zzz


INGEN CHARMING BILD PÅ MIG INTE!!!

På vänster hand: 1. nitarmband lindex - finns inte kvar i svart/silver, finns dock i rosa/guld, svart/guld, vit/guld och kostar 39 kr 2.marc by marc jacobs armband 3.armband från lindex - finns inte kvar i endast svart för 39 kr men har kommit i svart/turkos, svart/blå, svart/vit och kostar 69 kr 4. Stor ring från Hm kostade bara 29 kr och finns kvar! 5. Korsring gjort själv Har gjort den på en gammal pilgrimsring som är i silver, så av den får man inte gröna fingrar! 6. Nitring gjort själv - tog niten från ett par leggings.
På höger hand: 7. Kordarmband gjort själv 8.nitringar från lindex - finns i 5-pack för 49 kr men de blir rosa jättesnabbt och man får väldigt gröna fingrar. Finns i silvriga eller 2 silvriga, 2 guldiga och 1 svart 9. Silverring från MOI (UF-företag, inte jag) 10. Ring från hm - köptes för nästan 2 år men ringen på andra hanaden (nr 4) är gansla lik :]

För er som ville veta lite... Pappa är iväg för att se om han hittar några bra halstabletter (inte sådana man äter för att dem är goda, haha) och köpte frallor. tjing.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0