DH kväll.

Jag och emma & elin ( de 2 jag tillbringar mesta del av min fritid med) brukar på tisdagar klockan halv nio samlas för att klockan nio samlas vid tv:n och kolla DH. Det är en mycket trevligt tradition. Ja, det har blivit som en tradition då vi gör det typ.. var tisdag. Blir det inte en tradition efter 3 gånger man gör exakt samma sak vi samma tidpunkt? Eller hur är det sagt? I allafall kalla vi detta nu en tradiotion och I LOVE it. Tror det är 4 gången nu eller något. Det är perfekt, både mysigt och man missar det alrig" Perfect!

image1106
En extrem oseriös bild. Men en bild på oss 3.
Jag, sen emma bakom flaggan eller stången i vitt och sen Elin!

Nu ska jag springa ner och boka tv:n så jag och Elin får den :) Ha en fine kväll så ses vi senare. Har sovmorgon i morgon, första lektionen är inställd! Skönt. Näst sista dagen i grundskolan. Sorligt. Snart börjar allvaret, på riktigt.

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha, jag trodde DH stod för Dream Hack, du vet... datafestival, typ :P

2008-06-03 @ 20:20:19
URL: http://mariahh.blogg.se
Postat av: Maria

aha... fast jag ser ingen logik i att det skulle vara fallet eftersom jag inte har någon som helst vetskap om att Dream Hack skulle visas havl 9 på tv tisdagar. Dessutom är bilden i ditt inlägg i sådant fall lagom missvisande.. .. höhö

2008-06-03 @ 20:25:27
URL: http://mariahh.blogg.se
Postat av: annelie

kul att du inte såg mig när jag vinkade som ett fån i morse ;)
du kom från skogen jag kom mittemot ;b

2008-06-04 @ 14:26:20
URL: http://blomquista.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0