Londonresan 1

Istället för att ha "komma ikapp" tema just nu tänker jag ha London/Englandtema nu tills jag åker till London, kommer väl antagligen ha det efter också. Men lite förberedelser och packning och så. Men idag tänkte jag skriva lite om Londonresan nr 1 :) Jag har ingen aning om varför vi just valde London, kanske för Graham, men i allafall kommer jag inte ihåg så mycket eftersom det var 3 år sen. Jag va 12, och jag har förändrats om ni kollar på bilderna jag ska lägga in :)
Jag kommer ihåg att vi åkte The big bus company 2 dagar och kollade på en massa sevärdigheter. Bl.a. Night Bridge och Big Ben. Vi gick och shoppade på PicadellyCirkus, Oxford Street, Harrods och en massa andra ställen. Vi åkte till Farnham och en dag till Brighton :)
 

Dagen idag; Jag har inte gjort mycket, Vakna vid 12 eftersom jag somna vid 3 tror jag. skulle träna idag på F&S (FriskisoSvettis) men orkade inte. Dega istället. Städade i 3 timmar (tjänade 150:-) måste trjäna ihop pengar till London :) Sen har jag bloggat lite, nu ska jag ner och käka :D

Fredagens shopping!

Har ju varit "ledig" nu i 2 veckor, eller i allafall haft prao. I morgon börjar allvaret igen, usch! Inget jag ser fram emot. Men att träffa kompisarna dagligen igen ska bli riktigt kul! Helgen har varit bättre än aldrig förr. Söndagar är alltid långtråkiga och man gör aldrig något vettigt, bara degar. Iallafall jag. Ska sätta på mig lite "kläder" till maten sen, så får det bli en dagens outfit sen :)
Shoppingen då i allafall;
Liknar
image621
Det är jag i vit oversize t-shirt och tights. Tightsen köpte jag veckan före och t-shirten köpte jag på H&Mtrend i fredags. Det var fredagens shopping. + ett dubbeldaim!

MÅSTE BARA BERÄTTA EN SUPER KUL SAK! JAG SKA TILL LONDON! Det är inte jag-tema nu men jag ska ändå berätta lite om mig själv och London. Det är en rolig histora. So hold on.
Allt började med en tidningsannons som en man som hete Graham la in. Han skrev "Svenskalektion utbytts mot Engelsklektion". Min mamma tyckte det va bra att jag o Peppe fick lite "hemundervisning" i engelska eftersom vi inte hade jättebra i skolan. Så mamma ringde Graham och han "tackade jag". Så han åkte hit 1 gång i veckan för att lära sig svenska, när han var klar lärde han peppe (ibland mig) engelska. Detta därför han var Engelsk, kunde inte svenska, men skulle flytta hit eftersom han nya flickvän bodde här. Men efter 1 år eller så åkte han tillbaka till England. Vi kom och hälsade på samma år och bodde hos honom i 4 dagar och i Notting Hill i 3 dagar. :) Sen hälsade han på här, sen kom vi och hälsade på honom i London igen. Jag och mamma lovade varanndra att vi skulle till London minst 1 gång om året, men så blev det inte. Nu var det 2 år sen sist, men vi ska dit nu till höst. Mamma håller fortfarande kontakten med Graham och vi ska hälsa på honom nu. Träffade han senast för drygt 1 år sen, men då sa jag bara hej. Så det var väll 2 år sedan jag träffade honom sist kan man säga :)

Ursäkta?

Jag ber så hemsk mycket om ursäkt för dålig uppdatering i helgen. Men vet ni, jag tkr det va riktigt skönt. Slippa sitta vid datorn och inte göra något. Visst, det är väll några sm slutar läsa bloggen, men ibland behöver man det. Därför ska jag gotta med lite filmkvälls/ minifest bilder. Jag skrev ju det superkrångliga inlägget med alla namn som antagligen ingen kommer fattar, har inga bilder från den kvällen, men från igår :D
  image607
Har ni bilddagboken.se kan ni gå in på min Cajsafelicia och kolla in alla bilder, här lägger jag bara in några :)


Som sagt, bilder finns på min bdb :)

image617
Såhär ser min gaderob ut :) För er som inte visste-.
Har bestämt nästa tema, kommer kalla "Komma ikapp" och ni som undra vad jag menar med det är att jag ska lägga ut bilder på allt jag har lovat att lägga ut. vad jag vet är;
1. Barcelona shopping
2. Ängelholmshopping
3. Skolfoto
4. Stockholm shopping

Kommer ni på något annat, så skriv det :) Kramar Cajsa

Sorry!

Sorry för dålig uppdatering, gårdagen blev inte som planerat. lite synd, men jag hade stora förväntningar. Det började med malmö som jag kommer göra ett eget inlägg om, med shopping m.m. Ska se om jag hinner idag. Kom hem vid 6, skulle käka och göra vid mig till festen på kvällen. Vid 8 stack jag, emma, Saga och Agnes till Malin och Sara för att sticka ner till Zowie för att hälsa på henne då Disa kom till oss för att hänge med till Axel som höll i festen. Han skulle ta med sina kompisar, han hade 3 kompisar med sig André, Fredrik och Max. Sen kom Ellen och Ebba. Men eftersom festen var så "död" och aldrig kom igång ringde Ellen Darrell för att komma. Han tog med sig lite kompisar, Någon, Matthias, Gene, Gustav, Alexander, Markus, någon, någon m.fl haha, det kom en massa. Sen stack alla som kom till Alexandra förutom Jacob och Mattihias. Vi stack hem till Ellen, jag, Emma, Saga, Ebba, Julia, Matthias, Jacob tror jag. Medans Malin, Agnes, Sara, Disa och André följde Max till bussen. Axel och Fredrik stanna kvar på deras "lyckade" fest. Sen kom Gene, Anas till Ellen. Senare kom även Malin, Disa och Sara medans Agnes stack hem. Darrell kom också. Så satt vi och snacka!



HAHA, jag "lyckades" skriva de mest svår inlägg för er, lätt att hålla reda på alla namn? Nej. Alla namn är i allafall feta!

Godmorgon!

Hoppas alla har sovit gott. Det ahr jag gjort, men jag hade sovmorgon till 9, men mamma väckte mig halv 8 för att säga hejdå, och när jag skullesätta på alarm vakna jag till så nu kan jag inte somna om :/ Haha. Men snart måste jag börjar göra mig i ordning, älskar att ha gott om tid på sig.

Fick en utmaning för ett tag sen. Som jag skulle göra. Men som sagt har jag inte haft min kamera, vill ni ha superdåliga bilder idag eller jättebra bilder i helgen? Jag tror man väljer bra bilder i helgen :) I allafall har jag ju skaffa en massa nya skor sen sommaren, så det ska bli kul att visa. Får se när jag hittar batteriet till kameran och IRL sladden. Måste jag alltid vara så slavrig. På tal om slarvig, i måndags glömde jag mina idrottsskor på F&S, och nu hade ngn snott de :( 3;e idrottsskon sen 7;an. ÅH!

image606
Och en bild på bästaste som fyllde 15 igår. idag ska vi till malmö o fira henne.

Ha en superbra dag underbara, ses i eftermiddag om jag hinner, annar skriver jagom shoppingen i morgon :)


Praodagbok dag 4

OBS! Viktigt fråga längst ner!

Ja, det var sista dagen idag. Gud så fort tiden går, snart är man 50 år och tänker tillbaka "åh, vad tiden har gått fort". Jag och min kompis sa innan sommaren "Om 1 månad har vi nationella prov" och så känns det. Som att det har gått ½ månad och är ½ månad kvar :/ Usch, det är läskigt. Ngn annan än jag som tkr tiden går FÖR fort? Jag hinner knappt med. Det ända jag har hunnit med idag är att;
1. Träna
2. Hämta kameran
Inget mer. :/

Bild sedan söndags. Fler bilder finns längre ner :)

I allafall så ska jag berätta om dagen. Samlades och allt, samling och massa snack, sedan matte, gud så duktiga de va! Men i o.f.s var det rätt lätta saker ;) men men, sen fruktstund. Sen var det rast då jag och mamma och köpta chokladglassar som jag skulle bjuda alla barn på. Rasten efter skulle vi sticka och köpa blommor. Sen var det dags för idrott. Då alla barn hoppa på mig när jag klev in i omklädningsrummet. Seriöst, alla tjöt av lycka när jag kom, man är stjärna där nu. Haha, man fick verkligen en känsla av hur det är att vara "kändis". När ngn ser en spriner de fram. :) De hade Kalvingympa och ngn staffet, springa till rockring, ta på snöre, ta av, spring tillbaka. Sen kasta brevlådan. Sen sprang alla runt, var gång bl.a. Nemo sprang förbi skrek de "Hej Cajsa!!" haha. Oh, vad jag kommer sakna detta! :/ Men i allafall stack vi tillbaka till klassrummet sen, efter gympan. Deras klassföreståndare Cissi hade inte kommit tillbaka så jag försökte få lungt på klassen, men det var ett misslyckande. Helt plötsligt sprang alla omrkring, stod på bord, och allt. Men pracis innan Cissi kom fick jag knäpptyst på alla ;) haha. tajming. Sen var det lunch, efter det bjöd jag på glad, samma sak då, alla " Tack Cajsa" (a) Sen gav jag en bukett med 20 rosor till Cissi för att jag hade fått praoa där. Då gav klassen mig ett paket, innhöll; Ahlgren Bilar och skoltillbehör! Sen gick jag ut med barnen och lekte Sol&is. Haha, och en massa andra lekar. Sen ringde det in, läsgrupper! Då skulle Cissi kolla så alla hade gjort läsläxan så jag fick hålla i den lektionen medans hon tog in 1 åt gången och kollade så de hade gjort läxan. Riktigt kul (v) Sen var det dags att säga hejdå och sjung. Då kom många fram till mig " Cajsa, kan jag få hålla dig i handen?" Det blev Gazim och Pedro som fick det ;) Viktig info där ja ;) Sen kramade jag om alla och sa hejdå och "kommer tillbaka, jag lovar" hoppas nu bara jag håller det. Sen stack jahg tll fritid tills mamma skulle sticka vid halv 2 :) Då stack vi till Lidl och köpte lite mat och till biltema och köpte ngt till datorn :)

Om ni inte pallar läsa, frågar jag istället en fråga! Hur ofta läser ni min blogg? Vilka är ni? Jag har kolla på ca 12 st :) Sen är det några som kikar in ibland. Men kan inte alla svara på den frågan? Vore SÅ KUL!


IDOL

image601
Sitter o kollar på tv med, moha! Har ju min dator nu, så jag slipper springa in i datarummet hela tiden för att skriva. Men internetet är lite skakigt, haha! Jag är SUPERGLAD kom jag på nu. För i morgon är jag ledig, ha! Då ska jag till Malmö med min tjejkompisar, Ebba, Emma, Julia :) Resten kunde tyvärr inte, för alla är ju inte lediga. Vet inte om jag behöver något speciellt, men jag ska få barnbidraget hoppas jag. Så jag får fynda lite, det är jag väl värd? :)

Haha, vet tycker ni bäst om i Idol, håller ju på nu.
BTW, jag hämtade kameran idag. Vet ni hur mycket de reparerade för? 2600:- ungefär. Riktigt sjukt. Det var en liten gul plupp som höll fast batteriet, den hade trillat av, men det funkade ju eftersom det var "lock" för. De hade satt dit en ny sådan plugg, vet ni vad den kostade? 600! Helt sjukt. Men tur va hade vi ju försäkringen :)

Nu kommer jag inte på vad jag ska skriva!
KOllar ni på idol? kanske ;p

Dagens outfit!

image596Ser ni? Först dagens outfit på säkert 4 månader. Har ju haft lite gamla bilder, men denhär bilden är tagen nyss ;)



♥ Halsband, kors& vattendroppe.
♥ Grå tunika/klänning Gina Tricot
♥ Via jeans från DTN
♥ 3 vita ringar från Pilgrim
♥ Grå over size kofta från Åhléns (inte på bild)
♥ Via skor från Björn Borg (inte på bild).
♥ Brun liten handvästa från puccini (farmors gamla, inte på bild)
 Det var nog allt om vad jag hade på mig :)

HA! Vet ni vad jag fick reda på när jag skrev inlägget. Laddar ju upp bilder från mobilen, till datorn. Så mobilen låg har fick jag ett sms. Tänkte att de var A, men så var det från hans om lagar min kamera. Den är lagad! Så hade tänkt ta mig ut till ödåkra på något sätt och hämta den :D YES! Lite konstigt, igår kom datorn, idag kameran :) Men då hinner jag ju blogga lite i helgen innan skolan börjar. Kanske ska komma ikapp lite med alla bilder på olika saker jag skulle göra :D Nu ska jag ringa Michelle och se om hon vill leka med mig :D


Torsdag!

Yes! Vet ni vad jag skriver från? Jag skriver från min bärbara dator! Den funkar nu igen (tror jag) haha. Hoppas allt är installerat och färdigt. Jätteglad, nu är det bara kameran som fattar. Jag kan ta bilder på mobilen och ladda in via bluetooth, men det tar så lång tid och min mobil har bara 1,3mp. Men det verkar som BT inte vill acceptera min mobil :s Ska bara kolla om det funkar...
YES! Nu funkar det. Haha. Det funkade att ladda in bilder via Bluetooth nu!


Grattis Emma!
Idag fyller denna sötnosen är! Säg grattis!

Skulle sticka till väla (shopping varuhus där hon praoar). Men jag hinner inte, och har inte hittat ngn present ännu. Har i allafall köpt 4 dubbeldaim, får se sen vad jag kan hitta till henne. Något förslag? :) Till världens underbaraste.,


Hej igen!

Sitter nu och kolla på idol. Guess what?! Min dator har kommit nu, inte för det gör någon skillnad än. Jo, kanske ibland när mamma eller någon annan sitter vid datorn. Sen den datorn jag har bloggat på den senaste tiden är min pappa jobbdator och den är väll inte så bra om den pajjar. Så nu i fortsättningen är det min dator som gäller, om den in skulle vara PAJ när vi fick tillbaka den. Mm, den stängs av ibland av sig själv. Nu ska jag tillbaka till idol och klura ut vad som har hänt med min dator ;)
image585
Såhär trött är jag nu! :D Visst är jag tröööööööt! :D

Varför jag inte har bloggat idag (eller efter praodagbok inlägget) är för att jag SOMNA, haha. Jag låg och halvmös/ vilade när jag helt plötsligt somnade. Vakande 10 över 7 av att mamma stod o "CAJSA, de är maat!" shit, det var en timme sen :S Känns som 20 min sen ;) Nu måste jag i allafall tillbaka till idol, skriver mer sen om jag inte råkar somna då också. Jag är inne i en sömn period :D



UPDATE;
Allså nått så GRYMT, var det ngn som såg Daniel nu? Han är ju så jäkla outstanding! (?) Han äger!!!!!!!!!!!!!!!! MIN IDOL! :) Är det ngn annan än jag som tyckte att han Grace Kelly bidrag var sjukligt bra ?! :D

Praodagsbok dag 3

Cyklade till Dr idag med mamma. Idag va det mamma som skulle vara min handledare, låte lite så, men det var kul, tänkte inte så mcyket på det. Började med samling, och sedan plankan där min mamma pratade allmänt snack om världen, nyheter, statsminister o.s.v. Snacket bara flöt på, så det var inte, "IDAG SKA VI SNACKA OM.." utan mer, ah, allmänt. Sen var det rast. Stack och köpte Birca onyttiga jag ;) Sen var det dagt för "Gröna grodan". Det är en kul läsebok, handlar om gramatik, den lättaste som finns. Så jag fick gå o köpa Gröna godisgrodor eftersom det var en ny/gammal i klassen som aldrig hade gjort det, nemo. Sen var det barndövning, tog ca 20 min ,sen snacka mamma om säkerhet och hur man ska göra om det börjar brinna här, hemma, ja, anywhere. Sen gjorde de lite uppgifter i övningboken. MAT! Under lunchen satt jag och mamma och blombera sångpapper, mycket trevlig rast. Sen komalla in, gjorde några uppgifter till i gröna grodan eller vad läsboken nu heter. Sen var det dags för sångstund. Sen 5 över 1 stack alla hem :) Förutom de som skulle stanna på fritids. Då lekte jag kurragömma och sol&is med alla barn ;)

Idol!

Just nu sitter jag och kolla på idol, Amanda var ju får bra med hennes poplåt eller vad det nu vKlicka för att stänga bildenar, klassik!
Det är sånhär tunika/klänning jag har! (Tog den från Kenza, men jag kan ju inte ta bilder just nu :( hoppas det är ok). Men i allafall köpte jag den på Gina Tricot för 49 kr i fredags. Som jag berättade om :) Köpte även en brun, som jag hade som dagens outfit med ett par mörka Miss Sixty jeans. !

Idol börjar, måste gå! BYE1 ♥

HELT ONÖDIG DAG!!!

Usch, har bara suttit vid datorn, nu får jag "skuldkänslor", nej men "har inte gjort något vettigt idag" känslor och de hatar jag! Måste i allafall upp, packa till i morgon och städa det lilla i rummet som måste städas. Sen har jag i allafall gjort ngt.

USCH! Skrev en massa länkar på han Britneykillen, men allt försvann när en länk poppa upp :/
Men jag ska skriva vissa (palla inte skriva ALLA ingen, men här kommer några).
Leave Britney Alone

Ja, ni vet han Chris, Leave Britney alone!, kommer ni ihår nu? Han har gjort 61 videos nu på youtube! HAha, det sa iallafall Michelle, inte för jag orkar räkna alla, eller om det står ngn stans. Här kommer iallafall några smakprov på honom, 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, kolla in 2;an där han ska skaka av sin depprison, 3;an är också lagom normal^^
Snälla hjälp honom, eller vad tror ni han behöver? Varför gör han såhär? Kräver han uppmärksamhet?

För låååååååååååååånga inlägg.

image594
Lovade ju att lägga in en bild på konfa/ avslutnings outfiten, bilden är från avslutningen på skolan. Sista dagen i åttan. Attans att jag inte har en bild på första dagen i 9;an ;p

Har du tänkt på att jag har börjat skriva aldleles för LÅNGA inlägg? Jag har i allafall tänkt på det, förra inlägget tog min ca 40 min att skriva, så hoppas ni kommenterar det istället för detta! :) För detta kommer jag avlsuta strax och har därmed inte samma "värde" haha, nej nu får jag sluta att flippa. men iallafall ska jag börja skriva kortare inlägg. men det är så svårt, för när jag väl börjar skriva ett inlägg flyter det bara på, jag tänkter knappt, jag bara skriver, sen helt plötsligt har det gått 1 timme och jag har ett superlångt inlägg och om jag inte har skrivit om just långa inlägg hade detta också blivit ett sådant som det håller på att bli. Så för att göra detta extra kort avslutar jag NU!

Praodagbok dag 2

OBS! Långt inlägg, det "viktigaste" började vid


Först och främst måste jag bara säga att jag älskar denhär videon! Det kanske inte är något speciellt med den, men den påminner mig om i Julas, vilket var en underbar tid, får mig att känna mig varm och bubblande i kroppen. Så tänker säker många; Men ofta ett videoklipp får en att bubbla i magen och drömma sig tillbaka till Jul. Men det gör jag, till mina kusiner där vi satt och kollade på oc till klockan 3. Kollade hela säsong 1 på 1 ½ dag :) Sen drömmer jag mig in i deras värld, den verkar så underbar. Jag vet inte riktigt hur jag ska berskriva "känslan" av videon. Nä, nu l¨åter jag helt pervers.
image593
Här är föresten en bild på min handledare, och varför jag inte har en större bild på henne är enkel. Det är inte jag, hon kanske inte vill visas på internet (inte för min blogg är populär, men det är säkrast såhär. Så soft människa! :) Bilden är inte tagen från idag, eller igår, men eftersom jag inprincip har lagt ut samma bilder hela tiden udner sommaren nu när datorn och kameran är trasig tänlte jag ladda in bilder (ni vet ju att jag pratade om att Pc-doctorn hade hämtat minne ur hårddisken och lagt in på cd-skiva, nu hade jag fått skivorna och alltså alla gamla dokument från datorn). 

♥ Nu ska jag ju berätta om dagen på min prao, inte känslan av Hide and Seek- the OC :P Iallafall började jag kl 8 som vanligt, mamma körde mig (eftersom hon jobbar där och det regnade). Så jag fick anta utmaninge och gå hem därifrån som jag skrev i förra inlägget, kommer dö). Skrev ju lite om dagen i förra inlägget, men vet inte riktigt, så för att den inte ska "hacka" i texten, ska jag skriva om allt! Skulle till Fredriksdal (Fredde) idag, men eftersom 2 av eleverna börja bråka fick en av 3 ledare stanna hemma med dem, de vill vi ju inte ha med om de bråkar. Eftersom Fredde är en park med massa äppleträd, djur, blommor och så kunde inte 2 ledare ha hand om 30 barn eller ngt, eftersom man inte får störa djuren, plocka blommor, äpplen o.s.v fick vi gå till en lekplats på Dalhem istället, 5 min från Skolan. Där var vi i ca 1 h kändes det som. I slutet kom alla småtjejer till mig och sa;
"Caaaaajsaa, jag fyser" (gnälligt). Så jag fick alla att börja spring runt lekplatsen, för tävling om vem som fuskade bäst, vem som sprang längst utan att fuska, vem som sprang snabbast o.s.v. Till slut var det dags att gå hem, vid halv 10 tiden. Då blev det filmtime för alla duktiga barn som inte hade bråkat, de andra fick sitta i ett rum och arbeta. Först kollade vi på Barnen i Bullerbyn, sen 10 min av Karlsson på taket. Så underbar att se filmerna igen, det var ju jättelängesen jag såg dem. Karlsson var ju så kaxig ;) haha. Sen var det lunch.- Någon kyklinggryta, men ris och ananas. Lunch igen, det var då jag tillbringa min tid till att blogga inlägg nedan :) Sen var det läsgrupper! Berättade om det i inlägget nedan, om behöva öva mer grupper...Sen slutade dem vid 1 då de sjöng hejdå sången igen :) Så mysigt, Typ, tänk vad tiden gick fort och så mycket vi gjort, tack och adjö för idag. Den var mycket längre med det är vad jag kommer ihåg ;) Sen var det fritids, då jag skulle läsa saga för söta Delfina som jag skrev om i inlägget nedan, men hon skulle tydligen gå och sjunga så jag fick en puss på kinden av henne :) Den sötnosen. Sen var det dags att hem, men helt plötsligt när mamma skulle visa vägen såg jag bilnycklarna "glänsande, shimrande (?)" i hennes hand, haha :D Fick skjus hem, vi stack inom hemköp för att köpa ingredienser till en fruktsallad hon och Cissi skulle käka. Jag fick nya läkerol (vilka var superäckliga tycke jag, men mamma älskar de) Kalvin chokladmjölk, naturgodis, päron och en siabata :D Nu ska jag käka mellanmål, kommentera bloggar sen kanske skriva ett allmänt onödigt inlägg :) Vem vet ;)

PUSSAR CAJSA!

Praodagbok dag 1

Sitter nu på rast, har rast till 12 så måste skynda mig. Ska berätta lite om igår, men eftersom jag bara praoar i ca 5 timmar, går det nog fort. I allafall.
Började vi 8, som jag kommer göra var dag. Vi gick in i personalrummet och pratade lite, eftersom barnen skulle komma klockan 20 över 8. När alla kom hörde man viskningar som;
"Kolla! Där är Cajsa" och hörde Cajsa över allt. Har ju träffat klassen innan. Jag fick i allafall presentera mig som jag inte har förväntat mig.
Jag sa "Eh, jag heter Cajsa. Jag är 15 år. Jag ska praoa här."
Cissi (min handledare) "Ja! Och vad gör du nu? Var är prao för ngt?"
Jag; "Det är något man gör för att se hur det ser ut i arbetslivet, se om just sitt drömyrke eller annat yrke är roligt"
Cissi; "Precis, för vad gör du i vanliga fall?"
Jag; "Går i skolan precis som ni och lär mig saker var dag!"
Haha, en väldigt lyckad presentation. Okej, nu ska jag inte fördjupa mig i allt eftersom jag snart börjar ingen, men i allafall. De började med samling, vilket datum, månad, vecka o.s.v. Sen fick alla berätta vad de hade gjort. Inget hade gjort ngt speciellt kändes det som. Alla bara " Jag har varit hemma, jag har ätit, träffat en kompis" Sen var det dags för rast! 20 min, mamma var rastvakt så jag hänge med henne. Sen var det dags för läsgrupper, då de delade in alla barn i kan ej läsa och kan ej skriva. Eller rättare sagt, behöver träna mer på.....
Sen avr det lunch! Det var lasagne, inte så gott. Men eftersom alla barnen såg upp till mig, så fick jag helt nekelt gilla läget. Jag bara "mm, ellerhur är det gott!" alla barn "ah! Jättegott"
Sen hade jag 30 min lunchrast, då jag gick ut och hoppade hopprep med barnen, vad ska man annars underhålla sig med? :) Sen avr det dags för matte då alla 2;or gick till hålan, det skulle mäta omkrets. Så fick de stega runt olika områden (4 st) och skriva hur många fotsteg det var på var. (Inet särkligt nödvändig mattelektion enlig mig, men jag har ju också haft sådanna lektioner för x antal år sedan). Sen fick det leka tills det var dags att gå tillbaka till skolan och sjunga hejdå visan :)

Sen skjutsade mamma mig till skogen, fick gå de sista 100 meterna själv. men idag ska jag gå hela vägen hem ( ca 6 km). Ush, jag kommer vara slut när jag kommer hem. Men då ska jag berätta om dagen. :) Skriver mer sen, jag tror jag måste gå till lektionen snart. Fryser, vi skulle till "Fredde" idag, men eftersom det regnade stack vi till en lekplats istället med alla 1;or och 2;or. Hade inte på mig jättemcyket kläder, kom hem vid halv 10 eller 10, fryser fortfarande :S Men nu måste jag verkligen avsluta.

Lägger bara in denhär bilden för att göra inlägget lite roligare. Bilden tagen igår :) Nej, i söndags!

Måste bara berätta en sista sak! Haha. Det finns en ursöt tjej här som är så charmig, hon heter Delfina. Idag när jag knäppte hennes jacka och satta på skor sa hon;
Delfina - Jag tycker om dig Cajsa.
Jag - Åh, jag tycker om dig med!
Delfina - Jag vill att du ska bli min storasyster.

Jag - Men jag kan ju lådsas vara din syster?
Delfina - Ja!!
Efter 1 min kommer Delfina tillbaka.
Delfina - Du, Cajsa. Tror du det funkar att du är min lådsas syster?
Jag - Ja! Det är klart!
Delfina- Va bra!! (superlyckligt).
Så kommer en annan tjej fram. Florentina (även hon himla charmig).
Florentina - Jag vill ha dig som storasyster.

Oj! Nu hinner jag inte mer. MÅSTE GÅ! Jag börjar nu. EN sak till bara, HUR KUNDE ROBERT ÅKA UT UR IDOL? ;( DET VAR MIN IDOL JU! HAN MÅSET BLI DERAS WILDCARD ELLER VAD DET NU HETER!

Kommer hem vid halv 3, skriver mer då. Slutar 2, ska se om jag ta bussen, men det tar nog längre tid. :) Nu ska jag har läsgrupper med 1;orna och 2;orna. Skriver mer sen om jag hinner, annars när jag kommer hem!


Praodagbok dag 5

Skulle ju skriva denhär dagen i fredags, men eftersom jag glömde det då, så kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde.


Hm, vi började med att plocka ut allt som vanligt. Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, det har gått ut ur mitt huvude. Men sen började vi (vid 12) binda buketter. Sen kom Frida. Åt luch, sen stack Frida, Amanda och Sara till strande för att plocka snäckor, det skulle jag också, men eftersom min mamma skulle komma och och köpa blommor och kransar och ja, you namned it, så fick jag stanna. Jag började göra grupper (dekorationer), sen kom mamma. Vi snackade, hon hanlade en massa. :) Sen snackade vi lite om hur vi skulle göra (fredag = mys med mamma). Vi skulle sticka till väla, jag skulle handla lite höstkläder och så. Sen började jag vispa grädde och sånt till kladdkakan jag hade gjort. :) Sen kom alla, vi väntade i ca 30 minuter innan alla var där, sen käkade vi LÅNGsamt i 1 timme ungefär :) Sen fick vi plocka vad vi ville till en bukett av Frida han inte börja plocka från Krook kom ut och sa att vi INTE fick göra det. Hon plockade ut till oss vad vi skulle ha, en massa frukter o.s.v. Alla blev jättenöjda med sina buketter,Så när vi skulle sluta, sa Krook att vi fick varsin eftersom vi hade blivit så nöjda :) Sen kom mamma vid 6, vi plockade in och jag packade ihop. Sen var det dags att ta förväl.



Angående om hur jag kunde förbättra bloggen, var ju den störta förändringen att jag skulle börja skriva mer om mig, tycker ni att jag har gjort det? Har det blivit ngn förändring? Om ni kommer på ngt annat är det alltid tillåtet att skriva det :)

OBS! Det nedanför är bara kommentarer om hur man kan förbättra bloggen :)
Kommentarer
Postat av:

Mode är kul, men det gör du ju redan-

2007-aug-29 @ 20:03

Postat av: Helena

Oj det är ju jättesvårt att säga. Jag vet själv inte vad man skall hitta på ibland. Jag tror det viktigaste är att man vaierar sig och inte skriver för långa texter, för det orkar folk inte läsa.

2007-aug-29 @ 20:41
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se/

Postat av: anna

jag tycker du ska skriva om saker som berör dig - som du gillar. det är ju det personliga man är ute efter...tycker jag
kram!

2007-aug-29 @ 21:08
URL: http://pyttis.blogg.se/

Postat av: carro

Tycker du ska fortsätta som du gör :) Filmen var bra, men inte så bra jag trodde den skulle vara.. men absolut sevärd :)

2007-aug-30 @ 12:00
URL: http://carroat.blogg.se/

Postat av: Sanna

alltså, det är lite dumt att fråga vad du ska skriva om.. det är ju DIN blogg o då ska du ju skriva om vad du själv vill. Jag har iallafall min blogg för min egna skulle inte för att alla andra ska vara nöjda... hehe
Ha en fin dag!

2007-aug-30 @ 12:14
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se/

Postat av: Julia

Fin bild! Jo, jag vet ju inte vad dina intressen är, men själv tycker jag att det är roligt att skriva om trender och andra roliga saker som hänt under dagen eller så. edan är ju bilder alltd roligt tycker jag. Och dagens som det kallas. Sedan är det ju viktigt att du känner för det du skriver, annars blir det ju fel. Var dig själv och gör det som känns bäst för dig:) Lycka till! Kram julia

2007-aug-30 @ 19:02
URL: http://bagladies.webblogg.se/

Postat av: Michelle

om hur bara bäst jag är ;)

2007-aug-30 @ 19:20
URL: http://michellem.blogg.se/

Postat av: Estelle

Cool bild med ögonen!

2007-sep-01 @ 19:01
URL: http://estelles.blogg.se/

Hej!

Haha, gårdagen var helt sjuk har jag kommit på. Sa ju att jag tränade igår, nu har jag träningsvärk i ryggen (?) haha. Sen skulle jag sticka till Elly och träffa henne. Men när jag väl kommer dit ser hon skitledsen ut, mår skit och börjar spy :/ Så jag får åka hem igen (var där en timme och kolalde på när hon sov). Krya på dig!

När jag kom hem sa mamma att Emma hade ringt. Ringer henne och hon frågar om jag ville hänga med henne ut, det ville jag :D Så vi stack ut och "gick" som var meningen. Till slut fastnade vi vid en bäck och Emma började fotta mig. Sen stack vi en runga till, stannade och jag blev fottad. Sen stack vi hem, "fixade" till mig lite, sen stack vi ut och fotade mer. Tänkte lägga in några av bilderna nu :)



Berättade jag allt jag skulle nu?
I allafall ska jag skriva 2 praodagboks inlägg idag, eftersom jag skulle skriva ett i fredags, men somnade, sen glömde jag resten av helgen. Juste, nu kom jag på. Fortsätta med konstiga söndagen.

Sen var det mat, världens GODASTE potatisgratäng. Mmm :) Sen skulle jag och mamma kolla film, men hon tyckte det var för tidigt (kl 8) så jag gick upp och började kolla. Sen kom jag vid 9 igen och frågade, då ville hon. Lite godis till och mys :) Så vi skulle börja kolla på Hildalgo, och jag somnade (?). Utan att göra vid mig eller ngt. Inte borstat tänderna, städat, eller gjort mina övningar. Ska skriva om övningarna när jag kommer ihåg :)

Så vaknade jag mitt i natten av att jag bara hade somnat dagen innan, kanske inte för det. Men jag bara WTF, var är jag, eller ngt sånt. men sen fattade jag, pallade inte gå ner och göra vid mig, så jag vaknade i morse och fick stressa, nu ska jag bara kommentera några bloggar, skriva de andra 2 inläggen, sedan käka lite gratäng och kolla på film. Längtar, men bloggen först :)

Träning!

Vaknade vid 10 tiden idag, halv 10 :) Hade filmkväll här igår, kollade på Smällen. Tror jag har skrivit om den i något inlägg tidigare. Den är i allafall sådär. Sen stack jag ner till F&S (Friskis och Svettis) och tränade på gymmet där i 2 h (!) men Julia. Nu ska jag duscha, göra mig fin och träffa Elly min underbara! :)

Skriver mer sen, men nu måste jag duscha efter 2 timmar styrketräning! Bye!

Utmaning.

Ålder: 15½
Längd: omkring 170
Favoritkändis: Ash Olsen
Skostorlek: 37-39, varierar
Hårfärg: Blont
Ögonfärg: Blåa
Favoritfilm: Hm, alla tonårskomedier. Ex, Just my luck och sådanna ;)
Favoritskor: Mina vita Lacoste jag had ei 7;an. Just nu Mammas motorcykelkänger
Drömjobb: Massa. Kolla in dethär inlägget om drömjobb!
Favoritbutik/Sverige: Gina Tricot, Zara, H&M m.fl.
Favoritbutik/utomlands: Alla marknader :)
Ebba eller Sofi: Ebba!
Hur mycket lägger du i månaden på kläder: Omrking 1000 kr, varierar.
Hur många skor har du: Typ 40 (obs,många billid från Malaga och Barcelona).
Louis Vuitton eller Gucci: LV
Favoritdesigner: Hm, en massa!
TV-program: Idol, m.fl.
Drömutseende: Smalare, annars nöjd.
Fulaste plagget i din garderob: Hm, en rosa kavaj tror jag.
Klänning eller kjol: Klänning!
Favorittidning: Frida eller kanske Nu eller någon sådan skvaller tidning
Länder du varit i: Tyskland, Norge, Danmnark, England, Tjeckien, Frankrike, Spanien, Grekland, Kroatien, Luxenburg, Scheizt (?), Österrike. M.fl. Och SVERIGE!
Favoritplats i hela världen: Kraotien, ute till havs.
Favorithändelse i ditt liv: Vm förra året.
Husdjur: Fiskar, hade dvärghamster innan
Drömbil: Rosa bil utan tak? :D

Utmanar dig att göra denhär listan :) Hittade den i någon blogg :D

Gravid?

Jag gravid (?) i typ 50;e veckan. Ni vet att drömmar alltid är konstiga, även min i detta fall. Drömde alltså att jag var gavid. Började med att jag sa till min mamma.
- Du, mamma. Jag tror jag är gravid. Tkr du jag ska göra abort?
(Mamma) - Nej, behåll barnet. Helt normal, men ändå ointresserad.
-
Okej.
Efter 1 min var jag i 50;e veckan. Då började jag tänka, jag vill ju inte ha barn nu!
Så då gick jag till mamma igen.
- Mamma. Är det förtsent att göra abort?
(Mamma) -Jag vet inte. Du kan ju gå och kolla.
(jag skitsurt) - Men du kunde ju ändå förvarnat mig. Varför sa du att jag skulle behålla barnet?
(mamma)- Jag tycker det är "djurplågeri" (?). Det är som att döda.
WTF?

Tycker supersöta hunden passar in i sammanhanget, ellerhur? :)

Usch. Inte för jag har emot unga gravida tjejer, det är stark. men jag är ingen som vill ha barn före 25. Så jag blev helt chokad, ledsen, arg m.m. Vaknade med hjärtat i halsen, puls ca 300 slag/sek.

Iallafall, tillbaka i verkligheten. Ej gravid. Haha. Nej, men i allafall. Tillbaka till den verkliga verkligheten. Skulle ju städa mitt rum, har inte kommit mycket längre än.. hm. Käkat kladdkaka? Haha :)

Nu ska jag i allafall ta och damtorka, damsuga och fixa bland kläderna :) Skiver innan filmkvällen, antingen hos mig eller Julia :) Pussar!


Godmorgon!... ...eller lunch :)

God lunch på er alla, eller ngt liknande :) Har nyss spelat tennis och käkat frukost. Glad idag :D Inte för jag brukar deppar eller något, men känner mig extra glad idag. kanske för att det är helg och ska "mys städa" idag. Tycker det är kul! Detta låter helt sjukt, men nu ska jag rensa min gaderob, stoppa undan sommarkläder och gå ner till ngn 2hand och sälja lite kläder (som antagligen inte kommer bli av). Nu ska jag göra vid mig och sedan ta ocg börja städa :) Har ju som sagt ingen kamera så jag kan ju inte ta före och efter bilder. Men hittade en liten söt bild på google.  Haha :) Såhär kommer jag se ut idag!
Kramar Cajsa! ♥

Godnatt!

Haha! Blev inte mkt bloggande idag :) Efter inlägget kommer jag i allafall skriva sista delen av min praodagbok i blomstreraffären, intressant? Eller i morgon, trött. Tennis i morgon bitti, upp kl 8 :s Orka? 
 
I allafall blev det helt tomt efter att ha slutat. Bjöd i allafall på kladdkaka idag, uppsakattat! :) Sen stack jag och mamma till väla, villa ha ngn ny fin klännig som man kan ha tights/strumpbyxor till med over knees till. (Jag fattar inte varför alla affärer har döpt strumpbyxor till tights, är inte rights ENBART "strumpbyxor" som slutar vid vaden eller nere vid hälsenan?). Jaja, skitsama, skulle i allafall köpa mina efterlängtade creamfärgade strumpbyxor, men hittade inga i min smak. Köpte i allafall gråa (bomull) tights (ner till hälen) på Gina Tricot för 99 kr :) Sedan fanns det rabatt på ngn snygg klänning, nu 49:- innan; 149:- så jag köpte en grå och en brun. Grå till tightsen. Köpte även en sticka klänning som jag ska köpa creamfärgade stumpb. till. :) Stack in på H&M och köpte ett par gråa prickiga over knee med sidenbandsrosett längst upp. Dö söta. Lägger in bilder sen. hur mycket är det jag ska lägga in bilder på nu? Shoppingen i spanien, stockholm, för ngn dag sen, innan skolan, idag, skofoto m.m haha. Det får bli nästa tema, förflutna bilder lr ngt ;)

Nu ska jag fundera ut vad jag gjorde på praon, kommentera lite bloggar och sedan skriva ett till inlägg. Brb :)<3

Godmorgon!

Idag kommer bli en bra dag känner jag på mig :) Vakna vid halv 8. Fick mina skolfoto igår (ska fota av de när jag får tillbaka min kamera, vet ej när). På själva klassfotot med hela klassen ser jag ut som en galning, jag verkligen GLOR in i kameran, sen typ ser jag sur ut, haha! USCH! På ensamfotona ser det ut som jag flabbar too much. Okej, det gör jag, men inte med flit. haha! Så årets skolfoto var ingen höjdare.
Har ni tagit skolfoto än? Har ni fått de än? I såfall, hur blev du?
image592
Nu måste jag iväg och platta luggen, fixa kakan, sedan cykla iväg till Krook´s blommer. Frågan är bara hur jag ska kunna cykla 5 km på tafikerad väg med kladdkaka i handen :) Wish me luck!

Ha en bra dag sötnosar! ?

Godnatt!

I morgon är det sista dagen på min praoplats nr 1 :) Krook´s blommor, kommer sakna det! Har i allafall baka (mamma) en kladdkaka till i morgon. Slutar 6, på ett eller annat sätt skulle då jag och mamma till väla (shoppingcenter) och shoppa :) KOmmer nog inte hem fråns vid 8, mat sen bloggande :) Alltså vid 9? Sen ska jag upp 8 dagens efter, tennis 9 :) Så det blir inte mkt tid i mon. Men skit samma, vi får se hur det går.
Synd att Cassandra åkte ut ur Idol :( Men tur att bl.a. Robert är kvar :D Vet ngn om han Daniel fick stanna kvar? Han var ju SÅ bra, den Erik-kopian också! Mathias eller ngt ;p


Hot or not?
Skriver mer i morgon :)
Godnatt kramar Cajsa ♥

Praodagsbok dag 4

Hm, japp. Idg fick jag inprincip bara göra tradiga saker. Till en början fick vi plocka ut alla saker som skulle ut och fick inne. Fick sopa på golvet. Sen skulle Katarina fixa iordning i HELA butiken. Vi fick först typ stå o glo i 15 min. Sen fick vi ta i an den stora uppgiften att bära in vaser, krukor m.m. från en stor kartong som var typ 1,5 m(2). Det tog typ 30 min att bära in allt, vi var 3 st också. Sen stod ALLT och flydde upp ett helt rum, då sa Kat. att vi skulle plocka upp allt (ur igentejpade kartonger med massa kladd runt). Och sedan praimärka allt. ALLT stod i varsin kartong och det vgar typ 100 olika blomstersaker. Det tog sin lilla tid. Som pricken över i;et skulle vi primärka allt.

Sen fick vi lunch, men efter en ½ h skulle vi gå ner till söder på Café Menu och lämna ett bud till Gunilla

hete hon (för er intresserade x)). Sedan stack och handlde snacks, det blev ballerinas nya muffins, riktigt äckliga tycker jag. Smakade skitskumt och blä. Sen fick vi i allafall börja plantera murgröna. YES! Vi fick göra sådanna stålsaker murgrönan skulle växa på. Sen var det dags att vattna allt och då började det roliga. Vi är ju 3 praktikanter där, alla hade varsin sprutvattenkanna och gissa om det blev vattenkrig inne i blomsteraffären, en liten en också. Haha! Det var riktigt kul, men först var det bara Sara och Amanda som blev blöt. Men efter 30 min var det min tur, haha: :) sen väntade vi bara på att plocka undan till stängdax kl 6 :) Kom hem vid halv 7 och har läst lite bloggar och bloggat själv :)

Det var något jättekul jag skulle skriva om, men vad var det nu? Hm, jag får fundera på det. Hade tänkt sammanfatta veckan i morgon eller i övermorgon! Nu ska jag käka :) Mamma har baka kladdkaka till mig som jag ska ta med mig i morgon !

Juste! Har ni något förslag på nytt tema? Så skriv!


God morgon!

ha en trevlig dag allihopa! Jag kan knappt  skriva ngt :/ Mitt tangengtbord är helt konstigt går typ inte att skriva. Ska i alla fall göra vid mig och sedan sticka till min prao. Helt superkonstigt :/ Nu kunde jag visst skriva om jag håller på datamusen :s Haha, när jag sedan släpper handen kan man inte skriva mer :S HAha, den har musen inte någon "kontakt" med tangentbordet. Jaja, nu vet jag i allafall hur jag ska kunna skriva. Haha.


Vad tycks om min vackra bild jag hittade? ;)

Ha en supertrevligt dag allihopa! Kommer hem vid halv 7 bloggar då o praon idag :)
Kramar Cajsa

Temat Jag

Nu är det sista inlägget med temat Jag i. På ett tag i allafall, tycket det räcker nu. Annars blir det för tjatigt. Denna gången ska jag svara på dessa 10 frågor om mig och min familj;

image591

Eftersom sista inlägget i jagtemat handlade om resa och familj kommer här en lämplig skabbild på mig och min mamma från utlands semestern i Barca :)  ( i länken står ALLT vad vi gjorde i där! :)

Hur många är ni i er familj? 5 st, mamma, pappa, jag o bror :)
♥ Hur bor ni? I en stor ville i "lill"skogen kan man säga, skogen är inte alls stor. Utanför stan, ca 10 min in till stan.
♥ Hur många gånger har ni flyttat? Jag har bara flyttat i gång. Det var när jag var 3.
♥ Är dina föräldrar skilda? Nej
♥ Gör ni ofta familjeutflykter? Haha, hum, neej. Inte så ofta nä.
♥ Vart reste ni senast? Hm, det var nog sommarsemestern till Kroatien och allt möjligt förra sommaren. Det ska nog ett inlägg snart handla om. Den semestern. Lite sen men ändå :D
♥ Vart reste DU senast? Inom Sverige; Stockholm Utomlands; Barcelona, Spanien i somras
♥ Vilket är ert nästa resemål? Kanske Sydafrika till vm :D
♥ Vad är det bästa med din familj? Hm, alla bryr sig om varandra oftast. Respekterar varandra.
♥ Vad är det sämsta med din familj? Finns inget <3

Ah. Och som SISTA sak i jagtemat tänkte jag att vem som helst ska få fråga VAD som helst. Vad ni vill! Och jag MÅSTE svara om det inte är aldeles för personligt! Svarar i er blogg då :)


Vita jeans och grå kofta

WHITE JEANS & GRAY SWEATERS  photo |

Inte bara jag som tycker det är skitsnyggt nu till hösten med grå kofta och vita jeans. Snyggt om man sätter färg på assecoarerna, ex. skorna och väskan :)

Vad tycker du ? (:

Praodagbok dag 3

Hm, kom som vanligt kl 9.15. Plockade ut. Sen fick vi alla olika dekorationsuppgifter att göra som Katarina hade gjort dagen innan eftersom hon skulle bort helt dagen. Jag fick dekorera i krykor (små) med rosor, kuddmossa, murgröna m.m. (Bilder kommer sen eftersom jag idag fick fota det jag hade gjort)! Efter det skulle jag snitta blommer, men feg som jag ör fick jag byta med Amanda. Hon fick snitta blommor och jag fick dekorera hennes sista. Sen hjälpe jag ändå till med snittningen ;p Sedan lunch vid 12 till 1 :)
Vi satt och snacka med Frida tills vi stack och köpte Päron till mig :) Lite annat också. I allafall, sen fick Amanda och Sara göra "nkvinnor" medans jag skulle plantera ngn växt tillsammans med någon annan växt i kruka, typ 6 st. Sen väntade jag typ i 30 min, sen sa Frida att jag kunde göra samma sak fast i större, bilder kommer som sagt senare. Så jag beskriver igen då. Sen hängde vi mest i affären ;p Vi övade på att ta emot kunder, kassan, kort, slå in m.m. Sen kom det kunder som blev utsatta ;p Haha. Men det funkade! Sen fick vi göra buketter efter hennes :) Sen fick vi göra hur vi ville, ta vilka blommor vii ville och så vidare. Vi hann göra 3 var tror jag. Jag blev nöjd :) Sen var vi tvugna att stänga :)

image590

Aha, typ så kan en praodag se ut på ett ROLIGT ställe. Det som är så bra med just Krook's blomverstad är att du göra inprincip allt en florist göra, binder buketter, göra kranser, dekorationer, tar emot kunder, fixar, vattnat (allt utom ex. gravdekorationer och sånt + städning :D). Det slapp jag förra gången också! :D

Nu ska jag käka, sen blir det väll Idol och kanske ngt annat, sen ska jag SOVA :)

Godnatt om jag inte hinner skriva mer sen :) ♥

Info om...

Kameran och Datorn.

"
Idag ska jag försökta hinna ( på blogg fronten)
♥ Att blogga om mina fynd i stan i fredags
♥ Blogga om min dag på praon
♥ Tipsa om lite snygga kläder :)
♥ Lite info om min kamera och dator!

Får se hur mycket jag hinner!"
 

Eftersom då jag inte har några nya bilder får ni nöja er med gamla så länge. Tänkte att ni kunde på se på denna snygga "skärning" när det gäller färger. Gulligt va? :)
Kändes lite olönt att skriva ett till inlägg så tätt intill de andra tre, för då vet jag att alla kommentarer kommer längst upp, på det sista inlägget. Haha (:

Iallafall ska jag berätta lite om datorn och kameran. Datorn hämstades på reperation del 2 i måndgs och kommer tillbaka inom 2 veckor antar jag. Kameran, det var ju fel på försäkringen. Men det va för att i vintras när den blev snodd ändrade vi namn till mitt namn istället, jag vet inte riktigt hur man har gjort, men allt är i allafall fixat nu, och det ska laga felet.
Nu är det bara att vänta tills allt är tillbaka. Om jag har typ kan jag väl blogga som "vanlig " ingen om 2 veckor. Men då börjar skolan igen, hinner inte då :/ Men vi får se hur det blir :)

Praodagbok dag 2

Idag ska jag försökta hinna ( på blogg fronten)
♥ Att blogga om mina fynd i stan i fredags
♥ Blogga om min dag på praon
♥ Tipsa om lite snygga kläder :)
♥ Lite info om min kamera och dator!

Får se hur mycket jag hinner!



Dagen, vakna vid halv 8, jag det blev lung i morse, sen mot slutet kom man på mcyket man hade glömt, så det blev lite stressigt, kom i allafall vid 5 över 9, började 9.15 så det var lungt. Nu har jag i allafall hittat "min väg" till jobbet, eller i allafall den mest lämpliga. Vid halv 10 satte vi ut blommor o.s.v. Sen fick vi limma snäckor eftersom Frida inte har ngn annan uppg. till oss. Vid 11 tiden började vi göra dekorationer med ljus, vi förljde Fridas ex. Sen fick vi plocka vad vi ville i butiken till en egendek. av ljus. Sen kom Arnes blommor tror jag det hette :p Då v beställde lite blommor! Sen blev de lunch för mig och Sara! Bär vi kom tillbaka hade Holländska lastbilden med blommor kommit, nu var hela affären full med blommor. Vi började snitta dem. Sen fick vi börja binda kransar av kuddmossa, spansk mossa, blåa bär, rosa/vit ljung m. dek. Ex, miniäpplen och snäckor. Sen har vi bara slappa, kaffefika o.så. Band 3 kransar och det tar sin tid. Efter fikat skulle vi göra någon stålskulptur, men Katarina blev allt med upptagen med kunder o så, så vi fick allmänt kolla på :) Sen vid 6 började vi plocka och o så, sen stack jag hem. Maten klar när jag kom hem, lyx! Sen blev det bloggande. Snart Idol :)
Kanske slänger inte ett till inlägg innan idol! Måste bara svara på kommentarerna :)

H&M

Mössa från H&M 59 kr
Perfekt! Precis vad jag behöver! 2 st för 150 kr typ :)

1. Snygga till strumpbyxorna! Gissade på 79 kr, man ack, 79,50 ;)
2. Söt grå klänning från H&M den också för 149 kr :)
Cardigan för 298 :)



Det var egenteligen meningen att jag skulle visa tröjan jag hade köpt på H&M, men jag hittade inte den. Men liknar denhär;
Fast de är inte en massa snören och trådar, utan helt "normal" ;p

Hittade även ett par jättesöta gråa med mörka prickar och en rosett som jag nog ska köpa om jag hittar ngn klänning och creamfärgade strumpbyxor :)
Denhär outfiten hade man ju inte tackat nej till :D

1000!!


Ja! Under dagen skrevs mitt 1000;e inlägg.
Då tänker ni säkert; Haha! Det är vad jag får på 1 månad, hon har ju haft sin blogg i dryga året!
Ah, det kan man tänkta, men i mars hade jag ca 200 kommentarer, i slutet av sommaren hade jag kanske 300 kommentarer. Det är nu det börjar komma och det är jag JÄTTEglad över :) Snälla, fortsätt kommentera, det värmer!
Sen vill jag bara säga tack till en viss person som alltid skriver Godmorgon, ha en trevlig dag o.s.v. Du vet vem du är (hoppas jag) det värmer! ♥

Mitt mål är att klara 1000 till om drygt 3 månader, nyår! Vill nu hjälpa mig med det? :)

Praodagbok dag 1

JaFör er som är intresserad av vad man kanske göra på prao o.s.v. är detta inlägget just för dig!
Märks att jag HAR praoat på reklambyrå va? ;)

image589
Lite smått oserös bild från konfalägret i sommras. På mig och halv Disa :)

Okej,  iallafall började dagen med att min kompis Michelle väkte mig! Vilket jag blev världigt förvånad över, men tack ändå Michelle :) Hon bara kom in i mitt rum och jag typ bara hoppa till.
Michelle; Eh, Cajsa är du vaken?
Jag; Öh, ja? Tror det
Michelle; Ah, din mamma sa att jag skulle väcka dig.
Sen typ stack michelle. Haha! Helt paff som jag var började göra mig i ordning för min första praodag. När jag kom till kroksblommor ca 15 min innan jag skulle börja (börjar 19.15). Väntade, sen kom Sara som också skulle praoa där sen kom Amanda som också (!) skulle praoa där. I allafall stack vi bakvägen och kom in, så skulle vi börja lasta ut allt, ut ur affären. Det gjorde vi. Sen skulle vi lära oss att bina bukett. Orkar inte skriva hur man gör nu, men kanske sen. Urbra tips! Vi band ca 3 var (59 kr st för små, en köpte min idag, stolt). Sedan Gick vi runt och vattnade hela butiken tog typ 1 h lr ngt. Efter det stack vi på lunch vid 1 tiden. Kom tillbaka 2. Där fick vi göra prydnadssaker, ska se om jag kan ta ngt kort på det för det RIKTIGT fint. Kostade runt 100-200 alla, och vi gjorde ca 15 st. Fast i olika storlekar. Min mamma kom inte och köpte en, ska ta foto på den när min kamera är bax. Sen fick vi av gammal krukväx göra nya fina prydnadsfat vilka även de blev skitsnygga för dryga hundringen gick dem för. :) Sedan hade Frida (assistenten) inte mkt mer jobb till oss så vi fick limma på blåmusslor på ståltråd om i fall att hon ngn gång skulle vela använda det i en bukett :) OBS. Innan dess fick jag plantera till blommor i en betongkruka, ca 30x30 cm. Kostade ca 500 kr! Mohaha, mina mästerverk är värda 500 kr (or not). Men i allafall, vid 6 tiden plockade vi undan allt, min mamma kom och hämtade mig, vi stoppade cykeln i bagaget, för jag fick huvudervärk och pallade inte cykla hem. Kom hem vid halv 7, tog en macka m.m. Och läste lite bloggar och bloggar nu själv :) Ska käka strax sen vila bort min huvudvärk.

 Ha en trevlig måndag :) Kramar C ♥

Blogg


Vem vill (behöver) inte ha denhär läckra mobilen?
Allt du behöver göra är att gå in på Käthe's blogg och vara med i hennes tävling!  vinn en mobil!!

Om ni vill veta varför jag vill vara med är skälen enkla;
♥ Ingen fungerande mobil (inprincip helt paj)
♥ Inga pengar till en ny mobil (såvida jag inte vill ha en gammal för 50 kr).
♥ Hade kunnat vara trevligt att snacka med vänner ibland, eller vad säger ni?

Helt underbart att få chansen att vinna en mobil! JIHUE! :D WISH ME LUCK!

Kom helt perfekt! Hoppas, hoppas, hoppas !:)

DRÖMYRKEN

Tänkte skriva en "story" av alla frågor ni skrev. Fet stil är svaren på frågonra. :p

Hej, jag heter Cajsa! Jag är 15 år och fyller år den 4 mars. Jag bor ihop med min familj, jag har 1 mamma, 1 pappa och 1 bror :) Jag går i 9an på en skolan ;p Jag är ca 170 cm, lite lägre. Har blåa ögon, mörkblond. Ni har sett bilder på mig, så ni vet nog hur jag ser ut :) När jag blir stor vill jag bli fotograf, Jag har haft många drömyrken och det är just de detta inlägget ska handla om, drömyrken. Först tänkte jag (eftersom det är tema moi) berätta lite om mijn drömyrkshistoria!http://www.modellbilder.se/mbimages/photos/fotograf.jpg
Mina drömyrken (eller har varit).
Lärare
Fotograf
Reklamare
Advokat
Brandman/ kvinna
Frisör
Designare
Modell
Arkitekt
Affärskvinna (haha, har sina skäl)
Skådespelare
Journalist
BLI EN STJÄRNA! *

Japp. Kommer väll inte riktigt ihåg alla mina drömyrken jag har haft genom åren. Men här är i allafall det största och de som jag kommer på. Just nu vill jag bli fotograf/ reklamare. Jag fotar mina egna bilder som jag sedan gör reklam om eller något liknande. När jag var liten, ca 7 år ville jag bli nya SpiceGrils eller Britney Spears. Jag ville kunna sjunga och bli känd genom det. Men efter åren vid 10 års åldern ville jag bli lärare, jag lekte alltid skola hemma och min mamma är /var lärare så jag var ofta med henne på sin skola o.s.v. Jag hade fortfarande kunnat tänkte mig att bli lärare, dels för det LÅNGA loven och för det är kul att föra vidare sina kunskaper. Senare, vid 13 års åldern hade drömmarna ändrats, har alltid velat bli florist, har haft "egen" blomsteraffär i vårt garage :p Just nu hade jag velat bli skådespelare, flytta till LA och typ bli rik och känd. men den drömmen är så långt borta. I vintras började jag bli mer intresserad över att bli brandman, deras gemenskap under tiden det "väntar" på branlarm. Frisör ville jag bli i "frisöråldern" då alla ville bli frisörer (runt 11-12 år). Och just nu vill jag väll bli allt. Haha. Men ungerfär så är det :)

Mina frågor till er :)
Var jobbar du som (om du har jobb eller extra knäck)?
Vad vill du bli vär du bli stor?

Kramar Cajsa!



Väst trenden

Would You Wear a Vest?
(Mischa Barton, Jessica Simpson & Sienna Miller)

Väst trenden verkar komma tillbaka, fast denhär gången med lite mer mönster och färg. Vad tycker du om väst ? Och vad tycker du om mönsterna och förgerna? :)

Kate vs Sarah Michelle?

KATE VS. SARAH MICHELLE photo | Kate Bosworth, Sarah Michelle Gellar
Vem tycker ni klär bäst i klänningen? Kate eller Sarah Michelle?

Söndag

Kanske blir lite för mycket bloggande om mig, men det är kul! Så nu får hålla ut! Jimage588ag har två saker jag funderar om
jag ska skriva om och i såfall när. ♥ Om Praon & ♥ Om mitt syslöjdsarbete.

Kanske inte låter så kul, om syslöjdsarbete, wow! Men det är så att det handlade om olika konstfibrer som finns i MÅNGA kläder. Ex, Polyester, Modal, Akryl m.fl. Jag vet inte vad ni tycker, jag kan ju det redan, vill ni veta lite mer om Konstfibrer?  Sitter ju inte och skriver en massa om ingen bryr sig :)

Okej. Tänkte bertätta lite om igår, först var jag på tennis kl 8. Trött som alltid efter. Sen gjoder jag mig i dorning stack jag och föräldrarna till väla ( shoppingcentrum) för skulle vi kolla med min kamera men när vi kom dit (har gått 3 veckor) så hade de inte äns ringt försäkringsbolaget :/ Sen stack vi till ngn mobilbutik för jag behöver ny mobil, vill ha Pradan :) Men det konsta typ 7000 :/ Vi får se vilken det blir. Sen kollade vi på till Thomas Sabo smycken, jag har ju ett halsband med ett C i, men jag vill ha 1 till :) Sen köpte vi solpuder till mig, mamma och jag delade. Från EL :) Kostade 349:- men jag betalade bara 100 :) Sen stack vi typ hem. Jag dega, skulle sy in ett par nya jeans som jag sydde in för mycket :( Tog mina stretch och skulle sy in lika mkt som de. hahaha. Sen gjorde jag mig i allafall i ordning. Skulle till Ekebo, bonnaparty :) Men mina flickor <3 Emma, Julia, Saga och Ida. Kul!

Haha, bilden där uppe är lite ego och jag förminskade den lite konstigt ;) Men det är i allafall jag. Tkr det är tråkigt med att skriva inlägg utan bild, men har ju inte min kamera och hade ingen bild på alla tjejer som hängde med, så det fick bli en egobild :)

<3

Bilden ?https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/102206/images/2007/imgp4179_1186305029_6502469.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.
Har saknat dig som tusan! <3 Äntligen sams!<3
:)

Fredag!


Skolan idag; Hade biologiprov annars inget spec. Slutade vid 15 i 3, stack och fixade cykeln, sen skjusade mamma mig ner till dunkers. Sen gick jag på stan (utan jacka i typ 10 grader och regn, fryser fortfarande). Vid 5-tiden skulle jag möta Ida vid Haket (en resturant). Sen kom Elin & Elin, vi skulle fira Carro som fyllde 15 :D Efter typ 10 min kom Carro med Anna :) Hade jättemysigt med er tjejer!
Sen stack jag hem till Zowie, då var Ida, Saga och Emma redan där. Vi stack och handla godis sedan hem igen. Då kom Sara, Ebba, Ellen & Disa. Sen efter typ 1 h kom Alexander, Adam och Henke. :) Mysig kväll gottfolk! :)

Sen tack jag för jag tkr det är jätteläskigt att åka taxi ensam hem, sen ska jag upp vid 7 i mon ;/

Ha en trevlig fredagskväll sötnosar! ♥

Cajsas bekännelser

image587

Temat Cajsa fortsätte :) Eftersom det bara sprutar av idéer till mitt nya tema tänkte jag bara skriva 1 inlägg till för er som är intresserade. (för er som läser för första gången, jag är inget superego, men har temat Jag för tillfället ;p)
Nu till det viktiga!
 
Ni ska få fråga vad ni vill om mig! (inget oseröst) så ska jag svara på frågorna! Det kan var om vad du vill! 1 fråga, så ska jag svara på det ikväll, senare :)
Det får bli mina bekännelser! Så fråga på ni! :D


Temat!

Fortsätte med temat jag, har ju massa planerat nu. Även om det handlar om just mig, så är det svårt att berätta saker, mycket man inte kommer på, mycket som är för personligt o.s.v. Men jag har lite roliga saker jag ska hitta på i dagarna. För tänkte jag skriva vad jag har hittat på idag, för er intresserade så här; (annars fortsätt ner)

Idrott i skogen, så jag gick bara upp klädde på mig och stack, hade fotboll/fys, ganska jobbigt kl 8 på morgonen kan jag säga :p Sen stack jag hem och duscha, slutade 10 min tidigare så hade 45 min på mig att göra vid mig :) Skönt! Sen hade jag och Julia syslöjdsredovisning om konstfiber. Kanske skriver lite om det sen, kul att veta? Hade inte riktigt läst igenom allt och hade definitivft inte övat på redovisning men fick fick i allafall + av + eller - så det var ju bra. Sen hade jag musik och eng. På eng satt vi ute och arbetade, skönt.

Så. Idag tänkte jag fortsätta vara ego, tänkte lägga ut outfit så ska ni få välja vilken som är er favorit!


Upps, kanske blev lite mkt. Trodde jag hade fotat fler outfits, slarvig med det nu när jag inte har min riktigt kamera, min mobilkamera innehller bara 1,3 mp så där ser man knappt ngt :/ Nu ska jag återgå till mitt skolarbete. Biologiprov i morgon.
Ha en bra dag, kramar Cajsa. ♥
(obs, om ni vill rösta på ngn outfit, skriv då bara vilket nr om du vill ;p ).


En blogghistoria!

Alltid lika mycket i skolan. Sista veckan innan 2 veckor prao, jag ser det som 2 veckors ledighet, hitta på VAD DU VILL när du slutar. Inte behöva plugga inför prov, läxor, uppsatser m.m. Gud så skönt det ska bli :) Första veckan till Krooks blommor :D

Nu har jag tagit ork till mig och kommentaret alla som kommenterat min blogg (hoppas jag), var lite slarvig :) Men uppskattar era kommentarer SÅ mycket, det värmer :) ♥
HAHA! Kom ihåg när jag låg på "mest aktiva" bloggar för första gången, haha. Typ 5 kommentarer på 1 minut ngn gång. Man han ju typ inte läsa lr ngt. Uppskattar det mer nu. Men det skulle ju såklart vara kul att komma upp till "mest aktiva" bloggar. :) Men det får väl bli nästa mål!
Eftersom nu uppskatta att man skriver om sig själv (vilket jag inte trodde) så tänkte jag forstätta och ha Temat just JAG :)

Jag sa ju att jag kanske skulle ha olika teman, jag tänker inte ha det lika desrikt som jag sa, men någong gång i bland ha 1 tema 1 dag, vecka eller månad :) Nu tänkte jag ha Cajsa-tema :D Så nu under de kommande veckorna ska jag skriva EXTRA mycket om mig, mitt liv och ja, allt möjligt :) Hoppas ni tykcet det blir KUL :) Skriver extra mycket sen till praon :p 

TEMA; MIG BILDSPECIAL!


Nu vet ni nog hur jag ser ut hoppas jag, eller i allafall kan föreställa er :)

 Tänkte börja NU med att skriva lite om min blogg, en "blogghistora"
Jag startade min blogg för drygt 1 år sedan, (13 månade om 8 dagar, haha). Det var så att min kompis hade en blogg som jag ej visste om. När jag skulle få lite bilder från en natt tillsammans med alla tjejkompisar sa hon att jag kunde gå in på henne blogg och hämta. Jag blev helt förälskad i just BLOGG så jag frågade henne om jag kunde stárta en blogg, javisst! Så sattes mitt bloggande igång. Men i början hade jag en annan blogg som var För personlig tycke jag, ville inte skriva så personlig just då, men bloggnamn och allt och startade en mer anonym blogg (denna). Jag började skriva som min kompis (hade en BRA blogg innan, nu har hon tyvärr slutat och stängt ner bloggen :(..). Men innan var det 100% för nöjets skull. Den ända som läste var Julia och jag fick bara kommentarer från henne, haha. Sen när jag hade haft den i någon månad fick jag väll 10 unika besökare var dag. Jag blev ju helt överlycklig att folk läste min blogg. Så jag började kommentare andras. I början av april tror jag att jag hamnde på "mest aktiva" för första gången, jag blev ju riktigt överlycklig. TÄNKT ATT JAG; LILLA CAJSA. VAR EN AV DE MEST AKTIVA BLOGGARNA! Sen efter ngn dag försvann ju drömmen, någon anna tog min plats. Kom du upp igen i maj, försvann efter typ 1 vecka. Och nu, innan sommaren och min stora bloggpause kom jag upp igen. Jag blev lite besviken denhär gångne eftersom jag skulle på läger i 2 veckor och hade då ingen chans att blogga. Så då åkte jag ju ner igen. Nu har jag ju inte bloggat så mycket, har ju ingen kamera och ingen dator allt är sönder :/ Jag snart kommer jag tillbaka (om inte skolan kräver för mycket , vilket den brukar göra):

(Nu i höst kommer antagligen bloggandet bli lite svagt, jag går nian nu på en skolan som kräver mycket av eleverna. Speciellt mig, eftersom jag vill prestera max i allt vilket gör att jag får plugga mycket hemma till prov m.m. Nu är det 2 terminer kvar innan jag går ut 9an och grundskolan. Då vill jag satsa 100 på skolan och få så bra betyg som möjlig. Detta gör att bloggandet får sakta ner... även om det inte har börjat än. Jag kommer skriva endel på helgerna och på loven, men i veckorna kommer jag nog inte skriva så mycket. Men jag kommer, detta är ingen bloggpause. Detta är bara lite info om varför jag blogga ju som jag gör. Vissa bloggorskor lägger ju ner 2-3 timmar på dag, jag har inte den tiden just nu. Denna veckan har varit extra hektisk, så nu har jag bara skrivit 1 inlägg per dag, men i helgen och 2 veckor framöverk kan ni vänta er härligt, saftigt bloggande ;p).

Nästa vecka kommer jag även skriva en praodagbok (gjorde det från min förra prao också, reklamfirma. För er som inte vet riktigt var ni ska proa och för er som vill veta vad man gör när man praoar o.s.v. I morgon eller i helgen ska jag skriva lite info om just prao, varför man gör det och hur det är. :)

Nu måste jag återgå till mitt arbete, har bloggat, kommentaret och så i nästan 1 timme nu. Brottom! Kramar Cajsa :)

Prov, prov

Som ni kanske kom ihåg, hade jag mycket att göra i våras. Skrev ju mina bloggtider eller egenteligen mina provdatum, men i allfall har jag mycket denhär veckan också :/

image577
Dagens, Beiget linne från H&M, på bild
Grå hood från H&M,
Gråa jeans från H&M,
Svart väska från FriisCompany,
Blå jacka från WW ngt
Halsband (konfirmationspresent av mormor och morfar) på bild
Ring (konfirmationspresent av moster, morbror och kusin :) )

Mån; Historialäxa (uppgifterna klart). Hemkunskap 3 sidor
Tis; Religion 4 sidor. Fysik 2 sidor + ant.
Ons; Samhällskunskapsprov! Franska, göra uppgifterna
Tors; Syslöjdsarbete klart, redovisning (MYCKET KVAR, eftersom jag var sjuk 2 ggr av 3).
Fre; Biologiprov! Matte läxa nr 4. Ev. franska.
Sen kom jag inte ihåg :/ Som ni ser har jag ganska fullt upp i veckan. Kommer inte blogga så mycket, men sen har jag 2 veckor paro, då :) Då blir det blogg :D:D

Nu måste jag käka, sen plugga (igen). Puss ♥

Ska svara på kommentarerna snart, hinner inte nu (förlåt :/ )

Lördagskväll!

image586
Så längesedan jag la in bild på mig (not ;p) Men här är i allafall en STOOOR. det var länge sedan, men finns i kategorin bilder. Om någon inte visste det :p Jag har inte hunnit svara på kommentarerna ännu, men det gör jag ikväll, hinner knappt skriva ett inlägg nu, eller jo. Egenteligen gör jag ju det, men eftersom jag är en sån stressnisse så tror jag att jag inte hinner :) Haha. Jag har 2 prov nu i veckan, flertal läxor o.s.v. Så hade jag glömt/ inte hunnit hämt Sh boken eftersom jag var sjuk, så jag fick låna en kompis, sticka och kopierna och läsa på så istället, men det funkar det också :)

Sista veckan innan 2 veckors "semestern", jag ska praoa i 2 veckor nu, skönt :)
Första veckan ska jag praoa på Krook´s blommor lite utanför stan, veckan därpå ska jag praoa hos min mamma på henne skolan (: Fråga mig inte varför, men jag vill bli lärare. Eller fotograf / reklamare :)

Vad vill du bli?
Skriver mer ivkäll och svarar på kommentarerna då :) Sorry. ♥

Ina 3 år!

Grattis Ina på tre årsdagen! ♥ (torsdags). Ina fyllde tre år i tosdags. Ska hem till henne snart för att gratta. Var där i torsdags men då var jag sjuk, så kunde inte vara där så länge. Min förkylning är bätte nu, men ännu inte frisk. Spelade tennis i morse, ganska jobbig trots att jag slapp alla "spring övningar". I allafall kom jag och pappa på att jag typ inte hade några idrottsskor till idrotten i skolan, hade inte heller tennis skor, men nu har jag i allafall fått Idrottsskor av pappa :) Tack! <3

Mamma köpte en söt (tycker inte jag) tunika till Ina, men eftersom jag inte tycket om den köpte jag en grönliknande klänning.

(Mammas) och min.
Köpte även en grön tröja som man har på sig under klännigen;
Sen blev det att par lila strumpbyxor, men skulle egenteligen köpa dessa; Men men, :) Vad tycks? :)


Fredags mys

Användarbild
Nu ska jag till familjen och ha fredagsmys. Like always :) Mamma kom nyss hem och hade köpte snacks till oss alla. Har varit duktigt idag. Städat HELA rummet, sorterat och strykit kläder nu på eftermiddagen. Innan dessa pluggade jag en massa eftersom jag bl.a. var hemma och var sjukt och eftersom jag har 2 prov till nästa vecka, så nu kan jag i allafall biologin, nu är det bara Samhällskunskapen kvar.:)

I morgon är det tennis klockan halv 9, ska bli skitkul! Eftersom jag är "sjuk" och inte "tåler" så mycket kommer jag slippa allt det jobbiga, d.v.s. springa, hoppa, studsa m.m. :p Så nu blir det bara teknik i morgon, gud va kul! Nu måste jag gå.

Bara en sak, ellerhur är det konstig alla nästan ALLA bra program sänds på onsdagar? Vissa de andra vardagarna, men inget bra just nu på fredagar? Idag är det på idrott och sånt? Önska att onsdagsprogrammen blev fredagsprogram stället, kunder man ju se på alla :)

Ha världens underbaraste helg!

X-tina goes good :)

CHRISTINA AGUILERA photo | Christina Aguilera

Christina blir allt snyggare och snyggare med åren. Eller är det helt enkelt stilen som ändras till det bättre? Enligt mig. Jag tycker att hon (till skillnad från vissa andra *Britney* dom bara bli galnare och galnare) blir allt med som en förebild. Innan när som såg ut som på bild 1 var hon ingen Idol för mig över huvud taget. Men med åren har jag börjat gilla henne mer och mer. Vad tycker ni, gillar ni X-tin? Har hon förändrats för det bättre eller sömre? När var/är hon som bäst? :)

Klädmonster?

image585Nej! Min hoodtröja från H&M, ni vet sådanna som ALLA har, min sådanna i svart är borta :( Helt väck. Jag hittar den inte någon stans, ellerhur är det skumt när kläder bara försvinner? Jag har massa med kläder som är väck nu. Min älsklingtröja förra Midsommaren tappade jag bort efter FÖRSTA gången. Är det något konstigt "klädmonster" som tar mina kläder? Jag slänger ju inte de precis. Är det samma för er? Brukar era kläder också bara försvinna? :o







Good bye...

... "sneluggen" No snelugg anymore.
Nepp,som sagt klippte jag mig i tisdags, men eftersom min extrema förkylning kom i onsdags har jag inte "orkat" eller tänkt på att blogga om min nya frisyr och frisörbesöket. Jag stack dit i tisdags vid 6 tiden, Mette hann med både mig och mamma på 40 min, inte illa :) Haha, eftersom mitt hår brukar ta ca 1 h att klippa (plattning inräknat). När han skulle fixa sneluggen sa jag, "du.. kan du klippa raklugg?" Haha, Innan jag han blinka satt jag där med raklugg. Men det är inte en sådan RAK, lugg, men inramat. Likt Elin Kling;

Lägger in bilder på det när jag får tillbaka min kamera, eller när jag hittar ngn bild på mig i lugg :)
Juste, min dator är halvväg klar, Pc-doctorn har kommit in i datorn och kopierat alla bilder på en cd. (Datorn var helt paj, kunder inte starta, därför behövdes det en formatering d.v.s. att ALLT försvinner. Men jag ville ha mina bilder, så dem fick gå in i hårddisken (fråga mig inte hur) och plocka ut allt minne). Haha- Men nu ska den bara in på serice.:) Sen är det bara KAMERAN kvar !:D Alltså, vi lämnade den på Elgiganten för ca 2 veckorsen, de skulle kolla om de kunde laga den eller om jag skulle få en ny (hade försäkring påden). Men de har inte hört av sig än :/ Lite konstigt kan man tycka. Ännu sjukare!  Fick den ju i "betygspresent". Min förra digitalkamera gick sönder genom att jag tappade den i golvet. Så pappa köpte en försäkring för ca 1000 kronor. Den skulle gälla bl.a. om man tappade den i golvet. Vi köpte försäkringen på El-giganten, det var typ Happy Care eller ngt. Sen när den då hade gått sönder, stack vi till El-giganten, när vi hade lämnat kameran bad han i kassan ringa försäkringen (Happy Care) för att kolla vad som gällde. Då sa dem att El-giganten hade tagit tillbaka försäkringen :S WTF! Vi har köpt en försäkring av El-giganten som dem skulle ringa till Happy Care och ja ni fattar. Så de ringer och köper en försäkring. Sen ringer dem och avbokar? WHY? :o
Haha, jaja. Vi får se hur det går med min kamera! Wish me luck :p

Sjuk! ://

Nää, inte igen!
Åh, jag vill inte vara sjuk, nu är jag det ingen. Det är därför jag inte har svarat på kommentarer eller bloggat. Jag orkar inte. Jag var hemma från skolan idag vilket inte är bra eftersom jag kommer efter. Usch. Jag är genomförkyld och helt slut denna gången också. Tar skolan så mycket på krafterna? 8;an gav mig stryk, haha.
image584
I want back in heaven

Idag var jag som sagt hemma. Igår efter skolan skulle jag hänge med Sa, Ie och Ej och sola, jag är bleek nu. Men jag var helt slut. Det ända jag gjorde igår var att sova och käka. Sen på kvällen komma mamma hem med en tidning och godis (jag älskar dig): Så jag och myste till Idol. Fick stanna  hemma idag. Har fixat lite med matte, biologi, engelska och syslöjden. Har ju redovisning och prov nästa vecka. Får se om jag tar mig till skolan i mon, jag behöver verkligen det :/ Jag måste komma på Sh och Biologin, jag har ju prov på de nästa vecka. Men åh, jag får se.
Skriver kanske något senare, nu blir det Idol, sen läggadags TIDIIIIIIIGT, så jag är utvilad. Ciao!♥

Blogglogg

Orkar inte skriv idag. Känner mig helt slut. Har blivit förkyld ;/ Men jag kanske skriver ikväll, nu ska jag lägga mig i soffa under täcker och kolla på film. Have a nice day! ♥

Vad har du gjort idga ? :)

Skoooolan, läxor, kompisarna !:D

Blää, skolan började med 2 timmars lång dubbel lektion, YEA! Hm, svenska och religion i 1 pass. Men sån tur va fick vi 20 min rast, annars hada jag aldrig orkat. Vi snackade en massa om gramatik och Islam. Sen hade jag terminens första Fysik lektion, alla andra har jag varit ledig från ;) resten av gruppen också i.o.f. Sen hade vi 10 min på oss att byta om, och ta oss till idrotten som idag var på olympia, friidrottshallen, det tar typ egenteligen 20 min att gå dit och typ 5 min att byta om, men jag fick skjus av I,a så jag hann :) Sen typ idrott, sen ÄNNU sjukare, hade 35 min på oss att BYTA OM, TA OSS TILL SKOLAN OCH ÄTA! Tror de att vi hinner det? Neej, men jag fick skjus av S,a denhär gången så jag hann även då :) Fast snabb lunch fick det ju bli , ;( Sen hade vi eng och matte. Sen skjusade I,e till min cykel för att jag skulle CYKLA hem, yes.

Åh! Jag vill ha moppe. Anledningar;
1. Jag har fyllt 15 , ÅH! För det kom jag på att jag har ½års dag idag :) Fyller 16 om precis 6 månader!
2. Jag bor ca 2-3 km från skolan.
3. Typ alla mina kompisar som kan ha det har det. (d.v.s det som har fyllt 15).
4. Jag bor typ 30 min från stan.
5. Det finns liksom inget rolig i närheten av mitt hem, så det tar LÅNG tid att ta sig dit.
6. Jag bor i skogen, så kan aldrig vara ute försent hos kompisar, få inte. Så om jag hade haft moppe hade jag kunnat köra runt skogen och komma hem på ett lämplig sätt, om ni fattar ;) Haha.

Så vad tycker ni? Är jag inte värd en moppe? :)
image583

Vilket år är det? :S OC :)

Var inne på en blogg som typ var OC-älskare, så då började jag tänka på OC och skriver nu ett litet OC-inlägg :)
Saknar OC. Jag hade själv inte 5an när det gick, men jag såg ju det i efterhand på dvd;er. Åh, det är så bra! Är lite positiv idag till allt, inte för jag brukar tycka oc är dåligt, men allt annat , kanske inte allt. Anyway, alltså jag vill prova på att leva som de i oc i typ 1 månad, och om det är så glamoröst och kul som det ser ut, flytta dit med alla jag känner till (det jag vill) forever! Tänkt att bara flytta till OC och bara leva som de. :) Var gång jag sätter på OC drömmer jag mig bort i deras värld, liksom som om jag skulle leva och bo där, haha :p Jag har i allafall säsong 4 kvar att se och det ser jag framemot, vet inte riktigt när jag kommer hinna se den, men det kommer :)

Riktigt äcklig, nu  när jag satt vi datorn, så tänkte jag på IDOL, som BÖRJAR I MORGON! YES! Älskar IDOL, typ mitt favoritprogram, ett av de i allafall, det är bara intagningen som är rolig, i allafall roligast, eftersom alla konstiga som inte kan sjunga överhuvud taget tror att det är värsta talangerna. Haha! Men i allafall, tänkte jag då på Idol2008. Sen kom jag på, vad är det för år? Hade ingen aning om det var 2007 eller 2008, jag bara, WTF?! Seriöst, jag visste inte om det var 2007 eller 2008, jag satt men kom inte på :S Riktigt äckligt, tänkt jag blandar ihop ÅR! En annan sak typ vecka och dagar (som jag också alltid gör), men år, där går gränsen. Sen gick jag i allafall ut och kollade, 2007. Det är alltså år 2007!

Kärlek


Åh! Kärlek till de och deras stil! Jag tkr bäst om Ashley. Vad tycker du? Ashely vs Mary-Kate?
´
ÅH! Jag bara älskar deras kläder, om det hade varit lagligt att sno, hade jag TAGIT alla deras KLÄDER! Kolla bara in! :) Jag är käääääär i deras STIL. Vem är din stilikon, min är Ashley Olsen!

Mååååååååååndag!

Wuhäe, eller något. Måndag igen, usch. Varför ska helgerna kännas som typ 1 timme? Hinner typ ALDRIG göra ngt, man vaknar vid 11, klar vid 2 sen ska man typ börja göra lite läxor till veckanoch prov. Usch, det känns aldeles förkort med 2dagars helg. Han man typ inte göra så att man går 3 veckor, sen har 1 veckas ledigt? :) Det vorja ju toppen!

Har bara religion till i morgon, så idag ska jag bara VILA. Typ alla andra ska plugga. Ska nog träffa michelle ikväll en liten stund, sen kommer nog Zowie också hit :)
image523
Läääääängtar tillbaka, det 3 första veckorna tillbringade jag tillsammans med dessa underbara människor på konfaläger :)
Det var något jag skulle skriva, men glömde vad det var.:/
Har har din dag sett ut so far? :)

10 saker ni inte visste om MIG :)


Uhäe, nu är helgen över. Har haft en rolig helg, i allafall när jag träffade Zowie. Idag har jag bara pluggat och städat (och varit med Zowie). Jag har fixat i min hall. Juste, ni vet nog inte om att jag och min bror delar en egen våning i våra hus (familjen) Jag har bara en bror för er som inte visste det. Så delar vi i allafall på en egen våning, hallen var superstökig, klarar inte av stökigheter, så jag fick plocka undan där och så. Anyway, jag har mitt rum kvar och städa, menmen, det tar nog inte mer än en timme, sen måste jag platta mitt hår! Har egenteligen lockigt, men jag plattar det alltid. Hur har din helg varit?

Jag tänkte skriva 10 saker ni inte visste om mig :)
Jag delar våning med min bror (som jag skrev nu).
Jag är mörkrädd
Jag tror på spöken (har fått sätte för en byrå för en ingång till en krypgång i mitt rum för jag tror det finns spöken där).
Jag har helt "naturligt "hår, har ALDRIG gjort något förutom att jag har slingat det 1 gång.

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet
Jag får halft panik när jag vet att jag har gjort något fel och vill rätt till det på dir.
♥ Jag drömde jag alltid mardrömar när jag var lite, så jag fick sova med min mamma :)
Jag var tokig i Darin innan.
Jag var galen i Spice Girls när jag var liten, jag hade massa saker från dem.
Jag har varit bästis med Annelie i drygt 12 år och jag saknar henne grymt mycket :/


Helgen

Igår stack jag med familje, i allafall mamma och pappa, deras kompisar Per och Maria och grannen Susane och plocka svamp. VI åkte mot västersjön tror jag, tog ca 1 timme. Sen gick vi skogen i ca 2 timmar, sen fikade vi på en mysig fikaplats som hade vacker utsikt över sjön. Sen stack vi vidare till ännu 1 svampställe, vi såg massa "mini" kantareller, tusentals, men de var för små för att plocka, men vi hittade i allfall lite kantareller. Sen skulle vi till 1 sista, men det blev aldrig av för alla var så trött. Vi hade åkt hemmifrån klockan halv 12 och nu var klockan 3. Så vi körde hem, klockan va typ 4 när vi kom hem.

Vilade först ett tag, senda ringde jag Zowie och frågade om vi skulle hitta på ngt, stack hem till henne. Vid halv 7 kom mamma, peppe och Ella (peppes flickvän) och hämtade mig. Vi stack och köpte pizza och käkade den. Sen typ satt vi och snacka, vi 8 tiden kom Zowie och då satt vi alla och kolla på film.,
Först blev det 28 weeks later sedan Linas kvällsbok, jag och Zowie somnade sen till 13 snart 30 :)

Vaknade vid 11 tiden och käka frukost med Zowie, Sen bara har vi inte gjort ngt. Hon stack nyss hem och nu ska jag göra alla mina läxor. Men jag hittar inte min kalender, så jag har ingen aning om vad jag har till i veckan, en himla massa i alf. ;(

Halft skabbig bild från i våras ;)


Juste, Zowie skaffade en blogg idag, hjälpe henne lite :)


Skriver mer senare, KramarC

RSS 2.0