Stockholm!

Hallå! Är i stockholm nu med mamma och pappa. Igår sov vi över i Linköping hos kusinerna. Jag, Nina, Niclas och Mirjam tog en runda på stan på kvällen, satt på platå, en mysig uteservering/klubb i Linköping. Sjukast är att närvi sitter där går två personer som jag känner igen (och jag bor inte i linköping) så det tar tid för mig att komma på vilka det är. Sen kom jag på att de var på Rock werchter - världen är liten.

Idag åkte vi i allafall till stockholm. Kom på em, så vi gick lite i affärer, hittade dock inget. Så får ta det imorgon då jag ska shoppa med nästkusin Linn och kusin Nina. Nu ska jag inte slösa internet (begränsat) så kan heller inte ladda upp bilder. ciao.

Mot Stockholm

Hallå! Nu sitter jag i bilen med mamma och pappa på väg upp till Stockholm! Vi stannar dock i Linköping en natt hos kusinerna. På tisdag åker vi till stockholm, har dock inga planer för den dagen. Sen kommer kusin upp till Stockholm på onsdag för att vara med oss, himlans skoj! Såg the human centipede igår, fyfan vad gräslig! Hur kan man komma på en sådan film? Jaja, den var värd att se om man gillar skräckfilmer. Den handlar om en gammal läkare som typ älskar djup men hatar människor. Han försöker göra en mänsklig tusenfoting av människor han tar till fånga. Gräsligt! Men bra film haha! Nu är vi snart framme i Linköping så bye for now!

HAHAHAHHAHA!











HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag dör! Jag har alltid varit så stolt över att jag ALDRIG var fjortis, men jag tror faktiskt att det bröt när jag kollade igenom dessa bilderna. VAFAN? Hur kunde min mamma tillåta mig gå runt så där och poser så där. Jag dör på riktigt. Fast nu skrattar jag bara åt det, kolla på mig hahahahahhahahaha!!

Rensning

Jag blir GALEN på min dator. Jag försöker rensa min dator från alla onödiga bilder man har. Jag har en tendens att aldrig radera bilder som blir dåliga när jag fotar utan jag lägger in allt i en mapp och sedan får de ligga och skräpa där. Så jag har suttit någon timme med att försöka rensa alla mina bilder och jag bli galen! Men jag har hittat lite gamla bilder...



Säger bara, gamla minnen!


We dont sleep when the sun goes down






Igår var vi några tjejer som drog ut. Det var faktiskt riktigt kul. Men både jag och Emma var trötta så vid 3 tiden gick vi hem, kom dock inte hem förrän halv 4 för vi bestämde oss för att gå hem haha. Vi var i allafall på mogwai och på tempel. Där var sån vs fashion show... Inte något bra dock :(

Nu ska jag packa, i morgon drar jag till stockholm med bästa mamma och pappa.

 


.

olyckan när du väntat på nya ph avsnittet men kommer sedan på att det är lördag...

Sommarfest





Var på sommarfest hos min mormor och morfar igår. Det var hur trevligt som helst men ganska känsligt och jobbigt. Tänker inte berätta varför anyways. Jag och Emma hade arrangerat massor med lekar som var uppskattat!

Idag ska jag jobba, wiho! Det är derby, HIF-MFF. Fast jag tycker faktiskt att det är lite kul när det händer saker på HIF när man jobbar. Nu ska jag käka frukost, får se om jag hinner med en runga i skogen, jag och pappa skulle ta en men måste fixa lite saker inför ikväll!

KOL











Låter bilderna tala för sig själv. Magiskt.

Make up

Smink är billigt i New York, vissa märken som är riktigt dyra hemma är väldigt billiga där som exempelvis i.d. och clinique. Jag köpte en del smink som jag glömt visa så tänkte göra det nu!


Ett O.P.I naggellack kostade cirka 40 kronor där, helt sjukt. Det blåa är riktigt fint, kornblått om man tar två lager.


Två ögonskuggor från M.A.C. De kostade 15-20 dollar stycket.


Jag köpte massor med id smink, använder det dagligen.


Köpte en warmth, kostade drygt 100 krono4, riktigt billigt!
Jag använder warmth som foundation på sommaren då man är solbränd och som rouge på vintern för att få lite färg.


Medium beige - N20. Kostade cirka 120 kronor kanske.
Har inte använt den här innan men kommer att användas som foundation under vintern då jag är blekfis. Har andra i liknanade toner.


... och en mineral veil. Använder inte den så mycket, men kom med i paketet jag köpte.


Köpte två eyeliner från clinique och en pänsel att använda de med. Jag har dock nästan bara använt den bruna, riktigt fin! Den svarta kommer väll till användning förr eller senare.

Köpte lite till men det orkar jag inte visa nu.

Dadada













Tro inte att jag kan sitta timmar ostörd framför min kära capture... Haha, det kan ni se på första och sista bilden. Cajsa goes social avec sa brother.


Home is where... my house is

Hallåå! Nyss hemkommen från några härliga dagar i Bohuslän tillsammans med släktingar. Kan berätta lite mer om det sen, nu tänkte jag faktiskt ta och sova, saknat min säng. I morgon kommer kusin Emma hit, vi får hitta på något skoj. Riktigt sugen på filmkväll! Fredag och lördag är också redan planerat. Sedan åker jag till stockholm på söndag, så full rulle. see u

Lysekil

Är på väg till Lysekil med mamma, nästkusin Elsa och hennes mamma. Pappa och hans kusin ska vi möta upp för lunch när vi gått en shoppingrunda! Dock har jag NADA picetas så det får bli någon slags teaser haha. Nu ska jag fortsätta umgås med Elsa!

LMFAO



HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ






Båstad

















Fett trevlig dag i Båstad tillsammans med Emma. Vi träffade massor med gamla klasskompisar som vi sanckade en del med. Sedan hängde vi med Rebecca ganska länge, har inte träffat henne på drygt en månad så det var jättekul att träffa henne!

Vi hängde med Bex på linmarksäventyr haha till slut hamnade vi på tennisarenan vafan den nu heter. Riktigt mysig dag, spontan som fan! Resten är hemlis hehe.

Senaste i bilder

Mehe. Skrev detta igår för att jag inte pallar skriva idag. Läskigt att skriva i det här tempuset fast det publiceras i morgon. Jaja. Idag (imorgon; hehe), just nu är jag på väg till Båstad med Emma! Vi ska bland annat försöka att träffa Rebecca som Emma inte träffat på ett år. Jag ska övningsköra upp. Egentligen skulle jag dit idag också, men jag är för pank :(

















Igår var jag som sagt på "välkommen hem" middag hemma hos Emma. Det var jättekul att träffa framför allt Emma och Jakob men även alla andra från klassen som man nu inte träffat på drygt en månad. Det var väldigt trevligt och god mat! Emma har du lagat maten? Haha Vi satt och snacka sedan drog vi hemmåt. Satt dock och kollade film in mot småtimmarna nörd som jag är.

Idag träffade jag Emma igen, det var meningen att vara wolfpack reunion men "the leader of the pack" sov haha. Så jag och Emma catchade up och träffade sedan Allan brallan eller ska man kalla henne DOKTOR allan nu? GRATTIS! Om ni inte fattar behöver ni inte fatta...

Nu tänkte jag sova i morgon bär det som sagt av mot båstad med emmsen och mes parents :) Au et revoir et bon anne fast jag menar god natt ;)

Done igen!

Haha. Skickade precis iväg ansökan om ett jobb vars deadline är om 8 minuter. Jag fick tillbaka den gamla skolstressen man har minutrarna innan deadline för inlämningar. Jag vet inte hur många gånger jag har skicka in arbeten sådär 5 minuter innan deadline en söndagnatt, många gånger är det. Jag trodde att när jag tog studenten skulle det dröja med sådana stressiga situationer tills jag åtminstone började studera vidare, men icke sa nicke. Jag satt man andan i halsen speciellt när elektroniken inte fungerar. Ska alltid krångla då man mest behöver den. Jag tror inte jag får jobbet, jag har alltid lärt mig att det tar 99 nej innan man får ett ja. Så jag antar att jag får söka 98 jobb till innan jag får ett. Bara att söka på!

COLDPLAY

Ett av de mäktigaste ögonblicken i hela mitt liv var coldplay konserten på rock werchter. Jag grät genom hela konserten för de var så fruktansvärt bra, för det är ett band jag har lyssnat på grymt länge genom både med- och motgångar, deras låtar berör mig o.s.v. Grymt härligt var det! Dock tog batteriet på vår kamera slut efter 1 bild... Sån tur var stod vi brevid världens gulligaste greker som skickade alla sina bilder till oss så nu kan jag äntligen visa lite bilder från konsterten! Sjukast av allt var att jag glömde tid och rum... lyssnade bara på musiken och kom tillbaka efter konserten, lite läskigt.













Chris är nog ful... not.

00:00

Nyss hemkommen från en väldigt trevlig middag hemma hos Emma. Det var kul att träffa Emma igen även om det inte var så längesedan vi träffades. Fick även träffa en annan gammal vän som varit i usa ett år, long time no seen. Haha. Eller vad man nu brukar säga. Sen så träffade jag gamla klasskamrater, så det var en toppenkväll. Väldigt trevligt... och GOTT! Nu tänkte jag se the walking dead, har sett om säsongen nu, kunde liksom inte vänta på tvåan så började om på ettan. Natti

Tackkort

Gud vad tid det tar att designa/beställa/skriva/skicka tacckort till gästerna på min student. Har suttit med det hela eftermiddagen. Men nu är jag klar - i allafall med de tackkorten vi beställde. Beställde 30, trodde inte de var mer än 30 olika sällskap men hade tydligen fel. Så nu fick jag beställa ytterligare 10 tackkort. Börja om hela processen haha. Men det kommer i allafall att skickas i veckan.

Ett tips. När ni ska skicka tackkort, använd qpix.se - 1 dags leverans blev det för mig. Snygga var korten och allt fungerade.

Blue valentine

Såg filmen Blue valentine igår och den var faktiskt ganska bra. Skådespelaren från the notebook (Noah) var med i filmen. Så man fick ju redan där förhoppningar. Det var en, för mig, ganska annorlunda film. Men rekommenderar den.

Done and done

HM - 150 kr

Köpte klänningen ovan i New York för unka 60 kronor drygt. Jag köpte dock en ganska liten storlek då jag hade erfarenheter om att den är väldigt stor upptill. Dock var den alldeles för kort så jag sydde om den nu när jag kom hem för att den skulle passa.

3 timmar senare får jag den halvdana känsla man alltid får av att handsy något. Men resultatet blev jättebra! Helt nytt utseende på klänningen. Toppennöjd! Visar bilder imorgon då det var alldeles för mörkt för att fota nu. Godnatt.

To lose my life





Kjol (mer aprikosfärgad i verkligheten) HM - 30 kronor, har kostat 250





Kjol HM - 30 kronor (kostat 300 kronor)

Den sista kjolen kollade jag på och funderade på att köpa innan den kom på rea. Så det var ju en kap om man säger så. Dessutom har jag varit sugen på att köpa lite kläder man kan ha ute och inte bara klänningar. Så två fina kjolar passade ju finfint!

Haket med Sara





Träffade fina Sara idag som jag inte har gjort på år och dag. Det var jättemysigt. Vi pratade igenom alla resor jag varit på och alla galna händelser som Sara har gjort här hemma. Vi tog en lunch på Haket, vi planerade att testa något nytt men hamnade till slut på haket ändå. Sedan drog vi en runda på stan.

Hade på mig min klänning från forever 21 och min nya skinnjacka från Zara. Trivs riktigt bra i den :)

Investeringar...





Solglasögon HM - 60 kr



Stråhatt HM - 60 kronor

Köpte två kjolar inne på HMs rea idag också. Men de visar jag senare. Jag har precis satt mig och fortsatt kolla på the vampire diares som jag kollade på i våras. Jag vet faktiskt inte varför jag slutade kolla. Knäppast är att jag slutade kolla precis vid det spännanade, själva upphandlingen, av vad ska jag inte avslöja om det är någon som inte kollat. Så ikväll sitter jag på hemmaplan, bänkad framför the vampire diares. Åh, Ian somerhalder ♥...

2 faktum

1. Jag är lite kär, i Harry McVeigh om ni vet vem det är. Det är, för er stackare sominte vet, sångaren i white lies. Ja, jag kansk ska dra alla över en kam och säga att jag har blivit kär i White lies. Jag kan ju utan att överdriva eller ljuga säga att white lies går på högvarv hemma i mon maison. Favoriten är e.s.t, så bra. Riktigt grymma!

2. Jag har hittat min största svaghet - garderober. Jag vågar nästan inte berätta för det är pinsamt... Det föll någon tår för kinden när jag såg en vacker garderob. Men till mitt försvar lyssnade jag på musik så jag hoppas (kommer inte ihåg) att det var en riktigt känslig låt som spelades. Gråter ofta till musik, eller musik får mig att tänka på saker som får mig att gråta. Okej, nu blev det lite personligt. I allafall 2 faktum.


Scotch & Soda

Kom ni ihåg mitt gamla iphonefodral från liebeskind som jag tappade bort/blev stulet? I allafall har jag försökt hitta något nytt sedan dess. När jag var i Paris hittade jag ett från Scotch & Soda. Hur fint som helst och kostade inte heller så mycket!





SCOTCH & SODA - 200 KR

Såhär ser det nya fodralet ut. Nu måste jag vara med försiktig, vill inte tappa bort detta också. Funderar dock på att köpa mitt gamla från Liebeskind på internet, men får nog vänta tills jag hittat ett jobb så jag har pengar att köpa det för haha. Nu ska jag se... PARADISE HOTEL, yey!

FYI

Filmen sög. vi såg en halvtimme sedan satte jag på paradise hotel, jag är helt inne i det nu. Danska dock. Helt underbart. Så meningslöst att det blir viktigt att se typ. Älskar det.

Blow

Har ni sett den filmen? Ska se den nu och gissa med vem? Michelle hehe. Vi jobbade på HIF idag. Maria montazami var där och hängde runt exklusiv där jag jobbar yey. Sen såg jag och Michelle hela Djurgården laget vid bussen, yey. Sen var det något annat coolt men det har jag glömt haha. Nu börjar filmen så i better get goin'. Tjing

Psykat

"That makes nearly 83,000 festival-goers per day."

Det är helt sjukt. 83 tusen personer på en och samma dag. Det är så många vi var på rock werchter. Så jag antar att vi har fel när vi säger att 30 000 kollade på coldplay som var ett av main banden där. Som sagt, jag skrev det så fint igår (idag) och upprepar: jag är rockwerchtifierad.

Fem år

Det är sjukt. Vet ni hur mycket man hinner göra på 5 år? Anledningen till att jag just tänker på 5 år är därför att jag började blogga för cirka 5 år sedan nu. I augusti är det fem år. Jag var en liten skit när jag började blogga. Jag vet inget bättre än att sitta och bläddre i arktivet, kolla fula bilder läsa roliga texter och minnas tillbaka på olika tider och olika saker som jag gjorde.

Ett tips till alla är att blogga som en dagbok. Jag skriver för min skull endast. Det är självklart roligt med lite feedback då och då, men det är inte anledningen till att jag sitter och skriver. Det är för att jag må bra av det och anledningen till att jag mår bra av det är antagligen för att jag lämnar spår. Låter djuriskt, jag mår bra av att lämna spår. Men för att hålla uppe minnet liksom. Värsta mardrömmen är om bloggen med alla inlägg skulle raderas. Jag skulle gått under. I allafall, snart 5 år sedan. Long time ago.

Min garderob

Jag måste alltid "utvidga" min garderob eftersom jag hela tiden köper nya kläder - logiskt. Men det jag tänkte komma till är i allafall att jag har gjort om min garderob sedan sist jag visade den. Så här är bilder på hur min garderob ser ut just nu: 


Alla mina "söta" plagg. Typ spets, volanger o.s.v.




Tröjor och koftor


Delar av mina högklackade. 

Hehe. Jag orkar aldrig ta fram min kamera och använda den så jag använder mobilen vilket syns på bilderna. Mina info & layout lärare hade sagt att man "kunde hoppa på pixlarna" i bilden, haha. Åh, Martin... hans skämt. Nej men här är delar av min garderob. Enjoy.

Söndagsmiddag

Hallå! Nyss drog släktingarna iväg för resa i Frankrike. Gissa om jag är avis? Dock har jag gjort mitt på utlandsfronten för ett tag framåt. Men resa denhär sommaren är jag inte klar med. Även om jag kom hem för bara någon dag sedan beger jag mig om några dagar till Bohuslän och släktingar. Det är några av mina favoritsläktingar, fyfan vad man mår bra i deras närvaro. Stannar där i nästan en vecka för att åka inom hemma för jobb och fest sedan drar jag och familjen vidare till Stockholm och är där till i en vecka. Jag vet inte riktigt datumen ännu men vi får se hur det blir. Vi måste matcha passar och mamma semester, samt min mormor och morfar så det blir när det blir.

Nu ska jag gå ner till stan för att handla mat. Jag ska ha tjejer hemma hos mig ikväll. Jag är faktiskt riktigt taggad. Jag har i hemlighet utan dess godkännande planerat in en filmkväll. Jag är så sugen på det, så sorry dudes om ni inte är sugna på det liksom haha. Back to buisness eller hur det nu stavas. För att hinna göra mat/göra vid mig/ut och gå så måste jag get goin'. Adjö.


...

Jag är rockwerchtifierad - kan inte sluta tänka på rock werchter. :(

Stake land



STAKE LAND

Såg nyss denhär filmen med Michelle. Vi kollar alltid läskiga filmer vilket jag vanligvis hatar. Jag vet faktiskt inte varför vi gör det. Men de är faktiskt bra och det är roligt att kolla på. Vissa skrattar man åt och vissar är bara så jäkla bra. Både jag och Michelle älskade denhär filmen, den var liksom "verklig". Förutom då att den innehöll vampyrer. Nä men känslor var inblandade och sånt som påverkade en och slutet lämnades åt tittaren. Rekommenderar er att se den!

Har hängt med Michelle sen jag kom tillbaka från Werchter. Vet inte hur många filmer vi sett, haha. Nu ska vi se before sunset så att vi ska kunna somna sen. Det är en romantisk komedi. Tjarråå.

Zara





SKINNJACKA - ZARA - 500 KR

Konfirmation





KAVAJ HM, KLÄNNING FOREVER 21

Idag konfirmerades en granne till oss sig. Så jag har spenderat mestadels av dagen hemma hos de. Trevligt sällskap och god mat. Jag har även tagit en runda i skogen, 4 km snabbt, så det var skönt att komma igång igen. Omöjligt på en festival liksom haha.

New York shopping


Linne HM


Linne Forever21


Klänning Forever21


Klänning, från?... FOREVER 21, vad annars? Haha


Linne forever 21

Hade glömt visa lite kläder från New york. Nu tror jag dock att jag har visat allt. Har dock lite kvar att visa från resan jag gjorde nyss. Någon tröja, klänning och iphone fodral. Sedan shoppade jag ju igår där jag inte visat allt. Hehe.

Idag var jag på IKEA med mamma och shoppade galgar, jag ljuger inte om jag säger att jag handlade 50 galgar. Om inte mer. Vi köpte grymt många galgar och glas för sånt går sönder/shoppas upp och används haha. Nu tänkte jag damsuga över mitt rum sedan ska jag över till grannarna på middag, trevligt!

Bruno Mars








Jag trodde jag har filmat på konserten men tydligen inte. Han hade väldigt mycket energi på scenen och sedan kan man ju hans låtar oavsett om man gillar honom eller inte för alla spelar dem. Han var dock väldigt kort, haha, men sjöng fruktansvärt bra. Sedan pekade han på mig och Emma när han sjöng "you're beautiful just the way you are" så why not liksom hehe.

Skor

Grymt snygga boot från Chapnlle. Jag är så grymt sugen på att beställa. Har beställt därifrån innan. Kommer inte ihåg hur det var med frakt o.s.v. Har dock en väska och ett par andra skor. Skorna var för små, även om jag mätte men jag har inte precis idealfoten (väldigt bred) så därför bör jag inte säga något. Faktiskt nöjd med mina köp därifrån!

Shopping i Helsingborg

Mjukisbyxor, HM - 99 kr
Linne, HUNKY DORY - ca 400 kronor
Linne, ZARA - 200 kronor
Alla plagg var på rea och var nedsatta från 50 % och uppåt. Jag har redan den tillhörande tröjan till mjukisbyxorna och efter alla mina mjukisbyxor blir norpade/utslitna kunde jag lika gärna passa på. Första och andra tröjan köpte jag i Helsingborg. Tröjan från Zara köpte jag i Bryssel. Visste nu förövrigt att Forever 21 håller på att öppna en butik där. Grymt avis. Önska att väla kunde öppna en också nu när de ändå ska öppna en massor med nya butiker.

Rock Werchter tips till mig själv

Jag hoppas att jag åker tillbaka nästa år till Rock Werchter och tro det eller ej, att line upen inte är lika bra. För då behöver man inte oroa sig att man missar något band och istället hänger med sjukt härligt folk! 

VIKTIGT...
VARM KLÄDER - på kvällarna var temperaturen under 10 grader vilket gjorde att vi inte kunde hänga ut like länge som vi ville. 


Bryr er inte om bilden. Men så fort solen gick i moln blev det kyligt. Och så fort solen gick ner blev det iskallt.

♥ MOBILLADDARE - antingen ta med en gammal mobil vars batteri kan hålla i 4 dagar eller någon solenergiladdare för att ladda sin telefon där var du tvungen att köa i tre timmar. 

PENNA - Fyfan vad vi kladdade men penna överallt. Hur kul som helst. Det roliga är att jag hittade lite jag skrivit på stövlarna som jag inte kommer ihåg. Vad jag skrev kan jag hålla för mig själv, haha. 

♥ VITA CONVERSE - Vi kladdade och gjorde conversen till riktiga festivalconverse, rolig souvenir. 

TYPISKT SVENSKA SAKER - Vi hade med knäckebröd, svenska flaggan os.v. Det var roligt för fler folk kom till oss när vi hade svenska flaggan. Då hade de liksom en anledningen till att komma fram och börja prata. Det svenska knäckebrödet var en het snackis i grannskapet, haha. 


Om det inte vore för svenska flaggan hade antagligen inte den här lilla holländaren vars namn jag inte kommer ihåg och hans gång kommit och satts sig vid oss.

VÅTSERVETTER - Närmaste fräsch du kommer. Ingen pallar duscha för köerna är enorma. Flera timmars köer till duschen som dessutom kostar massor med pengar. 

HÖGTALARE - Det viktigaste. Folk kommer till ert tält med högtalare, alla vill lyssna på musik. Dessutom peppar man inför den dagens line up genom att lyssna på deras musik. Vi hade gjort en spellista med line ups för att kunna peppa. Riktigt bra!

FILT - Vi hänge tillsammans med många andra på en filt utanför vårt tält. Väldigt användbar. 


En förmiddag såg det ut såhär. Många satt inne i tält, vet inte om det var här det nyss hade regnat (vi har skynket uppe). Men det var en gäng härliga människor!


SKIT I...
GUMMISTÖVLAR - hade med det, värsta floppen. Vem fan bryr sig om man blir blöt om fötterna? Dessutom blir du blötare med stövlar för du svettas så mycket för det är så varmt. 

FÖR MÅNGA OMBYTEN - Du använder dig av samma kläder hela tiden. 

ROCK WERCHTER 2011 ♥


Torsdag








KAVAJ - HM, LINNE - ZARA (NYTT!)

I bryssel köpte jag en skinnjacka och två linnen inne på Zara. Här kommer ett av dem. De är i beiget, precis som kavajen. Kavajen är dock tyå 3 år gammal från HM. Nu ska jag dra ner i stan för att fixa lite ärenden, har bland annat tack kort från studenten på listan och fixa med några armband. Dessutom har jag inte besökt stan på typ en månad, har varit rea ganska länge så kanske tar en titt i stan också. Om jag orkar och hinner. Ha en trevlig dag. Ciao!


Paris

Jag har varit sämst på att updatera om resor jag gjort på senaste tiden (Varken kroatien eller new york skrev så mycket om). Tänkte därför ta rock werchter resan grundligt. Det började i Paris, sedan vidare till Rock Werchter och sedan en dag i Bryssel. Tar Paris nu!


Trötta tog jag och Felice tåget till Köpenhamn. Efter vi checkat in, kom dit alldeles för tidigt så fick vänta tills incheckningen öppnade, tog vi en frukost på Joe and the juice.


Inne på joe and the juice.


Effektiv förflyttning från caféer till gaten.


Party poopern her self fick ett nervöst sammanbrott på flyget och grät hela vägen (jag). Dock satte sig ingen brevid mig, om sätet var upptaget eller för att ingen ville sitta brevid mig är fortfarande oklart. Så jag låg bokstavligt talat ner, i felice knö och över de andra sätena.


På flygplatsen tog vi en taxi in till centrala Paris och Solveig där vi skulle bo!


Felice i taxin.


Det tog inte många minuter innan vi hade fräschat upp oss för att ta en runda i Paris med Solveig.


Vi satte oss vid pompedo (hur FAN det nu stavas) och tog en fika. Jag köpte ett glas coca cola för 100 spänn. Fasst fyfan vad värt det var i den värmen vi hade.


Sedan tog vi en snabb runda på stan. Jag fick med mig hem ett mobilfodral, visar bild sen.


Efter stan tog vi tunnelbanan hem till Solveig. Tog en snabb dusch och käkade sedan middag.


Vi gjorde iordning oss för en utekväll i Paris.


Sedan kom  Solveigs kompis Alice. Solveig, jag och Alice på bild. Ursäkta de suddiga bilderna, finns anledningar, haha.


Vi när vi drog ut. Väl ute mötte vi upp några kompisar till Solveig och Alice. Alice och Solveig kommer båda från Paris så det var roligt att dra ut med någon som kan staden.


Skitcoolt bra vi var på!


Solveig, Marcus och Jag.


En rolig dude vi träffade, jag och felice.



Jag har massor med andra bilder också från kvällen men de lämnar jag utanför bloggen hehe. Hade en grym dag/natt i paris. Riktigt kul att spendera den med någon som kom från Frankrike som kunde visa mig och Felice de bästa ställena.


Take me back



ROCK WERCHTER 2011!


Rock Werchter

Den senaste månaden har varit den absolut sjukaste i hela mitt liv. Jag har varit på tre semestrar under tiden (Kroatien, New York och Belgien). Jag har gjort så grymt många saker som jag aldrig gjort innan. Den galnaste och roligaste veckan var denna.

Jag är nyss hemkommen från en veckas semestrande med Felice och Emma. Jag och Felice åkte till Paris och festade där, tog sedan tåget bakfulla som fan till Belgien och Rock werchter. Kollaed grymma band tillsammans med emma för att sedan några dagar senare ta tåget till Bryssel. Blev en spontandag där och sedan tog vi buss hem. Sjukaste veckan någonsin, berättar lite mer sen. Resten får bli censurerat,,,,












Avslutar med en väldigt rolig bild. Satt på Davids axlar men det blev lite svårare att komma av de än vad jag trodde.

Sjukaste veckan i mitt liv. Visar fler bilder sen. Nu ska jag kolla paradise hotel. Bye!

RSS 2.0