Update

Har ju varit sämst på att updatera bloggen den senaste veckan haha. Jag har massor med prov, inlämningar, tentor, redovisningar jag var tvungen att plugga till. Dessutom har min dator gått och fått en silettklack i sig, så det finns inte mycket kvar av den. 

Nu har jag bara loggböcker och ett tal kvar, sedan är GYMNASIET KLART FÖR MIN DEL!!!!! Så jävla sjukt, på fullaste allvar. Riktigt skönt. Ska skriva klart loggböckerna idag och talet håller jag om 1,5 vecka. 

Torsdag

Hello! Skrev mitt fysik prov innan idag, det firar jag med att... plugga! Har suttit lite med ekonomin, den dödar mig. Alltså seriöst, mitt största råd till folk som läser ut, bli INTE ekonomichef, det är tråkigt, det är svårt, det är jobbigt och det är speciellt tidsödande. Dessutom går det aldrig ihop, ett mysterium.

Nu tänkte jag faktiskt ta och lägga mig snart, väldigt trött. I morgon börjar jag sent, skönt! Har bara en lektion i morgo, sedan blir det lite UF och sedan jobb på HIF. Helgen ska jag... plugga! Haha, sista helgen nu i allafall.

På många har jag säljmöte, tror att jag inte kommer att vara nervös, vilket jag säker kommer att vara. Anyways... köpte mina balskor idag! Jättefina och skönt, så det är gött. Något man kan bocka av innan balen. Bokade dessutom bord till mig och mes amies till nästa vecka då det är bal, vilken vi bojkottar.

Betyg

Sitter här med fysik b, prov imorgon. Sitter på mobil då någon har pajjat min dator. Det är sjukt vad jag pajjar datorer, något skumt över det haha. Den här gången var det i allafall inte jag. Förra veckan blev jag klar med 2 kurser, psykologi a och matte e, MVG i båda vilket är väldigt kul. Matte e är dock utökad kurs, men jag vill ha chansen att bli civilingenjör och då krävs matte e (och räknas in i betyget). I måndags satte jag mitt samhällebetyg också (MVG). Skönt! I fredags förra veckan skrev jag också sista inlämningen för CSI (kemi och biologi breddnig, hoppas på MVG). Nä tillbaka till fysiken, sista nu!!!

Måndag

Hallå! Har väldigt mycket att göra i skolan just nu så tror inte jag kommer att skriva från på torsdag igen. Då ska jag och mamma förövrigt åka och checka balskor/väska/smycken/övrigt. Det är då veckans alla examinationer är över (SKÖNT!). Sedan till helgen blir det säljtenta. Fun???

What to do

Har suttit konstant och pluggat idag. Tror faktiskt aldrig jag pluggat på mycket en helg. Måste fan psykiskt dåligt. Inte varit utanför min trädgård idag, illa. Ställde klockan i morse för att gå upp och läsa fysik. Fick lite nervösa utbrott, löstes med lite b&j, behövde energi. Fortsatte med fy. Sedan på em köttade jag sh, debatt i morgon (idag). Efter det köttade jag uf (säljtenta). 12 timmar senare och jag får bara 6 h sömn, stackars lilla cajbert. :(

Om man körde fusion på mig och klyvde (rätt böjning?) så hade det fortfarande varit för mycket plugg om jag ändå hade samma kapacitet alla cajsor. ack ack

HAHA!

Jag älskar verkligen den failade reklamen där deras argument var att just DERAS kräm mot rynkor och åldertecken innehöll allt så man slapp flera krämer för olika tecken (rynkor, torr hud o.s.v.). Men sedan slutar de reklamen med "prova också... lalala... för lalala". Alltså att de också har flera produkter. How fun?

Lördag

Jag säger såhär, hej trevlig lördagskväll <3 Har fysikprov i veckan på 100 sidor (164-264), love. En cabaré vars kläder och skit jag ska ha fixat och sist men inte minst avgörande samhällsdebatt på mån som jag inte har börjat på. FUN! FML punkt och slut.Så sant!


Fredag

Helt slut! Kom hem från skolan vid fem, har precis tränat. Nu tänkte jag duscha och käka mat. Sedan kommer jag spendera kvällen hemma. Jag måste ta tag i en massa skit, tyvärr. :(

Torsdag

J A G  Ä R  T R Ö T T !

Jag har nyss varit på maskerad för treoarna på skolan. Jag var utklädd till megaemo, såg ut som Lisbeth Salander i Män som hatar kvinnor. Haha. Kom kanske hem för en timma sedan, men det var väldans skötigt på mitt rum så det tog sin lilla tid att städa undan.. Nu måste jag dock sätta mig ner med labben jag har inlämning i imorgon och det suger. godnatt kan ni allafall ha.

haha!!

http://www.youtube.com/watch?v=2Xxz2lxhnow&feature=related - sämsta dubstep remixen EVER...

LACK PÅ LIVET!

Alltså snart går jag sönder, jag är så jävla irriterad att jag spricker. Snart kommer Oakie åka hem, jag kommer dö då. Flera år med honom, fy fan vad tomt det kommer bli. Mitt mål var att ha honom till studenten, jag antar att jag misslyckas. 

Fail 2 är att hela jävla blogg.se lackar på livet vilket gjorde att jag nollställde bloggen, KUL......... (designen alltså). Sen är SKOLAN ett HELVETE. DÖÖÖÖÖÖ. Så, hejdå.

LACK PÅ LIVET!

Alltså snart går jag sönder, jag är så jävla irriterad att jag spricker. Snart kommer Oakie åka hem, jag kommer dö då. Flera år med honom, fy fan vad tomt det kommer bli. Mitt mål var att ha honom till studenten, jag antar att jag misslyckas. 

Fail 2 är att hela jävla blogg.se lackar på livet vilket gjorde att jag nollställde bloggen, KUL......... (designen alltså). Sen är SKOLAN ett HELVETE. DÖÖÖÖÖÖ. Så, hejdå.

Shadows

Receptet för bilder som dessa är 2 knäppisar (en som fotar och en som "posar"), en kamra och ljus. Nä men helt ärligt, jag tror aldrig jag har tagit så fula bilder någonsin! Dessutom liknar jag GRU på sista bilden, gru ska förövrigt bli min man, så himla gullig. Dock är Agnes gulligast. Haha, skitsamma. Skulle bara visa lite roligheter på kvällskvisten? haha

Natti natti!

 


Plugg

Hello! Updaterar som hastigast. Sitter med en labb just nu som ska skrivas till fredag. Skulle egentligen skriva med en annan person som banga nu på grund av prioriteringen, passade inte riktigt mitt fulla schema :( Vaknade halv 8 i morse av ont i mag på grund av stress... efter 5 ½ timmes sömn, inte bra. Så började skriva på labben då för att minska på stressen. Har avverkat 10 sidor nu, hard work! I em blir det matteplugg, prov på tors (avgörande). Labben ska in på fre (avgörande). Älskar mitt liv ♥

Badkläder

Kommit med massor bikinis på hm som, enligt mig, var väldigt fula haha. Fula färger, tråkiga o.s.v. Jäkligt glad att jag köpte mina för några veckor sedan för det fanns inga jag ville ha nu! Tittade i allafall lite på net-a-porter för jag tycker de alltid göra unika fina designs :)Massor med snygga bikinis och badräkter. Hade köpt alla om de fanns på typ hm, hehe. Men nja, några tusen för bikinis som blir urblekta efter en säsong.Från net-a-porter och HM. Ganska ovärt att köpa en bikini för flera tusen när en nästintill likadan finns på Hm, enligt moi iallafall haha.
/mode felice

Torsdag

Hallåå! I går hände inget speciellt i skolan, hade inte så många lektioner dock. Ganska skönt. Hade lite ekonomihjälp och annat trevligt. Var ute och sprang tillsammans med susanne, vi tog tiden. FYFAN vad jobbigt det var, trodde jag skulle spy, haha. Sedan kollade jag lite på ekonomin och sånt, varför skriver jag ens ner detta? Haha

I allafall.. idag är det torsdag, helt sjukt att jag bara har 17 skoldagar kvar om man räknar med idag. Lite sorligt om man tänker efter, hehe. I allafall, nu tänkte jag göra vid mig lite, au et revoir hehe

Tisdag

Tjenare! Slutade klockan 12 idag så tänkte jag yes, beta av lite matte och slippa stressan. 7 timmar senare, ungefär 5 serier underhållning och inget mattetal gjort. En fullpoängare till mig... Ska faktiskt ta mig i kragen, haha, roligt uttryck. Sätta mig ner nu för mina egna studier (utöver UF) har bortprioriterats alldeles för mycket på senaste. 3,5 veckor kvar nu! På tal om det, fick min studentmössa idag, stod gymnassium på den... wtf trevligt. haha

Måndag

Mums! En i svart eller orange hade inte suttit fel hehe. weheartit.

Pust! Har suttit med uf som jag förövrigt spyr av just nu HELA dagen sedan jag slutade klockan 12. Allt från manusskrivande, projektrapportsrättande till insatsskrivande. Jobbigt läge och vet ni vad... det slutar inte där. Jag är inte klar. Nu måste jag börja öva in den redovisning jag har tillsammans med bex och tedh i morgon, fun fun fun. Pricken över i:et denna fantastiska måndag förutom att värmen försvann är att det är inte allt plugg. Life's god!

Donator

Grymt personligt men vill ändå skriva. Jag har skrivit upp mig på donationslista dit man skriver upp sig om man vill donera sina organ efter död. Jag har länge velat göra det, en nära person till mig har påverkat mig. Det finns några starka anledningar till att jag gjorde det, men de vill jag inte berätta, jag är i allafall glad att det äntligen blivit av. Ännu en mening med livet.

Söndag.

j a g   h a r   f u l l t  u p p ,  h i n n e r   i n t e   s k r i v a . . .

RSS 2.0