Hallå alla!

Hejsan!
Hemma idag, sjuk :/ Usch, hatar att vara sjuk. Skulle egeteligen ha historiaprov idag, men fick inte sticka till skolan. Så jag får antagligen göra det i morgon eller i övermorgon. Hoppas det går bra... Det handlar om nationalismen, liberalismen, konservatismen & socialismen (även marxsismen). Skit samma, inte viktigt..

I söndags sydde jag in ett par Deminbirds som var min bror gamla. Haha, när han var runt 13 (nu 17, snart 18) eller kanske 14, 15 (vet inte riktigt) köpte mamma flickjeans till honom. Dessa var för står både på låren och ner eftersom de var SKIT VIDA. Seriöst, om ni vet ett par vanliga utsvängda, dessa var värre. Så jag sydde in dem om de blev riktigt snygga! Synd bara att man var tvungen att sy in dem så pass mycket att slitningen på knäet kom på sidan nu :p Tog bilder (före & efter) som jag lägger in i eftermiddag.
Har även utnyttiat mina sykunskaper genom att laga min "gucci" väska som gick sönder för 2 veckorsen. Usch, hatar när saker gå i sönder. Även båda min knästrumpor har gått sönder, vilket jag ska lämna tillbaka. Ska nog även lämna tillbaka ponchon, det är inte riktigt rätt tillfälle att anvämde just nu, och vet inte om jag kommer gilla den senare heller.

Nu måste jag plugga lite matte och historia... :/

Om någon undra vad som hänt med mig så har jag enorm huvudverk, helt utkörd och yr... Ja, utkörd, jag sover inte tillräcklig nu för tiden. Går & lägger mig vid 10, kollar på film till 11 halv 12. Går upp 7 var dag. 7-8 timmer är för lite sömn för mig. Man tycker att man ska sova ut på helgen, men då är man uppe till 1-3.. Sen går jag upp 9-11 dagen efter för jag hatar att sova bort hela dagen. På lördagar spelar jag dessutom tennis, så då finns det ingen tid till att sova ut. Så idag sova jag ända till halv 12. Så skönt att få sova ut.. Har plugga lite, käkat lite & läst i engelskaboken. Känner att jag börjar komma ikapp. Skönt :) Har bara 60 sidor kvar nu, näe, mindre. 40-50 kanske. :) Är runt 100 i allafall....


Nu måste jag ta något lätt att käka till lunch, sen tillbaka till plugget. Måste komma ikapp i  matten.. Har prov på fredag. Kommer antagligen ha histriaprov på torsdag.. Antar det i allafall :P Men ska ändå plugga så jag kan det tills i morgon! Puss och kramar till alla där ute!

Kommentarer
Postat av: annelie

krya på dig vännn

2007-12-04 @ 20:14:21
URL: http://aanneliee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0