En sak som är saker, resten förblir en överraskning, är att jag inte kommer att plugga vidare till hösten och det känns så RÄTT.

Tänkte visa lite bilder från en alldeles underbar dag som spenderades mestadels med den finaste i världen, min älskling, men även med familj och vänner. Tack för att ni gjorde studenten till något aldeles speciellt och AWSOME!

Fler bilder läggs ut senare.


Dagen innan jag blir vuxen

Jag skulle kalla det sentimentalt, att dagen innan studenten sätta på första filmen av Harry Potter. Jag fick abstinens och det känns som om detta är sista gången jag kan kolla Harry Potter för mig själv med en bra anledningen, jag är fortfarande barn. För idag ser jag mig som barn, jag går fortfarande i skolan och gör vad jag blir tillsagd. Jag förstår inte varför man blir vuxen när man fyller 18, vad är skillnaden mellan dagen innan din myndighetsdag och dagen efter? Knappt något. Men i morgon tar jag studenten, i morgon blir jag, enligt mig själv, vuxen. Det är i morgon jag för första gången får fullt ansvar över mig och min framtid.

Det känns därför extra bra att spendera sista kvällen med Harry Potter och gamla minnen. Och ja... jag skulle kalla detta sentimentalt också, haha.

Student

Ursäkta urusel updatering men just nu lever jag livet som student och pallar inte sätta mig vid en dator för att blogga. Igår var det bal, idag är det nv avslutning på skolan. I morgon är jag ledig och på fredag är det STUDENT. Helt psykat, jag fattar inte det. Efter det ska jag skriva vad som har hänt de senaste veckorna då jag varit afk. puss

Kroatien

Fyfan vad kul jag har haft det, psykat! Sjukaste sakerna har hänt, galet och sjukt och kul och jävligt annorlunda. Vad har hänt? Svårt att sammanfatta såhär men skriver ett inlägg sen. hejdååå

RSS 2.0