Kalkbrennrarna



Jag har alltid (alltid och alltid, i något år) varit galen i Paul Kalkbrenners låtar, fyfan vad bra det är. Dock brukar det bara vara Allan brallan som håller med mig. Alla andra tycker det är för lite sång. Tycker inte han har någon speciell genre utan typ en egen, dock räknas han typ som deep house, techno m.m. Egentligen inget jag gillar så värst, men hans är grym. Han bror i allafall, Fritz är han som sjunger i Sky and sand en av mina favoritlåtar. Förstod inte innan att Fritz också gör egen musik, så nu är faceing the sun en av Fritz låtar min favvo just nu. Mjaooo. Har ingen aning om vad jag ville komma fram till, men lyssna kanske?? Hehe

Versace för HM

Tänkte faktiskt inte snacka om kollektionen, hatar att snacka om saker som alla andra snackar om. Det jag tänkte säga förutom okej, jag kan inte hålla mig, att kollektionen är under min förväntan, så stör jag mig på alla dessa kollektioner med gästdesigners. Stör mig inte på själva kollektionen utan folk som köper kläderna endast för att sälja de dyrare på tradera. stick.

Facing the sun



JOBBERT! Sitter med en godispåse men är inte sugen på en ända godisbit som är i den. Idag käkade jag räkor, fyfan vad gott det är. Lacka på att jag ska plugga körkortsteori en fredagkväll, kunde gjort så mycket roligare saker. Hatar körkort... Fett osammanhängande med det är väll ungefär såhär jag känner just nu. Saknar räkorna vill ha fler. Räkor är mitt allt ehhe.

Nu tänkte jag börja plugga skjutit upp det 2 h och ska lägga mig i tid. Jobb i morgon igen, kill me softly.


Fuck this shit, im going to london



Bild norpad av kusin!

Åh jag har glömt berätta det och jag har glömt det själv att jag faktiskt ska till London om typ 1 månad, eller mindre än en månad. Om tre veckor sticker jag med kusin till London för 5 sjuka dagar av shopping med mera. På tal om det måste jag sms Graham, en familjevän i London. Bye bitches - akward men glömt hur det stavas.


Working half past eight to half past seven

Haha, passade ungefär, not. Jag är helt inne i jobbet nu, jobbar väldigt mycket och som grädden på moset är körkortet i slutspurten men teorin är någonstans i början hehe. Så jag har mycket att ta igen. Så den här veckan har och kommer min vardag se ut som följer:
- stiger upp 30 min innan jobb (behöver liksom sömn hehe)
- jobbar dryga 10 h
- kommer hem ev. äter sen pluggar
- sover

Fun? inte riktigt. Men om ca 1 månad har jag mitt efterlängtade körkort och då kommer jag leva glass. Längtaaaar :)


Only for you örjan

Varför var jag tvungen att lyssna på musik som gjorde mig skit ledsen, lack... :(((( Hatar det! Juste, örjan, jag använder bubblor i badkaret för att ta bort muskelknutor så yes det är viktig info ;)


Working nine to five

Hallå där! Nyss hemkommen från jobb, helt slut. Jag vet inte varför men jag har världens kramp i mina ben. Sen hade jag ont i huvudet hela dagen för jag hade fett hår - jag får det, knepigt va? Men nu har jag tagit ett långt bad med bubblor så nu är i alalfall huvudvärken borta och lite av krampen. Nu tänkte jag plugga lite, SCORE och sedan kolla någon rulle. ciao


Måndag

Har fixat en massor med saker, dock sov jag ganska länge så det var ont om tid. Om 20 minuter kör jag till lund för att göra en sak, och nu tänkte jag fixa cv. ciao.

SM GULD!



Det var grymt mäktigt att vara med när vårt HIF tog hem segern idag. Lite coolare är att jag som värdinna tillsammans med emma är bjudna på tre rätters tillsammans med fotbollslaget. Det tackar man inte nej till, dock jobbar jag så jag får se om jag kan komma, annars rätt surt.

Imorgon ska jag på jobbintervju om jag får jobbet blir det mitt tredje nuvarnade jobb, ganska mycket men men. Om man ska leva loppan så får man jobba lite för det också! Så nu tänkte jag sätta mig och skriva CV eftersom det jag har inte riktigt är anpassat som hjälplärare - here we go.


Söndag



Hallå där! Har legat och läst lite körkortsteori för jag är extremt efter. Imorgon är jag ledig, så skönt! Höll på att skriva att jag inte har jobbat på fem dagar men jobbade i fredags, var ledig igår men ska jobba om en timme och i morgon ska jag på jobbintervju så att så ledig är jag faktiskt inte haha. Nu ska jag kolla outsiders, så jävla roligt!


.

hehe hoppas ingen läste inlägget, akward, men hahahaha!!! ps. note till mig själv, kan jag sluta ringa massa folk när jag är ute?? jobbigt att ha massor med okända nummer i mobilen, dags att spana vilka de är hahaha...


Spontanutgång

Igår stack jag tillsammans med en kompis ner till Hampan för att chilla lite. Det ena ledde till det andra och slutade med att jag och en arbetskamrat hamnade på tempel. Förutom att jag bokade jobbintervju under kvällen (illa, illa) och ringde arbetskamrater klockan halv ett så var kvällen väldigt rolig. Morgonen idag var mindre trevligt, hade lite svårt att gå rakt till jobb hahahaha!


After work

Trots att jag är ledig idag ska jag snart bege mig ner till hampan för after work. Ska träffa disa, vi ska ta en fika och sedan dra oss till hampan för någon öl eller två. Var på väla och hittade det jag sökte efter så jag är väldigt nöjd. Imorgon jobbar jag morgon så det blir en lugn after work - vilket jag alltid misslyckas med att få!





Kolla vad gullig man kan vara! hehehe




Sliten

Jobbade 10,5 h idag så nu är jag helt slut. Det är ganska slitsamt att hålla på så hela tiden. Förstår inte hur folk orkar år ut år in. Nu tänkte jag be om massage (klenis, i know) sen kolla film. Mumsigt!


Winter comes







Här är lite bilder på saker jag beställde från hm idag. Tröjan på första bilden, halsduken och klänningen på andra bilder, mössan på tredje bilden. Sedan beställde jag även lite mössor och andra tröjor. En silvertröja - lite sent hehe. Nu ska jag se the walking dead igen (utan att blunda för nu vet jag vad som kommer att hända ;)).


jobbelijobb



Godmorgon! Ligger och är ganska trött hehe. Kollat lite serier som vanligt på morgonen, hinner dock inte så mycket. Måste springa nu för jag har inte gjort iordning mig mer än att käka frukost och sminka mig lite. Har massor att göra om måste dra om 10 minuter. Woops. Ciao.


Haircut



Har inte riktigt visat en bild på mitt nya hår. Bilden ovan visar ganska bra hur det ser ut. Det ser dock kortare ut framifrån. Men jag gillar det!

Bagare





Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, var bara tvungen att dela med mig av några någerlunda okej bilder från förra fredagen. Jag och Felice började baka våfflor på morgonen när vi kom hem. Jag skulle baka i torsdags när jag också kom hem fast inte like sent thank god ;) Då kommenterade peppe att jag hade gjort det på pannkakassmet och jag kunde smaka att de var väldigt geggiga. Jag tyckte i allafall de var goda i fredags haha.

Hampan



Nu när det är så fint väder i och för sig relativt kallt men vi har i allafall suttit ute på after worksen och det har varit hur mysigt som helst! Det är så himla fint i hamnen när ljusen speglas i vattnet, klarblå himmel (kan man säga det när det är kväll?) och ja, båtarna kommer och går. Till det några öl och cider, mums.


One day

Snart ska jag och mamma på bio. Vi ska se one day, mamma ville så gärna se den och bad mig hänga med. Hade inga planer idag så det passade oss båda väldigt bra. Det var inte alls längesedan jag var på bio, men det är alltid mysigt. Även om det kanske inte är prisvärt att kolla en film för 100 spänn så är verkligen själva grejen att gå på bio prisvärd så det går jämt ut sen ;) Tror jag övningskör dit, lika bra att ta tillfälle i akt nu i slutspruten!


Hehe mitt absoluta favoritgodis. Finns bara i en affär brevid sf så vitt jag vet. Mumma!


After work



Igår slutade jobbet med en afterwork tillsammans med Lina på hampan. Det blir lite som en tradition. Fick även besök ett tag. Vi stannade ganska länge och bara snackade, hur mysigt som helst! Sen kom peppepäronsylt och hämtade oss. Jag och pettson stack och handlade chips och godis hehe. Sedan somnade jag ganska sött!


After work

Kom nyss hem (förutom att jag bakat våfflor hehe) från after work med några vänner från jobb. Härlig vana att på torsdagskvällarna dra till hampan för några glas cider/öl. Nu ska jag sussa + kolla serie, imorgon ska jag övningsköra med pappsen och sedan med mon körlärare le profisseur hehe. Ah oui, au revoir.


Kavaj




Kavaj HM trend - 600 kr

Kollar på kavajen innan och blev helt kär men kände att 600 var lite för mycket för att ge för en enkel kavaj. Har bilder från när jag provade den innan och blev som sagt litta kär. Egentligen älskar jag kavajer, dock använder jag inte det så mycket. Men något gott finns det väll i det? Haha

<
haha, gammal bild ny kavaj wihoo.. inte världens finaste bild.


Shopping




Kuvertväska hm - 599 kr




Kuvertväska från gina tricot - 199 kr




Halsduk gina tricot - 99 kr

Några av sakerna jag köpte igår. nöjd am i :)

Ledig dag

Skitskönt att vara ledig! Har gjort så himla mycket roligt idag hehe. Var och luncha på big buddAH med felice och sedan drog vi på stan en sväng. Efter det fikade vi på ebbas fik (mitt jobb hehe) och sedan drog vi och hyrde segways. Såg ut som nördar runt i hela helsingborg, skit kul! sedan käkade vi kebab och nu ser vi bra film. Riktigt bra dag :) Au et revoir.


Måndag


Lilla memma och jag! Träffar antagligen henne imorgon, oui!

 I morgon är jag ledig, skönt! Och på onsdag var jag tvungen att ta ledigt eftersom jag har halkan. Har bara tagit 8 lektioner så det känns skönt att jag kommer fram snabbt. Min körlärare frågade mig om jag inte redan hade körkort hehe. Och sedan sa han att jag var en "glidar elev". Har körlektion i morgon igen. Nu ska jag se hollywoodfruar och se hur mycket jag stör mig på gunilla idag, sjuk....


Juste... någon fråga var man hittar liebeskindväskor, jag söker bara på liebeskind shop online så får man upp massor med alternativ!


Liebeskind



Sugen på att köpa en väska från Liebeskind. De gör så fruktansvärt snygga väskor. Har bara en riktigt fin skinnväska från all saints som jag använder väldigt mycket och den har hållt fruktansvärt bra. Därför jag är sugen på en till, dock är min andra i mörkbrunt och jag är inte sugen på svart så det lär bli någon mörk beige/beige ni vet den tonen, fint!


Lördag

Har sovit hela dagen, hehe. Sov inte många timmar i natt, vi kom hem vid 5. Men jag och felice började laga våfflor, gick inte och la mig för ens vid 6. Vaknade vid 11, fyfan vad kul vi hade igår. Ikväll hänger jag med Michelle hemma hos henne, vi ska kolla film och chilla. Väldigt passande. Har tyvärr knappt några bilder från igår, då jag hehe råkade lägga mobilen i jackan som jag hängde in (osmart i know) så jag trodde den var booorta. Men tydligen inte.


Haha, varför blev den upp och ner? knäppt, min näsa ser mysko ut... Hehe. nu ska jag sticka, au et revoir.


DH



Jag är så piss irriterad att jag spyr. Det är förstå gången jag är så sur/irriterad/ledsen att jag inte äns är godissugen, mår bara illa. Grymt jobbig dag på jobbet idag, jobbade nästan 11 h och med den stressen jobbet innebär och endast en paus på 15 minuter så är det ganska påfrestande. Ska i allafall kolla DH nu, gotte. Sen ska jag nog sova tidigt, kanske bli masserad hehehehehe behövs.. ciao


Slut!

Jag är helt slut efter en hektisk dag på jobbet. Vi slog rekord med luncher, så det är ganska stressigt i köket. Jag gör ju mat, men på ett sätt är jag ändå inte kock eftersom vi inte lagar all mat från grunden och det är ganska simpel mat. Men vi gör ändå fina sallader, baugetter, hamburgare m.m. I allafall tänkte säga att jag tycker det låter coolt och mangligt och säga att man är kock, därför har jag börjat säga att jag är kock. Älskar reaktionerna ;)


Åh, studenten... balen! Miss it.


JFR





Min beställning från JFR. Snabbt frakt.

Guess What, jobbar hehe

Sitter på jobb med tidig lunch för en gångs skull! Behövde få tag i trafikskolam men den gick inte haha. Alltså brände min arm på jobb för några dagar sedan, nu börjar huden trilla av, äckligt!!


Jobb

Sitter på jobb och käkar lunch. Skönt med sen lunch för förmiddagarna går snabbt och på så sätt går em också snabbt då man bara har någon timme kvar. Back to work, ciao!


Ringar


HM, forever 21, forever 21, HM och HM


Gina tricot, gina tricot, gina tricot och hm divided


topshop, forever 21, hm, hm, topshop (tror jag ev. gina tricot).


hm (kille), nordström, topshop


forever21, hm, hm


hm, hm


moi, jfr, topshop, födelsedagspresent (från Felice, står Cajsa, ma soeur)


Egengjord, lindex (alla tre), hemgjord, hemgjord, marc by marc jacobs (2 st), egengjord, egengjord, hm divided.

Malmö


Vi vaknade och gjorde vid oss. Sedan drog vi till Mcdonalds, drive in och köpte frukost. Jag köpte juice och bagel.


Vi var på väg mot Malmö!


Vi käkade på fridays.



Sen drog vi till Lund (nova lund) och shoppade lite till och fikade på espresso house. Sedan drog vi hem till mig och mös. Efter det jobbade felice (läs: jag sega) och sedan på kvällen drog vi ner i stan till Mogwai och viva och hängde. Strax innan hemmakväll stängde drog vi dit och handlade godis!


Crazy, stupid love



Såg filmen Crazy, stupid love på bio igår med bästaste Sara. Kan inte tillbringa en lördagkväll på ett bättre sätt än i bio sallongen. En riktigt fin film, rekommenderar verkligen den. Sedan är ju inte ryan gosling (the notebook killen) är ful om man säger så, FYFAN VAD SNYGG HAN HAR BLIVIT! Kolla kolla kolla... Liten teaser, man får se han muskulösa mage bara det var nästan värt ett bio besök.


Autom craving



Sjukt fina blusar från net-a-porter. Älskar materialen, modellerna och färgerna. Jag älskar verkligen stilen med enkla svarta jeans, en fin blus (som ovan) och en kavaj. Lite classy tillsammans med fina väskor, dock tycker jag det bara passar på smala = jag använder inte det.


Malmö shopping




HM 39 kronor (egentligen sminkväska men kommer nog användas lite som kuvertväska).




Iphonefodral (köpte svart också) - 60 kr MONKI




Mössa HM Divided - 79 kr

Tänkte visa lite av sakerna jag köpte i Malmö när jag var där tillsammas med Felice. Tänkte visa lite bilder från dagen sen också. Skönt att äntligen kunna köpa vad man vill (nästan) och med egna pengar. Älskar att få lön!


Jobb - check!

Nu är jobbet klart, skönt! Sitter i bilen med peppsin och köper kebab så gott. Sen blir det hem och softish.


Jobb

Jag kom på för några minuter sedan att jag hade HIF. Tog mig 10 min från det att jag kom på det tills det att jag stod där . Haha. Ska i allafall jobba nu, sen ska jag fixa hemma i rummet. Ciao och hejja HIF!


HM



Snygga grejer från HM som jag kollade lite på när jag var i Malmö igår. Hittade dock inget, köpte lite annat men tyvärr inget av detta. Är sugen på halsdukten med tillhörande mössa och vantar. Dock kom ju värmen tillbaka från ingenstans, så himla skönt att vara ledig då. Nu ska jag ut och sola och läsa.


Malmö

Har haft en perfekt dag idag, utnyttjat den till max. Jag var i Malmö tillsammans med Felice, visar bilder från dagen i morgon. Har även shoppat lite grann, visar också det i morgon. Vet ni vad... jag gjorde det sjukaste. Var trött på mitt slitna hår och pallade inte boka tid så kapade säkert 15-20 cm helt random... hehe, kan visa bild imorgon. Sååå keep in touch. (:

RSS 2.0