USA

Detta inlägg handlar om: Usa + dagen

image933

Att flytta från kalla obebboda sverige till antaligen lite varmare tätbefolkade usa, till östkusten (washington, baltimore, boston, new york). Man drömmer sig alltid in i filmerna därifrån, ett ställe jag absolut ska besöka innan jag dör, det är ett måste. Ett jätte måste! Helst av allt vill jag åka dit på "nanny" och lära mig amerikanska! Men vi får se hur det blir med det.

Har fortsatt pluggandet i långsam takt. Har blivit klar med det mesta, ska bara söka upp lite om vegitationen i öst, väst & i mitten. :P
Har ni sett systrarna olsen filmerna? många av dem är inspelade i new youk, tänk dig den atmosfären (hur det nu stavas :P:P). Jag villllllllllllllllllll dit nuuuuuuuuuuuu!!!!

Någon som hänger med? :)
Bort från allt kallt och till allt underbart? Vi kan ta en sväng inom Hawaii också om det skulle passa och sedan åka inom Kina & handla kopior på vägen hem. Låter som en underbar semester!

I allafall måste jag nog fortsätta med mitt pluggande, har mest kollat på tv & lagat mat. Har inte blivit så mycket nytta idag. Usch, hatar när man bara gör onödiga grejs, då får man bara dåligt samvete sen. Och om jag ska slippa det ikväll måste jag gåååå nuuuuuuu! Så bye på er!

Pussar...

Kommentarer
Postat av: Natalie och Ida

Fin blogg du har :)

2008-01-31 @ 15:48:35
URL: http://natalida.blogg.se
Postat av: atena

hade lätt velat åka till usa som au pair eller nåt :D

2008-01-31 @ 15:50:01
URL: http://jiggy.blogg.se
Postat av: Josephine

Jag har planerat att åka till Miami och läsa engelska! Längtar som tusan!

2008-01-31 @ 15:53:04
URL: http://jossposs.blogg.se
Postat av: martina

Åh jag vill också dit :) !

2008-01-31 @ 15:54:21
URL: http://bemyescapee.blogg.se
Postat av: Skier

Svar: haha jag tycker det att det är svårt jag med:P jag har två program som jag vill gå men kan inte riktigt betämma vilket jag gillar bäst:P men vad ska du välja da?

2008-01-31 @ 16:29:37
URL: http://swe3454.blogg.se
Postat av: Anonym

mihihi jag bodde i Usa när jag var mindre och åker dit typ varannat år för min paps bor där. Alltså visst det är helt underbart där men jag tycker faktiskt det är lika bra som att åka till andra ställen som Italien eller nått :)

2008-01-31 @ 19:00:29
URL: http://channiiiee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0