sweef - katten

Katten - Bäddsoffa m. divan

Hitta den fina soffa från sweefs, är verkligen sugen på att slå till. Jag gillar inte riktigt benen men jag gillar modellen bara att divan som de kallar de, skulle jag vela ha till höger. Den hade passat perfekt i vardgasrummet. Måste nog först dock mäta innan jag beställer den. De går ju ändå på några tusen och sedan frakt på över tusen kronor så det blir en del. Måste vara säker på ens val. 

hm home



HM HOME
 
Här är lite inspiration från hm home, gjorde faktiskt en beställning där idag till min flytt. Köpte bland annat massor med gästhanddukar, kökshanddukar, silvriga vasen på bilden samt silvriga burken. LIte kuddar och annat smått och gått. Kul att ha inredning från blandade ställen och inte bara ett "ikea hem". 



Här är lite av det jag köpte. Kuddar, vas, burk samt servetter. Kan alltid vara bra att ha, haha. 

Festivalvecka

Det är ganska mycket på jobb under festivalveckan. Idag gick jag upp halv 9, tränade i en och en halv timme typ (ish). Sedan stack jag till jobb och jobbade till halv 9 typ. Sedan stack jag hem, helt trött och trodde jag skulle sussa. Men emma peppade mig att dra till sara och mysa. vilket var mys, haha. nu ska jag dock kolla någon serie innan jag sussar. så himla trötter. 

Klappat och klart

Jag flyttar! Till göteborg. Jag har fixat lägenhet. Jag är överlycklig!!

Ut

Ska ut ikväll med härligt gäng :)


Handstickad pläd

Handsickad pläd i ull. 130 x 160 cm.ilva.se
 
Sjukt sugen på att köpa denna handstickade pläden från ilva. älskar modellen på stickningen, materialet, färgen (finns i vit och grå också), storleketen och den är så mysig. Har fingrat på den på ilva när jag besökte ilva senast i malmö. men på grund av det saftiga priset, 499 kronor för en pläd, jag vet att det änåd är valuta då den är handstickad och allt känns det ändå lite mycket för en pläd. har liksom redan säkert 5 filtar, varför köpa en till? haha. 

Lägenhet

Har hittat min drömlägenhet i göteborg och jag kan inget annat än att tänka på den. Det ända jag vill göra just nu är att köpa den och bara flytta in i den. Det perfekta med de två lägenheter jag och mammi spanar på just nu är att man får tillgång till dem redan första september och kan antagligen förhandla om att få de redan till skolstart. Jag är överlycklig just nu, jag vill jag vill jag vill!!!

Tips



weheartit.com

Förlåt för tjatet. Men finns det några tips på bra hemsidor med inredning, blir jag väldigt glad. uppskattar alla tips! 

A little break


inspirerande bild från hennes blogg, bland massa andra.

En blogg om inredning, blev ganska fast. Speciellt nu, ja ni vet varför. Mycket fin inspiration. Check it out!

Glas



Glas från lagerhaus
 
Jag har kolla in dessa glasen ett tag nu, de kommer från lagerhaus och är hur snygga som helst. De har funnits där sedan i våras och kommer antagligen finnas kvar i något år. Så därför tänkte jag vänta till jag verkligen har hittat ett beonde i göteborg, men sedan funderar jag på att lyxa till de och slå till på ett dussin. Kostar 49 kr/styck, 250 för 6 stycken. 

Fiiiint!



Alltså amanda berg har den ballaste hårfärgen, vill också ha!

.

Liten bild på min sminkning. Watch and learn! Nä skoja, men haha.


Douglas Booth



Kusin om du läser detta, din özil eller vad han nu heter kan slänga sig i väggen. alltså har fått jordens största crush på douglas booth. kolla lol, så förstår ni mig. han är dessutom 92 som jag (FNISS),
 
ps. ska flytta till göteborg antagligen, wow!

Flytt i Göteborg

Ska antagligen börja plugga arkitektur i göteborg till hösten på chalmers. g r y m t ! Sjukaste var att jag kom hem från jobb och skulle berätta för mamma och pappa om att jag kom in i göteborg. Då får jag ett telefonsamtal om ett jobberbjudande i göteborg. ska ha telefonintervju imorgon. snacka om timing hehe. 



jag och bästis på väg upp till göteborg, liseberg för några dagar sedan!

Flytt i Göteborg

Ska antagligen börja plugga arkitektur i göteborg till hösten på chalmers. g r y m t ! Sjukaste var att jag kom hem från jobb och skulle berätta för mamma och pappa om att jag kom in i göteborg. Då får jag ett telefonsamtal om ett jobberbjudande i göteborg. ska ha telefonintervju imorgon. snacka om timing hehe. 



jag och bästis på väg upp till göteborg, liseberg för några dagar sedan!

Turkiet



Längtar tillbaka till Turkiet. Till att bara hänga på en båt, utan rutiner. Vakna upp till solsken och värme, kunna bara hoppa i vattnet när man känner för det och bara vara. Hoppas på en segelsemester snart igen, underbart ju!

Jordens svåraste fråga



Vem vill bli miljonärspelet sätter ribban högt. 


Lemonad



Hemgjord lemonad!

6 citroner
2,5 dl socker
2 l vatten
2,5 dl kokande vatten

Gör såhär! 
Pressa juice ur citronerna, lägg i bunke och blanda med 2 l (kallt) vatten. Blanda i sockret också. Sedan riv av skalet (jag skalade av skalet) och koka med 2,5 dl vatten. Sila i vattnet och i blandningen när det svalnat. 

Låt stå och bli kallt. Eventuellt lägg i myntha och isbitar. Blir lite lyxigare. Hur gott som helst!

Make it up




Ny ögonskygga från Make up store





Köpte lite saker att förvara smink i, kommer från NK (malmö)


Köpte en brush cleanser från IsaDora. Hur smart som helst. Du sprayar på en duk, sedan penslar du bara penslarna över, så är de klara!

(Ni kan även se mitt nya naggellack från chanel - nr?)



Min första fondation på hur många år som helst. Kommer från lumene. 

Lite bilder från shoppingen jag gjorde i Malmö tillsammans med Michelle förra torsdagen. Köpte även lite annat men detta var det mesta i sminkväg. Köpte även ett fint läppstift. 

Sommarfest

Tips på lekar man kan leka tillsammans med sina släktingar? Ska nämligen ha det imorgon och jag håller just nu på att komma på massor med lekar. Alla tips välkomnas varmt!

Cave



Ligger och myser i sängen och lyssnar på musiiiic. Lyssnar på en av mina favvolistor, cave. Lyssna!  
 

Matt Corby





Lyssna på Brother, helt tagen. 

Saturday





Hello foks! 
Längesedan jag skrev, hehe sorry. Jag har faktiskt inte haft lust eller tid. Jag har nyss varit i turkiet, hur underbart som helst! Ska skriva om det sen :) Sen har jag jobbat två dagar, varit magsjuk, varit på liserberg, hängt med felice, hängt med michelle, varit i malmö, träffat kusin, hängt på väla med henne, träffat alya, hängt på stan med alya och lunchat med alya, lunchat med michelle som sökte in till arkitektprovet också. så somt sagt, har  liksom inte haft tid till bloggen. 

Ikväll ska jag till Alexandra och fira henne, hon fyller 20 år. Grattis tjejen!

RSS 2.0