Jag levår!

Jag lever på skånska typ..

Puss

Hejsan!

Ville bara säga hej till de som fortfarande läser min blogg. Allt är bra med mig, hur är det med er? Dagarna har spenderats på stan, shoppat, kollat film, käkat, myst och bara slappat. Så en sommar ska vara! Fast liiiite för mycket moln, men hey, jag ska inte klaga! Det är great!

Hörs snart igen! Kramar Cajsa

Devote

Som det ser ut just nu flyttar jag nog till devote. Antingen skiter jag i bloggen och låter er som är intresserade bläddra i gamla inlägg. Annars kommer jag sätta lösenord på bloggen. Men jag är inte säker, så vi får se!

MEN JAG ÄR KVAR! på DEVOTE.SE! HÄR! HÄR! HÄR! kan du läsa om mig!

Jag hoppas verkligen att ni följer med! Om ni gör det blir det säkert ännu mer uppdatering och ROLIGARE! :)

Massor av puss och kärlek från Cajsa

Kolla in dagens outfit här:

HÄR!
/CAJSA

BYTE

Just nu kommer jag skriva på:

http://cajsafelicia.devote.se



Avslutningsmiddagens outfit.


På bilden är det Emma och Cajsa (jag).

Emma har på sig en designad klänning från Jenny Hellström.

Jag har på mig en långklänning från Hm divided.

/CAJSA








Ett regnigt Helsingborg.

Sitter i mitt brors rum och fryser. Både jag och han bor uppe på vinden som är extremt väderberoende. Nr det var varmt för ca 3 veckor sedan och fram till för 1 vecka sedan var man tvugen att sova utan lakan och med öpnna fönster över allt. Nu ligger man med täcke och fryser. Kan bara inte sommaren komma?

Ligga på stranden och sofa. Lyssna på musik, bli brun, bada och allt sommaren ger. Jag saknar den tiden innan skolavslutningen då vi bara hängde, sola och allt. Jag vill ha tillbaka den värmen NU NU NU NU NU!

jag tänkte var dag när jag vaknar, kommer målnen försvinna idag eller när??? Det ser ut (på DMI) att det ska regna hela veckan till fredag. PALLAR INTE DET! Men jag hade tänkt se om det finns lite jobb hemma idag och sedan rensa garderoben.

/CAJSA

Nu vill jag ha sommar så jag kan ligga på stranden och sola. Hejdå.

14 juni - Sommarlov

Vaknade vid 11 med michelle som sov över. Vi softade lite, kollade lite på film och bara hängde. Sen stack vi ner och käkade lite frulle och satte igång med bakning. (Morbror Richard fyllde år igår och jag skulle baka till honom). Var klar vid 3 ungefär. Då stack michelle hem och jag bara gjorde ingenting sådär som man kan göra när man är ledig i 2 månader.

Sen gjorde jag mig i ordning och målade ansiktet gult och blått (Sverige spelade mot Spanien igår). Stack till morbror och käkade rökt lax med svensk nypotatis och Marias goda grätt/annanas sås! Mums. Sen kollade vi på Sverige - Spanien.

Det var riktigt segt att Sverige förlorade i 91:54.e minuten. Ja, jag kollade klockan! Efter 2 tillägsminuter. Gah, det gör mig riktigt galen. Igår blev jag ännu galnare.

Vid Ryssland - Grekland (som förövrigt slutade 1-0) så stack vi hem. Jag stack in till Michelle kollade runt i hennes dressingroom!!!! (michellem.devote.se) KOLLA IN HENNES BLOGG!

Sen stack vi hem till mig, flummade och hade allmänt kul! Kollade på någon pingisfilm som var ganska bra faktiskt!

/cajsa

13 juni - Sommarlov

Vakande vi 11 idag igen. När jag vaknade ringde Elin och frågade om jag ville hänga med till väla. Så vid 12 satt jag på bussen med Elin på väg till väla. Började med Gina Tricot eftersom jag fick ett presentkort på 100 kr av Zowie därifrån. Men dock hittade jag inte det jag ville ha. Vi var på ur och penn och köpte Ray ban kopior, Wayfarers. Stack in på hm och såg en kundvagn vi omklädningrummen. De hade nyss fått in tygskorna. Och jag och Elin var det första som såg dem. Så vi snappade åt oss varsitt par svarta och vita. Sedan stack vi till Hauffes eller i allafall där man säljer bakad potatis och käkade Räkor med Road Island eller någon sån med Cola. Även lakris smoothie. Gott! Den bjöd Sara på (vi träffade sara och Disa där).

Jag köpte:
- Ett par vita tygskor från hm, 98 kr.
- Ett par svartatygskor från hm, 98 kr.
- Rayban kopior Wayfarers från Ur&Penn, 50 kt.
- Guldo ch sivlerpennor plus. fotoklister från Akademibokhandeln, 54 kr.

Sen stack vi hem eftersom Elin var tvugen att träna fotboll. Väl hemma satte jag jag mig och påbörjade mitt album (de jag skriver i år med bilder och tex). Sen stack jag in till michelle, satte oss vi dator lite och bara hänge rundor. Sen käkade våra familjer tillsammans. Kyckling med coscos och taztsiki. Mums fillibabba. vi kollade film där "bild dating" medans jag fixade mitt album. Sedan stack vi hem till Michelle ett tag, satte mig vid datorn. Sedan stack vi hem till mig igen och kollade "Rumor has it" med Jennifer Aniston. Somande.

12 juni - Sommarlov

Vaknade vid 11, mådde helt ok. Min dator hade pajjat dagen innan så jag la mig och läste " En ö i havet" av Annika thor. Sen bara sprang jag runt i huset och gjorde ingenting. Hade Oakie hemma då (Bengt var i Polen). Så vid halv 1 stack jag och Emma ut med Oakie. Först till Maria park sedan ut mot Sofiero. Var hemma igen vid 3. Satte mig och åt och fortsatte att inte göra någoting.

Vid halv 8 stack jag och Emma till "Hemmakväll" och köpte godis (gick dit med Oakie). Stack hem till mig och kollade på filmen "Decemberboys" som var något av de sämsta jag har sett. Sen somande jag vid 12.

( inlägg med datum och skrivna "sommarlov" på är inget roligt att läsa. Jag kommer bara skriva som en dagbok. Så det är nog inget kul för er ).

11 juni - Sommarlov

Tänkte lägga in en bild från var dag som symboliserar den dagen.

Tänkte skriva sabbt om avslutningen.

Gick upp vid 10 i 9 och gjorde vi mig lite smått. Förväntade mig regn och tårar så det blev inte världens finaste smink/frisyr. Stack till Ida (en klasskompis, Axelsson) vid halv 10 för Champagnefrukost. Dock hade jag ingen, ser inte de löna i att dricka något som inte är gott bara för att dricka.

Vid halv 11 stack vi mit skolan och sjöng glatt:
"Vem vill gå i 9;an nu, IGEN, IGEN"
"För vi har gått ut 9:an, för vi har gått ut 9:an, för vi har gått ut 9:aaaaaan fyfan vad vi är bra"
o.s.v.

Väl inne i klassrummet kl. 11
Höll rektorn ett litet snabbt tal, sedan lärarna(Åsa Sörensen och Tord Nilsson). De läste upp brev  vi hade skicka sommarlovet innan 7:an. Vi fick lite jordgubbar med smält choklad över. Fick våra betyg och sa adjö.

Vid halv 4 kom mormor och morfar hem med jordgubbstårta och varsin 100-lapp till mig och min bror. Vi fikade och snackade. Jag,mormor, morfar och mamma. Dock somnade jag i morfars knä när han höll på i mitt hår. Så himlans skönt. Sov till typ fem och började då göra i ordning mig inför kvällen.

(mer om kvällen kommer jag skriva i min privata bok).

Hade dock väldigt trevligt. Tack alla för kvällen.

/ Cajsa

Sitter hos Michelle just nu.

Hejsan.

Som jag skrev innan kommer det inte bli så bra med uppdatering dagarna framöver. Men jag kommer. Jag har absolut inte tröttnat, inte det nä.

I morse stack jag och en kompis (elin, som jag tillbringar väldigt mycket tid med) till väla för att kolla lite saker. Jag har ett presentkort på Gina Tricot på 100 kr som jag ville använda, men icke. Det blev det inte. Men jag köpte i allafall ett par RayBan kopior, Wawyfarers som gick sönder. Från Ur & Penn eller någon sån affär. Sedan köpte jag även 2 par tygskor från Hm, ni vet i den nya modellen. Kostade 98 kr styck. Gillade verkligen den nya modellen. Jag visar bilder så fort kameran och datorn är tillbaka. Jag visar även bilder på mina nya glasögon. Jag köpte dessutom saker till mitt album jag håller på med just nu, men det behöver ni nog inte se bilder på.

Jag tror inte jag hade så mycket mer att säga. Dessutom tror jag nog att michelle vill hitta på någoting annat nu och inte sitta och kolla på när jag u ppdaterar bloggen. Får bli en annan gång. Ha de bra. SKriver så fort jag får tilgång till dator igen.

/CAJSA
(michelle har gjort om mitt namn nedanför).








Dagen

Min dator och kamera har nu pajjat, IGEN! Det är tråkigt. Datorn är det fel på (inte mitt fel) och kameran pajjade en annan på valborg. Dock funkade den tills jag skulle kasta det till mig kompis som satt 1 meter ifrån mig på madrass och den landade precis brevid henne och studsade ut på golvet och pajjade. Tråkigt värre. Det är 3:e rllrt 4:e gången den pajjar, jag vill inte direkt åka dit med den, men jag är väll la tvungen.

Idag ska jag till väla. Har ett presentkort på Gina Tricot för 100 kr och ska även kolla ut ett par gladiatorsandaler. Hoppas jag hittar några riktigt snygga till rimligt pris vilket inte verkar så lätt.

Ha en bra dag.

Glest med uppdatering famöver p.g.a. dator sönder även kamera.
/CAJSA

Gårdagen

Igår gick ut grundskolan, tvånget som min lärare så fint sa. "Nu får ni välja allt själva, nu har  ingen valt till er redan. Men jag hoppas att ni kommer välja det rätta i framtiden". Det hoppas jag med.

Kl 12.15 var tiden på grundskolan över. Inga tårar igår inte, men i för går och några andra dagar.

Skriver mer sen /CAJSA

Gårdagens shopping.

Shoppade lite smått igår efter Danmark. Detta kom hem med:


F
ärgad randig långklänning från Hm divided för 98 kr. Hade tänkt ha den på middagen ikväll. För jag anser kläninngen är en aning festlig.

Köpte även ett par örhänge jag tänkte ha på avslutningen till denhär klänningen:



Örhängen som jag gjorde om till klipps från Hm för 19,50 kr.

Nu ska jag träffa Emma. Vi ska ha en uppfriskande skönhetsdag om man kan säga så. Som jag skrev i gårkväll ska vi göra allt från predikyr till bus. Loition, manikyr, fixa ögonbryn, sminkning, hår och ALLT till ikv.

Jag lägger inte bilder senare på resultatet. /CAJSA

Idag bar jag...

... under dagen min gråa nya tunika från Gina Tricot när jag med min klass (9a) tillbringade dagen i Danska staden Hornbeck. Senare stack jag till "Rosa slottet"och fika med vänner.
Såhär såg jag ut då:


 - Oversize tröja från Monki
 - Beiga shorts med knappar på sidorna från Hm
 - Vit t-shirt från Gina Tricot
 - (under) oversizat linne m.knappar vid brösten från Monki

Tjuvkik på dagens shopping:

Långklänning från Hm Divided för 100 kr. Ett fynd. Denna tänkte jag har på den "festliga" (som alla lärare kallar den) måltiden för alla 9:or.
Godnatt. Nu ska jag sova riktigt gott eftersom jag inte börjar från kl 18 i morgon med middag. Ledig i morgon kan man säga. Ha en god natt och en bra dag i morgon.
Morgondagen ska förresten tillbringas med vännen Emma som också går i min klass. Vi ska göra manikyr, predikyr, ansiktsmask, fotmask o.s.v. färning av bryn, franskar, smöra in oss i lotion Och bus (brun utan sol) och även plocka ögonbryn och dess like. Vi får se vad klockan tillåter oss och vad plånboken har att bjuda.

Lite spännande, för jag har tagit ut en himlans massa pengar på mat och shopping. Jag har ingen aning om vad jag har kvar. 1 kr eller kanske 1000? Jag blir alltid lika glad nu när jag spänt trycker in koden för att se om jag faktiskt har så mycket pengar kvar och det står godkänt. Jag tänker verkligen YES! Hahaha.

/ CAJSA

Tomorrow...

... bär det av till Danmark med klassen. I morgon blir det 21 grader och sol. Skönt, fast jag gillar mer termometern när den står på 30-40 grader i solen. Har faktiskt under helgen fått lite färg vilket glädjer mig. Hoppas ni alla får en bra dag i morgon. Jag hinner nog inte blogga mycket eftersom jag är i Danmark. Men jag börjar vid 10 så kanske skriver lite kort i morgon bitti. På tisdag är jag ledig, så då kanske jag bloggar en hel del. Men ska träffa Emma då också, så får se.

/CAJSA

Tema: "Mina skor"

Tema: Mina favoritfestskor

Hela temat går ut på "Min garderob". I stora drag: Mina kläder, min stil, mina favoritplagg o.s.v. Har jag gått igenom grunden från botten gällande min stil som jag har delat upp i olika kategorier. Kolla in det på kategorien "Tema".



Svarta kilklacks skor från Hm



Svarta satinliknande pumps m. rosett från Victoria Of Sweden



Svarta skinnskor m. snörning baktill från Scorett



Vita skonnpumps från Vagabond

/CAJSA

Tema: "Min stil" del 5

Sista delen:

Egenteligen bör jag kanske börja med detta. Vad min stil är och därför fatta varför jag satsar på allt. Men samtidigt vill jag att ni ska veta lite "grunder" om min stil innan jag skriver om den. För att lättare förstå. Nu låter jag SÅÅÅÅ TÖNTIG! Men vad gör man inte när man sitter i bilden på väg till kusinerna.

Jag tycker min stil är blandad. Egenteligen hade jag velat ha en stil. Den söta. Men lager på lager i ljus färger som ljusrosa, beige blandet med brun, ljusgrå, mörkgrå/blå o.s.v. Jeans, en blus, kavaj, söta smycken med fint lockigt hår. Men jag antar att detta bara en dröm. Även om folk kallar detta för min stil brukar jag inte använda detta. Eftersom jag ofta inspireras av modebloggare så som kenza och Amanda Berg har blivit en stor ikon så har den söta stilen tyvärr försvunnit allt mera. Just nu brukar jag mer blanda plagg jag gillar för att få en neutral stil. Jag har kanske en lång skjorta med shorts under och ballerinas. Detta är inte vad jag hade velat ha. Men den är också snygg, men för enkel för att jag ska kunna vara nöjd med den.

SÅ HUR ÄR DÅ MIN STIL:

Enkel, en mix av mina favoritplagg. Har alltså inte riktigt en speciellt stil, tyvärr. Som jag sa så hade jag gärna velat ha dendär söta stilen så jag hade kunnat köpa en massa söta kläder och mixa från dag till dag med olika saker. För just nu kan jag inte mixa som jag vill eftersom det är SÅ många olika stilar. Oftast är det coolt att mixa olika stilar, men inte mina. Tyvärr.

Så om jag skulle förklara min stil med 2 ord : söt, enkel.

Det var allt om "min stil". Jag hoppas ni tyckte om det eftersom jag har spenderat ganska mycket tid på det.


Här är ett bra exempel på både enkelt och sött. Dessutom coolt och snyggt.

Volangkjolen är det söta tillsammans med det svarta pumpsen med rosett. För att få sen enkla stilen använder jag bara en enkel t-shirt till kjolen och inte några detaljer. Det som gör den cool är kombinationerna med färgerna. Att jag kombinerar mörkar färger med varandra.


Min bakgrund.


För att ni ska kunna lära känna mig mer, jag vill inte skriva privata saker i bloggen. Så därför väljer jag att skriva lite om hur jag var som liten och hur jag är idag i jämförelse med i ungdomens år (även om jag fortfarande är där).

När jag var liten var jag en lite tjej/kille kan jag tycka. Var alltid ute och lekte i skogen (nu snackar jag om när jag var i 3 -5 år åldern). Då hade vi flyttat till en stor vit/gul villa ca 15 minuter från stan. Jag var alltid ute i skogen och lekte med mina vänner, vi hade alltid så kul. Jag var alltid är bäcken och kom hem full med dynga.


Jag hade alltid kul. Jag var alltid busig och kom till mamma när jag hade hittat på något hyss och sa
" Du mamma, du gillar väll ändå busiga ungar" med den busiga rösten och det busiga leendet. Mamma visste då alltid att jag hade hittat på bus.

Ni vill antagligen inte veta mer om min barndom, kanske lite tråkigt.

Men jag kan säga er att jag är precis likadan idag.


Med Elin.

Min blogg har bytt plattform. Därför har jag inte kunnat  blogga. Men nu är det som vanligt igen.

Igår spenderade jag kvällen tillsammans med en massa tevligt människor i en utsikt över hela helsingborg. Vackert. Elin följde med till mig när folket drog vidare på annan fest. Hon sov över och ligger just nu brevid mig och yrar. Vi hade en helt ok kul kväll om man nu kan säga så.

Lägger in bilder sen.
/CAJSA

Älskling, du är saknad!

image853

Fick 41 fina kommentarer på denhär vackra bilden!

Skulle välja ut den finaste bland era kommentarer. Men alla är ju supersöta. Tack tack tack.

♥ fast din lilla hund slår allt, han ser ju hur gosig ut som helst ju! =)

♥ Vilken riktig nallevovve. :) Förstår om du fäst dig vid honom

♥ himmel vilken mysig hund! :)

♥ Söt som en gräddbakelse, skulle gärna gjort vad som helst för att få den lilla stockertoppen. Du förtjänar honom! Hoppas du överlevde att lämna honom. 


Tack även alla andra. Visst är han som i sista kommentaren en sockertopp (som alla vill käka upp).
N
u ska jag springa och träffa älskade OAKIE! Han förbli en favvo i mitt hjärta.
/CAJSA
Lägger upp fler bilder på honom någon annan dag! Pussar.

Ett hjärta av guld.

image1113
image1114
image1115
Ni små hjärtan, vilka är ni? Många har börjat visa sig, det gillar jag.
Jag gillar er alla.
Tack.
/C

Knasigt

Brukar inte fördjupa mig i saker och ting. Men måste verkligen avreagera mig. Ibland fattar jag inte vad folk tänker med. Hur kan man ha så förutsägande meningar, utan att veta hela sanningen? Hur kan man till den som står en närmast, den personen som har dig (troligen) som förebild att ljuga, rakt upp i ansiktet? Hur vågar man. Förr eller senare får den personen reda på det. Det är så sjukt, så sjukt.

Samtidigt bör personen som fått reda på detta av den som den litar på mest fatta att den personen kan ha riktigt fel och endast nämna inblandades svagheter. Visst har vi alla fel. Men förhelvete, förlita er inte på en. När "sanningen" är bland det orimligaste på jorden. Tänk till ibland.

Det gör mig förbannad. Men jag kan också göra det felet. Ett svagt fel.

image1112

Crazy oseriös picture.

Ni kanske inte tycker som jag. Men det är mina åsikter.
Tack för ni läste.

/CAJSA


American pie


Kommer ni ihåg?
En gammal goding som spelades hela tiden på radion.

Gårdagens outfit

Hann inte med den igår, blev för stressigt. Klockan hade redan passerat halv 11. Jag som vanligen brukar sussa då. Så det var bara att låta det ligga tills idag.
image1110image1111
(Anledningen till samla bilder är för att båda ska få plats).


Beiga shorts från Hm
Ljusbeige t-shirt från Gina Tricot
Längre vit t-shirt, även den från Gina Tricot
♥ Beige/brun väska från London



Dagen bjöd på "Vi har tagit studenten", jubel, en massa brandbilar, polisbildar, ambulanser och en olycka. Tyvärr! Att sådant ska hända på troligen en av ens världens bästa dagar. Man firar. Frihet. Idag trillade 1-2 studenter av sin lastbil eller var de nu transpoterades i. Hoppas det klarar sig i allafall! Tänkt nära och kära som är hemma och väntar på dem och sedan för beskedet att de ligger på sjukhus och kanske inte kommer klara sig? Alla förberedelser man har gjort för att fira personen. Hemskt.

/CAJSA

Dagens shopping

image1107image1108
Linnet/klänningen kommer från Gina Tricot och kostar 129 kr. Verkligen prisvärt!

Visar gårdagens outfit senare. Är solbränd och slö ;(
Ha en bra dag! /CAJSA

Dagens outfit

Bilder kommer i morgon!

/CAJSA


Godkvällens på er...

... En fin dag att lägga i minnet. Med skratt, värme, sol, bad i pool, virvel, flumrider o.s.v. En mycket Rolig dag med stort "R". Sista lektionen som var svenska började jag gråta, vilket var ganska pinsamt. Anledningen var att vi har haft läraren 7 gången i veckan i 3 år. Det är mycket. Och jag gillar henne. Hennes tal hon höll till oss. Det var fint. Sedan stack jag hem till Elin och hade mys. Vi badade i poolen och lekte som grisar alla 10 tjejer som var där. I alla åldrar... Sedan solade vi på studmattan med bra musik och köpte glass! MIN BROR FICK KÖRKORT IDAG (GRATTIS) så han kom och hämtade mig inkl. Rebecca och körde oss till tennisen. Sen stack jag hem och käkade och nu sitter jag här. Ska duscha nu! I morgon blir det bad hela förmiddagen eftersom alla lektioner är flyttade till stranden! Ha en bra kväll! Snart in till emma och planera morgondagens lektion i bild!

/CAJSA

DH kväll.

Jag och emma & elin ( de 2 jag tillbringar mesta del av min fritid med) brukar på tisdagar klockan halv nio samlas för att klockan nio samlas vid tv:n och kolla DH. Det är en mycket trevligt tradition. Ja, det har blivit som en tradition då vi gör det typ.. var tisdag. Blir det inte en tradition efter 3 gånger man gör exakt samma sak vi samma tidpunkt? Eller hur är det sagt? I allafall kalla vi detta nu en tradiotion och I LOVE it. Tror det är 4 gången nu eller något. Det är perfekt, både mysigt och man missar det alrig" Perfect!

image1106
En extrem oseriös bild. Men en bild på oss 3.
Jag, sen emma bakom flaggan eller stången i vitt och sen Elin!

Nu ska jag springa ner och boka tv:n så jag och Elin får den :) Ha en fine kväll så ses vi senare. Har sovmorgon i morgon, första lektionen är inställd! Skönt. Näst sista dagen i grundskolan. Sorligt. Snart börjar allvaret, på riktigt.

Dagens outfit

image1102image1103

♥ Utsvängd t-shirt från HmTREND
Svarta shorts m.detaljer från Vero Moda
Svart mc-inspirerad minikofta från Hm
Svarta ballerinas från Vagabond (ej på bild)
Brun skinimitations väska från Hm

/CAJSA

En liten rolig grej att göra:

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i

Hitta dina bokstäver (bokstäverna i ditt namn) och se vad du är för person.

C: riktigt barnslig

A: gillar att festa

J: alla avgudar dig

S: lätt att bli kär i

A: gillar att festa

/CAJSA

Godmorgon!

Hej!
Bloggade ganska mycket igår kväll. idag blir det nog mycket med, om jag inte på impuls hittar på något efter shoppingen. Ha en bra dag!
/CAJSAFELICIA

Snygga glajjor...

... alla från Le Specs!
San Juan
Electropop

Fler finns
här!
Såg det i Amanda Berg´s blogg. Hon hade köpt ett par hjärtformade och ett par andra. Dock gillar jag inte hjärtformade, men snart kanske man vänjer sig vid det också och själv går där om 1 månad i hjärtformade glajjor och känner sig SÅ modern och snygg, vad vet jag?

I morogn ska jag i allafall till väla och handlar gladiatorsandaler. Engligt internet ska det finnas kvar på väla, men nästan slutsålt överallt, så jag hoppas hemsidan stämmer och att det finns kvar. Detta ska jag göra tillsammans med Elin! :)

Godnatt!

Jag har blivit yngre.

Jag gjorde ett vuxentest idag och fick:

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 8.3

 

Din ålder borde vara 16.4 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse




Det pinsamma är att jag gjorde samma 31 aug förra året och fick:

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 9.5

 

Din ålder borde vara 18.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse



HAHAHAHAHAHA!
/C


Jag vill att alla...

... går in på min kompis Elins blogg och skriver "hej snygging". Snälla! :):)

Om ni är lata är det bara att klicka HÄR och skriva din kommentar och göra det lilla. SNÄLLA!

Bild på moi et Elin:
image1101
Elin är tjejen i jeans. jag är tjejen i klänning ;)

/CAJSAFELICIA


4 minutes...

... to save the world.

Tema: "Min Stil" del 4

Vad jag brukar leta efter och var.

DEL 4


Det där med att hitta kläder är ju inte alltid kul. Det varierar också ganska mycket för mig. Jag har olika perioder. Ibland vill jag har mörkt, ibland mönstrat, ibland kjol, ibland klänning o.s.v. Jag har liksom inte en STIL rakt igenom, utan det bryts. Det hade varit coolt att ha en stil, att bara kunna köpa kläder efter det och kunna kompinera., Det kan man inte så ofta när man har olika stilar. Jag ser mig själv som att ha olika stilar. Men folk kallar mig "söt" att jag har söt stil.


Så var brukar jag då leta efter för något?


Jag gillar att kombinera billigt och dyrt. Dyrt brukar jag köpa i Stockholm där det dels är rea, dels har sparat pengar till och dels får av mina föräldrar. Så där brukar jag satsa på märkeskläder.


VILKA BRA MÄRKESKLÄDER FINNS DET DÅ?

Jag gillar (nu hyfsat billiga).


- Oddmolly där ex. en blus går runt 1500 kr

- Hunky Dory där ex. en blus går för runt 2000 kr

- Miss Sixty där ett par jeans går för runt 1000-2000 kr

- Rodebjer där en blus går för ca 800 -1000 kr.

- "Zebra" en affär i stan som har kläder från 500 - 10.000 kr.

Okej. Till det billiga jag antar att de flesta vill satsa sina pengar på.

Jag brukar köpa bas plagg i billiga butiker. Känns olönt att satsa pengar på något som inte syns. (Men samtidigt bra att köpa dyra baskläder på rea då de har bra kvalité). Men sedan köpte jag också kläder som är "inne" just då. Som nu t.ex. är blommig inne. Jag vill inte spendera 1000-2000 kr på en klänning med blomstigt mönster från Odd Molly eller liknande som kanske nästa vår är helt omodernt. Därför köpte jag dylikt modernt på t.ex. Hm.

MINA FAVORIT BUDGETBUTIKER:

- Zara

- Topshop

- Hm

- Gina Tricot

- Monki


Ibland kan även Lindex ha fina saker. Men sällan. Sedan har även mq fint ibland. Men inte riktigt mina grejer där.

Okej, jag antar att ni fattar nu.


Men ska bara snabbt förklara vad jag söker var.


BASPLAGG - Budget, eller lyx på rea om det är bra kvalité.

TIDLÖSA PLAGG - Lyx

JEANS - Budget (extra byxor) Lyx - favorit byxor.


Resten köper jag också budget.


image1100
(haha, söta ben :o ...)


/CAJSA


Jag undrar om...

... ni bara tittar in i min blogg en gång, eller om det faktiskt finns någon som läser den regelbundet?
HAHAHA! Kolla in en extremt oseriös bild om du klicka på "I hope there are"... ;)

I hope there are.






Armband i massor...

... ska det va! Jag älskar att bara kombinera alla armband. Fula som fina, för tillsammans blir det smaksens! Jag har på senaste tiden börjat kombinera gamla som nya, tjocka som smala, gröna som blåa, fula som fina. Alla möjliga kombinationer. Det är SÅ rätt och hett i sommar, vår, nu, what ever!
image1096image1097

Hade några ndra kombinationer med armband. Men hade tyvärr inget foto på det.

ETT TIPS!
De bruna och svarta träarmbanden kan man köpa på hm just nu! Finns 8 st bruna för 39 kr eller svarta. (Kan ej kombineras, utan färdigpackade).

Nu ska jag in till kompisen och snacka skit och deppa över hennes små short från Lee för 1000 kronor som nu är borta efter att ha andänt de 3 gånger. R.I.P!

/CAJSA
image1094

Hahaha :)
image1093

Hemma efter en... (dagens outfit)

... superhärlig dag med superhärliga vänner! Hade en enkel outfit idag med vit blus och svarta shorts och såhär såg det ut:
102206-190image1095
Bild 1 är från Spaninen förra året (den 5:e april). Andra bilden är tagen idag. Till detta hade jag enkla svarta ballerinas även en brun liten väska från Hm.
Klicka för att stänga bilden

Ha en bra dag alla...

Snyggt från...

...hm. Allt på bilden är på rea på deras hemsida. (dock vet jag inte om det är rätt tröja). Chinosen kostar i allafall 249 kr nu!


Klicka här eller på bilden för att komma till hemsidan.




Min autograf.

image1094

Jag sa ju det innan om att ha en autograf i slutet av var inlägg, vad sägs om denhär? Men det dumma är bara att den är i en annan nyans... Får bli som det blir.

/C (än så länge).

Tror ni att...

... I´m yours kommer bli årets sommarplåga? Jag antar att de kommer tjata ut den på radio, men jag kommer aldrig tröttna på den. Tror jag. För mig var orginalet min sommarplåga sommaren 2006 när jag låg på en segelbåt bland kroatiens öra. Så låten påminner mig och något fint, inte kan det bli en plåga?


Det vore snyd att tjat ut en så pass fin låt. Lagom är bäst.

Istället för att skriva "/C" kommer jag nog lägga in min autograf. Ska dock skriva den på papper och skanna in. För jag har sådan mus man styr med fingrarna och det bli ganska jobbigt och krokigt.
image1093

Tema: "Min Stil" del 3

Hur mycket jag lägger ner i månaden på kläder.

DEL 3


Idag är det ju bland det bästa som finns. Att få kläder, I LOVET IT! Trots att jag ofta bytar tillbaka det mesta och köper något annat.

Idag lägger jag ner ca 1000 kr/månaden på kläder själv. Dessutom får jag kanske för 300-400 kronor i månaden av mamma och pappa. Minst. Men inte var månad utan vi brukar bl.a. åka upp till Stockholm var sommar och handla på sommar rean. Då brukar jag och min bror få varsin slant att handla höstkläder. I LOVET IT TOO!


Det var lite bakgrunden till "min stil"

image1092

/CAJSA

RSS 2.0