Första dagen

vaknade upp vid 10 tiden efter att innan ha sagt hejdå till emma. städade rummet och försökte få ihop två och en halv månad i en resväska. sedan satt jag & nina i trädgården och drack kaffe och mös. efter det kom michelle och sa hejdå innan mamma körde mig och nina till flygplatsen. där passade vi på att käka lunch innan flyget, som dessutom var försenat avgick.
 
vi hade lite ångest över att lämna ett väldigt fint sverige med underbart väder...
 
... mot ett allt kallare och molnigare enlgand. väl framme tog vi tåget in till centrala london där vi tog taxi till hostlet där vi nu bor.
 
hostlet har sin reception i den skummaste resturang jag någonsin sett. abracadabra hette den vilken till och med hade fåglar. när vi väl checkat in och fixa begav vi oss ut igen.
 
Såhär nöjd vart Nina. Det första vi gick till var självklart boots, vad annars? sedan gick vi runt i området för att sedan köpa med oss mat hem till hostlet som vi kunde käka. ni sitter vi i köket,  med utsikt över london eye. nöjda och belåtna.
 

Tanken är att skriva en dagbok under vår vistelse i London, så att familj & vänner (speciellt du morfar ♥) kan hålla sig updaterade. vi får se hur länge detta vara. saknar er, ni är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0