Efter jobb

Kom hem för någon timme sedan. Flera timmars jobb idag, wow jag jobbigt det var. Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, riktigt skönt. Blev lite strul med vårt andra jobb (HIF) men bästa felice hjälper till. nu ska jag sova. ciao.


Jobb

Godmorgon! Åh, dags att gå till jobb. Jobbar 10 timmar idag, ganska skönt att beta av lite jobb hehe. I morgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, skönt! Nu måste jag sticka.


idol



Kan vara den roligaste jag sett. Fan vad snygg han var! Är jag ensam om att tycka det? haha, ganska knasigt utseende. Men gillar hans röst, han och hon linni och amanda är mina favoriter!


Jackets


net-a-porter.com x 3, hm.com, topshop.com

Älskar den här typen av jacka/kavaj. Speciellt det grova materialet, markerade kanterna, knapparna och allt! Jag tycker också att Zara gör grymt snygga kavajer i samma modell, har varit nära på att köpa en i New York, den här. Sedan hittade jag en grymt snygg som jag blev sugen på att köpa online nu, den här. Har själv en chanel inspirerad från Hm som tyvärr är för liten, men snart passar den nog (om jag tar tag i träningen, sannolikt?).


Jobb

Sitter på jobbet och käkar sen lunch. Riktigt gott är det speciellt mammas och pappas mat! Slutar om 2 timmar, har dock körlektion imorgon bitti så kommerbara sticka hem, läsa lite teori och kolla lite värdelösa serier. Har så många att se just nu så jag hinner inte se alla haha! Åter till jobbet, ciao!

JFR


JFR.SE

Beställde lite ear cuffs från jfr idag. Jag har ju inte hål i örona (gör dock själv örhängen som jag kan ha) så därför är det kul med något alternativt, haha. Beställde även en korsring eftersom min gick sönder en utekväll. Köpte även en till earcuff förutom de ovan, men efter att jag beställt och betalt försvann den från hela hemsidan, haha? Vet inte om jag köpte de sista (för köpte 2 hehe) eller om jag inte kommer få några? I allafall räcker de ovan ändå så. Men hoppas på de andra också, för de var finast!

Eftersom jag får min första lön om någon timme tycker jag att jag förtjänade en liten beställning, right?


Biker jackets


NET-A-PORTER

Sitter och dagdrömmer på netaporters hemsida. Jag kan säga er att när (om) jag blir rik skulle/kommer jag spendera mycket tid att klicka hem drömmar från netaporter. Sitter just nu och kollar runt på deras underbara höstjackor! Älskar hemlut langs genomgående stil genom alla kollektioner, så sjukligt snyggt! Diggar även rick owens grymma, väldigt lika helmut langs, jackor.


Sunday bloody sunday

Åh vad jag har haft söndagsångest, men inte för plugg för de har jag inte längre hehe, utan för att jag inte har gjort jättemycket nödvändigt den här helgen. Fast när jag tänker efter har det varit en go helg. Jag har övningskört/fixat resterande delar av teorin nu är det alltså bara moment kvar av körningen (självklart måste jag plugga mer teori men delproven är avklarade), träffat Emma och snacka en massa och umgåtts, varit hos mormor och morfar, umgåtts med mamma och kollat massor med bra film. Jag har även hängt med söta Erik, käkat glass, kollat film och gjort goaste smoothien. Nu ska jag städa huset med mamma och sedan ska jag slöa, för det är jag jävligt bra på!


Gojane



Åh vill ha! Jag vet inte hur många hemsidor jag våldgästar i väntan på min lön och belöning. Men jag tror faktiskt jag sparar till delvis aussie men också london. nu ska jag se fest och oroliga föräldrar, egentligen ett skittråkigt program men har inget bättre för mig. hehe. Nyss hemkommen från Emma, jättemysig kväll hemma hos henne.


Smoothie



Ibland får man se fördelarna istället för nackdelarna. På mitt fik där jag jobbar är alla recept sekretessbelagda och jag får inte berätta för något. Det hindrar dock inte att jag gör någon smoothie till mig. Det är en stor fördel med mitt jobb. Jag kommer kunna göra underbara smoothies till mig själv resten av livet, gott ♥ Sitter och gör distansprov (körkort) och dricker den här utsökta smoothien. Mums.


yoink





oful...

Nu ska jag och mammsen köra till mormor och morfar. Jag ska övningsköra lite. Nästa vecka får jag ny körlärare. Ska fan i mig ta tag i körkortet ordentligt, fast det kommer aldrig hända haha.


Leonardo DiCaprio







Första bilden var bara så klockren, fyfan vad jag skrattade åt "amman". Tycker romeo + juliet är grymt fin. Tro inte att jag böla haha. Jag får dock lite panik på deras formella svenska höll jag på att säga men engelska. Men sedan, fy vad Leonardo Dicaprio vad snygg, vad hände? Här var han så sinnessjukt snygg att jag dör. Sen hände något sorgligt. Nu är han inte ens i närheten av snygg, eller jo... hehe.


Ray Ban


Rayban

Jag visade ju massor med ap snygga/colla/annorlunda solglasögon från Karen Walker. Jag vet inte om det är för att jag saknar sommaren som jag börjar kolla på massor med solglasögon men gick i allaflal in för att kolla på Ray ban, eftersom deras pilot modell är så grym. Jag har de två längst upp, aviator och vanliga pilot med grönt glas. Men aviators glas med olika färg gjorde mig så sugen på att köpa fler. Ganska långt ifrån stilen Karen Walker har. Men jag är i allafall sugen på att köpa de två underst. De blåa har jag provat och fyfan vad snygga det är! Dock hjälper de färgade inte så bra i solen. Aviators använder jag när det är lite sol annars får jag gå runt och kisa. Antar att de blåa är tom sämre.


Romeo + juliet


google.

Nu ska jag se filmen Romeo + juliet, så himla fin film. Såg den en gång i skolan och blev såld. Blir dock väldigt irriterad på slutet... blir alltid det! Nu tänkte jag i allafall se den igen, man kan inte se den för få gånger.


Karen Walker


Karen Walker

Riktigt snygga glajjor av Karen Walker. Antingen tycker man nog att de ser groteska ut (vilket antagligen de flesta tycker). Men jag tycker de är så äckligt snygga! Det känns inte riktigt rätt tid att köpa just nu, men mot en australien resa skulle ett par inte sitta fel. Prisklassen ligger dryga 1000-lappen för ett par brillor. Jag är riktigt sugen på första paret, men har redan ett par liknanade. Annars lockar sista paret. Fyfan vad snygga!


Asos


asos.com

Brukar ofta surfa runder på asos hemsida för att kolla på deras snygga ringar. De är dock relativt dyra för periodsringar. Men riktigt snygga!


Torsdag

Hallo duddles! Kom hem från jobb jättesent så har bara hunnit duscha och käka lite snabbt. I morgon har jag körlektion vid halv 9 så jag ska faktiskt nunna relativt tidigt. Ska kolla robinson när det kommer upp, sedan natti natti.


Nelly, forever 21 - fina skor som jag funderar på att köpa!

Nu när jag fått min första lön förunderar jag på att lyxa till det och shoppa något. När man jobbar har man inte tid eller ork att spendera pengar vilket är jättebra eftersom jag måste spara det mesta haha.


Måndag

Hemkommen från jobb för några timmar sedan. Jag har jobbat hela dagen, käkade lite när jag kom hem och sedan kollade jag massor med tv. Jag vet inte hur många program jag följer just nu det är helt galet. ´True talent, idol, bonde söker fru, på liv och död, lyxfällan, svenska hollywoodfruar, robinson, sjukhuset, breaking news, halv åtta hos mig, kaos i båstad, sol fest & oroliga föräldrar... ja  listans kan göras lång hehe. Nu ska jag sussa, natti!


Good night

Nu är det dags att sova, ska jobba hela dagen imorgon (idag hehe). Så ska bara se klart dokumentären jag kollar på. Good night, sleep tight and dont let the bed bugs bite.

Effektivitet

Idag har jag varit riktigt effektiv, det gillar jag! Jag har hunnit med så pass mycket som:

Några timmars jobb på HIF
Städat hela huset
Käkat middag från Il café brutale, deras pizza
Nu ska jag påbörja städningen av mitt rum
Sedan ska jag se på tv och käka fruktsallad med familjen

Igår rensade jag i garderoben, typ bort ca 1/3 av kläderna. Är lite trött på dem och tänkte gömma de ett tag tills jag blir sugen på att använda de igen. Nu ska jag börja städa rummet så jag hinner till klockan 8.


Skönheten och odjuret


WEHEARTIT

Jag såg tillsammans med Felice skönheten och odjuret idag. Jag har inte sett den sen jag var liten. Såg den morderna versionen med bland annat Emma Roberts i NY i somras. Bland de finaste budskapen någonsin. Riktigt fin film!


Min nya filosofi

[2:18:06 PM] Robel: En cigg förkortar livet med 12 minuter
En öl förkortar livet med 9 minuter
En skoldag förkortar livet med 8 timma
En cigg förkortar livet med 12 minuter
En öl förkortar livet med 9 minuter
En skoldag förkortar livet med 8 timmar

A



Oj vad du var efterlängtad. Jag vet inte om det är jag som gick in med alldeles för bra självförtroende som trodde jag skulle klara provet på en gång. Men efter 5 försök. Förresten, det är en fråga som är fel, jag blev paff. Kollade tom upp det i boken, och boken säger tvärtom. I så fall hade jag haft rätt innan. Jaja. Sånt är livet. Nu börjar jag på B! OBS - det är bara delprov, har inte klarat riktiga hehe.

1,5 h senare och B är avklarat! Nu är det bara C och en till kvar. Fyfan vad gött! Trodde inte att det skulle vara så enkelt. Love it!

Fredag

Hallå! Idag är det fredag, jag är ledig, pettson är också ledig och vi ska göra lite trevliga saker. Först och främst ska vi fixa bilen. Sen ska jag fixa med körkortteorin (kunna göra proven hemma). Boka körlektion också. Ska även försöka hinna inom Nordea för ett ärende.

Sedan är det bara att plugga körkortsteori. Målet är att klara del A idag (ganska enkel enliga alla, lite halv jobbig enlig mig). Om jag hinner ska jag träffa Emma. Ikväll ska jag träffa Felice. Så nu ska jag göra vid mig och sedan drar jag och Pettson. Ciao.

Accessoarer


 

TOPSHOP

Jag hade inte sagt nej det dessa snygga accessoarerna. Eftersom jag tycker Sverige har ganska lama utbud av festkläder, HM levererar då och då, tycker jag att man faktiskt kan ha lite mer speciella smycken i så fall. Nu hittade jag inte så superspeciella accessoarer heller, men piffar upp de gör. Allt kommer från älskade topshop.

Tro det eller ej men i höst är jag sugen på att ha "tråkiga outfits", helt svartklädd och piffar upp det med skor/väska/smycken m.m. Tom jackan!

 

 


Anna Sui



Anna Sui

Blir så jävla irriterad på att det inte finns några snygga/speciella klänningar i Sverige. Kollar alltid hemsidor allt från nelly, modekungen till chapnlle och sånt konstiga sidor. Tycker inte det finns något snyggt, blir riktigt sur. Men net-a-porter hade en riktigt fin klänning, gillar allt från anna sui. Henner paljetter och stenar som ett genomgående tema är skit snyggt. Synd att jag inte har 10 000 att lägga på en klänning.

 


Final destination 5

Jag vill se den filmen. Jag har alltid trott att final destination filmerna handlar om typ speedracing, som fast and the furious. Men så säg jag trailern innan idag till fd 5, den verkar ju vara en riktigt skräckis. Me like. Har suttit lite med körkortsteorin idag, men sovit typ halva dagen också. Min medicin jag tar för halsen gör mig väldigt sömnig. Somnar hela tiden haha. Så jag måste sluta ta den idag för imorgon ska jag jobba och jag vill ju helst vara alert på jobbet. Allt annat än groggy.

Nu tänkte jag pausa från mitt körkortspluggande (pluggat kanske 1 h genom att svara på frågor vars svar jag själv kommer på för jag inte orkar läsa i boken?? confession: jag är slö). Funderar på ta ett fett glas med cola, mumms.

Jessica Hart



Nog ful..


Man kan inget annat än...

... att älskar Maria Montazami. Jag har några citat som jag inte får nog av.

"Jag tycker folk ska klä upp sig när man går bort, lägg lite effort och ha lite stil! Kommer du i sweatpants eller joggingbyxor, ja, men då kanske din man lämnar dig”

”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.”

”Jag älskar tofsar! Eller som vi då säger, tassels, tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant”

"Jag målar läpparna kanske 50 gånger om dagen, och tro mig, det är ett heltids jobb"

"Bebisen är beräknad att komma om tre veckor, men plötsligt händer det oväntade. Vattnet gick sönder"

"Det här vattnet är fantastiskt... slutet av marken, jag älskar det!"


google finner du finfina maria montazami bilder.

Man kan inget annat än att älskar Maria Montazami. På tal om det, tredje säsongen av svenska hollywood fruar är igång på kanal 3.

Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible"
.                                        - Audrey Hepburn



Confession: Jag är slö

Jag har väll försökt att neka, förtränga... ja, använda alla slags försvarsmekanismer som finns för att undkomma det faktum att jag är slö. Jag tycker dessutom att slöhet är väldigt komiskt. Speciellt när man läser på tumblr bloggar med rörliga bilder som beskriver "slöa" situationer som man verkligen kan relatera till! Jag tänkte nu avslöja 5 slöa moments jag har haft, känner ni igen er? 

5. Att vakna mitt i natten och vara superkissig. Normalt bör man - gå ner och kissa. Jag gör - kollar klockan och räknar ut hur många timmar till jag kommer sova på ett ungefär. Kolla om jag kan hålla mig och försöker somna om. 

4. Mamma kallar för att tvätta dina kläder = du måste gå ner en trappa med tvättkorgen. Normal bör man - vara glad att man slipper tvätta och snabbt rusa ner med tvättkorgen till mamma. Jag gör - ... så mycket jag kan för att försöka undkomma att röra mig ur fläcken. Allt från att lådsas inte höra (är jag verkligen 19 år?) till att skita i att tvätta mina kläder.

3. När du lagt dig ner men kommer på att du glömt en sak. Normalt bör man - gå och hämta saken man glömde. Jag gör - ... allt i min makt för att klara mig utan prylen. Mobilen brukar ofta vara skild från mig, laddaren till datorn är också ett känt exempel. 

2. När du vaknat på morgonen är trött och ska käka frukost + VAD du gör med disken. Normalt bör man - gå ner och käka frukost och stoppar in disken i diskmaskinen. Jag gör - går ner, hämtar mat går upp och lägger mig i sängen och käkar. När jag är klar gömmer jag antingen disken under sängen, eller stoppar den utanför mitt rum. 

1. När du ligger i sängen och behöver sladden som ligger på bordet brevid för att ladda in bilder från mobilen till datorn. Normalt bör man - sträcka ut handen, böja lite på sig för att nå den. Jag gör - väljer att, eftersom jag har internet på mobilen, maila alla bilder till min hotmail vilket tar ca 30 minuter för att slippa röra mig ur fläcken.

Lita spike





Jeffrey campbell lita spike ♥


Riskettan

"Underhöll" mig hela förmiddagen med riskettan på min körskola. Sedan har jag varit sängliggandes, fyfan vad min hals gör ont. Dessutom har jag typ spyreflexer hela tiden, istället för att hosta, fyi. Kan man sluta vara sjuk?? Hehe. Ikväll ska jag bara kurera, kanske framför en film. Läggdags tidigt, har inte sovit inatt heller så.

Sjuk

Kul att man på första lediga dagen blir sjuk. Vaknade i natt av att jag hade fruktansvärt ont, kunde inte sova. Sen hade jag världens tandvärk som grädden på moset... Tur att jag ska till tandreglerare snart och kolla med tandställning. Tandläkaren ringde igår, bokade tid och sånt. Älskar min tandläkare, han verkligen bryr sig om mig. Så han kommer åka med upp, tala för mig så att vi får vår vilja igenom! Förhoppningsvis. Annars kommer jag att bli tandlös, för pallar inte med den här tanden längre. Hehehe...

Idag är jag i allafall ledig. Mamma ville besöka mitt fik så ska alldeles strax ner i stan och möta upp mammsi. Ska käka mat på Ebbas, mumma. Har jag bara lagat maten, aldrig käkat den så det ska bli spännanade ;) Ikväll ska jag VILA och plugga teori, i morgon har jag risk ettan.

Kinder

Lyckan när man trodde man hade ett kinderägg kvar fast man hade två!!

Jobb

Idag jobbade jag bara tre timmar vilket var otroligt skönt! Dock glömde jag min körlektion i morse, störigt. De hade inte skrivit upp tiden, inte så jävla lätt då... hatar att övningsköra, die. Dessutom hatar jag dessa små fula prov man måste göra, det ända som håller min från att boka risk 2 och uppkörning. Teorin hehe. Har inte klarat något där ännu, woops..

Talking about a revolution

Godmorgon världen... hehe. Hade skitkul ute igår! Först var det goodbyeparty/födelsedagsparty/förfest hemma hos Malin för Malin och Ellen. Sedan drog vi ner i stan, jag, Disa och Emma träffade Elin så drog vi till tivoli. De hade nollning där, sjukt kul! Åh, vilka cravings man fick att börja plugga, nollning!! Riktigt kul kväll faktiskt :)

Hur många lingon finns det i världen?

Hallå där! Har haft fullt upp senaste tiden. I veckan har jag jobbat väldigt mycket, träffat kompisar och sånt. Inte hunnit sitta vid datorn. Och btw... hittat två nya replace för danska ph, robinson och breaking news. Robinson verkar helt sjukt i år, kolla! Sedan har jag läst lite teo till körkortet och körlektion. I går var jag i stan och träffa Emma, fikade och sedan stack vi på after work med Martin och Jakob. Träffade också Felice igår, nuffe. 

Idag har jag varit iväg med mammsi, fixat presenter till ikväll och lite annat till ikväll. Nu blir det teori, hade massor med fel på provet (inte det riktiga utan test) haha. Sedan ikväll blir det 19 års fest och sedan utgång. Pepp! Ciao.

RSS 2.0