Konfirmationsläger!!!

Japp, men just nu är jag på fest hos min Faster/kusiner/släkt. :) Skönt eftersom jag har blivit sjuk :/ Typ alla på lägret har blivit sjuka. Jag har fått huvuderverk och är förkyld. Veckan har varit jättekul!!! :) Verkligen! Ni som funderar på att konfirmera er, VÄLJ SOMMARLÄGER! Den roligaste veckan i mitt liv! :) Verkligen, ska dit i morgon igen (om jag inte blir sämre). Vilket jag VERKLIGEN hoppas att jag inte blir! :) Nu måste jag dra, ska kolla OC! :) Hörs på fredag igen när jag kommer hem från lägret!:) Skriver om konfirmationen då, hinner inte nu :P
Pussar och kramar /Cajsa

Konfirmations läger.

image518I morgon börjar det, konfirmationslägret. I 2 hela veckor, eller 12 dagar ska jag vara på lägret. Men antagligen blir den en pause på fre-lör eftersom min faster fyller 50 eller 60 år :P Grattis!!! Har typ packat klart nu, men jag har tappat bort packningslistan vi fick från ledarna (BRA!) :) Haha. Så jag får väl ta och ringa ngn som har den :P I morgon klockan 11 åker jag dit, så nu blir det inget mer bloggande på några veckor! Tyvörr :/ menmen :P Jag kanske skriver när jag kommer tillbaka, bara det att några dagar efter ska jag på semester i några veckor. Så nu får min blogg ta ett härligt sommarlov och komma tillbaka "go o glá, kexchoklá" Och i Augusti fyller min blogg 1 år! :) Den 16;e tror jag :P ska kolla upp det.

Men ha ett SUPERBRA sommarlov, så hörs vi efter min LÅÅÅÅÅNGA semester! :)
Pussar och kramar Cajsa! Tack för en underbar "vårbloggtermin" :)
image519

Förlååååååååååååååååååt!

Jag har inte varit superaktiv de sista dagarna, anledningen är väl att kusinerna kom och att jag måste packa och fixa till lägret. Som börjar i morgon! :D

Kuuusiner!

Idag är det midsommar :P Kusinerna kom igår :D så blev inget bloggande på kvällen eller innan idag.Var en sabbis på stan och köpte 2 t-shirts. En till lägret som är helt vanlig vit och en grå/vit randig t-shirt. Sen stack jag, pappa, kusin, hennes föräldrar över till Danmnark. Stack och handlade, blev en korg, något till tängerna (?) och klämmor. :) Skriver mer i morgon, nu ska jag se OC :D :D Glad midsommar! Kramar acajsa

Br.Beans holiday


Har nyss kollat på Mr Beans holiday. Alltså, man bli så frustrerad när man ser hur korkad han är! Alltså, han beter sig osm en 1 åring, kanske är det (?). Den handlar i allafall om Bean som åker på semester till Frankrike.:) Haha, undrar hur resan dit går :P
Någon annan som har sett filmen? Någon annan som blir frustrerad av att se honom?

Nu ska jag fixa lite i mitt rum innan KUSSSIIINERNA kommer :) Ni är saknade! (v)

Praodagbok dag 5

Ja, nu har jag gått klart "hemmaveckan". Alltså 1/3 av hela konfrimationstiden. Gud vad tiden går snabbt. Måste skriva packlista, lägret börjar ju på söndag! Idag började vi klockan 9 men att gå en runda i stan, lite överallt. Skulle leta efter olika saker. Ex. kolla hur många flagger det var vid Tropical Beach och Parapeten. :)

Mitt lag (grupp 2) vann igen! Andre gången i rad. Vi var till och med oseriösa, käkade godis och massa sånt ;)
Men det var ju tur att vi vann, förra gången vann vi med 110. Resten av lagen hade runt 20-40 p x)

Sen när vi kom tillbaka efter två timmar hade vi genomgång vilket lag som vann! :) Sen fick vi tårta av mattanten :P Sen fick vi någon bok (?) liv och traditioner. Sen gick de igenom lite om vad man fick ha med sig. Lite konstiga regler där faktiskt :s Nu ska jag skriva packlista för 2 veckor. Bara 1 problem. När jag kommer hem ska jag åka iväg IGEN på dir med familjen på semester. (3 veckor) Och Björn vår präst sa att man va tvungen att tvätta alla kläder när man kom hem för de skulle stinka stuga :p :S
Nu ska jag skriva packlista! Jag hittade IRL-sladden så nu kan jag lägga in bilder igen :) Lägger in dagens outfit och mina nya (omgjorda) jeans sen. Kramar Cajsa

Ny design

Alltså, headern är tråkig, eller i allafall inte klar. Den ska vara större. Men kunde inte ladda in över 400 :S Jag vet inte varför. vet någon hur man laddar in från Paint? Fär nu har jag sparat från min blogg och sedan laddat in den nya sparade bilden, om ni fattar ? :P haha. lite svårt att förklara. Men vet någon hur man laddar in bilder från paint till bloggen om det inte funkar på det vanliga sättet?

Kramar Cajsa


Header


Tips på bakrund!

Behöver tips på någon snygg bakrund! Inte för mycket bara :) Har du något tips? Tips på något sida eller liknande som har snygga bakrundsbilder :) eller liknande! Öppen för förslag ;)

Eller kanske helsvart?


VIlekn var snyggast ? :)

Shopping!

Hittade min mobil på golfbanan idag! Hade lagt den i golfbägen (oväntat?).

När vi slutade på konfirmationen idag, gick jag och Emma inom stan, jag köpte en leopardsjal.


Från H&M för 69 kronor tror jag :)

Blev inga bra bilder, jag har fortfarande inte hittat IRL-sladden (?) till datorn från kameran :) Men när jag hittar den lägger jag ut en bättre bild på sjalen, och allt annat jag inte har visat :)

Ha en trevlig kväll! Kramar Caisa

Praodagbok dag 4

Idag fotades vi, jag känner på mig att jag inte blir någon höjdare :/ Smilar för mycket utan att öppna munnen om du fattar :P Haha :) Sen pratade Peter och Johan (tror jag :) om deras resa i Afrika). Sen lunch, sen var vi på Fairtrade (?). Hemsk med barnarbete :/ Hemskt att se. Men tur att det finns människor som motarbetar barnarbetet :)

I morgon
skulle vi får en "bok" :S Haha, av svenskakyrkan som present. Slutar halv tolv i mon, eller tolv. Vet ej :P Men TIDIGT ialf :D Skönt!

God morgon! (:

Har nyss vaknat, TRÖTT! :) Idag ska vi fotograferas på konfirmationen, hoppas nu bara att man inte blir altt för ful ;) (brukar inte bli bra på bild när någon annan fotar).

Lägger in lite bilder från Söndags, Lund och igår senare ikväll! :)

Hittar fortfarande inte min "kopplainochladdainbilder" sladd :/ Var kan den va? Men så fort jag har hittat den lägger in jag outfits igen :) Men nu är det inte många dagar kvar. Det är idag och i morgon det "daglägret" den börjar det "riktiga" långa, i 2 veckor.

Som nu förstår kommer det ju inte att bli något bloggande på den tiden, inte efter heller, eftersom jag ska på sverigesemester :)

Ha en underbar Dag! Kramar  Cajsa

Konfirmationsdagbok, dag 3

image512Det var konfirmation idag igen, som vanligt. Började med att vi provade kåpor (?). Hittade en som satt super på, tycker jag :P Eller jag hoppas det i allafall :) Sen gick vi till Mariakyrkan där vi fick höra en pianist spela på en orgel, hon spelade bl.a. en "mobilringsingnallåt"? haha, och den Sagan om ringen låten som de spelar i början av 1;an. Sen hade vi teori om Psalmboken (JÄTTEINTRESSANT? Nej). Sen hade vi sångstund. :) Sen stack vi och käkade i "församlingshemmet" sen stack vi tillbaka till kyrkan och hade "psalmskattjakt" även om det inte handlade så mycket om psalmböcker :) Haha, då skulle vi bl.a. räkna hur många stolar som fanns i kyrkan? Säg mig en anledning om varför? Haha :P Sen stack vi tillbaka till församlingshemmet där vi fick vars en bibel och vi hade genomgång om biblen. Sen fick vi gå hem :) Gick inom H&M för att kolla lite, hittade en jättesöt sval sjal i leoparsmönster fast blå och svart för 80 kr :) Får se om jag köper den i morgon! :P

Internet konstigt :/

Mitt internet funkade inte, men nyss bara sattes det på? Jag vet inte vad som har hänt :s Menmen nu funkar det!

Godmorgon!

Godmorgon!
Har precis vaknat, ska käka fukost nu, sen dra till konfan :) Hinner inte skriva mkt mer ;P Måste dra. Hörs i kväll! :) Pusshej!

Godnatt, :)

Nu måste jag gå och lägga mig om jag över huvud taget ska komma upp i morgn bitti, jag börjar inte fråns klockan nio på konfirmationen, men ändå.

Har varit dålig på att lägga in dagens outfit de senaste dagarna, hittare inte "lägg in bilderna" kablen :P Men jag ska försöka leta reda på den i morgon så jag kan lägga in bilder :) Skriver meri morgon.

Sov så gott!

Ipod.


Mest spelade låt i min "ipod" (mp3).
Three Is a magic number - Blind Melon
Way I are - Justin Timberlake
Alltså jag har minst 20 till FAVORITER, men kan inte komma på någon annan just nu :P Men jag skriver en lista på låtar jag tycker om snart :) Då kommer de också med! :)
 Vilken är din favorit låt? :)

OBS;
Jag undra om det är någon som vet om Ipod med videospelare finns i Sverige än? Hur mycket den kostar? Och var man kan hitta en? Ska på läger på söndag i 2 veckor, kan inte somna utan tv och vi får knappast ha med tv på lägret. Hittar ingen annan utväg än en Ipod med videospelare i :P Menmen :) Får väll försöka överleva på ett eller annats sätt!

Hif - Gais 1-1

Kollade fotboll idag :) Hif - Gais, men det blev lika, hade förväntat mig en seger, inte för jag vet varför.:P Jag det hela var väll väldigt flummig. När vi skulle gå igenom kontrollerna och sen betala för inträder, så var en gammalvän sån värd som stod i kassan, så jag fick gå in gratis, pengerna gick till chips och annat gott istället :)
Jag, Emma och Annelie hade en väldigt trevlig konversation;


Emma; Eh, varför stretchar han under matchen?
Jag; Han har väll antagligen fått kramp
Annelie; Det var nog Henke (Henrik Larsson)!

Annelie; Det var Henke.
Jag; Hur vet du det?
Annelie; Någon sa att han var borta!
Jag; Jaha, ok. Ja, nu kommer han in!
Emma; Eh? Jag menade en grön (alltså någon i motståndarlaget).
Haha :)


Det hela slutade men att när jag och Annelie cyklade hem hamnade jag i en buske^^ Annelie hade redan hunnit hoppa av :)
Men det var en trevlig kväll med er Tjejer!
Skriver mer sen, kramar Cajsa!

Konfirmationsdagbok, dag 2

*Min nya kategori sommarlov får innehålla min konfirmation nu i sommar*
Dag 2;
Hmm, idag skulle vi då till Lund. Helt flummigt i morse, först satte vi oss på tåg "2", efter 5 min så de i högtalarna "de här tåget är inställt, var vänliga att ta tåget brevid (tår "1")". Hela konfagruppen gick dit, satt där i 5 min. Då sa någon i hörtalarna "var vänliga och byta tåg, till tåg "2"". Hallå? Kan man inte bestämma sig? Men väl framme i Lund gick vi till domkyrkan och fick komma in i "hemliga himlen" som finlandssvenska guiden sa :P Sen fick vi 45 min rast. EFtersom domkrykan låg 1 min från stan så blev det såklart shopping! Var SÅ nära på att köpa ett linne m. ett snygg halsband till, rea! Men det blev i allafall en bikini från H&M. (lägger in bilder senare). Sen gick vi till Dinakina??? haha, har ingen aning om va det hete, men i allafall var det en förening som hjälpe drog/alkohol missbrukare, hemlös m.fl. alla som har problem med bidrag, bostad, kläder, jag allt vad man behöver. :) Sen bar det hem igen :) Kom nyss hem :P Skriver mer en HIF ikväll! :)
Kramar Cajsa!

Justin Timberlake

Nu hade det inte varit fel och flya till Stockholm och se Justin Timberlake. Tror det är nu i Juli han kommer va? JAG VILL SE HONOM, HAN E JU MIN IDOL! :) Men mitt konfirmationsläger tog stopp på allt. (inte för jag tror jag hade fått åka upp dit ändå, till stockholm). Men det är ju i allafall en dröm! Vet någon när det är? :P Jag vet inte riktigt när. Ska någon dit? :)

Bättre blogg!

image502
Jag vill ju ha en bra blogg, med "nöjda" läsare :) Men folk som tycker om att läsa bloggen. Vad saknar mig blogg tycker du? För lite mode? För mycket om mitt liv? Borde ge mer tips? o.s.v. Snälla, jag vill veta. SKRIV ALLT NU TYCKER ÄR DÅLIGT (och bra) MED BLOGGEN! Så ska jag försöka göra något bra av det!

Ni ska jag gå och ta min skönhetssömn, det lär behövas om man ska upp 8 imorgon och åka till Lund.
Tack för alla härliga kommentarer!

Kramar Cajsa

Vem bär klänningen bäst?

image141

Vem bär klänningen bäst? :) Lindsay Lohan, Sienna Miller eller Nicole Hilton? Själv tycker jag Sienna! :)
Men Nicole fixade assecoarerna till bäst!:)

Hittade bilden hos Erika


Värd att se, UNDERBAR! :) DU MÅSTE BARA SE DEN; BEST EVER!


Hittade den hos http://darlingno1.blogg.se/

Är du fjortis?

TEST: Är du en fjortis?

Hittade testet hos Amanda.

1. Det är fredagkväll. Hur har du planerat kvällen`?
a) Ska ut på stan och dricka mig full.
b) Jag ska ringa några tjejkompisar sen blir det nog filmkväll med dem.
c) Ska sitta hemma och spela Monopol med morfar.

2. För dig är dina föräldrar:
a) Två personer som föddes för att göra mitt liv till ett helvete
b) Två personer som lagar mat, städar och skäller på en då och då.
c) Två perosner som man kan berätta allt för!

3. Brukar du ljuga om din ålder?
a) Ja, alltid! Alla tror ändå att jag är minst 3 år äldre än vad jag är.
b) Ja, ibland
c) Nej! Varför skulle man?

4. En person ger dig en komplimang om ditt utseende, vad svarar du?
a) Nej ush! Jag ser hemsk ut!
b) Tycker du? Tack, du med!
c) Åh, tack så hemskt mycket. Du med!

5. Du ska på disco, vad sätter du på dig?
a) Ett par minishorts och ett linne med en ljup ryggurrignig.
b) Ett vanlig topp och ett par shorts/jeans.
c) Jag går aldirg på discon.

6. Vilken låttext passar bäst in på dig?
a) Hejhejhej jag är bara 14 år. Kom och se på mig och kom och ta på mig. Brukar smyga ut och supa...
b) Forever young, I want to be forver young. Do you really want to live forever?...
c) Lonely im Mr. Lonely, I have nobody,  For my owwnnn ...

FLEST A:
Du är defenitivt en fjortis! Du älskar hur du ser ut men du låtsas att du har dåligt självförtroende. Du spelar gärna blåst och blir full på en folköl. Du älskar att gå på discon och att visa upp dig! Du ljuger om din ålder för att lättare få tag i alkohol.

FLEST B:
Ibland fjortis och ibland inte fjortis. Du har ett bra självförtroende och därför kan du lätt säga emot! Du är en livsnjutare och du tycker att låten "Forver young" passar utmärkt till ditt liv. Du gillar uppmärksamhet men det är inget som du måste ha jämt och ständigt!

FLEST C:

Du är verkligen inte en fjortis! Du gillar mest att att vara hemma och umgås med din familj! Dina föräldrar är dina bästa vänner och du är nästan aldrig ute om kvällarna. Du är en trevlig person som har ganska bra självförtroende tack vare dina föräldrar!

Jag fick flest B, vad fick du ? (:


I morgon (:

I morgon ska vi med konfirmationen till Lund och antagligen kolla på Domkyrkan som jag inte har varit i på typ 13 år? Jag var där när jag var liten, men hur mycket kommer man ihår från en Kyrka? Vi ska samla klockan 9 PÅ MORGONEN? ska detta kallas sommarlov? Nio? Jaja, får ta igen det om 2½ vecka då jag ÄR konfirmerad. (: Slutar klockan 4 i morgon, eller tidigare. Tänkte gå en runda i stan då och se om jag hittar bikining jag letar efterfrån H&M. Den satt så snyggt ;(/ Vill ha den :P Kollar på någon fiml nu på tv4, har ingen aning om vad den heter eller vad den handlar om eller något, bara att det är en film ;P Får se hur länge jag står ut innan jag sticker :)

Fortsatt trevlig söndagskväll kramar Cajsa

Stilikoner

Vi känner ju till MÅNGA stilikoner från bl.a. Hollywood, New York och allt annat där i Amerika. Men känner vi till så många från Sverige? Hur många svenska stilikoner känner du till? Det är klart det finns, men är dem så många?
Vi har ju bl.a. Sofi, Ebba och Elin :)

Vem av dem har bäst stil? Ebba, Sofi eller Elin? Själv tycker jag Elin! :D

Shopping

Var på väla idag med Michelle :) Skulle köpa en bikini, ville ha den som var min favorit i bikiniinlägget :P Jag vill ha boxerbikini och det finns inte så många fina, hittade den jag ville ha redan i går ( var på stan då) men fanns inte i min storlek :/ Så jag får ta en runda ner om stan i morgon efter konfirmationen i Lund.

Kommer hem vid 6 i morgon, ska som sagt till stan först och kolla om den bikinin jag vill ha finns i min storlek. Skriver mer senare :) Kramar Cajsa!

Jessica Alba


Snygga Jessica Alba till inspelningen av Into the blue. (ni som inte har sett Into the blue tycker jag verkligen att ni ska göra det, den är himlans bra)!

Tänk att ha en sådan kropp till sommaren. Hon är precis lagom smal :)

Söndag

Snart ska jag till kyrkan, typ klockan 11, sen har konfirmationsfest. Vi skulle engligt schemat grilla idag, men jag tror inte det blir mycket till grillning eftersom det antagligen kommer börja regna. :/
Så det blir väl något annant i "församlinghuset" då :) Lägger in dagens outfit innan jag sticker.


Regnade hela dagen igår, så först blev det stan (vilket var ganska blött), sen blev det middag hos släktingar klockan 3. Sen stack jag och handlade och stack jag hem och kollade på film :) Det blev Life as a house, hade inte sett den innan, men den var skitbra! Verkligen värd att se. Handlar om en gubbe som har lovat sig själv att bygga upp ett hus. Låter inte jättekul eller bra, men den är det tycker jag :)

♥ Ha en bra söndag! Kramar Cajsa

Bloggpause.

image507
Måste ta bloggpause  nu ett tar, ca 1 månad, för konfirmationslägret, sendan Sverigesemestern.
Kommer fortsätta bloggar i slutet av sommaren/ början av hösten. Det sägs att 9;an är mindre jobbig än åttan, så jag kommer nog kunna blogga mycker mer då :).

Tack för alla underbara kommentarer jag har fått under våren, det värmer!

Ha en trevlig helg och ett underbart sommarlov! Kramar Cajsa
(jag kommer självklart skriva lite, kommer inte sluta blogga helt. Men jag kommer inte blogga alls lika mycket och under konfirmationslägret blir nada bloggande).

Dagens outfit

image506Dagens outfit;
♥ Lila blus från BikBok
♥ Vit "minikavaj" från Gina Tricot
♥ Gråa jeans från H&M
♥ Halsband, handgjort av någon :P
♥ 3 ringar från Pilgrim


Elin Kling


Vad tycker du om Elin Klings stil? :)

I LOVE VIC


Älskar henne, verkligen en av mina stilikoner. Kolla in denhär söta klänningen. Vad tycker du om klänningen? Vem/vilka är din/dina stilikon(er)?

Victoria Beckham!


Älskar Victoria Beckham, hon har en klockren stil, Kolla själv in denhär outfiten. Supersnyggt, men skorna gillade jag inte. Vad tycker du?

Tvillingarna


Vem av tvillingarna är snyggast? Mary-Kate eller Ashley?

Godmorgon!

image500Vaknade nyss, d.v.s. att jag inte spelade tennis :/ Försov mej. Så får ut och sprina i skogen idag i stället :) Ska iväg till kusinen idag igen och käka lunch/middag vid 3. I morgon börjar hemmavecka för konfirmationslägret.
image503
Söt kusinen som tog studenten igår! (:

Lindsay Lohan


Vilken outfit är snyggast? 1,2 eller 3? Själv tycker jag 1!

Student

image498
Kom nyss hem från student. Kusin Hanna gick ut NV (: Skriver mer i morgon, ska upp klockan 7 i morgon och spela tennis om jag orkar. Sov gott, kramar Cajsa!

Sommarlov nu och det regnar :/ kan någon ge mig sol? :) Please!

Äntligen sommarlov! Eller, jag har inte längtat,  men nu är det i allafall sommarlov och det ska bli skönt. Mitt konfirmationsläger börjar på söndag.

På söndag- torsdag är det "hemmavecka" då jag sover hemma och är i kyrkan med gruppen.
Nästa söndag - fredagen den 6 juli är det konfirmationsläger i Arild.

Så jag kommer ju inte kunna skriva så mycket under konfrimationstiden, inte efter heller för den delen eftersom jag åker på semester i 2 veckor dir. efter konfirmationen :/
Men jag ska försöka komma på något sätt att hålla bloggen uppdaterad :), har någon något förslag?

Lite bilder från avslutningen :)


 


Dagens oufit

image479Dagens outfit;
♥ Vit klänning från Gina Tricot
♥ Vit "minikavaj" från Gina Tricot
♥ Vita leggins från Gina Tricot
♥ Guldig väska från Gina Tricot
Haha, allt Gina Tricot idag :) Det var bara för att jag shoppade skolavslutnings outfiten där :)

 

Slutar halv 11, eller något sånt :) Men ska då iväg och fira med klassen ett tag, sen kommer jag hem vid 2 då ska jag med familjen upp till åstorp och fira min kusin Hanna som tar studenten. Så kommer nog inte in på bloggen från ikväll :/ Men skriver mer ikväll om jag hinner, annars bloggar jag i morgon igen :)
Kramar Cajsa!


Bra film!?

Har någon något tips på någon bra film? :O
Jag är galen i filmer,!

image178

Om 15 timmar har jag gått ut åttan :D:S

102206-4

Hittade denhär bilden på en outfit jag och michelle hade fixat ihop för LÄÄÄNGE sen. Haha, mycket vackert x)


Slutet på åttan, sista dagen i morgon! Bloggar lite mer ikväll om jag hinner, måste ju fixa allt till i morgon och så :)

image491
Åk 8      2006-2007
I morgon går man ut åttan. I morgon är det sista dagen i åttan, sista dagen på "det jobbigaste läsåret" i hela grundskolan. Låter hemsk, men jag vill inte ha sommarlov, åttan har varit jättestressad men prov var vecka, sista veckorna var hektiska, minst 1 prov var vecka, oftast 2, men jag vill inte lämna åttan än. Känns liksom inte som om man är redo att börja nian. Sen vill man ju inte heller att niorna ska sluta på skolan :P
Samtidigt ska det ju klart bli skönt med sommarlov, men hade man inte kunnat vänta, jag har inte hunnit börja längta än. Känns som det va 3 månader sen man började åttan, att allt bara har försvunnit iväg.

Jaja. i morgon går jag ut åttan, betygen ska ju självklart vara superkul att få och se om allt jobb och slit ger resultat vilket jag förmodar. :)

Ha en underbar kväll, hörs senare.
Kramar Cajsa! :)
IKEA NU! :)


Ska till IKEA nu med mammsen, får se om jag hittnar något till rummet :)
Vad tycker du om IKEA? Själv tycker jag att det har snygga, billiga och bra saker.

Tusen tack för alla kommentarer!

Nicole Richi

Nicole Richie
Nicole har sin egen snygga stil! Jag giller den mycket! (: Vad tycker du? 

Torsdag (:

image485Vi hade "skolmaraton" där alla i 8an tävlar om vilken klass som springer flest vara (ett vara var 2 km). Eftersom jag var lite krasslig igår och även kände det idag började jag att gå PowerWalk första varvet med Julia. Men sedan började jag intervalla 2 varv. Enligt sådanna scheman, hur man ska röra sig o.s.v. säger dem att man ska gå ca 10.000 per dag, på dessa 45 minuterna "gick" jag drygt 7000 steg :D

 Skulle lägga in bild på nya armbandet, här kommer det. Köpte det i tisdags men har redan gått sönder :/ Det är 3 armband i 1, på 1 har en sådan dekoration lossnar, på 1 har armbandet gått av.


Skriver mer sen! (: Kramar Cajsa

Torsdag !

image483Hade städdag idag i skolan, skulle träda skåpen. Snart ska vi ut och springa i en timme med skolan :/ Nu ska jag Julia och Emma käka. Trevlig dag (:

Här är i allafall dagens outfit;
♥ Går hoodkofta från H&M
♥ Vit t-shirt från Gina Tricot
♥ Silvriga sandaler från Granat
♥ Gråa jeans från H&M
♥ Armband från Gina Tricot


SOL, VIND OCH VATTEN. SOL, BAD OCH ALLT SOMMAREN HAR ATT GE :):D

image482
Solning ger färdighet, eller i allafall solbränna.
Hela denhär veckan har varit helt underbar,
sol, bad, strand, sena varma kvällar, umgänge.
Allt som är sommaren till. Men nu :/ Reng, reng
åter reng. Kan inte sommaren bara hålla i sig i
några 100 år så man slipper allt kallt och trist.
:)

Nu vill jag ha SOMMARLOV! :)
och då menar jag sol, värme, bad och allt det där.
ska ju på konfaläger, då skulle det ju varit roligt
med lite sol, så man kunde få ÄNNU lite mer färg.

I helsingborg denhär veckan har det varit runt
30-40 grader. Helt otroligt.!:)

Vit pumps med träklack - Donna Girl
Tänkte köpa dessa superheta pumpsen på have2have för ca 1 månadsen. Men igår när jag var på stan såg jag på Håkansson att dem hade samma fast på 50 % rabatt.
På have2have kostade dem 400 + moms + frakt = ca 600.
På Håkansson kostade de ca 250.
Fast köpte dem aldrig ändå, haha. :)

Gårdagens shopping med bättre bilder! Fick tillbaka min kamera idag. Har saknat den, kommer ju bli kul att fota på avslutningen!

image476
Söt guldig väska (liknar lite Chanels) från Gina Tricot för 149 kronor.

Vit "minikavaj" från Gina Tricot för 299 kronor.

Vit klänning från Gina Tricot för 198 kronor + vita tjocka leggins från Gina Tricot för 99 kronor.

image481
Var bara tvungen att lägga in denna härliga bild på jordgubbar!
Ha en trevlig kväll kramar Cajsa!


 

Onsdag

Ledig idag! Skönt, men jag känner mig helt trött och hängig ;/

Har du något tips på bra "nätshoppingssidor" ? Jag verkligen ÄLSKAR att kolla in alla "nätshoppingssisor" som Asos och Nelly (rabatt på Nelly just nu) och bara drömma sig bort! (:

image473

Skulle spela golf nu klockan 6-7 men mådde dålig och var helt hänig, så det fick jag skippa idag. Är det vädret som är konstigt eller håller jag på att bli sjuk? :/Klarar ni er utan helspeglar i hemmet?

Jag klarade knappt av att inte ha helspegel i ca 1 vecka när min spegel hade gått sönder. Men trots detta har jag varit hemma hos många av mina kompis, vänner o.s.v. som inte har en ända HELSPEGEL i hela huset! Hur klarar dem de? Jag har absolut inte klarat det.

Hade du klarat bo utan helspegel? Bor du utan helspegel?
Kramar Cajsa :)

Ledig idag!

Är ledig idag! Skönt! Jag tror jag skulle träffa Elly när hon hade gått med sin klass från Laröd till mig? Vet inte vad vi ska göra, men det blir nog kul :) Haha. Hoppas jag får tillbaka kameran idag, den har ju varit utlånad i 1 vecka nu :(

Denna veckan har varit slapp, i måndags hade jag ingen riktig lektion. Mentorstid (?!) på morgonen, film på franskan, töntig redovisning som ballade ur på Geografin, svenskan varade i ca 1 min så det var ju inte mycket där heller, matten suddade vi ut böcker, lämnade in saker och skulle göra något schoduko (hur det nu stavas) :P Historian var ungeför lika lång som svenskan :P

Igår hade jag bara 1 lektion, resten var inställda :D Hade syslöjd, men blev inte klar med min Kajsa korsstygn sak ;)

Skriver mer sen, ska kolla You, me and Drupee. Ha en bra dag kramar CajsaJag ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR denhär klänningen som hon hade som bröloppsklänning i You, me and Druppe. Älskar den! Så himlans snygg! Kate Hudson är så himla snygg i den!

Ska nog ner till stan en sväng och köpa 2 linnen jag har kollat ut :) Även om jag inte får köpa mer nu kan man väll göra undantag någon gång (min 1 gång i veckan) :P

Annelie, vi måste verkligen träffas snart! Jag menar, sisst var för ca 2 veckor sen när vi va på Mezo, du på Lördag, ska vi hitta på något på kvällen? Filmkväll eller så? :) Det var längesen. Sen är jag ju borta jättelänge ;(

Ring mig! I miss you! :(

UHÄEDÄE

                                    


Filmkväll - 7 miljonärer

Har nyss varit och handlat lite godis på VideoMix. Det blev 7 miljonärer idag. Den är väl ganska bra (gillar alla komedier). Lite rörig bara, kanske bara jag som är lite efter :P

You, Me and Drupee - den var också jättebra. Tyckte jag i allafall, verkligen en sevärd film. Alla andra tycker den är dålig, men jag fattar inte varför, varför? Så det blir nog film nr 2 i ikväll :)

Skriver mer senare! Kramar Cajsa

EFTERLÄNGTADE KLÄNNINGEN ÄR ÄNTLIGEN MIN!! :)

image469Gick ner med mamma på stan efter stanbesöket med Emma (emma du är underbar). Hittade då allt möjligt och livet blev helt plötsligt lättare när man hade råd att köpa sakerna :D Köpte då denna söta klänning från Gina Tricot som helt plötsligt satt bra (tycker jag och mamma i allafall). Köpte även ett par ganska tjocka leggins till (ta sönder tunna efter ca 5 min så lite olönt att köpa sådanna) och den supersöta minikavajen från Gina Tricot! Som jag har velat ha JÄTTE LÄNGE men har aldrig köpt den för den va "för dyr" för mig att köpa. Sen fick jag armbandet som jag skulle ha innan men hade ju glömt penger (låg kvar på mitt finurliga gömställe :P) och en guldig "miniväska" också från GINA TRICOT! Skulle köpa ett par vita lack pumps med spänne från (har ingen aning) för ca 600 kr men tycker att det var för dyrt för att bara använda dem på avslutningen och konfirmationen, så tar de gamla vita "halvballerina" skorna och lånar mammas nya sandaler från har ingen aning på avslutningen.Lägger in bilder i morgon för min mobilkamera är ju inte den bästa, i morgon får jag tillbaka min digitalkamera hoppas jag :)Skriver mer i morgon, ska snart ha filmkväll med tjejerna (tror jag). Lägger in bättre bilder då!
KRAMAR CAJSA

Dagens

image462♥ Beige kofta m. dekoration från Kookai.
Vit linne från Gina Tricot
Svarta korta shorts från Vero Moda
Blå/vit prickiga peeptoe från Lindex
Scafts från H&M
Röd väska från Vero Moda

Tisdag

Mohahaha, jag har börjat glömma vad det är för dagar nu :) d.v.s. att min hjärna förbereder sig för SOMMARLOV! Börjar längta lite till Konfalägret nu, de ända problemet, 3 VECKOR! Blääe.

Har varit på stan och letat efter konfirmation/studen/fest/examen, helt enkelt en användbar klänning. Var inne på gina och hittade mycket sött. Här är bilderna på klänningarna jag provade;

som sagt är min digitalkamera utlånad till min käre morfar, skulle få tillbaka den idag, men tror att mamma glömmer hämta den. Så det blev inga bra bilder.Fastnade inte för någon, men får kolla vidare i morgon.
Åh! Är så irriterad, hittade ett armband som jag tänkte köpa förrförra onsdagen för 80 kr som nu fanns på rea, 40 kr. Kände liksom att det tillhörde mig på något konstigt sätt jag aldrig har gjort innan. Haha. Men när jag skulle betala hade min bror tagit min bankkort ÅH! så jag fick inte den. Och mina favvo pumps från DonnaGirl fanns på 50% rea, det kom heller aldrig hem :/ Så nu kom jag hem tomhänt.

Jaja, får ta en tur till shoppingcentret i morgon eftersom jag är
LEDIG hade klassens kväll i torsdags och blev ledig i morgon istället för klassens dag.

Dagens outfit kommer i nästa inlägg!

KRAMAR CAJSA!!


Bad!

image452
Mohaha, detta är bara minnen nu! Sol och värme idag igen, hela förra veckan inprincip. Det röda har nu blivit brunt igen, men kommer antagligen bli solbränd idag igen. Menmne.
Väntar på Michelle, sen ska vi till stranden och träffa tjejerna :)

Skriver mer senare!
kramar C
Varmast just nu (13:00)
OrtTemp
Östra Göinge30°C
Svalöv30°C
Åstorp30°C
Helsingborg30°C - mohaha,  varmt här i Helsingborg!!
Kallast just nu (13:00)
OrtTemp
Kiruna7°C
Gällivare8°C
Pajala11°C
Arjeplog11°C


Bor i Helsingborg som hade varmast idag, 30 grader. Men det känns som 40, shiet! Haha.


Bild: Aftonbladet.

Snakes on A plane


Innan jag börjar med det positiva mysiga vill jag påpeka att min fina (inte på bilden i inlägget nedan) solbränna nu har blivit RÖD. Oh no, jag visste först att jag skulle bli bränd, men blev det aldrig, fråns nu, när jag steg ur duschen vad jag röd :/

Jaja, nu till de goda. Ska ha myskväll med Michelle, blir min nya Snakes on a Plane, men godis.

Fick
även 7 miljonärer och You, me and Dupree idag. Sen fick jag en annan jag inte har en aning om vad den hete.

Nu till snakes on a plane, ha sett den innan. Tycker den är jättebra och verkligen något man borde se!

Trevlig lördagkväll kramar C

Solade och badade i dag på stranden med Michelle, snart blir det middag och sedan kvällsdopp.:)

Idag va jag och Michelle på stranden och SOLADE och badade. Badandet blev ju inte så mycket, kanske 1 timme sammanlagt, mycket för att vara vid den här tiden, ca 17 grader i vattnet, (stod på en skylt) men jag tror det är mer nu :)

Somnade idag på stranden (vet ej hur länge) antagligen länge eftersom min kompis var ganska uttråkad när hon väckte mig och jag blev ganska brun kan man säga. Det var nog för att jag "vant mig vid solen" eller min hud, så den iblev inte solbränd. Det blev däremot Michelle, så hon vägrar gå utanför dörren nu..Haha :)Nu ska vi käka, eller snart, så skriver mer ikväll!

Kramar Cajsa


Helg, lördag, sol, bad, Michelle, värme, 7 dagar kvar i skolan, kan de bli mycket bättre?

Glad idag, har ju bara 2 riktigt "lektionsdagar" kvar i åttan. Känns tomt, åttan har varit hyfsad ändå (om man inte tänker på alla prov och läxor och sånt som har slitit sönder en).

8a en oförglömlig klass, hade jätteroligt på Råå, men klassen, de gör det ännu jobbigare och veta att mer än halv min Mangeskogång är SLUT, har bara 1 läsår kvar på mange :/ Sen kommer gymnastiet.

Skriver mer sen, Peppe sover här inne, vill inte väcka honom ;P

Kramar Cajsa

Bloggar i mon om idag, hinner inte. Ska upp klockan 7 i morgon, tennis :s Dagens blev en beige klänning m. hjärtan från H&M./C

image176
Blää, mina solglasögon från H&M har gått sönder. Andvänt de ca 3 gågner. Känns inte så kul, eftersom de knäcktes i väskan kan jag inte lämna tillbaka de :/

Pappa får ta karlssonsklister och limma ihop mina solisar ;p

Kanske kan dessa hjälpa?
image447
Mamma fick de i morsdagspresent förra söndagen, men kunde inte ha dem. Så nu undrar jag om jag ska vara olydig och ta dem som tröst för mina andra solglasögon, eller om jag ska vara duktigt och låta mamma lämna tillbaka dem och köpa några andra ;p Väntar fortfarande på beslut :)

Har ju trots allt ett par nästan exakt lika dana från H&M;

Trevlig helg, kramar Cajsa


Grillning, i slängdi havet och mycket mer. En jättekul kväll med klassen, grillad korv och annat mysigt med vännerna. Älskar er!

Som vanligt i skolan var det som vanligt, förutom inställd engelska och profiltid. Fick idag reda på mitt fysik betyg; MVG. Blev jätteglad, eftersom fysik är ett av ämnena jag är bra på :)

Sedan var det klassens kväll, det började på sjöräddningscentralen i Råå. Det va så skoj, vi fick åka ut med en sjöräddningsbåt. Sen var det bad på Råå strand och sedan grillning. Sedan kom några på att de ville skvätta vatten, senare kom någon på att han ville slänga ner mig i vattne, fyfan, ;P han hade redan skvätt vatten på mig i skolan, du vet vem du e! ;P( MEN VANLIGA KLÄDER OCH ALLT SKIT PÅ MIG) så där blev jag i släng. Av frustration tog jag min kompis och slängde i henne också :P (hon hade skvätt vatten på mig innan för hon hade blivit blöt och sa att vi skulle vara lika blöta) därför kände jag att jag kunde ta revanch och slänga i henne :P Mohahha, så ond jag är. Så fortsatte vattenkriget, Ida, Saga och Julia blev också i slängde resten sprang i själva? haha.

Sen var det problem, vi skulle ta bussen men var helt blöta, fick byt aom till några shorts och min honky dory, väldigt snyggt eftersom den är URRINGAD:. haha, ;P
Menmne, kom hem välbeållen:)

Det var i alla fall en mysig klassens kväll! Tack Klassen ;)
Slänger in en "vacker" bild på en blöt Cajsa
image446

Kramar Cajsa

Torsdag!

Idag var det väll vanligt i skolan, förutom att vi (min klass) slapp profiltiden och min grupps engelska var inställd. :P

Geografi

Sitter på Ge nu och ska skriva om Paris, yippi :/ Var förstr klar, men sen kom min lärare på att hon vill ge extra arbete. Så nu sitter jag och kollar om jag kan hitta extra fakta om Paris, jätte kul, verkligen! Nej.

Har på mig min nya BikBok tröja idag :D laddar in bilder ikväll vid 8 när jag kommer hem från skolan.
Ha en bra dag! Kramar Cajsa

Städning kan ge resultat

image444
image445
Ja, tänka sig att städning kan ge så fina bilder (tycker jag i allafall) :P haha.

Shopping

Vad på väla idag med Zowie, så träffade vi Julia så hängde hon med. Vi var där inte så länge, ca 2 h. Jag fick i allafall med mig hem en blus från BikBok. Gillar egenteligen inte den affären, tycker inte de har snygga kläder, men så hade jag sett en snygg tröja som fanns där inne (på lila avdelningen) gick jag dit och hittade en annan snygg blus so mjag provade och köpte. Kostade 249:-

Sen stack jag och Zowie hem till mig, sen stack vi hem till henne, sen stack vi till pilparken och gunga, sen stack vi hem till henne, sen stack jag hem till mig.

Hade biologiinlämmningupggif tills på fredag, men ska fixa felen :P Äntligen klar! Stack ner till affären och köpte chokladpudding, så jäklans gott!

Nu kollar jag FOTBOLL!! Det finns liksom inte roligare än att se hunkarna i svff, haha :P

Filkväll!

image443
Har just nu filmkväll med älsklingen! Vi har nyss sjungit Sing Star och ska nu kolla om någon såndär dansmatta eller vad det nu är funkar :P Skriver med i mon, Pussar Cajsa

Dagens

image439Dagens outfit;

♥ Svart hoodkofta från H&M
♥ Vit linne från H&M
Mina nya gråa jeans från H&M
♥ Räd/vit randig väska från Åhlens

Dagens frisyr;

Nya jeans

image435Ja! Äntligen kan jag ladda in bilder. Här är mina nya jeans jag köpte i fredags.
Köpte jeansen på H&M för 200 kronor (ingen rea) verkligen ett fynd!
Håltimme

Inställd Engelska idag, så jag och Julia stack hem till mig, just nu sitter vi och kollar på My super ex-grilfreind, haha! Sällan jag kollar på den. Snart ska vi ha idrott i parken. Sen slutar jag. Sen ska jag hem och hjälpa till hemma och tjkäna lite pengar (lär behöva det).

Kramar Cajsa

Fly away

102206-433
Hade det inte varit härligt att bara flya iväg? Här i skåne är det i allafall regn dygnet runt just nu, och snart sommar^^ Blää. Men får ju inte alls lust. Eller sommarlov är ju aldrig DÅLIGT, men man vill ju heldre ha SOL OCH BAD, eller vad tycks? Haha. I WANT SUMMER. Och värme x)

Lite efter

Haha, alltså jag tror det är ödet att jag inte ska blogga. För innan hittade jag inte min kamera, men när jag hittade den funkade de den, men nu funkar dig igen. Men gissa. Jo, jag hittade inte kontakten för att ladda in fotona på datorn ^^ Miximal bloggotur ;p

Namnhalsband


Jag vill ha ett namnhalsband från Superstar, sånt snyggt ni vet!
Men det kostar ca 600 kr! Usch, så mycket ger man inte för ett namnhalsband, i allafall inte med min lilla plånbok. Haha. I WANT!!

Vet du någn annan stans man kan köpa namnhalsband? :O

KRAMAR CAJSA

FRIDA

Nytt nummer ute!Fick FRIDA tidningen av PAPPSEN (v) i lördags :P Haha, brukar inte läsa FRIDA längre, har övergått till bl.a. Veckorevyn och NU! eller van den nu heter.

Jag vet inte, men det är något i FRIDA som gör att jag inte tycker om den, så är det ibland, ellerhur? :P

Sitter ju nu och inte gör något eftersom jag inte har en änd aläxa denhär veckan, jo 8 engelskaglosor tills i morgon, men de gör jag i kväll. INTE NU!

Jag VILL blogga, jag är bloggsugen just nu! Vad vill du att jag ska blogga om? Jag vill ha en bra och rolig blogg, antar att min är ganska tråkig? Haha.

SNÄLLA! SÄG MIG VAD DU VILL LÄSA OM ?

Vad tycker du om FRIDA? Vilken tidning läser du (om du läser någon)?

EN ROLIG GREJ;
Gå in på google och googla först på ditt förnamn och sedan på ditt efternamn, kolla den FÖRSTA bilden på båda.
Jag fick fram;

Ögonfärgen

KL

Färgen rymde

Proven är slut, inget kvar, bara några få läxor. Nu kan jag börja blogga ingen, men jag har ingen "blogglust" eftersom ingen kommenterar.
image427
Är det någon överhuvud taget som läser min blogg?


Hade mi rosa Gina Tricot klänning (den klänningen med tillhörande siden band som alla har). Har bara användt den 1 gångn innan, gillar inte den bakifrån. Men så var jag på bilden och skulle hämta min tavla jag hade målat och mina kartonger jag har designat och "limmat" ihop. Så hade jag gömt tavlan (oljefärg) under kofta, gissa vad som hände med min rosa klänning? Just det, den ligger just nu i tvätten, eftersom den blev helt färgad. Haha :P Tur att det inte var en av mina favoriter.

Julia hade och hämtat sin målning, när vi skulla "ta förväl:P" så såg jag till min försräckelse att hennes FINA kappa från Zara också hade blivit färgad, men inte vet hon (eller jag) hur.. :(

Kram /C
Heart Jaquard Dress

Klicka för en större bildKlicka för en större bild
Klicka för en större bild
Så snygg!

Den vackraste klänning jag har sett på länge. Om jag hade haft pengar och köpa den har jag slagit till direkt, men nu är det så att den går på 2500 :- det är över min normala inkomst i månaden, "månadspeng".


My super ex-girlfriend

Kan man någonsing tröttna påen film? Eller i allafall Amerikanska komedier?
Jag har väldigt svårt för det i allafall. Fastnar alltid för någon film, innan var det How to lose a guy in 10 days sen var det John Tucker must die och nu är det My super ex-grilfriend. Jag är helt TOKIG. Såg John Tucker minst 50 gånger, jag är seriös! Har fortfarande inte tröttnat på den, jag bara ÄLSKAR AMERIKANSKA KOMEDIER, deras skräkisar är faktiskt ganska bra också! (även om jag blundar under hela filmen, men det är en helt annan sak).

Testade FRIDAS solpuder. Som vanligt är inte tidningssmink det bästa man kan hitta, ellerhur? Men solpudret var DÅLIGT. Det stannade inte kvar så länge och sträckade sig (man såg linjer lite överallt där man hade dragit penslen). Eller så är det jag som är en otroligt obegåvad sminkös?
Det stod att den var värd 59 kronor, men sånt går man inte på, den är högst värd 20 kronor. Men FRIDA kanske räknar med tidningen kostna då? För det verkar ju som det. Ett solpuder som är dåligt går inte på mer än 30 kronor.


Snart är batterlierna på datorn slut, måste ladddas (har


Sverige - Danmark

SKANDALEN

Åskådare attackerade domaren !!! Sverige döms som segrare med 3-0

Japp! Sverige vann, fast ett "tragiskt" slut. Första halvlek ledde Sverige med 3-0. I andra halvlek kviterade Danmark med 3 mål. I 89 minuten blev Roseberg nedslagen av e Dansk, och det blir staff. Då hoppar en Dansk åksådare in på plan och attackerar dommaren, dommaren bryter och Sverige vinner på vo. 3-0 då alltså. "flyt" om man säger så, eller?

Var det någon som såg matche? Vad tyckte du?
Kramar Cajsa!
image426
(bilden är sen i sommras).
Vm 2006!


3 inlägg i 1!

Simage425

OBS!  Svara gärna på frågan!
Jag har varit dålig på att uppdatera på sista tiden, jag vet! Tråkigt när man tappar besökare. Har tappat med va 600-700 per dag :/ Men till sommaren, då ska jag börja blogga ingen, eller NU! Med en gång, nu har jag bara 1 inlämninguppgift på teknikhistorian, sen är jag klar! Fast i och för sig kommer den ta på betyget oehört mycket, det är det ända vår lärare har att gå på (för er som vill veta :p)DAGENS GOLFKLÄDSEL;
Röd/vita golfskor från Nika (tror jag).
  Vit 3/4 tröja från H&M
  Rosa L&S (Lyle o Scott).
  Gråa nya jeans från H&M
(skriver ett inlägg om shoppingen från IDAG och IGÅR).Idag var jag på stan och shoppade lite efterskotts presenter till min KÄRA MAMMA, eftersom väskan jag hade kollat ut på Gina Tricot (party väska) inte fanns kvar fick jag ta mig runt stan för att hitta något annat sött till henne. Jag var ute efter någon söt sandal eller väska, nu till sommaren. Gick in på Åhlens och hittade en jättesöt röd/vit randig sommar väska i någn slags båtstuk i den. Jätte söt med ett par stora fina glasögon (som hon dock inte passade i). Så det blir byte på det, men väskan för stanna. Kanske kan låna den någon gång? (a)
Lägger in bilder senare idag!Trevlig helg, bloggar mer senare, måste ladda kameran så jag kan fota mina nya fynd ;)
Kramar från Cajsa

Hif 100 år

image424
Idag fyrar Hif 100 år!
(Helsingborgs if).

Golfaren

image423
Idag har jag spelat golf med Fredrika, jag bra för oss båda!
Eftersom jag inte har än har gått 9 hål detta året är jag nöjd med mina resultat.
Gick på par på vissa, under hcp och på hcp på vissa (om ni fattar) :P

Nu ska jag duscha, eftersom golf är ansträngande? haha.

Fredag!

ÄNTLIGEN HELG! WIHOUE, sista provet skev jag idag, skönt. Det var biologi, läran om blodet. Tänk, nu har jag bara en historia inlämning kvar, den är på måndag, får väll ta 1-2 h på det antingen idag, eller i morgon (eller på söndag) :p Gick en snabbis på stan idag, blev ett par byxor och en daim ;p Lägger in bilder på ma neaveu pantalons (?)  haha, inte en höjdare på franska. LÄgger in en bild på byxorna sen :)
Nu ska jag käka grillad kotlet med potatissallad, MUMS! Trevlig fredag!
Kramar Cajsa

Dagens outfit (UTAN BILD);

Hann inte fota bild på min outfit i morse, har inga ursäkter och hade annan klädsel på mig när jag kom hem (träningskläder för er som vill veta :P), så jag kunde jag inte ta foto.
? Ljusa jeans från Miss Sixty (Stockholm)
? Beige klänning m. hjärtan från H&M
? Sickad kofta med (brunt sidenband)


RSS 2.0