!

Har ingen blogglust...

Instagrammar i allafall, cajsatingdal. Lägg till mig! Peace&love


En sak har hänt som inte får hända. En god vän till mig har drabbats av cancer... Just nu är det mesta obetydligt men något som verkligen hade betytt något för mig är om ni vill skänka pengar till cancerfonden - HÄR. Det var det första jag gjorde när han berättade. Detta ska inte hända någon och tillsammans kan vi bekämpa det. 
 


tack ... ♥ 

Space

Köpte världens finaste tröja idag. Hehe. Fanns inte i Malmö men i Helsingborg så tur att jag var här nu!


Ps

(pallar inte gå in och ändra det gamla) jagbommen nog börja jobba på hotell haha ganska stor omställning jämfört med vad som var planerat. Men så ser det ut just nu. 

Götlaborg

Nu är jag på väg hem efter några dagar i Göteborg. Har bott in mig i min lägenhet och känt efter. Åker tillbaka på måndag, då ska jag träffa Andreas på en kopp kaffe och snacka och så! Sen hänger Michelle med och stannar till onsdag 😁 på torsdag kommer Frida som kommer att bo med mig, så kommer inte bli så ensamt som det kändes i veckan även om jag inte varit ensam många timmar haha...


Tjuvkik

 
 
 
Lyckades inte vända bilderna haha. 
 
Tänkte snabbt bara visa någon bild på lägenheten. Kom som sagt igår, hade tillträde till lägenheten vid 4 så har inte hunnit så mycket. Jag, peppe och pappa hade roadtrip upp, körde hela lasset från malmö och sånt, tog x antal timmar haha. skrev på kontrakt, träffade andreas (han som ägde lägenheten innan). 

Mamma kom igår vid typ 4 tiden, hjälpte till att packa upp sedan stack vi och handlade på ikea och mat. Shit vad mkt mat det är man måste handla helt sjukt. 

Moving on


we heart it
 
Om 8 timmar går lasset mot göteborg. Spänd, förväntasfull, vemodig, ledsen, glad, längtan, saknad, orolig, nyfiken...  jag känner allt just nu. kommer kanske inte updatera här så mkt nu. Massor att stå i, i göteborg. Vi hörs när allt har lugnat sig och jag kommit till ro antar jag. vi ser helt enkelt, pussar och kärlek ♥

Swedese tree


Bild härifrån


Min pappa beställde hem ett sånt här träd till mig från Swedese tree, passar superfint i hallen. Golvet i hallen är i svart ascoolt gummi med vita väggar, så ett träd i vitt kommer passa så grymt bra. Kommer bli riktigt snyggt. Finns att köpa lite överallt på internet med priser från 3000-5000 kr.
 
 
 
 

Avskedsmys

Igår hade jag vänner över på avskedsmys. Det var riktigt mysigt att få sitta och verkligen snacka istället för att bara förfesta. Vi höll på ända till halv ett på natten att snacka, käka osta/kex/hembakta kolakakor/hembakade kladdkaksmuffins m. vit choklad i/melin/vindruvor/annan frukt/te/kaffe/vin/läsk m.m. Lite annorlunda get-together men verkligen uppskattad. Alla pratade med alla och himla mysig stämning. Blev verkligen peppad av alla att flytta upp, så det lutar mot det nu. 

Nu på morgonen kom malin hit och vi gick en powerwalk på en timma. brände 600 kcal, gick 1 mil. Vi gick snabbt kan man säga. Vi havet, i skogen, maria park, pålsjö, laröd och stranden fick vi med. himla mysigt att gå och snacka om allt. Nu ska jag snart träffa alexandra i stan, sedan gå på bio med elin. have a nice day, posshay (hehe lite internt). 

.

alltså jag fattar inte vad som händer med mitt liv, sug min balle.

3 i radNågra få bilder av de senaste dagarna. släktingar har hälsat på, grillat vädligt mkt. så himla gott! har varit iväg massor och handlar inför flytten. soffan ovan blev min! haft middag här hemma med gott sälskap. life is good. 

moving on

292492_272846762827999_2016568867_n_large
Haft lite tråkiga nyheter, lack som fan. Men är i full gång med flytten i allafall. Iväg och handlar massa nödvändiga prylar 24/7. I tisdags var jag ledig och hängde rundor på media mark med pedår för att kolla lite elektronik. I söndags hängde jag på Ilva med mamma och pappa, köpte en hur fin soffa som helst. Supernöjd. Idag var jag på väla med Michelle och Ina, handlade massor till köket som ungspanna (säger man så?), lakan, flyttlådor o.s.v. 

Fick meddelande från killen som äger lägenheten just nu att jag kan flytta in redan nästa söndag. As soft, har massa planer de kommande veckorna. Liten update där. 

RSS 2.0