society6Fick för någon månad hem dessa skalen och "skinnen" som jag köpte på society6. gillar faktiskt dem, speciellt när jag kan dölja min hemskt spruckna telefon, haha. kostade 35 repektive 15 dollar beroende på om man ville ha "skinn" eller skal.

Helgen

Dålig på att uppa, i know. I torsdags hade vi afterwork, det var jag, ulrika och marielle som tog en öl på hamnkrogen. fredagen var jag ledig och vilken spenderades tillsammans med moa. vi lunchade på viva och sedan tog vi en runga på stan och inom procivitas. väldigt mysig dag. sedan stack jag till systemet med alexandra och laddade upp inför lördagen. sedan jobbade jag tillsammans med michelle, åt middag hemma hos henne och kollade sedan film hemma hos mig. dagen efter jobbade jag och på kvällen var vi några tjejer som sminkade oss och blandade massor med drinkar! 

bilder kommer sen ♥

arkitektprovet

Till arkitektprovet i år. sökte in till arkitekt.

sex on the beach

Sedan kroatien 2009 har min favoritdrink varit sex on the beach - men varfan hittar man persikobrännvin? Haha. Fattar nada. I allafall fick jag i 20 års present av fina Amy en drinkbok så kollade igenom den ifrån helgens bravader. Dessa ska blandas: 

♥ sex on the beach
♥ blue lagoon
♥ blue monday

♥ screwdriver
♥ cordless screwdriver
♥ creamy screwdriver

Anledningen till att det är liknanade drinkar är för att jag inte pallar köpa 10 olika saker på systemet för att blanda 3 drinkar. Har faktiskt lagt ner lite tanke i val av drinkar ;) Till dessa behöver jag faktikst bara köpa 3 saker på systemet - softish! Till helgen kommer till ebbas till mig - vi ska blanda drinkar och smink en gammal anställd jiang. kommer blir en toppenkväll, längtar!

Köpenhamn

Spenderade min enda lediga dag den här veckan i köpenhamn tillsammans med mamma och pappa. vi åkte och kollade på nya örestad och massor med andra fina byggnade. besöker saha hadids byggnad utanför köpenhamn, kollade massor på arne jacobsens fina hus, mack och bio och andra trevligheter. nya teatern cokså, hur balla byggnader som helst!

Saha hadid
Teatern


Back on track


Long time no see... Har som sagt haft min dator på lagning = ingen blogglust. Gillar inte att blogga från andra datorer än min egna. Fick tillbaka min i går. Så... från och med nu hoppas jag på bättring från min sida.


Blue crushVar inne på HMs hemsida och hittade en ny "kollektion" - blue crush. Eftersom jag ska segla i sommar passade det väldigt bra hehe. köpte de ovan, klännigen har superfin rygg och älskar missoni mönster på den andra tröjan och den vita ser man ju bara hur fin den är!

Påsk

Anledningen till att jag aldrig bloggar nowadays är på grund av att min dator är på lagning och har varit det i ungefär 1,5 månad (om inte mer - fuck fördröjning). Har min pappas dator som jag inte riktigt förstå - anledningen till att jag inte pallar bloggar. Men jag jobbar på för fullt, träffar vänner och spenderar min lön på kläder - allt är som vanligt vill säga. pussar

RSS 2.0