d

pallallarllaprlalrlallrp

onsdag

Haha, tänkte ta en lite dagens outfit men hade brottom och tog med webbkameran, därav kvalitén. men whatever... såg i alla ut såhär idag.

tisdag

orkar typ inte skriva något just nu. uf dag i dag och sedan träffade jag min mentor. nu tänkte jag sätta mig ner med labben, jippie. sen ska jag käka och kolla idol. puss

# 3

Gillar denhär söta tunikan från Zara som btw har öppnat webbshop för den som inte visste det. Kommer dock inte ihåg var den kostar men kolla in deras webboshop om ni inte gjort det.

what?

känner mig helt uppstoppad i huvudet, yr, huvudvärk och så. illa, jobbigt. skönt att matteprovet är klart i allafall, även om det gick sådär. gissade på typ hälften av uppgifterna och fick svar som 10,2982419849128492842 och så, känns inte så rimligt, hehe. dessutom fick jag att vattennivån var -3,5 i say what? haha anyway, det är över nu. nu ska jag plugga kemi, jippie, wish me luck.

# 2

Okej... jag hade inte sagt nej till den här grymt snygga fransvästen från all saints. Tur att all saints finns i London då. Prister är inte lika häftigt på saftiga 2 lax. Jaja, kosta vad det kosta ska, snygg var den i allafall!

...

Håller på att göra vid mig, ska stax äta, sedan plugga lite matte för att efter dit sticka till en kompis med några tjejer. Trevligt!
Nu ska jag äta och plugga, jippie!

boots

Blev riktigt sugen på dessa när jag såg dem. Priset, 214 kronor, gjorde inte dem mindre fula om man säger så.... hehehe klicka eller inte?

London # 1

Förra året kollade på på hemsidor från butiker i London och visade i bloggen. Blev inte så många, bara fyra, men tre av de fyra saker köpte jag faktikt. Så tänkte köra på samma sak igen och börjar redan nu! (5 veckor kvar i morgon!).


på bilden armband från marc by marc jacobs som vi med all säkerthet kommer att besöka, hunterstövla och ring från topshop.



Extremt fina wedges i nude/rosa färg, mocka. Kilklackar är enkla att gå med och jag har inga högklackade skor i den färgen. Kommer från topshop och kostar ca 800 kronor (700 kronor med CSN kort).

Hade förra året ett par andra högklackade från topshop som ett av mina "London objekt" och jag köpte faktiskt dem!

ringar





Två snygga ringar jag köpte idag. Blev helt galen när jag såg det och tvekade inte en sekund att köpa dem.

trött...

pallar inte plugga idag, less på matte. jaja, hitta en fin bild på eve.
olönt inlägg men men...

jag önskar mig...

hehehehe... några hundra tusen till dessa plagg tack?
Ett par studded platforms hade inte varit fel, eller beiga klänningen? drömma är gratis

skolfoto


Årets skolfoto var annorlunda men jäkligt kul. Ovan ser ni några av MÅNGA resultat. Vi fick fota ca 10 bilder per person i olika poser. Sedan bad även jag, Emelie, Rebecca och Frida om ett gruppfoto, resultat ser du längst ner. Blev nöjd.
nu ska jag försöka bota min huvudvärk.

Nöjd!

Vad har jag gjort idag?
♥ Kollat nödvändiga avsnitt av Paradise hotel Danmark
♥ Pluggat matte
RÖSTAT!
Pluggat fysik.

Ska fortsätta med fysiken nu, håller bara på att skriva ut lösningar, därför jag sitter och "ströbloggar" om man kan säga så? Dags för fysik igen! Ciao

Valvaka

Sitter och pluggar fysik och försöker få så mycket gjort så att man ska hinna valvaka sedan. har 11 uppgifter kvar, wiho! Tycker det ser både bra och dåligt ut, att alliansen leder gillar jag, att sd kommit in i riksdagen gillar jag inte (min åsik). 0,1%, vafan är det liksom?
Kan trösta med en snygg Simon Neil?

"den lilla svarta"

Några extremt spexiga små fodral, cocktail klänningar från net-a-porter. Tycker verkligen om den sista, med paljetter.

Något som gör "den lilla svarta" till något extra är skinndetaljer som den andra på rad två. Eller att ha dragkedja, "hål" eller spets. Finns massor sätt att "pimpa" den lilla svarta.

En svart bildbomb från net-a-porter som tog mig en timma att göra. Valde ut mina favoriter bland "de små svarta". Faktiskt en av plaggen man måste ha för att kompletera sin garderob enligt mig. Har fanns även några spexiga alternativ! Gillar 5:e överst från Balmain.

Tjoflax

Nu går familjen på promenad med Oakie och sedan är det dags för familjen att göra våra röster hörda! Ni som har möjligheten att göra det, gör det! Er sklydighet, enligt mig. Jag har, efter lång betänketid, nu bestämt mig för vad jag ska rösta på.
OFF WE GO!

fredag!

har fått gjort lite "fredagsfix" och varit på middag hemma hos emma med julia, abbe och emma såklart! sedan kom disa, sara och felice också, vi spelade spel och hade det mysigt :] Nu ska jag och felice sova, natti


felice brunch


min lunch

hehe.. ses


to do

♥ skriva loggbok (projektarbete)
♥ maila syo, angående franska steg 3
sedan en massa annat som jag redan glömt... (haha... skrev först gjort istället för glömt, önsketänkade?).
jag läser nv, hehe
söt hund!
igen :]
mitt fingeravtryck, hehe!
magnetism...
Tack vare mobilen kommer jag lägga upp massvis med bilder på bloggen :)

håla

Nackdelen med att gå i trean, med valbara kurser, det är att schema har fler hålor än lektioner. Nu sitter jag på min tre timmar långa håla och väntar på samhällslektionen som börjar om en timme. Jag har spenderat hålan med Alya, gått på stan och fikat sedan har vi fixat lite samhällskusnkap så denhär hålan var annat än tråkig :]

fårskinnsjacka

jacka som jag införskaffade idag. 300 kronor kostar den, fick den för 260 kronor :]

tisdag

hejsan!
dåligt med uppdatering. lite update, i helgen vilade jag upp mig för att bli frisk. min plan fungerade inte riktigt, känner fortfarande att det är ett virus som härjar någonstans där inne. hehe. i måndags hände inget speciellt i skolan, slutade tolv, stack hem med felice och såg paradise hotel hela dan. idag har det varit uf dag hela dagen. sedan har jag gått en himlans massor med oakie och mammsi.
oakie i skogen, sötnöt
oakie i skogen igen :]
busted... köpte godis igår till paradiseeeee.

update


lite söndriga och hela smycken, håller på med en ring som kommer bli grym sen.


HIF's egna maskot, hade velat gå runt så på vinter, skitkul ju! Han hälsade på oss där vi stod och jobbade.


spelat alldeles för mycket rat on run för att ha haft det i tre dagar, illa illa...


nagellacket jag blandade själv, lite slitet här.


skrev liten planering. :]

sunday

Har suttit och räknat jättemycket matte idag, städat rummet och nu försöker jag hitta en bra väckarklockasignal som man inte får panik när man hör efter 3 morgonar. Tror jag kör på "brand new day", passande ju! Sen ska jag käka gooood mat och sedan blir det nog lite fysik. Någonstans här ska jag även träffa emma, kolla klart bridget jones dagbok. tjing!

spara

ginatricot.com
snygg.. men måste spara. Idag är det 7 veckor (49 dagar) kvar till min älsklings stad med älsklings Sara! toppen. kanske bör starta en fond? "cajsa-behöver-shopping-pengar-för-att-stilla-begär" fonden :]

drömmer mig bort

drömmer mig bort lite... www.henrykole.se

hif

snart drar jag mot hiiiiif och jobbar. de mååååste vinna idag och mff förlora, hehe. spelar mot gefle om jag inte är helt ute och cyklar. nu ska jag städa rummet och byta om.

fix

heeeej...
idag har jag varit lite "fiffig". jag har fixat massooooor med ringsignaler till min mobil, blandat ett eget snyggt naggellack och kollat en helt ok film plus idol :) hoppas jag blir lika frisk som en nötkärna efter helgen, det är i allafall mitt mål. c u

.

irriterad så jag spricker.

dagen i bilder

asbra, nu med min nya mobil fotar jag mycket så jag kan lika gärna lägga upp lite bilder här på bloggen :)
h e h e
jag hade på mig nitarmband från lindex, marc jacobs armband och tiamo armband.
vi fika på viva, jag rebecca och alya. moa kom med på en bild :)
"mooooa kom och foooota med miiiig". hehe
sååå... orkade inte hämta sladden så laddade upp dem på facebook och tog bilderna därifrån, höjden av lathet...

onsdag

saknar bloggsug. hejjjjjj

dagen i bilder

måste bara först påpeka att byta lösenord är bland det jobbigaste som finns för man skriver alltid in det gamla och få byta sedan, hatar det.
Evelina på lunchen
Frida innan skolfotot!
Frida och jag efter skolfotot.
Jag frågade fotografen om några tjejer i klassen fick ta några gruppbilder tillsammans och det fick vi :) Så jag, Rebecca, Emelie och Frida blev fotade sen när alla andra hade stuckit. Blev bra, annorlunda bilder dethär året! Dock faila mitt klassfoto, ser riktigt äcklig ut. blev bra i ettan, dålig i tvåan och sämst dethär året. fruktar skolkatalogen... ueeeh
nu ska jag öva lite marknadsföringsredovisning, räkna lite fysik och sen träffa emma och se på idol!

ring

Superfin guldig ring från forever21 som jag önska hade funnits när jag var där... men om man är tillräckligt kreativ kan man alltid ska en själv...
ps håller på med design, men det kommer nog ta sin lilla tid. :)

Grattis!





Underbara, söta, roliga Ina fyller 6 år i morgon. Helt sjukt vad tiden går, men det får firas.

the end

The Doors – The End

sitter med min nya mobil, hehe. supernöjd. nu ska jag sova och försöka utröta min förkylning, min näsa gör ont :( och mina öron och mina tänder för er som ville veta =)

träning

tränade idag igen, andra gången sedan skolan börjat. känns helt ok :] nu ska jag dricka te och mysa. i morgon börjar jag nio och bara roliga lektioner (nörd). csi kriminalteknologi och psykologi a kommer bli årets höjdpunkter! riktigt roliga ämen :]


/weheartit.com


RSS 2.0