Godnatt!

Haha! Blev inte mkt bloggande idag :) Efter inlägget kommer jag i allafall skriva sista delen av min praodagbok i blomstreraffären, intressant? Eller i morgon, trött. Tennis i morgon bitti, upp kl 8 :s Orka? 
 
I allafall blev det helt tomt efter att ha slutat. Bjöd i allafall på kladdkaka idag, uppsakattat! :) Sen stack jag och mamma till väla, villa ha ngn ny fin klännig som man kan ha tights/strumpbyxor till med over knees till. (Jag fattar inte varför alla affärer har döpt strumpbyxor till tights, är inte rights ENBART "strumpbyxor" som slutar vid vaden eller nere vid hälsenan?). Jaja, skitsama, skulle i allafall köpa mina efterlängtade creamfärgade strumpbyxor, men hittade inga i min smak. Köpte i allafall gråa (bomull) tights (ner till hälen) på Gina Tricot för 99 kr :) Sedan fanns det rabatt på ngn snygg klänning, nu 49:- innan; 149:- så jag köpte en grå och en brun. Grå till tightsen. Köpte även en sticka klänning som jag ska köpa creamfärgade stumpb. till. :) Stack in på H&M och köpte ett par gråa prickiga over knee med sidenbandsrosett längst upp. Dö söta. Lägger in bilder sen. hur mycket är det jag ska lägga in bilder på nu? Shoppingen i spanien, stockholm, för ngn dag sen, innan skolan, idag, skofoto m.m haha. Det får bli nästa tema, förflutna bilder lr ngt ;)

Nu ska jag fundera ut vad jag gjorde på praon, kommentera lite bloggar och sedan skriva ett till inlägg. Brb :)<3

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag skickar den till dig, hehe! Hoppas att du har hfat en jättebra dag. Jag skall strax gå och lägga mig, men först skall jag dricka te. Sov gott, natti, natti!

2007-09-21 @ 22:37:36
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: carro

Tack så mkt. Sov gott :)

2007-09-22 @ 00:35:07
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott och får en
jättebra dag!Har du några kul planer för dagen?

2007-09-22 @ 10:02:25
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Fröken Fredag

Vad roligt med shopping :)

2007-09-22 @ 10:03:57
URL: http://josfin.blogg.se
Postat av: anna

är inte tights tjockare version av strumpbyxa och leggins det som inte har nån fot?
hmm..hehe
kram!

2007-09-22 @ 11:20:50
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Anna

svar: Det är iofs inte så jobbigt att natta henne (oftast) Det tar ca 10 minuter. Men visst är det skönt att hon klarar av att somna själv eftersom att det är en viktig del i hennes utveckling.. =)
Vad ska du göra för skoj i helgen då?
Hoppas att du får det trevligt!!
Kram

2007-09-22 @ 11:21:33
URL: http://moranna.blogg.se
Postat av: Anna

Låter trevligt.. =)
Vi ska åka och handla på lite olika ställen.. Det var väl det enda vi vet sen får vi se.. Skönt att inte planera nåt speciellt ibland också..
Ha det gott.. Kram

2007-09-22 @ 11:40:31
URL: http://moranna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0