Ett år, ett inlägg

Januari 2011
2010 slutade i jaccuzi tillsammans med kusin Nina. 2011 började i jaccuzi tillsammans med kusin Nina. Vi var på bio, ute och käkade och kollade massor med film.


När jag kom hem till helsingborg var jag ute och käkade tillsammans med Sara och Emma på Haket. Sedan drog vi till Julia för att glo på film med henne och Disa.

Under jullovet började jag och Michelle börja glo skräckfilmer i massor. Ingen av oss gillade det innan, knäppa! Jag umgicks väldigt mycket med Sara också, vi var ute tillsammans med Natalia, Mira, Ellen & co. Jag och Sara var också på väla, dagen efter, och gick igenom galna utekvällen.


Jag hängde spontant med mamma till en em i Lund. Eftersom jag hade presentkort på topshop försökte jag utnyttja det. Det var väldigt mycket UF jobb under början av året, på grund av positionsbyte fick jag mycket jobb. Sedan fyllde Petson 21 år, firade tillsammans med släkten. Samma dag firade jag även Mira som fyllde 18 års med middag.Sedan fyllde petson år på riktigt. Vi var ute familjen tillsammans och käkade, tradition. Blev även av med min dator på bussen, sån tur fick jag tillbaka den! Lucky me.

Vi hade även företagsmidadg hemma hos mig. Käkade tacos och sedan kollade vi tv. Sedan hade vi middag med tjejerna som skulle bo tillsammans i Cern. Felice hänkade det. Sedan fikade jag i stan med Emma, efter det stack jag och Felice och käkade kebab på Amadeus och gick sedan på bio - love and other drugs. Sedan var även jag och Felice på väla och handlade smink (FYI liksom haha).

Februari 2011
Februari började i Geneve, Schweiz med klassen. Vi var på Cern. Vi tjejer var ute och käkade om kvällarna i cern. Vi shoppade lite och en kväll hade vi Kareoke med klassen och Ander och Micke (bästa lärarna). På vägen hem stack vi inom Berlin där vi firade Emelie som blev 18 på Hard rock cafe. Vi fick bestämma musik för hela kvällen och hela resturangen sjöng för Emelie!


Jag var tillsammans med Sara på bio och såg 127 timmar, fyfan vad påverkade vi blev. Riktigt känslostark och bra film. Blir alltid extra påverkad av filmer som är baserade på verkliga händelser.

Sedan blev det alla hjärtans dag. Jag fick fin choklad av mammsi. Fick även reda på att Kvar UF gick vidare till delfinal i bästa företag. Vi hade även vår andra mässa med företaget. Hade väldigt mycket att göra inför den. Efter det stack familjen upp till ramundberget för skidåkning med kusinerna, "sjukt knarkat". Vi var på after ski och nattskidåkning (jävligt rolig combo).

Mars 2011
Mars började med min födelsedag. Jag firade den tillsammans med några vänner ut. Vissa blev lite för packade hehe. Men träffade Olle Hedberg från idol, han grattade och kramade mig.Dagen efter mådde man som förtjänat, hade släkten som firade mig. Jag började träna med en personlig tränare, Susanne. Vi skulle springa tre gånger i veckan fram till sommaren. Nå mitt mål.

Jag, Evelina och Felice mös en random kväll mitt i veckan. Kollade film och snackade. Sedan firades Disa fin som fyllde 18. En sjukt rolig förfest!

Vi gjorde vår sista mässa inom UF, vilket hade krävts väldigt mycket jobb och prioritering för oss. Tyvärr räckte inte vårat jobb vidare i tävlingen.

jag o tedh vid vår monter på regionala i lund. 

Vi var ett gäng från klassen som hade vinprovning hos Frida. Tyvärr drack jag inget vin eftersom jag gick på diet.
Jag fick present av moster och morbror en sminkkurs hos Make up store som jag gick på. Jag och Felice hängde på IKEA och käkade deras "lyxiga, dyra" köttbullar. Petson hänge på någon gång.


Två favoriter. 


Mamma, jag och peppe var hos mormor och morfar. käkade smaskens landgångar, mormors mat är min gud.

April 2011
April började med att jag random hoppade in som vikarie på hamiltons förskola. Conscious collection släpptes vilken jag var helt galen i. Jag köpte två linnen till en början. Jag och Felice hänge massor. Våren började komma, så vi låg ute och solade (under täcke) haha. Var ute och gick med Oakie en massor.


Jag hängde med en friend till Lund som skulle söka till idol. Riktig kul upplevesle att få se hur tv blir gjort. Hängde även med Emma den kvällen, kollade film. Jag började även gå till en sömmerska som skulle sy upp min klänning till balen.

Jag, Sara och Emma hängde en kväll i början av påsklovet. Var ute och gick, snackade om massor med saker och stack sedan hem till Sara för att se "Girls just wanna have fun".


Dagen efter stack jag och mamma till göteborg. Vi hittade en studentklänning till mig - vilket var målet! Jag träffade även Alya och Bex en dag på stan, lite catch up som inte handlade om UF.

Under påskafton hade vi gäster, vädret var fantasktiskt så vi satt ute och käkade påsklunch. Sedan hängde jag med Ina, ute och åkte långboard med henne och Oakie. Träffade sara på kvällen, vi kollade film. Jag fick hem nitar som jag beställde från USA, pimpade (usch vilket ord egentligen) mina shorts från HM och ett par converse. Riktigt snyggt blev det!


Fina va? Inte lika fina nu efter festival, student m.m. haha

Maj 2011
Maj månad började med ett helvete i skolan. Var tvungen att gå från skolarbetet för att få x antal timmars sömn. Det var grymt jobbigt, men det lönade sig till slut! Det var även dags för maskerad för treorna. Vi var ett gäng som gjorde vid oss här, jag och Felice bestämde i sista stund att vi skulle vara emos.


En bild från maskeraden, jag och felice i vänstra nedersta hörnan där.

Jag gjorde inte mycket annat än att plugga under maj månad. Jag var konstant stressad och mådde väldigt dåligt. Men fyfan vad bra jag var! I slutet av maj var alla examinationer över för min del. Firades med att jag och mamma stack och handlade balskor till mig. Hade även cabaren, som slutade bra men höll på att sluta med kaos. Maj slutade med kommunala balen. Jag, Malin, Moa, Felice, Rebecca, Sofie och Alya bestämde oss för att åka på bona sera istället för sundspärlan. Riktigt kul. Vi minglade först med alla andra som skulle på balen, sedan käkade vi och sedan drog vi och förfestade hemma hos felice. Sedan var det dags att bege sig till tivoli och fest! Sedan begav jag mig, tillsammans med alla treor på skolan till kroatien för studentresa.


Tillsammans med några fina vänner. 


Jag och Moa på bona sera. 


Min bästa

Jag och mina fina på förfest hos bästaste


Emelie, felice, moa, jag och malin på tempel, sjukt rolig kväll!


Kroatien


vi

Juni 2011
I Kroatien hade jag riktigt kul. Vi seglade runt, ca 100 ungdomar, med 10 stycken dryga 40 fotare runt i Kroatiens skärgård. Vi gjorde om de små resturangerna till små klubbar där vi dansade under stjärnklar himmel. En riktigt rolig resa.

När vi väl kom hem var det dags för studentveckan. Det började med  UF avslutningsmiddag hemma hos Rebecca. På kvällen drog vi in till stan, jag, Rebecca, Axl och Emil drog till Mogwai. Sedan träffade vi lite folk vid till wallmans.


Kära kvar

På tisdagen hade vi bal med skolan på parapenten. Gick tillsammans med Axel. På onsdagen hade vi avslutning med klassen. Sedan ägnade jag och Frida mycket tid till att fixa en bra avslutningspresent till lärarna. Sedan var det dags för STUDENTEN. En riktigt underbar dag!


Bal nr 2
Student!!! Två av mina bästa 


Sju varv runt mange


Flaket!


Det var inte litet haha


Kunde inte spendera dagen med någon bättre


and again.

Efter en veckas vilande och packande o.s.v. drog jag och mamma till andra sidan atlanten, New York! Fick det i studentpresent av familjen. Vi spenderade en vecka där. Vi shoppade, besökte till turistattraktionen men höll oss borta från time square.


När jag kom hem var kusin Nina hemma. Vi hängde i någon dag innan det var dags att packa om och bege mig till Paris med Felice.

Juli 2011
I Paris hängde vi med Felice familjevän Solveig där vi festade hela natten lång, underbar och oförglömlig utgång. Sedan drog vi till Bryssel och Rock Werchter. Oförglömligt det med! Träffade Emma där, vi kollade coldplay, kings of leon, bruno mars m.fl. Gjorde så grymt roliga saker. Efter en vecka kom vi tillbaka till helsingborg, helt utslagna.


underbaraste

När jag kom hem var jag i stan en snabbis en dag för att kolla in rean. Jag och mamma gjorde lite ärende sådär mysigt som vi alltid gör dem. Jag och Michelle kollade en zombie film, kommer aldrig kunna se en zombie film utan att tänka på michelle, no offence hehe. Några släktingar som ner från stockholm och hälsade på någon dag, hängde på stranden och hade det trevligt. Jag hade middag med Alya och Sofie hemma hos mig, knytkalas, så himla god mat vi hade!

Jag och Sara träffade för att ta igen förlorad tid. Lunchade på haket och drog en runda på stan sen.


Jag var på välkomstmiddag hemma hos Emma. Hon hade varit i Frankrike ett år. Träffade även Jakob som hade varit i USA ett år. Dagen efter träffades jag och Emma i stan, vi fikade först på espresso, tog en runda i stan, träffade Alya och satte oss på cafe krook. Dagen efter stack jag och Emma till båstad för att kolla tennis, träffa Felice och hänga. Vi käkade glass, lunch och mös. Träffade Bex och hängde runt. Dagen efter stack jag, mamma och pappa upp till bohuslän för att träffa på släktingar (pappas sida). Vi babade från västkustens härliga klippor, släktmiddag, kollade film, shoppade i lysekil m.m. Älskade elsa är bäst!


Efter bohuslän träffade jag kusin Emma som var nere från Stockholm. Vi planerade en underhålla årliga sommarfesten för släktingar på mammas sida. Vi hade en grymt rolig sommarfest. Dagen efter kom Emma hem till mig, hon jag, moa och Felice drog ut. Hade en helt ok utgång. Sedan gick jag och Emma hem haha.


Sedan drog jag, mamma och pappa upp till Linköping. Inom kusinerna för att hälsa på. Sedan drog vi vidare till stockholm. Kusin Nina kom upp sedan och hängde med mig. Mycket trevliga dagar. Vi shoppade, hängde med släkting Linn, kusin Emma, middag hos släktingar och drog ut i Stockholm. I stockholm hängde Emma med hem för att vi skulle hinna till Felices födelsedagsfest.


Kusin o jag i linköping (mitt fodral som sedan blev ett minne blott :( ). 


White room
Dagen efter drog jag alltså till båstad för att fira bästa Felice. Vi käkade god middag för att sedan dra in till stan och utgång. Vi drog till swea, hängde mest med Frida. riktigt rolig utgång.


Hos Felice


Augusti 2011
Augusti började ganska lungt, hektiska månader! Jag och Sara åkte till Malmö för shopping och mys.
Sedan hade vi även liten knytfika hemma hos Emma, jag, Emma, sara, ida, mira och malin snackade om höstens planer o.s.v. Mysigt. Sedan var det dags för att säga hejdå till Emelie, hon hade goodbye party men det blev som ett goodbye party av klassen då det är många som ger sig av. Middag med 50 gäster ungefär, trevligt var det.


trevligt att träffa alla efter sommaren

Sedan hängde jag med Felice några dagar då vi båda var arbetslösa. Vi käkade mat på IKEA, älskar ikeas köttbullar. Hängde hemma hos mig och kollade film. Sedan började jag ta tag i jobbsökandet. Jag fick napp på direkten, som "kock" på Ebbas fik. Så under helgen firade jag och mamma slutet av sommarlovet, vi gick på stan och fikade hos Felice.

Jag började jobba på Ebbas. Jobbade frukansvärt mycke. Efter första dagen hämtade Felice upp mig, vi stack till viken för att träffa lit vänner. Sen stack jag i slutet av veckan till Lund för inflyttningsmiddag hos Mira. Trevligt. Sedan besökte jag med mamma och pappa nya väla, tråkigt eftersom jag inte hade några pengar.

September 2011
Började september med jobb. Var även och fikade med Emma på stan, vi hade en after work på Jakob och Martin också. Sedan var det goodbyeparty/födelsedagsfest/förfest hemma hos Malin för Malin och Ellen. sedan drog jag, Disa och Emma ner för att träffa Elin. Hade en trevlig kväll på tivoli.


Efter några veckor på jobbet, komma in i rutinerna blev jag riktigt sjuk. Låg sängliggandes i några dagar. Hehe. (tyck synd om mig!!). Jag var dock med mamma och fikade på ebbas. Sedan avklarade jag även riskettan men hade inte börjat på teorin ännu, så halkan kunde vi ej boka. Jag jobbade på och började med körkortsteorin. Jag började kolla allt för många serier, allt från bonde söker fru till ensam mamma söker. 

Jag och mamma åkte till mormor och morfar och hjälpte dem flytta. Vi käkade på världens godaste thai resturang. kyckling/ jordnötssås och räkchips, mumma. Jag spenderade någon kväll hemma hos emma, vi skulle kolla film men det blev flera timmars snack istället tills vi nästan somnade haha. Jag gjorde även min första (men inte sista) beställning från JFR - att rekommendera. Jag slutatade månaden med att jobba på HIF tillsammans med Frida när de tog SM guld, det var magiskt!Oktober 2011
Oktober började toppen. Men roadtrip till Malmö med bästis, vi gick på stan och käkade lunch på Fridays. Sedan körde vi även inom Nova i Lund och fikade på espresso house där. Sedan kom hon hem till mig efter jobb och hängde. Fin dag!
Dagen efter kollade jag bio med Sara, vi kollade crazy stupid love, riktigt fin film! Under veckorna jobbade jag mestadels på ebbas. Jag var till helgen ute med några tjejer Felice, Emma, Rebecca mfl. Vi var hos mig innan, Vi var inom bulls och sedan stack vi till tempel. Dagen efter hängde jag med michelle och kollade film. 


På bullz


Jag och Felice hade ännu en toppendag. Var ledig så vi stack till Big buddah och käkade lunch. sedan fikade vi på ebbas fik och sedan drog vi och hyrde segways. Efter det stack vi hem till mig och käkade godis och kollade film.


Mys

Började gå på after work tillsammans med mina arbetskollegor - och laga våfflor på fyllan haha. Jag och mamma var på bio och såg one day, mamma som tvingade mig att hänga med. hehe. Stack en ledig dag till hampan för after work, med Disa. Sedan kom jobbarkompisarna. Det slutade med att jag och Alexandra drog ut. Haha. Vi kom inte på bästa sätt till jobb dagen efter. Jag började komma igång riktigt med teorin i körkortet i slutet av månaden! 


Afterwork
Jag o alex drog ut haha

Var ute med Felice en sista gång. 
November 2011
I början av november satt jag och försökte klara de sista proven för att boka uppkörning och uppskrining. Sedan firade vi pappa på mollbergs. Jag jobbade på HIF tillsammans med Michelle och firade pappa tillsammans med släkten. Kusin Niclas kom ner med pappsen - saknade dock ninki. Jag bokade uppkörning och uppskrivning och började preppa inför det. Jag träffade Elin hemms hos henne, vi hade filmkväll och mys. Träffade även Emma, vi käkade på il cafe brutale (första gången jag käkade ceasar salladen där) och sedan stack vi hem till mig och mös och sov över. 


På helgen var vi hos Alexnadra och Dennis. Vi käkade pizza från la pizza och sedan förkrökade vi. Vi övetalade Dennis att hänga med ut och han kom in. Jag och alexandra blev överlyckliga, de var vårt mission.


Alex och Dennis på tivoli

Vi firade fars dag hos mormor och morfar med morbror och moster. Jag och Michelle drog på bio och såg twilight breaking dawn tillsammans med emelie. Dagen efter drog jag till London tillsammans med kusin - himla trevligt! Vi var där från fredag till tisdag.


Sedan stack jag och Emma på HIF middag med laget, himla god mat!
Sedan fick jag mitt KÖRKORT! Jag firade med att köra till drive in, Mc och sedan väla med mig själv. Sedan jobbade jag och på kvällen köra jag drive in med michelle och hemmakväll och filmmys haha. jag körde ganska mycket den helgen sen, ett träd höll dock på att trilla över mig, sjukt läskigt. Jag hade en ganska spårad utekväll med tjejerna på jobb. Träffade även Elin, vi körde till maxi och handlade och sedan körde vi hem till henne och lagade mat och hade trevligt. 


Jag kör, wiho! På väg till hemmakväll med michelle haha. 


Alex sista utekväll, jag och alex


December
Jag började powerwalka. Jag var även på after work - alexandras sista. körde henne sedan hem och hämtade sedan mamma i stan. Vi hade avskedsfest för alexandra vilket resulterade i ännu en ganska knäpp utgång. Sedan jobbade jag på andra julskyltningen. Träffade Elin för att handla julklappar, handlade till julklappsspelet på IKEA- feta fynd. Träffade även Elly som jag inte träffat på väldigt länge, vi käkade mat på haket, hur mysigt som helst! Jag kollade julkalendern (tvungen för att få julklänsla) men även sunes jul. Tränade med mamma en del.
Tjejerna från jobb var hemma hos Lina för att sedan dra till tivoli, det var en riktigt rolig utgång!
Ulle o jag


hmmm

Sedan fick jag ledigt lite innan jul. Jag var och lunchade med några gamla klasskompisar, Emelie, Evelina och Malin. Jannie och Marlene var också där. Sedan julshoppade vi på väla, vi tog alla bilar upp för de flesta har körkort. Sedan träffade jag mamma och vi julshoppade. VI haed julmys och bakade massor med julgodis. På lillejuleafton var vi hemma hos Michelle och firade jul. Sedan drog jag och Michelle hem till mig för att kolla film. Julafton spenderades hos morbror och hans fru tillsammans med kusin och hennes pojkvän, familjen och mommo och moffa.

Sedan jobbade jag alla mellandagarna. På måndagen träffade jag Michelle, på tisdagen träffade jag Elin och Emma. Jag och Elin käkade på il cafe brutale och sedan drog vi hem till Elin och kollade film. På onsdagen har jag glömt vad jag gjorde men något gjorde jag haha -träffade gamla vänner från skolan!


emma i fina kläder!


På torsdagen åkte jag till Lund och firade min vän Mira som fyllde år och på fredagen träffade jag Marianne och Michelle som jag inte träffat på länge. Vi käkade lunch på il cafe och sedan fika på mezo. Himla mysigt.


Nyår spendelade på en gård tillsammans med bland annat Sara, Sanne, Elli, Lovisa, Johanna och Maria. Det var himla mysigt.
Jag på nyår


Trevlig middag, fint arrangemang, härligt sällskap och framför allt as bra slut på ett bra 2011 och bra början på ett 2012!
Kommentarer
Postat av: Elsa

Du är för fin!!

2012-01-06 @ 00:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0