HAPPY NEW YEAR!

Mot nyårs firande. Ha ett bra nyår!


Onsdag

Skönt att det är torsdag i morgon, den här veckan har gått sjukt fort! Jobbar två dagar till sedan är jag ledig mååånga dagar, fett skönt! Imorgon ska jag hem till en kompis på middag, födelsedagsmiddag. Jag blev så nöjd med min jfr beställning så jag beställde därifrån till henne med, dock kommer det ju inte till imorgon, men men! Första gången jag internetbeställer presenter, men nlöjd blev jag. Nu ska jag kolla paradise, sedan sussa sött!

JFR



Gjorde en beställning i höstas med bland annat de ovan, era cuffs. Har dock slarvart bort alla förutom en haha. 



Så gjorde en beställning idag. Sjukligt billigt! Köpte tre ear cuffs och armbandet ovan (det sista hehe) för 70 kronor inkl. frakt. Det var fri frakt och 50 % på valfri produkt, kanske därför haha ;)


Justice







Ses i sommar Justice, hehe.

God jul!

Keep+calm+and+merry+on_large

God jul!


Dan före dopparedan

Idag är det lillejuleafton, vet inte hur man ska stava det så jag skriver det så som man uttalar det. Det firas alltid tillsammans med nära till familjen. Min finaste vän Michelle och hennes familj. Har inte sett hennes nya hus sä jag längtar. Ska spendera kvällen tillsammans med henne åssåå. Mysigt. Nu ska jag snart bege mig, ciao! 

God jul i förskott!

Festklänningar


Gina tricot

Jag brukar inte gilla gina tricots utbud, brukar faktiskt kännas ganska plastigt. Speciellt deras festkläder men den här kollektionen gillade jag verkligen. Tog ut de klänningarna jag tyckte var fina! Funtar på att köpa någon.


Lördags

Fina Amy hemma hos Lina innan utgång


Bästa ulle och jag


härliga vi!


jag och amy lyckas alltid på bild!




Fina som boosts




hmmm....


Amy & jag, lite för sent för att kameran ska vara rätt, lite för sent för att vi ska fastna på bild... lite för sent helt enkelt. resten censurerar jag noooog. hehe

Läppbalsam


The body shop

Köpte läppbalsam från the body shop när jag var i London. Tycker att 75 kronor, som de kostar i Sverige, är alldeles för dyrt speciellt eftersom det är ganska små. Jag köpte tre stycken för samma pris, jävla skillnad. Tycker att de är värda 20 kronor, verkligen, men inte jättemycket mer. De smakar faktiskt gott eller i allafall grapen!


Rock werchter 2012


Från rock werchter 2011

Om någon ska dit, för ni är ändå ganska många som läser - säg till! Fett att träffas där.

Måndag

Haft en jobbig dag på jobbet, faktiskt väldigt jobbigt. Fast jag ska inte klaga, jag har ett jobb och det bör jag vara glad för. Jag hoppas verkligen att en backpackning/tåfluffning i europa i sommar blir av, det hade jag verkligen velat ha! Som sagt kommer australien inte bli av, inte i år i allafall. För sent och alla är upptagna, jag har inte riktigt balle (fint ord) att åka dit själv heller. Därför vore det underbart att spendera sommaren i europa. 

Jag har en liten plan. Tågluffa i någon vecka i grekland bland öarna och sedan beta sig uppåt kanske lite upp och ner för runt slutet av juni början av juli kommer jag infinna mig i belgien på bästa festivalen, rock werchter. Hur underbart är inte det? Längtar dit som fan!
Saknar mitt långa (rosa!) hår!
Älskling och jag.
Tjejerna
EPIC bild. Om ni kolla noga på vart tjejerna "snear" så är där en Sverigeflagga. Det finns en fin historie kring Sverigeflaggan. Jag fick en sverigeflagga i studentpresent som vi tog med till belgien. vi satte upp den på vårt tält. andra dagen hade något jävel norpat den. sista dagen då vi skulle se robin, dit vi ville ha flaggan ser vi ett gäng med en sverigeflagga. felice går fram och frågar om de är deras flagga, fega som de är ger de oss flaggan och springer iväg haha! sen råkade jag vara lite för packad och ha ansvar för flaggan. jag sätter den på en norsk killes keps. och på bilden är han på väg att gå ifrån och han är väll för packa för att märka att han har en svensk flagga hängades i huvudet och jag var för packad för att märka att han stack. sjukt kul när vi kollade på bilderna och verkligen ser när vår flagga försvinner!
black eyed peas
det fanns en mega robyn lover framför mig som höll sin hand så hela konserten. och andra för sitt hjärta.... hehehehe
glad burt..

Saknar WERCHTER!

Dragon tattoo


HM

Så fina jag vill ha! Kanske inte riktigt min stil men jag tycker dem är grymma. Gillar speciellt skinnjackan som tyvärr är slutsåld. Ge mig :(


Önskelista

Jag tycker att det på senaste tiden blivit så himla svårt att komma på vad man önskar sig i julklapp. När man var liten hade man tusen saker man önskade sig och idag önskar jag mig knappt något. Det är klart man går på stan och hittar snygga saker som man vill ha men sånt kommer man inte alltid ihåg i efterhand och de flesta gångerna lämnar man det på grund av att man inte tycker det är värt det. 

så därför... 

Ska jag börja önska mig inredningsprylar. Man får tänka lite längre fram i tiden. Kommer inte börjar önska mig något tråkigt, de får komma längre fram. Men lite snygga saker som jag faktiskt vill ha!


Anteckningsbok ordning&reda, biljett till rock werchter 2012, nattduksbord vitt, skärp/väska liebeskind, silverbricka, ljusstakar, förvaringslådor samt boots från primeboots.

Onsdag

Shit vad jag glömmer vad det är för dagar, datum och tom år. Idag skrev jag 2012 på allt, varför kan jag inte komma ihåg att det är 2011? Men blir helt ställd, för hur fan kan man glömma vilket är det är? På tal om år närmar jag nyår och jag har ångest. Jag hatar egentligen nyår. Som det ser ut nu blir jag ledig veckan efter nyår och då åker antagligen familjen iväg på skidsemester, lovely! 

Nu ska jag se sunes jul och sussa. Varit så himla trött de senaste dagarna eller där ljög jag... mena idag.

Sunes jul



Finns det något bättre än sunes jul? Skulle inte tro det!
"Varför skriver du S på den där fula getabocken?"
"JO! För att den heter su, si, sigurd!"
"Armen"
"Pepparkaksdegen är borta. Är det någon som känner till något om det?"
Alla förutom Håkan - "nej"
"Det var en tomte här..."
HAHAH! "HÅKAN, varför har du blivit så lång?" "Vad har du i strumporna" 

Nej, det finns inget bättre. End of story!


HM



Älskar den näst sista klänningen, mönstret och allt. Från HM, vill ha!


I ate all your candy

- Sorry honey, I ate all you candy.
- Dad, youre UGLY!!!

HAHAHAHAHA!

Onsdag

Har jobbat väldigt mycket nu så har varit ganska trött och inte orkat med att blogga. Imorgon är jag dock ledig så det kommer bli sjukt skönt med en ledig dag. Dock tillbaka till jobbet på fredag för jobb fredag lördag. Men i morgon ska jag handla julklappar!

Godhjärtad



Om alla kunde vara lika godhjärtade...

Julskyltning



Idag är det julskyltning i helsingborg igen eftersom den blev inställd förra gången. lackar på att vi inte har någon snöööö, jag vill ha julkänsla nu, nu, nu! ska försöka övertala mamma att luncha i stan sedan ska jag jobba klockan fem. men innan dess ska jag försöka göra någonting av den här dagen.

Igår hade vi "avskedsfest" för alexandra. vi var hemma hos henne och drog sedan ut. det var väldigt trevligt men tråkigt att alex åker. kommer sakna henne massor. men har ju resten av gänget kvar så det är i allafall toppen!

Jessie J

Jessie-j-tgj_large
WEHEARTIT

Fyfan vad hon är bra. Lyssnar rätt bra på domino just nu, fyfan vad jag älskar hennes attityd. Hon är faktiskt en riktigt diva. Fast på ett bra sätt alltså. Och sedan att hon bryr sig om andra. Eller nu verkar det som om jag känner henne, men den uppfattningen har jag fått av henne. Sedan är who you are ganska bra den med, för att inte tala om själva rösten i sig.


December

Har jobbat väldigt mycket på senaste, så jag har inte haft så mycket tid till bloggen. Tråkigt för jag kommer aldrig ihåg vad jag gjort om jag inte bloggar om det :( I tisdags powerwalkade jag med mamma efter jobb. sedan hann jag inte mer den dagen haha. igår kommer jag inte ihåg... juste körde och handla godis till peppe (läs. inte till mig) med peppe och sedan kollade jag walking dead och massor med tv.
Idag var jag på after work, snart ska jag hämta mamma och sedan ska jag sussa till film. natti. och juste. glad december eller vad man säger. julen är snart här!

317309_298326393535575_224388840929331_1051281_2052654524_n_large
Kaffe tillhör julen. Och varm choklad!

RSS 2.0