Summer breezeKöpte denhär inne på hm idag, blev väldigt glad då den tog slut direkt på hms hemsida där jag först försökte köpa den. kommer användas flitigt på båten i sommar (ja, jag köper saker inför en resa, event o.s.v. sån är jag haha). Jag vet inte hur mkt jag har köpt inför turkiet, galet. jag är galen. i allafall är jag väldigt nöjd, fynd!

hm, 200 kr.

lol

Tumblr_m3cwy4laoe1r65ptxo1_500_large

Tumblr_m3kbqlrrfu1r65ptxo1_500_large

dagliga dosen av douglas booth typ haha. nä men hur snygg är han inte? jag dör ... typ, igen. han är med i den nya filmen lol om någon vet. jag måste se den!

101 låtar du måste höra innan du dör

Lost - coldplay
Sweet disposition - the temper trap
Colorblind
You found me - the fray
Mr brightside - the killers
fix you - coldplay
this world - selah sue
somebody that i used to know - gotye
sail - awolation
paper planer - mia
animal - miike snow
home - edward sharpe
heartbeat - chase and status (remix)
naive - the kooks
it takes a fool to remain sane - the ark
heroes - david bowie
last request - paolo nutini
100 years - five for fighting
love is my drug - john me
paris - john me
numd - linkin park
highway man - hoffmaestro
with or without you - u2
under pressure - queen/ david bowie
life on mars - david bowie
so high - john legend
if i used to love you - daniel lemma
anything can happen - daniel lemma
follow through - gavin degraw
fler låtar kommer när jag orkar. hehe

VIDARE

Jag gick vidare när jag gjorde arkitektprovet, nu har jag kommit till provdagarna som är i juni, jag är så himla glad. Nu ska jag kolla film - new girl.

bluipp
underbara måndag - stanna!

Hello!

Ljuvligt att vara ledig, jag bara älskar det! Jag är ledig imorgon också, då är mina planer att träna, städa rummet och sola om solen kommer fram. Känns som en härlig dag. Idag har jag tränat och träffat Michelle. Vi lunchade i stan, på viva och sedan drog vi till väla och kollade lite i affärer och sedan drog vi hem till mig för att dricka te i trädgården och kolla på lite hus (vi båda söker in till arkitektur).

här kommer lite inspiration - 

we♥it

lördagHalloj! Höll på att skriva sitter och ligger, men jag ligger och surfar rundor. längesedan man använde det ordet, surfa rundor haha. men ska kanske träffa en friett snart, kolla film och så. ganska trött så skippade utgång. så är det när man vänder på dygnet (vänder och vänder, sover ut på dagarna rättare sagt ;)) och sover för lite när man ska in i rutinerna igen. jaja, nu ska jag göra något kul! over and out.

KaosMitt rum är numera ett kaos. Det är ingen organiserad kaos heller utan bokstavligt talat kaos. De senaste veckorna har jag varken haft tid eller ork att ta tag i detta kaos. Under mina lediga dagar nu i veckan har jag prioriterat bort mitt rum. Lagom till jag börjar jobba (halv 9 imorgon) börjar jag organisera. Nu är min garderob klar, vilket förvisso är största boven. Men hade behövt mer utrymme, har för mycket kläder - eller för lite utrymme kanske jag ska säga?

Denna fredagskväll jag ska spendera med att försöka reda ut lite av kaoset för att sedan vila till big brother, bra fredag må jag säga. Förresten köpte jag en drömfångare idag, hoppas på att den ska hjälpa mig i min nuvarande drömkaos också!

underbara majFörsta maj var en helt underbar dag inte bara för att sommaren äntligen kommit och allt där till. Att gå i shorts, sola, äta ute, engångsgrilla och allt som hör sommaren till fick man äntligen göra. Började dagen med att sola på terassen tillsammans med michelle, helt underbart att få sola, dricka juice och lyssna på musik igen. Sedan drog vi och mötte upp sara, sara och jag drog och handlade fika och satte oss på gröningen och solade, snackade, gick igenom att vi missat. några timmar senare drog vi hemmåt för att byta om och mötas upp igen. vi tog bilen ner till stan för att äta middag på viva sedan ett biobesök - the lucky one. det kan verkligen beskriva vår underbara dag, the lucky ones. efter bion drog vi till gröningen igen och kollade solnegången, underbart!

see you soonDetta saknar man inte just nu kan jag säga, även om det var väldigt vackert. Hade något gång velat uppleva att hela öresund frös till is så man kan gå över till danmark. man kunde det på min pappas tid, haha. han gjorde det några vintrar, avis.

RSS 2.0