Finn the identical twin

 
 
 
 
 
Jag ska gifta mig med han till höger och nina ska gifta sig med han till vänster (och nej, du har ingen tala nina, och ni två förresten, ni har heller ingen talan). min ord är eran lag, hate to break it to you. vi kommer för evigt ha likadana efternamn nina ♥

Glossybox

Pratade ju om glossybox för något inlägg sedan. Här kan man börja, får min andra box nu i april.Det är som födelsedag varenda månad. man får produkter för mycket högre värde än vad man betalar dessutom får man prova på massa produtker som man aldrig annars skulle testat. Rekomenderar! Längtar till nästa box. Vet någon när den kommer förresten? Så nyfiken!
 
HÄR

http://nyheter24.se/nextinfashion2013/abcd/

Skriver här ett tag nu! Besök besök besök besök!
 
http://nyheter24.se/nextinfashion2013/abcd/
 
hoppas jag ser dig där! wie

Glossybox

Presentglossybox
 
beställde hem mars månads glossybox, väldigt spänd. dåligt att den inte kommit än man jag gillar konceptet. väntar med spänning! Imorgon är det högskoleprovet som gäller för min del. har inte ens kollat igenom gammal matte så resultatet kommer bli skit. men vad gör det, ända anledningen till att jag gör det är för att jag behöver ha det gjort, i princip kvittar vad jag får för resultat. 
 
so long suckers. 

RSS 2.0