Let her go

 
 
det är förväntningar som denna som gör att man pallar med sjukt tråkig vinter som denna. detta längtar jag efter, det kommer bli grymt. det är passenger med let her go. lyssna också på alt-j (artist), gjort sjukt bra låtar. 

eufori

musik i mitt hjärta ♥

passenger, kings of leon, depeche mode, blur, two door cinema club, 30 second to mars, the script, band of horses, c2c, of monsters and men, netsky, jessie ware, green day, alt-j, & asaf avidan m.fl. jag är överlycklig. det gjorde verkligen min dag. 
 
nästan så jag glömde idioten som snodde mina uggs på gymmet. note till dig , du är faktiskt riktigt korkad.. tycker nästan synd om dig (om det inte vore för du snodde dem). 

sneaky booker


googla sneaky booker, älskar det!

who let the

Ska också köpa en sånhär utstyrsel till min hund (om jag någonsin får en). 

Social psychology

Kände mig så pass internationell så att jag kände för att översätta socialpsykologi. Det hade jag all rätt till med, eftersom jag nu kämpar (bokstavligt talat kämpar) mig igenom våran 700 sidor tjocka social psychology bok med äckliga engelska termer som jag inte har någon aning om vad de betyder. Tentan är om 3 veckor, så jag borde sätt full fräs. Kursen är underbar, jag älskar den! Jag har verkligen valt rätt. Jag tycker det är så intressant och vill aldrig att föreläsningarna ska sluta (förutom idag, då vi hade labb och därefter diskussion, kändes som tillbaka i skolbänken då). Så nu tänkte jag sätta mig ner efter att ha spenderat lite tid med familjen, de behövdes efter allt som hänt oss, och läsa igenom några sidor.
 
Jag läser i snigelfart. Eller nä, ännu långsammare, om möjligt. Jag kom på mig själv med att ha kommit 14 sidor igår efter 4 timmar. Så svår är engelskan för mig. MEN jag lär mig. Jag lär mig säkert mest av alla.
So I better get goin'

he said if you dare come a little closer

 
alltså helt ärligt. lillebror slår ju storebror med hästlängder? har alltid varit team bill, men alltså dessa bilderna var ju sjukt snygga. hejja bill. 

dafqu

 - Personliga saker (så som kanske en pryl man haft mycket gemensamt av, ex. badmössa)
 
Jag tror jag dog när jag läste detta. Har nog aldrig läst något mer skumt. Det var en "fin" julklappslista jag skrev för några år sedan i min förra blogg. Detta var allmänna tips. Alltså en pryl man har haft mycket gemensamt med, t.ex. en badmössa? WTF? hahahaha

hello!

har lyckats dra på mig en magsjuka precis innan skolan börjar. inget jag riktigt hade räknat med eller planerat. har i allafall lyckats sova bort helgen, vilket jag aldrig gjort innan. sov 33 timmar, det var i och för sig ganska skönt. somnade 10 i fredags, vaknade 9 imorse, var vaken två timmar i lördags kväll. skönt, hoppas nu att jag är utvilad, who knows? nu ska jag försöka få i mig lite mat, inte lyckats med mer än lite youghurt igår kväll. ciao!
 
#tyck #synd #om #mig

home sweet home bildbomb

låter bilderna tala för sig själva. 4 pubkvällar, en bio kväll och en myskväll hemma hos amelie. oxford street, soho, camden market, high street kensington, putney m.m. underbart vecka. TACK NINA! 

2013

Hello everyone! jag har varit på skidsemester sedan annandagen, lite med internet och det är anledningen till att jag inte har skrivit. juldagen städade jag hemma hos grannar, fixade lite och begav mig sedan till alexandra. vi bytade julklappar, fick underbaraste julklappen, biljett till imagine dragons. ser så mycket fram emot det. sedan gick vi ut. träffade felice ute, vi stack hem till mig och levde rövare dagen efter ungefär. lät roligt att säga så. sedan kommer jag inte ihåg vad jag gjort men efter det jag inte kommer ihåg åkte jag skidor. nu orkar jag inte skriva. hejdå. 

RSS 2.0