Tema: "Min Stil" del 2

Skrev i bilden igår ett långt inlägg om "min stil" som jag ska dela in i några dela. Detta kommer bli ett tema nu i kanske 1 vecka då jag skriver en del av "min stil" per dag. :)

Egenteligen var del 1 Min stil från A-V (finns inget man kan säga om ex. w, x, y o z). Men den var inte klar, så jag får börja med det 2.


BAKGRUNDEN

DEL 2

Min stil kan vara allt från a-ö. Från början när jag var liten var jag alltid klänningar. Det var jag. Cajsa kavat med klänningar. Jag var superbusig som liten, men trots det fick jag den lilla söta flickan stilen.

När jag började lågstadiet köpte mamma fortfarande söta kläder till mig som jag bar med stolthet. Jag var alltid så glad för mina kläder. I 4:an eller 5:an organiserade jag i min garderob. Så jag satte ihop en massa outfits och hängde dem tillsammans på 1 galge, så i mon garderob hängde det inte kläder, utan outfits. Jag hade bl.a. ett par cerise rosa manchesterbyxor som var utsvängda med blommor på högra sidan på högra benet och en tillhörande fleecetröja. Mycket snyggt. Haha.

Mot mellanstadiet kombinerade jag allti möjligt ful och var allmänt ointresserad av modet. Jag vet inte riktigt när jag började gilla det. Alltid när

/CAJSA


Med mina Ray Ban.

Hejsan bloggen.
Nu när detta läggs in är jag antagligen i linköping.
Tänkte skriva lite "dagbok" i linköping. Låter det tråkigt? :)

Jag ska även visa glasögonen jag använder från Ray ban (pilotbrillor). Jag och mamma köpte de i present till min bror (har ingen aning om varför, det var mitt i sommaren och min bror fyller år i januari). Skit samma, det är pilotbrillorna i "guld". Inte fejk. Jag har ju ett par wayfarers oäkta för jag har inga pengar nu för att få skrivet ray ban på mina solbrillor. Det för bli ett senare faktum.

Det jag ville säga är att jag just nu (eller DÅ, när jag satt i bilen) lyssnar på musik. Just nu lyssnar jag på I´m yours (Jason Mraz).

Funderar på att fortsätta på filmen jag påbörjade för typ en halvtimme sedan. Den heter typ Smoke Acez, men jag vet inte var dvd:n är nu. Alltså dvd;skriva :p Hahaha...

Synd att jag inte har trådlöst intrenet, hade varit värt de ca 300 kr /månaden det kostar. Det är typ bara att skita i godiset eller något...

Ska sluta babbla och börja skriva på ett LÅNGT förberett inlägg om min stil. Lite INTRESSANT VA? :)

image1091

Haha, var tvungen att kolla ut annars såg man mina ögon genom glaset, inte världens vackraste. Så det fick la bli såhär :) Puss /C

SÅG NU ATT MAN IOFS SER ÖGONEN HÄR OCKSÅ! MEN SKIT I DET :)


Linköping / dagens outfit.

image1083image1082image1084

♥ Lila volangkjol från Hm (divided tror jag)
♥ (på bild) Svarta pumps m. rosett från Victoria of Sweden. Hade på mig svarta ballerinas från Vagabond.
♥ Svarta nylon
♥ Svart t-shirt från Hm.

till detta_
♥ Beige väska från Friis Company
♥ Svart skinnimitation från Hm

Kan tyvärr inte lägga in bilder tagna iadg (tagna igår, bilderna). Så ni får nöja er med detta. Blev iputtad i en pool och sitter nu med blött hår, minijeansshort, t-shirt och ganska kall på samhällslektionen och skriver om flyktingar från irak till Sverige...

När jag kommer hem åkter jag inprincip dir. så jag hinner nog inte skriva mer idag. Så, so far, so good.

/C

Godmorgon

BÖrjar om 50 minuter och ligger i sängen och käkar kex och mår illa. Bra kombination. Ska snart sticka till skolan. Ska bara ta på mig lite kläder och fixa mig. Ha en bra dag.

Jag kanske hinner blogga innan jag åker upp till Linköping. Min kusin konfirmeras nämnligen i morgon. See you /C

Connie Talbot (sjunger) och Ye Eun (spelar piano)


Connie ger mig gåshud. fantastisk tjeje. BÅDA TVÅ! (hon som spelade piano föddes blind).

School is out, soon.

image1087
image1088
image1089
image1090

Man kan typ säga att jag är pissed of på skolan just nu.
Bilder tagna i söndags när jag satt m. Viktoria och läsa historia.

/Cajsa


Dagens outfit

image1086image1085
Klänning från Gina Tricot, skinnimitation från Hm, vita leggins från Gina Tricot och svart väska från NukNuk.

/cajsa

Ny kjol

Bytte den oranga kjolen mot en lila.
image1082image1083
Kjolen kommer från Hm och kostar 149 kr.


Vilken var bäst? Lila eller orange?



Bara en fråga; Tycker ni lila "skär" sig mot svart?

/C

Sommarlov.

Jag antar att det flesta studenter i sverige går ut den 5? (onsdagen nästa vecka). Det gör i allafall de i helsignborg (tror jag). I allafall, anordnas en bal för dessa var år. Detta sker i helsignborg idag. Jag och min mamma skulle gå till gröning (beskriver vad det är i inlägget nedan) för att se dessa vackra skapelser alla bär. Men dock kom inga. Detta för det börjar på stundstorget och vi pallade inte gå dig ( ca 300 meter). Detta kalla jag slött. Jag har en massa fina sommarbilder på mobilen. Men det har flippat ut totalt. Det går inte att ha mobilen upp i 10 timmar utan att den blir urladdad. När du har fotat 4 bilder laddar halva batteriet ut, bluetooth funkar inte o.s.v. Den har nog tyvörr gjort sitt, ett väldigt kort liv. Ca 9 månader. Dåligt.

I allafall. Så jag kunde inte lägga in sommarbilderna, så jag skrev en liten text istället :)
image1081
Vet ni vilken låt jag syftar på?
Sjöng alltid den på skolavslutningarna på låg/mellan stadiet. God tider det.

Men tyvärr varar dem inte för evigt, som man ibland önskade.
Synd att man inte njöt så pass mycket som man egenteligen skulle kunna göra...


Ha en bra dag. Kramar Cajsa

Min dag.

Stack till skolan och hade 2 lektioner. Sen ner till stan för att kolla en fransk film och Sf med min franskagrupp. Dock ingen speciell film och hade inget med franska att göra eftersom den var textad på svenska. Men men, tur det, annars hade jag somnat BUMS!

Men innan dess käkade jag lunch på stan med en god vän Elin and did some shopping. Jag bytade den oranga kjolen mot en lila. Passar bättre till fester med mitt (egenteligen mamams) DG linne som jag använde mycket i åttan. (Bild kommer när jag hittat kameran. Då kommer även dagens outfit).

Efter bion stack jag till stan för att möta upp mamma och fika (skulle bjuda som en mors dag present). Men så "bidde" det inte. Vi stack till "gröningen" en stor gräsplätt likt en stand vid vattnet precis vid city. Himla härligt att ligga och sola där.

En underbar kväll den 10 maj satt jag med mina älskade vänner på gröningen från 5 på eftermiddagen ända in till midnatt då endast elden gav ljus. Underbart! Lycka!

Detaljer från dagens outfit. bilder kommer när jag hittar min kamera :) fotade nämnligen outfiten igår när jag valde den.
image1079

image1080

/C

Time to go to bed.

GADH! säger jag bara. hahaha. viktoria har varit här för mycket, så nu börjar jag t.o.m. snacka som henne :o Shitsame.

Nu ska jag sova. I morgon bloggar jag när jag kommer hem. Detta är verkligen som the sims fast 1000 gånger tråkigare. Man verkligen fastnar. och kul är det inte när man fastnar, man blir bara rastlös. ah, nu babblar jag. goodnigh dubes :)

/C
image1078

ELIN - R A I N  O R  S H I N E ,  Y O U  W I L L  A L W A Y S  B E  M I N E   ( L ) 

Söting!

Fick en kommentar från en läsare:
"Lämna tillbka kjolen. det var inte din färg. köp den i lilla eller svart. det är mera du. kramar amanda.
jag läser din blogg nästan varjue dag!!"

Även om jag fick kriti blev jag så fruktansvärt glad! TACK!
O
ch du, du fick mig att vela lämna tillbaka den. Får se hur det blir.

Och vet ni (speciellt du amanda) du visste mig. jag var osäker på färgen och hade innan provat den i lila men fanns inte i min storlek. :)

image1077

HAHA!  Kolla in denhär videon! De sjunger fantastiskt, men kolla in i slutet när det kom typ på något!


/C

Gladiatorsandaler

image1076

Jag vill hitta ett par riktigt snygga gladiatorsandaler, men visst är det svårt?
Speciellt när man har bred fot.
På Bilden ser ni mina från Friis Company ( Trampolin).

Har faktiskt ingen aning om varför jag köpte dem. För de är i 100 % plast och kan därför inte användas förutom på typ stranden.Men det kommer säkert till användning i sommar eftersom jag grymt "kinkig" när det gäller att gå på sand ( i vattnet) alla krabbor o.s.v. Inte för skorna hjälper så mycket. Men dock från vassa snäckskal som man för in i foten då och då. Det gör ganska ont.

Men sedan är det inte så kul att gå runt med remsolbränna. Jag mena, sträck hit och dit. Men det är smällar man får ta. Vi får se hur det blir med det.

Nu har jag bloggat en helt del idag, kanske för att jag inte hinner göra ngt mellan skolan (slutade halv 2, egenteligen halv 3) och tennisen halv 5. Så jag tänkte passa på att blogga en del och det har jag gjort. Men nu ska jag nog ta och gå ut en runda och hämta hunden. Han börjar nog bli otålig snart :)

/C

Långa klänningar.

Åh! Jag var i malmö här om veckan och såg en supersöt lång klänning som slutade vid tårna. Jag hade fått den för 150 kr. Men vet ni vad? Jag tog den inte. Jag trodde att jag inte skulle "våga" använda den. I skolan är det en aning för fin, men på stan och så? Långa klänningar är ju så ljuvliga!

Miss Sixty Floral Printed Halter Maxi Dress UK Online Exclusive
(Gillar inte mönstert, men modellen)! Dock hittade jag inget. Min amandaberg och Elin Kling hade söta sådanna! I blommigt!


/C


Det där skorna.

image1075
Kanske inte världens bästa bild. Men några snygga skor i svart jag har inhandlar de senaste månaderna.
Fick de långst till vänster av min bror när jag fyllde år. Svarta högklackat (kilklack).
 
De svarta pumpsen med rosett köpte jag på Victoria Of Sweden när jag var i Göteborg och

gladiatorsandalerna av plats köpte jag på Trampolin för någon dag sedan :)

Dagens outfit

image1073image1074
Extremt dålig upplösning. Ska se om det är en inställning eller om det är jag som inte kan fota eller om en 10 megapixels kamera är "dålig" nu.

I allafall:
Lång skjorta/klänning från Rut M.fl (ett nytt köp från Göteborg, 300 kr).
                
Beiga shorts från HM
                 Seglarinspirerade skor från Vagabond
                 Röd/vit kappa från Zara
                
Röd väska från Vero Moda

/Cajsa

Haft en bra dag?

Jag har nyss varit inne hos grannen med lite kompisar och kollat DH. Man kan verkligen inte slita ifrån sig någon serie. Nu ska jag ta och göra vid mig, fixa lite och sedan sova. Jag är trött som tusan. I morgon ska jag sova när jag kommer hem för att senare vid 15 över 4 spela tennis. Lite sådär, men skit samma! Tennis som tennis :)

image1072
Jag vill vara lika snygg som min kusin som jag ska träffa i helgen. Puss på henne! :)


/C

Jag är gul.

Fårgade håret idag och det blev (enligt mig) gult. Iofs säger mamma och hon som färgade det att det blev "bra", men olika smak.

var en snabb runda på stan och köpte en superorange kjol. Frågan är om jag "vågar" behålla eller ska jag lämna tillbaka? Färgen sticker UT kan jag säga.
image1070
Från HM, ca 150 kr.

image1071
Ni ser hur blondt mitt hår blev. Lite FÖR blondt.

Såhär ser mitt gamla ut:
image1068

Gamla snyggare. men kul med förändring och med lite bus till kanske folk tror att jag har varit utomlands, vem vet? :)


/Cajsa

Dagens outfit

Länge sedan, men det kommer igen. Synd att jag inte hann och orkade fota förra veckan. För då hade jag outfits som jag aldrig har haft innan och snygga var det också.

I
dag hade jag på mig min välanvända tunika från Odd molly m. avklippta jeansshort ("nya")
image1068
Jag kompenserade den välanvända tunika med en frisyr jag nästan aldrig har. Och för en gång skull kom jag hem med samma. Annars brukar jag slö som jag är sätta upp den i en kunt efter 3 timmar eller liknande.
image1069

Blogg strular så jag lägger bara in denhär bilden. Kläderna är från:
Skorna från Lindex, jeansshortsen är från Denim Birds och tunika från odd molly.

/CAJSA

Nu ska jag till stan för att färga håret. See you.


Måste få tummarna loss..

Nu gäller det. Nu ska jag ta och läsa igenom alla de 33 sidor jag ska kunna i morgon och skriva vad jag kan på provet i morgon. Detta handlar om Adnra världskriget. Jag längtar tills i morgon. Jag har bara då 2 inlämningsuppgifter kvar. Ett frivilligt om energi och ett om irak-sverige. Hoppas det går bra..


En liten random bild.
image1066

och så "dagens outfit" i världens sämsta kvalité
image1067
Lagom bra bild.. hahaha
i allafall hade jag jeansen från Cheap Monday och en mörkgrå blus från Hunky Dory

Nu blir det plugg. pusspuss

Nu gäller det.


Om 20 minuter ska jag sitter nere på Dunkers och representera musikskolan i helsinbgorg. Ska bli kul!

Synd bara att det är dagen innan ett stort historieprov på 33 sidor. Men det är ju en annan femma.

image1065
Jag tror jag kan flyga.

Har skrivit ca 4 sidor på mitt...

... historaarbete kanske man ska kalla det nu för tiden. Har prov i morgon, men fick ut ett häfte med en massa frågor i olika nivåer.

Jag har egenteligen inte tid att blogga. Men lite vad som har hänt idag och vad som kommer hända ske vill ni vill veta? Jag kommer bl.a. sitta och representera helsingborgs musikskola idag. Jag antar att detta skulle vara en perfekt sak att skriva i sitt cv. Att det tycker jag har en så positiv attityd att jag ska sitta som ända representanten för musikskolan för att ändra och göra Dunkers bättre. Ett hedersuppsdrag anser jag det som.

Tyvärr lite fel tillfäller eftersom jag hade världens historia uppg. till i morgon.

Vi får se om jag överlever dagen. Nu ska jag vila.

15 kg tyngre...

... och med ännu fler problem på halsen!
 I morgon har jag redovisning gällande min produkt jag har byggt upp under terminen. Jag gjorde en praktisk säng/garderob i vit. Sydde lakan + designade galgar. Detta tillsammans med olika erbjudande ska jag marknadsföra min produkt i morgon inför grupp. Grejen är den att jag fixade en blogg som en hemsida, men nu är bilderna borta. Grattis till mig, full pott!

Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Får väll bortförklara det hela.

Den reklamen jag kommer göra är: broshyrer man kan hämta ut i butiker, reklam hem i brevlådan, ska försöka hinna med ikväll att spela in en riten radioreklam och så har jag internetet.

Nog snackat om det. Ni får veta resultat inom KORT! I morgon får jag nog reda på hur det gick på mitt kemiprov och slutbetyg i det. Spännande. Det är morgondagens höjdpunkt eller tvärtom. Hoppas på mvg.

Ha en bra kväll och sov så gott. Nu jag ska plugga så mycket så jag får blodsmak i munnen! MVH/ Cajsa

Godmorgon

Vaknade för 1 timme sedan. Håller på att göra frukost till min mamma, det är ju trots allt mors dag idag. Har ni köpt något fint? Funderar på att åka till väla köpcentrum och köpa någon söt klänning, tunika eller liknande. Får se hur det blir med klockan. Jag har historian jag måste klura med idag. Det är sista dagen. I morgon ska jag sitta och representera helsingborgs musikskola, så då hinner jag ej. Tyvärr. lite dålig tajming med det hela. Men det får gå ändå. Jag gör så gott jag kan och bättre kan det inte bli.

Nu ska jag inte dega vi datorn. Och för att jag inte ska slösa bort en massa tid vid datorn i stället för att plugga så ska jag ha som mål att inte blogga något mer idag. FINITO!

/C

Sitter här med michelle...

... och redigerar bilder! Trevligt värre. Håller på med en bild vi tog tillsammans på mig för typ 1-2 månader sedan? Tiden går så fort så jag har ingen aning om när det var.
image1062
Vad tycks?
Har hållt på med denhär bilden i 1 timme nu. Tack Michelle!

Vem vinner...

... melodifestivalen? Sitter eller framför tv:n nu och väntar på att de ska ha sammanställt rösterna? Det gör jag och michelle. Dock tror vi inte att sverige kommer vinna, utan den bruna wannabeen. Hon från urkaina eller? Eller hon från grekland, ganska lika allihopa.

Nu ska vi ta och se och de har räknat ihop rösterna. Vem tror ni vinner? Ha det bra /Cajsa

Ser ni förändringen...

... i min blogg?

Jag har bytet textsnitt här men även rubrikerna och lite annat!

Nu ska jag plugga... och tycka synd om mig för min mage och att jag då inte kan sticka till Elin.. :( Hoppas i allafall att alla ni sötnosar har det "nice". Haha :) <3


En liten bild...

... och en massa schlager! Ikväll gäller det, Charlotte on not? Hejar ni på vårt bidrag eller har ni sett andra som var bra? Det är grejen, att oavsett hur bra bidrag vi i sverige har, är det alltid något land på balkan eller liknande som vinner. Tråkigt. Bara för att vi i norden, storbritannien o.s.v är "offside"...

image1061

/C

Blondering...

... blir det antagligen inte ikväll därför att jag måste i så fall slinga det så jag inte bara får en nyans. För om jag färgar det blont blir ju hela håret i en och samma färg. I don´t like. I allafall inte på mig. För mitt hår naturligt har lite olika nyanser. Det har nog allas hår.

Ikväll kanske jag ska till Elin. Får se med min ork och skolan. Men först ska jag vila och plugga. Helt slut. Jag vet inte varför. Men hoppas jag blir piggare tills ikväll. Annars är jag nog bara hemma och vilar upp mig och om det behövs, plugga...


Men det är ganska skönt att det jag håller på att plugga nu var gång jag säger "ska plugga" är till historian jag har på tisdag. Så när den är klar är allt klart! Förutom lite arbete hit och dit. men det kallar jag "chill".

Ha en bra dag. Om jag orkar och hinner gör jag nog en liten ändring på designen också! /C

Är det bara jag eller är Lindsay Lohan...

... lesbisk? Det står det på posh24. Jag har inte varit så inne i kändisvärlden på sistonde. Intresserar inte mig längre, men nu läster jag att "LIndsay Lohan bjuder ut flickvännen på middag" och liknande. Sen när blev hon lesbisk?
Lindsay Lohan, Lindsay tar sin flickväns hand när de går in på Baoli!

Flickvännen heter Samantha Ronson.

/C

Beach 2008!

image1058
För lite kurvigare. (Jag använder inte knytbikini därför att mina lår är stora, speiellt där man knyter underdelen på bikinin).


image1060
För lite smalera (enligt mig). Men alla passar i alla! Men snyggast såhär (enligt mig som sagt).
Trekantsbikini (läs ovanför varför jag väljer att "dissa" trekantsbikinin).

Allt är från hm! En höjdare för Hm´s bikinicollektion i år!

Godmorgon "alla" söta...

... och kära. Idag hade jag tänkt som jag skrev i går blondera mig och skaffa mittbena. Tror det hade varit ganska snyggt. Dock inte på bilderna, så ni får lådsas som att det är mycket snyggare om jag frägar det och sedan lägger upp före/efter bilder! Det var som en kul grej jag och mina kompisar kom på i går kväll. Så det hade varit kul och jag gjorde det. Plus har mitt hår blivit så mörkt på senaste tiden. Tråkigt.
image1057

Idag ska jag även plugga en himla massa historia, stort prov på tisdag. Sedan ska jag även ut och springa med elin! Just nu väntar jag bara på frukosten (peppe handlar frallor), sen sätter jag igång med pluggandet. Sen en sväng i skogen med Elin.

Kramar Cajsa

Har tänkt fixa till min blogg...

... gällande design, ordning o.s.v. Så det blir roligare för både er och mig att läsa bloggen. Det är bara att surfa runt lite på blogg.se tills du hittar en designblogg som visar hur du designar din blogg.

Jag håller just nu på med rubrikerna. Men på den bloggen jag är inne nu står inte om man kan ändra så att det inte bara är STORA bokstäver, utan även små. Om någon har någon aning om hur det går till, plinga till lite!

Och vet nu... i morgon ska jag (om jag hinner och orkar) blondera håret och skaffa mittbena. Jag menar allvar.


Oakie!

En kort sammanfattning av dagen: Skolan (matten gick sådär, fick reda på att jag fick vg på matte a). (fick reda på att jag fick mvg på franskan). Har fixat jobb(!!!!) tack Julia! Skriver mer om det sen. Skippade pianot i dag p.g.a. trötthet och stress. Stack hem, vilade och har nu pluggat i en timme. Skönt.
Ska även plugga lite till, sen träffa vänner!

Det jag vill skriva om var att jag har saknat Oakie ("vår" hund) de senaste dagarna då hans riktiga husses son har haft honom. Det var från tisdag till idag, men han har fortfarande inte kommit hem. Det är det ända jag väntar på. Oakie glädje, hans personlighet och allt. Redan på måndag i nästa vecka kommer hans riktiga ägare hem och jag kommer inte klara mig utan honom.

Han har gett oss så pass mycket, håll oss alla inom familjen tillsammans, gjort oss lyckligare. Har fått mig att vela komma hem. för även om det kanske inte är mycket glatt som väntar, väntar alltid hans possitiva, glada energi. Speciellt när man kommer hem efter en lång skoldag då han har varit ensam hemma i kanske 4-6 timmar. Då får han en glädjeattack och vet inte vart han ska ta sig till. Han verkligen hoppar runder, hoppar på en (även om hundar inte ska göra det, men han gör det bara på sina ägare när han är som gladast).


Skriver mer sen.. min bror måste ha datorn *sucK*

SCARY!

Idag hade jag på mig min beiga kofta från Kookai som jag inte har andvänt på ca 6 månader kanske? Loooong time ago i allafall!

Tittade tillbaka på gamla dagens outfit och för exakt 1 år sedan hade jag på mig samma beiga kofta från Kookai som jag hade på mig idag. Den 22/5 -2007. Idag - 22/5 - 2008.

image1056

Blogghumör!

Vad vill ni att folk ska skriva om?

Det är typ 4:e inlägget jag skriver denhär frågan och endast när jag var med på mest aktiva fick jag några få svar.

Alla har olika intressen. Vad är ert? Något som intresseras att läsa om?

Jag antar att många faller för "mode", "dagens outfit", "video uppdate" o.s.v. MEN ALLA HAR OLIKA SMAK gällande det också.

CAJSA

Vad gör folk?

image1055

Hur tänker folk när det kolla ens blogg. Jag har ungefär världens sämsta besökarsiffror, men WHAT EVER? Det jag vill komma till är att jag fattar inte att för 10 dagarsedan har jag 1 besökare och endast 1 unik besökare. Dagen efter hade jag ungefär lika många som dagen innan jag fick 1 besökare.

Hur kan alla som läser min blogg under en dag bara strunta i det, alla. På samma dag. Jag fattar inte. Lite komiskt är det. Satt och skratta åt det när jag såg det och antagligen är det jag som kollade in bloggen då. Hahahaha!!!

Hur ser det ut för er idag?
Slutade för 1 timme sedan, men hade ingen lust att sticka hem. Så jag satte mig med Alle, Adam och Emma och snackade. Trevligt.

Provet idag gick okej!

So loooong you friend Cajsa.

Borta...

image1054

Förlåt för urusel uppdatering senaste tiden. Ska inte skriva västa schemat som jag gjorde i söndags, det var inte omtyckt. Men jag har i allafall haft min 5 stora uppgifter i veckan. I morgon har jag ett avgörande kemiprov som jag inte diggar. Men jag kör på.

Mamma sa:
"Du kan det som ett rinnande vatten"
Så jag får ta hennes ord och banka in i huvudet och komma till kemilektionen i morgon med självförtoendet på topp för att försöka bevisa för min lärare att jag är värd det MVG som hon nu väger mellan (det och vg).

Annars har jag inte gjort mycket annat idag. Har plockat bort lite vinterkläder från "dressingroomet" men det var bara några få "oversize" koftor. Fast plats tog de, så nu har jag lite luftrum... WHATEVER! WHO CARES??

Tennis hade jag idag och det gick bättre än på länge.

Men gillar ju olika daga olika mkt. Jag tycket om fredagar mest! Chill skoldag men endast 4 lektioner, helgen som väntar på en och shopping! Kan inte bli mycket bättre. Så jag ska inte jämföra onsdagen men alla andra dagar. För onsdagar sucks för mig. Men om man jämför med alla andra onsdagar har den varit den bästa på länge!!

Bilder från Spex kommer upp så fort jag hade tillgång till min dator!

En sak till var det... huum

Juste. Hade inställd profil i morse och inställd franska. Vaknade 10 över 9, skönt! Sen var även sistalektionen inställd, så slutade 20 över ett. Riktigt skönt!!

I morgon är jag ledig från sista lektionen och första lektionen är här ute i skogen, så jag behöver inte gå upp från 20 i 8. Skönt det med!


Jag hör av mig så fort jag har tid och ork!


I HOPE YOU STAY! (L)

Psst psst.

Visst ni att jag hade spexfoto idag? Kom ni ihåg att jag berättade det igår? Jag tänkte vara så pass gullig att visa en lite tjuvtitt från fotograferingen!
Jag bad min kompis (som går i en annan klass och därför inte fotades samtidigt att fota oss).

Såhär blev resultatet:

Ser ni mig?

/C

Pssst!

Idag var jag på stan och måste berömma stadium för ett väldigt generöst, ja, jag vet inte vad jag ska säga. I allafall hade en silverring (den man trär skosnörena igenom) åkt av. Och jag fick slinkens nya skor!

Tack Stadium...


I morgon är det spex, så håll utkik för SNGGA bilder i morgon eller inom kort!

Köpte ett par smidiga gladiatorsandaler i plast från tramplin idag (egenteligen Friis Company). För endast 129 kr!

Mkt bra köp!
Köpte även en body jag ska ha på mig i morgon på spexfotot!
Bilder på "dagens outfit" i morgon kommer i morgon :P
/C

även på shoppingen !

Detdär med att tågluffa.

Jag har alltid varit emot att tågluffa. Tycker det verkar så jobbigt. Vad tycker ni?

I allafall ska jag, min bror, viktoria och henke åka någonstans i sommar (har jag och viktoria bestämt helt random). Hade i allafall varit superdupermega kul att göra något med dem. Frågan är bara om man hade fått tummarna loss och vad man skulle göra.

Tips?

Vår tanke var att kanske tågluffa i sverige (var det så) till något mysigt stället, eller åka till bohuslän i en vecka och bada, kanske till gbg. Men helst av allt hade vi velat åka till Kroatien. Underbart!

Har ni några sommarplaner? Resa utomlands? Njuta? Umgänge?

image1053
Extremt söta Viktoria och Jag i en mindre söt bild. Dock den ända jag har på henne och mig. Men som sagt, vad gör det om 100 år?

/C


Dagens outfit.

Tänkte inte visa dagens slappa outfit, men jag gör allt för att slippa det sista av dagens pluggande. Jag har i allafall gjort klart reklamanonsen. Nu ska jag bara plugga lite inför franskaprovet i morgon.

image1050image1051

Klänning från Gina Tricot, band tillhör en kofta från Souced. Har även armband från Glitter.

Förlåt för extemt dåliga och suddiga bilder. Min digitalkamera Pentax Option A20 har gjort sitt i mitt hjärta kan jagh säga er. Nästan investerin blir en systemkamera. Hade planerat att sommarjobba i sommar och tjäna ihop pengar till en systemkamera. Sökte sommarjobb hos komunen, men fick inget. Synd.

Hoppas jag på något sätt ändå tjänar ihop pengar till en systemkamera + kontroll som gör att man kan trycka på den så bilder tas + stativ så ni kan få se outfits av dess like!


Söndag!

Varför hinner jag aldrig blogga på helgerna? Iofs skulle jag har en lite bloggpaus nu till den 23/5 tror jag :) I allafall om en vecka har jag typ gjort klart allt i skolan. Eller för att vara riktigt noga, inte denna tisdagen, men nästa.

Förra veckan hade jag i skolan: (obs bara STORA saker):
Mån: matte a prov (nationella) +avgörande musikprov.
Tis: Avgörande fysikredovisning om rymdfärder i rymden.
Ons:
Tors: angörande bildprov om allting vi har gått igenom på högstadiet (gick skitdåligt).
Fre: Matte nationella (dock inte för mig) , franskaprov.

Kommande vecka:
Mån: Franskaprov (fortsättning).
Tis:
Ons:
Tors: Kemiprov
Fre: Matteprov (avgörande)

Veckan därpå:
Mån:
Tis: RIKTIGT STORT HISTORIA PROV PÅ OMKRING 33 SIDOR...

Vi ska även ha hunnit:
* Stor presentation/inlämmninguppgift m. stränga krav och min 3 sidor (stl.12 datorskrivet) inlämningsarbete i religion. Jag valde Buddahs liv och lära.
* Engelskagrammatikprov (all grammatik)
* Samhälle+ geografiinlämmninguppgift. jag ville ha Irak- Sverige, skillnader o.s.v.
* Redovisning om Sheakspear (hur det nu stavas) på engelskan.

Jag har säkert glömt en massa saker.
Men som ni ser finns det inte mycket tid till bloggandet. Men jag tog mig tiden nu medans jag hade pluggat lite på kemin.

Jag har börjat få grepp om varför saker och ting händer och börjar även komma ihåg att jag har läst och antecknat!
Så det känns skönt..


Tillbaka till pluggandet. Vi hörs ikv eller i morgon. Eller när jag har tid.
Skriver i allafall så fort jag har lust och inte pallar plugga mera. :o


/CAJSA

Från gammalt till nytt

Kom ni ihåg mitt fina armband från Gina Tricot för 15 kr?

(går att förstora upp)

Tyvärr trillade hjärtat av redan första gången jag använde den, men har inte slängt armbandet dels för jag tyckte det var fint utan hjärtat också och dels för att jag hade glömt att jag hade det.

Men idag fick jag en snilleblix från ingenstans och kom på att "pärlan" jag köpte på pärlshoppen ( 2 st till örhängen, men har tappat bort ena) kunde passa perfekt till armbandet!


Och resultat:


/C

Nu får ni fan ta och ge er!

Till er anonyma!!
Sluta. Okej, sluta!! Ni tjänar inget till att för det första läsa min blogg om ni bara ska klaga och för det andra, kommentera som om ni vore värsta perfektionisten!
Om ni inte gillar det, fine! Men var ärliga med den ni är! Jag skriver bloggen för er skull också, ta inte bara, utan ge! Otroligt många näddgökar! Och just nu är jag en av dem! Men jag vill inte på in på min blogg, se en massa anonym kommentarer där det står:
ex; "Okej snygg outfit, men hålet var inte bra". (Tror ni inte jag fattar att ett hål i legginsen är ful?) Men orken, det finns inte där!

Ett ultimatum:
Om ni ska kommentera oartigt kan ni lämna min blogg. Om ni ska kommentera anonym (elakt) kan ni också lämna min blogg. Jag vill inte ha er läsandes här och hålla på att störa er på mig.
Vi är alla olika, i smak, utseende, till sitt sätt o.s.v. Låt det inte gå ut över mig att jag sitter och skriver till er och ni ska bara klaga.

image1044

En bild för er som... ja, känner för det....



Pallar inte skriva om dagen eller så. Upprörd. ( I Know, jag låter som västa Drama Queen Nr. 1. But I´m not. Jag är bara trött på anonyma).

Fast snälla anonyma har jag inget emot :)

Dagen

Jag hade "typ" samma outfit som för någon dag sedan.
image1027
Men i stället för Chinos hade jag jeans från cheap monday och istället för det lila fodralliknande linnet hade jag en vit lång t-shirt/klänning från Hm plus. tröjan på bild från Gina Tricot...

Nu ska jag bada och sedan käka. Sen mat.

Någon som har tips om vad man kan klä ut sig till på spexfotot? Jag är öken gällande idéer!

Nationella!

Alla nationella avklarade nu. Skööönt!
Gjorde sista nyss i matte. Så nu kan jag gå hem och pusta ut efter det man har fruktat sen 8:an.

Jag kan lova er (93:or) att det är enklare än vad man tror fast samtidigt svårt.
Men jag fick på nästan alla samma betyg som jag har i mitt ämne eller högre (jag tror jag fick lägre på 1).

Sen fick jag inte heller något ig. Så det känns skönt. Fast jag har inte får tillbaka alla än. Där det gick värst har jag inte fått tillbaka ännu. Men hoppas det går bra där också....


Nu ska jag hem till en kompis och sätta mig och plugga på Kemi, bild och franska. See you later! /C

Dagens...

image1043
Linne från Stella Forest, cardigan från Hm, t-shirt från Hm (under linnet) jeans från Hm.

Ha en bra dag . /C

Hahaha...

Du är konstig!!!!!!!

Någon
av mina "SUPER MÅNGA" läsare ger skumma kommentarer titt som tätt. Anonym också...

Hahaha... snälla väx upp och stå för vad ni säger... Och när ni ska kommentera, gör det med en smula artighet tack. För bloggen skriver jag dels för min egen skull, men också för er.

Så käfta inte emot utan skriv i så fall vad ni tycker lite snällt. Lämna min blogg annars. För i så fall har ni inget här att göra...

image1042

Håller på att läsa om rösten. Prov i morgon och fattar inte ett skit. Den senaste timmen har lag tillbringat till att försöka fatta. Men det har klarnat upp lite.

Det är jobbigt för det är redan en sammanfattning på 3 sidor. Då är allt viktigt och du måste nästan lära dig hela texten utantill. Sen har jag mvg i musik också, så jag måste verkligen klara detta.

Just nu läser jag om rösten. Kvinnors röstlägen: Sopran, mezzosopran och alt.
Killars röstlägen - Tenor, baryton och bas.

Kvinnors röstregister är - bröstregistret, mellan registret, huvudregistret och flöjtregistret medans killarna har fullregistret och falsettregistret.

Ha en bra dag.

Hej musikboken!
/C

Hinner nooooot.

Jag är upptagen. Har så himla mycket i skolan att jag knappt hinner sätte mig vid datorn. Okej, skylla på skolan kanske ä fel. Hade faktiskt hela dagen i går.
Men, det var så fint väder så jag hade inte lust att sätta mig vid datorn. Plus, hade jag bara chansen till kl 4 och då kollade jag på springtime vi har här i helsingborg 1 gång om året. Så ja, bloggning i går = no way.

I allafall kommer jag under 2 veckors period inte att blogga alls mkt! Jag har sjukt mkt i skolan och vill inte ha bloggen som ett stressmoment. Jag ska till denna veckan:

*Franskanprov
* Musikprov
* Fysikredovisning
* Stor kemiläxa/förbereldse inför prov

det är det jag kan komma på just nu... finns säkert en massa annat också... :o

Pussar pussar. /C

Ork, tid, whatever...

Otroligt nog, gjorde jag faktiskt all läxor (eller en i morsei skolan), men resten i gårkväll. Jag känner mig väl förbered inför presentationen jag ska hålla om droger idag.

Hittade min plånbok idag i  skolan.  Dagen kan bara fortsatta       som den gjort undeeer dagen. Outfit kommer antaglien upp imorgon hinner ite dag.
/C

Brist på ork...

Just nu har jag brist på ork att ta mina jäklans franska och engelska böcker och börja plugga på något som jag antagligen kommer att få sitta i morgon och bevisa att jag kan. Trots faktum att jag aldrig kommer använda det i mitt liv. Vilken förskolelärare behöver veta att orm heter "Le serpent" på franska? Eller vilken svensk ekonom behöver ha kunskapen om att Hitler och Stan tillsammans bildade pakt? Jag känner inte att det är lönt... Visst är det allmänbildande, men SO WHAAAAAT?

image1041

Börjat använda gamla bilder eftersom jag just nu suktar efter en systemkamera och min "dåliga" digital inte är kul att använda. Gärna ett stativ också! Gud vilken dröm det skulle varit...
         ... men långt i från...


Bla bla bla... Jag vill alltid kunna vara positiv. Tänk att alltid se saker och ting från det possitiva. Det finns ju alltid en possitiv sak i det hela. Kanske inte alltid är meningen att man ska ta del av det, lära sig något. Eller kanske det är ödet?

Nu ska jag sätta mig med böckerna som var mig egenteliga skäl till att jag satte mig här (skippa lite mindre roliga delar av livet. men även de måste man ta sig igenom... tyvärr).

Plugg + sol + "vattenkrig"

Tänk om det kunde vara såhär som sämst. Idag i skolan satt jag ut & sola i max 20 min... och jag fick SYNLIGA (ganska mycket) sträck! Jag blev halt "chockad"...

Nu kallar mamma att jag ska hjälpa till... vad gör man inte när man är på SÅHÄR gått humör!

Korta inlägg på sista tiden. Menmen. Finns kanske inte så mycket att skriva om? Jag har idag i allafall gått en riktigt seg skoldag. Jag & Alle satt och gäspa igenom hela kemin & jag engelskan. Nu fick jag en till gärst (2 nu).. Attans vad jag gäspar, tecken på för lite sömna eller uttråkad? På gå och lägga mig tidigt ikv och se om det är det som är "problemet".

Ikväll ska jag på vernissage på min skola (FRIVILLIGT). Jag fattar inte varför. Som en kul grej liksom. Jag har själv ställt upp med en tavla i " A la Pissaco" stuk... typ. Men det kommer bli kul!

Min tavla ser typ ut som en lilja (avlång) och istället för den lilla knoppen som sticker upp i mitten kommer en muskelös manskropp upp och istället för huvud är håret avskuret och svävar ovanför med fötter istället och med älghorn. Sedan ser man hjärnsubstans o.s.v. Hämsk fantasi jag har.. Men jag var på det humöret då...

Innan blev jag missnöjd, men jag måste säga att idag (målade på den idag) och den blev så himla mycket bättre!!

Nu kallar mamma igen. Måste gå. Pussar.

Skriver igen när jag kommer hem från vernissagen!
/C
image1040
( en nu favorit. har börjat använda den dagligen). Pusspuss

Övningsköra!

Nu är det gjort! 1 timme nu på kvällen och jag är ett steg närmare körtkortet!

image1039

Goddagens!!

image1037

Hejsan!
Fick högsta betyg på svenska (tal)! Jag och min kompis Julia snackade om våldet i samhället (hade text 3, ni 92:or vet vad den handlar om).

Nu ska jag umgäs med min kompis och hoppa studmatta!  Kanske blir lite bilder. Byebye!

Ny design + gulliga kommentarer...

Dh nu kom jag på. Skriver ett mer "tankefullt" inlägg sen.

Bara en sak, var tycker ni om nya designen? Enkel. Tog mig 30 min, istället för att sitta och inte göra någontin i väntan på Dh. Sedan tack för "alla" (få) söta kommentarer som sippat in under gårdagen och dagen. Kanske sisådär 10 st... Men det räcker för att göra mig glad! En kommentar gör mig glad... Samtidigt som en kommentar kan göra mig skitförbannad.

You know what I mean...

I allafall. DH börjar nu... Får inte missa för 3:e gången. Ha en bra kväll. Nu blev jag superglad! :D:D

Bloggen.

Ändrar nu snabbt innan DH design på bloggen.
Gamla -
image1035

Vi får se hur nya designen blir :) Spännande... håller fortfarande på att snussa lite på den...

En "promenix" ner till Hamilton..

Nu ska jag & pappa gå ner till hamilton för att handlar ramlösa. puss

Btw... INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR!! :o

Studsmatta!

image1030
image1031
image1032

/C

Alkohol...

Usch. Har ett projekt om alkohol nu... det påverkar samhället så mycket mer än vad man (i allafall jag) tror. Ex. kostade alkohol (deras konsekvenser o.s.v.) samhället 130 miljarder kronor (år 2003)!!! :o

image1029

Nja, men det brost det nog på hur man använder alkohol? För jag menar, det framstället ju inte alkohol och säljer det billigare. Det måste vara folk som kommer inte som har varit med i slagsmål tack vare alkohol i blodet, folk som vandaliserar tack vare alkohol i bloder, psykiatrisk vård för folk som är beroende av alkohol o.s.v. You namned it!


/C

"vad vill ni"?

Alltså...
hur ser ni på mig? (typ - snäll, konstig, utåtriktad, crazy o.s.v)? Hur? Det hade varit kul och se hur andra personer tycker om en...

Och en till fråga, vad gillar ni att läsa?

Din Stil...


TIPS!
Om du/ni inte kan riktigt hitta någon blogg som passar er i stilen. Kanske lite för utmanande så man inte själv hade vågat gå likadant klädd och kan därför inte få inspiration and so on. Vad vet jag... Men i allafall tänkte jag tipsa er om var ni kanske kan hitta dendär perfekta bloggen som kanske passar er i smaken galant?

Jag har hittat en massa som jag gillar! I allafall, gå in här!

Egenteligen är det inte en sida där man ska hitta sina modebloggare, eller kanske ligger det lite i idén? Jag vet inte. Men i allafall är det på Stockholms Streetstyle där de har en tävling där man kan vinna en Marc Jacobs "Stam bag", vilket är en av mina favoritväskor ni kan se för någon outfits för kanske 1 vecka sedan. I allafall lägger folk upp bilder på deras outfits och de som har blogg kan länka den om de vill. Många har gjort det. Inprincip alla tror jag... alla jag ville kolla in mer på hade blogg. Hittade massa söta outfits o.s.v.

Ett "fynd" för de som vill fixa lite nyare modebloggar på sina "favoriter"...

Usch. Nu känner jag att jag har suttit för mycket på modebloggare o.s.v. Börjar använda lagom täntiga utryck...
/C

image1028

En liten kul lek man kan göra på studmatta-
Inte nudda boll kanske man kan kalla den för.
Man ska i allafall lägga upp x antal bollar (antagligen vad man känner för, vi hade 2-3).
Sedan ska man väl vara från 2-5 personer (fler blir för mycket, då ser man bara folket och inte bollarna).
Sedan ska man hoppa och försöka att inte nudda bollen. SKITKUL!

pusspuss. cajsa

Matte prov, nationella.

Gaaaah! En jobbig sak som finns på denna planet, här i lilla sverige, nere i Helsingborg på Magnus Stenbockskolan är att alla, exakt alla lärare samlar ihop sina prov, redovisningar, inlämningsarbeten o.s.v (allt jobbigt som har med skolan att göra) under samma period. Det är ingen lag, utan det tänker väl, "ja men jo, det är nog bäst att vi lägger prov innan lovet så man kan börja på något nytt efter". Ärthjärnor! Tror ni inte att alla tänker så? Daaaah. Så nu när mitt lilla imunförsvar inte orkade längre och jag blev drabbad av förkylning och är tvungen att gå hem sitter jag här nu och har ingen aning om vart jag ska ta vägen... Vad ska jag göra med allt arbete? Har mer arbete än kraft. Vad ska jag göra? För jag vet att jag inte kommer klara detta på egen hand.
image1027
Okeeeeeeeej, får väl la ta det som det kommer... Men jag tror jag ska sätta mig med något projekt idag och klura lite så man slipper allt veckan/dagarna/dagen innnan. Det löser sig. I veckan har jag ANT (alkohol, tobak, drog projekt). Något spännande ni vill tillägga där?

Sen ska jag nog googla lite för att se om jag kan öka min allmänbildning gällande rymdfärder och dess like. Vilket år var det Christe Fuglesang åkte upp till rymden? 2006/2007?? Det var väll där kring jul det årsskiftet?

Lite shopping sen i lördags!
Sjömansinspirerad tröja från Gina Tricot
Nu för 70 kr! typ...
Beiga Chinos från Gina Tricot

Lila linne från Monki (köpt i Gbg)
Mörkbrun väska från Pucciini

Har dock aldrig användt denhär outfiten. Tror jag ska lämna tillbaka Chinosen. Passar inte de sådana byxor. Min rumpa ser helt konstig ut i byxorna.

See you soon " at afternoon" eller något.../C

Bilder från liseberg

Funkade inte att ladda in bilderna. Kanske för stora? I allafall kopierade jag från bdb, så vissa kanske bli suddiga. Anyway, här kommer bilderna!



Sådär :) Have a nice day/night whatever.../C

Dagens outfit




Finns det  inget annat namn än just "Dagens outfit"? Så himla trött på det!!

Här är min stil 2008. Kommer antagligen bli en massa andra.

Ge tips på vad man kan säga istället för "dagens outfit"?

/C

Bilder - Liseberg

Jag och Viktoria diskuterade en massa innan idag medans bror min var och körde med körskolelärare. Han ska snart ha uppskrivning (tillsammans med Viktoria) & sedan antagligen köra upp. Lycka till Peppe!... & VIKTORIA!

V
i snackade om att bilder är det som lockar mest. Erkänn nu! Visst bläddrar man ofta ner till bilderna i stället för att läsa (ex. denhär texten) texten.

nu ska jag bjuda på bilder! Som jag iofs sa innan :o


Nu funkar det inte att ladda upp bilder. Blääää. Får ta det sen då da :)

Liseberg!

en liiiiiten tjuvkik på liseberg & oss...

image1026

fler bilder kommer later. bye !

Dagens...

Jag lyckas alltid tad extremt smala bilder med kameran, varför? Man ser knappt något och måste bläddra image1022ner för att se resten av bilden. Störigt!

I allafall; ganska chill i skolan, inte mycket. Men nästa vecka & fram till sommaren här vi extremt mycket. Inte van vid det nu, usch. Men det gör bara att man blir mer allmänbildad, right? Och hur bra är inte det? :)

I allafall hade jag en enkelt men för mig ganska snygg outfit idag. Jag kommer knarka mina nya monkitröja i framtiden. Den är SÅ skön!!

Har kommit på att jag alltid börjar nytt stycke med " i alla fall". Så nu gör jag inte det.

Jag har på mig:

  • Oversize tröja från Monki.
  • Jeans från Cheap Monday
  • Oversize linne från Monki
  • Väska från Pucciini
  • Vita/silvriga skor från Nike

That´s it!



Funkar inte att ladda in de andra bilderna. Men detta får räcka. Nu ska jag köpa vofflor med VIktoria :) Sen ska vi fixa vofflor med petter i think. Ha en bra dag :) det ska jag i allafall ha. Skiter rent ut sagt i pluggandet idag. Får bli en annan dag. Skulle egenteligen kolla igenom matten eftersom lla 92:or har nationellt i morgon. Men det får bli en annan gång. Nu ska jag iväg! /C


Perfekt avreagerare, eller vad man nu ska kalla det.

Har inte haft så mycket att göra idag. Eller jo, men inte gjort så mycket. Mer sagt än gjort.

Har i allafall:
Träffat Elin [x]
Träffat Sara [x]
Gått en runda [x]
Bloggat [x]
Käkat middag [x]
Lunch & frukost [x] - blev godis ;o
Städat mitt rum [x] Halft.
Klurat ut morgon dagens outfit [x]
Packat inför i morgon [ ]
Städat klart [ ]
Gjort mig i ordning [ ]
Pluggat matte [ ] - öppnade boken. men det räcker inte.

Så nu ska jag fixa i ordning det sista i mitt rum, borsta tänderna, torka håret och sedan krypa till bädds med en mysig film.

Juste, har ju duschat också! Så det får räcka med arbetsuppgifter. Helt ok dag.

/C

image1021
Tog lite bilder på Sarabara i parken. En av dem.

Från en plastig glasögonsram och kopia av glas speglas en vacker ung vacker flicka sittandes på en gunga, studerandes på de små barnen som glatt jagar den rullande stora fotbollen.

/C


Gårdagens

image1018

Okej, det var dagens. Men en framåt. I allafall. Ni såg i förra inlägget var det innehåller - tröja & linne, Monki, short fårn Vero moda, skor från Lindex. Väska från Pucciini.

Hade en liknande igår. Men hade leggins & andra skor.
image1019

Samma sak som innan. Fast vita sneackers från Fred Perry & svarta leggins från Gina Tricot!

/C

Idag bar jag...


image1017

♥ Svarta shorts från Vero Moda
♥ LJuslila långt linne från Monki (NYTT)
♥ Beige oversize tröja från Monki (NY)
♥ Brun väska från Pucciini
♥ Röda ballerin a med öppen tå från Lindex.

/C

Dagens bild!

image1015


Grav! Oakie igår. Man kan säga att han skämdes rätt rejält när släkten skrattade åt honom. Stackare. Man ska egenteligen inte skratta åt hundar, men kan ni låta bli?

/C

Dagens outfit kommer inte senare (:


Nytt i garderoben!

image1013

  • Pumps från Victoria of Sweden. Rea - egenteligen kostade de över 400 tror jag, sedan kostade de 199 kr/st (för alla skor i butiken). Om man ville köpa 2 kostade de 350 och om man ville köpa 3 kostade de 450. Vi var 3 tjejer som köpte ett par skor var. Då blev det 150 kr.

 - Skitsnygga somriga pumps från Hm för ca 300 kr. Blommigt tyd med öppen tå, kan det blir mycket snyggare?

/C


Det där med pengar och bloggen.

Det var någon som frågade mig om jag tjänade pengar på bloggen, det var gällande skolarbete. Och nej, jag tjänar nada på bloggen. Det är en som hobbie, dagbok, och ex. gamla dagens outfit, att kunna ha samma igen.

Men en sak har jag funderat på. Jag tror inte det är många fall som kan locka till sig läsare bara för att man kommenterar hos andra och får tillbaka kommenterar. För oavsett hur myket du kommenterar måste du i så fall alltid göra det för att behålla läsare. Dessutom läser det kanske inte änns din blogg, utan bara ber om kommenterar på ett väldigt snällt sätt genom att kanske skriva "snyggt", "fin blogg" eller andra små kommenterar. Självklart kanske vissa menar det, men det flesta tror jag nog bara vill locka nya läsare till sin blogg...

Det är självklart inte något fel att göra så. Det är en smart sak att göra. Ingen vet någonsin om du menar det eller inte. Det stannar hos dig. Plus kan det vara jobbigt om man vill komma upp på mest aktiva att läsa typ 200 bloggar för att sedan skriva vad man tyckte om texten. Det kan vara jobbigt. Då underlättar det om man helt enkelt bara kan skriva "snygg design" eller liknande.

Men jag tror att man måste ha något speciellt som lockar många för att de sedan ska lägga din bloggadress på minnet och utan någon kommentar i sin blogg dyka upp igen. Att det man skriver ska locka läsare, utan att det bara lämnar onödiga kommentarer. (onödiga och onödiga, ja nifattar).

Varför bloggar ni?

Tjänar ni pengar på bloggen?

Vänskap.

image1011
Tyckte det Lisa skrev på sin blogg om ordet Kärlek var så fint.
Jag undrar vad ni som läser min blogg tycker om ordet vänskap?

(inte för jag vill likna Lisa, utan för att jag undrar). Det är fint.

För mig betyder vänskap - kärlek, lycka, skratt, tillsammans, inte ensam.

Kenza wannabee?

Åh jag blir galen... Jag försöker inte likna Kenza på något sätt! Allt jag skriver kommer från mig och det innehåller 100% mina tankar. Jag fattar inte vad de som sagt det till mig ser på det? Jag menar... jag tycker jag skriver exakt som alla andra, om mig, mitt liv och shopping. Det är det jag vill skriva om. Vad är det som är så jävla likt Kenza? Att jag skriver att jag älskar shopping, att shopping är min drog? Om det är det kan jag säga er att det är inte för att Kenza (om hon nu änns gjort det) nämnt att shopping är hennes drig.

Annars ser jag inga likheter i det jag skriver med henne? Jag läser hennes blogg dagligen. Därför att han shoppar extremt mycket och i flersta fall extremt billigt. Jag får inspiration från henne som så många andra. Men jag egna åsikter om saker och ting. Plus ser jag ingen mening med att vara som henne? Det finns en kenza, that´s it!

OCH EN GÅNG FÖR ALLA -

JAG ÄR INGEN KENZA WANNABEE!!!


Shopping.

Gaah. Jag har konstaterat är jag är drogad. Drogen är shopping.

Vissar
dagens shopping senare, later.
/C

Btw, köpte efterlängtade chinos + sjömanströja och mönstrade nylon. soon!

Grattis!

image1009
Har ingen "normal" bild på oss tillsammans.
Men det får bli en i allafall -

image1010
Grattis bästaste! <3

Nu blir du lått mc & övningsköra! Det skiljer exakt 60 dagar på oss och 1440 timmar <3

Shopping!

image1007


Kom nyss hem från tåget när bilden var tagen. Så håret spretar åt alla håll och kanter medans min min var åt helvetet.
Men i allafall lite shopping:
- Fodral linne från Monki (100 kr)
- Oversize tröja från Monki (350 kr)
- Leggins från Gina Tricot 100 kr (gamla).

/C


En liten shopaholic. ;o

Haha, nää...

Jag kom nyss på att jag inte alls är på blogghumör.
Men en kort sumé (hur det nu stavas).

Onsdag- Packade hela dagen. Ni vet "on/off" packning.. Fest på kvällen.

Torsdag - Efter 4 timmars sömn satte jag mig med 2 bakfulla kompisar på tåget till gbg. Inte särskilt trevligt. Dagen tillbringade vi på Liseberg. Bilder kommer på söndag!

Fredag - Stan med mina underbar Emma och Elin!

Shoppingen visar jag inom kort! Ska bara berätta snabbt vad jag köpte-

Oversize tröja från Monki 350 kr.
Linnefodral från Monki 100 kr
Pumps från Victoria of Sweden ( I think ) 150 kr
Ringar från Hm 40 kr
Skjort/klänning från Run. that. m något sånt. för 300 kr.

Detta släpade jag hem med. självklart ska jag dela med mig av mina trevliga köp!

image1003
Holst, Elin, Jim/Tim (?), Johan, jag och någon annan!

Kom på att jag vill förklara Valborg i detalj!
Började som sagt med packning och jag tror jag träffade någon kompis. Men det har jag suddat ut, men vad gör det om 100 år? :)

Fram mot 4 tiden stack jag i alalfall och spelade tennis, sen in till Susane och André för att de båda hade passerat ännu ett jordsnurr! Sedan stack jag och Emma ner till gröningen för att träffa "gänget". Med alla var tydligen reda på fest hos Stoffe och självklart var det redan fullt. Så vi stack hem till mig ca 10 tjejer. Min bror (som är 2 år äldre än mig) bjöd hem massor med kompisar. Så vi hade storfest! Riktigt, ritkigt kul!

Det roligaste av allt var att 9 st från Stoffes fesst (inkl. stoffe) senare planerade att komma utan att fråga mig. Och för några timmarsedan hade de fest och där var vi inte bjudna ;o hahaha.

See you!

RSS 2.0