En lång dag.

Attans, utan den där listan blev det inte mycket gjort. Jag har dock fått gjort lite plugg, lite planering angående London, lite shopping (tror mina fjuttiga 11 kr/månaden fram tills den 20:e november). Mina köp låg på 200 kr, jag kan inte riktigt få ihop detta (tack mamma!).

Jag köpte en väldigt efterlängtad sjal jag tänkte jobba (DUKTIGT) ihop. Dock fick jag den av kära mamma då hon har slarvat bort 2 gamla sjalar som jag idag tycker var ganska fula.

Vad har jag gjort idag:
- Arbete om Manodepressiv sjukdom
- Påbörjat matteläxan
- Varit i skolan (WOW)
- Shoppat
- Planerat London
- Fixat Magnus Stenbocks arbetet (klart!)


...

Det fetmakerade var lönt, det andra mindre lönt. Dessutom hade jag gärna lagt till ute & sprang 1 mil. Dock gjorde jag ju inte det, så det vore en lögn. Men vill nu höra min ursäkt? "Jag ska börja på Reagetton i morgon". Jag är faktiskt nervös, har ingen aning om jag kommer gilla det eller ej. Men det är 1 termin, om jag inte gillar det slutar jag helt enkelt...

Nu ska jag sova, zzzz....

Måndag.

Sitter här, vanlig måndag. Kommit in i vardagen efter det superhärliga sommarlovet. Det känns jobbigt, såklart skönt att komma in i rutinerna. Man måste ju se det posivitvt! Dessutom får man ut något av vardagen och man kommer ännu ett steg närmare studenten.

Jag tänker jätte jätte mycket på Emma, Rebecca och Elin som just nu sitter i Michigan, Georgia och Brisbane... jag antar att det är SOLSKEN! Idag i skolan pratade jag med Rebecca som verkar ha det underbart i Australien. Och Emma... jag saknar dig så jävla mycket!!! Det är sjukt. Men jag är glad för din skull, du kommer ha ett grymt år!!

Har snackat mycket med Emma på skype, tack gode gud för skype! Hahaha... flera timmar och det är de bästa timmarna!! Då kan man "umgås".

VÄLDIGT KUL!


Nu ska jag äta! Är vrålhungrig!!

YEY!

Nu har jag sprungit och packat inför i morgon. Ja... jag "packar" till skolan. Jag bestämmer outfit, lägger ner skolsaker och sånt kvällen innan. Har alltid gjort och kan inte lägga mig om jag inte har gjort det, som en vana.

Det är jättebra för att a) du behöver inte "gissa" hur lång tid det tar, ta den tid du vill, du slipper stressa och b) du kan sova längre!!


I morgon har jag på mig mina halvnya jeans från fornarnia och min blus från hunky dory (den vita, enkla). Kanske blir någon bild!GALET SNYGG!

Att göra listor

Även om jag själv har tyckt det är lite löjligt när man läst i bloggar "att göra listor" så provade jag själv på det. Det är faktiskt väldigt praktiskt och jag förstår varför folk gör det. Jag har själv betat av stora delar av min "att göra lisa" för idag och när jag väl har gjort allt, är jag VÄL förtjänad av den där filmen på 4 kl 9.

Såhär såg listan ut innan idag:
Idag ska jag:
- Försöka springa (har önt i knäet sen igår, vad gjorde jag?)
- Städa mitt rum
- Jobba lite
- Kolla twilight <3
- Kolla film kl 9 på tv
- Plugga

Nu ser den ut såhär:
Idag ska jag:
- Försöka springa (har önt i knäet sen igår, vad gjorde jag?)
- Städa mitt rum
- Jobba lite
- Kolla twilight <3
- Kolla film kl 9 på tv
- Plugga
DESSUTOM sitter jag med joggingkläderna på! Så det är väll den sista ansträningen för idag! JAG ÄR NÖJD!

söndag

Idag ska jag:
- Försöka springa (har önt i knäet sen igår, vad gjorde jag?)
- Städa mitt rum
- Jobba lite
- Kolla twilight <3
- Kolla film kl 9 på tv
- Plugga

Så jag har en del att stå i, men snabba saker. Klockan nio ska jag se filmen på fyran, är den bra? Sedan har jag lite plugg jag måste göra. Städa mitt rum som ser hemskt ut och fixa inför i morgon. Skolan... As usual. Springa får jag se om jag kan med knäet och om jag orkar.
godmorgon.


hej!

Fredag idag. Skulle egenteligen vara med en kompis, men det blev inställt så jag sitter här hemma rastlös och funderar på att
a) gå och handla godis
b) ut och springa
c) jobba

jag valde att gå in till grannen och sitta där. Humm... väldigt trevligt i allafall! I morgon ska jag och michelle till impuls för att kolla lite olika danslektioner. Reaggetton och hiphop street. Kul!

Nu ska jag se film.


chapnlle.com

I det lilla paketet fanns mina söta högklackade från chapnlle! De var jättefina och passade foten. Dock är de trånga, måste gå ut dem så fötterna värker sådär som de gör första dagen på skidresan i pjexorna.

Skorna kom idag! Från chapnlle.com som sagt och kostade 1200 kr, nu på rea dock för 600 kr! Frakten låg på 62 ynka kronor! Så det är inte som när man beställer från gojane och fraktien ligger på ca 500-700 kr...

PASSA PÅ!


tisdag.

Hehe, såg nyss att jag hade skrivit Jimmy shoe, mena såklart Jimmy Choo (för hm).

Idag var första "riktiga" dagen om man kan säga så. Vi började ju igår, men vi gick bara i skolan i två timmar. Schema är helt ok, vi slutar ca 15.00-15.30 3 dagar och vid 1 de andra 2 dagarna. Så det är ju skönt att vi slutar före lunch på fredagar! Dessutom kommer vi få mindre skolarbete hemma då vi har fler lektioner till samma antal poäng i skolan. Förstår ni? Detta för att kunna få hjälp i skolan, ha mer genomgång o.s.v. så man har lättare att plugga till proven. Så man inte sitter natten innan "JAAAAAAAAAAAAAG FATTAR INGENTING!!!!!!!!!"

En annan v'äldigt härlig nyhet är att mina kära skor från Chapnlle har kommit (jag antar att det är dem). Eftersom jag fick ett brev från posten idag. Så jag ska ner och hämta dem när peppe kommer hem. Hoppas det passar, annars hoppas jag på att man kan byta. Enligt allmäna reklamationsnämnden har man ju alltid 7 dagars öppetköp på internetvaror/internet köp. Så jag antar att jag också har det!

I veckan händer det inte mycket. Kommer inte bli så mycket plugg denhär veckan då det bara är läxor man får i början och läxorna vi redan fått gjorde jag snabbt iskolan idag n'är vi slutade. jag ville få dem gjort! Det är alltid skönt att komma hem och veta att man har gjort allt man ska!

Nu ska jag jobba lite hemma. Jobbade 2½ h igår och ska försöka med 1 timme idag. Jag måste ju käna pengar till London nu! Jag ska ha minst 5000 kr att shoppa för. Jag har räknat ut att flyg-boende-mat kommer kosta ca 2500 kr. RIKTIGT BILLIGT! Sen tillkommer taxi, tunnelbana, transport till/från flygplatsen o.s.v. Så kanske omkring 5000 kr själv resan. (Man är alltid en optimist när det gäller räkna ihop var resan kostar, så man får nog i allafall plusa på 1000 kr).

Ja... jag har pratat så mycket om London nu så jag tror ni har tröttnat ganska mycket på det! DONE! Jag ska (försöka) sluta prata om London. Men man vill ju skriva om sina intressen och just nu är mitt STORA intresse London. Jag kan ju annars kanske säga att jag antaligen kommer börja på dans nästa vecka på ett ställe som heter Impuls i helsingborg. Reaggeton tillsammans med Emelie, Michelle och Sara. Tror jag. Jag ska på öppet hus i helgen för att se om det är någon annan kurs som lockar mer, eller om reagetton är vad som passar mig! Jag tror detta kommer bli toppen. Har dansat 2 gånger innan.

1 gång när jag var kanske 6 år, började jag och slutade när jag var kanske 8? sedan började jag något år efter och dansade i ca 2 år. Sedan gick jag på estet på högstadiet och hade dans. Så... jag hoppas mina dans moves finns där någonstans. I guess sooooo...


NU SKA JAG JOBBA! PUSS

Säger att jag ska sluta skriva och fortsätter skriva som ni ser. De fetmakerade lite längre upp var mitt första försök att avsluta detta inlägg. Men det funktade tydligen inte. Och det fetmakerade ovanför här var mitt andra försök att avsluta detta inlägg. Men tydligen hade jag något mer intressant att skriva om än att gå och jobba. Ska jag försöka på en tredje gången gilt?

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! ... nu ska jag jobba ...

Outfit?

  
Klicka på bilderna för att se dem större.


23 augusti

I morgon börjar skolan igen. Blandade känslor. Jag vill helst umågs med mina kompis hela livet ut, utan en massa plugg. Kan tänka mig gå i skolan, men gärna utan plugget (efter skolan). Men det är som det är, man får helt enkelt göra det bästa av saken!

Dessutom väntar roliga saker. Så som London o.s.v.

I helgen var jag på släkträff, har dock ingen aning om vart vi var. Träffade Elsa, Linnea, Agnes, Signe, Samuel, Gittan och alla andra härliga släktingar. Vi bestämde även att de skulle komma till oss i mitten av november. Närmare sagt den 14:e, samma dag som Jimmy Shoe släpps på hm. JAG SKA HA ETT PAR!

Idag jobbade jag på HIF tillsammans med Disa. Måste kolla upp vilka löner jag fått och vilka jag inte fått. Irriterande att jag inte alltid får lönes. men så är det. Det var VÄLDIGT trevligt att träffa Disa, prata. Jag har saknat alla personer från mange och det verkligen kände jag när jag träffade Disa. Vi snackade ca 1 timme efter att vi hade slutat, verkligen skönt att kunna snacka av sig.

I morogn ska jag vara med michelle (michellemunke.blogg.se) för er som vill läsa hennes blogg. En av mina närmsta vänner. Trevligt.

Nu vet jag inte om ni behöver veta mer. I morgon börjar skolan, ikväll lägger jag upp 2 alt. outfits till i morgon.

Dagen på...

... dagis var helt ok. I morgon ska jag och Sofia baka kladdkaka till barnen och glass. Mums. Ikväll ska jag ut och springa. Jag är så himla trött så jag kan ju inte påstå att jag är sugen på det. Det finns en annan sak jag måste säga, jag börjar längta efter skolan. Komma in i rutiner. Men är jag väl börjar kommer jag nog undra vad detta var för BULL SHIT. Nu ska jag spela lite sims innan joggingskorna åker på.
pics.

Det översta är redigerade, de andra är oredigerade. Jag sitter just nu och har nyss lyssnar på Full moon med the black ghosts och nu kom Eyes on fire med Blue Foundation. Twilight är inbankad i min hjärna, I konw. Då kanske det är bra att jag slutat läsa Twilight och börjat på En shopaholics bekännelser? Dock tror jag inte den når upp till mina förväntningar nu efter Twilight böckerna.

But we'll see...Music.

Den sista blev väll lite överdrivet redigerad och detta hade inget med att gå ut och fota och göra. Jag bara fortsatte redigera bilder och hittade bilder på de instrument jag nu spelar och försöker lära mig. Piano kan jag och har lärde mig Bellas Lullaby (Edwards version) igår, nu försöker jag på Full moon på gitarr. (Läs: gå in på www.youtube.com och sök på typ "Full moon black ghosts cover"). Riktigt duktig tjej och riktigt bra cover.

I allafall, bilder har alltid en mening, right? Just nu betyder musik ungefär Twilight för när jag själv spelar, spelar jag twilightlåtar och när jag lyssnar, lyssnar jag på twilightlåtar. Så... music = twilight. Och jag älskar twilight just nu, jag vet inte och det är en vanlig "twilight hysteri" jag är inne i, eller om jag verkligen kommer älska twilight forever. Det lär framtiden avgöra. Just nu betyder i allafall Twilight väldigt mycket.

pic.


Jag vet inte om ni ser hela bilden. Men idag stack jag och Pappa ut och fotade solnedgången. Dock kom vi lite för sent då solen redan hade gått ner ganska mycket och det var bara få ställen solen fanns kvar. Ska redigera några bilder sedan och kanske visar fler resultat ikväll. Annars ev. i morgon.

Hör sen.

Man såg inte hela bilden. På tal om det, vet någon om man kan förstora fönster? För om jag har en bild som är större än denhär ser man bara en del av bilden.

Ja... resten kan ni läsa där uppe.

A change gonna come.

Idag har jag jobbat på som vanligt. Lika kul osm vanligt, inte för det hände något speciellt som är det ända negativa med jobbet. Vi var ute och gick och kollade på när någon gammal praktikant red. Rolig det iofs, men annars hände... inget. Nästa vecka börjar skolan, äh! Vi snackar inte om det.

Nu ska jag äta lövbiff. Ha det bra.

Juste, bilderna tagnar UR arkivet bara.

Breaking Dawn

Sitter här och har just lärt mig HELA Bellas Lullaby (Edwards version) och läst ut Breaking Dawn. Jaha, vad händer nu? Alltså jag vet inte hur jag ska kunna beskriva Twilight, som jag skrev i min gamla blogg hjälper det inte att jag försöker beskriva hur bra böckerna och första filmen är (böckerna är bättre, i allafall är 1:a boken bättre än första filmen) men inga ord kan beskriva. Allt bli bara pannkaka.

Jag menar boken är:
- Beroendeframkallande, WOW, det visste jag redan och den är så mycket bättre än det.

- Målande, den är så mycket mer än målande. Jag kan inte bara se det framför mig utan även föreställa det, sätta mig in i det olika handlingar. (Det är dock trixet med själva Bella).

Nej... nu ska jag planera Londonresan, någon som vet något? Om "the red carpet preimier" i London?

Måndag

Måndag idag igen. Dessa tre veckor har gått snabbt (börjar skriva om veckans slut när jag bara gått 1 dag denhär veckan). Jag hoppas verkligen att skolan går lika snabbt, jag vill verkligen inte börja ingen, rutinerna - ok, plugget - INTE ok. Rimligt hade varit ok, men detta är inte rimligt. Saknad av vänner - INTE ok. Saknad av mange - INTE ok.

Jaja... jag får väll helt enkelt stå ut med det. Jag tror inte jag hade trivts bättre på en annan skola dels för att jag saknar mange så mycket, det skulle jag ju göra på vilken skola som helst. Dessutom tror jag inte det är mycket mindre plugg på andra skolor.

 
nu ska jag träffa elin som åker till usa om 8 dagar. jag kommer sakna henne oroligt mycket, precis som emma. Det är så himla måmga av mina vänner som åker nu, som utbytesstudenter, och många jag känner (ni vet... inte riktigt vänner).
Rebecca, Rebecca, Gustaf, Elin, Emma men även Britta och Tuva. Dock är jag bara jättenära Emma och Elin. E:na.

God damn vad jag kommer sakna dessa två. (De andra också, Rebecca går i min klass, andra rebecca gick i min gamla klass dessutom en av mina närmsta vänners närmsta vän). Gustaf har jag känt sedan barnsben. Britta konfimerades jag med och Tuva har jag också känt sedan barnsben.

NU... ska jag ta och laga Pizza, mumsis.

pics

.

Bellas Lullaby

Jag skaffade noter till delar av Bellas Lullaby som jag nu håller på att lära mig.


(jag veeeeeeeeeeet att jag spelar den för fort, men sån är jag).

Om videon inte funkar: klickar här!

Shopping

Lovade ju att visa resten av shoppingen, så here i comes. Tänkte bara innan berätta lite om igår, jag har hos en kompis som heter Rebecca. Det var hennes avskedfest då hon ska åka till London och bo där i 1 år, hos sin släktingar. Det var himlans mycket folk, träffade även Zowie ett tag vilket var superkul! Det kändes verkligen som förr i tiden (låter som en gammal tant), när jag gick på högstadiet...


Klänning från Nolita (1499 kr - 749 kr)


Kofta från Odd molly (1800 kr - 900 kr)

Köpte även ett par söta odd molly strumpor jag har velat ha hela vinter men som jag verkligen inte tyckte var värda 900 kr, fick dem för 450 kr!

På bilden ser ni faktiskt allt jag visat (skrivit) om i inlägget. Men jag tänkte mest på strumporna som ni ser!

Om 4 dagar fyller min blogg 3 år, det är lång tid. Men samtidigt känns det evigheter sedan jag började blogga. Jag kommer inte ihåg tider innan jag började blogga.

090812

Nu har jag jobbat halva tiden, så himla skönt. Jag ska vara med Michelle idag (ikväll). Men jag tänkte bara fråga om någon har koll på Twilight premiären i London? När den är och om det är en för New moon också? Twilight var den en i London efter LA och det är ju SAMMA TID, SAMMA PLATS. Alltså måste det väll vara i BÅDE La och London? Någon som vet?


Bild från kroatien!

chapnlle.com

Zipper Platform 13 cm Shoes
(bilden lånad av chapnlle.com).

Ödet. 599 kr.

090811


Kofta odd molly, vit klänning från nolita.


Skor från hm, 349 kr


Likadana fast "oranga".Beiget linne från Mathilde.Fler bilder kommer ikväll eller i morgon!

.

Förskolan idag var ok, det är jobbigt att jobba (hör bara namnet jobb. Jobb-igt.).  Men jag trivs jättebra uppe på förskolan, så det är bra det. Nu har jag jobbat ca hälften av tiden och lika lång tid har jag som sagt kvar, och när jag är klar börjar skolan. Det kommer bli jobbigt. Men om man bara tar 1 vecka i taget och belönar en själv för jobbet kommer det gå galnat.

Jag har redan belönat mig med en londonresa och en georgia/usa resa. That's enought!

Skriver mer sen.


Måndag.

Dagis gick bra. Lite fler barn idag, så det blev mer att göra. Men vill man åka till London i höst och Usa i vår så måste man jobba. Dessutom gillar jag att jobba mer barn, de har så mycket liv!Om ni undrar vad jag ska göra i London vill jag jättegärna gå på New moon premiären om den är i London också och inte bara i LA. För jag har hört att det är 2 premiärer... Dit ska i allafall jag tillsammans med min kompis Sara. Vi ska vara där ca 3 dagar. Och Usa ska jag till i vår om det går. I så fall ska jag hälsa på min kompis Emma som bor där nu i 1 år som utbytesstudent. Så jag hoppas jag kan åka och hälsa på henne.

I kväll ska jag se film tillsammans med Sara, en sex and the city wannabee antar jag. (Förutfattade meningar).

Rubrik?

Hej!
Jag blev helt inne i designen här. Jag tror jag bytar blogg nu faktiskt. Men det är en sak jag vill göra, det är att ändra rubrik. Har någon liten själ någon aning om hur man gör det? Det hade varit gulligt om ni kunde berätta detta då eftersom mitt rubrik textsnitt är grymt fult.

Tack för hjälpen.

Hej!

Idag kom jag helt plöstligt på att jag vill börja blogga på blogg.se igen, på grund av att jag är jäkligt trött på att man måste bryta sida på devote HELA tiden. Riktigt irriterande. Så jag tror jag flyttar tillbaka hit till blogg.se.

Känns lite konstigt att komma tillbaka eftersom jag har bloggat på devote i över 1 år. Jag har i princip slutat blogga och kommer inte vara så aktiv. Men jag vill ändå ha en blogg där jag kan kolla tillbaka. Jag vet inte riktigt om jag kommer för över gamla inlägg hit, eller om jag länkar eller helt enklet struntar i det. Det lär ni märka i framtiden!
/C


RSS 2.0