Tema: "Min stil" del 5

Sista delen:

Egenteligen bör jag kanske börja med detta. Vad min stil är och därför fatta varför jag satsar på allt. Men samtidigt vill jag att ni ska veta lite "grunder" om min stil innan jag skriver om den. För att lättare förstå. Nu låter jag SÅÅÅÅ TÖNTIG! Men vad gör man inte när man sitter i bilden på väg till kusinerna.

Jag tycker min stil är blandad. Egenteligen hade jag velat ha en stil. Den söta. Men lager på lager i ljus färger som ljusrosa, beige blandet med brun, ljusgrå, mörkgrå/blå o.s.v. Jeans, en blus, kavaj, söta smycken med fint lockigt hår. Men jag antar att detta bara en dröm. Även om folk kallar detta för min stil brukar jag inte använda detta. Eftersom jag ofta inspireras av modebloggare så som kenza och Amanda Berg har blivit en stor ikon så har den söta stilen tyvärr försvunnit allt mera. Just nu brukar jag mer blanda plagg jag gillar för att få en neutral stil. Jag har kanske en lång skjorta med shorts under och ballerinas. Detta är inte vad jag hade velat ha. Men den är också snygg, men för enkel för att jag ska kunna vara nöjd med den.

SÅ HUR ÄR DÅ MIN STIL:

Enkel, en mix av mina favoritplagg. Har alltså inte riktigt en speciellt stil, tyvärr. Som jag sa så hade jag gärna velat ha dendär söta stilen så jag hade kunnat köpa en massa söta kläder och mixa från dag till dag med olika saker. För just nu kan jag inte mixa som jag vill eftersom det är SÅ många olika stilar. Oftast är det coolt att mixa olika stilar, men inte mina. Tyvärr.

Så om jag skulle förklara min stil med 2 ord : söt, enkel.

Det var allt om "min stil". Jag hoppas ni tyckte om det eftersom jag har spenderat ganska mycket tid på det.


Här är ett bra exempel på både enkelt och sött. Dessutom coolt och snyggt.

Volangkjolen är det söta tillsammans med det svarta pumpsen med rosett. För att få sen enkla stilen använder jag bara en enkel t-shirt till kjolen och inte några detaljer. Det som gör den cool är kombinationerna med färgerna. Att jag kombinerar mörkar färger med varandra.


Min bakgrund.


För att ni ska kunna lära känna mig mer, jag vill inte skriva privata saker i bloggen. Så därför väljer jag att skriva lite om hur jag var som liten och hur jag är idag i jämförelse med i ungdomens år (även om jag fortfarande är där).

När jag var liten var jag en lite tjej/kille kan jag tycka. Var alltid ute och lekte i skogen (nu snackar jag om när jag var i 3 -5 år åldern). Då hade vi flyttat till en stor vit/gul villa ca 15 minuter från stan. Jag var alltid ute i skogen och lekte med mina vänner, vi hade alltid så kul. Jag var alltid är bäcken och kom hem full med dynga.


Jag hade alltid kul. Jag var alltid busig och kom till mamma när jag hade hittat på något hyss och sa
" Du mamma, du gillar väll ändå busiga ungar" med den busiga rösten och det busiga leendet. Mamma visste då alltid att jag hade hittat på bus.

Ni vill antagligen inte veta mer om min barndom, kanske lite tråkigt.

Men jag kan säga er att jag är precis likadan idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0