Torsdag

Hello fellows! Läget med mig och bra fast trött. Kom hem för en timma sedan, har badat och kollar just nu på stylisterna. Tror faktiskt att jag ska beta av litte mattetal också. Vi får se om jag orkar, hehe. Nu tänkte jag i allafall se klart på stylisterna och sedan käka.

Bonjour again

Hejsan... igen! WAZZUP? Sitter lite halvt hjärntvättad här och har övat in en pitch. I morgon har jag "tenta" på 60 s pitch. Snacka om en app för smartphones, roligt nog. Nu tänkte jag gå in och terrorisera hemma hos michelle. Vi ska plugga tillsammans, varför gör vi inte det oftare? Hejdå... hehe

I sommar...


Robyn, King of leon, Coldplay, Bruno Mars, The black eyed peas, Brandon Flowers m.fl!!Det kommer bli en grym sommar, speciellt festival. längtar.




Tattoos









TATTOLOGIST

Blir man inte sugen på att skaffa en tattoo? Blir i allafall riktigt sugen, funderar på att skaffa en 5 års tatuering med ett fin fint sitat. Dock måste jag fundera över det ett tag. Nu ska jag sussa sött.

Måndag

Sitter på skolan och väntar på tandläkartid vid halv 4. Sedan ska jag tillsammans med mamma till skräddaren för att snacka om min balklänning. Nu tänkte jag plugga lite, har väldigt mycket att ta igen känns det som. Men jag vet inte riktigt vad.

Söndag

Idag har det varit full ruller för mig. Ganska skönt faktiskt, men jobbigt när dagen bara försvinner. Jag tränade i allafall först med susanne. 1 mil powerwalk. Sedan fixade jag till mig, duschade m.m. och stack till morfar med mamma och peppe. Snackade med honom, lite om UF och Kvar o.s.v. och sedan kom mormor. Vi lagade landgångar tillsammans, första gången jag käkar det. Sedan drog vi hem och käkade mat hemma också, haha. Efter det träffade jag michelle och är nyss hemkommen från henne. Nu tänkte jag sussa.

Love at we heart it!









Lite mysiga bilder såhär på kvällskvisten. Säger man så? Eller är det bara morgonkvisten? Anyways, Felice ligger här på madrassen och håller på och säger "look mom, I'm a unitard"... I allafall, snart ska vi kolla film och sedan lägga oss. Godnatt nuffes ♥

 


Make Up store





Läppglans och läppenna - sandstorm.





Ögonskygge borste, ögonprimer (tar på innan ögonskugga) och gélé för ögonbrynen :)



Brun kajal.



Gammal födelsedagspresent från mammsen som jag glömde att visa. Chanel nagellack nr 473 och läppstift nr 91.

Ursäkta usla bilder men orkar inte fota med något annat än mobilen. Nu ska jag kolla om jag hittar någon bra film. Au revoir.

Hunters



www.coggles.com

För er som letar efter hunter stövlar men känner att 1500 kronor är för mycket finns det massor med hemsidor från bland annat england och usa som säljer hunter billigt. Dessa ligger för 500 (jag vet inte om hemsidan är äkta eftersom hunter stövlarna var sjukt billiga). Men mina jag köpte i London kostade ca 700 så det är ju inte omöjligt. Dessutom stämmer priserna på resterande skor så som uggs överrens med när jag var i USA. Så jag tror att hemsidan är äkta! Bara ett tips!

Dagen i bilder!



Det börja med en powerwalk/joggingtur med susanne sedan stack jag och felice ner i stan. Jag glömde att jag skulle til Make Up store på sån make up grej. Så fort som fan skyndade jag mig dit och blev sminkad såhär. De använde faktiskt jäkligt smarta grejer som jag inte använt mig av innan!

Vet att bilden är ritkigt motbjudande, men den enda jag tog... hehe



Ser i allafall inte skelögd ut här...



Sedan stack jag, peppsi och felice till väla efter le psykologi. Där käkade vi köttbullar...



... fick jag käka köttbullar med rÅttatoille, så kommer jag alltid att uttala det och skriva :)



Sedan skulle vi dra hem och peppe skulle vinka på folk... nördigt gjort



På väg hem såg vi en cool regnbåge... hehe

Nä men risk för ett lite töntigt inlägg visade jag i allafall lite bilder från idag. Kommer bilder från sminket jag fick hem från make up store sen också. Blev lite inspirerad över vissa saker men som jag köpte inne på hms sminkavdelning istället. Men som sagt... visar sen :)

Fredag


JAK & JIL

Hehe, jakojill igen... I allafall är jag nyss hemkommen från bland annat skolan, make up store sminkning, some shopping, skratt, mat på ikea m.m. avec felice et peppsi. Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, men köpte en del smink som jag kan visa senare.

Accessories









JAK & JIL

Smycken och accessoarer gör väldigt mycket. Blir helt lyriskt när jag ser alla fina accessoarer de bär och så. Älskar ringarna, nagellacken, färgklickarna och speciellt love ringen på tredje bilden. Den finns att köpa på asos har jag sett, dock kostar den en del.

Väla

Hellooo! Har precis kommit hem från skolan och skulle bara hämta lite saker för att nu bege mig till väla avec felice min älskling. Hehe, jag har inte sägt min plan ännu att invadera IKEA men jag tror inte hon har något emot det, om vi hinner vill säga. Först ska vi i allafall till väla och de stänger ändå om någon timme så vi kanske inte hinner. men i allafall, nu ska jag packa ihop och "kirra" bussen som felice skulle sagt, hehe.



hade inte tackat nej till den här balklänningen!

Studentklänning










weheartit

Har fått lite studentklänningspanik. Eller nej, varför ljuger jag? Idag har jag i allafall letat runder efter en finfin studentklänning. Jag behöver inte nödvändigtvis har en kritvit utan jag gillar krämiga färger så lite gul ton fungerar finfint. Jag har i allafall lite inspo som jag kollar på.

Jag har dock en gammal klänning, som är hur fin som helst! Hade den på förra skolavslutningen men det är lite boring att ha samma klänning på studenten. I allafall ett alternativ :)

Vår!

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Grymt mysig dag i solen idag med älskade företaget - halva styrkan typ, haha. Annars har jag träffat min mentor, varit ute med oakie, käkat god mat, kollat ballar av stål och bara vilat. Nu tänkte jag sätta mig med csi och skriva det sista inför i morgon. Sedan blir det natti natti för mig, grymt trött!





Grymt härligt med vår!

Blazer



nightcat

Extremt snygg blazer/ oversize kavaj som jag inte hade tackat nej till. Var ju sugen på att köpa en från hm som jag blev ännu mer sugen på att köpa nu!

Måndag



Hello people! Nyss hemkommen från väla och sedan middag, trevligt värre. Fixa en del ärenden på väla bland annat lite kläder från hm som skulle bytas och fixade lite tillbehör till mobilen. Nu ska jag kolla efter lite bra musik, älskar när man hittar en ny favoritlåt som man sedan lyssnar på repeat resten av veckan ♥ Sedan ska jag faktiskt ta och städa mitt rum, för stökigt.

HM


HM

Fin fina plagg från hm. Gillar den tegelröda färgen som de så fint kallar den. Gillar materialen och oversixe kavajen. Har letat efter den perfekta oversize kavajen och jag tycker den här var riktigt fin. Funtar på att köpa den, dock är jag väldigt sugen på många plagg ifrån conscious collection så vi får se!

20

Ångest. Har massor med saker jag skulle ha gjort idag som gissa... inte blev gjorda. Jag hatar att man vet att man inte gör sitt bästa, att man inte satsa tillräckligt och att man inte har orken att lägga ner mer tid något. I allafall hoppas jag att jag efter min lilla period som allmänt seg snart slutar, hehe. För efter regn kommer solsken eller vad är det man brukar säga? haha ♥



Modekungen


modekungen

Hittade grymt många snygga oversize tröjor på modekungen när jag kollade in deras hemsida. Jag faller verkligen för fina stickade, alldeles för stora tröjor som man bara drunknar i. Här är några exempel. Fin både till en helt svart outfit att piffa upp, eller slitna jeanshort till sommarkvällen eller ovanför fodralet om kroppen tillåter, hehe... Dock tycker jag priserna är alldeles för dyra för en sådan hemsida, runt 500 kronor kostar dem.

Söndag



Hatar söndagar och kommer alltid att göra. Jag får alltid den här konstiga söndagskänslan och söndagsångesten, not fun! Idag ska jag i allafall ta igen "förlorat" skolarbete samt träna med susanne. Men först ska jag käka för jag är svinhungrig.

En sak som är så fruktansvärt irriterande är att jag igår somna vid 4 och vakna kl 10. Jag var pigg och kunde inte somna om, nu är jag en zombie. Hatar dubbelmoralen i min kropp...

 


Vinprovning



Sitter här i min ensamhet. Kom hem från Frida för ett tag sedan, vi på vinprovning där. Det var jättemysigt och trevligt. Orkar inte skriva något dock, hehe, är trött och ska upp tidigt i morgon, hemlis. Sover i min älskade kvar tröja, lite sentimental, hehe.

Where did you get that?






/christeric.blogspot.com

Blir riktigt sugen  på att klippa sönder alla mina plagg när jag ser detta!




# 26






/ Maja Tannå

Det jag tyckte om med den här bloggen som jag förövrigt hittade på blogg.se's startsida idag vilket kanske de flesta gjorde är i allafall att hon lägger ut detail of today vilket jag inte sett många bloggare göra. Inspirerande detaljer vilket gjorde hennes blogg lite annorlunda!

OBS! Om länken inte funkar är fullständiga adressen majatanna.blogg.se

Bruno Mars

Tumblr_lfw4uxtrkg1qbul75o1_500_large

Den här läckerbiten kommer jag stå och hoppa till i sommar. Det gör ju inte en mindre taggad om man säger så. Jag har dock inte köpt biljett ännu, men det ska jag göra snart. Honom tillsammans med bland annat Robyn, Coldplay, kings of leon, the black eyed peas, likin park m.fl kommer göra min sommar grym.

Glömde jag säga att jag kommer att vara brun och snygg då?

Nu ska jag käka och sedan ska jag hänga med fysik b, elektriska fält, jag har längtat om man säger så. ♥


Onsdag

Är helt slut! Har varit ute och sprungit tillsammans med pt. Det gick mycket bättre idag! Klarade sträckan och vi sprang den snabbare än förra gången. Dessutom sa susanne att min andning, steg m.m. hade blivit mycket bättre så det är jättekul!

I morgon måste jag ta igen skolarbete. Jag har inte pluggat något (förutom förberedelser inför regionala om det räknas som plugg) på nästan en månad. Sedan innan sportlovet, så jag känner att jag verkligen måste ta igen, speciellt fysik. Mår illa bara jag tänker på det.

Men det är fortfarande onsdag, så nu ska jag kolla the vampire diaries!


lika söt som kvar... hehe


Regionala mässan

Så var den sista mässan gjort i UF. Surt att man inte kom vidare till SM om man ska se det på den dystra sidan, men samtidigt har jag sjukt mycket i skolan den veckan, veckorna före och efter med säljtenta, mega fysikprov o.s.v. så det är ganska skönt att slippa tänka på ännu en mässa. Men vem försöker jag lura när jag säger att jag inte ville till Stockholm?

Måste bara skriva av mig. Jag får panik, aggression och allt vad det heter när folk inte kan respektera varandra. Jag tänker på mässan idag, tyvärr vann vi som sagt inte. Visst, det finns en anledning. Men... personer måste acceptera och respektera att vi faktiskt lagt ner tid och energi för att faktiskt satsa på tävligen och att man faktiskt blir ledsen av att förlora. Att sedan stå och rätt ut sagt pissa på en, det är inte okej...

Nu ska jag i allafall se the vampire diares, börjar sent imorgon ♥

Regionala mässan

Har hållt på med UF arbete under dagen, förberedelser inför reginoala mässan som går av stapeln i morgon. Vi kommer att befinns oss någonstans i Malmö, var har jag ingen aning om. Jag kommer som sagt ställa ut med mitt lilla företag, Kvar UF. Jag ska upp vid 5-6 i morgon (i die) så i kvällen lär endast bli ung, hehe. Nä, men nu blir det ett avsnitt the vampire diaries, är på andra säsongen nu. Helt galen i serien!

Problem?

Jag dog av garv när jag hittade en gammal anteckningsbok som jag hade bestämt skulle vara min "problem-bok". Jag skulle skriva allt jag störde mig på, vilka problem jag hade och det som gjorde livet lite surt. Jag förstår inte riktigt problemen i problemen men så själva

"Jag har inte gjort engelskan och den är till imorgen kl är 16:00"

"När mamma skulle hjälpa mig så satt hon i telefon. Jag vänt när hon var klar så sa jag att vi skulle öva på engelskan men då skulle hon på toaletten".

Hahaha! Jävla snorunge till barn säger jag bara!

Make up

Designen är lite sådär och ganska mixad men vet inte riktigt hur jag vill ha den och orkar faktiskt inte bry mig. Idag har jag varit på skolan och fixa lite med uf. Gjort några ärenden med mamma och sedan har jag inte gjort så mycket mer. Kollat en massa the vampire diaries idag, älskar den serien.

En sak jag inte fattar det är hur folk kan sminka sig på så konstiga sätt. Helt från intet, jag vet, men ärligt talat. Är det bara jag som tycker det är groteskt med gul/grön/röd/orange make-up? Jag fattar inte och stör mig på det.

Fredag

Tumblr_lhm0scqbma1qd9voao1_500_large



Wiho, fredag idag. Skönt, dock är jag sjukligt trött efter träning och allt. Ikväll ska det firas, Disa har fyllt 18 så ska hem till henne och fira henne och träffa massor med härliga vänner. Jag tror dock inte det blir någon utgång för mig, men vi får se!

Nu ska jag göra vid mig det sista för att sedan bege mig hem till kära disa för middag!

Torsdag

 

Sitter och  myser tillsammans med Evelina och Felice. Vi ska snart kolla på film, just wright, den verkar ganska mysig. Vi skulle egentligen på spirit magazin releasmingel men sen orkade inte jag och felice så det blev mys hemma hos mig. filmen är dock inte klar ännu, men jag orkar inte skriva mer här.

I morgon blir det att fira en vän som nyss fyllt 18 år. Trevligt värre!

Bokföring

Är för den som inte visste det ekonomiansvarig i mitt lilla Kvar UF företag, som förövrigt just nu kvalar till SM (vi tillsammans med 12 andra företag i Skåne, varav 400-500 st tävlade)! Har i allafall blivit klart med bokföringen nu, det är väldigt skönt! Ska kolla på lite balklännigar nu, ska till sömmerskan i morgon igen och jag har valt färg nu. Spontant, men skitsamma.

The vampire diaries

Jag vet inte om det är rätt att säga att jag sitter och kollar på the vampire diaries eller om jag sitter och kollar på Ian Somerhalder. Nä men för att vara seriös, tycker det verkar som en ganska bra, twilight inspirerad serie. Fast har faktiskt för mig att det är twilight som inspirerats av tvd? I vilket fall, har aldrig kollat på det men sett första avsnitt nu. Tänkte se något till innan jag sussar sött. Granska trött så det blir i säng tidigt idag :)

Måndag

Har lite saker att göra idag så ska sticka iväg med peppsi nu. Har lite brottom, så vi hörs någon gång, hehe :) Förresten ska jag försöka hitta en ryggsäck, måste börja kunna gå till skolan, vilket jag inte tror jag kommer att göra i vilket fall så.

Beiga blusar



Dona Karan, Lanvin, 3.1 Philip Lim, By Malene Birger

Hittade massor med söta beiga blusar. Älskar verkligen det "tunga"/tunna materialet. Jättefint och nyanserna är hur fina som helst. Jag vill bära det till svara stuprör, skinjacka och klackar. Hade varit grymt. Tycker faktsikt det är riktigt fint med blusar ute, man behöver inte klänning! Köpte ju nyss själv en beige blus :)

Tips

Om du vill hitta nya bloggar om vad du nu vill att det ska handla om. Gå in på weheartit och sök på var det nu är du vill att bloggen ska handla om. Kommer upp en massa resultat med bilder som kommer från någon hemsidan - ofta bloggar. Jag har hittat många av mina favoritbloggar där :)


#25




/fashioninfluence

Hittade hennes blogg nyss så har inte läst så mycket i den. Dessutom verkar hon inte ha superspeciell stil men hennes garderob är att döda för. Hon har dessutom strukturerat upp den på ett riktigt snyggt, stökigt sätt som jag älskar. Hennes kläder och accesoarer är att döda för. Märkena också för den delen, Acne, Alexander Wang är exempel.

OBS! Om länken inte funkar är fullständiga adressen http://fashioninfluence.blogg.se/

I rymden finns inga känslor



Guess I was right? Gillade filmen, även om den är svensk och svenska filmer är inte alltid lika bra. Men jag gillade den och den hade en fin mening och handling. Man kan ju inte göra annat än att älska Skarsgård i filmen, så gullig han är haha.

Gossip girl

 

Hade på mig nya blusen på bilden. Även mitt nya nagellack från Chanel, Coromandel nr 473. Visar bilder på mina födelsedagspresenter senare. Nu tänkte jag ta ett bad, helt frusen samt gå igenom lite ekonomi, tråkigt nog. Bokföringen i mitt uf företag är i princip klar. Sedan har jag lite andra boring stuff to do.


Blus

 

Tänkte visa en blus jag köpte på Hm trend i förrgår. Fick den indirekt av min bror i födelsedagspresent. Sydde några stygn då den var helt öppen i armarna och resultatet blev riktigt bra. Tycker den är skitsnygg, men det är dock inte alls i någon rosa ton, utan mer gräddig/grön/gul... eller macchiato? Haha, nä men fin är den!

När jag skulle köpa den fanns det kanske 4-7 kvar, när jag hade provat och köpt den fanns inga kvar. 300 kronor kostade den.


Yesterday

Sjukt deppig och opepp på allt idag. Ska faktiskt ta och försöka sova efter filmen, även om jag vaknade vid 2 idag. Ska se i rymden finns inga känslor, folk säger att den är dålig, men jag har en känsla av att den är bra. Ska ge den en chans.

Alltså, har haft en konstig känsla hela dagen och även i natt (i drömmarna). Hade på tal om drömmar, en sjukt jobbig och obehaglig dröm inatt. När jag kom hem och hade lagt mig så var jag så himla törstig men jag orkade inte gå ner och hämta vatten. Så i drömmen var jag också törstig, men jag drömde att min hals och delar av strupröret hade fräts sönder så så fort jag skulle dricka rann det ut där och jag kunde inte släcka törsten. Sjukt jobbigt, haha.

Kvällen var inte riktigt som förväntat, men jag tänkter inte skriva något om det här. Träffade Olle från idol, han sa grattis och kramade mig. Alltid något, hehe :)


Istället för grattis skulle jag tvingat honom att fria, hehe...


19

Orkar inte skriva så mycket, men min 19 års dag var super! Fick så himla gulliga presenter, både av familjen och vänner. Släkten firade mig idag, de stack nyss hem. Så mamma och jag ska gå och kolla någon film nu. Puss

Remind me off you



Jag satt och höll på med loggbok som jag har i tre olika ämnen. Jag håller dock på med den i UF, de andra har jag inte börjat på ännu. Men eftersom jag låg väldigt efter och jag inte skrivit på två veckor och kände inte att jag orkade göra något annat skrev jag av mig lite. Det jag tänkte komma till var att jag skulle kolla tillbaka på en sak som jag skulle skriva om och kollade i kallender, där ser jag att det är 3:e mars och att jag fyller år i morgon. Hade helt glömt bort det nu i em. och jag för mig själv "oh my god, jag fyller år i morgon" jätteförvånat. När jag hörde mig själv började jag skratta, lät som Maria Montazamis systers dotter, "shit my god!!" hehe.

Skola

Känner att det är för mycket i skolan just nu... not. Hehe. Har egentligen ganska mycket men vissa lärare är sämst på att skriva ut det i provschemat. Vad jag vill komma fram till är att det i allafall fungerar som ett lugnande medel!

Tagen på bra gärning

En rolig konversation mellan mig och mamma.

Jag: "Lönt att du lägger födelsedagspresenterna på golvet i ditt rum"
Mamma: "Men det är till mormor"
Jag: "Jaha, vad har du köpt till henne?"
Mamma: "En ansiktskräm"
Jag: "Från hm?"
Mamma: *lurigt flin*

.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Har egentligen ganska mycket att göra men har suttit uppe för att kolla på en massor med serier (vitkigt hehe). Har sett Big brother, one tree hill och nu ska jag kolla 112 på liv och död. :)

Onsdag



Hejsan coolingar. Sitter på skolan och jobbar. Har gått igenom hur vårt uf företag ska avvecklas, gjort lite listor, kolla igenom svenskan samt gjort lite annat smått och gott. Ska snart träffa min mentor och nu orkar jag inte skriva mer om sådana boring saker.

På fredag fyller jag 19, riktigt härligt! Längtar som fan. Kan dock inte berätta mer just nu på grund av lite saker, hehe.

30 juni till 3 juli kommer att bli G R Y M M A dagar
just sayin'


Tisdag

Hello! Helt sjukt, blev av med ett par boots i norvember på jacob hansens hus. Hittade de i lärarrummet idag, knäppt. Snart ska jag ut med hunden tillsammans med Felice, sen måste jag plugga. Har inte börjat på svenskan ännu, inlämning på fredag. byebye

RSS 2.0