Fjortis?

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 9.5

 

Din ålder borde vara 18.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


WTF! Är jag typ extremt barnslig? Måste man typ ha mobilen i en såndär hållare runt midjan och dricka vin på krogen för att tillhöra normal åldersgrupp? Haha. Jag var under det normala för jag typ inte drack kaffe och sånt :S

HAHA! Gör HÄR!


Fredag!

¨
Bild; Sara och Jag


Började dagens kolckan 9 skönt. Fick sovmorgon. Hade matte, franska, biologi, sh och engelska. Sen cyklade jag hem. Mamma och jag körde ner till stan och jag spelade tennis. Sen stack vi en liten runda på stan. Mamma köpte 2 mascaror, en till mig (tack <3) och en sjal till oss båda :) Sen köpte hon en massa kläder. Jag letar fortfarande efter en/två koftor (budget) någon som har förslag på affärer (ej internet).

Tips; Åhléns har skitfin höstcollektion, speciellt koftor!


Bild; Jag från grillkväll i somras.

Modell! (:

Jag och M fotade I (sätter in ut namn för vissa anledningar).
Vi som sagt fotade I som är snart 3 år. Hon blev riktigt bra på bilder. Här är 3 exempel.
image326
image327
image328
Är själv riktigt nöjd med bilderna som jag tog tillsammans med M. Som ni ser har vi olika outfits på I och olika "sittunderlag" o.s.v. Tyvärr hann vi inte så länge eftersom I skulle iväg.
Älskar er, både I och M :)

Torsdagens

Gårdagen blev en enkel outfit, kunde inte bestämma mig. Men den blev till slut såhär. Kände med obekväm i den hela dan. Men men ;p







♥ Svart kofta från Åhlen.
Ja! Där ser ni den nya koftan jag inte har kunnat ta bild på! Den från Åhléns för ca 350 kronor.
♥ Rött linne från Zara (Barcelona)
♥ Blåa jeans från Cheap Monday (hög midja)
♥ Röda skor från Lindex

Teman?

Jag har kommit på en JÄTTE ROLIG sak. Kanske kunde göra bloggen lite annorlundare och lite roligare. Jag tänkte att man kunde sätta teman. Kanske för 1 dag, 1 vecka eller en månad? Att man kanske har temat "Lycka" eller "tankar" och så skriver man extra mycket om just det? Så kan ni ju skriva förslag på teman? Vad tycks? :) Låter det kul eller helt enkelt bara krånligt? :) KRAMAR CAJSA :D

Kommentarerna


 Hoppas ni kan läsa, eller är det helt oläsbart ? :)
Det kvittar egenteligen, eftersom jag ska sammanställa det sen om någon vill ? :) Om ingen vill känns det lite onlönt. Men skriv bara; JA! om du vill ha en sammanställning om idéer vad du kan skriva om i din blogg.

Mohahaha, jag har kommit på en liten krulig fråga jag vill att ni svarar på, de som vill;
Varifrån för du dina bloggidéer?

Nu när ni har gett mig lite tips har jag själv fått lite idéer om vad jag ska skriva för roligt i bloggen. Kommer vara mer om MIG och mitt "tänkande" hoppas jag. Men jag tycker det är roligast att bara skriva på. Vad tycker du är roligast att skriva om? Typ mode? Din vardag, ditt liv? Andras liv, typ kändisars? Nyheter? VAD? :)

Nu hinner jag ABSOLUT inte skriva mer, har bara fastnat, vill bara förstätta skriva :) men jag kan egenteligen inte, har franskaprojekt till i morgon, biologi och matte. USCH !:
Jaja, skriver mer i morgon, ochi helgen kommer jag BLOGGA mycker om jag hinner. Ska träffa kompisar och två prov om 2 veckor ;/ Wish me Luck :)





Barcelona!

Kan se bilder från Barca här! 
Jag tänkte skriva om min Barcelona resa, har ju faktiskt inte gjort det. Även om det var länge sen, som sagt JAG ÄLSKAR ATT SKRIVA! (Lägger kanske in bilder senare, men inte nu).

Du kommer inte orka läsa detta, det är bara som ett minne för mig och om du vill, så fär du ju gärna :)

Lördagen 070707-
Jag konfirmerades (skrev en lite berättelse om det på svenskan, tänkte skriva av den i bloggen) och fick en massa fina presenter, TACK! Bland annat fick jag en shoppingresa till Barcelona med min mamma och morfar! 3 generationer. På kortet jag fick stod det; Packa väskan Cajsa, vi åker på måndag (typ) :P
Eftersom jag var sjuk ville jag egenteligen inte åka, men vågade inte säga det. Tänkte att jag säker kommer bli bättre där nere.

Söndagen 8 juli
Skulle träffa bästisten innan jag stack, eftersom vi inte skulle träffas på LÄÄNGE. Sen packade jag den dagen och tog det lunge, var tvungen att vila.

Måndagen 9 juli
Plandet skulle gå vid 11 tiden. Men blev försenat med ca 3 timmar. Men innan dess hade vi tagit en liten lunch (macka med mineralvatten). Sen la jag mig ner, mådde ju dåligt och sov en stund. Till slut någon gång kom planet och vi flög ner till Barcelona. Under flygresan ditt kollade jag inprincip bara ut, hade inget annat att göra. Käkade lite senlunch, kollade lite på film och så. När vi väl var framme i Barca var klockan ca 9. Så vi tog en taxi till hotellet Conrado eller något :p Chekade in och gick ut och åt. Vi käkade på en resturant några meter från Hotellet, vi orkade inte gå då.  Jag tog stekt ägg med korv och pommes :) Sen stack vi upp och la oss.

Tisdagen 10 juli
Vi käkade först frukost på hotellet, visste inte om det fanns någon Supermarket i närheten. Sen skulle vi ta t-banan ner till stranden för att kolla lite hur det såg ut där och så. Men när vi kom dit hade vi typ gått halvvägs trodde vi så vi fortsatte. Men det tog 2 timmar att gå (drygt 7 km). Men vi kollade lite i affärer som inte finns i Sverige. Sen kom vi ner till stranden, vi låg och solade i typ 1 ½ timme. Sen gick vi hem igen. Jag och mamma gick i lite affärer och så. Köpte en kjol, en orange tubtopp och lite mer den dagen. Fick ett par Tommy Hillfiger skor av mamma eftersom mina andra gick sönder. Sen stack vi hem till hotellet, på kvällen stack vi ut och käkade på en kass uteservering. Bestället Antrekott som var lite rå :S

Onsdagen 11 juli
Morfar vaknade innan oss så han stack ut och gick. När han kom tillbaka väckte han oss och sa att han hade hittat en supermarket ca 20 meter från vårt hotell, så mamma stack ner dit och köpte frukost. Alla (speciellt jag) hade blivit solbrända sen tisdagen så vi bestämde oss för att åka turist buss runt barcelona för att kolla på alla kända monument (kommer en massa fina bilder på den senare, när jag får tillbaka min kamera). Vi åkte runt där hela dagen. Sen kom morfar på att vi kunde hoppa av (just vid det stoppet vi var då) och ta den blåa linjen som skulle gå ner till stranden (vi hade ju med oss bakläder om ifall att). Så vi hoppade av, gick in på Wayn's och tog latte och muffins. Sen tog vi bussen ner till stranden, åkte en jättefin runda där, vi kom till gamla olympiad platsen och sånt. När vi kom till stranden solade vi och badade vi tills vi stack hem. Morfar gick hem, jag och mamma stack och shoppade :p Den gången hittade jag väll också lite, men kom inte ihåg vad. Tror jag hittade två sidentröjor från Zara. När vi kom hem hade morfar varit ute och gått och hittat en fin resturant som vi skulle till. Men det blev någon anna typ plockresturant. Men fick ta hur mycket man ville för endast 9 euro. Fanns pizza, och massat annat. Efterrätt och allt. Vi gick lite och fönstershoppade eftersom vi käkade så sent, vi 9 var dag.

Torsdagen 12 juli
Vi köpte 2 dagar biljett på bussen så vi stack en runda idag igen. Fanns 3 linjer, blå, grön och röd. Vi hade åkt den röda dagen innan och idag skulle vi åka samma, fast kolla och hoppa av lite så. Vi åkte runt tills vi kom till Gaudis park, där hoppade vi av. Man var tvungen att gå ca 2000 meter upp kändes det som, med det var nog bara ca 1000 meter, anyway när vi kom upp på toppen av hela parken såg vi ut över hela Barcelona, riktigt härligt. Har bilder från och också som jag lägger in sen. Sen gick vi ner till en resturant som låg precis vid busshållsplatsen där vi stack inte och käkade baugett med skinka och tomat (GOTT!). Sen gick vi ner till Gradia Familia (Gaudies kryka som det har hållt på att bygga sen 1890 typ, men den är inte klar än. Vi gick in i kyrkan, helt otroligt. Riktigt vacker). Sen yrade vi runder lite runt kyrkan och så. Sen tog vi bussen och åkte rundan idag igen. Åkte ända till shoppingkvartern där jag och mamma stannade, morfar fortsatte. Sen gick vi via La Ramla (där alla sådanna människor som står och gör saker för att få penger fanns). Så vi gick och kollade lite där. Vi stack ner till strande, solade och sånt. Sen tog vi bussen hem får vi kom på att den gick till vårt hotell, precis utanför :) Vi gick och käkade på en fin resturant, jag bestället Oxfilé mer pommes och svampsås. Riktigt gått. Sen gick vi runt igen och kollade på alla butiker.

Fredagen 13 juli
Vi gick ner till stranden, jag och mamma kollade på presenter till olika personer först, till min bror köpte vi ett par Pilotglasögon från RayBan och till min mormor köpte vi ett läppstift från Chanel. Sen stack ni ver till stranden. Vi köpte ett parrasol vi kundert käka lunch under. Vi tog bussen hem även idag. På kvällen gick vi till dendär resturanten idag med buffé för 9 euro. Tog gamla vanliga.

Lördagen 14 julia
Vi tog bussen ner till stranden och sooolade, var ju de sista nu. Vi kom inte ner fråns sent eftersom vi hade varit inne och kollat om vi kunde komma in på Picaso Muséet men det var typ 2timmars lång kö, det pallade inte vi. Så vi gick en liten runda i gamla stan, kollade på någon gammal häftig kyrka och käkade glass. Sen kom vi ner till stranden ganska sent, typ vid 2 eller något. Så vi låg och stekte ganska länge. På vägen hem skulle morfar åka buss och jag och mamma skulle gå. Men på vägen så vi kopior (väskor) och jag hade letat efter det hela veckan. Så jag spran tillbaka till husshålltsplatsen där morfar stog med alla pengar, tog pengarna och sprang tillbaka. Det var tug för när jag kom till morfar höll han på att stig på bussen. Köpte en vit "Chanel" väska. Vi gick hemåt, och fick syn på världens klockrenaste ni vet människa som står still och vill tjäna pengar. Det är gunnen längst upp  här! Så vi stod och kollade på alla stådanna personer och en dansgrupp som a vr sjukt duktiga. Handlade lite och så. På kvällen stack vi och käkade buffé på resturanten vi hade käkat på första dagen. Vi käkade massvis med havskräftor (käkade nog 20-30 st) ;p MUUUMS, de kom med massa kött och sånt. :) Mumsig var det.

Söndagen 15 juli
Vi gick ner till strande solade, käkade lund. Badade och tog åt oss det sista av Spaniensolen. Vi trodde inte det skulle bli så mycket mer sol. Sen tog vi bussen hem och käkade på en resturanten plocka hur mcyket du vill för 9 euro. Min favorit. ÄLSKADE DEN, saknar den, VILL TILLBAKA <3

Måndagen 16 juli
Dags för avgång. Men vi skulle inte flyga från vid halv 7 så jag och mamma gick ner till stranden och solade i ca 2 timmar. Det var sjukt höga vågor, ca 2 meter kändes det som. Så det var röd flagg, man fick inte bada. Så vi låg bara och sola, duschade och tog bussen hem. Vi stack till hotelle gjorde vid oss tog några coca cola från FreeBaren (fanns en sådan bar som man fick ta vad man ville från gratis, skitbra :D). Sen tog vi en taxi till flygplatsen. När vi hoppa av verkligen brände det på kroppen så varmt det var. Riktigt jobbigt, men sånt tur var så var det precis vid ingången, annars hade jag dött. Vi käkade middag där (eller mellanmål) och gick runt och kollade lite i affärer. Även denhär gången blev vårt fly försenat med ca 1 timme. Men medans vi satt och väntade satt vi med några andra svenskar som skulle med samma plans som att pch spelade gitarr. Mysigt :) Vid 9 tiden stack planet. Vi landade på kastrup vid 1 tiden tror jag. Pappa och min bror stod och väntade på oss :)<3 Jag kom ihåg att jag hade hittat en Gucciväska under ett säte och sagt till mamma "kolla en Guccis väska". Vi hade gett den till kapteten sen kom tjejen som hade blivit av med den, hon blev jätteglad. Jag med :) Sen stack vi hem. La oss och resan var över.

Nu när jag skrev detta kände jag alla känslor jag hade då, men kommer inte riktigt ihåg allt, vilken dag jag gjorde vad och så, men ungefär såhär var det, det var ju trots allt typ 2 månader sen jag var där.
Åh, jag vill tillbaka.

Ha det bra, skrier nog inte mer idag, måste göra läxor och allt sånt, har ju bloggat ända sen jag kom hem. Men som sagt lägger jag in bilder från resan i inlägget sen, blir mycket roligare då :)

Bloggvad :)

Angåenge förrförra inlägget.

Skrev såhär;

Kanske lite dum fråga, men viktig för mig!

Jag vill att min blogg ska vara så bra som möjligt, så jag undrar, vad vill ni att jag ska blogg om? Vad som helst, jag menar det finns ju massa bloggare som har idéer, hur vill ni att bloggen ska se ut? Eller i allafall vad jag mer kan skriva om. För jag kommer inte på något. VAD VILL NI ATT JAG SKA SKRIVA OM?!?!

Snälla, svara på frågan! För jag vill verkligen att bloggen ska vara så bra som möjligt! Sen kan jag sammaställa allt och göra en sammanfattning så ni del av alla idéer!



Så var det någon som undra varför jag ska skriva det ni vill, och inte det jag vill. Men det är så, jag har skrivit sen jag var liten, när jag fick reda på att blogg.se fanns, så bestämde jag mig på dir. att jag ville skaffa en blogg. Jag liksom älskar att skriva det som folk  läser. Det var därför jag bad er komma mer idéer, och för att mina var slut och för som sagt, jag gillar skriva sånt som folk läser. Sen om det är något jag inte vill, så skippar jag det. Men tack ändå :) Kramar Cajsa
 

Gärna FLEEER idéer, kan aldrig bli för många inlägget.



Skolfotot

Tog skolfoto i tisdags. Själv funkar ju inte min kamera, så här kommer några jag tog från Saga :)

Haha, sista bjuder jag på ;p Jag och Saga bestämmer oss hur vi ska se ut på skolfotot (eller inte ;p)

Tisdagens outfit; Beiget linne från Stella Forest 
                                Jeans från Miss Sixty

                                 blå kofta från något?
                                 vita skor m. mönster från Björn Borg

VAD?!

image507
Kanske lite dum fråga, men viktig för mig!

Jag vill att min blogg ska vara så bra som möjligt, så jag undrar, vad vill ni att jag ska blogg om? Vad som helst, jag menar det finns ju massa bloggare som har idéer, hur vill ni att bloggen ska se ut? Eller i allafall vad jag mer kan skriva om. För jag kommer inte på något. VAD VILL NI ATT JAG SKA SKRIVA OM?!?!

Snälla, svara på frågan! För jag vill verkligen att bloggen ska vara så bra som möjligt! Sen kan jag sammaställa allt och göra en sammanfattning så ni del av alla idéer!

Skriver mer sen, ska käka. Kramar Cajsa

SNÄLLA SKRIV NÅGOT! (:

Dagens bild

image581
Får bli en på mig, eftersom jag inte har tillgång till några andra bilder ;(

Bläää!

Har varit både trött och hängig både idag och igår och har inte haft ngn bloggork. Kom nyss hem från stan, köpte en ny svart kofta :) Från Åhlens, var sån typ klubbdag idag så man fick 50 kronor rabatt nästa gång och typ dubbel bonus eller något :) Passa på, från idag till typ tors (inte riktigt säker).

På mer G; ;p
Nu är datorn ½ färdig. Pc-doctorn har plockat ur alla dokument, nu är det bara formatering kvar, men vi måste ändå lämna in den :P

Skriver mer sen, ska käka nu ;p


Jättefin bild på Mary-Kate Olsen, börjar likna tvillingen A nu ;p Vad tycker du?

sen., hot or not ?

Måndag!

Har inte gjort något speciellt idag, skolan som vanligt. Har fått ny hemkunskap och historialärare, den 3;e i båda ämnena. Och hemkunskap är sista terminen, måste verkligen ge ett gott intryck. För det är ju typ snart hon kommer att bedömma. Hade rättstavning på svenskan, läskigt värre. Men det gick ok, var ganska lätta ord, typ.. domare och sånt.
Japp, bild på mig.
Har ju inget annat
att sätta in just nu.
Alla mina bilder är
borta. Alla bilder jag
hade på datorn är
borta efterson den
gick sönder. ALLA
sommarbilder från
konfan, barcelona,
student, festen,
filmkvällarna,
stranden o.s.v. är
borta eftersom min
kamera gick sönder
helt och hållet :/ Så
nu är det bara denhär
bilden kvar typ ;(



Vad har du
gjort idag ?


Söndag-


Dagen. Idag har jag inte gjort mycket mer än "halvbloggat" med bloggen, lite on/off sådär. Jobbat, och joggat. Men jag tycker ändå att jag har gjort vettiga saker. Tjänade 200-300 kronor idag så (sparar till en OddMolly kofta). Blev inte mycket jogging eftersom jag var sjukt lite förra veckan, men i allafall 2 km. Nu ska jag träffa Michelle lite nu. Sen ska jag ha filmkväll med familjen och några andra. Ha de gött! Kramar Cajsa

Alltså en fråga, många har JÄTTEFINA mönster som header och bakrund, var hittar ni dem? För jag hittar inga fina på google, om ni gör vad söker ni på då? Eller någon annan hemsida? Vill "piffa" upp min blogg lite, är SÅ tråkigt. :) Tack för tips!

Städning- Harry potter

Dags att jobba nu igen (städning). Har längtat nått så enormt(?) NEJ! Men jag håller på att  Bilden ?http://www.svenskaflytt.se/img/image036.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.
jobba ihop till en söt OddMolly kofta, har ju trots allt mitt barnbidrag, men det  går åt till en massa annat också. Vet någon som bor i Hbg var det finns Odd Molly? Jag vet en massa ställen i Ängelholm, men kan någon något i Hbg? :) Ska se nya Harry Potter filmen idag, är den bra? många säger att den är den sämsta, har ingen handling och så. Men vissa säger att den är den bästa (?) Nu måste jag sticka och jobba, ha det gött! Skriver mer ikväll när jag har sett HARRY POTTER :D Kramar Cajsa

Odd Molly!


Är det någon annan än jag som är GALET kär i oddmollys kollektion? Riktigt fina höstkläder. Åh, jag vill ha!  Någon annan än jag som gärna hade tagit emot en oddMolly gaderob? :D

Vad tycker ni om Odd Molly? Hot or Not?

Lugg!


Känns som alla följer efter Luggtrenden.
 Själv har jag klipp två av mina kompisar
(lugg så klart) nu i sommar.
Till och med kändisarna skaffa lugg nu.
Vem passar bäst i det? Jessica eller Alicia?
 

 


.



Fix it!

Ska snart ner till stan med mamma :) Slutade 1 ½ timme tidigare idag, inställd sistalekt102206-190ion. Skönt eftersom jag inte mådde så bra. Nu ska jag i allafall ner till stan och fixa med praon i blomsteraffären, ska bli jättekul! Älskar den affären, lung musik, fin belysning och framför allt, vackra blommor :p Sen ska jag hämt mina höstboot som har varit på lagning, (klackats om). Skriver mer sen när jag kommer hem.

Dagens outfit;
♥ Vit blus från Promod (Spanien).
♥ Grå kofta från Åhlens (inte på bild).
♥ Gråa jeans från H&M (inte på bild).
♥ Men nya svarta FriisCompany SchoolBag (kommer på bild när kameran är fixad).
♥ Prickiga peeptoe från Lindex

Skriver nog mer ikväll, annars ha en riktigt skön och mysig helg! Kramar Cajsa

Praoplats

Har funderat i sommar vad jag ville proa någonstans. Praoade ju på en Reklamfirma förra gången (Ekros&Hultberg). Men ville prova på något annat. HAde 1 vecka på mig, blev lite nervös nu i slutet. Men mamma kom på att jag kunde praoa hos henne om det inte fixade sig hos någon annan. Sen kom även hon på idén att proa i en blomsteraffär (eftersom jag har alltid älskat att hålla på med blommor. Hade även en egen liten "blomsteraffär" haha). Så jag ringde till Krok´s blommor och fick prao! Ja. Vecka 39 ska jag praoa hos dem. Ska bli jättekul! Nu är det bara v.38 kvar att kolla upp vad som finns. Ett fik hade varit jättekul, annars hos min mamma då som lärare :)

Ska du praoa nu i höst, vad ska du praoa som i så fall?
Några tips på roliga praoplatser/saker?

Kramar en glad Cajsa :)

Bebismage på Nicole

MAKING MUSIC? photo | Nicole Richie
Kolla! Nicole har äntligen fått sin lilla bebimage. Trodde inte det skulle gå så fort! För bara några veckor sen såg hon fortfarande ut som ett skelett. Härligt att se tycker jag, vad tycker du?

Föresten, vad tycker ni Hot or Not med Bebismage?











Konfaträff!

Träffade alla söta underbara människor från Arild igår.
"tack Agnes och Emma för all tid ni har lagt ner på detta, det betyder <3"

Stack till Emma vid 10, Agnes var redan där (förberedelser inför kvällen). Baka och sånt mysigt. Tiden gick sjukt snabbt. Så vid 5 stack vi hem till mig, gjorde vid oss, fixade o sånt. Vid halv 7 stack vi hem till Emma igen då det började droppa in konfirmander ;p Haha.. Vi käkade vid 9 tror jag, folk va lite sena. Och vi sjöng såklart måltidsramsan som vi sjöng i Arild;
Glädjens herre var en gäst vid vårt bord idag, gör vår måltid till en fest. Efter ditt behag. Amen.
För det gåvor som du ger, tackar vi dig nu. Gud som hör förrän vi ber, prisad vare du. Amen
Alla gamla minnen dök upp. Och Oliver sjöng sin sång han skrev till oss "2 weeks of memory" <3 Saknar Arild. Känns så tomt utan alla er,. Men riktigt kul att träffa alla :)

Kvällen blev i allafall jättelyckad, kändes helt rätt. Synd bara att vissa bara stack ,;/ jaja :)
TACK ALLA! <3
(bilder kommer senare).


Fick inga bra bilder, men här kommer de bilder jag fick ;p

Axel, jag, emma och lite britta

Lite av gänget hängde vi studsmattan nästan hela kvällen ;p
Här, Pamela och Michelle sittandes och Sara. Disa stående oceh Malin (orange), Martina, Axel, Jag och Emma liggandes (emma sitter upp) :p

Hittade lite fler, men lägger in de senare. Kramar Cajsa

Dålig uppdatering


 


Förlåt för dålig uppdatering, har sjuk :/ Känner mig helt slut :s Huvudvärk och allt annat möjlig. Hade inte ork att skriva igår.

1 ÅR IDAG!


Haha, grattis till min lilla blogg som fyller 1 år idag! Grattis :) haha

TEST! -vilken kändis dejtar du?

Gjorde ett kändistest som jag tog av en en blogg.  Testet hittar du  här!
För blev det David Hellenius, men bara för att vara säker gjorde jag det en gång till!
Och Vinnare; Mikael Persbrandt!
Yes, detjar en 44 åring :)

(hur gör man för att lägga in bilder som man gjort om i Paint? Jag fattar inte, det funkar inte att bara trycka på ladda upp för det blir något fel. Någon som vet ?)

Alltså om jag dööööör är det nog bara för att skolan börjar imon, så oroa er inte :)
" Det va dej jag ville ha, men jag fattade inte. Det va dej jag väntade på, men jag väntade för länge. Det var dej jag älskade, men kom inte på det fråns nu. Det är dej jag väntade på, det var bara du"
Kramar/ CAJSA!

Tillbakablick

102206-50Kollade lite på min blogg eftersom den fyller 1 år i morgon! Grattis till bloggen. Mitt första inlägg skrev jag för 1 år sedan i morgon. KOllade rint lite på hur min stil har förändrats och så, men när man ser på bilderna är det ju inte så lätt och veta eftersom man inte ser något alls. Haha, kolla in bilden här, den har jag lagt ut som en outfitsbild förra hösten eller något. Kan någon se vad jag har på mig? Haha. Tur att jag fick en kamera som iallafall kunde ta bilder som man ser. :)


Ännu en till anledning! :/

Har ju inte bloggat så mycket p.g.a. min dator är sönder. Är fortfarande inte fixad (har varit sönder inprincip hela sommaren). ÅH! Jag som ville blogga och lägga in en massa bilder nu innan skolan börjar, för sen hinner jag knappast. Skolan och allt. Och för att göra saken värre har nu min digitalkamera gått sönder. Men så fort allt är lagat och klart ska jag i allafall skriva ett och annat inlägg ^^

Kramar Cajsa

Arild 2007

image580
Återträff 17/8 - 2007
Arild 2007 , minne för livet

"Stunderna i Arild har betytt mycker för mig och kommer alltid finnas kvar. Minnena är starka och fina. Arild 2007 är det bästa som någonsin har hänt mig, saknar det supermycket. Kommer aldrig glömma det 2 veckorna i Arild. Oförglömligt!"

Till alla er som ska konfirmeras;
Tycker verkligen att ni ska välja Sommarläger. Min mamma övertalade mig om att åka dig, men jag vill inte. Men då sa hon bara "du är 15 då, du klarar det".

Trodde aldrig jag skulle klara det. Var nära på att hoppa av flera gånger, men tänkte på Emma (min bästa kompis jag skulle dit med, kunde ju inte bara lämna henne i sticket).
Men när man väl var där, alla nya vänner, vänksap, kändes som en enda stor familj. 
Och idag ska vi träffa på "återträff" allihopa. Längtar som fan! <3

VÄLJ SOMMARLÄGER, det bästa!

nu ska jag till Emma, hjälpa till:) kramar Cajsa

Höstshopping!

Höstshopping- Till hösten; ♥ Höstjacka ♥ Höstskor ♥ MASSA kläder! ♥ Skolväska (ny) ♥ Jeans

Det är väl typ vad man behöver?
Höstjacka;
Köpte en ny beige (likna skinnjacka fast av tyg). 150:- rea! Från Stockholm.

Höstskor; Har mina gamla converse kvar, stillalive :) Ett par nya vita BjörnBorg ! och ett par från Chilli, typ oanvände. Sen har jag massa nya till sommarskor som man ändå kan använda på höste. Typ ballerina :) Sen ett par svarta Klackade skor (träklack) som jag änvände förra våren, kan ju göra en lite comeback, behöver bara klackas om! :)

Skolväska; Hittade en ursnygg svart friisCompany väska i stockholm på halva priset! 300;- Skitbra, slipper man tänka på skolväska. Hette t.o.m SchoolBag ;p
Massa kläder; Har köpte sjukligt myciker kläder i sommar, men det är ju sommarkläder. Till hösten ska jag klä mig lager på läger, LOVE IT! Så får väll ta och investera några snygga koftor. Och sådär myspysiga höstetröjor :)

Jeans; Köpte mina gråa innan sommaren, kanske lite använda nu, menmne, funkar också i höst :) Har även köpte ett par svarta från H&M, och ett par SUPERNSYGGA från Miss Sixty. =)

Så nu kan jag alltså satsa barnbidraget på en massa koftor :)

Hittade denna ganska snygga basketkängan på skopunkten för 49 kronor :) Ska nog ta och köpa den.
Vad tycks? :)


DÖD!?!?

Folk måste tro att jag har dött, men oroa er inte, JAG LEVER! Men har en "halv bloggpause". Kan liksom inte skriva riktiga inlägg med bilder o så, tråkigt nog. Så min blogg är nog den tråkigaste på hela blogg.se x) Menmen, jag ska skärpa mig när jag får tillbaka min dator. OH! vad jag ska skriva, "dagens outfit", shopping o.s.v Har ju massa nya saker nu! GUD SÅ KUL! :)



Sen ska jag börja få barnbidraget :) Så nu blir det höstshopping på mina egna vilkor ! :D

Jobb, konfaträff.

Har jobbat hela förmiddagen hemma, städat HELA huset, shit vad trött man blir. Höll på i drygt 5 timmar. Nu är jag trött! Ska sticka iväg till th och handla godis till festen i morgon. Träffa alla gamla konfakompisar igen :) Längtar!


Konfagruppen!

Min dator är fortfarande inte ladag, så "dagens outfit" lägger jag inte upp så ofta. Jag är så "efter" i mitt bloggande. Har massa att skriva om men som jag vill lägga in bilder till :) Ex, har jag sytt in ett par gamla tråkiga vita jeans till stuprörsjeans, blev supersnygga! Har shoppat SUPERMYCKET i sommar. Ska verkligen försöka lägga in alla bilder :) från i sommar då. Skriver mer sen ska i väg nu! Kramar Cajsa

The end

Usch, snart börjar allvaret igen, JAG VILL INTE. Märktes idag på stranden, förra veckan var det proppfullt nu var det liksom big space. Eller vad man ska säga. :/ Känns helt tomt. På måndag börjar det, HATAR DET!!!

Var med pappa, peppe, ella, gunn, jakob m.fl och fiska igår. Fick 6 fiskar! :) Även om det bara var typ små sillar som väger 100 gram var, så är det i allafall 6 fiskar :D

Ska grilla ikväll med några komspiar:D skriver mer sen. Kramar CAjsa

Tors, fre, lör och sön

Min kusin kom i onsdags och har inte hunnit blogga sen dess. Har haft jätteroligt med henne. I tors stack vi ner till stranden jättetidigt. Eller iallafall vid 1 tiden ;p Sen kom en kompis Elly, som jag inte har träffat på åratals :) Juliaoch Zowie var också där. Elly hängde med oss hem, på kvällen tog vi ett kvällsdopp sen  sov elly över till dan efter.

Fre- Stack vi till väla vid 1 tiden när Ellly hade stuckit hem. Jag köpte ett par svarta jeans som jag antagligen ska sy in. Sen stack vi ner till stan och där handlade jag minishort och linne med HelloKitty, även morgontofflor ;p
Sen kollade vi bara på film, har kollat på massa av filmer nu.

Lör- Vi vaknade vid 11, dåligt väder, så vi kollade bara på en massa filmer...
Vi stack ner och bada vid, 12. Sen stack vi ner och bada igen vid 13. Sen stack vi ner och tog ett kvällsdopp. Michelle sov över den natten ;p

Sön- Kusinen skulle sticka på kvällen så vi fick packa. Skulle baka äppelkaka så medans den stod i ugnen stack vi ut och sprang en liten runda. Sen kollade vi bara på film IGEN. Lämnade Emma hos mormor och morfar. Vi fixade deras dator, kopplade in ALLT o så, utan hjälp. NÖJD ;)

Ska skriva lite filmtips sen. :)

Idag blir det nog stranden. Längtar. Ha det så bra. Kramar Cajsa!


Onsdag

Sov över hos Zowie igår. Skitkul! Först flyttade vi runt i hennes källare. Vi skulle sova där senimage574. Sen skulle vi sticka till gröningen när vi träffade Darrell och Jacob. Stack till gröningen, gjorde inte ett piss, stack hem och spelade spel och kollade film. Somnade inte från 3 och vakna vid 10, trodde jag skulle få lite sömn på stranden idag, men helt plötsligt började det regna och åska, så jag stack hem, de andra också :/ Nu sitter jag pch gör vid mig, ska träffa kusin och släkten, fördelsedagskalas :p

Dagens ♥Sommaroutfit!♥;
♥ Beiget linne m. spets från H&M (trend).
♥ Vita shorts från H&M
♥ Brun väska från Friis Comapny

image578

Glöm inte tävlingen lite längre ner i bloggen, om klädersmärkena. Sluter den 11 aug, om tre dagar!


♥Tips?!♥    Alltså jag kommer absolut inte på några bra filmer, SNÄLLA, hjälp mig. Kan du några bra, så skriv är du jättesnäll.! Kramar Cajsa!

Sommar!

Nu är det sommar! Solat och badat idag igen till 6 :p haha, brände mig såklart. men blev brun på ryggen :D Ska iväg till en kompis och träffa lite kompisar. Sover över där. Kommer inte hem från på fredag tror jag.

Ha det bra. Kramar Cajsa!

Måndag!

God morgon!
2 veckor kvar nu tills skolan börjar :/ Men men, får väll ta vara på de sista dagarna nu :) På onsdag kommer min kusin ner och stannar tills söndag. saknar dig!

Ska ner och bada nu! Så fint väder nu, YES! Äntligen, bara 2 månade för sent, men men.


Dagens outfit; Vit klänning från Gina Tricot.

image573
Skriver mer ikväll när jag kommer hem, ha de så bra ! Kramar Cajsa.

Kvällens outfit!

image568Var på stranden idag, så fint väder. Solade med Emma, Zowie, Julia, Disa och Sara. Nu ska jag över till grannen och ha filmkväll med Saga, julia, Zowie och Emma. Ha en trevlig kväll, kramar Cajsa!




♥ Svart blus från Rodebjer
♥ Slitna jeans från Miss Sixty
♥ Halsband, konfapresent






Bilder

I stockholm någon stans fanns massa snygga djurbilder från en känd fotograf.  Här kommer några;

Dagens outfit - söndag

image551Första "dagens outfit" på länge.
Ska träffa två kompisar från konfalägret idag, Sara och Disa :)

♥ Beige klänning m.hjärtan från H&M
♥ Svarta jeans från Cheap monday
♥ Vit väska från Barcelona
♥ Vitapumps från Vagabond







Nicole Richie = GRAVID

Så Nicole egenteligen borde vara snart, hon är ju trots allt i 4,e månaden. Hon borde i allafall ha lite putmage.
Nicole Richie
Nicole Richie
Så hon är typ nu;
http://blogs.hoycinema.com/myfiles/eljardindelasdelicias/photos/normal/524.jpg

Borde hon inte gå upp lite i vikt för sitt barn skull? :/ Vad tycker ni?

 


Powerwalk / bad!

102206-90Det blev att Michelle sov över här till idag! Eftersom det blev filmkväll igår med massa godis tyckte vi det skulle passa med en "nyttighetsförmiddag" (bild från förra sommaren).
eftersom det är lördag x) Har sprungit intervallträning 2 km och powerwalk 2 km. Blir nog mer ikväll, har ju inte tränat på 2 månader, helt sjukt :/ inte någon träning över huvud taget.

Vi hade filmkväll igår och såg Win A date with Tad Hamilton. Den handlar om en tjej
som är ett stort fan av Tad. Hon hittar en tävling på internet där man kan vinna en Date med honom, man ska bara donera 100 dollar till Röda korset (eller något sånt). den får CCCC av CCCCC

Nu ska jag och Michelle i väg och bada, hej svejs!
Kramar / Cajsa

Modet 2006/2007

Hej!http://dolcevita.webblogg.se/images/image1xl_1165400940.jpg
Träffade Michelle idag, vi fick för oss att bläddra i tidningar från 06/07 & se hur modet har varit, hur moder är och hur modet kommer att bli. Vi tog reda på hur modet var förra hösten, vintern. Nu i vår och i sommar. Även en lite kik på hur modet ser ut i höst.
Hösten 07 slog leopardmönstrat in, även andra djurmönster så som zebramönstrat. Med någon guldig assecoar. Oversize modet var också inne, med stora tröjor och väskor m.m. Men det kändes som att det aldrig höll.
Till Vintern föll isiga pastellfärgade plagg in i gaderoben. Stickat var inte heller helt fel.
Framåt våren satte man på sig byxor med hög midja (ex. med ett linne nedstoppad och ett halsband hängande). Tights passade till allt, mot slutet kom det i fräcka metall, guld & silverfärger.
Mot sommaren skulle man vara naturell & bära ljusa färger (ex. vit, beige & grått). Assecoarerna och skorna skulle göra outfitten lite roligare). Gladiatorsandaler var en hits i sommar.
http://luckyem.webblogg.se/images/sandaljosef_1150102089.jpg
" Modet har varit väldigt varierande och har inte slått in så stort, som ex. höstmodet med skogfärger gjorde 06. Modet har anpassat sig efter årstiderna"

Till hösten kommer detta;
♥ Etno (skira tunikor och tunna klänningar).
♥ Stickat.
♥ 70-tal (starka färger, mycket mönster & stora mönster, vida byxor med hög midja, långa kappor & platåskor).
♥ Over-knee tights
♥ Skogsfärger.

" Det verkar bli ett väldigt blandat höstmode, det ska bli kul och se om något verkligen kommer slå in, ex. 70-talet med höga, vida byxor".

Det var kul att tänka tillbaka på allt gammal mode, vad man har hängt med, vad man har missat och vad man har dissat.


http://www.thebudgetfashionista.com/images/image/scarlett.jpg
/ Cajsa och Michelle


Filmer!

Har kollat på en massa filmer i sommar, skulle ju skriva recensioner på filmerna. Här kommer några tips;
Because I said so / tre systrar och en mamma.
Den handlar om en mamma som försöker hitta en killa till den ena systern, eftersom hon bara hittar fel killar hela tiden.
Det är en typsik amerikansk komedi (jag älskar sådanna!). Den får CCC av CCCCC



Rosa - the movie
Handlar om Rosa och hennes pojkvän Ville. Det har planerat sin 1års dag lånmgt i förväg, men allt går i spillo när Ville sticker iväg med sin pappa på deras 1 års dag.
Älskar den, vet inte varför, kanske för ville var SÅ SNYGG!
den får CCCC av CCCCC



Nya Die Hard (Live free or Die Hard 4.0)
Fattade inte handlingen eftersom jag satt och kollade på bilder. Men de andra som såg den tyckte den var jättebra.
Sevärd är den nog!
de jag såg får CCCCC av CCCCC



Skriver på några fler sen, Win a date with Tad Hamilton m.fl.


RSS 2.0