Måndag

Haft en toppenhelg! Hade en skitrolig men lite spårad utgång i lördags tillsammans med vänner från jobbet. känns verkligen kul att man börjar lära känna folk där nu. dock ångest över att folk slutar hela tiden, men what ever. idag träffade jag elin, vi stack till maxi och handlade mat sedan hem till henne för att käka den (logiskt hehe) och sedan kollade vi film. mysigt. sedan körde jag hem. hehe. 

sjukt läskigt. igår trillade ett träd precis bakom mig. jag blir paranoid och börjar tänka. 20 sekunder senare och jag hade kunna vara där liksom. skulle hämta mamma och pappa hos vänner. jaja, jag var som sagt lite före thank god. imorgon blir det jobb och sedan ska jag och mammasi träna. hehe

KÖRKORT!

JAG HAR FÅTT KÖRKORT. SÅ JÄVLA UNDERBART. FIRAT MED DRIVE IN TWICE, HEMMAKVÄLL M MICHELLE OCH VÄLA (MED MIG SJÄLV HEHEH). RITKIGT SKÖNT!

Torsdag

Imorgon är dagne d! Gud vad spännanade, mer tänker jag inte berätta. I allafall inte nu... Nu tänkte jag sova, ska upp tidigt. cliff hanger ;) hehe

Middag



Nyss hemkommen från middag med HIF. Ibland förstår jag mig inte på 50-åringar som kommer och frågar om autograf till alla spelare. Visst jag kan förstå att man tycker det är coolt men jag menar vi jobbar alla tillsammans. Man måste väll ändå få lov att vara ifred. Skitkul att fira tillsammans med laget och alla andra värdinna och värdar allsvenska guldet, cupguldet och supercup guldet. Fick se fina minnen, intervjuer med tränare mfl., uppträdande av HIF låten och även alla pokaler (HUR FAN MAN NU STAVAR DET). ... 

Men mysigast av allt
Att träffa Emma. Har inte träffats på länge och vi hade så mycket att snacka om. Vi kunde inte hålla tyst en minut förrän efter maten (läs: matkoma). På menyn stod det skagentoast till förrät (mumma!), oxfile m. tillbehör och sedan cream brylle (skriver som det uttalas för franska är inte min grej). Mysig middag! Tack emms.

Back on track!

Tillbaka från en weekend i London tillsammans med kusin. Det blev mycket mindre shopping än vad jag trodde, bara en dag faktiskt. Sedan har jag vi hängt rundor och gjort massor med andra roliga saker. Vi har även hängd väldigt mycket på barer, hittat riktiga guldkorn ;)

Orkar inte lägga upp bilder nu men jag är i allafall väldigt nöjd. Slutade med ett tömt bankkonto och fett mycket skratt och flum... hmm.

London calling once again!

Tredje hösten i rad som jag beger mig till London, men varför inte? London är så fantastiskt på hösten (nästan vinter nu, brr). Det slutade med litta panik i gårkväll då jag trodde jag var av med passet klockan 12 på natten. Smart att inte kolla efter det lite innan. Hittade sån tur var det unden en pall (??) så ni är det i trygga händer. Har precis käkat frukost innehållande godis från gårdagens bio. Fanns inte mummigt i kylen, köper väll något på flygplatsen antar jag.
Flyger vid halv tre tiden, landar vid halv 4 brittisk tid.
Börjar bli lite nervös. Ryan air kan ju göra lite som de vill när de vill. Så det hade inte varit så kul om de plötsligt ställe in flyget. Men men, hoppas allt går som planerat. För i så fall drar vi ut ikväll tillsammans med min vän julia som för tillfället bor i London. great. ciao for so long.


Oavsett om Nina vill eller ej ska vi dricka massor med drycker på starbucks i julmuggar.


Två år sedan, iklädd endast nyinvesterade kläder, nerd...

Detta kommer bli toppen!

Breaking dawn

Dags för breaking dawn. Fyfan vad jag har längtat efter denhär filmen. Ska se den tillsammans med Michelle och Emelie. Har sett fram emot detta ritkigt mycket. Målet var att se den i ett annat land eftersom jag sett de andra i andra länder, i know, jag är akward. Men men. Dags att göra vid sig!

London

Two days to go!

På fredag drar jag till London tillsammans med kusin Nina. Fyfan vad det ska bli kul. Hade ett ganska flippat samtal med henne igår. Jag fick inte fram många ord, hon fick inte heller fram så många ord delvis för att du skrattade åt mig? På dryga halvtimman fick vi iallafall fram att jag skulle ta med plattång och att vi skulle ses på flygplatsen.

Tisdagschill

Har pluggat ganska mycket idag, eller mycket och mycket, någon timme. Jag är helt galen i iron av woodkid i reklamen så jävla bra. Blir helt galen så fort den reklamen kommer upp, finaste delen av låten också. I morgon börjar jag sent, skönt med sovmorgon, ellår? hehehehehehehehehhehehehehehehehehehhehe. i morgon är jag lycklig eller fett olycklig.... och nej, jag får inte mitt körkort i morgon... men lycklig ändå ;) kanske. oj vad hemlighetsfull man är...

woodkid



Den och iron var bra! kollade på reklam där iron var musiken. brao!

Resten av ditt liv



Är riktigt sugen på att lyssna på timbuktu idag hehe. så just nu lyssnar jag på denhär ganska myckeeet! 
i morgon är det jobb, men bara tre timmar. sedan preppar inför i övermorgon wiho!

Örongodis?




Gårkvällen

Vi var hemma hos Alexandra och Dennis, jag, Ulrika, Johanna, Amy. Det var jättetrevligt och kul. Vi käkade pizza från la pizza och sedan satt vi och snackade i flera timmar innan vi drog in till stan. Vi var på tivoli, stack hem vid 4. Men det var trevligt! Nu, hem till mommo och moffa (mormor och morfar) hehe.

Lördag

Hallå där! Sitter och försöker ta tummen ur röven (den har fastnat) för att ta tag i teorin. Känns som om den bör sitta tills på... woops, nära att avslöja, hehe. Men i allafall, måste få klart teorin nu, ciao!

HM



Grymma skor från hm, ska hitta dem i london! vill ha. Men hms skorstorlekar är alltid så olika så pallar inte köpa online utan att prova...

1111111111

Skulle skriva 11 november 11 men sen tappade jag räkningen på ettorna och orkade inte råka om så det fick bli några. Haft kul på jobbsi idag, haha, alla som jobbar på ebbas är lika störda som jag. jag passar som fisken i vattnet där nu faktiskt. Dock ska favoriten sticka snart :(

Ikväll hängar jag med emma? hehe. I morgon preppar jag körkort, fick inbetalning i går, detta händer faktiskt!!! Och sen ska jag ut i morgon med jobbisarna, trevligt!

Catch up!

Igår hade jag mysig filmkväll med Elin. Hon hämtade mig vid jobbet, så snällt. Så stack vi hem till henne och kollade film. Trotts att vi kollade en drama film så skrattade vi igenom hela filmen, har så jäkla kul med henne hehe! Sedan vart det 10-11 h jobb idag igen, efter det träffade jag Emma från klassen. Vi stack till il café brutale och käkade middag. jag käkade ceascar (kommer aldrig att lära mig hur det stavas) sallad. sedan stack vi hem till mig och har snackat en himla massa. nu ska vi kolla film! imorgon är det jobb ytterliggare 10-11 h sedan på kvällen ska jag träffa emma granne och kanske någon till. Trevligt!

På lördag ska jag plugga körkortsteori, det närmar sig AH! Sedan ska jag ut med alexandra och lina, trevligt! på söndag är det farsdag. bästaste pappsen ska firas! ♥


Från galna utgången i stockholm, ska göras om!

Ögongodis


Anledning till att kolla på gossip girl nr 1. Ed Westwick. 

Okej, nu ska ni höra något coolt. Min mammas brors systers kompis klasskompis brors halvbrors ingifta mammas syster, nä men nästan, min kompis systers kompis gick för bi ed westwick på ett flygplan och jag vet ofta när man kollar en extra gång på en person för man vet att man känner personen men kommer inte ihåg från var. Det gjorde den här tjejer och vänder sig om när hon gått förbi. Han hade tydligen vänt sig om och kollat på henne. Poäng till dig, vem du nu är! Hahaha. Jag hade inte tackat nej till att träffa dig hehe, alltså westwick, inte tjejen haha.

Hat i huvudet

Moves like jagger dödar mig just nu. Varför måste man döda en låt sådär radio? Tycker annars om Maroon 5, speciellt she will be loved. Sluta spela moves like jagger!!!! Och sluta spela paradise, den är för bra för att vara hatad!

Ont i huvudet

Det knäppaste med mig är nog att jag alltid har ont i huvudet när jag har fett hår. Huvudvärken går över direkt efter att jag har duschat och det är faktiskt inget jag kommit på. För det första du tänker på när du har huvudvärk är ju inte precis att det kanske beror på fett hår? I allafall ganska skönt med en varningsklocka ;) Dags att duscha liksom, dessutom är jag så bekväm av mig att jag nog gärna hade gått en eller två dagar med fett hår för det är jobbigt att duscha. Nu hindrar huvudvärken mig från att vara en snuskhummer!

Det jag skulle komma fram till? Har ingen aning!

Woho!

Uppskrivning + uppkörning bokat. Åh, det känns som om det närmar sig nu. Snart ska jag ner till trafikskolan igen, har gjort 14 prov och har 1 kvar åh vad jag kommre äga. Fyfan vad skönt att jag gjort klart det mesta. Åh jag är nervös!


London

Tumblr_lu1ohpx3dq1qjd7eko1_500_large
WEHEARTIT

Jag har läst en massa om saker vi ska göra i London (hehe kusin får stå ut med att jag planera). Jag har faktiskt lust, hoppas du också har det nina, att göra roliga saker. I vanliga fall brukar jag bara shoppa, men man behöver ju inte bara åka dit för att shoppa. Man kan ju gå ut och käka, gå ut, kolla sevärdigheter m.m. Mehhehe

Topshop


TOPSHOP.COM

Brukar kolla in hemsidor till affärer som finns i den staden jag ska till. Nina och jag åker om drygt en vecka så topshop stalkar jag rätt rejält just nu. Så himla skönt att åka iväg! Det kommer att bli så jävla roligt, längtar. Topshop har så himla snygga högklackade skor, jag brykar köpa många svarta och har även lite färgat men jag vill ha fler! Väldigt många jordnära färger också på mina skor. Nu vill jag ha färg! Här är många snygga gillar speciellt de turkosa!

Söndag

Så himla skönt, jag är ledig nu några dagar. Detta är min andra lediga dag av fyra och det känns redan som om jag har varit ledig jättelänge. Gårdagen spenderades med att kurera mig hehehe, jag mådde faktiskt inte så bra. Sedan skulle jag jobba på HIF med Michelle. Jättekul att jobba med henne faktiskt för vi har lika dålig humor och skrattar åt det sämsta alltid. Sedan hade vi middag hemma för pappsi pooppo, nuffe. Kusin var här så jag, pedår och niclas kollade på waterwörld hehehe. 

Nu tänkte jag se älskade outsiders, sedan plugga mummsi.

Pre


zara.com

Jag brukar alltid, oavsett vart jag ska tid om det då innehåller shopping kolla igenom massor med hemsidor av affärer som finns dit jag ska. Nu har jag stalkat topshop en del sen kusin och jag bokade resan. Synd bara att primark inte har någon hemsida, annars gillar jag deras ap billiga saker (IBLAND). Detta kommer bli grymt. 

Det främsta jag måste köpa är en vinterjacka, fett trött på min som jag köpte på hms rea några år sedan som jag började använda förra året för jag kom på att min vinterjacka från stadium är ful (?). Så jag vill ha något klassisk, fin, simpel och kort. Markerad midja och i dun (eller liknande). Älskar modellen ovan och alla de andra kläderna ovan. Klänningar och jacka står dock högst på listan ;)

meheh.

Har märkt att jag ibland randomly (varför just det ordet av alla?) lägger in knäppa ord när jag skriver. Ibland lägger jag tom in ord som inte finns . hehe . tänkte på det när jag läste att jag hade skrivit tjaaas i förra inlägget, jaha?? hehe.
Några andra i ordlistan a la cajje: och först... burt har fått ett ny smeknamn, cajje.
Duddes, Mjaooo, ehhe (och nej, skulle inte skriva hehe), meeeh m.fl. hehe. knaaasigt jaao.

trött.

Ciao duddes. Kom hem från jobbet och har käkat/duscha. Skönt, vägrar att läsa körkortsteori idag, strängeligen förbjudet. Tänkte lägga mig tidigt idag eftersom jag har hela ansvaret på jobbet imorgon, känns väldigt ansvarsfullt hehehe. Nä men måste baka massor som jag aldrig gjort innan, lite scary. Och ta hand om massor beställningar (beställa mat till fiket, känns också ganska ansvarsfullt) och sedan ansvara för en mega beställning som kommer i morgon. eftersom ingen av de andra som annars ansvarar är dääääer. tjaaaaas, hehe. 

Btw. lite öronmassage är daniel lemmas - anything can happen . toppen!

Tjoho!

Måste ha jordens mest aktiva blogg någonsin! Nä men har suttit på körskolan hela jävla dagen och skrivit massor med tråkiga prov. Är nästa helt klar nu mehehehehe. Sen har jag varit på Mollbergs med familjen. Käkade världens godaste entrecot med hemlagad bea mumma. Nu tänkte jag se desperate housewives, sedan nunna (nunna? wafan? och varför vafan med w? mena nanna)... Tjarrrråå.

RSS 2.0